#rambutbermasalah

Instagram photos and videos

#rambutgugur#rambutbermasalah#kelemumur#sayajualprodukrambutgugur#rambutkering#rambutbercabang#serumrambut#rambutlurus#rambutberminyak#rambutrosak#rambutsihat#membaikirambut#kelemumurhilang#membaikirambutkusam#kelemumurtiadalagi#rapunzelhaircare#akarrambut#rambutkuat#haircareproducts#haircarebynatashaghazali

Hashtags #rambutbermasalah for Instagram

Serum baru in the house ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Dari 30 botol yg sampai semalam, tinggal 11 botol ja hari ni.
Kawanยฒ sekerja beli timeยฒ tu jugak, ada regular cust datang ambil, dan tadi siap 3 pack selamat di pos.
Berbaloi dengan harga?
Mestilah, kerana ada penambahan ingredients dalam serum ni.
Tekstur yg pekat dan likat, bau yg menyengat hidung memang confirm lah serum ni jadi pilihan ramai.
Jom dapatkan sebotol.

#masalahrambut
#rambutgugur
#kelemumur
#rambutberminyak
#rambutbermasalah

#faithfleur
#faithfleurpenang
#teamsuefairies


0

.
UBAN NENEK SEMAKIN HILANG
========================== .
.
Kalau Grandma Shark & Grandpa Shark pun boleh rawat rambut uban mereka yang memutih hanya dengan SHAMPOO SANTAN, apatah lagi kita yang baru ada 30 helai uban ni ๐Ÿคฃ

Gambar di bawah uban menjadi lebih gelap selepas penggunaan 3 botol SHAMPOO SANTAN secara konsisten

Tak nak ke hitamkan balik rambut beruban tu?
Whatsapp 0193060012 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#teamhakaksantan #shampoosantantan #ejenshampoosantan #agentshampoosantan #naturalshampoo #uban #greyhair #rambutberuban #beforeandafter #rambutbermasalah #rambutcantik #rambutgugur #kelemumur #puncakalam #puncakperdana #agentwanted #ejendiperlukan #shampoosantanselangor #kuantan


1

.
๐Ÿ‘ธ Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
๐ŸŒธ PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
๐ŸŒธ MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
๐ŸŒธ TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip.
.
๐ŸŒธ ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
๐ŸŒธ LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
๐ŸŒธ UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak.
.
๐ŸŒธ 100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
๐ŸŒธ NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
.


1

Hello guys, per tgl 1Juli 2018 varian kuning akan naik dari harga 105.000 menjadi Rp.115.000. Kenaikan harga adalah sesuai dengan kebijakan dari pabrik ya. Bagi yang merasa sudah cocok sama hairtonic ini jangan lupa stok sebelum harga naik ya.

Hair tonic essential YELLOW - Varian ini cocok untuk kulit kepala berminyak. Bs utk alis maupun jambang. Lebi cepet menumbuhkan d bandingkan hair tonic essential varian lain jd cck yg uda botak parah. Bisa juga utk menyembuhkan ketombe yg nempel di kulit kepala dan gatal parah.
Hair tonic essential yellow juga bisa menyembuhkan penyakit virus rambut ALOPECIA AREATA / biasa nya di sebut penyakit auto immune yg nyerang rambut hingga botak tidak merata.
Varian ini berbau herbal dan tdk ada pewangi nya seperti yg green.
-
Cara pemakaian nya utk alis, basahin cotton bud dan oles kan k alis berulang" 3-4x sehari. Utk jambang dan kepala cukup d semprot aj (ke kulit kepala) pagi dan malam setiap hari yah. -
#hairtonicessential #hairtonicpenumbuhrambut #hairtonicasli #hairtonicindonesia #serumpenumbuhrambut #hairtonicampuh #hairtonicrambut #rambutindah #rambutbermasalah #rambutsehat


