#punesim

Instagram photos and videos

#punesim#gjermanisht#pune#deutschland#kontrata#termin#ambasade#gjermane#kontratapune#gjermani#opportunitycenter#computer#callcenter#meso#tirana#munchen#babysitter#ausbildung#opportunity#kurse#trajnim#mundesi#shofer#hoteleri#shqiperi#infermier#profesion#angleze#qenderkursesh#italiane#kursperdizajn#kurs

Hashtags #punesim for Instagram

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

Ne jemi nje shërbim ambulant përkujdesjeje – Ambulante Pflege - në Gjermani, #Bremen dhe jemi duke kërkuar për #Infermiere / #Kujdestare të cilat do të dëshironin të punësoheshin në #Gjermani.
Kriteret e nevojshme jane si më poshtë:
- Patentë
- Njohuri të gjuhes Gjermane (A2 ose B1)
-Diplome infermiere
Cfarë ofrojmë ne:
- Pagë konkuruese
- Support për akomodimin
- Support në plotësimin e dokumentave

Tek ne do të gjeni nje staf multikulturor, stafi jonë i infermiereve vjen nga shtete të ndryshëme. Punonjës nga Shqipëria gjithashtu punojnë me ne, ata jane mirëpritur dhe trajnuar.
Nëse keni pyetje të mëtejshme ose dëshironi të dërgoni CV tuaj, ju lutem na kontaktoni në:
www.pflegedienst-aks.de
E-Mail: info@aks.al
Whatsapp +355 694025545

#aks #pflegedienst #Krankenschwester #Pflegerin #arbeiten #deutsch #B1 #Führerschein #patente #pune #Infermiere #kujdestare #kontrate
#altenpflegerin #Pflegekräfte #Kontratepune #Deutschland #ambulantepflege
#Punësim #arbeit #gjermanisht #kontratepune #gjermanisht #gjermani #punesim #termin #ambasade #gjermane #deutschland #kontrata #kontratapune


0

EDHE 1 DITË!!! ⏳ KONKURS FOTOGRAFIE "Opportunity Center" 📸
>> ÇMIMI I: Një nivel kursi 100 %- FALAS!
>> ️ÇMIMI II: Një nivel kursi 50 %- FALAS!
>> ÇMIMI III: Një nivel kursi 30 %- FALAS!

________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


1

KONTRATA PUNE - HIDRAULIK! 🇩🇪 Paga: 15 €/ora e punës
Bad Lauterberg, DEUTSCHLAND

ℹ KRITER: mjafton niveli A2 i gjuhës GJERMANE

Për kandidatët me TERMIN në muajin Dhjetor-Janar 2020 - sjellim KONTRATA PUNE DIREKTE për HIDRAULIK në GJERMANI 🇩🇪 APLIKO TANI!
Ndiq rrugën e sigurtë për të punuar në GJERMANI! 🚩

KONTAKT - ZYRA E PUNËS
☎️+355 67 699 7539

________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


0

KONKURS FOTOGRAFIE "Opportunity Center" 📸>> ÇMIMI I: Një nivel kursi 100 %- FALAS! >> ️ÇMIMI II: Një nivel kursi 50 %- FALAS! >> ÇMIMI III: Një nivel kursi 30 %- FALAS!
🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇 ℹ️ Si zhvillohet konkursi?! 1- Nga sot deri në datën 15 Nëntor keni kohë për të sjellë foton

2- Foton mund ta sillni në inbox në Instagram, Facebook ose Whatsapp duke shkruar emër, mbiemër, nr.telefoni

3- Në datën 16 Nëntor do të publikohen NË TË NJËJTËN KOHË të gjitha fotot e grumbulluara

4- Nga data 16-30 Nëntor do jenë fotot publike në FACEBOOK dhe do të votohen me LIKE nga ndjekësit

5- Foto që merr më shumë LIKES do të shpallet FITUESE në dt.02 Dhjetor

6- ÇMIMI I PARË - KURS GJUHE FALAS! (e zgjidhni vetë gjuhën dhe nivelin)

SUKSESE! 🏆 🎈

________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


0

Enisa, Klaudja, Morena, Blerta, Manjola, Valbona, Klara, Ina, Glentina & Dorina - INFERMIERET tona LIVE nga GJERMANIA 🇩🇪 ________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


0

Startojnë intensivisht grupet e reja të gjuhës GJERMANE! 🇩🇪 -Niveli A1, A2, B1, B2- 🔹Metoda bashkohore të mësimdhënies
🔹Staf pedagogjik i kualifikuar me eksperiencë brenda & jashtë vendit
🔹Grupe të vogla & ambiente komode
🔹Orare fleksibël në varësi të kursantëve 🖋️ KONTRATA DIREKTE PUNE PËR KANDIDATËT ME TERMIN 📋

Bashkoju dhe ti rreth 220 milion folësve të gjuhës gjermane në mbarë botën! 🌍 RREGJISTRIMET KANË FILLUAR! 🖋️ 📋
APLIKO TANI PËR KONTRATËN TËNDE!! ☎️ PËR RREGJISTRIME
CEL: +355 69 936 3900

________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


3

Disa nga gjerat te cilat ne i bejme ne diten tone pa e kuptuar aspak. 😏
#albanianhrsolutions #albanianhrsolutionsltd #agjensipunesimi #punesim


1

EDHE 1 DITË!!! ⏳
KONKURS FOTOGRAFIE "Opportunity Center" 📸
>> ÇMIMI I: Një nivel kursi 100 %- FALAS!
>> ️ÇMIMI II: Një nivel kursi 50 %- FALAS!
>> ÇMIMI III: Një nivel kursi 30 %- FALAS!

