#raub

Instagram photos and videos

#raub#Raub#Pekan#chukai#Jerantut#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#KualaLipis#Bentong#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#arsyabeaute#Dungun#Mentakab#Temerloh#Kuantan#serumjeragat#serumviral#sayajualserum#serumjerawat#lipmattecream#pahang#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmatteviral#sayajuallipmatte

Hashtags #raub for Instagram

这一切都是坚持!形成你的效果!
想在短短几个月減2到4公斤吗?

卷腹这个动作很简单、很容易找到感觉,
所以不管会不会健身,很多人都会这个动作。
以至于很多人都有一个想法“想有腹肌,就多做卷腹。” 日后,他的生活,变成你的梦想!
.
Coach Kent - 0169311969.
#weightlostsolution
#fit #fun
#amazing #touching
#breakfast #nutrition
#enjoy #potd #like4like
#followme #fitdiary
#happy #ckmLifeStyle
#raub #pahang
#phillipines #lostweightfromhomenow


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
‼️NEW ARRIVAL‼️
.
👟Vans x Marvel (premiums 1:1)
💰RM200 SAHAJA
📖Deposit : RM150
📝 Saiz: 35-44 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
⚠️PENTING!!!⚠️
➡️Sesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SK®️ akan maklumkan.
➡️Kasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SK®️ sendiri.
➡️Salah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SK®️ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul.


3

Tauke kata kalau mak bayar rm48. Kalau anak yang bayar rm41. Haaa kelasss toke!
Dari kecik datang sini beli barang jual barang. #sungairuan #raub


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
NEW STOCKS
.
👟Air Zoom Pegasus 34 (premium 1:1)
💰RM180 SAHAJA
📖Deposit : RM130
📝Saiz: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
⚠️PENTING!!!⚠️
➡️Sesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SK®️ akan maklumkan.
➡️Kasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SK®️ sendiri.
➡️Salah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SK®️ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul.


4

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HEY! BE PURE Flawless Set 💜
.
✨1 set ada Sunscreen ✨SPF 50 & Pimple Cream
✨Sunscreen SPF 50 = 15ml
✨Pimple Cream = 10ml
✨Tahan untuk 2 hingga 3 bulan, bergantung pada penggunaan
✨Sesuai untuk SEMUA SKIN TYPE
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#loveliee #luvliees #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeterengganu #lovelieekl #lovelieekelantan #lovelieeselangor #hpp #omc #hppterengganu #omcterengganu #hppkelantan #omckelantan #hppkl #omckl #hppselangor #omcselangor #hpppahang #omcpahang #kualalipis #raub #kualaterengganu #kl #selangor #kotabharu #machang #tanahmerah #kualakrai


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

BAWAL CHIFFON PRINLIMITED

Material : CHIFFON
Bidang 50
Type : square bawal *TIDAK BERKEDUT*
*TIDAK LICIN*
*TAK PAYAH IRON*
*SANGAT MUDAH TERBENTUK*

HARGA : RM20

POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS

Sebarang pertanyaan/pembelian boleh whatsapp 0139366957 atau nak cepat lagi klik je link di bio tu 😘

#shiseidoblackmask #shiseidonaturgomask #shiseidowhitemask #shiseidobirdnestmask #collageneyemask #vitehairserum #collagenfacemask #animalmask #snailwhitemask #mybeautydiarymask #vietnammask #kinokidetoxfootpatch #eggwhitemask #blackhead #kanebomask #bingyumask #mask #bawalmurah #bawalcantik #bawalchiffon #bawalorganza #bawalchiffonvoile #tudungmurah #tudungonline #tudungbawal #sayajualtudung #uitm #pahang #raub #kuantan


0

.
eLROYALE peplum
▶️ Sesuai juga untuk ibu mengandung
▶️ Mempunyai zip menyusu
▶️ Mempunyai zip ditangan ▶️ Material como crepe
▶️ Kain potongan duyung
Getah full
▶️ Ada zip sorok pada kain
.
.
Harga asal : RM159
Promosi pengenalan RM89/helai
Combo RM158/2 pasang ( tak termasuk postage )
.
Preoder 5 - 7 Hari bekerja
.
.
Whatsapp _0169475831
.
.
.
#kctrtw #elroyalepeplumkctrtw #ajimaura #terapiinstagram #terlajaklaris #bazaarpaknil #syukurselalu #kurungmoden #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kurungplain #sedondonraya #uitm #kolejkomuniti #usm #uiam #politeknik #uum #bandarbarubangi #klangvalley #tampoijb #pasarsitikhadijah #kualaterengganu #alorsetar #baganserai #melaka #wanitahariini #raub #chemor #butterworth