0

Ain Ahmad (cik.ennyain.punya.kedai):
.
Awakkkk, Rambut pun kena ada perfume khas jugak tau. Jangan p sembur perfume badan pulak. No no noo.
.
Bahan dalam PRINCESS ni tak da inspirasi dari mana mana bauan tau awak. Bau dia 100% original dari ekstrak bunga Sakura. .
Lagi best, bukan setakat mewangikan rambut taaapi
.
๐ŸŒธ Boleh buat rambut cepat panjang
๐ŸŒธ Masalah GUGUR pun berkurangan
๐ŸŒธ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
๐ŸŒธ Hilang segala masalah gatal2x kepala
๐ŸŒธ Merawat hujung rambut bercabang
๐ŸŒธ Rambut lembut dan LICIN .
.
.
.
Harga pun berpatutan awak.
.
โœ… 30ml - RM 49
โœ… 50ml - RM 70
.
Tak termasuk caj postage.
.
๐Ÿ“ฒ Nak Order ?
Terus whatsApp 013-4013261 atau klik link yang ada di bio ya.
.
COD Area Bukit Mertajam :
.
๐Ÿšจ Petronas Tanah Liat
๐Ÿšจ Shell Kubang Semang
๐Ÿšจ Ayam Ori Kubang Semang
๐Ÿšจ Econsave (Summit BM Plaza)
๐Ÿšจ Petronas Bandar Perda
๐Ÿšจ Aeon Big Seberang Jaya
.
.


1

RAMBUT LEMBUT๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ


1

RAMBUT TAMPAK BERMAYA ( FRESH ) & WANGI๐Ÿ˜


1

Produk Faith Fleur khas dirumus utk merawat masalah rambut anda๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ


1

RAMBUT GUGUR BERKURANG


1

Kalau bertudung bole ke pakai Rapunzel Hair Care(RHC) ni??
Haaa..ini antara soalan lazim yg always org tnye..
Alahai...
Msti laa lg digalakkan pakai RHC nii..sbb kalau bertudung ni penjagaan rambut kena rapi..
Siapa ckp kalau pakai tudung xyahh jaga rambut..bukan org nmpk๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
.
Yeke org xnmpk??
Family awk..
Mak awk..ayah awk..anak,abg, kakak, adik, makcik..
Sesama perempuan..and paling penting SUAMI awk..
Yg dah kawin laa..kalau belom kawin bakal suami..
Dorng bole tengok kn??
.
Jd jomm jaga rambut dgn RHC..xkesah bertudung atau x, kita mmg kena jaga rambut..sbb rambut adalah mahkota kitaโค๏ธ

www.wasap.my/60172285308

#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutguguru


4

MASALAH KELEMUMUR DAH RAMBUT GUGUR??
-
Hai uols!! Eh!! Uols tengah buat apa?? Tergaru-garu kulit kepala tu dah kenapa?? Sekali tarik segumpal rambut yang gugur??? -
Wow!!๐Ÿ˜ฑ ini masalah besar ni uols!!! Jangan main2 tau.. Jom Aten bagitahu apa puncanya terjadi masalah kelemumur dan rambut gugur dalam 1 kepala๐Ÿ‘‡:-
-
Haa macam tu kene rawat cepat sebelum jadi masalah besar heheh takpe Aten akan tolong jangan risau
-
Sebelum tu aten bagitau dulu masalah terjadi punca dari ape & harap info ni bermanfaat untuk korang๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ
-
โœ”๏ธMasalah kulit kepala berminyak akan menyebabkan berlakunya kelmumur n kulit kepala gatal
-
โœ”๏ธbila adanya kelemumur akan menyebabkan rambutgugur & rambut gugur ni datang dari banyak faktor ..
๐ŸŽˆStress
๐ŸŽˆKurang tidur
๐ŸŽˆHormon tak teratur
๐ŸŽˆKurang minum air n kuran makan makanan berkhasiat
๐ŸŽˆKeturunan
๐ŸŽˆSalah guna shampoo
-
โœ”๏ธbila kulit kepala tak sihat , rambut akan tumbuh dengan tak sihat seperti kasar , kering , kusut , bercabang & ada yang beruban
-
SO PATUT KE KITA BIARKAN MASALAH RAMBUT BERALUTAN??? Semakin teruk sesuatu masalah semakin tinggi kos untuk merawat!!! So!!! Selagi masalah itu boleh diatasi dengan cepat seeloknya rawat dengan segera okey๐Ÿ˜‰
-
Jom dapatkan #mamadontworry sekarang!!! Whatsapp Aten di +60174408587 atau click link di bio untuk fast responseโญ๏ธ
-
#pelebatrambut #stokismamadontworry#mdwtestimoni#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#mamadontworrykedah#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur#rambutsihat#babylonghair


1

Punca kegatalan kulit kepala๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ


1

Kekalkan kesegaran rambut anda dengan produk faith fleur. Mesra wuduk, Bebas Kimia


