#provencapsmurah

Instagram photos and videos

#provencapsmurah#provencaps#provencapsoriginal#provencapsmalaysia#provencapsborong#kurus#provencapstermurah#testimoniprovencaps#slimming#dtrim#dtrimmurah#proven_eila#dtrimori#dtrimoriginal#provencapsorimurah#provencapsoriginalmurah#promosiprovencaps#provencapsborongoriginal#provencapsori#provencapsmurahori

Hashtags #provencapsmurah for Instagram

πŸ”₯PROVEN CAPS.πŸ”₯
.
Harga sale :
.
1 - Rm50
2- Rm95
5- Rm225
.

Cepat2 sebelum kehabisan stok.
.
KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS :
1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.
7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.
1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita.
. β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1.- 1biji sehari sebelum sarapan
. - masalah gastrik - 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit.. 5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 .. 6. Tak perlu menahan lapar.
.

Dijamin 100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

Mcm mne nk order ? Sng je. Wasap rara cpt πŸ“² +6013-2402196 .

#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #dtrimcom #dtrimcomoriginal #rarabeautyshopp #figureup #izearabodytalk #larome #ubatkurus #belvyaoriginal #izeara #proven #provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencap #pureslim7d #surutayu #surutayumurah #dtrimcommurah #dtrimcomoriginal #olicandy #dianzvitamin #satinskinzpremium


0

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru start 1june 2017 *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru
HARGA NOW PROMO
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
πŸ”ŸRm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️016-9089429
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak jie guide
. .
.
#provencaps
#ProvenCapsOri
#provencapsborong
#provencapsule
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencapsmalaysia ##lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #streetfashion #sayajualonlin


0

TURUN 3 KILO DLM MASA 3 MINGGU πŸ˜™πŸ˜™
.
🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru start 1june 2017 *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru
HARGA NOW PROMO
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
πŸ”ŸRm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️017-4677198
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak jie guide
. .
.
#provencaps
#ProvenCapsOri
#provencapsborong
#provencapsule
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencapsmalaysia ##lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #streetfashion #sayajualonlin


1

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru start 1june 2017 *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru
HARGA NOW PROMO
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
πŸ”ŸRm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️016-9089429
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak jie guide
. .
.
#provencaps
#ProvenCapsOri
#provencapsborong
#provencapsule
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencapsmalaysia ##lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #streetfashion #sayajualonlin


0

β˜‚οΈπŸ’NIQREES HYDROGELπŸ’β˜‚οΈ
*free c2m scrub coffee*
.
KEBAIKAN NIQREES HYDROGEL
πŸ‘‰Merawat masalah jerawat
πŸ‘‰Merawat masalah jeragat
πŸ‘‰Menghilangkan parut
πŸ‘‰Memutihkan wajah
πŸ‘‰Menegang dan menganjalkan wajah
πŸ‘‰Menghilangkan eyebag & dark circle
πŸ‘‰Menghilangkan biji kolestrol
πŸ‘‰Mengurangkan kedutan di wajah
πŸ‘‰Merawat ekzema
πŸ‘‰Menambah saiz payudara
πŸ‘‰Menegangkan payudara
.
CIRI-CIRI & KELEBIHAN NIQREES HYDROGEL
πŸ‘‰Bersifat water based
πŸ‘‰Mudah meresap ke dalam kulit
πŸ‘‰Tidak melekit dan tidak berminyak
πŸ‘‰Kesan seawal 1 minggu
πŸ‘‰Tahan sehingga 2 bulan
πŸ‘‰Menggunakan ekstrak buah Kigelia Africana
πŸ‘‰Bebas bahan kimia
πŸ‘‰Berkelulusan KKM
πŸ‘‰Halal dan produk bumiputera
πŸ‘‰Dikilangkan di kilang bertaraf GMP
.
Whatsapp 0193851102
.
#sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #caliphmurah #caliphoriginalmurah #kcollymurah #kcollysweet #pureslim7dmurah #pureslim7dborong #pureslim7doriginal #manjasirehterbaik #qmsolidblacksoap #charms #charms #iflawlessmurah #iflawlessborong #iflawlessoriginal #qmviralslimoriginal #qmviralslimborangmurah #minnkaffemurah #minkaffemurah #minkaffemurahborong #beautecandyoriginal #laserserumninamurah #laserserumninaoriginal #niqrees #niqreeshydrogelmurah #niqreeshydrogelmalaysia #niqreesborongmurah #provenborong #provencapsmurah #provencapsoriginal