0

🔥🔥🔥T-shirt kolar 🔥🔥🔥 Untuk pertanyaan, 📲WHATSAPP /📞CALL/SMS :
+60138460706
+60138460706
+60138460706
+60138460706

Instagram : @triocetak
Facebook : www.facebook.com/triocetakhq

#baju #print #printing #silkscreen #heatpress #sublimation #jimat #berbaloi #raub #pahang #malaysia #trio #cetak #triocetak #tshirt #berkualiti #cenderamata #buttonbadge #nonwovenbag #lanyard #sekolah #pejabat #bajurewang #bajukelas #bajukelab #bajupersatuan #bajulokal #lokalah


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HEY! BE PURE Flawless Set 💜
.
🌞BE PURE : SUNSCREEN SPF 50🌞
.
🌞Ingredients : Octocrylene, Phenoxyethanol, Phospholipids, Caprylyl Methicone, Methyl Hydrogen Polysiloxane
.
🌞Octocrylene : It helps prevent unstable UV filters when exposed to sunlight.
🌞Phenoxyethanol : Bactericide, disinfectant, antiseptic & antibiotic
🌞Phospholipids : Make our skin become soften, hydrated and protected.
🌞Caprylyl Methicone : Keep skin moisturized, great ability to distribute UV filters = SPF booster
🌞Methyl hydrogen polysiloxane : pigmentation / scar treatment
.
.
🌞Tiada PARABEN dan BAHAN KIMIA
🌞Mempunyai SPF 50 yg sgt tinggi
🌞Boleh dijadikan sebagai foundation / day cream
🌞Ia juga boleh merawat parut, bekas jerawat dan jeragat
🌞Melindungi kulit dari radiasi UVA & UVB yg berbahaya (kanser kulit)
🌞Melembutkan kulit, melembapkan kulit dan melindungi kulit
🌞Boleh dipakai setiap hari selepas skincare routine anda
🌞Apply 15 mins sebelum keluar rumah
🌞Boleh setting dgn baby powder / loose powder
🌞Sesuai untuk semua skin type
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#loveliee #luvliees #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeterengganu #lovelieekl #lovelieekelantan #lovelieeselangor #hpp #omc #hppterengganu #omcterengganu #hppkelantan #omckelantan #hppkl #omckl #hppselangor #omcselangor #hpppahang #omcpahang #kualalipis #raub #kualaterengganu #kl #selangor #kotabharu #machang #tanahmerah #kualakrai


0

7月份是我们店营业一周年纪念!♡♡
为了回馈这一年来支持我的顾客
当月来做凝胶美甲的顾客都能获得 FREE 钻饰2颗!
没错!FREE!各种漂亮的钻饰任你选择哦 💎✨
还会赠送小礼物 🎁 欢迎pm了解详情
空档有限 记得提前预约!

#kl #raub #gelmani #gelpedi #凝胶美甲
#kl在balakong区
#劳勿在新巴力大万药行隔壁美容院

联系wechat:ivy2308 (写美甲)
#回头客免费卸甲 #firsttrial顾客优惠价
#specialpriceforgelmaniandgelpedi


0

Breakfast anyone?

Sandwiches & Dak Ganjeong

#raub #pahang #anakmakina #breakfast


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

Clearance sale
RM 42 only
Normal price RM50
Jimat rm8

Postage rm7

www.wasap.my/60199080915

fb saya 》 https://www.facebook.com/siti.ai.7

Cod : temerloh, kuala krau


2

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

🇲🇾RAYA SALES🇲🇾RAYA SALES🇲🇾
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. 🎉 YEEZY BUTTER GV💈 .
👉 RM 230 JE GUYSS
👉 Harga LAST CALL!
.
👉 Boy dan Girl boleh pakai✨
.
👉 Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
👉SEMUA KASUT READY STOCK !
👉Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
👉Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
👉Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
👉Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
👉Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
👉Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveaway🎉
👉 COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu 😉
.
📱Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakers #kasutcantik #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutmurah #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutboots #ismailizzani #loafersmalaysia #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginal #kasutborong #barangmurah #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


0

Part 2 of my Raub trip: Durian and again thanks to Yi You for it. #raub #onedaytrip #durian #chillaxing


3

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

Loket permata hijau
RM20 satu


3

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba TIENS Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 15cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL.
Jom tambah ketinggian lagi dengan TIENS. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . **Tips: Senaman khas 5/10minit wajib dilakukan tiap hari. .
Note- jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan TIENS.
.
SET 1) 162CM-167CM
SET 2)148CM-155CM
SET 3) 168CM-175CM .
Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN.