1

Faith Fleur Hair Care๐ŸŒธ


1


1


1

Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
๐ŸRambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
๐ŸŒผKulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
๐ŸRambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
๐ŸŒผRambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
๐ŸMasalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
๐ŸŒผRambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
#hair #hairmist #princess #princesshairmist #princesshairmistmalaysia #serumrambut #perfumerambut #pewangirambut #rambut #hairmistmalaysia #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #rambutkepam #rambutbermasalah #rambutberminyak #rambutkering #rambuthapak #hairperfume #rambutbercabang #rawatanrambutrosak #rambutberbau #hairtreatment #arganoil #arganuntukrambut #serum #serumrambut

Area Sungai Petani
๐Ÿ“ฒ0125740097


1

Kalau bertudung bole ke pakai Rapunzel Hair Care(RHC) ni??
Haaa..ini antara soalan lazim yg always org tnye..
Alahai...
Msti laa lg digalakkan pakai RHC nii..sbb kalau bertudung ni penjagaan rambut kena rapi..
Siapa ckp kalau pakai tudung xyahh jaga rambut..bukan org nmpk๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
.
Yeke org xnmpk??
Family awk..
Mak awk..ayah awk..anak,abg, kakak, adik, makcik..
Sesama perempuan..and paling penting SUAMI awk..
Yg dah kawin laa..kalau belom kawin bakal suami..
Dorng bole tengok kn??
.
Jd jomm jaga rambut dgn RHC..xkesah bertudung atau x, kita mmg kena jaga rambut..sbb rambut adalah mahkota kitaโค๏ธ

www.wasap.my/60128949536

#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur


0

.
Awakkkk, Rambut pun kena ada perfume khas jugak tau. Jangan p sembur perfume badan pulak. No no noo.
.
Bahan dalam PRINCESS ni tak da inspirasi dari mana mana bauan tau awak. Bau dia 100% original dari ekstrak bunga Sakura. .
Lagi best, bukan setakat mewangikan rambut taaapi
.
๐ŸŒธ Boleh buat rambut cepat panjang
๐ŸŒธ Masalah GUGUR pun berkurangan
๐ŸŒธ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
๐ŸŒธ Hilang segala masalah gatal2x kepala
๐ŸŒธ Merawat hujung rambut bercabang
๐ŸŒธ Rambut lembut dan LICIN .
.
.
.
Harga pun berpatutan awak.
.
โœ… 30ml - RM 49
โœ… 50ml - RM 70
.
Tak termasuk caj postage.
.
๐Ÿ“ฒ Nak Order ?
Terus whatsApp 013-4013261 atau klik link yang ada di bio ya.
.
COD Area Bukit Mertajam :
.
๐Ÿšจ Petronas Tanah Liat
๐Ÿšจ Shell Kubang Semang
๐Ÿšจ Ayam Ori Kubang Semang
๐Ÿšจ Econsave (Summit BM Plaza)
๐Ÿšจ Petronas Bandar Perda
๐Ÿšจ Aeon Big Seberang Jaya
.
.


1

Kalau bertudung bole ke pakai Rapunzel Hair Care(RHC) ni??
Haaa..ini antara soalan lazim yg always org tnye..
Alahai...
Msti laa lg digalakkan pakai RHC nii..sbb kalau bertudung ni penjagaan rambut kena rapi..
Siapa ckp kalau pakai tudung xyahh jaga rambut..bukan org nmpk๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
.
Yeke org xnmpk??
Family awk..
Mak awk..ayah awk..anak,abg, kakak, adik, makcik..
Sesama perempuan..and paling penting SUAMI awk..
Yg dah kawin laa..kalau belom kawin bakal suami..
Dorng bole tengok kn??
.
Jd jomm jaga rambut dgn RHC..xkesah bertudung atau x, kita mmg kena jaga rambut..sbb rambut adalah mahkota kitaโค๏ธ

www.wasap.my/60128949536

#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur


0

Kalau bertudung bole ke pakai Rapunzel Hair Care(RHC) ni??
Haaa..ini antara soalan lazim yg always org tnye..
Alahai...
Msti laa lg digalakkan pakai RHC nii..sbb kalau bertudung ni penjagaan rambut kena rapi..
Siapa ckp kalau pakai tudung xyahh jaga rambut..bukan org nmpk๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
.
Yeke org xnmpk??
Family awk..
Mak awk..ayah awk..anak,abg, kakak, adik, makcik..
Sesama perempuan..and paling penting SUAMI awk..
Yg dah kawin laa..kalau belom kawin bakal suami..
Dorng bole tengok kn??
.
Jd jomm jaga rambut dgn RHC..xkesah bertudung atau x, kita mmg kena jaga rambut..sbb rambut adalah mahkota kitaโค๏ธ

