#ramadhansales

Instagram photos and videos

#ramadhansales#perfumegiftset#perfumemurahmalaysia#pocketperfume#pocketperfumemurah#bazaarmalaysia#bazaarpaknilmurah#purseperfumemurah#perfumemurah#originalperfume#originalperfumes#perfumeonline#perfumelovers#victoriassecretmurah#perfumesale#perfumehantaran#perfumeoriginalmurah#victoriasecretoriginal

Hashtags #ramadhansales for Instagram

Apa kebaikan Pearl Magic Lipstick Nurraysa? Banyak sangat πŸ™‚

Paling penting mesra solat dan 100% bahan semulajadi untuk bibir yang sihat, lembap dan segar. Aliran darah pada bibir juga terjaga serta melindungi bibir supaya tidak kehitaman.

Meh wasap 017-7590035.
#NEPNurraysa
#lipstickviral
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#makeup


0

ANDA ADA MASALAH BERAT BADAN? πŸ€” πŸ˜”Berat badan makin bertambah πŸ˜”Tak yakin bila berhadapan dengan orang ramai.

Jom dapatkan MIRACLE SLIM CHOCO 😁 πŸ˜„Inshaallah Miracle Slim boleh bantu turunkan berat badan. πŸ˜„Rasa yakin dan semangat bila berhadapan dengan orang. πŸ˜„Tiada tohmahan malah pujian.

Jom cuba..πŸ˜‰ wasap 0177590035

#izarateam
#NEPNurraysa
#lipstickviral
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#makeup


0

| 🌸PURE SEDUCTION LACE LOTION🌸
.
.
❌2 hari lagi❌
.
.
Lotion yang Top utk Pure Seduction collection ialah Pure Seduction Lace. Mmg wangi!
.
.
Siapa pernah pakai/try? Ce cite 🀭
.
.
Jom join next postage dear 😘
.
.
To order boleh whatsapp Nusya ya dengan hanya tekan link di bio😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


2

🌸SET VS BOMBSHELL🌸
.
.
❌2 hari lagi❌
.
.
Set VS Bombshell yg letups!πŸ”₯
.
.
Bau ni confirm tinggal belakang sebab pakai sekali dengan eau de perfume🀭
.
.
Jom join next postage dear 😘
.
.
To order boleh whatsapp Nusya ya dengan hanya tekan link di bio😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

🌸VS EDP REPACKED🌸
.
.
❌2 hari lagi❌
.
.
Haritu Bombshell & Love dah sold out😒
.
TAPI stock baru dah sampai untuk kedua jenis yg sold out tu ya πŸ”₯
.
So semua dah available untuk sayang-sayang grab dgn harga promo!
.
Jom selit order πŸ›οΈ
.
.
To order boleh whatsapp Nusya ya dengan hanya tekan link di bio😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

| 🌸 SHIMMER PURE SEDUCTION🌸
.
.
Shimmer Pure Seduction ni bukan je shimmering tu elok cantik ter letak melekat kat kulit. Pastu tahan lama bau! Eii best la collection yg ni 🌸🌌
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
.
βœ… FRAGRANCE MIST SHIMMER 250 ML
πŸ›οΈ1 BOTOL - RM 30 ONLYπŸ›οΈ
.
.
Jom selit orderπŸ›οΈπŸ˜
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


2

| 🌸TEASE🌸
.
.
TEASE tetap masih di ranking Top 3 fav Nusya tau! πŸ”₯
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
.
βœ… SQUARE FRAGRANCE MIST 250 ML
πŸ›οΈPRICE : 1 BOTOL - RM 40 ONLYπŸ›οΈ
.
.
Jom selit orderπŸ›οΈπŸ˜
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


