#rambutgugurteruk

Instagram photos and videos

#rambutgugurteruk#rambutgugur#rambutlembut#rambutgatal#keretauntukabah#rambutkusut#haircare#kelemumur#kulitkepalagatal#rambutsihat#masalahrambut#rawatanrambut#rambutgugurselepasbersalin#rambutberbuah#rambutberuban#rambutbotak#rambutsubur#vitaminrambut#tipspenjagaantambut#rambutbusuk#rambutberminyak#rambutberkilat

Hashtags #rambutgugurteruk for Instagram

by @pinkladyhq.original

Ada gegadis yang aset nya kurang menyerlah???...opss sowii 😁. Tapi tak salah kan jika sis nak bantu.
_

Consume jer PINKLADY ORIGINAL yang semestinya ramuan 100% daripada sumber alami dan herba organik. Tiada langsung campuran bahan kimia yang meragukan dan merbahaya.
_

Bila dah consume, disiplin diri perlu ada. Jangan hari ni ambil, esok tinggal. Air masak pun tak minum seperti yang sis sarankan.
_

Sedikit info khas untuk mereka yang consume PINKLADY ORIGINAL ini. Untuk cantikkan aset, sis sarankan minum susu full cream bukan low fat yer. Sehari memadai 3-4 gelas sahaja.
_

Soya pun boleh tapi sis tak galakkan bagi mereka yang mempunyai masalah dari segi period tidak stabil atau ada cyst. Bimbang jika ia memudaratkan.
_

Untuk menstabilkan hormon amalkan PINKLADY secara konsisten 3 bulan berturut-turut. InshaAllah cyst kecut dan masalah period terus tiada.
_

Pemakanan sayur-sayuran dan buah-buahan juga boleh meningkatkan tumbesaran aset gegadis.
_

Untuk Info lebih lanjut WA 011.32444.600 atau tekan link di bio
_

Follow @pinkladyhq.original untuk tips kecantikan, kesihatan dan kebahagiaan.
_
_
_
#pinklady
#pinkladyhq
#pinkladyoriginal
#periodpain
#ubatsenggugut
#rambutgugur
#rambutgugurteruk
#payudaramontok
#payudaraseksi
#lovepotionbyhushhush
#jamusweetdara
#jrm
#eatcleanmalaysia
#surirumah
#student
#bakalpengantin
#cikgushopping
#gegarvaganza2018
#terapiinstagram
#aurainsta
#testimonipinklady
#feedbackpinklady
#timjelitaosem

Kuala Lumpur, Malaysia
0

by @faithfleur_sabah

RM20 sahaja untuk bagi vitamin pada rambut anda‼️
.
Faith fleur hair serum khas untuk hakak hakak yang nak memiliki rambut bebas masalah rambut gugur, kelemumur, rambut kasar, kutu dan uban dengan HARGA MAMPU MILIK
.
Whatsapp sekarang wasap.my/60105152404
.
#faithfleurbyctymary
#rambutgugurteruk


0

by @myfabeautyshop

Rambut botak bertompok memang buat kite down 😔

Yelahhhh dah macam lopak air je. Bile nak usap rambut tetibe rase licin kulit kepala. Stres !
Ape kate cube MB Serum yang ade argan oil tu? InshaAllah dengan penggunaan kerap, masalah tu boleh settle. #rambutwangi #rambutgugurteruk #rambutlebat #ubatlebatrambut #rambutkelimumur #rambutlembut #rahsiasuamisayangbini #rahsiarambutsihat #codmelaka #posseluruhmalaysia #cod #mengatasirambutbotak
Wasap jer ciksu💃

http://www.wasap.my/+60143343363


0

by @myfabeautyshop

RAMBUT BERMASALAH 😲😲😲 Berkutu ?
Rambut Gugur ?
Kulit kepala Berminyak ?
Rambut Hampir Botak ?
Kelemumur umpama salji memutih ?
Rambut ada Buah ?
Bertudung dan Rambut berbau hapak ? 😭
.
Kami pernah rasa sayang , jom kami tunjuk cara untuk selesaikan dia 💋
.
Kami Boleh selesaikan , 99% keberkesanan😘 🍃 Diperkaya dengan Argan Oil dan Vit E

