#rawatanislam

Instagram photos and videos

#rawatanislam#perubatanislam#bidarasyifa#santau#bidara#gangguansyaitan#gangguanjin#sihir#penawarsihir#dengki#irihati#saka#pendamping#jin#promosi#bestseller#hasad#murah#ramadan#ruqyah#mandianbidara#mandian#like#follow#insta#penawar#limaupurut#ilmuhitam#promosiramadhan#dm#eczema#penyakitkulit#igshopmalaysia

Hashtags #rawatanislam for Instagram

" sebelum ni saya selalu lenguh2 sendi, ni bulan puasa nk trawih, memang seksalah, sakit sana sini... Alhamdulillah setelah saya amalkan memakai perfume Bioenergi Quantum dr Bahrul Karomah, sakit2 tu serta merta hilang.... Saya dpt menjalani hidp saya dgn lebih sempurna.... ".. Dari salah seorang yg sudah menggunakan dan merasakan manfaatnya.. Anda bila lagi ???? Hubungi segera,
010-4666582

Barang hebat, dpt segera

Ikhtiar untuk penyakit medic & non-medic.Khasiat dan manfaatnya.. Medic
- demam
- sakit kepala
- mata berpinar
- telinga berdesing
- selsema
- resdung
- gatal2x
- kencing manis
- darah tinggi
- masalah buah pinggang
- kencing kotor
- period tk teratur
- kejang otot
- sengatan haiwan berbisa
- lenguh
- stroke
- anti kanser
- masalah usus
- masalah hati
- masalah perut
- gastrik
- dan bermacam2 lagi penyakit

Non-medic
- gangguan saka
- terkena sampuk
- terlangkah barang sihir
- santau
- pelet
- penunduk
- pelalau
- pemisah
- busung
- kemurungan akibat gangguan
- hyper stress tanpa sebab
- selalu nampak makbluk halus
- sentiasa bermimpi tk elok
- tidur bunyi gigi bergesel
- bayi menangis malam
- neutral tempat atau kediaman yg banyak energi negatif
- dan bermacam-macam lagi.... #bahrulkaromah #quantumhikmah #terapiquantumbahrulkaromah #rawatanalternatif #rawatanislam #auradankesihatan #aurabeautypusat #matiitupasti #kesihatanrohani #kualaterengganu #sitiawan #hululangat #cheras #kajang #bangi #petua #petuakurus #tudung #takkacausapa #perlis
#kedah #perak #selangor #pahang #terengganu #kelantan #melaka #negeri9 #johor


0

.
#Repost @vcoplus_official
โ€ข โ€ข โ€ข
DAH BERTAHUN TAK DATANG HAID๐Ÿ˜ญ

Ada banyak faktor,
Sebaiknya dapatkan pemeriksaan daripada doktor. Di samping tu boleh amalkan sapuan minyak VcoPlus pada ari-ari.
Inshallah haid kembali lancar๐Ÿ˜Š .
.

RM 15 SAHAJA

Nak oder?
Whatsapp โžก๏ธ 0176264063

#sakitlutut #vcoplushq #vcoplus #vcoplusmurah #jerawat #minyakkelapadara #rawatanislam #migrain #minyakvcoplus #minyakangin #Aromaterapi #senggugut #sihir #santau #gastrik #sawantangis #sawanbayi #minyakcelak #periodpain #ubatsenggugut #minyakpanas #resdung #terapi30juzAlQuran #minyakbayi #minyakurut #demamcampak


0

SAKIT macam nak Kena PENAMPAR?
Jom IKHTIAR urut / bekam & lain2 pilihan rawatan.
PM
Pak Nil 0182011150
Pn Aisyah 0189096462
Atau tekan link ni:-
http://izdihaarBooking.wasap.my
#urutSaraf #urutterapi #uruturatsarafshahalam #rawatanSihir #rawatanIslam #bekamShahAlam #sakitSangat #sakitnyaTuhdisini #ushaTempatUrut #tempatUrutBest #rawatanTradisional #rawatanSuamiIsteri #lelakiHebat #pria #wanita #isteriMithali #legendUrut


