#rambutgugurteruk

Instagram photos and videos

#rambutgugurteruk#sugarbearhair#sugarbearhairmalaysia#sugarbearhairmurahmalaysia#vitaminrambutmurah#barangtrending#barangmurah#masalahrambutgugur#masalahrambutgugurselepasbersalin#teamsugarbabes#vitaminrambutmurahgila#bazarpaknil#johor#vitaminrambutmalaysia#vitaminrambut#sugarbearhairmurah#masalahrambut

Hashtags #rambutgugurteruk for Instagram

RAMBUT LEMBUTπŸ’πŸΌβ€β™€οΈ


1

RAMBUT TAMPAK BERMAYA ( FRESH ) & WANGI😍


1

Produk Faith Fleur khas dirumus utk merawat masalah rambut andaπŸ’πŸΌβ€β™€οΈ


1

RAMBUT GUGUR BERKURANG


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


2

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

COMPLAIN !

Pakai shampoo FaithFleur, Rambut gugur dan kelemumur jugak. Mmmm.. Baru lagi guna sekali shampoo dik oi πŸ˜”

Aduhai. Pakai arini, tak kan besok rambut tak gugur dah. Kenalah konsisten dik. Shampoo ff pakai 3-4 Kali aje dalam seminggu. Apply pulak conditioner utk melembapkan rambut. Letak hujung je. Jangan kena kulit kepala. Nanti atas kepala u berkuping i pulak kena marah 😑
Siap mandi, kering dan lapkan rambut. Lepas tu, sapu serum ff. Belai dan urutan lembut. Then sikat lah. Guna jari jari pom boleh πŸ˜„
#faithfleurmalaysia #haircareproducts


3

.
Spray spray pon rambut makin cantik! Aummm! 😍
.
Dalam PRINCESS HAIRMIST ada
.
🌼 ARGAN
🌸 SAKURA
🌹 ROSEHIP
πŸ’Š VITAMIN E
.
Berfungsi sebagai PERFUME rambut yang MERAWAT rambut dari akar hingga ke hujungnya :
.
βœ… Anti Fungus & Bakteria
βœ… Segarkan Kulit Kepala
βœ… Rawat Uban Pramatang
βœ… Hilangkan Kegatalan Kulit Kepala
βœ… Hindarkan Masalah Kutu
βœ… Rawat Masalah Rambut Gugur
βœ… Rawat Kelemumur
.
πŸ’Έ RM49
.
Berminat nak cuba, klik link di bio


1

.
Spray spray pon rambut makin cantik! Aummm! 😍
.
Dalam PRINCESS HAIRMIST ada
.
🌼 ARGAN
🌸 SAKURA
🌹 ROSEHIP
πŸ’Š VITAMIN E
.
Berfungsi sebagai PERFUME rambut yang MERAWAT rambut dari akar hingga ke hujungnya :
.
βœ… Anti Fungus & Bakteria
βœ… Segarkan Kulit Kepala
βœ… Rawat Uban Pramatang
βœ… Hilangkan Kegatalan Kulit Kepala
βœ… Hindarkan Masalah Kutu
βœ… Rawat Masalah Rambut Gugur
βœ… Rawat Kelemumur
.
πŸ’Έ RM49
.
Berminat nak cuba, klik link di bio


1

.
Spray spray pon rambut makin cantik! Aummm! 😍
.
Dalam PRINCESS HAIRMIST ada
.
🌼 ARGAN
🌸 SAKURA
🌹 ROSEHIP
πŸ’Š VITAMIN E
.
Berfungsi sebagai PERFUME rambut yang MERAWAT rambut dari akar hingga ke hujungnya :
.
βœ… Anti Fungus & Bakteria
βœ… Segarkan Kulit Kepala
βœ… Rawat Uban Pramatang
βœ… Hilangkan Kegatalan Kulit Kepala
βœ… Hindarkan Masalah Kutu
βœ… Rawat Masalah Rambut Gugur
βœ… Rawat Kelemumur
.
πŸ’Έ RM49
.
Berminat nak cuba, klik link di bio


1

Punca kegatalan kulit kepalaπŸ€·β€β™€οΈ


1

Kekalkan kesegaran rambut anda dengan produk faith fleur. Mesra wuduk, Bebas Kimia


1

Faith Fleur Hair Care🌸


1


1


1


1


1

.
Hmmmm, wanginya. Bauan flora bunga Sakura yang mengasyikan. Aromaterapi yang menenangkan.
.
Sewangi, setenang dan selembutnya rambut awak. Spray spray jer awak.
.
.


