#safeairfreshener

Instagram photos and videos

#safeairfreshener#pewangikereta#carfreshener#pewangitanpakimiabahaya#pewangitanpaalkohol#pewangitahanlama#aircarfreshener#airfreshener#vanzo#vanzoairrefresher#vanzoaircarfreshener#vanzoriginal#vanzomalaysia#essentialoils#weddinggifts#roomfragrance#aromatherapy#corporategifts#naturalscents#eidmubarak#reeddiffuser

Hashtags #safeairfreshener for Instagram

Walk in👇🏻
VANILLA VENDOR
Ground Floor
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)
.
Sebelah 7e, Sederet jovian & muaz
Google / waze : vanilla vendor
.
Online order please press link on bio 👆🏻 #vanillavendor
#vanillavendorbangi
#bangisentral
#vendorbutik
#vanzomalaysia
#vanzoriginal
#vanzoaircarfreshener
#vanzoairrefresher
#vanzo
#airfreshener
#carfreshener
#aircarfreshener
#safeairfreshener
#pewangikereta
#pewangitahanlama
#pewangitanpaalkohol
#pewangitanpakimiabahaya


0

Walk in👇🏻
VANILLA VENDOR
Ground Floor
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)
.
Sebelah 7e, Sederet jovian & muaz
Google / waze : vanilla vendor
.
Online order please press link on bio 👆🏻 #vanillavendor
#vanillavendorbangi
#bangisentral
#vendorbutik
#vanzomalaysia
#vanzoriginal
#vanzoaircarfreshener
#vanzoairrefresher
#vanzo
#airfreshener
#carfreshener
#aircarfreshener
#safeairfreshener
#pewangikereta
#pewangitahanlama
#pewangitanpaalkohol
#pewangitanpakimiabahaya


0

Walk in👇🏻
VANILLA VENDOR
Ground Floor
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)
.
Sebelah 7e, Sederet jovian & muaz
Google / waze : vanilla vendor
.
Online order please press link on bio 👆🏻 #vanillavendor
#vanillavendorbangi
#bangisentral
#vendorbutik
#vanzomalaysia
#vanzoriginal
#vanzoaircarfreshener
#vanzoairrefresher
#vanzo
#airfreshener
#carfreshener
#aircarfreshener
#safeairfreshener
#pewangikereta
#pewangitahanlama
#pewangitanpaalkohol
#pewangitanpakimiabahaya


0

Plumeria Reed Diffuser
-
165.000 IDR
-
SEHATI
-
CARA BARU MENGHARUMKAN RUANGAN

Pengharum ruangan berbentuk semprotan merupakan cara lama untuk mengharumkan ruangan. Bahan - bahan kimia yang terkandung di dalamnya berbahaya bagi sistem pernapasan, memiliki desain yang kurang menarik, membutuhkan baterai, dan tidak dapat bekerja selama 24 jam.

Plumeria menghadirkan inovasi produk pengharum ruangan, dengan desain yang cantik dan menarik sehingga cocok untuk dekorasi ruangan. Kami menggunakan essential oil dan stik berbahan alami untuk menyebarkan wangi kesegaran selama 24 jam tanpa henti. Plumeria tidak membutuhkan tenaga listrik atau api yang menjadikannya sangat aman digunakan.
Jenis:
Sehati - Frangipani & Cinnamon Oil
Wangi yang memberikan efek romantis dengan sentuhan keharuman Frangipani yang lembut dan kayu manis yang menghangatkan.
Essential Edition:
50 ml Plumeria Oil
4 stick lurus
2 stick ulir
1 stick bola
1 Bunga
Dried flowers

#plumeriascent
#reeddiffuser
#roomdecor
#essentialoils
#naturalscents
#safeairfreshener
#corporategifts
#weddinggifts
#roomfragrance
#aromatherapy
#eidmubarak
#jualreeddiffuser


0

Plumeria Reed Diffuser
-
165.000 IDR
-
SUKARIA
-
CARA BARU MENGHARUMKAN RUANGAN

Pengharum ruangan berbentuk semprotan merupakan cara lama untuk mengharumkan ruangan. Bahan - bahan kimia yang terkandung di dalamnya berbahaya bagi sistem pernapasan, memiliki desain yang kurang menarik, membutuhkan baterai, dan tidak dapat bekerja selama 24 jam.

