#ramadhansales

Instagram photos and videos

#ramadhansales#pocketperfumemurah#raya2018#victoriassecret#lebaran2018#victoriassecretmurah#purseperfume#pocketperfume#bazaarmalaysia#bazaarpaknilmurah#purseperfumemurah#perfumemurah#originalperfumes#perfumemurahmalaysia#originalperfume#perfumelovers#perfumesale#perfumetahanlama#perfumehantaran#perfumeoriginalmurah

Hashtags #ramadhansales for Instagram

Ramai pengunjung masuk Transmart Cirebon ๐Ÿ‘ #Transmartcirebon #Ramadhansales


0

While touring online..please stop by at Dedivasaffairs and enjoy whooping Ramadhan sales offer..#Ramadhansales #liveofadiva#holidays#whattodothisholiday


1

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


1

Terma & syarat untuk promo baru ni senang jer, uolss kena beli 4 item yg berbeza untuk dapatkan harga RM100. Kalau uolss beli item yg sama kakfa akan charge harga normal (RM79).
.
.
Contoh :
2x body lotion
1x body mist
1x body wash
= RM100 โœ…
.
.
4x body mist / 4x body wash / 4x body lotion
= RM316 โŒ
.
.
Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp kakfa, tekan je link kat bio tu โ˜๐Ÿผ
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

๐ŸŽŠ LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽŠ
.
BELI 4 HANYA RM100 ! ๐Ÿ˜ฑ
.
Kekakak dan adik2 manis luar sana meh dptkan body mist, body wash dan body lotion VICTORIAโ€™S SECRET murah di @aafa.classy . Kakfa nak kasi clear stock kakfa kalini. 2 HARI JE GUYSS jangan tunggu2 dah jumpa je berkenan terus place order. Nak full list item boleh terus whatsapp kakfa okeyy
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


1

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


1

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


2

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


1

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni kakfa nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @aafa.classy harini. Jangan hold2 dah promo ni kakfa buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa kakfa taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama kakfa kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


2

.
S A L E S S E M P O I ๐Ÿ’‹ H A R G A S A V E
.
Woowww super love dengan harga yg berbaloi ๐Ÿ’ฐ untuk #ZULAIKAkurung nie tau P E A R L
.
Jgn TunGGuuu...Boleh serbu butik skrg โ›ท๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ DM atau whatsapp kami ke talian 016-773 2106 untuk oder yer ๐Ÿ˜˜
.
#sale #sales #ramadhansales #cod #whatsapp #teamdamani #shopping #jubah #dress #bajukurung #kurungmoden #kurungpeplum #blouse #tunic #bottom #tudung #shawl #bawal


2

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


1

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


0

.
Istimewa promo uoollsss boleh beli any #ZAARAshawl for 2pcs @ RM80 sahaja!! ๐Ÿ’•๐Ÿ’ž๐Ÿ’• Boleh DM atau wasap ke talian 016-773 2106. Sehelai RM44.50 ( 50% ) klu beli couple couple lagi sempoi save kann ๐Ÿ˜ฎ
.
Zaara Shawl
Avocado | Bali | BLossom | Chrysan | Clove | Flame | Jade | Macaroon | Maple | POLLEN | Shark | Teal | Walnut | Wave |
.
50% OFF
NP : RM 89.00
SP : RM 44.50
Buy 2 @ RM 80.00
.
Setiap helaian didatangkan dalam D'Amani Exclusive Box yg terlalu tranding ๐ŸŽ dan pulak #exclusivebox shawl di design sama dengan shawl kat dalam..Super Besttt ๐Ÿ’›
.
Kadang2 pkai tudung yang crowded sangat nie boleh naik rimas nak matching matching dengan corak kat baju kita kan..๐Ÿ˜ญ
.
Design simple sempoi yg gojes nampak mewah dengan taburan swarovski cantikkk bila pakai tau..leladies kena lah cuba sendiri nak tau cantik kee idak๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#sale #sales #ramadhansales #cod #whatsapp #jubah #dress #bajukurung #kurungmoden #shawl #wideshawl #printedshawl #busanadamani #teamdamani #damanicollection #shopping


