#rambutbermasalah

Instagram photos and videos

#rambutbermasalah#rambutgugur#rambutsihat#pelebatrambut#rambutlebat#serumrambut#mamadontworry#rambutbayi#sayajualbarangbaby#fattzura#serumrambutbayi#rambutkelemumur#pelebatrambutbayi#tonikrambut#laraalana#ctdk#babycomelpipimerah#majalahpama#TeamAmy#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia

Hashtags #rambutbermasalah for Instagram

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi #minyakrambutcepatpanjang


0

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi #minyakrambutcepatpanjang


0

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi #minyakrambutcepatpanjang


0

RAMBUT SERING TEWAS DENGAN CUACA?
.
.
Hair Mist adalah jawapan untuk rambut sensitif anda. Sekarang tak perlu risau dah, matahari terik gurun pun rambut masih steady cantik dan bersinar.
.
.
Dulu keluar time tengah terik, mesti cepat kering dan kusut kan?
.
.
Nahh, beli Hair Mist rambut anda akan dilindungi dari haba panas sepanjang hari. Dan yang lagi best, dia punya wangi tu.... macam perfume mahal!!
.
.
#FaithFleurbyCtyMary
#FaithFleurMalaysia #keretauntukabah


1

Shampoo dan Conditioner untuk kegunaan seisi keluarga, mampu bertahan 3bulan penggunaan. Berbaloi baloi. Bau yang sangat wangi. Bau honey dew. .
.
Di syorkan untuk yang menghadapi masalah .
.
👉Kelemumur.
👉Rambut Gugur.
👉Kulit kepala berminyak.
.
.
Bebas sles dan paraben👍.
.
.
Meh grab shampoo dan conditioner untuk merawat masalah rambut. .
.
SHAMPOO.
💴 RM 25 SM / RM 30 SS.
CONDITIONER.
💴 RM 22 SM / RM 27 SS.
.
(EXC POS)
.
.
Berminat dan sebarang pertanyaan klik http://www.wasap.my/60139408073
.
.
#teampower
#FaithFleurbyCtyMary


1

Rambut Cantik Licin Berkilau 💇
.
.
Best sangat hasil lepas pakai serum rambut Faith Fleur.
.
.
⏩Dah takda rambut gugur.
⏩Dah takda kelemumur.
⏩Dah tak gatal kulit kepala.
.
.
Satu rumah boleh gunakan serum Faith Fleur ni.Anak2 dan suami pun gunakan serum yg sama 👨‍‍👧‍👧‍. Rambut kekal sihat ,rambut anak2 cepat panjang dan wangi selalu.
.
.
Anda pon nak rasa rambut cantik,sihat dan berkilat?? Jom PM/Wasup sis

#TeamPower
#SerumRambutFaithFleur
#KeretaUtkAbah
#FaithFleurByCtyMary


1

Alhamdulillah dah banyak feedback & testimoni dari customer2 kami y percaya dan kosisten dengan MDW ni,sekali cuba pasti dah xtukar y lain😊.Yang bestnya boleh dipakai dari seawal 30hari sehingga dewasa,wanita & lelaki semua boleh guna tanpa rasa was2 👍.KKM approved !. Wangi,berkesan,jimat,xberminyak dan xmelekit.Sebotol tahan sehingga 2bulan! Jom dapatkan MDW sekarang sementara harga Promo masih ONZZZ😍
.
klik link di BiO okeyh
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#majalahpama#terbuktiberkesan#kesanseawal7hari#mdwdungun#mdwpaka#mdwkerteh#CodMamadontworry#agentDungunterengganu#agentdungun#


0

Alhamdulillah dah banyak feedback & testimoni dari customer2 kami y percaya dan kosisten dengan MDW ni,sekali cuba pasti dah xtukar y lain😊.Yang bestnya boleh dipakai dari seawal 30hari sehingga dewasa,wanita & lelaki semua boleh guna tanpa rasa was2 👍.KKM approved !. Wangi,berkesan,jimat,xberminyak dan xmelekit.Sebotol tahan sehingga 2bulan! Jom dapatkan MDW sekarang sementara harga Promo masih ONZZZ😍
.
klik link di BiO okeyh
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#majalahpama#terbuktiberkesan#kesanseawal7hari#mdwdungun#mdwpaka#mdwkerteh#CodMamadontworry#agentDungunterengganu#agentdungun#