Plumeria menghadirkan inovasi produk pengharum ruangan, dengan desain yang cantik dan menarik sehingga cocok untuk dekorasi ruangan. Kami menggunakan essential oil dan stik berbahan alami untuk menyebarkan wangi kesegaran selama 24 jam tanpa henti. Plumeria tidak membutuhkan tenaga listrik atau api yang menjadikannya sangat aman digunakan.
Jenis:
Sukaria - Bergamot & Sweet Orange Oil
Kombinasi wangi citrus & spicy yang menarik dari Bergamot, ditambah sentuhan manis dari wangi jeruk, memberikan efek pikiran yang jernih, bahagia dan berenergi. Sangat cocok untuk mengawali hari Anda dengan aura yang positif

Essential Edition:
50 ml Plumeria Oil
4 stick lurus
2 stick ulir
1 stick bola
1 Bunga
Dried flowers

#plumeriascent
#reeddiffuser
#roomdecor
#essentialoils
#naturalscents
#safeairfreshener
#corporategifts
#weddinggifts
#roomfragrance
#aromatherapy
#eidmubarak
#jualreeddiffuser


0

Plumeria Reed Diffuser
-
165.000 IDR
-
SEJENAK
-
CARA BARU MENGHARUMKAN RUANGAN

Pengharum ruangan berbentuk semprotan merupakan cara lama untuk mengharumkan ruangan. Bahan - bahan kimia yang terkandung di dalamnya berbahaya bagi sistem pernapasan, memiliki desain yang kurang menarik, membutuhkan baterai, dan tidak dapat bekerja selama 24 jam.

Plumeria menghadirkan inovasi produk pengharum ruangan, dengan desain yang cantik dan menarik sehingga cocok untuk dekorasi ruangan. Kami menggunakan essential oil dan stik berbahan alami untuk menyebarkan wangi kesegaran selama 24 jam tanpa henti. Plumeria tidak membutuhkan tenaga listrik atau api yang menjadikannya sangat aman digunakan
-
Jenis:
Sejenak - Vanilla & Grapefruit
Wangi Vanilla yang manis dan Grapefruit yang menyegarkan, membuat anak-anak hingga orang dewasa sangat menyukainya. Vanilla & Grapefruit sangat efektif digunakan untuk relaksasi dan menenangkan pikiran Anda.

Essential Edition:
50 ml Plumeria Oil
4 stick lurus
2 stick ulir
1 stick bola
1 Bunga
Dried flowers

#plumeriascent
#reeddiffuser
#roomdecor
#essentialoils
#naturalscents
#safeairfreshener
#corporategifts
#weddinggifts
#roomfragrance
#aromatherapy
#eidmubarak
#jualreeddiffuser


0

Plumeria Reed Diffuser
-
165.000 IDR
-
SENANDUNG
-
CARA BARU MENGHARUMKAN RUANGAN

Pengharum ruangan berbentuk semprotan merupakan cara lama untuk mengharumkan ruangan. Bahan - bahan kimia yang terkandung di dalamnya berbahaya bagi sistem pernapasan, memiliki desain yang kurang menarik, membutuhkan baterai, dan tidak dapat bekerja selama 24 jam.