2

| 🌸BODY LOTION CRUSH🌸
.
.
Crush body lotion it’s new arrival but it’s top selling for last week. Bau light sweet πŸ’
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
.
βœ… SQUARE LOTION 250 ML
πŸ›οΈ1 BOTOL - RM 40 ONLYπŸ›οΈ
.
.
Jom selit orderπŸ›οΈπŸ˜
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸 GLAM ANGEL🌸
.
.
What’s your fav? 😍
.
.
Now on promo jimat RM79
.
.
3 days left for sale 🀀
.
.
Jom selit orderπŸ›οΈπŸ˜
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

| 🌸SET PURE SEDUCTION🌸
.
.
Set laku keras, Body Mist dan Lotion dari Pure Seduction ni utk yg suka bau sweet dan seductive 😍πŸ”₯
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
.
βœ… FRAGRANCE MIST 250 ML
πŸ›οΈ1 BOTOL - RM 30 ONLYπŸ›οΈ
.
βœ… BODY LOTION 236ML
πŸ›οΈ1 BOTOL - RM 30 ONLYπŸ›οΈ
.
.
Jom selit orderπŸ›οΈπŸ˜
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

| 🌸TEASE🌸
.
.
Tease yang berbau vanilla dan floral ni tetap masih di ranking Top 3 fav Nusya tau! πŸ”₯
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
.
VICTORIA SECRET : FRAGRANCE MIST 250 ML
πŸ›οΈPRICE : 1 BOTOL - RM 40 ONLYπŸ›οΈ
.
.
Jom selit orderπŸ›οΈπŸ˜
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love as always, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

| ❗️3 DAYS LEFT❗️
.
.
Dah grab promo?
.
.
3 hari je lagi ni😱
.
.
Jom selit order😍
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

Ada tak sesiapa yang mengalami masalah bibir seperti di bawah ??? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ βœ”οΈ kering
βœ”οΈ hitam / lebam

Dan siapa yang Nak merawat dan membantu untuk mengurangkan masalah tersebut dengan hanya menggunakan #MagicLipstickWithOrganicMarulaOil secara konsisten ? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ Sila komen NAK.
Kalau wasap pun boleh www.wasap.my/60177590035/lipstick

#izarateam
#NEPNurraysa
#lipstickviral
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#makeup


2

| ❌4 days left❌
.
.
Love Spell lotion untuk digabung kan pakai dengan body mist yang berbau fruity πŸ‡
.
.
Jom join postage esokπŸ˜‰
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸 PINK CRUSH WORTHY 🌸
.
.
Pink Crush Worthy Nusya dah senaraikan dalam promo item
.
.
U go get it girl! 3 in 1 gitu
.
.
Sporty, face and setting spray mist
.
.
Jom selit order😍
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Just tekan link whatsapp di bio terus boleh whatsapp Nusya 😘
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


2

| 🌸 VANILLA LACE 🌸
.
Bau manis aiskrim vanilla dan musky so akan lebih tahan lama la 🀀
.
.
RM30 berbaki 4 hari lagiii je!
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸LOVE SPELL COLLECTIONS🌸
.
.
βœ… Normal - Bau berries yang fresh
βœ… Lace - Bau berries yang powdery, sweet dan sexy
βœ… Night - Bau berries yang bold dan tahan lebih lama
βœ… Unwrapped - Bau zesty berries
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

| πŸ§šπŸ»β€β™€οΈAQUA KISS BODY WASHπŸ§šπŸ»β€β™€οΈ
.
.
πŸ›€πŸ› Mandian Aqua Kiss yg berbau fresh buat hari anda bertenaga dan yakin sepanjang hari😍
.
.
boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available
.
.
Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


2

Miracle Slim Choco merupakan 'booster' iaitu minuman tambahan yang membantu anda menurunkan berat badan secara sihat! πŸ’ͺπŸ‹οΈοΈβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈ Minuman berperisa coklat! βœ”οΈ KURUS βœ”οΈ SIHAT
βœ”οΈ SELAMAT
Kalau anda rasa seluar dah sempit dan pakai dress dah tak cukup nafas. Cepat2 amalkan minum Miracle Slim Choco ni. InshaAllah hari ke 7 dah start nampak perubahan 😚