0

Alhamdulillah dah banyak feedback & testimoni dari customer2 kami y percaya dan kosisten dengan MDW ni,sekali cuba pasti dah xtukar y lain😊.Yang bestnya boleh dipakai dari seawal 30hari sehingga dewasa,wanita & lelaki semua boleh guna tanpa rasa was2 👍.KKM approved !. Wangi,berkesan,jimat,xberminyak dan xmelekit.Sebotol tahan sehingga 2bulan! Jom dapatkan MDW sekarang sementara harga Promo masih ONZZZ😍
.
klik link di BiO okeyh
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#majalahpama#terbuktiberkesan#kesanseawal7hari#mdwdungun#mdwpaka#mdwkerteh#CodMamadontworry#agentDungunterengganu#agentdungun#


0

NAK MENANG LOKET EMAS?
Mudah saja..😍
.
Sempena *PROMOSI HSF NATURALS besar-besaran* ni, hampa boleh dapatkan *set kombo shampoo dan serum dengan harga RM119!!* WOW.. Bukan lagi RM135.. Jimat bergandaaaaa.. 😍😍
.
Sekaranggg👇👇👇
*HANYA RM119 SAHAJA* *HANYA RM119 SAHAJA*
*HANYA RM119 SAHAJA*

Suka tak..??🤩🤩 *Setiap pembelian pada 15hb ini layak untuk menyertai peraduan MENANG LOKET EMAS..* Jom booking sekarang dengan Dila!
Sini tau >>> 0125078047
.
.
#HSF_NATURALS
#CuciCuciRambutTerawat #hsfnaturals #serumjojoba #syampooaloevera #tipsrambutsihat #produkrambut #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang


0

NAK MENANG LOKET EMAS?
Mudah saja..😍
.
Sempena *PROMOSI HSF NATURALS besar-besaran* ni, hampa boleh dapatkan *set kombo shampoo dan serum dengan harga RM119!!* WOW.. Bukan lagi RM135.. Jimat bergandaaaaa.. 😍😍
.
Sekaranggg👇👇👇
*HANYA RM119 SAHAJA* *HANYA RM119 SAHAJA*
*HANYA RM119 SAHAJA*

Suka tak..??🤩🤩 *Setiap pembelian pada 15hb ini layak untuk menyertai peraduan MENANG LOKET EMAS..* Jom booking sekarang dengan Dila!
Sini tau >>> 0125078047
.
.#HSF_NATURALS
#CuciCuciRambutTerawat #hsfnaturals #serumjojoba #syampooaloevera #tipsrambutsihat #produkrambut #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang


0

NAK MENANG LOKET EMAS?
Mudah saja..😍
.
Sempena *PROMOSI HSF NATURALS besar-besaran* ni, hampa boleh dapatkan *set kombo shampoo dan serum dengan harga RM119!!* WOW.. Bukan lagi RM135.. Jimat bergandaaaaa.. 😍😍
.
Sekaranggg👇👇👇
*HANYA RM119 SAHAJA* *HANYA RM119 SAHAJA*
*HANYA RM119 SAHAJA*

Suka tak..??🤩🤩 *Setiap pembelian pada 15hb ini layak untuk menyertai peraduan MENANG LOKET EMAS..* Jom booking sekarang dengan Dila!
Sini tau >>> 0125078047
.
.
#HSF_NATURALS
#CuciCuciRambutTerawat #hsfnaturals #serumjojoba #syampooaloevera #tipsrambutsihat #produkrambut #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang


0

Dari takde kepada ada. Bukan chipsmore ye 😁
Just konsisten jer. Nakkan perubahan kena sabar.
.
Bukan hari ni guna esok dah nak nampak kesan. Itu magic sangat namanya tu.
Pelaburan yang berbaloi dengan hanya RM15 mampu kembalikan anak anak rambut yang dah lama menghilang.
.
Bestttnyaa bila anak rambut tak sabar-sabar nak tumbuh. .
. 📲01110702877