Plumeria menghadirkan inovasi produk pengharum ruangan, dengan desain yang cantik dan menarik sehingga cocok untuk dekorasi ruangan. Kami menggunakan essential oil dan stik berbahan alami untuk menyebarkan wangi kesegaran selama 24 jam tanpa henti. Plumeria tidak membutuhkan tenaga listrik atau api yang menjadikannya sangat aman digunakan
-
Tingkatkan frekuensi tidur Anda dengan wangi Lavender yang menenangkan dan keharuman lembut dari Ylang - ylang. Kombinasi wangi yang sangat tepat untuk menemani tidur Anda stetlah beraktivitas sepanjang hari
-
Essential Edition:
50 ml Plumeria Oil
4 stick lurus
2 stick ulir
1 stick bola
1 bunga
dried flowers

#plumeriascent
#reeddiffuser
#roomdecor
#essentialoils
#naturalscents
#safeairfreshener
#corporategifts
#weddinggifts
#roomfragrance
#aromatherapy
#eidmubarak
#jualreeddiffuser


0

Plumeria Reed Diffuser
-
165.000 IDR
-
SEWANGI
-
CARA BARU MENGHARUMKAN RUANGAN

Pengharum ruangan berbentuk semprotan merupakan cara lama untuk mengharumkan ruangan. Bahan - bahan kimia yang terkandung di dalamnya berbahaya bagi sistem pernapasan, memiliki desain yang kurang menarik, membutuhkan baterai, dan tidak dapat bekerja selama 24 jam.

Plumeria menghadirkan inovasi produk pengharum ruangan, dengan desain yang cantik dan menarik sehingga cocok untuk dekorasi ruangan. Kami menggunakan essential oil dan stik berbahan alami untuk menyebarkan wangi kesegaran selama 24 jam tanpa henti. Plumeria tidak membutuhkan tenaga listrik atau api yang menjadikannya sangat aman digunakan
-
Jenis:
Sewangi - Green Tea & Lemon Oil

Campuran terbaik untuk menghilangkan bau tidak sedap di ruangan Anda. Green tea & lemon memiliki aroma yang sangat menyegarkan .Wangi lemon dapat meningkatkan semangat untuk memulai aktivitas. Ruangan segar, hatipun senang.

Essential Edition:
50 ml Plumeria Oil
4 stick lurus
2 stick ulir
1 stick bola
1 Bunga
Dried flowers

#plumeriascent
#reeddiffuser
#roomdecor
#essentialoils
#naturalscents
#safeairfreshener
#corporategifts
#weddinggifts
#roomfragrance
#aromatherapy
#eidmubarak
#jualreeddiffuser


0

📢 AGENT DIPERLUKAN 📢
Modal serendah RM200 sahaja.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Agent diperlukan seluruh Malaysia. Modal serendah RM200.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Yang best Vanzo ni bau tak wangi sangat sampai mencucuk hidung. Ada wangian yang bau kuat sampai pening kepala. Yang penting bebas bahan kimia terlarang. .
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

This diffuser blend smells amazing! Brighten the mood in your home for up to ten hours by adding 3 drops each bergamot, peppermint and cinnamon bark oils to the beautiful LUMO diffuser 😊😍. #morethangoodsmells. #safeairfreshener#lumodiffuser#dōTERRAessentialoils


0

Vanzo Air Refresher terbukti tiada bahan kimia berbahaya dan tanpa alkohol. Khas utk mereka yg pentingkan KEMEWAHAN dalaman kereta. VANZO, punya 2 jenis bauan. Tak tau nk pilih yg mana satu? Semua bauan yg menenangkan sbb pati yg digunakan tiada sebatian berbahaya yang boleh menjejaskan kesihatan manusia. #vanzomy
Sebotol RM28. Tahan 60hari.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Agent diperlukan seluruh Malaysia. Modal serendah RM200.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Ni kalau pewangi biasa² jangan hidu direct macam ni tau, bahaya. Dengan Vanzo takpe la..takde bahan kimia berbahaya.🤭🤭
RM28 je, tahan 60 hari.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Agent diperlukan seluruh Malaysia. Modal serendah RM200.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Vanzo Air Refresher tanpa bahan kimia berbahaya dan tanpa alkohol.
RM28 tahan 2 bulan.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Have you tried adding Ginger essential oil to your diffuser blends? You can diffuse Ginger in your favorite diffuser to help create a balanced, grounded feeling and atmosphere. #diffusegingeroil #balanceemotionsnaturally #safeairfreshener#lovemesomegingeroil#youcancookwithittoo


0

Super excited about getting this new oil in my box this month! It is a vital part of our Breathe/Easy Air blend and I am certain it will combine beautiful with florals, woods or citrus oils.


