#sakitbelakang

Instagram photos and videos

#sakitbelakang#sakitpinggang#sakitlutut#slipdisc#sakitkepala#SakitBelakang#resdung#senggugut#migrain#premiumbeautiful#sakitsendi#SlipDisc#PremiumBeautiful#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert#gout#selsema#PremiumBeautifulExpert#backsupport#korset#mengantuk#asma#sakittekak#BengkungModen#PremiumBeautifulPuchong

Hashtags #sakitbelakang for Instagram

Leganyaaa...Sedapnyaaa Dapat Tido Lena..Ringanhya Badan...Fuhhhhh Semuanya Dengan ATC,πŸ’•πŸ’• TESTIMONI FRESH DARI OVEN🀭

SAKIT KEPALA BADAN&PINGGANG BERKURANGAN,BADAN LEBIH RINGAN BANGUN PAGI😱😱 Mcm x percaya kn,#ATC ni boleh kc kurang sakit badan n pinggang...
Ingatkn blh kurangkn sengugut je,tapi menyeluruh satu badan blh Sihat,Buat Badan Segar!!😘 Begitulh penangan mengamalkn Ayuraa terapi collagen ni,bukan sja testimoni dari pelangan tapi kmi sendiri pn mengamalkanya... Yg ada masalah sengugut
Yg haid datang tak Stabil
Yg ada masalah skit2 badan
Yg ada masalah skit2 sendi
Yg ada masalah skit2 pinggang
Yg ada masalah skit2 lutut
Yang senang berpantang
Yg ada masalah sakit badan ketika Hamil dan lain2.

Mari cuba ni ATC
Bayi hingga Warna Emas Boleh GunaπŸ‘πŸ»
Kesanya pasti puas hati😘

Admin Guna Admin jual dan tahu keberkesananyaπŸ˜‚

BERMINAT DENGAN ATC
Nak Harga Offer????πŸ’₯πŸ’₯ Klik2 link cini www.wasap.my/601133438355/ATC

#MinyakAnginViral #AyuraaTerapi #RollSj #Rawatan_Awal #Perubatan #FurstAids #Sakitotot #anginbadan #sakitkepala #selsemabatukkahak #asma #SakitLutut #SakitBelakang #SakitPinggang #SakitSendi #Pening #selsemabatuk


0

sallam Jumaat ,uolls!!!!! 🐝🐝 βœ”οΈ Ibu Ayh Dah Kembali Solat Berdiri
βœ”οΈ Lega Si Ayah Dari Demam Urat
βœ”οΈ Lelah,Sesak Dada,Selesema
βœ”οΈ Hilang Sakit Kaki ketika Berkerja
βœ”οΈ Hilang Sakit Sendi,Pinggang dan Otot βœ”οΈ Kelegaan Perut kembung Bayi
βœ”οΈ Melegakan Mabuk Jalan
βœ”οΈ Mengurangkan Bengkak Gigitan Serangga

Alhamdulillah , Kesembuhan Ternyata berkesan oleh Pengguna Ayuraa Terapi 😘😘 Sesuai Digunakan Oleh Semua Peringkat Umur !! βœ… 1 Botol Rm20 + Postage
βœ… 5 Botol Rm75 + Postage βœ…10 Botol Rm150 + Postage
Jom Grab,,Beri Kelegaan Pantas Kepada Ahli Keluarga Dgn Harga sgt Murah !! Menarikkann ?? Klik2 link cini www.wasap.my/601133438355/ATC
DAPATKAN HARGA MERDEKARAYA SEKARANG... LEBIH JIMAT & BERBALOI2
#MinyakAnginViral #AyuraaTerapi #RollSj #Rawatan_Awal #Perubatan #FurstAids #Sakitotot #anginbadan #sakitkepala #selsemabatukkahak #asma #SakitLutut #SakitBelakang #SakitPinggang #SakitSendi #Pening #selsemabatuk


0

Alhamdulillah syukur asbab bvsm in shaa Allah membantu membantu penyembuhan melalui tidur.. Alhamdulillah terbukti dengan banyak testimoni

Tanpa ubat tanpa injection semudah dengan tidur je tanpa elektrik.. seisi keluarga boleh guna

Wasap yana 0192156411 untuk info lanjut

#kakdianarodzi
#ggb
#a369m
#biovelocitysleepmate
#BVsleepmate
#terapitidur
#bebasradiasi
#bebaselektrik
#alastilam
#mudahdanberkesan
#tidursihat
#sakitbelakang
#insomnia
#melancarkanperedarandarah
#sukan
#amyramar
#redvelvet
#awaksukasayatak?
#ajimaura
#terapiinstagram
#bukitjalil
#puncakjalil
#sungaibesi