1

.
Dalam satu botol ni boleh setel semua masalah rambut awak tau. In syaa Allah.
.
Yang bestnya, tak da had penggunaan. Awak boleh guna bila bila masa je yang awak suka 😘
.
.


1

Bila Bagi Tips Untuk Jaga Rambut Sihat Ramai Customer Akan Tanya Shampoo Ape Sis Pakai? huhuhu
.
.
Terpaksa Lah Bongkar Rahsia Since Ramai Yang Tanya Ni Kannn πŸ˜‹
.
.
Serum Rambut Agent Kedua Untuk Merawat Masalah Rambut, So First Step Tengok Shampoo Ape Korang Pakai πŸ˜πŸ€“
.
.
Tak Semua Shampoo Elok n Sesuai Dengan Masalah Korang tu haa. Carilah Shampoo Yang Diperbuat Dari Tumbuh Tumbuhan, Bahan Semulajadi Dan Tiada Kimia Berbahaya.
.
.

Ni Nak Share Shampoo i Guna Memang Tersangat Elok Dan Bila Digabungkan Dengan Serum Herba Memang Aunmmmm. Suami Hari Hari Belai2 Rambut ok tanpa paksaan 😍😍
.

Ni Haa Ni Haa 😎
.
.
To Order Pm/Whatsapp 0197592323
#rambutgugurteruk #terlajakmurah #janganmengata #yangterindah #bazaronline #instashop #igshopping #produkviral #shampooviral #followforfollow #likesforlikes #likeforlike #viralvideos #videolawak


0

Apa punca botak? .
.
Slide πŸ‘‰πŸ»


1

Ada masalah rambut beruban, rambut kering bercabang, rambut kusam tidak bermaya, rambut berkelemumur?
Rawat Sekarang dengan menggunakan produk faith fleur. Bebas Kimia, Lulus KKMπŸ‘


1

2 Gabungan hebat yang boleh membantu anda merawat masalah rambut πŸ’ͺ🏼


1

Ada masalah rambut beruban, rambut kering bercabang, rambut kusam tidak bermaya, rambut berkelemumur?
Rawat Sekarang dengan menggunakan produk faith fleur. Bebas Kimia, Lulus KKMπŸ‘


1

Hi Assalamualaikum Morning!


1

Dengan produk Faith Fleur anda bolehπŸ‘‡
βœ… Menghilangkan kegatalan
βœ… Merapikan rambut
βœ… Menghilangkan kelemumur
βœ… Mewangikan rambut

Rawat segera sebelum terlambat😊 Dapatkan Produk faithfleur untuk miliki rambut segar dan sihat sepanjang hari😘


1

Dengan produk Faith Fleur anda bolehπŸ‘‡
βœ… Menghilangkan kegatalan
βœ… Merapikan rambut
βœ… Menghilangkan kelemumur
βœ… Mewangikan rambut

Rawat segera sebelum terlambat😊 Dapatkan Produk faithfleur untuk miliki rambut segar dan sihat sepanjang hari😘


1

Seronok sangat bila rambut wangi dan tebal . Masalah gugur2x tu semua dah takde !! Bahagianyaaaaaa bertambah bila pasangan kite pun perasan perubahan ni . .
.
Korang faham kan , macam mana perasaanya kena puji oleh orang yang kita sayang . Kan kan πŸ’‹πŸ’‹


1

GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . .
.
Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . .
πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Boleh buat rambut cepat panjang . .
πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Masalah GUGUR pun berkurangan .
πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Hilang segala masalah gatal2x kepala
πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Merawat hujung rambut bercabang .
πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Rambut lembut dan LICIN .
.
Harga macam mana ??
.
πŸŽ‰ 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49
πŸŽ‰ 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 .
.
Cara Order ??
πŸ“± Whatsapp 019-3444248 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚑️⚑️⚑️