TIENS DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN ☎️Whatsapp +60168244897

#heightup #aeonmall #aeonmallshahalam #taipingbandarwarisan #sungaigolok #tamanmedan #aeonmallbi #aeonmallbandaraya #aeonmallkulai #aeonmallsetiawangsa #aeonmalltebrau #jerantut #kuantan #lipis #maran #pekan #raub #rompin #peninggi #cantik #terlajaktinggi #terlajaklariss #manis


1

RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba TIENS Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 15cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL.
Jom tambah ketinggian lagi dengan TIENS. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . **Tips: Senaman khas 5/10minit wajib dilakukan tiap hari. .
Note- jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan TIENS.
.
SET 1) 162CM-167CM
SET 2)148CM-155CM
SET 3) 168CM-175CM .
Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN.

TIENS DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN ☎️Whatsapp +60168244897

#heightup #aeonmall #aeonmallshahalam #taipingbandarwarisan #sungaigolok #tamanmedan #aeonmallbi #aeonmallbandaraya #aeonmallkulai #aeonmallsetiawangsa #aeonmalltebrau #jerantut #kuantan #lipis #maran #pekan #raub #rompin #peninggi #cantik #terlajaktinggi #terlajaklariss #manis


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


1

RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba TIENS Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 15cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL.
Jom tambah ketinggian lagi dengan TIENS. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . **Tips: Senaman khas 5/10minit wajib dilakukan tiap hari. .
Note- jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan TIENS.
.
SET 1) 162CM-167CM
SET 2)148CM-155CM
SET 3) 168CM-175CM .
Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN.

TIENS DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN
JOM ORDER 😍
👇👇
☎️ Whatsapp : +60168244885

#heightup #aeonmall #aeonmallshahalam #taipingbandarwarisan #sungaigolok #tamanmedan #aeonmallbi #aeonmallbandaraya #aeonmallkulai #aeonmallsetiawangsa #aeonmalltebrau #jerantut #kuantan #lipis #maran #pekan #raub #rompin #peninggi #cantik #terlajaktinggi #terlajaklariss #manis


0

#GoldenBlue 🌟 ‍Welcome to #GoldenBlue 💙
🇬 🇴 🇱 🇩 🇪 🇳 🇧 🇱 🇺 🇪
IG @GoldenBlueGB1
======================
Mari Bossku Jum try mari
🌺 #fame
========================
Kita Menghadirkan 8 Game
Slot & Live Game
⬇️=======================⬇️
💖#918KISS
💖#JOKER123
💖#3WIN8
💖#Live22
💖#ROLLEX11
💖#LPE88
💖#NEWTOWN
💖#GREATWALL99
=====================
❤️Welcome Bonus 20%
Recommend 20%🆕
=======================
Daily Topup 10%🆙
minimal topup 10
=========================
💖WhatsApp : 011 5680 5694✅
Bit.ly/AngelEmelly
===========================
💖Website✅
Bit.ly/GoldenBlue-website
#Lumut #Tangkak
#Nilai #KampongKoh
#Raub #AyerKeroh
#KelebangBesar #Pekan
#NibongTebal #Bedong


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

Oppo A37
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#bayanbaru #padangserai #pasirsalak #raub #inderamahkota #kotaraja #malaysiamemilih #kualalangat #segambut #kualasepetang #kitapilihbiru #padangrengas #batuburok #batugajah #tanjongmanis #dsai #tunm #kaklinapompom #pakatanharapan #PH #izzah
#jelai #nabilarazali #bebasanwar #bebasrakyat


1

Aktiviti makan durian dan mandi jeram...
#durian
#duriankampung
#d24
#ioi
#musangking
#raub
#latajarum