www.wasap.my/60128949536

#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur


0

Apa punca botak? .
.
Slide ๐Ÿ‘‰๐Ÿป


1

Ada masalah rambut beruban, rambut kering bercabang, rambut kusam tidak bermaya, rambut berkelemumur?
Rawat Sekarang dengan menggunakan produk faith fleur. Bebas Kimia, Lulus KKM๐Ÿ‘


1

Kalau bertudung bole ke pakai Rapunzel Hair Care(RHC) ni??
Haaa..ini antara soalan lazim yg always org tnye..
Alahai...
Msti laa lg digalakkan pakai RHC nii..sbb kalau bertudung ni penjagaan rambut kena rapi..
Siapa ckp kalau pakai tudung xyahh jaga rambut..bukan org nmpk๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
.
Yeke org xnmpk??
Family awk..
Mak awk..ayah awk..anak,abg, kakak, adik, makcik..
Sesama perempuan..and paling penting SUAMI awk..
Yg dah kawin laa..kalau belom kawin bakal suami..
Dorng bole tengok kn??
.
Jd jomm jaga rambut dgn RHC..xkesah bertudung atau x, kita mmg kena jaga rambut..sbb rambut adalah mahkota kitaโค๏ธ

www.wasap.my/60128949536

#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur


1

Tak rugi rasanya untuk mencuba . Ramai dah pakai . Ramai dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahajaaaaa . Krim Pelurus Rambut Berina dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai , tidak terurus . Abang2 yang nak dating ngn makwe tuu baik try cepat , conform makwe bertambah sayang ๐Ÿ’ž . Akak2 pulak tak payahlah nak pergi salon nak luruskan rambut ๐Ÿ’‡๐Ÿผ . Dapat jimat duit ๐Ÿ’ธ . Sementara stok masih ada .
whatsapp 0138138385๐Ÿ“ฒ

whatsapp 0138138385๐Ÿ“ฒ

whatsapp 0138138385 ๐Ÿ“ฒ

whatsapp 0138138385 ๐Ÿ“ฒ

whatsapp 0138138385๐Ÿ“ฒ

whatsapp 0138138385 ๐Ÿ“ฒ

#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #rambutbermasalah #ubatrambut #ipta #uitm #matrempit #politeknik #giatmara #uitmjengka #uitmshahalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmalaysia #pis #polisas #pms #poslaju #puashati #taksalahmencuba #belicepat #like4like


2

PRINCESS Hairmist tu apa benda ? . ๐ŸŒธSi Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . Senang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut . .
๐ŸŒธMek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
๐ŸŒธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . .
๐ŸŒธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
๐ŸŒธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . .
๐Ÿ’ฐrm70 (50ml) ๐Ÿ“ฒ+60175744069


1

PRINCESS Hairmist tu apa benda ? . ๐ŸŒธSi Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . Senang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut . .
๐ŸŒธMek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
๐ŸŒธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . .
๐ŸŒธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
๐ŸŒธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . .
๐Ÿ’ฐrm70 (50ml) ๐Ÿ“ฒ+60175744069


1

PRINCESS Hairmist tu apa benda ? . ๐ŸŒธSi Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . Senang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut . .
๐ŸŒธMek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
๐ŸŒธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . .
๐ŸŒธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
๐ŸŒธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . .
๐Ÿ’ฐrm70 (50ml) ๐Ÿ“ฒ+60175744069


1

PRINCESS Hairmist tu apa benda ? . ๐ŸŒธSi Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . Senang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut . .
๐ŸŒธMek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
๐ŸŒธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . .
๐ŸŒธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
๐ŸŒธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . .
๐Ÿ’ฐrm70 (50ml) ๐Ÿ“ฒ+60175744069


1


1


2

PRINCESS Hairmist tu apa benda ? . ๐ŸŒธSi Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . Senang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut . .
๐ŸŒธMek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
๐ŸŒธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . .
๐ŸŒธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
๐ŸŒธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . .
๐Ÿ’ฐrm70 (50ml) ๐Ÿ“ฒ+60175744069