1

Sebotol PRINCESS tahan 2 bulan tau !! Hilang semua masalah :- .
πŸ’­ Gugur .
πŸ’­ Gatal .
πŸ’­ Kutu .
πŸ’­ Berbau .
πŸ’­ Kepam . .
πŸ’­ Manggerbang . .
πŸ’­ Kelemumur . .
πŸ’­ Bercabang . .
.
Camne nak order ni ?? Whatsapp cepat lah yunkkkk . Click je link whatsapp yang ade kat bio akaun kite tu 019-3444248 πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Awak!
.
Kalau rambut tuu dah macam berus dawai, cecepat lerr carik solution. Takkan nak tunggu kepala tuu dah separuh botak baru sibuk carik solution.
.
Pastu acah acah jumpa solution dan cuba harini, esok rambut dah lembut bak sutera. *flip hujung shawl jap*
.
Dah dah! Toksah nangis tepi bucu katil. Ni hahh! Princess Hairmist nak tolong korang.
.
Klik link wassap di bio kalau nak, jangan kata Princess Hairmist tak payung pulak masa Raya ni πŸ˜‚


1

Dengan hanya RM15 anda mampu miliki rambut segar dan sihat sepanjang hari😍


1

Tampil Segar dan wangi sepanjang hari dengan serum faith fleur😍 #faithfleurraya #faithfleurselfieraya #faithfleurduitraya


1

Rambut Bebas Bau Kepam😍


1

Terima kasih kerana memilih faith fleur! 😘.
.

THE BEST HAIR CARE FOR ALL ===================
.
Faith Fluer hair care membantu menyelesaikan masalah
🌷rambut gugur
🌷kelemumur
🌷rambut berminyak
🌷rambut berbau
🌷rambut rosak
.
πŸ“²019-7299297
.
For more feedback follow @faithfleur_ciklela.testimoni


1

KEKALKAN KEWANGIAN DALAM RAMBUT ANDA!
.
PROMO! PROMO!
harga sebelum RM29.90
HARGA PROMOTION KHAS SEMPENA HARI RAYA INI HANYA RM26.90!!
.
CEPAT DAPATKAN SEMENTARA STOK MASIH ADA!!
.
Wasap 019-7299297 sekarang!


1

IT'S NEW! IT'S PINK!

serum kami dah berwajah baharu!! Dengan formulasi yang diperbaharui serum kami akan membantu anda menyelesaikan masalah rambut dengan lebih efektif!
THE BEST HAIR CARE FOR ALL ===================
.
Faith Fluer hair care membantu menyelesaikan masalah
🌷rambut gugur
🌷kelemumur
🌷rambut berminyak
🌷rambut berbau
🌷rambut rosak
.
RM15(SM) RM20(SS)
.
πŸ“²019-7299297


1

Hello sugar ! πŸ˜„ Our vegetarian vitamins contain Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folic Acid, Vitamin B-12, Biotin, Pantothenic Acid, Iodine, Zinc, Choline, Inositol, as the active vitamins and minerals.

The gummies are made with real berries for a deliciously sweet flavor, coconut oil, and a dash of sugar 🌹
.
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


0

3 month supply of sugarbearhair. With purchase 3 bottles of sugarbearhair will get free bamboo comb πŸ™Œ
.
.
_
Sugarbearhair vitamin rambut No.1:
🐻 Membantu memanjangkan rambut.
🐻 Mengurangkan rambut gugur.
🐻 Menguatkan rambut dari akar.
🐻 Merawat masalah kulit kepala.
🐻 Rambut cantik, sihat dan bersinar.
🐻 Menghentikan rambut bercabang.
_
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