0

proven caps
RM43 free pos sm
whatsapp 0195670098 β—†KEISTIMEWAAN PROVEN CAPSβ—†

1 – 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.
7 – 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.
1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita.
* Saiz badan pun berubah dari saiz XL ke saiz M.
Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
Perut tidak lagi buncit.
Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing.
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat. Anda tidak perlu selalu ke klinik selepas ini.
Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian.
Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita. HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL. β—† CARA MAKAN PROVEN CAPSβ—†

1.- 1biji sehari sebelum sarapan
. – masalah gastrik – 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit..
5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 ..
6. Tak perlu menahan lapar.

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsborong #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


0

🌿 HEIGHT UP 🌿 .
➑️ ORIGINAL WITH QR CODE
.

High Quality Dietary Supplement) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➑️NUTRISI SEMULAJADI.
100%-BERKESAN.
100%-SELAMAT.
100% -HALAL

CARA πŸ’Š PENGAMBILAN :
Umur 10-15 tahun : 1biji sehari
Umur 15-20 tahun : 2 atau 4 biji sehari
Umur 21-35 tahun : 2 atau 6 biji sehari.
.
βœ”οΈ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
βœ”οΈ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
βœ”οΈ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
βœ”οΈ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. ❌ WANITA HAMIL DAN MENYUSUI BAYI TIDAK BOLEH MENGAMBIL PRODUK INI.
** ❗️❗️BAGI YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK SILA MINTA NASIHAT DOKTOR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK INI.

Consume HEIGHT UP dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN. πŸ’ͺBergantung pada metabolisma.

SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
DUDUK di atas ke-2 belah kaki.πŸ‘†
ANGKAT TANGAN tegak ke atas.πŸ‘†
Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI ✈️ FREE POSTAGE
βœ”οΈ ALL READY STOCK
πŸ‘Œ DIJAMIN 100% ORIGINAL
πŸ’Œ WHATSAPP +60195007987 (NANA) #glutacapsborong #glutacapsmurah #glutacapsblister #glutacaps #glutacapsblistermurahoriginal #glutacapsblisteroriginal #heightup #heightupmurah #heightupsupplement #heightuptestimoni #heightupreview
#nnpearlcapsule #nnpearlcapsulemurah #tatiskincare #tatiskincaremurah #tatiskincare5in1 #jemaima #jemaimawhiteningpills #pilhormoncina #minyakherbaasmamujarabmurah #provencaps #provencapsmurah #minyakbelacak #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakmurah #minyakbelacakasli #minyakbelacakmalaysia


1

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEℒ️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEℒ️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEℒ️?
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
βœ”οΈLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEℒ️.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

Proven caps
RM 50 exclude postage
Add pos rm 8sm/ rm 12ss
whatsapp 0175900476
. .. isian:30biji

Nak Kurus & Cerah Dgn 1 Produk?

Badan sihat bersih dari toksin tentu la kulit pun cantik tau.

Produk dari Perancis ini perkaya dengan unsur pemutih dan pelangsing seperti Garcinia Camborgia, L-Glutathione, Ekstrak teh hitam.

Kombinasi unik bahan-bahan semulajadiProven Caps bukan sahaja meningkatkan metabolisme, menyingkirkan lemak tetapi dapat mencerahkan kulit.*Results may vary

Dah la gemuk kulit pulak bermasalah,jerawat banyak..kulit pula gelap - mau tak stress %*&@
Tidak perlu berbelanja lebih dan menjimatkan masa kerana dengan "Proven Caps"

Cara Makan;
1.1biji sehari sebelum sarapan
. - ada gastrik - ambil selepas sarapan.
2. Minum air kosongΒ  2 liter sehari.
3. Boleh diambil waktu period
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit.. 5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 .. 6. Sesuai untuk yang tak suka diet