________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


0

Njoftim punesimi!

Kompania Rea's eshte kompani e themeluar ne vitin 2002 , me nje staf te kualifikuar punonjesish dhe e njohur ne te gjithe vendin edhe per prodhimin e vezes sa me cilesore bazuar ne standartet e Bashkimit Europian. Risi per kompanine eshte edhe produkti BIO REA'S i cili eshte produkt 100% organik i certefikuar BIO nga ente te Bashkimit Europian. Aktualisht prane kompanise Rea's jane te punesuar rreth 90 persona.
Niveli i pagave eshte i kenaqshem krahasuar me nivelin e tregut te punes.
Ne kuadrin e zhvillimit dhe te zgjerimit kerkojme vazhdimisht persona te cilat te jene te motivuar dhe te perkushtuar ndaj detyrave qe i caktohen nga kompania.

Kriteret qe duhet te plotesojne studentet qe te punesohen:
1-Te kene mbaruar studimet finance-kontabilitet , preferohen studentet qe kane kryer edhe master.
2-Te kene mbaruar me mesatare mbi 8.
3-Te jene me banim brenda ne qytetin e Durresit, kjo per shkak te transportit qe ne mbulojme.

CV-te dergohen ne adresen e email: info@reas.al
#FakultetiBiznesit #UAMD #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

Jemi te lumtur t’ju njoftojme se eshte formuar grupi i pare qe do te udhetoje ne shkurt drejt Gjermanise.
Nxenesit kane marre ftesat zyrtare nga spitali ku edhe do te kryejne praktiken 10 ditore.
Per ne eshte e rendesishme, qe edhe nxenesve shqiptare t’ju ofrohen te njejtat mundesi si atyre europiane. Per kete arsye po besojme dhe investojme ne kete projekt.
Ju falenderojme per besimin 🙏🏼 #egnatiaconsulting #punesim #punesimnegjermani #punonegjermani #mesogjermanisht #gjermanisht #studionegjermani #deutschlernen #zukunftfüreuropa


0

Pireufish kërkon të punësojë Sanitare.
1. Orari 08.00 me 16.00
3. Paga e kënaqshme dhe siguracione

Kontaktoni:
Adresa: Restorant Peshku, pranë ish-ekspozitës, Tiranë.
📞 068 404 0506
➡️Tag personin qe mund t’i interesoje.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#punaime #puno #punesim #biznes #sherbim #reklame #posto #njoftimepune #njoftime #tiranë #albania #durresi #shqiperiaime


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

PUNËSIM SEZONAL - I VLEFSHËM VETËM PËR STUDENTËT! 🇩🇪 Deutchland - Korrik-Shtator 2020! • Mundësi punësimi gjatë muajve të verës
• Shkëmbim kulturor, eksperienca të reja, përmirësim i njohurive gjuhësore
• Në partnership me kompani dhe biznese prestigjoze - McDonald’s
• Vendet vakante: sektori i Hotelerisë, personel shërbimi, kamarier, banakier, kasier, ndihmës, personel shërbimi në aeroport etj.
• Nuk ka nevojë për Vizë Pune
• Mjaftojnë njohuritë bazike të gjuhës gjermane

KALOJE NDRYSHE KËTË SEZON VERE! ☀️ ✍️ Aplikimet: Nëntor-Janar 2020! ☎️ CEL: +355 67 699 7539

________________________
#kurse #gjermanisht #gjermani #punesim #pune #infermier #hoteleri #profesion #ausbildung #babysitter #termin #ambasade #gjermane #angleze #italiane #meso #computer #opportunity #opportunitycenter #qenderkursesh #tirana #shqiperi #mundesi #trajnim #shofer #munchen #deutschland #kontrata #kontratapune #callcenter


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

• OFERTË E RE, NDJEK KURSIN DHE PRAKTIKËN NË TË NJËJTËN KOHË! • 🎓 SUPERINTENSIV /3 MUAJ/ PUNË E RREGULLT ✅
🎓 INTENSIV /6 MUAJ/ PUNË ONLINE✅
*pagesat në këste vetëm nëpërmjet Starkartelës

REZERVO VENDIN: 044 180 081 Viber/WhatsApp 🎓🎓🎓 NUMËR I KUFIZUAR I KURSISTËVE!🎓🎓🎓 PËRVOJË • KOMPETENCË • PËRKUSHTIM • TRAJNIM INDIVIDUAL = SUKSES ✅✅✅👩‍🎓👨‍🎓 #kurs #kursperdizajn #PRISHTINË #Kosova #dizajngrafik #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop #adobeindesign #adobepremiere #adobeaftereffects #video #cinema4D #punesim


0

⠀⠀
📑Përkthimet me vulë Gjermane, të njohura nga çdo institucion Gjerman. ✒Deba Aktiv ofron përkthime/legalizime profesionale me përkthyese të autorizuat nga Gjykata e Lartë Hamm. 📝Njohje profesionale pranë çdo institucioni në gjermani.

#debaaktivagjencipunesimi #agjencipunesiminegjermani #punonegjermani #punesimnegjermani #shkollimnegjermani #mesogjermanisht #gjermani #perkthime #perkthimegjermanisht #legalizime #legalizim #vulegjermane #perkthimezyrtare #perkthimezyrtaregjeci #agjencipunesimi #agjensipunesimi #ambasadagjermane #procedure #profesionalizem #kursegjermanisht #besueshmeri #punesim #qenderkurses


0