Nak cuba, πŸ‘‰ www.wasap.my/60177590035/coco

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian


0

Miracle Slim Choco 😍

Jom dapatkan berat ideal uolsss. Nak badan yg cantik dan slim sangat mudah dengan Miracle Slim Choco boleh dilihat kesannya seawal 7 hari di samping jaga pemakanan uolsss tau... Nak cepat lg, senaman ye.☺️... Nak cuba, πŸ‘‰πŸ‘‰www.wasap.my/60177590035/slim

#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#makeup


0

FAST CLEAN EYE MAKE-UP REMOVER🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Sumber dari tumbuhan
βœ”οΈ Melembutkan kulit terutamanya selepas menanggalkan make up
βœ”οΈ Mengawal masalah jerawat & antimikrobial
βœ”οΈ Mengurangkan masalah kerengsaan kulit akibat dari sinar UV

CARA PENGGUNAAN :

1️⃣ Titiskan sedikit Eye Make-Up Remover pada cotton
2️⃣ Sapukan secara perlahan cotton pada mata dalam keadaan tertutup
3️⃣ Biarkan selama 1 minit agar cecair menyerap dengan baik
4️⃣ Kemudian buka mata dan bersihkan

KANDUNGAN BAHAN : πŸ‘‰πŸ» Butylene, Glycol, Phanthenol, Citric Acid, Epilobium Augustifolium Extract, Pentylene Glycol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid πŸ‘‰πŸ» Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
BERAT : 50ml
NO KKM : NOT160905371K

#makeupremover#makeupremovermurah#makeup#fastclean#fastcleaneyemakeupremover#makeup#organic#oil#wangi#mudah#cepat#bazar#bangi#kedah#teamyatijutawan#tampilcantik#beautiful#shopl#ramadhansales#codbangikajang#nurraysabangi


0

Siapa nak KURUS ? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍 Serius langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik , macam minum minuman coklat biasa membuatkan korang rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘 Bukan setakat untuk kurus, kalau korang susah nak membuang, sembelit pun elok sangat minum tau . β˜•οΈSekotak 20 sachet x 20 gram . βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet pagi dan malam.

NAK πŸ‘‰www.wasap.my/60177590035/slim

#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#makeup


0

Merisik. Bertunang. Nikah. Semua guna barang kemas. Dari kuntuman bunga ke belah rotan ke rosegold Ed sedia dan setia memenuhi citarasa barang kemas cikpuan semua.

#emas #emas916 #emas999 #emasmalaysia #emaslelong #sayajual #bajuraya #sayangawak #cincinraya #selamathariraya #ramadhansales #biskutraya #ibuanak #lagisyantik #bazaarpaknil #terawih #emasmurah #selamatberbuka #resepiramadhan #nikah #kahwin #eday #happyanniversary


2

Rantai leher labuh gedik-gedik comel untuk pemakai
Emas ni superlogam, semua applicable. Simpanlah emas barang sedikit. Tukarkan tabiat shopping

#emas #emas916 #emas999 #emasmalaysia #emaslelong #sayajual #bajuraya #sayangawak #cincinraya #selamathariraya #ramadhansales #biskutraya #ibuanak #lagisyantik #bazaarpaknil #terawih #emasmurah #selamatberbuka #resepiramadhan #nikah #kahwin #eday #happyanniversary


3

Selamat tengahari belaka
Mesti dah siap masak hujung minggu ni..kalo suri2 pula amek can gantung kuali la weekend ni..tapi Ed tak pun. Selera makan kat rumah lagi besar hahaha ni nak share few items yang comel buat aset masa depan. Block charms tanpa chrome dan enamel. Silalah jamu mata walaupun tak menyenyangkan tapi inshaAllah menyejukkan pandangan.

#emas #emas916 #emas999 #emasmalaysia #emaslelong #sayajual #bajuraya #sayangawak #cincinraya #selamathariraya #ramadhansales #biskutraya #ibuanak #lagisyantik #bazaarpaknil #terawih #emasmurah #selamatberbuka #resepiramadhan #nikah #kahwin #eday #happyanniversary


3

Pre Launch hanya berbaki kurang 2 hari je lagi ni uolsss.
.
Siapa nak minuman booster yang boleh bantu anda kurus dan sihat, terutama khas untuk ibu ibu lepas bersalin agar boleh tampil muda persis anak dara?