1

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


1

.
S A L E S S E M P O I ๐Ÿ’‹ H A R G A S A V E
.
Woowww super love dengan harga yg berbaloi ๐Ÿ’ฐ untuk #SUMAIYAHkurung nie tau C L A Y
.
Jgn TunGGuuu...Boleh serbu butik skrg โ›ท๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ DM atau whatsapp kami ke talian 016-773 2106 untuk oder yer ๐Ÿ˜˜
.
#sale #sales #ramadhansales #cod #whatsapp #teamdamani #shopping #jubah #dress #bajukurung #kurungmoden #kurungpeplum #blouse #tunic #bottom #tudung #shawl #bawal


0

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


0

Terma & syarat untuk promo baru ni senang jer, uolss kena beli 4 item yg berbeza untuk dapatkan harga RM100. Kalau uolss beli item yg sama sis akan charge harga normal (RM79).
.
.
Contoh :
2x body lotion
1x body mist
1x body wash
= RM100 โœ…
.
.
4x body mist / 4x body wash / 4x body lotion
= RM316 โŒ
.
.
Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp sis, tekan je link kat bio tu โ˜๐Ÿผ
.
Love, @gorgeous.perfumes91 ๐Ÿ’•
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


0

.
S A L E S S E M P O I ๐Ÿ’‹ H A R G A S A V E
.
Woowww super love dengan harga yg berbaloi ๐Ÿ’ฐ untuk #ADLINAkurung nie tau G R A P E
.
Jgn TunGGuuu...Boleh serbu butik skrg โ›ท๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ DM atau whatsapp kami ke talian 016-773 2106 untuk oder yer ๐Ÿ˜˜
.
#sale #sales #ramadhansales #cod #whatsapp #teamdamani #shopping #jubah #dress #bajukurung #kurungmoden #kurungpeplum #blouse #tunic #bottom #tudung #shawl #bawal


0

Tang tung tang tung lagi 2hari je lagiii...
Promosi jimat dianz raya pon bakal berakhir ,
Lepas ni takde lagi harga terlajak murah !
Hampa da dapat kan Dianz Pink edisi Raya ka belum? .
Ni antara emas 916 yang belum bertuan lagi
2 customer da dapat, mencari 16 lagi menang emas !
.
Hanya beli dianz vitamin pink raya rm90,
Gores , scan dan menang emas ๐Ÿ˜
.
Mane tahu awak atau awak atau awak yang bertuah tuu . Rezeki jangan ditolak ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjohor #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promosidianzraya #promosiramadhan #promodianz #ramadhansales #promosi2018 #setahunsekali


0

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


0

2 DAYS ONLY ! LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽ‰
.
.
BELI 4 HANYA RM100 (JIMAT RM216) ๐Ÿ˜
.
.
Nak dekat raya ni sis nak kasi clear stock yg sedia ada ni. So uolss peminat Victoriaโ€™s Secret jom grab body mist, body lotion & body wash di @gorgeous.perfumes91 harini. Jangan hold2 dah promo ni sis buat 2 hari je tau. Kang menangis tepi bucu katil tak sempat join promo haaa sis taktauu hihi ๐Ÿคฃ
.
.
Ada terma & syarat jugak. Uolss kena beli item yg berbeza untuk dapatkan harga 4 RM100 tu. Kalau beli item sama sis kira harga normal.
.
.
TERHAD UNTUK 300 BOTOL SAHAJA ! .
.
Untuk dapatkan full list item yg available sila klik link kat bio โ˜๐Ÿผ
.
.
โ—๏ธPERHATIAN !โ—๏ธ : @gorgeous.perfumes91 akan bercuti raya bermula 14/6/18 hingga 24/6/18 dan beroperasi semula pada 25/6/18. Postage untuk promo ni akan bermula 26/6/18 dan seterusnya. Kesabaran uolss amat diperlukan. TQ โœจ
.
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


0

๐ŸŽŠ LELONG 2 MALAM RAYA SALE ! ๐ŸŽŠ
.
BELI 4 HANYA RM100 ! ๐Ÿ˜ฑ
.
Kekakak dan adik2 manis luar sana meh dptkan body mist, body wash dan body lotion VICTORIAโ€™S SECRET murah di @gorgeous.perfumes91 . Sis nak kasi clear stock sis kalini. 2 HARI JE GUYSS jangan tunggu2 dah jumpa je berkenan terus place order. Nak full list item boleh terus whatsapp sis okeyy
.
.
Love, @gorgeous.perfumes91 ๐Ÿ’• |๐Ÿ“ฒ +6019-8882904
.
#ramadhansales #PP #stockclearance #minyakwangiviral #newpromo #perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #aafalovers #teamaafa #gawairaya