1

Tak sampai 1 MINGGU guna Mandian Bidara Syifa, pengguna ini telah berkongsikan feedback... . .
Selepas mandi dengan mandian bidara...rasa mengantuk je dan badan rasa miang mcm ada benda... . .
Pengguna ini telah menceritakan bahawa adanya saka keturunan belah emaknya dan telah menggunakan mandian bidara pada seisi keluarga... . .
Semoga dengan ikhtiar menggunakan produk bidara syifa seisi keluarga, dapat merawat & menyembuhkan penyakit gangguan yang dihidapi dengan izinNya.. Ameen Ya Rabb... . .
#rawatanislam #perubatanislam #ruqyah #bidara #gangguansyaitan #gangguanjin #penawarsihir #mandianbidara #irihati #hasad #dengki #sihir #santau #saka #pendamping #jin #murah #bestseller #mandian #ramadan #promosi #freegift


1

SAKIT macam nak Kena PENAMPAR?
Jom IKHTIAR urut / bekam & lain2 pilihan rawatan.
PM
Pak Nil 0182011150
Pn Aisyah 0189096462
Atau tekan link ni:-
http://izdihaarBooking.wasap.my
#urutSaraf #urutterapi #uruturatsarafshahalam #rawatanSihir #rawatanIslam #bekamShahAlam #sakitSangat #sakitnyaTuhdisini #ushaTempatUrut #tempatUrutBest #rawatanTradisional #rawatanSuamiIsteri #lelakiHebat #pria #wanita #isteriMithali #legendUrut


0

Tak sampai 1 MINGGU guna Mandian Bidara Syifa, pengguna ini telah berkongsikan feedback... . .
Selepas mandi dengan mandian bidara...rasa mengantuk je dan badan rasa miang mcm ada benda... . .
Pengguna ini telah menceritakan bahawa adanya saka keturunan belah emaknya dan telah menggunakan mandian bidara pada seisi keluarga... . .
Semoga dengan ikhtiar menggunakan produk bidara syifa seisi keluarga, dapat merawat & menyembuhkan penyakit gangguan yang dihidapi dengan izinNya.. Ameen Ya Rabb... . .
#rawatanislam #perubatanislam #ruqyah #bidara #gangguansyaitan #gangguanjin #penawarsihir #mandianbidara #irihati #hasad #dengki #sihir #santau #saka #pendamping #jin #murah #bestseller #mandian #ramadan #promosi #freegift #testimoni


1

ู…ุนูŠ ููŠ ู‡ุฐู‡ ุงู„ู„ูŠู„ุฉ ุงู„ุณุนูŠุฏุฉ ู…ุน ู…ุฏูŠุฑ ุงู„ุฅู†ุชุงุฌ ู„ู„ุฏุฑุงู…ุง ูˆุงู„ุฃูู„ุงู… ุงู„ุฃุญ ู‡ุดูŠู… ุฑุฌุจ ู„ู…ู†ุงู‚ุดุฉ ู…ู†ูˆุนุงุช ู…ู† ุงู„ู…ูˆุถูˆุนุงุช ุงู„ู…ุชุนู„ู‚ุฉ ุจุฅุฎุฑุงุฌ ู…ุณุฑุญูŠุงุช ุงู„ุชู„ูุฒูŠูˆู† ุงู„ุฌุฏูŠุฏุฉ.
@hashimrejab @dirhashimrejab @royazman30 @zalehaali_
#tuanasmawi
#tuanasmawivoiceovertalent
#tuanasmawivoiceoverartist
#tuanasmawimasterofceremonies
#arabicvoiceover #malayvoiceover
#englishvoiceover #rawatanislam #islamichealingtherapy #mediaconsultant
#productionconsultant
#voiceover #voiceovers #voiceovertalent #voiceoverartist


2

๐Ÿ”ทPARAMARIA PLUS๐Ÿ”ท
.
KEPERLUAN WANITA UNTUK PEMELIHARAAN KEJELITAAN LUAR DAN DALAM.
.
๐ŸŒธParamaria Plus merupakan ramuan terbaik untuk wanita kerana ia mengandungi Kayu Serapat (Paramaria Leavigata) yang mengandungi minyak asiri cautchouc dan getah perca yang berfungsi untuk merapatkan organ rahim serta mengencangkan rahim khusus apabila wanita tersebut bersalin atau menghadapi masalah rahim turun.
.
โœ”๏ธProduk yang sesuai untuk wanita sahaja ini boleh mengubati wanita yang mengalami sakit pinggang, letih, kesemutan pada kaki dan tangan serta amat sesuai untuk wanita yang mengalami gangguan edaran haid yang tidak teratur pusingannya.
.
โœ”๏ธHerba ini boleh digunakan oleh remaja yang sudah baligh dan juga wanita yang akan memasuki alam pernikahan.
.
โœ”๏ธWanita yang telah Menopouse (putus haid) juga digalakkan mengamalkannya.
.
๐Ÿ“ŒNamun, ianya tidak sesuai diamalkan oleh wanita hamil.
.
๐Ÿ’ Khasiat Paramaria Plus:-
.
1. Melancarkan haid
2. Awet muda
3. Menghilangkan keputihan dan gatal pada kemaluan
4. Menghilangkan sakit pinggang
5. Menguatkan rahim
6. Menguatkan tulang
7. Manghaluskan kulit
8. Melambatkan menopous
9. Kebahagian rumah tangga
10. Menyembuhkan masalah berkaitan rahim seperti fibroid dsbnya.