Anda harus grab MSC masa pre launch ni sebabbb harga terlajak murrahhh
.
Komen 'Nak'

@ www.wasap.my/60177590035/msc

#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysamiracleslimchoco

#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian


0

Bibir pucat semacam je.. Muka pun tak de seri... Tona pun tak sekata... Meh sapu bedak nurraysa 3in1 dan pearl magic lipstik nurraysa ... Natural dan muka pun akan glowing uols.. Serlahkan lah kecantikkan Semulajadi dirimu.. Jom dapatkn sekarang.. www.wasap.my/60177590035/makeup

#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#makeup


0

Nak tak ?
Bangun pagi rasa muka fresh segar bugar, konfius bila tengok cermin artis mane ni , rupanya diri sendiri πŸ˜†
.
Slowly jerawat, kusam, sunburn, jeragat hilang
Paling best bila customer update resdung dia makin kurang. Takde la pagi2 sokseksoksek penat tonyoh2 hidung. Dianz kan kaya vitamin C.
.
Nak tahu rahsia hakak ni menten plawless berseri ?
Makan Dianz Vitamin je awok 2biji sehari 😘
Toksah pening2 lagi. Kulit sihat badan energetik sekali πŸ’ͺ
.
.
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promosidianzraya #promosiramadhan #promodianz #ramadhansales #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


0

Tak sempat wasap lagi, customer serah kan feedback diri sendiri ☺️
.
The power of vit C & Vit E dlm Dianz !
Moist je kulit akak ni , takde kering teruk macam dulu. Walau duduk seharian bawah aircond. .
Plawless berseri skin sis. Hampa da cuba ke belums ?
.
.
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promosidianzraya #promosiramadhan #promodianz #ramadhansales #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


0

.
Ajak kawan kawan shopping skli!!! Butik D’Amani ada wide shawl baru. Shawl PLAIN mmg senang untuk uoolllssss #OOTD setiap hari..NEW COLLECTION πŸ‘†πŸ»
β€”
Heavy Chiffon mudah bentuk n flowvy aje.
Ada 16 warna yang menawan β€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’™πŸ§‘
β€”
😱 RM19.00 😱
😱 RM19.00 😱
😱 RM19.00 😱
β€”
ZAARA PLAIN SHAWL
πŸ”Έ Aqua
πŸ”Έ Baby Pink
πŸ”Έ Beige
πŸ”Έ Cloud Grey
πŸ”Έ Deep Red
πŸ”Έ Dusty Green
πŸ”Έ Lavender (Sold Out)
πŸ”Έ Lemonade
πŸ”Έ Light Pink
πŸ”Έ Light Salmon
πŸ”Έ Lilac
πŸ”Έ Mellow Green
πŸ”Έ Olive
πŸ”Έ Peach
πŸ”Έ Pearl Pink
πŸ”Έ Raspberry
πŸ”Έ Vanilla
β€”
#NEWcollection #wideshawl #plain #damanicollection #teamdamani
#sale #sales #ramadhansales #cod #whatsapp #shopping #bajukurung #jubah #dress #blouse #kurungmoden #kebayakurung #kurungpeplum #kurungpahang #pants #tunic #shawl #2loop #bawal


