#rambutbermasalah

Instagram photos and videos

#rambutbermasalah#rambutgugur#pelebatrambut#rambutsihat#babycomel#mamadontworry#rambutlebat#rambutbayi#serumrambutbayi#sayajualbarangbaby#fattzura#babycomelrambutlebat#pelebatrambutberkesan#ctdk#pelebatrambutasli#babycomelpipimerah#pelebatrambutmalaysia#teamamy#pelebatrambutpilihan#laraalana#bazarpaknil

Hashtags #rambutbermasalah for Instagram

by @dhiashopper

Nak tak rambut cantik sihat mcm adik ni.... Grab la sebotol.. Cuba dulu.. Baru tau kesan dia.. *Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY dah terjual lebih berpuluh ribu botol selama 1 tahun di pasaran online* *KELEBIHAN PELEBAT RAMBUT MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- 💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- ✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- ♥ Dijamin Halal dan Suci
♥ Boleh dibawa solat
♥ Bau wangian semulajadi
♥ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.
#mdwtestimoni#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur#rambutsihat#babylonghair


2

by @dhiashopper

*Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY dah terjual lebih berpuluh ribu botol selama 1 tahun di pasaran online* *KELEBIHAN PELEBAT RAMBUT MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- 💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- ✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- ♥ Dijamin Halal dan Suci
♥ Boleh dibawa solat
♥ Bau wangian semulajadi
♥ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.
#mdwtestimoni#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur#rambutsihat#babylonghair


0

by @dhiashopper

*Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY dah terjual lebih berpuluh ribu botol selama 1 tahun di pasaran online* *KELEBIHAN PELEBAT RAMBUT MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- 💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- ✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- ♥ Dijamin Halal dan Suci
♥ Boleh dibawa solat
♥ Bau wangian semulajadi
♥ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.
#mdwtestimoni#sayajual#sayajualbarangbaby#tonikrambut#pelebatrambut#rambutgugur#serumrambutbayi#serumrambut#pelebatrambutbayi#rambutbayi#gugurrambut#fattzura#fattahamin#neelofa#bazaarpaknik#sayajualmurah#agentwanted#dropshipwanted#rambutbermasalah#rambutsihat#rambutlebat#tonikrambutberkesan#tonikrambutlelaki#rambutlelaki#rambutperempuan#hilangkelemumur#rambutsihat#babylonghair


0

by @tipsibudanbayi

Minyak Kemiri Asli Aleurata Solusi Rontok Botak Uban Ketombe
.
.
.
harga 200k
.
.
Minyak Kemiri Murni Aleurata
Produk perawatan rambut yang aman untuk keluarga tercinta.
Aman digunakan untuk segala usia, BALITA hingga dewasa

Minyak kemiri adalah salah satu solusi yang direkomendasikan para ahli untuk mengatasi permasalahan rambut.
Sudah sejak zaman nenek moyang kita,minyak kemiri sudah dipakai untuk merawat rambut agar tetap sehat.

KELEBIHAN MINYAK KEMIRI ALEURATA DARI MERK LAIN
100% Minyak Kemiri Murni
Diproses secara modern menggunakan mesin COLD PRESS (Tanpa pembakaran,pemanasan,penyulingan,no katalis) sehingga kandungan nutrisinya tetap terjaga. HASIL LEBIH MAKSIMAL

Manfaat : - Penumbuh,penyubur,penebal dan penghitam rambut .
- Solusi masalah uban
- PENUMBUH JENGGOT,JAMBANG, DAN BULU DADA
- Menghilangkan ketombe
- Menebalkan alis dan bulu mata
- Solusi rambut lepek
.
#rambutbayi #sayajualcharms #pelebatrambut #surekencangmurah #agenttreaplus #rambutkering #perfectskinsupplement #sabuncoffeemurah #rambutbermasalah #kelemumurhilang #cosmeticskincareviral #skinwhiteningph #kualaibai #lipstainph #jusgoyangrapat #murah2uk #kakishoppingonlinemalaysia #shahalamresidentbusiness #happyskinph #kundang #poslajuseluruhmalaysia #antipimples #whiteningproducts #maicahard #frontrowluxxeproducts #skincarephilippines #beautyph #dongyan #pampaputi #ahaserum


0

by @minyakrambutcepatpanjang

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


0

by @minyakrambutcepatpanjang

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


1

by @minyakrambutcepatpanjang

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


0

by @mamadontworrycheras

Alhamdullillah. Antara testimoni hebat mama dont worry
.
.📣Minyak rambut organik perlu dipakai dengan konsisten untuk menampakkan kesan yang lebih ketara. .
.
.
.
Selain itu💯organik. Menggunakan bijian2 keras.
.
. ☎Untuk mengetahui minyak organik ni boleh whatsapp 013-4498154
.
Atau klik di bio