Selamat ke TAK?
Tentunya selamat dengan ada nya KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN
#rambutbotak #rambutjarang #rambutkusut #rambutnipis #rambutwangi #rambutgugurteruk #ubatlebatrambut #rambutkelimumur #rambutlembut #rambutgatalteruk #rawatrambutmurah #rambutkepamtiadalagi #salondirumah #rahsiasuamisayangbini #rahsiarambutsihat #rambutkutu #codmelaka #posseluruhmalaysia #cod #hairtreatment #mengatasirambutbotak
Wasap jer ciksu untuk pertanyaan dan penghamtaran💃

http://www.wasap.my/+60143343363


0

by @organicsafeforbabysandmoms

Mommy yg ada masalah rambut gugur, nak lebat kan rambut, maslah rambut beruban, kelemumur, pon bole guna Mama Dont Worry tau,.. Jom pm ummi sufi, insyaAllah masalah bole di atasi... #mamadontworry #mama2018 #momproblems #hairsolution #postpartumhairloss #hairfall #hairloss #rambutgugurteruk #rawatanrambut #dandruff #safeforbabyandmom #buildconfidence #mamacantik #mamacandoit #caringbah


0

by @faithfleur_skudaijohor

Jom dapatkan set kak limah
.
RM 62 SM RM 77 SS
.
Yang ada masalah rambut berminyak,rambut gatal, kelemumur bole guna set shampoo ni
.
Pembelian set kak limah ni dapat 1 kupon cabutan bertuah #keretauntukabah .

#rambutkepam #rambutgugurteruk #rambutkelemumur


0

by @its.sugardoll

So many been asking 🧐
.
Mcm mana bau tonic ni? Berminyak x?
.
Sy pakai tudung. Sy jenis rmbut berminyak. Sy , bla bla bla.
.
So, number one. First and foremost.
.
our intensive hair tonic is WATERBASE.
.
Bau die? It is a combination of VANILLA, orange, blood orange, grapefruit, water lily, white musk and sandalwood.
.
Wah hebat kan bunyik die? Hahah. Bau die bau mahal la senang cite. Sbb sis sejenis cerewet bukan2.
.
Lepas tu, die ade mint / cooling effect. Sejurus je selepas kau spray. Kau rasa mcm hidup kau terus ke awan ye.
.
Hebat sgt rasa 😍
.
Tidak berminyak, berkesan. Wangi. .
Lain dr yg lain, yg penting produk telus jujur amanah dan ikhlas (mcm cogan kata sekolah x? 🤣)
.
So yes, we dont sell anything seperately. This tonic comes together with vitamin!
.
RM169 for 1 month consumption. .
P/s : die wide spray. Jadi tips die jauhkan sikit, dan tarik jari awak satu line utk ratakan tonic ok? Xpyh spray bnyk2 pn xpe.
.
And pakai, sama mcm pakai shampoo kite. Which is keluar toilet lepas shampoo bru pakai. (Adviseable 2 days once)
.
Klu nk hari2 pn xpe tp nti copek abeh. .
So yes, boleh order kat sis secepat mungkin sebelum habis. Dm me, whatsaap me 010-5155341 💋


2

by @camelimanja.pinklady

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 😍

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu .... 😆
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga promosi ?? Sy tunggu kat whatsapp ..
#dropshippinkladywanted #Dropship #agentsahpinkladyoriginal #agentdropshippinklady #ds #cantik#ramping #kulitcerah #masalahdalaman #sengugutteruk #ubatjamu #missvlonggar #kentutmissv #rahimwanita #rambutgugur #rambutgugurteruk #pinggangsakit #badansakit #jerawat #jeragat #stabilkanhormon #hormon #honeymoon


0

by @camelimanja.pinklady

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 😍

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu .... 😆
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga promosi ?? Sy tunggu kat whatsapp ..
#dropshippinkladywanted #Dropship #agentsahpinkladyoriginal #agentdropshippinklady #ds #cantik#ramping #kulitcerah #masalahdalaman #sengugutteruk #ubatjamu #missvlonggar #kentutmissv #rahimwanita #rambutgugur #rambutgugurteruk #pinggangsakit #badansakit #jerawat #jeragat #stabilkanhormon #hormon #honeymoon


0

by @camelimanja.pinklady

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 😍

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu .... 😆
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga promosi ?? Sy tunggu kat whatsapp ..
#dropshippinkladywanted #Dropship #agentsahpinkladyoriginal #agentdropshippinklady #ds #cantik#ramping #kulitcerah #masalahdalaman #sengugutteruk #ubatjamu #missvlonggar #kentutmissv #rahimwanita #rambutgugur #rambutgugurteruk #pinggangsakit #badansakit #jerawat #jeragat #stabilkanhormon #hormon #honeymoon