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEℒ️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEℒ️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEℒ️?
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
βœ”οΈLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEℒ️.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 batch start postage April 2018 formula πŸ’―% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu..
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila
.
HARGA
1️⃣ RM55
2️⃣ RM100
free pos sem
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #proven_eila #rahsiahatiperempuan


1

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEℒ️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEℒ️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEℒ️?
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
βœ”οΈLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEℒ️.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 batch start postage April 2018 formula πŸ’―% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu..
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila
.
HARGA
1️⃣ RM55
2️⃣ RM100
free pos sem
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #proven_eila #rahsiahatiperempuan


1

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

PRODUK Harga Murahhhhh!!!
DIJAMIN ORI!!!πŸ’―πŸ‘πŸ»
πŸ“²(nk beli tp confuse & need suggestion boleh whatsapp sis) 0134202138πŸ˜„
.
🌹READY STOCK
🌹ORIGINAL direct Dari HQ (xperlu ragu)
🌹Fast respons (online 24H)
🌹Serious buyers only,No backout buyers
🌹Untuk retail & Borong
🌹Postage isnin - jumaat
.
FREE DELIVERY
πŸš›Semenanjung Malaysia
πŸš›Add++ RM5 SABAH SARAWAK.
.
SCREENSHOOT pic,kemudian whatssap ke
πŸ“²0134202138
❀️ FMH BEAUTYZ ❀️
#provencaps #provencapsmurah #provencapstermurah #provencapsoriginal #provencapsori #provencapsmurahori #provencapsorimurah #provencapsoriginalmurah #provencapsmurahoriginal #provencapsborong #provencapsborongmurah #provencapsborongoriginal #provencapsubatkurus #ubatkurusprovencaps #provencapstestimoni #testimoniprovencaps #provencapsmurahgila #provencapstermurah #provencastermurahgila #pemborongprovencaps #stokisprovencaps #agenprovencaps #agentprovencaps #promosiprovencaps #provencapsmalaysia #provencapsmurahmalaysia #pemborongmurahprovencaps


0

proven caps
RM43 free pos sm
whatsapp 0195670098 β—†KEISTIMEWAAN PROVEN CAPSβ—†

1 – 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.
7 – 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.
1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita.
* Saiz badan pun berubah dari saiz XL ke saiz M.
Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
Perut tidak lagi buncit.
Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing.
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat. Anda tidak perlu selalu ke klinik selepas ini.
Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian.
Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita. HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL. β—† CARA MAKAN PROVEN CAPSβ—†

1.- 1biji sehari sebelum sarapan
. – masalah gastrik – 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit..
5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 ..
6. Tak perlu menahan lapar.

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsborong #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


0

SBLM NI ASEK NK MENGUYAH JA MULUT TU.. lepas ambil provencaps dah hilang rasa lapar tu..
.
BATCH BARU MASUK NIE LEBIH POWER TAW UOLLS.. LAGI KUAT SEKAT SELERA MAKAN
.
.
πŸŽ‰ PROVEN CAPS πŸ’ƒπŸ» SLIMMING + WHITENING
.
*Produk Baru Memasuki pasaran Malaysia yg di import 100% drpd FRANCE.πŸ‘πŸ»
.
πŸ’ŠKELEBIHAN PROVEN CAPS:-
▢️Menurunkan Berat Badan
▢️Mengurangkan Inci Badan
▢️Mengurangkan Perut Buncit
▢️Bertindak Pembakar Lemak
▢️Kulit Akn Kelihatan Glowing & Putih
▢️Keberkesanan Boleh Di Lihat Dlm 7 Hari ( Bergantung pd berat badan , metabolisme
Badan & Jenis Kegemukkan seseorg )
▢️Memberi Tenaga Kpd Badan
.
🌟Keberkesanan " PROVEN CAPS " adalah 2x lebih hebat dari produk DTrim Obesity Solution .
πŸ‘‰πŸ»Kpd yg pernah kenal DTrim & keberkesanannya akan berasa TERUJA dgn produk "PROVEN CAPS "πŸ’ƒπŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
.
HARGA
1️⃣ Rm55
2️⃣ Rm100
free pos semenanjung
.
.
.
. ☎️WHATSAPP 0149419201
.