0

Hair Perfume😍 Seharian rambut wangi jangan risau bau kepam lagiπŸ˜‰


1

Simply chew 2 sugarbearhair per day and let those blue bear help and take care of your hair. They will make your hair strong, healthy, shinier, and soft πŸ’•
_
Sugarbearhair vitamin rambut No.1
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
🐻 SOFTER / LEMBUT
Rambut lebih lembut tanpa perlu di sikat & conditioner.
_
🐻 LONGER / CEPAT PANJANG
Memanjangkan rambut dengan cepat! Kalau warnakan rambut boleh nampak rambut hitam cepat tumbuh less than 2 weeks!
_
🐻 THICKER / LEBAT
Dengan hanya 1 botol dah boleh nampak banyak baby hair tumbuh. Say NO more to hairfall / botak di tengah / depan kepala ! Sesuai untuk lelaki & perempuan !
_
🐻 HEALTHIER / SIHAT
Merawat masalah kulit kepala, rambut kering, kelimumur, rambut berminyak. Yang bertudung no worries anymore walaupun berhijab seharian sebab rambut masih terjaga & cantik !
_
🐻 STRONGER / KUAT
Menguatkan rambut dari akar & tidak mudah terputus. Sesuai untuk semua jenis rambut.
_
🐻 SHINNIER / BERSINAR
Rambut cantik, sihat dan bersinar ! Menjaga kecantikan keseluruhan rambut. Tiada lagi masalah rambut tidak bermaya. Dah boleh flip your hair cantik2 πŸ’
.
. 🏷️Price for one bottle (1 month) is RM170 WM / RM180 EM (include postage)
.
🏷️Price for trial sugarbearhair is RM30 (add RM8 WM / RM10 EM)
.
SUGARBEARHAIR NO. 1 hair vitamin : .
🐻 HALAL
🐻 100% Organic
🐻 No chemical
🐻 No hormonal ingredients
🐻 Taste like candy
🐻 Gluten free
🐻 Allergen-free facility
🐻 manufactured in USA
🐻 vegetarian
🐻 suitable for men & women
🐻 FDA approved
β€’
_
HOW TO ORDER ❔
πŸ“²CLICK LINK IN MY BIOπŸ“²
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


0

Kalut kemas beg balik kampong tu jangan lupe selitkan ff sekali ye saiyang 😘


3

Sugarbearhair vitamin rambut No.1:
🐻 Membantu memanjangkan rambut.
🐻 Mengurangkan rambut gugur.
🐻 Menguatkan rambut dari akar.
🐻 Merawat masalah kulit kepala.
🐻 Rambut cantik, sihat dan bersinar.
🐻 Menghentikan rambut bercabang.
_
.
.πŸ’–πŸ’–πŸ’–Kesan boleh dilihat sepantas satu botol penggunaan sugarbearhair πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ
.
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


0

Hai, sugarbabe!! 😍
.
Tahukah anda bahawa untuk menjadikan supplement seperti supplement SugarBearHair berkesan pada badan kita perlu minum secukup air sekurang-kurangnya 1.5-2 liter sehari. Selain itu, dengan minum air mineral secukupnya dapat melancarkan darah dalam tubuh badan kita.
.
.
So, jangan lupe untuk minum air yang cukup untuk jadikan sugarbearhair berkesan πŸ˜‰. .
.
Selamat berbuka puasa semua 😘
.
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


0

Tak susah pon, hanya ambil 2 biji gummy setiap hari jer korang da boleh dapat rambut yang sihat. .
Rasa #sugarbearhair ni macam gula2 tau πŸ˜‹. Korang mesti rasa nak makan lebih dari dua sebab yummyyy. .
.
Berminat? Nak order? Senang jerr. klik kat bio sis untuk order πŸ˜‰πŸ“²
.
Beli 1 botol jer korang da boleh dapat gift dan voucher. Jangan lepaskan peluang keemasan ni!! Nanti da terlepas, sis tak dapat nak tolong. .
.
🏷️ RM 170 SM / RM 180 SS (include postage) - 1 month (60 gummies)
.
.
🏷️ RM 30 (add RM8 SM / RM10 SS)
- Trial sugarbearhair (5 days - 10 gummies) .
.
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


0

Tengah COD area Johor Bahru sekarang! .
.
Qeliaboey shampoo. Shampoo natural made in homemade. Muslim. Halal produk. .
.
Rambut gugur pagi raya? Kelemumur jatuh atas bahu? Bebaik masuk dalam rendang ya. πŸ˜€
.
.
Warga #johorbahru #jdt #jb #jbcc jom hantar dpn rumah anda. .
.
Sejuk. Cool bakhang!. .
.#rambutgugurteruk #rambutkelemumur #shampoorambut #terapiinstagram #syampooviral #shampooviral


5

I nak share ni, dalam penjagaan rambut vitamin yang paling penting adalah biotin. Ya, Biotin. Tapiiii, kene ambil dalam kuantiti yang betul ya. So, dalam SugarBearHair ni dah cukup kuantiti nya yang di perlukan untuk rambut kita. Tinggal ngapp je πŸ˜‹. Sehari 2 gummy. senang kan??? .
.
Berminat? klik di bio sis ya 😘
.