Sinergi terbaik:-
.
1. Keputihan
โ—ฝ๏ธParamaria Plus + Herba Keputihan + H.B

2. Bersalin
โ—ฝ๏ธParamaria Plus + Herba Tuju Angin

4. Senggugut
โ—ฝ๏ธParamaria Plus (2X3) + Herba Senggugut (2X3) + Herba Tuju Angin (2X3)

5. Kanser Rahim
โ—ฝ๏ธParamaria Plus + Shark Cartilage
.
Komposisi (75 Kapsul per botol) :

1. Paramaria Legivata (77mg)
2. Ardisa Crispa (64mg)
3. Morinda Eliptica (64mg)
4. Labisia Pothonia (51mg)
5. Cinnamomum Iners (14mg)

DOS:-
.
1) WANITA ANTARA 15 HINGGA 20 TAHUN : 3 KAPSUL SEHARI
.
2) WANITA SESUDAH KAHWIN : 5-8 KAPSUL SEHARI
.
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0192843446
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0192843446
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0192843446
.
www.wasap.my/60192843446
.

#HPA #HPAMalaysia #herba #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #organik #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram


3

๐ŸŒฟHerba Tuju Angin๐ŸŒฑ
.
dihasilkan oleh tumbuhan yang mujarab untuk gejala masuk angin serta melancarkan pembuangan air besar, sehingga badan terasa ringan. Herba ini merupakan makanan kesihatan yang baik untuk tua mahupun muda, baik lelaki atau perempuan. Ia dapat mengatasiย masalah anginย seperti :

1. Angin Duduk: cepat penat, terasa mual

2. Angin Darah: emosi dan cepat marah

3. Angin Sendi: sakit-sakit badan, lemas, kesemutan dan terasa ditusuk-tusuk pada kaki dan tangan.

Herba Tuju Angin juga baik untuk mengubati migrain, gejalanya sakit kepala sebelah, tiba-tiba pusing. Selain itu, ia baik untuk mengatasi masalah gastrik seperti perut kembung, terasa kenyang sebelum makan.

Manfaatย Herba Tuju Angin :

1. Mengatasi perut kembung
2. Menghilangkan rheumatik
3. Mengatasi migrain
4. Sebagaiย ubat gastrik
5. Menghilangkan kesemutan pada hujung jari
7. Hilang selera makan
8. Meredakan sakit sendi

Komposisi (75 Kapsul per botol) :

1. Cinnamomum Iners (pokok teja lawang)
2. Vitex Pubescens (halban)
3. Micromelium Pubescens (cemumar)
4. Morinda Eliptica (mengkudu hutan)

Cara Makan :
1 kapsul pagi dan 2 kapsul malam. Ambil selepas makan.
.
Harga :- RM39.20
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 2843446
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#HPA #HPAMalaysia #herba #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #organik #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram


1

โ‡๏ธMinyak But-Butโ‡๏ธ
.