0

Bibir kering dan merekah? ๐Ÿ˜ฃ
.
Tahu tak macam mana nak atasinya?
.
PEARL MAGIC LIPSTICK ni lah yang dapat membantu merawat bibir anda dari kering, merekah, hitam dan bibir yang pucat
.
Antara kelebihan PEARL MAGIC LIPSTICK ini ialah:
.
๐Ÿ’– Mengikut warna suhu badan pemakai
๐Ÿ’– Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
๐Ÿ’– Tidak menyebabkan bibir kering
๐Ÿ’– Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawa
#lipstickcollagennurraysa
#ramadhansales


0

PROMOSI MASIH BERJALAN SEOANJANG RAMADHAN OKAY.. LEKASSS... SELAMAT BERPUASA... #promosi #ramadhansales #ramadhan #chocolate #dakohhhchocojar #foodlover #azmunishoppe


0

๐ŸŒธMAGIC LIPSTICK WITH ORGANIC MARULA OIL๐ŸŒธ
Harga asal: RM30
โœ…Harga promosi: 1-RM24 | 3-RM70
Postage rm7sm/rm11ss
.
โ˜Ž๏ธWHATSAPP 012 5405699
.
Bibir kering dan merekah? ๐Ÿ˜ฃ
.
Tahu tak macam mana nak atasinya?
.
MAGIC LIPSTICK ni lah yang dapat membantu merawat bibir anda dari kering, merekah, hitam dan bibir yang pucat
.
Antara kelebihan MAGIC LIPSTICK ini ialah:
.
๐Ÿ’– Mengikut warna suhu badan pemakai
๐Ÿ’– Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
๐Ÿ’– Tidak menyebabkan bibir kering
๐Ÿ’– Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawa
#lipstickcollagennurraysa
#ramadhansales


0

๐Ÿค๐Ÿ’ต๐Ÿ“ฆ๐Ÿš—
Kami masih terima COD (certain areas) sehingga esok memandangkan SALE sampai hari ni.
Last minute pun masih ada masuk orders lagi jangan tak sangka..๐Ÿ˜.
.
In sya Allah sampai dah last2 ni pun kami cuba penuhi permintaan customers.
14 JUNE kita CLOSE semua ORDERS & COD sebab sis dah nak balik kampung beRAYA..gtew ๐Ÿ˜„.
.
So, masih ada masa untuk shopping dengan harga SALE. Pakai tudung baru lepas RAYA, time2 open house pun ok jugak kan..๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜.
.
๐Ÿ“ฑ Anything, WhatsApp kami di +601156554969.
.
#mieliascarf #cod #cashondelivery #lastday #ramadhansale #sales #mieliascarfsales #mieliascarfsales2018 #mslebaran #mslebaransales #rayasales2018 #salesraya #saleraya #saleraya2018 #ramadhansales #hijabsales #shawlsales #shawlsales2018 #hijabsales2018 #shawls #instantshawls #jualanmurah #jualanmurahraya #sales2018 #diskaunraya2018 #diskaunraya #shawlmurah #hijabmurah #lastorder #lastsale


0

Why some of ADANIA products came in small sizes?
.
Because it's great for beginners!
.
๐Ÿพ Because it's convenient for travel
๐Ÿพ Definitely does not weigh your bag!
.
Though small in sizes, it is still the same in benefits ๐Ÿค—
.
Need assistance to choose which product is right for your skin type? Just WHATSAPP us at 011-16968038 or click the link in our bio.
.
.
.
#adania #adaniatravelsize #skincare #malaysiaskincare #malaysia #localproduct #raya #ramadhansales #nakraya #nakcantik #cantiksebelumraya #kulitlembut #kulitflawless #jerawat #jeragat