#provencaps
#ProvenCapsOri
#provencapsborong
#provencapsule
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencapsmalaysia ##lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #streetfashion #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #proven_eila #dtrimeila


0

SBLM NI MAKAN MESTI NK TAMBAH.. SKRG LEPAS AMBIL PROVENCAPS SATU SENDUK NASI PUN SUSAH NK HABIS TAW.. 😍😍
.
πŸŽ‰ PROVEN CAPS πŸ’ƒπŸ» SLIMMING + WHITENING
.
*Produk Baru Memasuki pasaran Malaysia yg di import 100% drpd FRANCE.πŸ‘πŸ»
.
πŸ’ŠKELEBIHAN PROVEN CAPS:-
▢️Menurunkan Berat Badan
▢️Mengurangkan Inci Badan
▢️Mengurangkan Perut Buncit
▢️Bertindak Pembakar Lemak
▢️Kulit Akn Kelihatan Glowing & Putih
▢️Keberkesanan Boleh Di Lihat Dlm 7 Hari ( Bergantung pd berat badan , metabolisme
Badan & Jenis Kegemukkan seseorg )
▢️Memberi Tenaga Kpd Badan
.
🌟Keberkesanan " PROVEN CAPS " adalah 2x lebih hebat dari produk DTrim Obesity Solution .
πŸ‘‰πŸ»Kpd yg pernah kenal DTrim & keberkesanannya akan berasa TERUJA dgn produk "PROVEN CAPS "πŸ’ƒπŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
.
HARGA NORMAL
1️⃣ Rm55
2️⃣ Rm100
free pos semenanjung
.
.
.
. ☎️WHATSAPP 0149419201
.

#provencaps
#ProvenCapsOri
#provencapsborong
#provencapsule
#provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencapsmalaysia ##lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #streetfashion #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #proven_eila #dtrimeila


0

Lepas mkn sedap haruslah minum teh antilip Tiens (teh hijau). Tiap2 penyakit itu salah satu puncanya daripada apa yg kita makan/minum.

KENAPA MESTI ANTILIP TEA TIENS??? ● Membantu menghancurkan lemak
● Membuang racun dan toksik dri dlm badan
● Melancarkan peredaran darah
● Menghancurkan kolesterol dan gout
● Mencantikkan wajah
● Membersihkan darah
● Memperkuatkan fungsi hati
● Memperbaiki penglihatan

Selain itu teh ini juga membantu menurunkan berat badan (terutamanya kepada sesiapa yg ingin menurunkan berat badan secara sihat boleh jadikan teh ini sebagai salah satu menu air anda selain air kosong). Bagi sesiapa yg selalu mengalami senggugut (period cram) ketika haid (period) boleh minum ni utk melancarkan darah. Sakit tu akan berkurangan dan malah lebih baik tiada rasa sakit langsung seperti kebiasaan. Sbb darah kental2 tu senang keluar. (Testimoni ramai org dan diri saya sendiri :) )

HALAL & MEMPUNYAI SIJIL KKM
.
Nak? Jom ws admin :
Watsap : 010-9477598

#dtrim#dtrimmurah #dtrimcom #dtrimcommurah#foreveraloeveragel#foreveraloeveragelmurah#provencap#provencaps #provencapsmurah #provencapmurah#perlaking #s7elite #fatburner#s7elites#slimmingtea #slimrich#slimrichmurah#slimrichbotanical#foreveraloeveranectar #foreveraloeberry #foreveraloeberrynectar #foreveraloeberrynectarmurah


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEℒ️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEℒ️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEℒ️?
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
βœ”οΈLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEℒ️.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

proven caps
RM43 free pos sm
whatsapp 0195670098 β—†KEISTIMEWAAN PROVEN CAPSβ—†

1 – 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.
7 – 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.
1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita.
* Saiz badan pun berubah dari saiz XL ke saiz M.
Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
Perut tidak lagi buncit.
Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing.
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat. Anda tidak perlu selalu ke klinik selepas ini.
Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian.
Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita. HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL. β—† CARA MAKAN PROVEN CAPSβ—†

1.- 1biji sehari sebelum sarapan
. – masalah gastrik – 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit..
5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 ..
6. Tak perlu menahan lapar.