0

Angin keluar, sengal badan pun berkurang. Alhamdulillah 😍
.
.
Nak cuba? Whatsapp 012-2587524 (link on bio).
.
Hanya RM45 sebotol (120g). Travel size pun ada, RM29.90 je sebotol (50g). Berbaloi baloii untuk seisi keluarga😊
.
.
Beli 1, dapat FREE GIFT. Beli 2, dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT πŸ˜„
.
.
COD available sekitar Ampang & KLCC. Pos seluruh Malaysia.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #mmgkl #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #mmgklcc #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #mmgampang


0

Selain untuk kecantikan, PB juga dipakai oleh sis yang mengalami sakit belakang ni. Alhamdullilah, dengan izin Allah, kesakitan akibat penyakit boleh dikurangkan. .
.

Dan PB satu-satunya korset yang mempunyai Far Infrared Ray (FIR) yang terbukti oleh pakar2 dapat membantu pertumbuhan dan perkembangan sel sihat manusia. .
.

Teknologi FIR dapat meningkatkan kadar metabolisme dan keupayaan melangsingkan badan. Tak mustahil lah badan sis ni semakin ramping
.
.

#premiumbeautifultestimonial
#premiumbeautifulexpert
#pakarsakitpuan
#scoliosis
#sakitbelakang
#posturbadan
#premiumbeautifulperak #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulpetalingjaya #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulcyberjaya #premiumbeautifulsubangjaya #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulsalaktinggi #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulbukittinggi #premiumbeautifulindonesia #premiumbeautifulkelanajaya #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulbatucaves #premiumbeautifuljohor


0

Cuti sekolah dah bermula maka bermula la debaran si darah manis nak tunggu hari bahagia 😍😍😍 Boleh hilang mood gembira tau bila sarung baju pengantin nampak benjolan tayar spare dan perut buncit. Lagi la resah baju fitting minggu lepas makin sempit tak muat 😱😱😱 Senang ja pastikan badan si darah manis disarungkan dengan Premium Beautiful baru la lebih yakin dan seronok nak bergaya dengan baju raja sehari yang cantik tuπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Belum terlambat korang nak pasang badan sebelum hari bahagia. Sekarang ni beli dapat harga berbaloi 0%GST dan 0% SST.
#premiumbeautiful #korsetkesihatan #bengkungmoden


2

Selain untuk kecantikan, PB juga dipakai oleh pesakit scoliosis macam sis ni. Alhamdullilah, dengan izin Allah, kesakitan akibat penyakit boleh dikurangkan. .
Dan PB satu-satunya korset yang mempunyai Far Infrared Ray (FIR) yang terbukti oleh pakar2 dapat membantu pertumbuhan dan perkembangan sel sihat manusia. .
Teknologi FIR dapat meningkatkan kadar metabolisme dan keupayaan melangsingkan badan. So tak hairanlah selain dapatkan kurangkan akibat sakit ni, badan sis ni pun menjadi ramping dengan pemakaian pb
.
.
#premiumbeautifultestimonial
#premiumbeautifulexpert
#pakarsakitpuan
#scoliosis
#sakitbelakang
#posturbadan
#premiumbeautifulperak #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulpetalingjaya #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulcyberjaya #premiumbeautifulsubangjaya #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulsalaktinggi #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulbukittinggi #premiumbeautifulindonesia #premiumbeautifulkelanajaya #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulbatucaves #premiumbeautifuljohor


0

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#korsetpembakarlemak #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


2

PELUANG MEMBERI HADIAH KPD YG TERSYG.
APA LH SGT NILAI BVSM JIKA D BANDINGKN DGN KESIHATAN IBU&AYH ORG YG BNYK BERKORBAN UTK KITA.
JOM REBUT PELUANG DGN PROMOSI SKRG πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
PERKONGSIAN TENTANG BVSM

DR.HASBI

HADIAHKAN BVSM PD AYAHNYA.. SAKIT JANTUNG DAN ARTRISTIS TULANG.... Seorang anak berjawatan DOKTOR menghadiahkan ayahnya yang lumpuh akibat sakit jantung dan arthritis percaya kerja buat #BVSM dengan izinNya, WHY not anda di luar sana cuba?