2

19 hari jeee... jerawat degil makin hilang
Kalau sabar konsisten sebulan dua ni ?
.
Konpem jiran tetangga tekejut tengok โ€œCano tahun ni muka hang leh kemain flawless suci dan murni, ape rahsia ??โ€
.
Ofkos Dianz Dianz Dianz ๐Ÿ˜˜
.
.
0197464144
.
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjohor #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promosidianzraya #promosiramadhan #promodianz #ramadhansales #promosi2018 #setahunsekali


0

Alhamdulillah done pick up 150 pek pakej goodies cornflakes madu & 250 pek ziplock cookies untuk majlis wedding di rawang๐Ÿ˜ƒ
.
Terima kasih oder dengan @doorgiftcornflakes_maducrunchy ๐Ÿ’•
.
Nak pakej camni hanya RM1 sahaja ๐Ÿ˜˜ Pakej Ziplock include tag Thank you dengan min oder 100pcs ๐Ÿ˜˜
.
Boleh Klik bio @ wasap details :
๐Ÿ“ฒ 0137385750
.
#pakejgoodiesmurah #doorgiftcomey #plastikrabbit #goodiesrm1 #cornflakesmadurm1 #doorgiftmurah #pakejbajet #doorgiftRM1 #tagaqiqah #weddinggift #doorgiftRM1 #birthdaygift #aqiqah #fattahrians #ctd #ramadhan2018 #ramadhankareem #ramadhansales #raya2018


0

As-Salam..
Majoriti customers belum terima lagi parcels yang kami pos dari tempoh 6 June - 9 June 2018. Ada juga yang dah terima Alhamdulillah.
Ini bergantung pada Pos Malaysia & kami memang follow last postage dateline 9 June 2018 yang telah ditetapkan.
.
Ini memang keadaan biasa yang dialami online sellers & buyers pada peak time terutama sebelum Raya. Mungkin Pos Malaysia perlu lakukan sesuatu mengenai isu ini sebab setiap tahun berlaku benda yang sama.
.
Sis doakan semua customers cepat2 dapat parcels & boleh pakai tudung baru masa Raya. Kami akan sama2 tolong check status parcels melalui App POS Laju Track & Trace.
Boleh download dari Play Store ok.
Thank you โ˜บ๏ธ.
.
#mieliascarf #ramadhansale #sales #mieliascarfsales #mieliascarfsales2018 #mslebaran #mslebaransales #rayasales2018 #salesraya #saleraya #saleraya2018 #ramadhansales #hijabsales #shawlsales #shawlsales2018 #hijabsales2018 #shawls #instantshawls #jualanmurah #jualanmurahraya #sales2018 #diskaunraya2018 #diskaunraya #shawlmurah #hijabmurah #chiffonshawls #lastorder #lastpostage #postage #lastsale
.


0

Sale Ramadhan Vs Raya .
.
Normal price RM105 SM || RM115 SS
Sale price RM100 SM || RM110 SS
RM5 off. .
.
Grab now lovelies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#rayasales #ramadhansales #showerscrub #bodylotion #putihgebu #putihmelepak #lotionmurah #organicproducts #bodyscrubmalaysia #sale


0

SHARING IS CARING โค๏ธ.
Perasaan bila dapat honest comments macam ni daripada salah seorang peminat & followers jenama sendiri? Priceless !
.
Bukan daripada kawan, family members, saudara mara, staff, agents atau biz counterparts tetapi daripada stranger customer. Sis anggap stranger customers' reviews are the most representing sebab ia paling independent.
.
Lebih 70% daripada customers sis adalah stranger customers..same to agents, majoriti dari kalangan mereka yang sis tak kenal sebelum ni.
.
Tapi kuasa alam maya yang menemukan kami melalui online promotionals & advertizing yang konsisten. Kepada para peniaga yang banyak bergantung pada online sales, wajib ada business instagram & fb page sebab audience lebih public & meluas berbanding personal accounts yang lebih confine to friends, friends of friends & family members. Ia akan likely hanya berlegar2 disitu sahaja.
.
Ok tu je nak bagitahu..hiks ๐Ÿ˜. Sis pun masih dalam proses belajar & ingin mengorak langkah lebih melalui offline sales pula. Agents juga salah satu cabang offline sales.
.
Uols jangan lupa ok, @MIELIASCARF SALES masih on hingga esok, 12 June 2018 !
Cuma postage akan dibuat selepas Raya, boleh pakai untuk Raya Open House ๐Ÿ˜‰. CODs are acceptables in certain areas.
.
๐Ÿ“ฑ Anything boleh WhatsApp kami di +601156554969 ok. Daaa...
Credit to @syidaaairy.
.
#mieliascarf #slowandsteady #thankyou #thankyouforyoursupport #sales #mieliascarfsales #mieliascarfsales2018 #mslebaran #mslebaransales #rayasales2018 #saleraya #saleraya2018 #ramadhansales #hijabsales #shawlsales #shawlsales2018 #hijabsales2018 #shawls #instantshawls #jualanmurahraya #sales2018 #diskaunraya2018 #diskaunraya #shawlmurah #momprenuer #entreprenuer #customerfeedbacks #testimony #testimonies #customerfeedback