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsborong #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEℒ️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEℒ️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEℒ️?
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
βœ”οΈLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEℒ️.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Proven caps
RM 50 exclude postage
Add pos rm 8sm/ rm 12ss
whatsapp 0175900476
. .. isian:30biji

Nak Kurus & Cerah Dgn 1 Produk?

Badan sihat bersih dari toksin tentu la kulit pun cantik tau.

Produk dari Perancis ini perkaya dengan unsur pemutih dan pelangsing seperti Garcinia Camborgia, L-Glutathione, Ekstrak teh hitam.

Kombinasi unik bahan-bahan semulajadiProven Caps bukan sahaja meningkatkan metabolisme, menyingkirkan lemak tetapi dapat mencerahkan kulit.*Results may vary

Dah la gemuk kulit pulak bermasalah,jerawat banyak..kulit pula gelap - mau tak stress %*&@
Tidak perlu berbelanja lebih dan menjimatkan masa kerana dengan "Proven Caps"

Cara Makan;
1.1biji sehari sebelum sarapan
. - ada gastrik - ambil selepas sarapan.
2. Minum air kosongΒ  2 liter sehari.
3. Boleh diambil waktu period
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit.. 5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 .. 6. Sesuai untuk yang tak suka diet

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

Assalamualaikum,
Fenita tatatata fenita tatatata

Ada org sesuai pakai yg ni, ada org sesuai pakai yg tu.
Tpi yg ni Alhamdullilah bru jer restock set ni sbb ramai yg mengorder balik maksudnya repeat yg mana kusam, jerawat semua boleh hilang n halus. Dpt pulak free serum yg kecikkan pori2 tu harga rm100 sp yg x nakkan. 😘😘😍😍 Kalau nak try blh cuba set gold ni okay. harga sgt berbaloi2 dan set ni mampu bertahan selama 4-5 bulan!😱 Gold set Fe’nita RM 270

to order
whatsapp only
www.wasap.my/60192200611/fenita

#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


1

Lepas mkn sedap haruslah minum teh antilip Tiens (teh hijau). Tiap2 penyakit itu salah satu puncanya daripada apa yg kita makan/minum.

KENAPA MESTI ANTILIP TEA TIENS??? ● Membantu menghancurkan lemak
● Membuang racun dan toksik dri dlm badan
● Melancarkan peredaran darah
● Menghancurkan kolesterol dan gout
● Mencantikkan wajah
● Membersihkan darah
● Memperkuatkan fungsi hati
● Memperbaiki penglihatan

Selain itu teh ini juga membantu menurunkan berat badan (terutamanya kepada sesiapa yg ingin menurunkan berat badan secara sihat boleh jadikan teh ini sebagai salah satu menu air anda selain air kosong). Bagi sesiapa yg selalu mengalami senggugut (period cram) ketika haid (period) boleh minum ni utk melancarkan darah. Sakit tu akan berkurangan dan malah lebih baik tiada rasa sakit langsung seperti kebiasaan. Sbb darah kental2 tu senang keluar. (Testimoni ramai org dan diri saya sendiri :) )

HALAL & MEMPUNYAI SIJIL KKM
.
Nak? Jom ws admin :
Watsap : 010-9477598

#dtrim#dtrimmurah #dtrimcom #dtrimcommurah#foreveraloeveragel#foreveraloeveragelmurah#provencap#provencaps #provencapsmurah #provencapmurah#perlaking #s7elite #fatburner#s7elites#slimmingtea #slimrich#slimrichmurah#slimrichbotanical#foreveraloeveranectar #foreveraloeberry #foreveraloeberrynectar #foreveraloeberrynectarmurah


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEℒ️ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEℒ️ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEℒ️?
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
βœ”οΈLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEℒ️.
βœ”οΈSLIMMEWHITEℒ️ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

VSL
SET SOFT Treatment

Bole cuba Set Soft Treatment
Set yang dikhaskan untuk wanita
Yang tiada masalah jerawat,jeragat tebal
Dan Resultnya still Gojes πŸ’‹

VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap seperti serum, scrub, moisterizer, foundation dan lain-lain. Produk vsl lain-lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu.