1

✨ *PROMOSI NOVEMBER!* ✨ .
Set Kombo ( Syampu+ Serum)
🔥 HANYA RM119 sm/ss SAHAJA .
.
Setiap pembelian syampu dan serum , anda berpeluang menang Loket Emas 916. .
-TERHAD untuk 1,000 Set sahaja. .
-Booking bersama deposit RM10/ bayaran penuh sekarang, barang akan di post out bermula 15hb (tarikh promosi). .
- Simpan botol syampu dan kotak serum ( no. siri ) bagi bukti pembelian dan rujukan ketika cabutan bertuah😊
.
.#HSF_NATURALS
#CuciCuciRambutTerawat #hsfnaturals #serumjojoba #syampooaloevera #tipsrambutsihat #produkrambut #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang


0

✨ *PROMOSI NOVEMBER!* ✨ .
Set Kombo ( Syampu+ Serum)
🔥 HANYA RM119 sm/ss SAHAJA .
.
Setiap pembelian syampu dan serum , anda berpeluang menang Loket Emas 916. .
-TERHAD untuk 1,000 Set sahaja. .
-Booking bersama deposit RM10/ bayaran penuh sekarang, barang akan di post out bermula 15hb (tarikh promosi). .
- Simpan botol syampu dan kotak serum ( no. siri ) bagi bukti pembelian dan rujukan ketika cabutan bertuah😊
.
.
#HSF_NATURALS
#CuciCuciRambutTerawat #hsfnaturals #serumjojoba #syampooaloevera #tipsrambutsihat #produkrambut #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang


0

.
. ✨ *PROMOSI NOVEMBER!* ✨ .
Set Kombo ( Syampu+ Serum)
🔥 HANYA RM119 sm/ss SAHAJA .
.
Setiap pembelian syampu dan serum , anda berpeluang menang Loket Emas 916. .
-TERHAD untuk 1,000 Set sahaja. .
-Booking bersama deposit RM10/ bayaran penuh sekarang, barang akan di post out bermula 15hb (tarikh promosi). .
- Simpan botol syampu dan kotak serum ( no. siri ) bagi bukti pembelian dan rujukan ketika cabutan bertuah😊
.
.#HSF_NATURALS
#CuciCuciRambutTerawat #hsfnaturals #serumjojoba #syampooaloevera #tipsrambutsihat #produkrambut #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang


0

Ini kisah Papa No Worry.. 😂
.
Keadaan rambut yang makin botak dapat diatasi dengan MDW. .
Rambut tumbuh sekata 😉


2

Syampu& conditioner . Pasangan sejoli syampu untuk mencuci, conditioner melembutkan dan memberi nutrisi pada rambut. Syampu khas untuk rambut gugur. Sentiasa memberi result terbaik pada setiap pelanggan kami.

Lakukan pembelian sekarang di www.wasap.my/60198199344


1

Penggunaan secara konsisten, rambut kurang terus jadi lebat 😱
.
.
📲01110702877


1

Jom siapa nak cuba! Bayi anda mengalami masalah rambut? Lambat nak tumbuh? Ibu lepas bersalin rambut gugur? Boleh cuba MAMA DON'T WORRY! Dapatkan harga promo sementara stock masih ada! 😘
.
.
Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- ♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.
.
.
#mdwtestimoni#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur#rambutsihat#babylonghair


1

Botol kecik je tapi memang jimat! Lepas mandi keringkan rambut kemudian sapu dekat kulit kepala.... yang best nya sebab bau dia harum😍😍🌹🌹.. takdela pengsan pakwe kat sebelah ... hehehe .
.
Jom nak rawat rambut sihat harus rawat kulit kepala dahulu.. meh whatsapp 0124447732 sekarang juga
.
.
#mdwtestimoni#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur#rambutsihat#babylonghair


1

Pasti ramai yang tertanya² 👉.
.
. "Produk Faith Fleur ada kelulusan KKM ke?" "ye sis" Produk Faith Fleur sudah ada Kelulusan dari KKM. Di jamin halal dan selamat dari bahan kimia. .
.
Tiada sebarang keraguan dalam penggunaan Produk Penjagaan Rambut Faith Fleur ni, jangan risau 😘.
.
.

#faithfleurmalaysia #blessyourhair #ctymary #lulusKKM #bebaskimia #halal #selamat


2

Dah ramai yang berjaya buktikan #faithfleur ni mampu atasi masalah rambut botak tengah/rambut nipis uols 💁‍♂️💁


1