4

Mari gais singgah ig shop @knz.inc... Kami menyediakan iPhone bajet untuk anda.. ada pelbagai model iPhone yg kami jual.. So, apa tunggu lg??? Sementara tengh Ramadhan Sale ni.. jngn lepaskan peluang!!!
.
.
.
.
.
.
.
#iphonemurah #iphonefullset #iphonellset #iphonemalaysia #ramadhansales #iphone6
#iphonebajet #raya #hariraya
#ramadhansale #ramadhan #iphone
#iphonesecondmurah #iphone6s #iphone6smurah #syedsaddiq #iphonebajet #iphoneig #iphonemalaysiamurah #iphonesecond
#mobilegraphy #mobilegraphy_xv #iphoneraya #puasa #sahur #berhariraya #jimatberbelanja #iphonegraphy


4

Hari terakhir Diskon 10% ya guys ๐Ÿ˜Š
โ–ช๏ธ Bisa pakai foto kamu, sahabat, pacar, keluarga, idola, dll.
โ–ช๏ธ Bisa pakai desain kamu sendiri.
โ–ช๏ธ Desain bisa digunakan untuk hampir semua tipe hp.
โ–ช๏ธ Bahan lembut ketika digenggam.
โ–ช๏ธ Kualitas printing yg bagus sehingga tidak mudah mengelupas.
โ–ช๏ธ Pengiriman dari Jakarta via J&E/Sicepat.
โ–ช๏ธ Pembayaran transfer via bank (BCA). Pilihan bahan :
โœ… Softcase (jelly lentur, sisi kiri dan kanan bening) dan Hardcase (keras, sisi kiri dan kanan putih).
โœ… Bahan 3D (keras/lentur, desain menyeluruh bagian kiri dan kanan).
PROSES PENGERJAAN CEPAT 1-3 HARI JADI KARENA KAMI PUNYA MESIN CETAK SENDIRI.

NOTE : Order desain seperti ini menggunakan KODE yang tertera digambar atau bisa diSCREENSHOOT.
Softcase : 80K
Hardcase/3D : 100K

Fix order dan pertanyaan bisa hubungi salah satu kontak yang ada dibio ya.. Happy shoping good people โค๏ธ
#vyndefcustom #vyndefcustomsale #caseoppo #casemurah #casecustom #casexiaomi #casesamsung #casevivo #caseasuszenfone #caseiphonemurah #infodenpasar #ramadhansales#vyndefcustombali#vyndefcustom2018#vyndefcustomcase


0

Hari terakhir Diskon 10% ya guys ๐Ÿ˜Š
โ–ช๏ธ Bisa pakai foto kamu, sahabat, pacar, keluarga, idola, dll.
โ–ช๏ธ Bisa pakai desain kamu sendiri.
โ–ช๏ธ Desain bisa digunakan untuk hampir semua tipe hp.
โ–ช๏ธ Bahan lembut ketika digenggam.
โ–ช๏ธ Kualitas printing yg bagus sehingga tidak mudah mengelupas.
โ–ช๏ธ Pengiriman dari Jakarta via J&E/Sicepat.
โ–ช๏ธ Pembayaran transfer via bank (BCA). Pilihan bahan :
โœ… Softcase (jelly lentur, sisi kiri dan kanan bening) dan Hardcase (keras, sisi kiri dan kanan putih).
โœ… Bahan 3D (keras/lentur, desain menyeluruh bagian kiri dan kanan).
PROSES PENGERJAAN CEPAT 1-3 HARI JADI KARENA KAMI PUNYA MESIN CETAK SENDIRI.