11

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

🇲🇾RAYA SALES🇲🇾RAYA SALES🇲🇾
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. 🎉 FILA GV💈 .
👉 RM 110 JE GUYSS
👉 Harga LAST CALL!
.
👉 Boy dan Girl boleh pakai✨
.
👉 Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
👉SEMUA KASUT READY STOCK !
👉Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
👉Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
👉Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
👉Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
👉Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
👉Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveaway🎉
👉 COMMENT "ALMOND LONDON 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu 😉
.
📱Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakers #kasutcantik #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutmurah #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutboots #ismailizzani #loafersmalaysia #yusufdance #haqiemrusli #kasutonlinemurah #kasutoriginal #kasutborong #barangmurah #moodrepubliktour #tajul #moodrepublik #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

.
‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
Syukur, Alhamdu lillah... selesai jugak pos kasut Buyer tengah hari tadi😊😉☺️
.
Kasut yang telah dipos:-
1) Air Huarache Run x Fragment - Parit Buntar, Perak
2) Air Huarache Run Ultra - Petaling Jaya, Selangor
3) Cortez Ultra Moire x LV x Supreme - Kuching, Sarawak
4) Air Max 90 Hyperfuse "Independence Day" - Kuala Lumpur
.
Harap Buyer dapat bersabar yer😊
.
Thanks BUYER percayakan SK®️😉


3

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🚨Sis Luv nak update, STOK HEY! BE PURE kat HQ tinggal 30% jeee tak sampai 3 jam! Dah nak licinnn. Semua agent dah sambar macam jerung!! Hehe 😅 So korang better grab cepat cepat sebelum kena tunggu stok baruu! 😁
.
Satu set ada
💜Pimple cream
(pakai satu malam jerawat kecut!)
💜Sunscreen
(spf 50, fav @asyalliee pegi mana2 pakai sunscreen je. Boleh rawat parut dan protect skin dr UVA & UVB! Dan boleh jadi foundation uolsss. Lepas pakai
confirm rasa flawless!)
.
💄PREORDER PRICE: RM95 EXC POS
💄NORMAL PRICE: RM100 EXC POS
.
Grab sekarang!! Wasap 0197715186
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#loveliee #luvliees #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeterengganu #lovelieekl #lovelieekelantan #lovelieeselangor #hpp #omc #hppterengganu #omcterengganu #hppkelantan #omckelantan #hppkl #omckl #hppselangor #omcselangor #hpppahang #omcpahang #kualalipis #raub #kualaterengganu #kl #selangor #kotabharu #machang #tanahmerah #kualakrai


0


1


2

趁榴莲要起价前赶紧下单❗️❗️❗️
彭亨劳勿猫山王榴莲开始接受预定啦‼️
山竹存货不多‼️
每天劳勿送出KL新鲜榴莲
-提供预定
-提供面交
-提供delivery服务
-新鲜榴莲果
-新鲜榴莲果肉(盒装)
满4kg(盒装)包送到你家❗️❗️❗️
有多不会少❗️❗️
不用出门也能吃到🍴🍴🍴
Pm 或 inbox
WeChat: phoebe1307 #durian #musangking #mangoesteen #raub #pahang #durians


0

趁榴莲要起价前赶紧下单❗️❗️❗️
彭亨劳勿猫山王榴莲开始接受预定啦‼️
山竹存货不多‼️
每天劳勿送出KL新鲜榴莲
-提供预定
-提供面交
-提供delivery服务
-新鲜榴莲果
-新鲜榴莲果肉(盒装)
满4kg(盒装)包送到你家❗️❗️❗️
有多不会少❗️❗️
不用出门也能吃到🍴🍴🍴
Pm 或 inbox
WeChat: phoebe1307 #durians #durianfruit #musangking #mangoesteen #raub #pahang