1

by @babymomyhouse

Hai Mommies !
.
Ni nk inform,SALES HARI MALAYSIA EXTENDED tau ! Siapa yang nk book MDW dgn HARGA PROMO + FREE POSTAGE + FREE GIFT tu jom wassap Sis booking sampai hari GAJI 😍
.
BEST ke BEST ??? Jom wassap Sekarang !
.
klik jer link di bio😉
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0

by @babymomyhouse

Hai Mommies !
.
Ni nk inform,SALES HARI MALAYSIA EXTENDED tau ! Siapa yang nk book MDW dgn HARGA PROMO + FREE POSTAGE + FREE GIFT tu jom wassap Sis booking sampai hari GAJI 😍
.
BEST ke BEST ??? Jom wassap Sekarang !
.
klik jer link di bio😉
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0

by @babymomyhouse

Hai Mommies !
.
Ni nk inform,SALES HARI MALAYSIA EXTENDED tau ! Siapa yang nk book MDW dgn HARGA PROMO + FREE POSTAGE + FREE GIFT tu jom wassap Sis booking sampai hari GAJI 😍
.
BEST ke BEST ??? Jom wassap Sekarang !
.
klik jer link di bio😉
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0

by @babymomyhouse

Nak share rahsia rambut lebat hitam bersinar,rambut tumbuh sihat,elakkan masalah keguguran rambut,tiada lagi masalah kegatalam kulit kepala akibat kekeringan
.
Jom dapatkan Mama dont Worry sekarang ! Sesuai utk baby seawal 30hari dan sehingga dewasa boleh guna tau ! Yang pasti jimat,sebotol boleh bertahan sehingga 2bulan,berkesan,wangi & x berminyak 😍.Cepat meresap ke kulit kepala dan tidak melekit. .
Menggunakan bahan organik semulajadi,KKM Approved ! Cuba,sekali cuba pasti x tukar lain dah
.
Jom grab Promo sekarang.Klik link di Bio
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0

by @babymomyhouse

Nak share rahsia rambut lebat hitam bersinar,rambut tumbuh sihat,elakkan masalah keguguran rambut,tiada lagi masalah kegatalam kulit kepala akibat kekeringan
.
Jom dapatkan Mama dont Worry sekarang ! Sesuai utk baby seawal 30hari dan sehingga dewasa boleh guna tau ! Yang pasti jimat,sebotol boleh bertahan sehingga 2bulan,berkesan,wangi & x berminyak 😍.Cepat meresap ke kulit kepala dan tidak melekit. .
Menggunakan bahan organik semulajadi,KKM Approved ! Cuba,sekali cuba pasti x tukar lain dah
.
Jom grab Promo sekarang.Klik link di Bio
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0

by @babymomyhouse

Nak share rahsia rambut lebat hitam bersinar,rambut tumbuh sihat,elakkan masalah keguguran rambut,tiada lagi masalah kegatalam kulit kepala akibat kekeringan
.
Jom dapatkan Mama dont Worry sekarang ! Sesuai utk baby seawal 30hari dan sehingga dewasa boleh guna tau ! Yang pasti jimat,sebotol boleh bertahan sehingga 2bulan,berkesan,wangi & x berminyak 😍.Cepat meresap ke kulit kepala dan tidak melekit. .
Menggunakan bahan organik semulajadi,KKM Approved ! Cuba,sekali cuba pasti x tukar lain dah
.
Jom grab Promo sekarang.Klik link di Bio
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0

by @minyakrambutcepatpanjang

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


0

by @minyakrambutcepatpanjang

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


2

by @minyakrambutcepatpanjang

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi


1

by @faithfleur_world

Sakit mata sakit hati tengok segumpal rambut bila disikat😫. Kalau hari hari macam ni mau botak kepala dibuatnya.

Baru tengok sikat belum lagi sapu lantai nampak rambut gugur sana sini. STRESS lama lama macam ni.
Siapa yang alami masalah ni dulu sekarang dah boleh senyum rambut makin sihat dan lebat. Macamana boleh jadi macam tu? Mestilah Set Kak Limah yang bantu selesaikan.

Tak nak rambut sampai botak boleh grab set kak limah sekarang. Hanya rm62 sahaja ada shampo,perapi dan serum. Bukan tu je,setiap pembelian set kak limah dapat 1 kupon peluang menang kereta Toyoto CH-R.
Nak ke Tak Nak try Set Kak limah ni.
Wasup www.60137293669.my atau hubungi agen terdekat tempat uolls.


2

by @babymomyhouse

Mommies semua ade masalah ni tak ?
.
✖️ Rambut anak lambat tumbuh
✖️ Rambut lambat panjang
✖️ Rambut anak bertompok @ “cukur bantal”
✖️ Rambut anak tumbuh tak sekata
✖️ Rambut anak jarang
✖️ Rambut anak nipis
✖️ Kulit kepala anak berkerak @ “kerak air”
✖️ Rambut mama gugur terok lepas besalin
.
Try MAMA DONT WORRY ni. Minyak Pelebat Rambut yang dirumus khas untuk lebatkan rambut bayi seawal umur bayi 30 hari. Minyak ni dah jadi pilihan ibu-ibu untuk lebatkan rambut baby dorang tau
.
WhatsApp link di Bio,tnya HARGA PROMOSI sekali FREE POSTAGE ada lagi x??
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#


0