#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


1

Simply chew 2 sugarbearhair per day and let those blue bear help and take care of your hair. They will make your hair strong, healthy, shinier, and soft πŸ’•
_
Sugarbearhair vitamin rambut No.1
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
🐻 SOFTER / LEMBUT
Rambut lebih lembut tanpa perlu di sikat & conditioner.
_
🐻 LONGER / CEPAT PANJANG
Memanjangkan rambut dengan cepat! Kalau warnakan rambut boleh nampak rambut hitam cepat tumbuh less than 2 weeks!
_
🐻 THICKER / LEBAT
Dengan hanya 1 botol dah boleh nampak banyak baby hair tumbuh. Say NO more to hairfall / botak di tengah / depan kepala ! Sesuai untuk lelaki & perempuan !
_
🐻 HEALTHIER / SIHAT
Merawat masalah kulit kepala, rambut kering, kelimumur, rambut berminyak. Yang bertudung no worries anymore walaupun berhijab seharian sebab rambut masih terjaga & cantik !
_
🐻 STRONGER / KUAT
Menguatkan rambut dari akar & tidak mudah terputus. Sesuai untuk semua jenis rambut.
_
🐻 SHINNIER / BERSINAR
Rambut cantik, sihat dan bersinar ! Menjaga kecantikan keseluruhan rambut. Tiada lagi masalah rambut tidak bermaya. Dah boleh flip your hair cantik2 πŸ’
.
. 🏷️Price for one bottle (1 month) is RM170 WM / RM180 EM (include postage)
.
🏷️Price for trial sugarbearhair is RM30 (add RM8 WM / RM10 EM)
.
SUGARBEARHAIR NO. 1 hair vitamin : .
🐻 HALAL
🐻 100% Organic
🐻 No chemical
🐻 No hormonal ingredients
🐻 Taste like candy
🐻 Gluten free
🐻 Allergen-free facility
🐻 manufactured in USA
🐻 vegetarian
🐻 suitable for men & women
🐻 FDA approved
β€’
_
HOW TO ORDER ❔
πŸ“²CLICK LINK IN MY BIOπŸ“²
.
#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairmurah #sugarbearhairmurahmalaysia #vitaminrambut #vitaminrambutmalaysia #vitaminrambutmurah #vitaminrambutmurahgila
#bazarpaknil #teamsugarbabes #masalahrambutgugurselepasbersalin #masalahrambutgugur #barangmurah #barangtrending #masalahrambut #rambutkelimumur #johor #kuantan #pahang #kualalumpur #setapak #pontian #batupahat #tipscantik #tipsrambutgugur #rambutgugurteruk


1

.
Awak pasti SEcute kiter jugak kan. Awak jangan biar masalah rambut gugur, busuk kepam, dan jugak gatal gatal kepala tu memusnahkan kecomelan awak tu.
.
Nanti spoil hari awak tau. No no ya sayang 😘


2

.
Awak, sexy kan kiter tapi kiter bukan body perfume tau awak. Kiter hair perfume & treatment.
.
Kiter bukan je bagi wangi rambut awak taaaapi kiter belai dan rawat mahkota indah awak tu 😘
.
.


3

.
Syampoo hari hari pun bau busuk kepam lagi ek awak.
.
.


2

.
A'aa awak. Jangan nak pasrah sangat. Awak kena ikhtiar dulu. Tak sedih ke wak tengok rambut banyak giler kat sikat tu. Kiter sedih tau kalau tengok rambut kiter gugur. Huhuuu.
.
Kang botak kang. Haaaa.
.
.


3

.
Eh eh. Buat buat tak perasan pulak ek awak πŸ˜…
.
.


3

.
Aaaaalammak awak, malu la kalau kena tegor macam ni kan. Jangan dilibas libas salji yang lebat tu sudah la.
.
Lagi sakan menapak kat bahu awak tu nanti. Senang jer, spray je Princess tiap hari. Konsisten guna, pasti salji tak sempat nak parking lagi dah 😘
.
.


2


3

.
Erkkk, awak selalu ke rasa macam ni? .
Hmmm, macam tu awak kena cecepat spray Princess kat rambut kepam awak tu 😍
.
.


1


1

The end of the page