0

| 🌸ANGEL GOLD🌸
.
.
Angel Gold sesuai untuk anda...
.
.
1. Yang sukakan bau classy. Lain dr lain
2. Yang sentiasa menghadiri event dan dikelilingi oleh orang yang ramai
3. Yang sukakan bau classy spt Chanel Coco Mademoiselle
4. Yang tak suka nak spray perfume banyak banyak kali sebab bau Angel Gold ni memang one time spray dan tahan lama wehhh..
.
.
Harga untuk sebotol ialah RM 129. TETAPI...
.
.
Hari ini, anda boleh dapatkan dengan harga RM 40 sahaja! Ya ! RM 40 sahaja 😍
.
.
Jangan terlepas promosi ini ! πŸƒπŸ»β€β™€πŸ’¨
.
.
Siapa buat payment dulu nusya akan secure stock terus. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸SEXY ANGEL🌸
.
.
Sexy Angel – Mempunyai bau manis buah buahan yang seductive, yang pasti meninggalkan jejak😍
.
.
Dah macam ada trademark bau yg tersendiri ni πŸ˜›
.
.
Harga untuk sebotol ialah RM 79. TETAPI...
.
.
Hari ini, anda boleh dapatkan dengan harga RM 30 sahaja! Ya ! RM 30 sahaja
.
.
Jangan terlepas promosi ini ! πŸƒπŸ»β€β™€πŸ’¨
.
.
Siapa buat payment dulu nusya akan secure stock terus. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸GLAM ANGEL🌸
.
.
Glam Angel – Mempunyai bau yang manis manis pastry dan refreshing , sesuai dipakai untuk Office Hour.
.
.
Spray Glam dan rasa suasana mcm dalam kedai bakery! 🀀
.
.
Harga untuk sebotol ialah RM 79. TETAPI...
.
.
Hari ini, anda boleh dapatkan dengan harga RM 30 sahaja! Ya ! RM 30 sahaja
.
.
Jangan terlepas promosi ini ! πŸƒπŸ»β€β™€πŸ’¨
.
.
Siapa buat payment dulu nusya akan secure stock terus. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸 NIGHT ANGLE 🌸
.
.
Night angel ni dikatakan sesuai untuk haruman di waktu malam, lagi lagi yang dah bershuben tu kansss….
.
.
Paling best edisi Angel ni semua Body Mistnya berelelement seductive dan charming gitu..
.
.
Night Angel bercirikan manis talcum dan tidak over baunya untuk dipakai di rumah. So shuben korang tak perasan korang wangi wangi untuk dorang.. πŸ˜‡πŸ’ž
.
.
Harga untuk sebotol ialah RM 79.
.
.
Hari ini, anda boleh dapatkan dengan harga RM 30 sahaja! Ya ! RM 30 sahaja
.
.
Jangan terlepas promosi ini ! πŸƒπŸ»β€β™€πŸ’¨
.
.
Siapa buat payment dulu nusya akan secure stock terus. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

🌸 Gold Angel sesuai untuk andaβ€¦πŸŒΈ
.
.
1. Yang sukakan bau refreshing
2. Yang perlukan mood booster di pagi hari
3. Yang sukakan haruman citrusy-fresh
4. Yang sentiasa memerlukan kecergasan sepanjang hari dan merasa cantik
.
.
Harga untuk sebotol ialah RM 79.
.
.
Hari ini, anda boleh dapatkan dengan harga RM 30 sahaja! Ya ! RM 30 sahaja 😍
.
.
Jangan terlepas promosi ini ! πŸƒπŸ»β€β™€πŸ’¨
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸 VS EDP REPACKED 🌸
.
.
Bagi mereka yg kerap bertanya utk item terbaru nusya ni. Ketahanan EDP selalunya antara 5-18 jam.
.
.
Dan ia bergantung jugak dgn suhu badan si pemakai. Apa2 pun, nt pakai perfume korang cek masa berapa lama lasting 😁 Yang penting, EDP ke-2 yang tahan lama
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau sexy and wangi2 bak hang
.
.
🌹VICTORIA SECRET EAU DE PERFUME PROMO 30ML🌹
1 BOTOL - RM 50
3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang order & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


