#sadananya

Instagram photos and videos

#sadananya#riaspengantin#ciamis#widisalon#makeup#love#graduation#wedding#instalike#groom#bride#gold#mua#emas#sewakebaya#paketpernikahan#mocca#penuhcinta#koleksibaru#cijeungjing#pakethemat#pengantin#bendasari#cirahab#pengantinmuslimah#inspirasikebaya#akad#timbangwindu#ciamishits#kebayawidi#sundasiger#rumahimpian

Hashtags #sadananya for Instagram

Make up for engagement Neng Hana
.
.
.
Wa : 081323774601
#makeup #wedding #prewedding #graduation #wisuda #flawless #instalike #sadananya #MUA #kebaya #kebayawidi #touch #love #event #art


0

Make Up untuk wisuda Teh Ernawati
Make Up by @v3andryani
Attire by @kebayawidi
.
.
.
Wa : 081323774601
#makeup #wedding #prewedding #graduation #wisuda #flawless #instalike #sadananya #MUA #kebaya #kebayawidi #touch #love #event #art


0

Make Up untuk wisuda Teh Ernawati
Make Up by @v3andryani
Attire by @kebayawidi
.
.
.
📲 Whatsapp : +6281220870011
Make Up for :
🎀 Wedding / Pre- wedding
🎀 Graduation
🎀 etc
Link : @widisalon @kebayawidi
#makeup #wedding #prewedding #graduation #wisuda #flawless #instalike #sadananya #MUA #kebaya #kebayawidi #touch #love #event #art #muaciamis #muatasik #muabanjar #priangantimur #ciamis #widisalon #kebayawidi


0

URANG PABUARAN DI PANGUMBARAAN

Ilaharna, ciamis.info mah nga-upload poto téh mung ukur anu lokasina di Ciamis waé. Dalah aya anu keukeuh hoyong di-repost sélpi di sisi basisir ogé teu ditedunan. Hapuntenna luur, margi da Ciamis téh teu gaduh basisir ayeuna mah.

Tapi, ari kanggo poto anu istiméwa mah kantenan aya perkecualianana. Samisal poto ieu, lur. Ieu téh dulur-dulur urang, aseli ti Pabuaran, Sadananya, "Ti lebah Tanjakan Situ," saurna. Nuju pakepuk marungkus kurupuk ieu téh di Cirebon. Leres, para pajuang kurupuk di pangumbaraan!

Hoyong diposting, cénah. Tangtosna hoyong kaangken, da pituin atuh urang Ciamis. Urang Tatar Galuh. Sanajan aya di pangumbaraan, bajoang nyiar napkah kahirupan, tapi apan kasono ka lembur mah moal ngurangan.

Salam kawilujengan ka sadayana. Sing saréhat luur, parek rejeki tebih balai, kénging berkah ti Nu Mahasuci. Kum ka sadaya urang Galuh Ciamis di pangumbaraan.

Cikan, manawi aya, gentraan ku mention dulur urang nu nuju di pangumbaraan. Ajak follow @ciamis.info. Jih, muhun, iklan nya. 😁 Pis, ah.
______________________________________________
Hoyong di-repost foto di IG @ciamis.info sareng fp CIAMIS? Upami kagungan foto Ciamis nan unik & menarik, hayu ah tampilkeun di dieu! Pasaratan potona kanggo diripos:
⛔ Polow heula atuh @ciamis.info
📱Aplod poto, tég @ciamis.info & pasang héstég #ciamisinfo
📝 Omat seratkeun katerangan & 🚩lokasi poto (penting kacida)
➡️ Diantossss lur & bray!
______________________________________________
#pabuaran #sadananya #galuh #barayagaluh #ciamis #ciamismanis #ciamisinfo


3

Bismilah, Gas Cilacap ngawal kebanggaan... Pscs vs Persib bandung
#persib never be alone #rindu yg tak tertahan #gogorowokan di di stadion
#viking Galuh saraya #viking Galuh #pssi goblog #sadananya #ciamis #cilacap caling


3

bukan alay mungkin ini sebagian cara melepaskan kerinduan dengan kampung halaman.. #adidashoodie
#cadasngampargunungsari
#ciamis
#sadananya
#hitutnojutsu


0

Kawasan Mewah Harga Murah !

Fasilitas :
Asuransi jiwa dan kebakaran
Jalan Paving Block
Luas jalan 6m
Drainase Underground
Tersedia 4 Taman Penghijauan dan 1 Playground (Taman Bermain)
Musholla
Lapangan Voli

#ciamishits #tasikhits #banjarhits #kawalihits
#dijualrumah #rumahmurah #rumahciamis #rumahmurahciamis #kotamandiri #kotagaluhciamis
#rumahminimalis #rumahsubsidi #rumahimpian #kawasannyaman #huniannyaman #hunianstrategis
#rumahstrategis #rumahimpian #rumahidaman #kotagaluh #sadananya #ciamis #tasikmalaya #banjar


2