Ya, mula2 nya beliau agak skeptikal tetapi sejak 10 tahun amalan ubat2 terbaik RM500 sebulan (dipantau beliau sendiri) tidak memulihkan malah ayahanda semakin teruk (sampai tahap berkerusi roda letrik), beliau akhirnya mencuba dan tawakkal.

selepas 4 hari, ayahanda beliau telefon. Bagitau berita yang tak terduga. "Ayah dah boleh jalan!! Nape mu dok kabor awal2 produk ni?" Subhanallah. Allahuakbar.kita yang dengar testimoni ni pun rasa terharu.
Segalanya dengan izinNya. Kita diajar dulu, kena redha dan sabar dengan ujian penyakit. Baru lah rawatan penyembuhan akan mudah.

FREE DEMO BLH WASAP CIKMA 0197297124
BERMINAT UTK INFO WASAO 0128538161

crdt to Dr Hasbi. Tq atas sharing.

#trw369 #sakitpinggang
#bvsm #terapisihat
#selimutajaib #sakitbelakang
#selimutdhua
#terapitidurterbaik
#jantung #sengugut
#saraf #patah
#asma #gout
#strok #fibroid
#migraine #instaselebriti
#instaseleb #nurse #cikgu #datuk #nenek #ibuayah #wanitahariini #wanita


0

ANAK SALAH BANTAL, IBU SAKIT BELAKANG
=========== Mujur ada #CareLotionLaMamma yang jadi penyelamat.

Legaaa dah sakit belakang ibu.

Hadiahkan losyen panas wangi ni buat ibu. Bukan aje untuk sapu skait belakang, sakit lutut, sakit urat, pening, angin badan banyak pun boleh guna jugak. Best best
.
.
Nak order? πŸ“² Klik no wasap di bio profile


2

Selamat pagi. Hai semua.

Sebelum Nak kuar g jenjalan ataupun pegi travel elok sangat bawa si pinky ni yer. Sebab kenapa yer nak kena bawa si pinky nie?

Yerla, Manelah tau perut tak selesa ker, kepala pening ke, terasa hidung sumbat, lenguh kaki berjalan ke hulur ke hilir bolehla sapu terus. Fuhhh best sangat.

Banyak lagi nie kegunaan si pinky nie. sangat berguna untuk seisi keluarga.
.
.
#healthywithMMG
#MarvelousMassageGel
#mmg_lega
#MMGKedah
#MMGPERAK
#sakitperut
#sakitbelakang
#senggugut
#peningkepala
#lenguhkaki
#selesema


0

IVMist Untuk Resdung Memang Terbaik😍
.
❌Makan πŸ’Š
❌Bersin Pagi-pagi
❌Gatal πŸ‘ƒdan πŸ‘‚Lagi
πŸ“† Kesan Seawal 7 hari
.
πŸ“Œ1 UNIT | 28.00 je
πŸ“Œ2 UNIT | 50.00 je
πŸ“Œ3 UNIT | 75.00 je

#hakakivmist
#kualalumpur
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput
Www.wasap.my/60123779759/ivmistpromo


2

Alhamdulillah,dgn bersandarkan BVSM tiada masalah SAKIT PINGGANG,SAKIT BELAKANG,LENGUH2 KAKI WALAUPN PEMANDUAN DLM JARAK YG JAUH.
PERLIS -JOHOR,UTARA - SELATAN

BVSM
✍🏻Ditgh2 dada ada bahagian utk cas energy..
Sbb tu elok letak bvsm didada... ✍🏻energy lebih stabil balance tenaga tambah oksigen dgn menggunakan #BVSM ✍🏻dlm dunia tanpa matahari semua tkkn boleh hidup termasuk tumbuh2 an..bdan harus ada energy.. ✍🏻setiap organ kita ada gelombang masing2 ✍🏻darah berjalan elok bila kita tidur dgn bvsm..tpi dgn ubat tindak balas utk beberapa jam sahaja bukan utk menyembuhkan.. ✍🏻ubat utk bertahan bukan menyembuhkan sepenuhnya..
Tapi bvsm merawat dalam senyap tanpa telan ubat..ginjal boleh rosak kerana byk makan ubat..boleh diserang stroke jugak bila tinggal ubat... ✍🏻gelombang2 darah akan mengecil dn lebih lancar slps menggunakan bvsm..panas kenapa??
Gelombang masuk dlm bdn akan ada getaran dan akan melancarkan perjalanan darah... ✍🏻panas sebb darah kita berjalan LAJU SLPS MENGGUNAKAN BVSM
KAIN BVSM ADALAH ENERGY TRANSFER..
BILA DARAH LAJU MENAMBAHKAN OKSIGEN...BILA LAJU TEMPAT UTK OKSIGEN TU ADA..ITU SEBB YG ADA MASALAH PERNAFASAN SGT *ELOK*
#bvsm #sakitpinggang #sakitbelakang #saraf #jantung #strok #migrain #patah #kebaskakitangan