1

| 🌸 VS EDP REPACKED 🌸
.
.
Bagi mereka yg kerap bertanya utk item terbaru nusya ni. Ketahanan EDP selalunya antara 5-18 jam.
.
.
Dan ia bergantung jugak dgn suhu badan si pemakai. Apa2 pun, nt pakai perfume korang cek masa berapa lama lasting 😁 Yang penting, EDP ke-2 yang tahan lama
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau sexy and wangi2 bak hang
.
.
🌹VICTORIA SECRET EAU DE PERFUME PROMO 30ML🌹
1 BOTOL - RM 50
3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang order & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸 VS EDP REPACKED 🌸
.
.
Bagi mereka yg kerap bertanya utk item terbaru nusya ni. Ketahanan EDP selalunya antara 5-18 jam.
.
.
Dan ia bergantung jugak dgn suhu badan si pemakai. Apa2 pun, nt pakai perfume korang cek masa berapa lama lasting 😁 Yang penting, EDP ke-2 yang tahan lama
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau sexy and wangi2 bak hang
.
.
🌹VICTORIA SECRET EAU DE PERFUME PROMO 30ML🌹
1 BOTOL - RM 50
3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang order & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

Alhamdulillah ready to pick up 600 pek ziplock Popcorn & 650 pek ziplock cookies untuk majlis wedding di johorπŸ˜ƒ
.
Terima kasih oder dengan @doorgiftcornflakes_maducrunchy πŸ’•
.
Nak pakej camni hanya RM1 sahaja 😘 Pakej Ziplock include sticker dengan min oder 1000 pcs 😘
.
Boleh Klik bio @ wasap details :
πŸ“² 0137385750
.
#pakejgoodiesmurah #doorgiftcomey #plastikrabbit #goodiesrm1 #cornflakesmadurm1 #doorgiftmurah #pakejbajet #doorgiftRM1 #tagaqiqah #weddinggift #doorgiftRM1 #birthdaygift #aqiqah #fattahrians #ctd #ramadhan2018 #ramadhankareem #ramadhansales #raya2018


10

Nak acah2 diva mcm sisthur... ?
Tapi malas nak melantak sayur dan buah. Busy naw2 tak sempat. .
Follow rapat2 sis ni cepatt,
sehari wajib amek 2biji Dianz Vitamin. Bangun pagi tengok2 kulit sihat licin bagai kulit telur even mekap nipis jee. .
Jgn salah faham taw , dianz bukan pil cepat putih2 tu. Tapi dianz ni kombinasi vitamin c dan vitamin e fokus rawat kulit dari dalam dan cekang kan kulit kita sekali. .
InsyaAllah kulit bersih , menten awet muda remaja. Gituuu . Cer cuba duluuu 😘
.
.
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjohor #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promosidianzraya #promosiramadhan #promodianz #ramadhansales #promosi2018 #setahunsekali


0

Kulit abam dah LICINN !
Bila kulit da licin ter beliakk masing2 πŸ˜‚
.
Jerawat batu lenyappp selama nyaa
Dah serasi , toksah carik lainn.. .
Setia hujung NYAWA dengan Dianz Vitamin pasni. Telalu puas hati tengok muka dekat cermin. Kulit bersih semua orang idam kan .
.
.
#feedbackdianz #dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjohor #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promosidianzraya #promosiramadhan #promodianz #ramadhansales #promosi2018 #setahunsekali!