Minyak But-But mengandungi ramuan lebih dari 100 jenis herba, termasuklah jenis tumbuhan yang kebiasaannya digunakan oleh burung But-But untuk membuat sarangnya.
.
Kelebihan Minyak But-But adalah seperti berikut:-
.
โ—พ๏ธUntuk Patah Tulang.
Panaskan minyak dan sapukan pada bahagian yang patah dan terus balutnya dengan kain. Amalkan bersama Radix sebanyak 6 kapsul sehari.
.
โ—พ๏ธUntuk Buasir.
Sapukan Minyak But-But pada bahagian dubur/anus yang terkeluar. Amalkan bersama Ficus, Pelawas dan Coscinium Plus.
.
โ—พ๏ธUntuk Urut.
Minyak ini bersifat sejuk diluar dan didalam ia akan meresap ke lapisan epidermis yang mampu untuk mengubati saraf yang terganggu.
.
โ—พ๏ธSengatan Serangga.
Ambil kapas dan basahi minyak ini dan letakkan pada bahagian yang terkena sengatan.
.
โ—พ๏ธLuka Kecil-Kecil.
Ambil kapas dan basahi minyak ini dan letakkan pada bahagian yang terkena sengatan.
.
โ—พ๏ธTerkena Air Panas dan Luka Terbakar.
Sapukan minyak ke bahagian yang mengelembung.
.
โ—พ๏ธCirit-Birit.
Minum satu sudu kecil bersama air suam.
.
โ—พ๏ธKembung Perut.
Panaskan sedikit minyak dan urut perlahan-lahan secara berulang kali di bahagian perut secara memutar. Untuk kanak-kanak gunakan daun sirih dan sapukan minyak pada bahagian perut.
.
โ—พ๏ธKanak-Kanak Yang Sering Kencing Malam.
Sapukan pada bahagian ari-ari sebelum tidur. Dicadangkan amalkan bersama Madu Asli.
.
โ—พ๏ธBayi Sering Menangis Pada Waktu Malam.
Sapukan pada bahagian kening atas pada setiap waktu malam.
.
โ—พ๏ธWanita Menopouse.
Digunakan untuk menghilangkan rasa sakit bersama suami.
.

Komposisi (90 ml per botol) :- 1. Kaempferia Galanga
2. Melaleuca Lecodendron
3. Cocos Nucifera Oil
4. Tinospora Crispa
.
Harga SM :- RM21.20
.

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 2843446
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#HPA #HPAMalaysia #herba #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #organik #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram


1

โ‡๏ธKeladi Tikus - HPA Pak Hajiโ‡๏ธ
.
Manafaat Keladi Tikus :
.
1. Zat dalam Keladi Tikus dapat mengubati dan mencegah penyebaran sel kanser.
2. Keladi Tikus bermanfaat dalam detoksifikasi.
3. Keladi Tikus mengubati kanser payudara.
4. Keladi Tikus mampu membuang radikal bebas.
5. Keladi Tikus dapat meneutralkan racun dadah atau narkoba.
6. Keladi Tikus dapat mengubati bisul yang bengkak.
7. Keladi Tikus sebagai anti bakteria.
.
Untuk menjadikan Keladi Tikus sebagai ubat herba yang berkesan, boleh dikombinasikan dengan bahan herba lainnya, seperti kunyit putih dan daun sirsak.
.
Harga sebotol:- RM70.00
.
.

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 2843446
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#HPA #HPAMalaysia #herba #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #organik #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram


1

โ‡๏ธHBโ‡๏ธ
.
Meredakan tekanan darah rendah. Meningkatkan imuniti & tenaga kpd mereka yg mengalami kekurangan darah merah.
.
Menghancurkan batu karang. Juga digunakan utk merawat buasir, keputihan, demam kuning, penyakit kulit, sembelit, perut kembung & demam panas.
.
.
Dapatkan segera๐Ÿ‘‡
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 2843446
.
www.wasap.my/60192843446
.
.
#HPA #HPAMalaysia #herba #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #organik #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihat #cergas #dietsihat #buasir #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #lawas #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram


0

SIHIR ITU WUJUD ? GUNA AYAT RUQYA INI
-------------------------
Baru-baru ini viral kematian seorang DJ Radio disebabkan sihir. Benar atau tidak kita serahkan pada Allah. Cuma yang pastinya sihir itu memang ada dan benar2 wujud... .
Bahkan Allah menyebut perkataan sihir ini berulang kali di dalam al Quran. Menceritakan kisah tukang sihir dan Nabi Musa as. .

Sebenarnya ramai saja yang pernah terkena sihir ini dan yang masih menanggung kesakitan dari sihir ini pun ada... Saya sendiri dah kerap kali merawat kes sihir hinggakan โ€œbergaduhโ€ dengan tukang sihir / bomoh pun ada. Itu lumrah kerja kami sebagai perawat. .

Hari ini saya nak kongsikan satu Apps yang boleh didownload secara percuma. Di dalamnya terdapat himpunan ayat2 ruqyah yang biasa digunakan oleh perawat. Boleh amalkan baca setiap hari sekurang2nya sekali. Kalu tak sempat baca, boleh DENGAR saja! Senang bukan? .

Boleh taip di google apps store atau apple store, โ€œayat ruqyaโ€. .

Kongsikan kepada rakan-rakan anda, ahli keluarga dan semua sekali agar dapat manfaat darinya. -Muhdarifaiman-
.

GROUP TELEGRAM - dapatkan info terbaru melalui group telegram Bidara Syifa di link ini https://goo.gl/6LZgkE
.