NOTE : Order desain seperti ini menggunakan KODE yang tertera digambar atau bisa diSCREENSHOOT.
Softcase : 80K
Hardcase/3D : 100K

Fix order dan pertanyaan bisa hubungi salah satu kontak yang ada dibio ya.. Happy shoping good people โค๏ธ
#vyndefcustom #vyndefcustomsale #caseoppo #casemurah #casecustom #casexiaomi #casesamsung #casevivo #caseasuszenfone #caseiphonemurah #infodenpasar #ramadhansales#vyndefcustombali#vyndefcustom2018#vyndefcustomcase


0

Hari Terakhir Diskon 10% ya guys ๐Ÿ˜Š
โ–ช๏ธ Bisa pakai foto kamu, sahabat, pacar, keluarga, idola, dll.
โ–ช๏ธ Bisa pakai desain kamu sendiri.
โ–ช๏ธ Desain bisa digunakan untuk hampir semua tipe hp.
โ–ช๏ธ Bahan lembut ketika digenggam.
โ–ช๏ธ Kualitas printing yg bagus sehingga tidak mudah mengelupas.
โ–ช๏ธ Pengiriman dari Jakarta via J&E/Sicepat.
โ–ช๏ธ Pembayaran transfer via bank (BCA). Pilihan bahan :
โœ… Softcase (jelly lentur, sisi kiri dan kanan bening) dan Hardcase (keras, sisi kiri dan kanan putih).
โœ… Bahan 3D (keras/lentur, desain menyeluruh bagian kiri dan kanan).
PROSES PENGERJAAN CEPAT 1-3 HARI JADI KARENA KAMI PUNYA MESIN CETAK SENDIRI.

NOTE : Order desain seperti ini menggunakan KODE yang tertera digambar atau bisa diSCREENSHOOT.
Softcase : 80K
Hardcase/3D : 100K

Fix order dan pertanyaan bisa hubungi salah satu kontak yang ada dibio ya.. Happy shoping good people โค๏ธ
#vyndefcustom #vyndefcustomsale #caseoppo #casemurah #casecustom #casexiaomi #casesamsung #casevivo #caseasuszenfone #caseiphonemurah #infodenpasar #ramadhansales#vyndefcustombali#vyndefcustom2018#vyndefcustomcase


0

Hari terakhir Diskon 10% ya guys ๐Ÿ˜Š
โ–ช๏ธ Bisa pakai foto kamu, sahabat, pacar, keluarga, idola, dll.
โ–ช๏ธ Bisa pakai desain kamu sendiri.
โ–ช๏ธ Desain bisa digunakan untuk hampir semua tipe hp.
โ–ช๏ธ Bahan lembut ketika digenggam.
โ–ช๏ธ Kualitas printing yg bagus sehingga tidak mudah mengelupas.
โ–ช๏ธ Pengiriman dari Jakarta via J&E/Sicepat.
โ–ช๏ธ Pembayaran transfer via bank (BCA). Pilihan bahan :
โœ… Softcase (jelly lentur, sisi kiri dan kanan bening) dan Hardcase (keras, sisi kiri dan kanan putih).
โœ… Bahan 3D (keras/lentur, desain menyeluruh bagian kiri dan kanan).
PROSES PENGERJAAN CEPAT 1-3 HARI JADI KARENA KAMI PUNYA MESIN CETAK SENDIRI.

NOTE : Order desain seperti ini menggunakan KODE yang tertera digambar atau bisa diSCREENSHOOT.
Softcase : 80K
Hardcase/3D : 100K

Fix order dan pertanyaan bisa hubungi salah satu kontak yang ada dibio ya.. Happy shoping good people โค๏ธ
#vyndefcustom #vyndefcustomsale #caseoppo #casemurah #casecustom #casexiaomi #casesamsung #casevivo #caseasuszenfone #caseiphonemurah #infodenpasar #ramadhansales#vyndefcustombali#vyndefcustom2018#vyndefcustomcase