0

| 🌸VS EDP REPACKED (LOVE)🌸
.
.
VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO ni nusya buat special untuk followers2 goverment nusya πŸ˜‡
.
.
nusya buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je tau, so siapa bayar dulu dia dapat.πŸ’•
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
πŸ”₯VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML πŸ”₯
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…3 BOTOL - RM 100
βœ…3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya di HQ makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (LOVE)🌸
.
.
VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO ni nusya buat special untuk followers2 goverment nusya πŸ˜‡
.
.
nusya buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je tau, so siapa bayar dulu dia dapat.πŸ’•
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
πŸ”₯VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML πŸ”₯
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…3 BOTOL - RM 100
βœ…3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya di HQ makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (BOMBSHELL SUMMER)🌸
.
.
VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO ni nusya buat special untuk followers2 goverment nusya πŸ˜‡
.
.
nusya buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je tau, so siapa bayar dulu dia dapat.πŸ’•
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
πŸ”₯VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML πŸ”₯
.
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (BOMBSHELL SUMMER)🌸
.
.
VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO ni nusya buat special untuk followers2 goverment nusya πŸ˜‡
.
.
nusya buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je tau, so siapa bayar dulu dia dapat.πŸ’•
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
πŸ”₯VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML πŸ”₯
.
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (WICKED)🌸
.
.
β€œ Innocent di siang hari tapi seksi di waktu malam? Anda digelar Wicked β€œ
.
.
Kenapa Wicked bermaksud innocent dan seksi pada waktu yang sama?
.
.
Victoria Secret Wicked eau de Parfum mempunyai bau manis manis Vanilla yang menyamai bau Vanilla Ice Cream ataupun Sugar Cookies pada hint awalan semburan
.
.
Setelah ianya kering di kulit haruman bunga bungaan Airy Fresia yang sangat seksi akan melekat di kulit anda!
.
.
Jadi jika anda berada jarak yang tidak terlalu rapat dengan orang sekeliling mereka akan hanya menyedari haruman Vanilla yang manis mcm biskut tadi tu, tapi jika sesiapa yang merapati anda mereka akan dapat menghidu bau airy freesia yang seksi tadi tu!
.
.
Untuk tempoh yang terhad ni anda boleh mendapatkan Wicked ni dengan harga RM 50 sahaja untuk 1 botol. Victoria Secret Wicked ni adalah eau de Parfum, jadi ianya tahan amat lama berbanding Victoria Secret Fragrance Mist
.
.
Apa yang anda akan dapat dengan RM 50? Anda akan dapat sebotol Victoria Secret Wicked Eau de Parfum 30 ML
.
.
Promosi bagi anda yang membeli hari ini, dengan RM 100 anda boleh dapatkan mana mana 3 botol Victoria Secret Eau de Parfum! .
.
3 botol dengan hanya RM 100 ! 😻
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (WICKED)🌸
.
.
β€œ Innocent di siang hari tapi seksi di waktu malam? Anda digelar Wicked β€œ
.
.
Kenapa Wicked bermaksud innocent dan seksi pada waktu yang sama?
.
.
Victoria Secret Wicked eau de Parfum mempunyai bau manis manis Vanilla yang menyamai bau Vanilla Ice Cream ataupun Sugar Cookies pada hint awalan semburan
.
.
Setelah ianya kering di kulit haruman bunga bungaan Airy Fresia yang sangat seksi akan melekat di kulit anda!
.
.
Jadi jika anda berada jarak yang tidak terlalu rapat dengan orang sekeliling mereka akan hanya menyedari haruman Vanilla yang manis mcm biskut tadi tu, tapi jika sesiapa yang merapati anda mereka akan dapat menghidu bau airy freesia yang seksi tadi tu!
.
.
Untuk tempoh yang terhad ni anda boleh mendapatkan Wicked ni dengan harga RM 50 sahaja untuk 1 botol. Victoria Secret Wicked ni adalah eau de Parfum, jadi ianya tahan amat lama berbanding Victoria Secret Fragrance Mist
.
.
Apa yang anda akan dapat dengan RM 50? Anda akan dapat sebotol Victoria Secret Wicked Eau de Parfum 30 ML
.
.
Promosi bagi anda yang membeli hari ini, dengan RM 100 anda boleh dapatkan mana mana 3 botol Victoria Secret Eau de Parfum! .
.
3 botol dengan hanya RM 100 ! 😻
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (BOMBSHELL)🌸
.
.
VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO ni nusya buat special untuk followers2 goverment nusya πŸ˜‡
.
.
nusya buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je tau, so siapa bayar dulu dia dapat.πŸ’•
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
πŸ”₯VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML πŸ”₯
.
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸VS EDP REPACKED (BOMBSHELL)🌸
.
.
VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO ni nusya buat special untuk followers2 goverment nusya πŸ˜‡
.
.
nusya buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je tau, so siapa bayar dulu dia dapat.πŸ’•
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
πŸ”₯VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML πŸ”₯
.
βœ…1 BOTOL - RM 50
βœ…3 BOTOL - RM 100
.
.
Siapa bayar dulu nusya akan secure stock. kalau lambat minta maaf sebab stock nusya makin lama makin surutπŸ™πŸ»
.
.
Boleh whatsapp nusya untuk full list stock yang still available. Or if you already have the list nak mana terus tanya nusya ok?
.
.
Sebarang tempahan & pertanyaan boleh tekan je whatsapp link kat bio okay😘Terus bleh wasap nusya😍
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| 🌸TIPS FROM NUSYA 🌸
.
.
Sembur sembur perfume lepas 2 jam bau dah hilang? 😩
.
.
Sebenarnya ada banyak cara nak buat Perfume anda tahan lebih lama, tapi nusya sharing 1 tips je arini… Kalau panjang panjang nnti meleret cerita nusya nnti.. 🀭
.
.
Antara kegemaran nusya untuk buat nusya sentiasa wangi ialah sentiasa apply Body Lotion.
.
.
Untuk apply body lotion ni nusya akan pilih antara bau yang berhampiran dengan bau wangian yang nusya guna.
.
.
Contoh nusya akan guna Love Spell Lace Body Lotion dan nusya akan sembur Glam Angel Fragrance Mist pada hari bekerja untuk nusya tampil cergas dan segar sepanjang hari! πŸ’ͺ🏼
.
.
Love, NusyaπŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