0

by @sk_wellness

Heppy Weekends Guys !!
.
Berita baikk 📢📢 Berita baikk 📢📢..skrg ni korang yg tinggal area #Bangi, #Semenyih, #Kajang, #Putrajaya & yg berdekatan dgnnya..boleh dptkan product hottzz ni kat CHAMBER OF DREAM COLLECTION VENDOR BOUTIQUE @chamberofdream_bangisentral ..
.
Lokasi Butik 👇👇
📌05-13-02, 1st Floor, Jalan Medan Pusat Bandar 8A, 43650 Bangi Sentral, Selangor
.
Dan yg BESTTTNYEE, skrg ni butik tgh buat #SALE giler2 😍😍😍..jd jgn lepaskan peluang tauu..dtg beramai2 utk memeriahkan butik..even hottt product ni pun tgh saless jugak..boleh dptkan rangkaian marine essence #bodyscrub #shampu #beautybar di sana hokayy 😉
.
#igshop #igshoponline #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #marineessence #marineessenceshampoo #marineessencebodyscrub #marineessencebeautybar #sabunketiak #rambutgugur #rambutgugurteruk #kelemumur #kulitkepalagatal #ketiakhitam #eczema #kulitalergik


0

by @its.sugardoll

Kakak just nk explain kenapa set basic kite ni vitamin dan tonic sangat effective!
.
Vitamin ni die support dr dalam, tonic pulak die tarik2 anak rambut u dr kulit kepala tu. So lua dalam bekerja serentak. Maka dgn jaya nye die akan berhasil.
.
Ramai yg tanya “kak, bole ke klu campur pakai dgn shampoo lain?”
.
Boleeee. Xde masalah, tp shampoo kite bersifat DETOX. Jd bile awak detox scalp awak, pemakaian tonic jadi 3x ganda lebih hebat!
.
WOW! Hebat bukan? Ye , kakak is teruja jugak. .
.
Ayuh, makan bnyk2 sugardoll 😘 boleh dm atau whatsap ye 👍🏻


1

by @its.sugardoll

Guys, i want to let u know ape beza nye sugardoll dgn produk rambut lain dkt luar sana.
.
Our founder started sugardoll out of her own ISSUES. Da beranak, rmbut gugur. Stress. Kene jmpe org sana sni.
.
She tried so many things here and there. Itu ini itu ini.
.
And none works, dr situ dia belaja. Mcm mana nk selesaikan masalah dia.
.
So once she figure it out, she started sugardoll to SHARE penyelesaian buat semua yg ade masalah sama dgn dia. So, tak perlu korang nak bazirkan duit nak cuba itu ini tapi hasilnya tetap sama. This is the shortcut for u to get the hair u dream of 😘
.
Be a wise buyer. Spend ur money wisely. Borong habis habis sementara stok masih ada ❤️


2

by @its.sugardoll

Serious ke nk tengok je? 🙄🙄
.
.
Give u the taste that u cant resist the result that u cant live without !
✨STRONGER HAIR
✨LONGER HAIR
✨HEALTHIER HAIR
✨NO MORE HAIRFALL
✨GLOWING SKIN
✨LEBIH CERAH
✨LEBIH GEBU
✨HILANG PARUT PARUT DEGIL
✨FELOLES SATU BADAN
✨HEAD TO TOE
✨INSIDE OUT
✨EFFORTLESSLY BEAUTIFUL
.
Dm me or whatsaap 010-5155341
.
Grab your Sugardoll today 💕


1

by @faithfleur.cheras

Dengan pembelian set kak limah, anda sudah layak mendapatkan kupon & join kempen kereta untuk abah 😍. #keretauntukabah #penjagaanrambut #bidadarirambut #jangansampaibotak

Kuala Lumpur
1

by @faithfleur.cheras

- SEMENANJUNG -

Kuala Lumpur
1

by @faithfleur.cheras

- SABAH & SARAWAK -

Kuala Lumpur
1

by @faithfleur_skudaijohor

Sempena Kempen #keretauntukabah jom rebut peluang!

Beli sambil menang dengan pembelian fullset faithfleur RM151.80

#rambutkepam #rambutgatal #rambutkelemumur #rambutgugurteruk


0

by @faithfleur_skudaijohor

Sempena Kempen #keretauntukabah jom rebut peluang!

Beli sambil menang dengan pembelian fullset faithfleur RM151.80

#rambutkepam #rambutgatal #rambutkelemumur #rambutgugurteruk


0