0

πŸ”₯ADAKAH ANDA MENGALAMI TANDA SEPERTI INIπŸ”₯
.
1 - Perut Buncit
2 - Lengan dan Peha Besar
3 - Sengugut
4 - Badan Berangin
5 - Sembelit
6 - Selsema
7 - Migrain atau Sakit Kepala
8 - Masalah Pembuangan
9 - Slip Disc
10 -Berpantang
11 - Double Chin

Jika anda ada alami salah satu dari 11 tanda di atas, anda berkemungkinan besar perlukan EFFENZEE MYRACLE

EFFENZEE MYRACLE merupakan satu-satunya yang mampu membantu Legakan Masalah anda diatas

MINGGU PERTAMA:

EFFENZEE MYRACLE mula menyesuaikan diri dengan badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.
Angin berdesup keluar.

MINGGU KE-2:

Bahagian perut mula nampak susut.
Terasa lembut dibahagian berlemak Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.

MINGGU SETERUSNYA:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

BERAPA HARGANYA?
.
WhatApps +60137796676
WhatApps +60137796676
WhatApps +60137796676
.
#EffenzeeMyracle
#jomfit
#jomkurus1malaysia
#hilangstress
#losyensejukwangi
#plussize
#xxxl
#sakitlutut
#sakitkepala
#sakitbelakang
#crampkaki
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#zumba
#aerobik
#dropshipwantedmalaysia


0

πŸ”₯ADAKAH ANDA MENGALAMI TANDA SEPERTI INIπŸ”₯
.
1 - Perut Buncit
2 - Lengan dan Peha Besar
3 - Sengugut
4 - Badan Berangin
5 - Sembelit
6 - Selsema
7 - Migrain atau Sakit Kepala
8 - Masalah Pembuangan
9 - Slip Disc
10 -Berpantang
11 - Double Chin

Jika anda ada alami salah satu dari 11 tanda di atas, anda berkemungkinan besar perlukan EFFENZEE MYRACLE

EFFENZEE MYRACLE merupakan satu-satunya yang mampu membantu Legakan Masalah anda diatas

MINGGU PERTAMA:

EFFENZEE MYRACLE mula menyesuaikan diri dengan badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.
Angin berdesup keluar.

MINGGU KE-2:

Bahagian perut mula nampak susut.
Terasa lembut dibahagian berlemak Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.

MINGGU SETERUSNYA:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

BERAPA HARGANYA?
.
WhatApps +60137796676
WhatApps +60137796676
WhatApps +60137796676
.
#EffenzeeMyracle
#jomfit
#jomkurus1malaysia
#hilangstress
#losyensejukwangi
#plussize
#xxxl
#sakitlutut
#sakitkepala
#sakitbelakang
#crampkaki
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#zumba
#aerobik
#dropshipwantedmalaysia


0

πŸ”₯ADAKAH ANDA MENGALAMI TANDA SEPERTI INIπŸ”₯
.
1 - Perut Buncit
2 - Lengan dan Peha Besar
3 - Sengugut
4 - Badan Berangin
5 - Sembelit
6 - Selsema
7 - Migrain atau Sakit Kepala
8 - Masalah Pembuangan
9 - Slip Disc
10 -Berpantang
11 - Double Chin

Jika anda ada alami salah satu dari 11 tanda di atas, anda berkemungkinan besar perlukan EFFENZEE MYRACLE

EFFENZEE MYRACLE merupakan satu-satunya yang mampu membantu Legakan Masalah anda diatas

MINGGU PERTAMA:

EFFENZEE MYRACLE mula menyesuaikan diri dengan badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.
Angin berdesup keluar.

MINGGU KE-2:

Bahagian perut mula nampak susut.
Terasa lembut dibahagian berlemak Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.

MINGGU SETERUSNYA:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

BERAPA HARGANYA?
.
WhatApps +60137796676
WhatApps +60137796676
WhatApps +60137796676
.
#EffenzeeMyracle
#jomfit
#jomkurus1malaysia
#hilangstress
#losyensejukwangi
#plussize
#xxxl
#sakitlutut
#sakitkepala
#sakitbelakang
#crampkaki
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#zumba
#aerobik
#dropshipwantedmalaysia


0

Hidung memanjang je berair? Tue tanda2 ResDuNg...
.
πŸ’–IV Mist Aromatic Nano OilπŸ’–
.
✳️100% organik
✳️Semula jadi
✳️Bebas bahan kimia
✳️Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
32 jenis penyakit:

Boleh wasap : www.wasap.my/60163428472/ivmist
.
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #Assalamualaikum


1

500 PERCUMA LASERENE THERAPHY OIL

Wahhhhh... huntong la siapa yang lalu kat Tol Gombak esok jam 10 pagi - 12 tengah hari.