| Hai perfume lovers πŸ’•
.
.
Anda tahukah berapa lama selalunya wangian anda akan bertahan? So, anda boleh rujuk gambar di atas untuk kepastian ketahanan sesuatu perfume! .
.
Tapi bagi pendapat Nusya, Fragrance Mist dengan Eau de Toilette bertahan sama lama.
.
.
Malahan Fragrance Mist n lagi jimat sebab sekali beli terus dapat 250 ML! πŸ’ƒπŸ½βœ¨
.
.
Love, Nusya πŸ’•
.
.
#victoriassecret #victoriassecretmurah #purseperfume #pocketperfume #pocketperfumemurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #purseperfumemurah #perfumemurah #originalperfume #originalperfumes #perfumemurahmalaysia #ramadhansales #perfumelovers #perfumeonline #perfumesale #perfumetahanlama #perfumehantaran #perfumeoriginalmurah #perfumegiftset #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #victoriasecretborong #victoriasecrets


0

Bibir kering dan merekah? 😣
.
Tahu tak macam mana nak atasinya?
.
PEARL MAGIC LIPSTICK ni lah yang dapat membantu merawat bibir anda dari kering, merekah, hitam dan bibir yang pucat
.
Antara kelebihan PEARL MAGIC LIPSTICK ini ialah:
.
πŸ’– Mengikut warna suhu badan pemakai
πŸ’– Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
πŸ’– Tidak menyebabkan bibir kering
πŸ’– Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir

Nak lg jimat, dptkan combo julai.. 😍😍 Wasap 017-7590035

#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian


5

SHAMPOO HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT .

Jom ketahui kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment ni :
.
πŸ„2in1
πŸ„shampoo plus conditioner
πŸ„melebatkan rambut πŸ„ada campuran mint (rasa segar/berangin)
πŸ„untuk merawat rambut
πŸ„bebas paraben
πŸ„bebas sles
πŸ„organik
πŸ„sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi.
.
Cara Penggunaan:
.
Basahkan rambut dahulu, kemudian tuangkan syampu di telapak tangan dan ratakan pada kepala. Kemudian bilas hingga

Wasap πŸ‘‰πŸ‘‰017-7590035😍

#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#ramadhansales
#naturalbeauty
#apaSa
#Ramadhansales
#nurraysa
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher #makeup
#Kualalumpur
#johorbharu
#shahalam
#motifviral
#mstaronline
#hlive
#fattzura
#beritaharian


1