0

Hari terakhir Diskon 10% ya guys ๐Ÿ˜Š
โ–ช๏ธ Bisa pakai foto kamu, sahabat, pacar, keluarga, idola, dll.
โ–ช๏ธ Bisa pakai desain kamu sendiri.
โ–ช๏ธ Desain bisa digunakan untuk hampir semua tipe hp.
โ–ช๏ธ Bahan lembut ketika digenggam.
โ–ช๏ธ Kualitas printing yg bagus sehingga tidak mudah mengelupas.
โ–ช๏ธ Pengiriman dari Jakarta via J&E/Sicepat.
โ–ช๏ธ Pembayaran transfer via bank (BCA). Pilihan bahan :
โœ… Softcase (jelly lentur, sisi kiri dan kanan bening) dan Hardcase (keras, sisi kiri dan kanan putih).
โœ… Bahan 3D (keras/lentur, desain menyeluruh bagian kiri dan kanan).
PROSES PENGERJAAN CEPAT 1-3 HARI JADI KARENA KAMI PUNYA MESIN CETAK SENDIRI.

NOTE : Order desain seperti ini menggunakan KODE yang tertera digambar atau bisa diSCREENSHOOT.
Softcase : 80K
Hardcase/3D : 100K

Fix order dan pertanyaan bisa hubungi salah satu kontak yang ada dibio ya.. Happy shoping good people โค๏ธ
#vyndefcustom #vyndefcustomsale #caseoppo #casemurah #casecustom #casexiaomi #casesamsung #casevivo #caseasuszenfone #caseiphonemurah #infodenpasar #ramadhansales#vyndefcustombali#vyndefcustom2018#vyndefcustomcase


0

265.000
.
๐Ÿ‘Klik #gelang_lyn_luxjewelry2 untuk koleksi lainnya
.
.
Gunakan DM (Direct Message) biar cepet ๐Ÿ˜Ž
Klik link di bio kita / manual ๐Ÿ“ฒ Line: @xbs9520b
.
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Barang yang akan kamu terima Sesuai dengan foto yang kamu lihat ๐Ÿ˜‰
.
.
Free!!!
๐ŸŽ๐ŸŽ box cantik (always) ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“kartu ucapan (request) ๐Ÿ˜˜
๐ŸŽsouvenir (Limited) ๐Ÿ˜˜
asyiiik kan??? buruan di order ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
.
Terimakasih atas perhatian nya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Happy shopping ๐Ÿค— ๐Ÿ›๏ธ
#ramadhancollection #ramadhanceria #ramadhanpromo #ramadhangift #ramadhanseries #ramadhansales #berkahramadhan #marhabanyaramadhan #ramadhansale #ramadhankareem #ramadhantiba #ramadhan


0

295.000
.
๐Ÿ‘Klik #gelang_lyn_luxjewelry2 untuk koleksi lainnya
.
.
Gunakan DM (Direct Message) biar cepet ๐Ÿ˜Ž
Klik link di bio kita / manual ๐Ÿ“ฒ Line: @xbs9520b
.
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Barang yang akan kamu terima Sesuai dengan foto yang kamu lihat ๐Ÿ˜‰
.
.
Free!!!
๐ŸŽ๐ŸŽ box cantik (always) ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“kartu ucapan (request) ๐Ÿ˜˜
๐ŸŽsouvenir (Limited) ๐Ÿ˜˜
asyiiik kan??? buruan di order ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
.
Terimakasih atas perhatian nya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Happy shopping ๐Ÿค— ๐Ÿ›๏ธ
#ramadhancollection #ramadhanceria #ramadhanpromo #ramadhangift #ramadhanseries #ramadhansales #berkahramadhan #marhabanyaramadhan #ramadhansale #ramadhankareem #ramadhantiba #ramadhan