4

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
NAK BELI? Okayyy sabar sabar. 😂 Urut dada! Bawak bertenang! Sesiapa yang dah tak sabar nak
beli, uolls boleh boleh PRE-ORDER sekarang!! Dpt FREE POSTAGE/COD dan FREE GIFT skali 😱😍 untuk 30 order terawal uolls 😳
.
Harga kasih saiyangggg untuk uollss 💕 produk launch by 23/7 ni 😉 Beli sekarang jangan tunggu2 sebab ada sekarang jimat ada PROMO!! Lps ni harga akan jd normal yeee 😚😘
.
PREORDER & INTRODUCTORY PRICE
🔰RM95 exclude postage
NORMAL PRICE
🔰RM100 exclude postage
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#loveliee #luvliees #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieeterengganu #lovelieekl #lovelieekelantan #lovelieeselangor #hpp #omc #hppterengganu #omcterengganu #hppkelantan #omckelantan #hppkl #omckl #hppselangor #omcselangor #hpppahang #omcpahang #kualalipis #raub #kualaterengganu #kl #selangor #kotabharu #machang #tanahmerah #kualakrai


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

We're open for interview to be part of our #PinkCloudTeam. DM us / Call us for more information. 💕💋
#jobvacancy #jobvacancymy #kerjakosong #shahalam #semenyih #bentong #raub #kajang #gombak


0

👈 WELCOME
🏆 #GoldenGold 🏆
——————————
🔈🔉🔉🔊🔊🔊
——————————
🎊 Welcome Bonus 20%
———————————--
Recommend 25%
————————
Daily Bonus Topup 10%
———————————
#Website @Golden.Gold.id
————————————-
🌐 Bit.ly/GG-website
————————————
#WhatsApp : 011 5677 0314
direct link : bit.ly/GoldenGold
———————————————-
🎮🎣🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎣🎮
———————————————-
#SlotsGames & #LiveGames
#918kiss #Joker123 #3win8 #Live22
#Rollex11 #Newtown #Lpe88 #Gw99
—————————————————————
🏢🏫🏢🏤🏢🏪🏢🏦🏢🏨🏢🏩🏢
—————————————————————
#Lumut #Tangkak
#Nilai #KampongKoh
#Raub #AyerKeroh
#KelebangBesar #Pekan
#NibongTebal #Bedong


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
What is so SPECIAL bout us???! 😏🤔🤔🤔.
.
We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream😍
.
Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte😊.
.
It can be long lasting but texture die sangat lembut.
.
Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. 👄💃🏻📲
.
Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable:
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
💋 RM 20/each for ALL COLORS (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
💋 Buy 5 pieces & above FREE POSTAGE + FREE GIFT 💯
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

Salah satu cara berkesan nak 'jinakkan' anak yang tengah ganas mengamuk adalah dengan :

1. Rendahkan badan kita. Biar mata kita sama level dengan anak kita

2. Temukan mata dia dengan mata kita. Kekalkan eye contact tu sambil dalam hati kita sebut " Emak sayang kamu nak ". Ajaibnya, Perasaan sayang tu boleh dirasai hanya melalui eye contact je

3. Peluk anak
4. Gosok belakang anak
5. Puji dia " Anak soleh ummi/emak/mommy ni "..Sebut berulang kali di telinga dia

Ni sebenarnya cara nak jinakkan reptilian brain yang tengah aktif masa anak tengah mengamuk.

#notaparentingTaufiqRazif
Join Telegram Parenting :
Install Telegram dan klik link
t.me/NotaTaufiqRazif

Sapu #calm time untuk bantu Mommy 😉

Whatsapp 01128847622

#bentong #tasneemnaturel #codbentong #raub #karak #kuantan #temerloh #tnagentpahang #tnagentbentong #tasneemnaturelbentong #babybalmbentong #tipsanak #anaktantrum #anakmengamuk #tasneempahang #akademiinsta #ajimaura #igsokongan #terapiinstagram #like4like #likeforfollow


3

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
🆕🆕🆕
.
‼️NEW ARRIVAL‼️
.
RELEASE DATE
0️⃣3️⃣th.0️⃣5️⃣.2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣
.
👟Air Max 270 "Barely Rose” premium 1:1)
💰RM260 SAHAJA
📖Deposit : RM200
📝Saiz : 36, 36.5, 37, 38, 38.5, 39, 40 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
⚠️PENTING!!!⚠️
➡️Sesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SK®️ akan maklumkan.
➡️Kasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SK®️ sendiri.
➡️Salah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SK®️ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul.


3

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis#BandarJengka#BukitTinggi#KualaTerengganu#chukai#Dungun#Kerteh#KualaBerang#Marang#Paka#Jerteh#kemaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

Untuk membuat tempahan boleh lah pm saya 01127700233

#kptmkuantan
#kuantan
#raub
#Kualalipis


0