1


1


1

โค๏ธPRINCESS Hairmist tu apa benda ?
Si Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . .
โค๏ธSenang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut .
Mek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
โค๏ธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . โค๏ธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
โค๏ธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . ๐Ÿ’ฐrm70
๐Ÿ“ฒ+60193444248


1

โค๏ธPRINCESS Hairmist tu apa benda ?
Si Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . .
โค๏ธSenang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut .
Mek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
โค๏ธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . โค๏ธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
โค๏ธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . ๐Ÿ’ฐrm70
๐Ÿ“ฒ+60193444248


1

โค๏ธPRINCESS Hairmist tu apa benda ?
Si Mek merah ni adalah mist rambut . Mist ni merujuk kepada molekulnya yang mikro halus . .
โค๏ธSenang diserap oleh rambut agar nutrientnya ditransfer cepat sehingga ke akar rambut .
Mek merah ni ada 4 bahan penting iaitu Argan , Rosehip , Vitamin E dan Sakura . .
โค๏ธ4 bahan terpilih ni memang bertujuan untuk menjadi agen treatment rambut rosak contohnya rapuh , gugur , kulit kepala gatal , kutu , kasar dan bercabang . โค๏ธSakura didalamnya ibarat perfume yang bersifat aromaterapi , bau yang kuat tetapi tidak menusuk hidung dan paling penting bisa membuatkan sesiapa saja ketagih nak menghidunya lagi lagi dan lagi . .
โค๏ธKhasiat wangian sakura ini lah yang membuatkan rmbut wangi selagi tak dibasuh dengan syampoo dan dalam masa yang sama segala bau kepam , peluh atau bau2x asap persekitaran tak dapat singgah di rambut lagi . ๐Ÿ’ฐrm70
๐Ÿ“ฒ+60193444248


1

.
โœจMAMA DONT WORRYโœจ
-
Assalamualaikum lovelies!
-
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู… ูุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‘ูฐู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ -
Salam aidilfitri 1439/2018
-
ู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ู„ุข ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงูŽู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ูˆูŽุงู„ูู„ูŽู‘ู‡ู
ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู. -
ุงูŽู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงูŽู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงูŽู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงูŽู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ูƒูŽุจููŠู’ุฑู‹ุง ูˆูŽุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ูŽู‘ู‡ู ูƒูŽุซููŠู’ุฑู‹ุง ูˆูŽุณูุจู’ุญูŽุงู†ูŽ ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุจููƒู’ุฑูŽุฉู‹ ูˆูŽุฃูŽุตููŠู’ู„ุงู‹ุŒ ู„ุข ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽู„ุงูŽ ู†ูŽุนู’ุจูุฏู ุฅูู„ุงูŽู‘ ุฅููŠูŽู‘ุงู‡ู ู…ูุฎู’ู„ูุตููŠู’ู†ูŽ ู„ูŽู‡ู ุงู„ุฏูู‘ูŠู’ู†ูŽ ูˆูŽู„ูŽูˆู’ ูƒูŽุฑูู‡ูŽ ุงู„ู’ูƒูŽุงููุฑููˆู’ู†ูŽุŒ ู„ุข ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุญู’ุฏูŽู‡ู ุตูŽุฏูŽู‚ูŽ ูˆูŽุนู’ุฏูŽู‡ู ูˆูŽู†ูŽุตูŽุฑูŽ ุนูŽุจู’ุฏูŽู‡ู ูˆูŽุฃูŽุนูŽุฒูŽู‘ ุฌูู†ู’ุฏูŽู‡ู ูˆูŽู‡ูŽุฒูŽู…ูŽ ุงู’ู„ุฃูŽุญู’ุฒูŽุงุจูŽ ูˆูŽุญู’ุฏูŽู‡ูุŒ ู„ุข ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงูŽู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ูˆูŽุงู„ูู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู.
-
Kak Manis sekeluarga mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun atas segala dosa yang telah Kak Manis lakukan samada dari tutur kata, penulisan, perbuatan serta teguran yang menyinggung perasaan sahabat2 semua.
-
Moga kita semua dapat berlebaran dengan lebih sempurna dan dipenuhi dengan amal ibadat di dalamnya... In Shaa Allah.
-
*ุนูŠุฏูƒู… ุงู„ู…ุจุงุฑูƒ*
*ุชูŽู€ู‚ูŽู€ุจูŽู‘ู€ู„ูŽ ุงู„ู„ูŽู‘ู€ู‡ู ู…ูู†ูŽู‘ู€ุง ูˆูŽ ู…ูู†ู’ูƒูู…ู’ ุตููŠูŽู…ูŽู†ูŽุง ูˆูŽุตููŠูŽู…ูŽูƒูู…ุŒ ูƒูู€ู„ูู‘ ุนูŽู€ุงู…ู ูˆูŽ ุฃูŽู†ู’ู€ุชูู…ู’ ุจูุฎูŽูŠู’ุฑูุŒ ูˆูŽุฌู’ุนูŽู„ู’ู†ูŽุง ูˆูŽุฅููŠูŽู‘ุงูƒูู…ู’ ู…ูู†ูŽ ุงู„ู’ุนูŽุงุฆูุฏู ูŠู€ู†ู ูˆูŽุงู„ู’ููŽุงุฆูุฒููŠู€ู†ู.* -
ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽุง ุฑูŽ ุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽู€ู€ู€ุงู„ูŽู…ููŠู’ู†ุŒ -
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
-
Daripada:
Kak Manis
Sekeluarga ๐Ÿ˜‰
-
#mdwtestimoni #sayajual #seisikeluarga #murah #produkmalaysia #sayajualbarangbaby #tonikrambut #pelebatrambut #rambutbotak #rambutnipis #rambutsikit #rambutgatal #rambutgugur #serumrambutbayi #serumrambut #pelebatrambutbayi #rambutbayi #gugurrambut #fattzura #fattahamin #neelofa #bazaarpaknik #sayajualmurah #rambutbermasalah #rambutsihat #rambutlebat #tonikrambutberkesan #tonikrambutmurah #seawaltujuhhari #tonikcantik