#bidarasyifa #penawarsihir #rawatanislam #perubatanislam


0

Kek Lapis 7 Aura, every time nak Puasa / Raya Aura Rezeki HQ mesti keluarkan Kek Lapis ๐Ÿ˜‹
.
100 pcs already sold out. Tunggu stock baru datang lagi ๐Ÿ˜
.
1 pcs RM25
2 pcs RM47
.
๐ŸŒธWhatsapp 0173351069
(Pengeposan Seluruh Malaysia)
.
#aurarezeki #aurarezekimalaysia #keklapis #meeracleserum #shampoosantan #aurapengasih #zeeta #garammandian #garambukit #wedding #baazarpaknil #promosihariraya #marketing #business #hariraya #Infinenceskincare #raya2018 #aurarezekiterengganu #aurarezekisabah #igshopmalaysia #zuezsignature #aorawater #aurarezekishahalam #aurarezekijohor #aurarezekikelantan #keklapissarawak #rawatanislam #rendamankaki


0

DAH BERTAHUN TAK DATANG HAID๐Ÿ˜ญ

Ada banyak faktor,
Sebaiknya dapatkan pemeriksaan daripada doktor. Di samping tu boleh amalkan sapuan minyak VcoPlus pada ari-ari.
Inshallah haid kembali lancar๐Ÿ˜Š .
.

RM 15 SAHAJA

Nak oder?
Whatsapp โžก๏ธ 019-6108352

#sakitlutut #vcoplushq #Vcopluscodbaling #vcopluscodkupang #vcoplus #vcoplusmurah #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #jerawat #minyakkelapadara #rawatanislam #migrain #minyakvcoplus #minyakangin #Aromaterapi #senggugut #sihir #santau #gastrik #sawantangis #sawanbayi #minyakcelak #periodpain #ubatsenggugut #minyakpanas #resdung #terapi30juzAlQuran #minyakbayi #minyakurut #demamcampak


0

Apabila cakra aura kita stabil, segala kehidupan kita akan stabil.....
Tiada emosi tak stabil, tiada ego, tiada pentingkan diri sendiri, tiada perangai yg negatif.... Boosterkan cakra Aura anda dgn Perfume Bioenergi Quantum dr Bahrul Karomah... Ramai yg sudah merasai manfaat nya, anda bila lagi.... 010-4666582... #bahrulkaromah #quantumhikmah #terapiquantumbahrulkaromah #rawatanalternatif #rawatanislam #auradankesihatan #aurabeautypusat #matiitupasti #kesihatanrohani #kualaterengganu #sitiawan #hululangat #cheras #kajang #bangi #petua #petuakurus #tudung #takkacausapa #perlis
#kedah #perak #selangor #pahang #terengganu #kelantan #melaka #negeri9 #johor


2

ูŠูŽุง ุฃูŽูŠู‘ูู‡ูŽุง ุงู„ู‘ูŽุฐููŠู†ูŽ ุขู…ูŽู†ููˆุง ูƒูุชูุจูŽ ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู ุงู„ุตู‘ููŠูŽุงู…ู ูƒูŽู…ูŽุง ูƒูุชูุจูŽ ุนูŽู„ูŽู‰ ุงู„ู‘ูŽุฐููŠู†ูŽ ู…ูู† ู‚ูŽุจู’ู„ููƒูู…ู’ ู„ูŽุนูŽู„ู‘ูŽูƒูู…ู’ ุชูŽุชู‘ูŽู‚ููˆู†ูŽ
Wahai orang-orang yang beriman! Kamu diwajibkan berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang yang dahulu daripada kamu, supaya kamu bertaqwa. {2:183}

#quranquotes #quran #satuharisatuayat #satuharisatumukasurat #suratcinta #bidarasyifa #rawatanislam #perubatanislam #penawar #ruqyah #gangguanjin #gangguansyaitan #like #follow #insta #hashtag #share #perkongsian #repost #ramadan


0

ูŠูŽุง ุฃูŽูŠู‘ูู‡ูŽุง ุงู„ู‘ูŽุฐููŠู†ูŽ ุขู…ูŽู†ููˆุง ูƒูุชูุจูŽ ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู ุงู„ุตู‘ููŠูŽุงู…ู ูƒูŽู…ูŽุง ูƒูุชูุจูŽ ุนูŽู„ูŽู‰ ุงู„ู‘ูŽุฐููŠู†ูŽ ู…ูู† ู‚ูŽุจู’ู„ููƒูู…ู’ ู„ูŽุนูŽู„ู‘ูŽูƒูู…ู’ ุชูŽุชู‘ูŽู‚ููˆู†ูŽ
Wahai orang-orang yang beriman! Kamu diwajibkan berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang yang dahulu daripada kamu, supaya kamu bertaqwa. {2:183}

