#roses

Instagram photos and videos

#roses#flowers#rose#love#etsy#picoftheday#blackandgreytattoo#orlandoink#thong#blonder#instalingerie#lingerie#madebyme#black#flower#handmade#patch#knickers#rosebud#raindrops#waterdrops#tb#beautiful#luxurylingerie#danmark#dansk#embroidery#dallastattoo#tatuadoresmx#tattoooftheday#dallas#aalborg#rosepatch

Hashtags #roses for Instagram

Finished this freehand Rose MaryJ plant 👽

#orlandoartist #orlandoink #art #marijuana #roses


0

🌹Live! Live the wonderful life that is in you! Let nothing be lost upon you. Be always searching for new sensations. Be afraid of nothing. - Oscar Wilde “The picture of Dorian Gray” 🌹 #oscar #wilde #quotes #picture #doriangray #classics #red #roses #🌹 #wonderful #love #live #behappy #beafraidofnothing #ootd #fashion #longdress #pictureoftheday #happy #thankful

Ulm, Germany
0

Jour 16 - Mes lectures #monbusiness2018
Je suis une grande lectrice, petite j’avais toujours un livre à la main ! Aujourd’hui, mon ordi a un peu remplacé les livres mais j’essaie de m’y remettre grâce à ma liseuse facile à emporter partout 📚 Sur le blog, la semaine dernière je vous parlais de mes lectures pour apprendre la photo, s’améliorer et donner l’envie d’aller plus loin dans nos projets, l’article est toujours dispo, et je crois qu’ils vous a plu ! Vous êtes plusieurs à avoir acheté les livres que je conseillais et je vous remercie 💕
#book #mybook #frenchblogger #blogfrance #apprendrelaphoto #roses


0

Up close with the ‘Bad girl’ thong 🌹 It features a higher cut to flatter all kinds of bodies! Available on my etsy shop❤️


1

I’m sorry for being rude to everyone who always try to make me happy. Terima kasih kat mak dengan adik adik semua. Sorry termarah sebab guna bilik aku. Aku pantang sikit. Tapi tu lah. Patutnya appreciate je lah kan, kenapa nak marah marah kan. My bad!!! Terima kasih tersangat terutamanya kat @en.amirous u know me, i really love roses, dominos and cake secret recipe. Banyak duit keluar, semua dah penat penat nak settle semua, end up aku rosakkan semua sebab perangai buruk aku sendiri. Spoil everything. Rosakkan mood semua orang. I’m really sorry. 😢 Tak bermaksud nak lukakan hati orang yang bersungguh sungguh nak bahagiakan dan gembirakan kita. Minta maaf sangat. Tak tahu nak balas macam mana. Aku teruk lahai. Terima kasih terima kasih terima kasih @en.amirous ✨ Allah je boleh balas segala usaha kebaikkan dan kesabaranmu. Allah dah hadirkan dalam hidup aku satu hati yang saaaangat besar, yang saaangat utuh, yang saaangat mendalam. Cuma aku yang buta, kerana tak dapat melihat dan menghargai apa yang Allah dah hadirkan dalam hidup aku. Aku selfish, ego, degil, heartless dan macam macam lagi lah. Semua benda tak kena dengan aku ni. Sorry sangat sangat @en.amirous 😔 I wish you were here. #apologize #birthdaysurprisegonewrongcozmybad #thankyou #iloveyou #roses #15January1992


0

Loading...