Harga Tidak Termasuk Postage
Postage Semenanjung Rm8.00 .00
Postage Sabah/Sarawak Rm10.00

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh bertanya sis πŸ™‹ Terima Kasih πŸ˜‰

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

VSL
SET SOFT Treatment

Bole cuba Set Soft Treatment
Set yang dikhaskan untuk wanita
Yang tiada masalah jerawat,jeragat tebal
Dan Resultnya still Gojes πŸ’‹

VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap seperti serum, scrub, moisterizer, foundation dan lain-lain. Produk vsl lain-lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu.

Harga Tidak Termasuk Postage
Postage Semenanjung Rm8.00 .00
Postage Sabah/Sarawak Rm10.00

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh bertanya sis πŸ™‹ Terima Kasih πŸ˜‰

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


1

VSL
SET SOFT Treatment

Bole cuba Set Soft Treatment
Set yang dikhaskan untuk wanita
Yang tiada masalah jerawat,jeragat tebal
Dan Resultnya still Gojes πŸ’‹

VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap seperti serum, scrub, moisterizer, foundation dan lain-lain. Produk vsl lain-lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu.

Harga Tidak Termasuk Postage
Postage Semenanjung Rm8.00 .00
Postage Sabah/Sarawak Rm10.00

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh bertanya sis πŸ™‹ Terima Kasih πŸ˜‰

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

VSL
SET SOFT Treatment

Bole cuba Set Soft Treatment
Set yang dikhaskan untuk wanita
Yang tiada masalah jerawat,jeragat tebal
Dan Resultnya still Gojes πŸ’‹

VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap seperti serum, scrub, moisterizer, foundation dan lain-lain. Produk vsl lain-lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu.

Harga Tidak Termasuk Postage
Postage Semenanjung Rm8.00 .00
Postage Sabah/Sarawak Rm10.00

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh bertanya sis πŸ™‹ Terima Kasih πŸ˜‰

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


2

VSL
SET SOFT Treatment

Bole cuba Set Soft Treatment
Set yang dikhaskan untuk wanita
Yang tiada masalah jerawat,jeragat tebal
Dan Resultnya still Gojes πŸ’‹

VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap seperti serum, scrub, moisterizer, foundation dan lain-lain. Produk vsl lain-lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu.

Harga Tidak Termasuk Postage
Postage Semenanjung Rm8.00 .00
Postage Sabah/Sarawak Rm10.00

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh bertanya sis πŸ™‹ Terima Kasih πŸ˜‰

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

VSL
SET SOFT Treatment

Bole cuba Set Soft Treatment
Set yang dikhaskan untuk wanita
Yang tiada masalah jerawat,jeragat tebal
Dan Resultnya still Gojes πŸ’‹

VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap seperti serum, scrub, moisterizer, foundation dan lain-lain. Produk vsl lain-lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu.

Harga Tidak Termasuk Postage
Postage Semenanjung Rm8.00 .00
Postage Sabah/Sarawak Rm10.00

Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh bertanya sis πŸ™‹ Terima Kasih πŸ˜‰

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita


0

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 batch start postage April 2018 formula πŸ’―% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu..
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila
.
HARGA
1️⃣ RM55
2️⃣ RM100
free pos sem
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #proven_eila #rahsiahatiperempuan


1

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 batch start postage April 2018 formula πŸ’―% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu..
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila
.
HARGA
1️⃣ RM55
2️⃣ RM100
free pos sem
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #proven_eila #rahsiahatiperempuan


1

CUST REPEAT ORDER.. BERAT DH HILANG 6kG dgn provencaps a.k.a dtrim.Com...
.
SEBIJI HANYA SEHARI JE UOLLS... wajib minum air kosong yg ckup utk proses buang lemak dalam badan..
.
SAMPAI BARANG KAK EILA GUIDE UOLLS.. #dtrimeila #proven_eila
.
HARGA RM55 je siap free postage semenanjung lagi..
Ambil 2 botol Rm100 😱😱
WASAP KAK EILA CEPAT ☎️ 014-9419201
.
#dtrimcom #dtrimori #dtrimmurah #dtrim #dtrimborong #stokis #codkedah #alorsetar #proven #provencapsmurah #provencapsoriginal #kurus #kuruscepat