0

๐ŸŽ€KELEBIHAN DHIYA RIBBON SCARVES๐ŸŽ€ โˆšMaterial Dari Super Heavy Chiffon Yang Berkualiti Cantik Terletak & Selesa Dipakai. โˆšEXCLUSIVE RIBBON ByHandmade ๐Ÿ‘๐ŸŽ€
โˆšMudah Dibentuk Tak Perlu Pakai Pin Sebab โŒLicin โŒJarang. โˆšJahitan Yang Kemas
โˆšBidang 45",50",55",60" Untuk Dewasa.. Saiz 3year-11year Untuk Kanakยฒ๐Ÿ‘ญ
โˆšLabuh Depan Belakang (Menutup Aurat) โˆšMenjual Secara Retail & Borong
โˆšHarga Mampu Milik๐Ÿ‘
โ€ข
๐Ÿ’ฏFEEDBACK CUSTOMER KAMI SANGAT BERPUAS HATI. โ€ข
Sape belum cuba.. WAJIB cuba..๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Jom tambah koleksi korang.. Kaler dan saiz boleh requestโค๏ธ
โ€ข
*UOLLS PASTI PUAS HATI*
โ€ข
#DhiyaHijab #TudungRebenViral #TudungComey #TudungLabuh #TudungMurah #TudungRebenDiamond #TudungRebenAwning #AwningScuba #RebenByHandmade #MenutupAurat #SetComboIbuAnak #TrustedSeller #TeamFaraScarf #RamadhanSales #AgentDropshipWanted #SayaJualSayaPakai
โ€ข
Berminat Jom Whatsapp Sekarangโคต๏ธ
http://www.wasap.my/60135942203/DhiyaRibbonScarves ๐ŸŽ€


0

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰STOCK CLEARANCE๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ bermula hari ini sehingga 16/6
.
Murah dengan harga RM 60 shj termasuk dengan postage SM/SS
.
WhatsApp/Dm jika berminat utk +6011-32596195

#haqiemy #iphone #airpods #sales #ramadhansales #ramadhan #stockclearance


5

Photo #Repost from @nhazwaniarahman.
.
==========
One of the things i love about biz is the opportunity to meet up old friends or ex-colleagues along the journey, but of coz without forcing anyone buying the products. Let the customers observe, choose & contact us themselves.
.
Thank you @nhazwaniarahman for stopping by today for @mieliascarf COD. I hope you love the shawls & those suit you..we haven't met for like 3 years i think. Nice catching up ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
You look the same while i obviously look older ๐Ÿ˜„.
.
@mieliascarf is still on LEBARAN SALES till 12 June 2018 with Mark Down Prices from RM11 to RM17 for each hijab. Check out the Page for full info ! ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰
.
#latepost #exbpmb #exbankers #downthememorylane #mieliascarf #excolleague #thankyouforyoursupport #sales #mieliascarfsales #mieliascarfsales2018 #mslebaran #mslebaransales #rayasales2018 #saleraya #saleraya2018 #ramadhansales #hijabsales #shawlsales #shawlsales2018 #hijabsales2018 #shawls #instantshawls #jualanmurahraya #sales2018 #diskaunraya2018 #diskaunraya #shawlmurah #hijabmurah #momprenuer


1

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


1

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


1

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


1

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

| โ—๏ธLAST DAY SALEโ—๏ธ
.
.
Kenapa murah kakfa? Kakfa tak pakai middle person sayang-sayang๐Ÿ˜‹ Tapi kakfa ada 1500+ je tau botol ready stock untuk Mega Sale kali ni.
.
.
Victoriaโ€™s Secret semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi taktau nak habaq. Boleh juga jadi as aromatherapy and pakai 1 set ( wash, lotion & mist ) bau confirm melekat & tahan lama ๐Ÿ˜
.
.
Nanti raya bawa keluar dari handbag, zasss orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!๐Ÿคญ
.
.
Whatsapp kakfa untuk full list. Or if you already have the list terus tanya kakfa k?
.
.
Siapa bayar dulu kakfa akan secure stock. sebab ramai yang berebut item yang sama. Lambat sorry stock kakfa makin lama makin licins๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
๐ŸคฏCOUNTER PRICE : RM 79
.
.
๐Ÿ˜KAKFA PRICE NOW :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Jangan tunggu lagi! Sayang-sayang boleh order dengan harga kasih sayang dari kakfa๐Ÿ˜‰
.
.
Promo Raya untuk tahun ni kakfa buat sehingga 10 JUN 2018 ye. Tak lama tu uolss jangan hold-hold dah, gaji masuk je terus serang @aafa.classy okay๐Ÿ”ฅ
.
. .
whatsapp kakfa di ๐Ÿ“ฒ +60135195870 sebab takut nnti perfume pilihan sayang-sayang sold out! ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay๐Ÿ˜˜Terus bleh wasap kakfa๐Ÿ˜
.
.
Love, Kakfa ๐Ÿ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #lebaran2018 #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #raya2018 #victoriasecrets


0

The end of the page