4

.
MACAM MANA CARA NAK PAKAI PRINCESS HAIRMIST ni ?
.
Spray je bila bila masa pun tak kisahhhh . Cumanya kiter sarankan spray ketika rambut kering sebab khasiat Argan , Rosehip , Vitamin dan Sakura tu senang giler nak buat keje repair semua rambut yang rosak tu .
.
Yang tinggal hanya rambut wangi menusuk hidung bikin hati tenangggg seasyiknya .
.
Bila sentuh rambut serta merta boleh rasa betapa lembut dan licinnyaaaaaaa setiap helaian rambut . Beza dengan sebelumnya yang lebih kasar daripada berus sabut .
.
Easy dan praktikal sangat cara nak gunaaa si genit ni .
.
Anytime , anywhere and anyone .
.
.
Harga pun berpatutan awak.
.
โœ… 30ml - RM 49
โœ… 50ml - RM 70
.
Tak termasuk caj postage.
.
๐Ÿ“ฒ Nak Order ?
Terus whatsApp 013-4013261 atau klik link yang ada di bio ya.
.
COD Area Bukit Mertajam :
.
๐Ÿšจ Petronas Tanah Liat
๐Ÿšจ Shell Kubang Semang
๐Ÿšจ Ayam Ori Kubang Semang
๐Ÿšจ Econsave (Summit BM Plaza)
๐Ÿšจ Petronas Bandar Perda
๐Ÿšจ Aeon Big Seberang Jaya
.
.


2


3


1

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑNAK RAMBUT LEBAT? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
MAMA DONT WORRY ADA PENYELESAIANNYA! .
โœ”๏ธKESAN SEAWAL 7HARI.
โœ”๏ธHARUM
โœ”๏ธSESUAI UNTUK DIGUNAKAN SEISI KELUARGA
โœ”๏ธSANGAT JIMAT
โœ”๏ธMELEBATKAN RAMBUT
โœ”๏ธMENGURANGKAN UBAN .
.
๐Ÿค”TAK PERCAYA??๐Ÿค”KENALA CUBA DAHULU!๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฒ011-50437137
.
.
#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur


0

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑNAK RAMBUT LEBAT? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
MAMA DONT WORRY ADA PENYELESAIANNYA! .
โœ”๏ธKESAN SEAWAL 7HARI.
โœ”๏ธHARUM
โœ”๏ธSESUAI UNTUK DIGUNAKAN SEISI KELUARGA
โœ”๏ธSANGAT JIMAT
โœ”๏ธMELEBATKAN RAMBUT
โœ”๏ธMENGURANGKAN UBAN .
.
๐Ÿค”TAK PERCAYA??๐Ÿค”KENALA CUBA DAHULU!๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฒ017-4408587
.
.
#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur


0

[[ TONIK RAMBUT BAYAM NG ]] Bukan hanya mengekalkan keremajaan rambut tapi mampu merawat rambut tanpa perlu berbelanja lebih โœ”๏ธMerawat masalah rambut gugur
โœ”๏ธMembantu merawat rambut kering dan mengerbang.
โœ”๏ธMempercepatkan pertumbuhan rambut
โœ”๏ธMerawat masalah rambut beruban
โœ”๏ธMengharumkan rambut dari berbau hapak
โœ”๏ธMencegah dan mengatasi kerosakan rambut .
โœ”๏ธMerawat rambut berbuah dan bercabang

Cik Shima
0192668244

Jom sihat dengan tonikbayam
#nurulgoldvegeoilhair
#rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut
#rawatanrambutgugur #rambutgugur #rambutbermasalah #kelemumur #tonikrambut #kelemumur #rambutbercabang #rambutjarang #masalahkulitkepala #rambutkering #rambutmenggerbang #agentsungaipetani #terapiinstagram
#botak #kulitkepalagatal #rambutbotak#rambutgugur#rawatanrambut#rambutnipis #bayam #ajimaura#ekzema #sungaipetani


1

PRINCESS HAIR MIST
.
Mempunyai 3 fungsi hanya dalam satu semburan!
.
โœจ PEWANGI RAMBUT
โœจ SENSUAL AROMATHERAPY
โœจ PERAWATAN RAMBUT ROSAK
.
Mempunyai 4 formula ORGANIK iaitu ๐Ÿ‘‰
Argan, Rosehip, Vitamin E dan Ekstrak Sakura

Manfaat PRINCESS HAIR MIST pada rambut anda ๐Ÿ‘‰
.
โœ”๏ธ Merawat masalah keguguran rambut
โœ”๏ธ Merawat masalah rambut bercabang
โœ”๏ธ Mengurangkan kegatalan kulit kepala
โœ”๏ธ Membantu menstabilkan pH kulit kepala
โœ”๏ธ ๏ธMerawat masalah rambut bercabang dan kelimumur
โœ”๏ธ Memberikan nutrisi penting pada setiap helaian rambut
โœ”๏ธ Menjadikan rambut mudah diurus dan lembut
โœ”๏ธ Menghalang bacteria dan fungus berkumpul di folikel rambut
โœ”๏ธ ๏ธMenghilangkan masalah rambut berbau akibat peluh dan persekitaran yang kotor
.
.
Free Consultation ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 014-3388134.
.
Cara pantas follow @dazz_glam dan klik link pada bio.
.
.
#DropshipWanted #PRINCESSHairmist


3

.
Ginseng Hair Shampoo & Ginseng Hair Tonic โค๏ธโค๏ธ
.
Ginseng Shampoo dijamin aman dan sudah ber bpom dengan izin:
POM NA 18161001464
.
Ginseng Hair Shampoo ๐Ÿ‘‰ 135 000
Ginseng Hair Tonic ๐Ÿ‘‰ 155 000
.
.
Manfaat Ginseng Hair Shampoo :
1. Terhindar dari masalah kerontokan
2. Mencegah ketombe pada rambut
3. Membantu menangkal kerusakan rambut
4. Merawat kulit kepala, membuat rambut lebih lembut, dan berkilau
5. Menguatkan akar rambut
.
Manfaat Hair Tonic Ginseng :
1. Menguatkan akar rambut
2. Mengatasi rambut rontok
3. Mengatasi ketombe
4. Menumbuhkan rambut Botak
5. Memanjangkan rambut
6. Merawat rambut rusak kering dan kasar
7. Sangat berguna bagi yang berhijab karena dapat merawat rambut yang sering di tutup sehingga rambut tetap akan terjaga kondisinya.
.
Langsung di order aja yukk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Di add LINE & WA ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WA ๐Ÿ‘‰ 081375125868
๐Ÿ“ฒ LINE ๐Ÿ‘‰ @phu1649t
.
#ginseng #ginsengshampoo #bioherbal #hairtonic #ginsenghairtonic #ginsenghairshampoo #rambutbermasalah #ginsengbioherbal #shampoo #bioherbalindonesia #ginsengmurah #perawatrambut #penumbuhrambut #pelembutrambut #rambutrusak #rambutbercabang #rambutrontok #rambutberkilau #penumbuhrambut #memperpanjangkanrambut #kerusakanrambut #penguat #penguatrambut #rambutsehat #kesehatanrambut #rambutalami #hilangkanketombe #rambutkering #bioherbal #ginsengshampoo #ginsenghairtonic