1

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 batch start postage April 2018 formula πŸ’―% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu..
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila
.
HARGA
1️⃣ RM55
2️⃣ RM100
free pos sem
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original #proven_eila" (via #InstaRepost @AppsKottage)


1

🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 batch start postage April 2018 formula πŸ’―% SAMA DTRIM.COM kapsul Gold dulu..
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila
.
HARGA
1️⃣ RM55
2️⃣ RM100
free pos sem
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
πŸ¦‹ Perut tidak lagi buncit
πŸ¦‹ Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
πŸ¦‹ Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
βœ… Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
βœ… Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
βœ… HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
β—† CARA PENGAMBILANβ—†
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #ramadhan2018 #provencapsmurah #original #proven_eila #rahsiahatiperempuan


1

Testimoni hilang -10kG dgn 1set kurus klu dulu DTRIM+ SEXY SLIMMING EXPERT.. SKRG DH TUKAR YE PROVENCAPS + SEXYLADY LOTION.. Formula πŸ’―% sama.. Bagu Sapa yg rsa2 lemak dia ketegaq tahap dewa gaban tu bley ambl set ni.. Confirm kurus lahhh bkn nk ckp sja.. Brg smpai kak eila guide uolls smpai kurus
.
.
❌Harga Asal set Kuross ni Rm194
SEXYLADY + PROVENCAPS
βœ… SKRG JIMAT HANYA RM130
free pos sem/ ss add rm5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita
.
🌸SEXY SLIMMING EXPERT .
kandungan:
Gluta, Apple stemcell, Interslim, Vitamin (A,C,E), Ginger, Papermint, Garcinia Cambodia(extract asam jawa), Kayu manis, Bunga cengkih, Aloevera, Papain enzyme.. FUNGSIπŸ‘‡
βœ”οΈMembantu memutihkan kulit
βœ”οΈMemudarkan parut
βœ”οΈMembakar lemak secara pantas
βœ”οΈMengurangkan inci lengan,peha,perut
βœ”οΈMeruncingkan wajah
βœ”οΈMembuang daki serta merta
βœ”οΈMembentuk tubuh yg ramping
βœ”οΈAnti selulit
βœ”οΈMenegangkan kulit
βœ”οΈMenurunkan berat badan
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #proven_eila #fattzura #samtilla #yusuf


2

Testimoni hilang -10kG dgn 1set kurus klu dulu DTRIM+ SEXY SLIMMING EXPERT.. SKRG DH TUKAR YE PROVENCAPS + SEXYLADY LOTION.. Formula πŸ’―% sama.. Bagu Sapa yg rsa2 lemak dia ketegaq tahap dewa gaban tu bley ambl set ni.. Confirm kurus lahhh bkn nk ckp sja.. Brg smpai kak eila guide uolls smpai kurus
.
.
❌Harga Asal set Kuross ni Rm194
SEXYLADY + PROVENCAPS
βœ… SKRG JIMAT HANYA RM130
free pos sem/ ss add rm5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita
.
🌸SEXY SLIMMING EXPERT .
kandungan:
Gluta, Apple stemcell, Interslim, Vitamin (A,C,E), Ginger, Papermint, Garcinia Cambodia(extract asam jawa), Kayu manis, Bunga cengkih, Aloevera, Papain enzyme.. FUNGSIπŸ‘‡
βœ”οΈMembantu memutihkan kulit
βœ”οΈMemudarkan parut
βœ”οΈMembakar lemak secara pantas
βœ”οΈMengurangkan inci lengan,peha,perut
βœ”οΈMeruncingkan wajah
βœ”οΈMembuang daki serta merta
βœ”οΈMembentuk tubuh yg ramping
βœ”οΈAnti selulit
βœ”οΈMenegangkan kulit
βœ”οΈMenurunkan berat badan
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #proven_eila #fattzura #samtilla #yusuf


1

D'Trim Obesity Solution (dtrim.2013)
RM30
+ POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
Whatsapp: 017-2102775
wasap.my/60172102775
.
KEBAIKAN DTRIM:
-Tak perlu diet,menahan lapar & makan macam biasa
-Tak perlu bersenam
-Tiada cirit birit
-Tiada Flabby
-Membakar lemak 3x lebih berkesan
-Meningkatkan Metabolisme
-Mengandungi Alfalfa dan Vit C
-100% Tiada kesan sampingan
-Selamat Untuk ibu menyusu (utk baby yg dah berumur 6bln & keatas)
-Berstatus Gmp
-Sesuai untuk lelaki dan wanita
-Memberi tenaga maksimum
-Penggunaan untuk sebulan
-Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine
.
Cara pengambilan:
1 hari hanya 1 biji. Makan sebelum sarapan pagi. 1 botol mengandungi 30 biji, tahan untuk sebulan.