#quranquotes #quran #satuharisatuayat #satuharisatumukasurat #suratcinta #bidarasyifa #rawatanislam #perubatanislam #penawar #ruqyah #gangguanjin #gangguansyaitan #like #follow #insta #hashtag #share #perkongsian #repost #ramadan


0

PROMOSI RAMADHAN .
PENAWAR SIHIR, SAKA, SANTAU & GANGGUAN MAKHLUK HALUS
------------------------------
Mari kami kongsikan petanda biasa orang kena gangguan:
โœ˜ Sering ternampak kelibat
โœ˜ pasangan selalu berkelahi
โœ˜ Selalu di kacau masalah jin โœ˜ Menjadi mangsa shihir
โœ˜ Selalu mimpi anak kecil @ dukung @ nyusukannya
โœ˜ Selalu mimpi terjun tempat tinggi
โœ˜ Susah nak tidor malam
โœ˜ Sentiasa pening kepala terutama waktu asar keatas
โœ˜ Nafas rasa tersangkut-sangkut
โœ˜ Sukar nak dapat jodoh
.
.
ada banyak lagi tanda2 lain, tapi jika yang ini pun anda tidak ubati segera, ianya boleh bertambah parah.
.
.
--------------------------------
Setiap kali pergi berubat, pesakit sering diminta carikan daun bidara. Tapi tidak ramai yang kenal pokok bidara dan berkemampuan.
.
.
Kebanyakkanya sibuk, tak sempat waktu, tak kenal pokok, dan lain2. Akhirnya mengenangkan keadaan pesakit, perawat sendiri yang berhempas pulas mencari daun bidara.
.
.
Apa yang HQ Bidara Syifa usahakan adalah menyediakan produk yang terbaik mudah-mudahan memberi impak untuk para pengguna. Kualiti sangat dititikberatkan. Syukur Alhamdulillah. Mohon doa dari semua agar dipermudahkan.
.
.
Hubungi: +60192622007
.
#bidara #bidarasyifa #bidarasyifagalerimukmin #galerimukmin
#daunbidara #gelmandian #sabunbidara #jusbidara #lotionbidara #losyenbidara #produkbidara #rawatanIslam #sidr


0

Kek Lapis 7 Aura, every time nak Puasa / Raya Aura Rezeki HQ mesti keluarkan Kek Lapis ๐Ÿ˜‹
.
100 pcs already sold out. Tunggu stock baru datang lagi ๐Ÿ˜
.
1 pcs RM25
2 pcs RM47
.
๐ŸŒธWhatsapp 0173351069
(Pengeposan Seluruh Malaysia)
.
#aurarezeki #aurarezekimalaysia #keklapis #meeracleserum #shampoosantan #aurapengasih #zeeta #garammandian #garambukit #wedding #baazarpaknil #promosihariraya #marketing #business #hariraya #Infinenceskincare #raya2018 #aurarezekiterengganu #aurarezekisabah #igshopmalaysia #zuezsignature #aorawater #aurarezekishahalam #aurarezekijohor #aurarezekikelantan #keklapissarawak #rawatanislam #rendamankaki


1

VCOPLUS MINYAK AROMATERAPI 30 JUZ AL-QURAN๐ŸŒน

SANGAT LARIS, MUDAH JUAL SEBAB RAMAI SANGAT2 PENGGUNA PUAS HATI๐Ÿ’ช๐Ÿป.
.
YANG JOIN AGEN MEMANG NON STOP ODER MASUK.

BEST BERNIAGA PRODUK BANYAK MANFAAT NI. ORANG SUKA DAN ORANG AKAN REPEAT ODER โค๏ธ .

