#qurvelotionpenang

Instagram photos and videos

#bodydream#fibermaxpenang#qurvesingapore#qurvepenang#qurvelotionpenang#qurvebodydream#bodydreamslimmingdrink#qurvelotion#fibermaxcutanddetox#qurvelotionbodydream#fibermax#bodydreamcocosslimming#bodydreamcocos#cocospenang#bodydreammurah#bodydreamofficial#bodydreammalaysia#bodydreampenang#bodydreamutara

Hashtags #qurvelotionpenang for Instagram

Siapa kat sini bakal berkahwin tak lama lagi?

Cerr like sikit!

Mommy nak habaq ni, uolls yang nak kahwin, and yang rasa patut do something to your body before your big day, uollls memang patut and wajib minum Coco-S Slimming drink.

InsyaAllah dalam sebulan boleh turun 2-6kg. Kalau uolls tak percaya, boleh whatsapp/pm mommy untuk mommy share sendiri feedbacks yg mommy dapat.

Semuanya customer yg betul, mommy tak mohong tau uollls 😜

Berminat? Mai lekaih sembang-sembang dengan mommy. Mommy tunggu ni 😁

Click link Www.wasap.my/+601112954106

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Kenapa combo ni thorbaikkk?

Jawapannya:

Kalau uolls amalkan set combo ni,
proses pembakaran lemak jadi mudah,cepat dah sihat
serta fibermax pula membantu melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.

Makanya cepatlah uolls dapat turunkan berat badan. Tak gitu? 🤭 Berminat?
.
. jom 📲 +60135969771 😍
#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Jika YA, uolls tak perlu risau lagi sebab #bodydreamkanada!

Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum selepas breakfast.

Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

Apa yg anda dapat selepas itu?
Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga slps minum Coco.

Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba, contact mommy lekaih!

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK .
. ✅ Boleh dibancuh menggunakan air suam atau air sejuk mengikut citarasa masing-masing
✅ Boleh Diamalkan selepas hari ketiga *Period*
✅ Darah rendah disarankan ambil separuh sachet dengan air suam 150ml selepas sarapan pagi
✅ Darah tinggi ambil 1 sachet dengan air suam 150ml sebelum sarapan pagi
✅ Pastikan minum air 2-3 liter air setiap hari
✅ Ibu menyusu di sarankan usia bayi seawal 1 bulan
✅ Menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Hobi Saya: Makan😘
Impian Saya: Nak makan banyak-banyak, tapi nak kurus, nak slim, nak pakai baju size S 🤩

Masalah juga kann?
Tak payah risau, mai cuba set Combo ni dulu.

Couple bersemut yg saling membantu,
bagai penang dibelah dua 💋
Coco-S membakarkan lemak,
Fibermax detox.
Coco-S minum di sebelah pagi,
Fibermax minum di sebelah malam.

Senang kan?
Tunggu apa lagi uolls,mai roger hakak lekaih!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60135339524

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Ramai yang selalu tanya hakak, Body Dream ni produk negara mana?
Haaa. Mai hakak nak habaq, ni la Founder Body Dream. Malaysian tau.

Maka dengan automatiknya, Body Dream ni 100% keluaran Bumiputera Malaysia.

Uolls nak tak dpt bdn macam founder? Mai lekaih whatsapp hakak okai!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60135339524

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore


0

Cara minum Coco-S Slimming drink yang tersangatlah mudah!

Rasa pun tersangatlah sedap!

Effect pun tersangatlah cepat & thorbaik!

Harus cuba kalau nk rasa hasilnya.

Mai la whatsapp hakak,kita sembang-sembang...klik link wassup dekat BIO yaa syg2 ku....
#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore


0

・・・
Tips kurus Bodydream dari Kila:
1. Make sure makan breakfast dulu before minum Bodydream Coco S.
2. Jangan skip lunch & dinner.
3. In between, snacking healthy food mcm fruits or salad.
4. Minum air yang cukup , 3 liter sehari ( proses pembuangan lemak yang di bakar oleh Bodydream lebih cepat dikeluarkan dari badan)
5. Tidur cukup , 8 jam sehari.
7. Avoid negativity, always think positive!
8. Last but not least, be happy and consume Bodydream Coco S secara consistent.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60135339524

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni 👇

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni 👇

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni 👇

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni 👇

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

FIBERMAX! 💚
Membantu Anda :
✔️ MENGURANGkan Berat Badan
✔️ MENCEGAH Perut Boroi
✔️ MENYINGKIRkan Toksin
✔️ MELEGAkan Sembelit
✔️ MELANCAR Pergerakan Usus

Nak detox, jom berFIBERMAX!

Jangan malu, jangan segan, whatsapp mommy ye uolls.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60178853077

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore


3

Uolls, cuba uolls pejam mata & bayangkan.

Body uolls yg skrg ni size M or L or XL teleh berubah kepada size yg lebih kecil menjelang lebaran nanti.

Bayangkan, mudahnya nak beli baju, uolls boleh melaram sakan dengan RTW collection dari pelbagai local designers.

Bayangkan, x perlu risau lagi berat badan naik walaupun makan berlebihan menjelang raya nanti.

Sebab apa?
Sebab #bodydreamkanada!

Mommy suggest uolls yg tengah cari produk utk menurunkan berat badan SERTA men'solid'kan badan, boleh whatsapp mommy utk try Body Dream ye.
Click je link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60178853077

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore


0

Assalamualaikum, ramai yang tanya mommy, boleh ke minum Coco-S dalam bulan puasa?

Ahaaa.. mestilah boleh tau.
Malahan Coco-S dapat membantu menambahkan tenaga lagi.
Di samping tu of course lah dapat membantu uolls utk dapatkan berat badan idaman 🤗

Nak order Coco-S, whatsapp je. Www.wasap.my/+601124287623

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore


0