2

Need assistance if anyone can help.. Thank you in advance #enzosworld #birdlover #petsworldwide #petsofinstagram #safeairfreshener


24

Walk in👇🏻
VANILLA VENDOR
Ground Floor
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)
.
Sebelah 7e, Sederet jovian & muaz
Google / waze : vanilla vendor
.
Online order please press link on bio 👆🏻 #vanillavendor
#vanillavendorbangi
#bangisentral
#vendorbutik
#vanzomalaysia
#vanzoriginal
#vanzoaircarfreshener
#vanzoairrefresher
#vanzo
#airfreshener
#carfreshener
#aircarfreshener
#safeairfreshener
#pewangikereta
#pewangitahanlama
#pewangitanpaalkohol
#pewangitanpakimiabahaya


0

Walk in👇🏻
VANILLA VENDOR
Ground Floor
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)
.
Sebelah 7e, Sederet jovian & muaz
Google / waze : vanilla vendor
.
Online order please press link on bio 👆🏻 #vanillavendor
#vanillavendorbangi
#bangisentral
#vendorbutik
#vanzomalaysia
#vanzoriginal
#vanzoaircarfreshener
#vanzoairrefresher
#vanzo
#airfreshener
#carfreshener
#aircarfreshener
#safeairfreshener
#pewangikereta
#pewangitahanlama
#pewangitanpaalkohol
#pewangitanpakimiabahaya


0

Walk in👇🏻
VANILLA VENDOR
Ground Floor
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)
.
Sebelah 7e, Sederet jovian & muaz
Google / waze : vanilla vendor
.
Online order please press link on bio 👆🏻 #vanillavendor
#vanillavendorbangi
#bangisentral
#vendorbutik
#vanzomalaysia
#vanzoriginal
#vanzoaircarfreshener
#vanzoairrefresher
#vanzo
#airfreshener
#carfreshener
#aircarfreshener
#safeairfreshener
#pewangikereta
#pewangitahanlama
#pewangitanpaalkohol
#pewangitanpakimiabahaya


0

Agent diperlukan seluruh Malaysia. Modal serendah RM200.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Vanzo is the best car refresher terutamanya utk yg selalu bawak anak² naik kereta. Tanpa alkohol, tanpa bahan kimia merbahaya. Sebotol RM28 tahan lebih 60hari. Berbaloi sangat.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Balik kerja penat² masuk kereta hidu bau perfume rasa lega n tenang. Tapi awas, jangan tersalah pilih pertume kereta. Kalau ada toluene, akan beri kesan mengantuk n penat. Bahaya utk pemanduan. Vanzo disahkan tiada bahan kimia merbahaya. Dengan hanya RM28 Vanzo mampu bertahan lebih 60 hari. Dapatkan di butik Vanilla Vendor atau 📟Whtspp +60173432884
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Pewangi kereta tanpa alkohol dan bahan kimia berbahaya selamat dihidu setiap hari. Harga berbaloi. RM28 tahan lebih 2 bulan. Dapatkan di butik Vanilla Vendor atau :
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

Ada 2 size. Utk kereta sedan sy suggest yg size besar. Sebotol RM28. Untuk kereta comel, bolehla try yg botol comel tu. 2 botol kecil RM25.
.
How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0

How To Purchase :
📟Whtspp +60173432884
🚲Walk-in butik Vanilla Vendor BANGI SENTRAL (sebelah 7eleven, deret Jovian)

Google / Waze : Vanilla Vendor

Selasa -Ahad
11am - 6pm
Isnin ⛔
.
#vanzomalaysia #vanzoriginal #vanzoaircarfreshener #vanzoairrefresher #vanzo #airfreshener #carfreshener #aircarfreshener #safeairfreshener #pewangikereta #pewangitahanlama #pewangitanpaalkohol #pewangitanpakimiabahaya


0