YANG BERMINAT NAK JOIN AGEN BOLEH DM/wasap WANI

WANI NAK BANTU STUDENT AND SURIRUMAH BUAT BISNES๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
016-3577080

#stokisvcoplus #vcoplushq #Vcopluscodbaling #Agenvcopluswanted #vcoplusOrigninal #agenvcoplusneeded #vcoplus #vcoplusmurah #agenneeded #dropshipdiperlukan #jerawat #minyakkelapadara #rawatanislam #kerjakosong #minyakvcoplus #minyakangin #Aromaterapi #senggugut #rawatsihir #rawatsantau #migrain #sawantangis #sawanbayi #minyakcelak #migrain #ubatsenggugut #periodpain #resdung #terapi30juzAlQuran #minyakbayi


0

Alhamdulillah gel mandian bidara sudah sampai. ๐Ÿ˜Š๐Ÿค—
.
Terima kasih sebab sudi dapatkan mandian bidara dengan kami.
.
.
Anda bila lg? Kalau nak cuba boleh terus wasap ya.. kita deal sampai jadi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„ #mandianbidara
#bidarashowergel
#terapiinstagram
#sakabraya
#biteallteam
#jalankebun
#rawatanislam
#ramadan2018


0

.
Antara kebaikan SELAWAT TAFRIJIYAH
โ€ข dilenyapkan kesedihan,kesulitan serta bahaya yang menimpa dirinya
โ€ข dimudahkan segala urusan hidupnya
โ€ข dipancarkan nur (cahaya) dalam hatinya juga di tinggikan martabatnya
................................................................................
7Heaven Wellness
.
Membantu masyarakat MEMATIKAN SEL KANSER!!!
.
(Tanpa Ubat ๐Ÿ’Š- Tanpa Bedah ๐Ÿ’‰- Tanpa Radiasi ๐Ÿš‘)
.
.
#kanser
#cancer
#rawatankanser
#cancersurvivor
#rawatanislam
#rawatanibnusina
#sembuhpenyakit
#rawatanalternatif
#penyakitkronik
#ramadhankareem๐ŸŒ™
#ramadhan2018


0

VCOPLUS MINYAK AROMATERAPI 30 JUZ AL-QURAN๐ŸŒน

SANGAT LARIS, MUDAH JUAL SEBAB RAMAI SANGAT2 PENGGUNA PUAS HATI๐Ÿ’ช๐Ÿป.
.
YANG JOIN AGEN MEMANG NON STOP ODER MASUK.

BEST BERNIAGA PRODUK BANYAK MANFAAT NI. ORANG SUKA DAN ORANG AKAN REPEAT ODER โค๏ธ .

YANG BERMINAT NAK JOIN AGEN BOLEH DM/wasap WANI

WANI NAK BANTU STUDENT AND SURIRUMAH BUAT BISNES๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
016-3577080

#stokisvcoplus #vcoplushq #Vcopluscodbaling #Agenvcopluswanted #vcoplusOrigninal #agenvcoplusneeded #vcoplus #vcoplusmurah #agenneeded #dropshipdiperlukan #jerawat #minyakkelapadara #rawatanislam #kerjakosong #minyakvcoplus #minyakangin #Aromaterapi #senggugut #rawatsihir #rawatsantau #migrain #sawantangis #sawanbayi #minyakcelak #migrain #ubatsenggugut #periodpain #resdung #terapi30juzAlQuran #minyakbayi


0

.
Kenapa namanya VCOPLUS?

Virgin Coconut Oil PLUS bahan2 hebat iaitu Pudina,habbatus sauda,minyak kayu putih dan aroma lavendar๐Ÿ’˜
.
WHATSSAP | DM
0176264063
.
#vcoplusminyakaromaterapi
#vcoplusmurah
#agentvcopluspuchong
#minyakbayi
#minyakviral
#rawatsihir
#rawatsantau
#rawatanislam
#recommended


0

Kek Lapis 7 Aura, every time nak Puasa / Raya Aura Rezeki HQ mesti keluarkan Kek Lapis ๐Ÿ˜‹
.
100 pcs already sold out. Tunggu stock baru datang lagi ๐Ÿ˜
.
1 pcs RM25
2 pcs RM47
.
๐ŸŒธWhatsapp 0173351069
(Pengeposan Seluruh Malaysia)
.
#aurarezeki #aurarezekimalaysia #keklapis #meeracleserum #shampoosantan #aurapengasih #zeeta #garammandian #garambukit #wedding #baazarpaknil #promosihariraya #marketing #business #hariraya #Infinenceskincare #raya2018 #aurarezekiterengganu #aurarezekisabah #igshopmalaysia #zuezsignature #aorawater #aurarezekishahalam #aurarezekijohor #aurarezekikelantan #keklapissarawak #rawatanislam #rendamankaki


0

PERNAH DENGAR TENTANG MINYAK VCOPLUS?

RAMAI SANGAT2 PENGGUNA KAMI PUAS HATI DGN 1001 Manfaat MINYAK VCOPLUS. .
WANI SUGGEST KORANG TRY MINYAK AROMATERAPI VCOPLUS NI. BUKAN MINYAK BIASA TAU. IA DIRUQYAH DENGAN BACAAN 30 JUZ AL-QURAN๐Ÿ’“
1001 MANFAAT๐Ÿ’ช๐Ÿป .