#dtrim #dtrimmurah #dtrimobesitysolution #dtrimobesitysolutionmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimdotcom #dtrimdotcommurah #followtofollow #liketolike #dtrimcomoriginal #dtrim2013 #dtrim2013murah #provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal


0

Proven caps
RM 50 exclude postage
Add pos rm 8sm/ rm 12ss
whatsapp 0175900476
. .. isian:30biji

Nak Kurus & Cerah Dgn 1 Produk?

Badan sihat bersih dari toksin tentu la kulit pun cantik tau.

Produk dari Perancis ini perkaya dengan unsur pemutih dan pelangsing seperti Garcinia Camborgia, L-Glutathione, Ekstrak teh hitam.

Kombinasi unik bahan-bahan semulajadiProven Caps bukan sahaja meningkatkan metabolisme, menyingkirkan lemak tetapi dapat mencerahkan kulit.*Results may vary

Dah la gemuk kulit pulak bermasalah,jerawat banyak..kulit pula gelap - mau tak stress %*&@
Tidak perlu berbelanja lebih dan menjimatkan masa kerana dengan "Proven Caps"

Cara Makan;
1.1biji sehari sebelum sarapan
. - ada gastrik - ambil selepas sarapan.
2. Minum air kosongΒ  2 liter sehari.
3. Boleh diambil waktu period
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit.. 5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 .. 6. Sesuai untuk yang tak suka diet

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


0

proven caps
RM43 free pos sm
whatsapp 0195670098 β—†KEISTIMEWAAN PROVEN CAPSβ—†

1 – 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.
7 – 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.
1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita.
* Saiz badan pun berubah dari saiz XL ke saiz M.
Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
Perut tidak lagi buncit.
Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing.
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat. Anda tidak perlu selalu ke klinik selepas ini.
Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian.
Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita. HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL. β—† CARA MAKAN PROVEN CAPSβ—†

1.- 1biji sehari sebelum sarapan
. – masalah gastrik – 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit..
5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 ..
6. Tak perlu menahan lapar.

#provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsborong #provencapsmalaysia #provencapskurus #provencapsule


1

Lepas mkn sedap haruslah minum teh antilip Tiens (teh hijau). Tiap2 penyakit itu salah satu puncanya daripada apa yg kita makan/minum.

KENAPA MESTI ANTILIP TEA TIENS??? ● Membantu menghancurkan lemak
● Membuang racun dan toksik dri dlm badan
● Melancarkan peredaran darah
● Menghancurkan kolesterol dan gout
● Mencantikkan wajah
● Membersihkan darah
● Memperkuatkan fungsi hati
● Memperbaiki penglihatan

Selain itu teh ini juga membantu menurunkan berat badan (terutamanya kepada sesiapa yg ingin menurunkan berat badan secara sihat boleh jadikan teh ini sebagai salah satu menu air anda selain air kosong). Bagi sesiapa yg selalu mengalami senggugut (period cram) ketika haid (period) boleh minum ni utk melancarkan darah. Sakit tu akan berkurangan dan malah lebih baik tiada rasa sakit langsung seperti kebiasaan. Sbb darah kental2 tu senang keluar. (Testimoni ramai org dan diri saya sendiri :) )

HALAL & MEMPUNYAI SIJIL KKM

#dtrim#dtrimmurah #dtrimcom #dtrimcommurah#foreveraloeveragel#foreveraloeveragelmurah#provencap#provencaps #provencapsmurah #provencapmurah#perlaking #s7elite #fatburner#s7elites#slimmingtea #slimrich#slimrichmurah#slimrichbotanical#foreveraloeveranectar #foreveraloeberry #foreveraloeberrynectar #foreveraloeberrynectarmurah


1