1

Masih sempat order harini ๐Ÿ˜
.
Kalau balik kg hari isnin boleh letak alamat kg siap2 ok ๐Ÿ˜‚
.
Kita tak pasti hari apa sampai sebab once kita pos ke poslaju kita dah xtau brg mcm mana ๐Ÿ˜…
.
Tp insyaAllah kita try push pos laju selagi boleh ye
.
Harap sgt bersabar dengan perkhidmatan poslaju sekarang ni
.
Tqsm korang ๐Ÿ˜
.

#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


6

Masih sempat order harini ๐Ÿ˜
.
Kalau balik kg hari isnin boleh letak alamat kg siap2 ok ๐Ÿ˜‚
.
Kita tak pasti hari apa sampai sebab once kita pos ke poslaju kita dah xtau brg mcm mana ๐Ÿ˜…
.
Tp insyaAllah kita try push pos laju selagi boleh ye
.
Harap sgt bersabar dengan perkhidmatan poslaju sekarang ni
.
Tqsm korang ๐Ÿ˜
.

#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


1

Masih sempat order harini ๐Ÿ˜
.
Kalau balik kg hari isnin boleh letak alamat kg siap2 ok ๐Ÿ˜‚
.
Kita tak pasti hari apa sampai sebab once kita pos ke poslaju kita dah xtau brg mcm mana ๐Ÿ˜…
.
Tp insyaAllah kita try push pos laju selagi boleh ye
.
Harap sgt bersabar dengan perkhidmatan poslaju sekarang ni
.
Tqsm korang ๐Ÿ˜
.

#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


1

Dengar apa kata sha ,

Credit aisyah abdulhadi
@ivmist.byidah


1

Satu minggu trai ivkool, kesan segera memang best โค๏ธ
.
.
Segar kulit kepala dan terasa berangin
.
.
Rambut pun terasa lebih lembut. InysAllah ivkool dapat membantu mengurangkan masalah rambut anda . .
.
Rm40 je 20ml
Tak msuk postage


1

Mengapa perlu berbelanja lebih jika dgn sebotol Mama Dont Worry mampu menyelesaikan hampir kesemua masalah rambut anda? Lebih mengembirakan lagi ianya sesuai digunakan utk seisi keluarga tau.
.
Jom whatsapp sis utk order. Jgn lambatยฒ uolss. Stock makin susut nie. Rugi kalau uols terlepas peluang nie.
.
๐Ÿ‘‰ 01132095657
๐Ÿ‘‰ 01132095657
๐Ÿ‘‰ 01132095657
.
#mamadontworry #mdw #mamadontworryagent #masalahrambutperempuan #masalahrambutnipis #masalahrambut #masalahrambutlelaki #masalahbotak #rambutbermasalah #rambutnipis #masalahkelemumur #bayicukurbantal #serumrambutterbaik #tonikrambutterbaik #bayirambutpanjang #rambutlambattumbuh #bazarpaknil #fattzura #neelofa #ctdk


1

Set Penjagaan Rambut dari NurulGold memang 100% diperbuat daripada bahan organik tau.
Bahan-bahan yang terpilih sesuai untuk merawat pelbagai masalah rambut. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š


2

Promo Eksklusif dengan harga Super Jimat sehingga 10/6/2018 ni sahaja.
Untuk yang nak buat stok Tonik Rambut Bayam banyak-banyak mai la borong cepat. ๐Ÿ˜‰


2

Promosi belian Tonik Rambut Bayam 50ml Beli Satu Percuma Satu masih buka sampai 10/6/2018 ni tau.
Jom cepat-cepat borong satu. ๐Ÿ˜‰


1

Alhamdulillah ๐Ÿ˜
.
Isnin kita ada postage out tauuuu kalau nak join boleh whatsapp laju2 ๐Ÿ˜‰
.
Haaa ada 5hari je lagi kita buat postage lepas tu insyaAllah bersambung lepas raya pulak ๐Ÿ˜
.
Sooo berminat nak cuba boleh tekan link dekat profile terus ok ๐Ÿ˜
.

#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


3