YANG BERMINAT NAK JOIN AGEN BOLEH DM/wasap WANI

WANI NAK BANTU STUDENT AND SURIRUMAH BUAT BISNES๐Ÿ’ช๐Ÿป .
016-3577080
.
#stokisvcoplus #vcoplushq #Vcopluscodbaling #Agenvcopluswanted #vcoplusOrigninal #agenvcoplusneeded #vcoplus #vcoplusmurah #agenneeded #dropshipdiperlukan #jerawat #minyakkelapadara #rawatanislam #kerjakosong #minyakvcoplus #minyakangin #Aromaterapi #senggugut #rawatsihir #rawatsantau #migrain #sawantangis #sawanbayi #minyakcelak #migrain #ubatsenggugut #periodpain #resdung #terapi30juzAlQuran #minyakbayi


2

PROMOSI RAMADHAN .
PENAWAR SIHIR, SAKA, SANTAU & GANGGUAN MAKHLUK HALUS
------------------------------
Mari kami kongsikan petanda biasa orang kena gangguan:
โœ˜ Sering ternampak kelibat
โœ˜ pasangan selalu berkelahi
โœ˜ Selalu di kacau masalah jin โœ˜ Menjadi mangsa shihir
โœ˜ Selalu mimpi anak kecil @ dukung @ nyusukannya
โœ˜ Selalu mimpi terjun tempat tinggi
โœ˜ Susah nak tidor malam
โœ˜ Sentiasa pening kepala terutama waktu asar keatas
โœ˜ Nafas rasa tersangkut-sangkut
โœ˜ Sukar nak dapat jodoh
.
.
ada banyak lagi tanda2 lain, tapi jika yang ini pun anda tidak ubati segera, ianya boleh bertambah parah.
.
.
--------------------------------
Setiap kali pergi berubat, pesakit sering diminta carikan daun bidara. Tapi tidak ramai yang kenal pokok bidara dan berkemampuan.
.
.
Kebanyakkanya sibuk, tak sempat waktu, tak kenal pokok, dan lain2. Akhirnya mengenangkan keadaan pesakit, perawat sendiri yang berhempas pulas mencari daun bidara.
.
.
Apa yang HQ Bidara Syifa usahakan adalah menyediakan produk yang terbaik mudah-mudahan memberi impak untuk para pengguna. Kualiti sangat dititikberatkan. Syukur Alhamdulillah. Mohon doa dari semua agar dipermudahkan.
.
.
Hubungi: +60192622007
.
#bidara #bidarasyifa #bidarasyifagalerimukmin #galerimukmin
#daunbidara #gelmandian #sabunbidara #jusbidara #lotionbidara #losyenbidara #produkbidara #rawatanIslam #sidr


0

Walaupun setiap organ manusia mempunyai fungsi masing-masing, namun jika otak lemah, kebanyakan organ secara automatiknya akan lemah.

Dalam kata lain, seseorang yang dalamannya positif secara tidak langsung, seluruh badannya menjadi sihat. "Jadi, untuk memastikan otak sentiasa kuat, kena pastikan tenaga kita kuat. "Sekiranya mahu memastikan tenaga yang kuat, aura atau perisai atau magnetik elektromagnetik pun mestilah kuat. Itu asasnya," #bahrulkaromah #quantumhikmah #terapiquantumbahrulkaromah #rawatanalternatif #rawatanislam #auradankesihatan #aurabeautypusat #matiitupasti #johor #melaka #negeri9 #kesihatanrohani #perak #selangor #kedah #kualalumpur #kualaterengganu #sitiawan #hululangat #cheras #kajang #bangi #kelantan #petua #petuakurus #tudung #takkacausapa #ikuthati #sihatdancantik #sihat


2

SAKIT macam nak Kena PENAMPAR?
Jom IKHTIAR urut / bekam & lain2 pilihan rawatan.
PM
Pak Nil 0182011150
Pn Aisyah 0189096462
Atau tekan link ni:-
http://izdihaarBooking.wasap.my
#urutSaraf #urutterapi #uruturatsarafshahalam #rawatanSihir #rawatanIslam #bekamShahAlam #sakitSangat #sakitnyaTuhdisini #ushaTempatUrut #tempatUrutBest #rawatanTradisional #rawatanSuamiIsteri #lelakiHebat #pria #wanita #isteriMithali #legendUrut


0

The end of the page