Nanti kan, ELLSEE SQUAD di Tol Gombak esok untuk dapatkan LaSerene Therapy Oil - Minyak Penenang

Musim cuti sekolah + musim perayaan ni, mesti bersesak sesak nak balik kampung kan?
Mulalah datang STRESS bila lama drive. Sakit bahu, sakit pinggang, sakit kepala. Haishhh... semua sakit lah!

Sebab itulah, semua pemandu pemandu satu Malaysia, kena dapatkan Minyak Penenang ni untuk melegakan stress dan sakit sakit tu.

Ada 2 saiz. 10ml dan 50ml.
Agak agak, awak nak saiz yang mana nak standby bawak balik kampung? ☺️


1

Pernah mengalami #kemalangan yg menyebabkan terpaksa mengalami #pembedahan sebanyak 3 kali. Selalu #sakitbelakang dan #sakitpinggang . .
Pakai #premiumbeautiful #korset utk membantu mengurangkan #sakit . #sideeffects menjadikan #badan lebih #kemas , #cantik dan #ramping .
.
Adik2, kakak2 ada mengalami sakit #pinggang atau #belakang ? Roger saya kalau nak try #freefitting .
.
#waistshaper #waistsupport #bodyshaper #bengkungperut #korsetperut #backsupport


1

Malu tapi mauuu kan.. Elok-elok sorang nak pakai.. Terus 1 geng cikgu pun nak pasang badan dengan PB. Helokk la ramai-ramai pakai.. Sama2 cantik bentuk badan, sama2 sihat dalaman badan..
.

Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.

Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #korsetpeha #ikhtiarhamil #trytoconceive #carakecilkanperutbuncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #korsetbakarlemak #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsettulangbelakang #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Mulut ni tak reti duk diam.. Asyik kepochi nak btahu offer PB murah-murah takde GST.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.

Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #korsetpeha #ikhtiarhamil #trytoconceive #carakecilkanperutbuncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #korsetbakarlemak #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsettulangbelakang #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Tak payah segan segan tanya. Kita happy to share tips dari pasal maintain shape sampai pasal kulit & berpantang c-zer. Sound mcm ala korset je kan. Tp korset PB ni 70% design utk kesihatan dalam badan. Kita pakai kita consult & jual too. Kit consult guide sampai jadi. Set PB utk ansuran still left few set lagi dgn harga lama. Jauh jimat kaw2 πŸ‘

#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


1

.
D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100 .
.
Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹


3

.
D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100
.
.
Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹


1

.
D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100 .
.
Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas


1

Tidur 2jam pun dah NIKMAT.. tidur kualiti & tidur yang SIHATTT~~
Rasa seperti tidur 1 hari😊😊 tq BVSM~~ 😍😍 Yg kita kenal dia selimut ajaib...
Yg kita kenal dia selimut dhuha...
Yg kita kenal namanya BVSM... Apa yg ajaib nyerr selimut ni?
Apa pula tu???😱😱😱😱 RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN. ● senggugut
● stroke
● slipdisc
● migraine
● tekanan perasaan
● gila / sakit jiwa
● insomia
● darah tinggi
● koma
● asma dan apa saja masalah kesihatan.

Rawatan alternatif yang sangat-sangat mudah hanya melalui TIDUR.
● tidur dgn BVSM bagi yg belum sakit In Shaa Allah dapat elakkan sakit jantung dan stroke.

Nak info lebih lanjut boleh
PM/WHATSAPP ☎️ agen Bvsm 0193677079

READY STOK!
Bayar cash, terus dapat!

#BVSMselimutEnergy #agenbvsm #bvsm #lapiktilamkesihatan #rawatanalternatif #sihat #strok #migrain #jantung #HB #wargaemas #patah #sakitbelakang #tidurberkualiti #hargapromo #bvsmmurah


0

Antara testimoni dqueen bengkung. Ramai yang dah puas hati tau.


1

Kebaikan D'Queen Bengkung
=====================
.
.
πŸ‘™Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkung sekaligus)
.
πŸ‘™Material kain yang sangat bermutu tinggi
.
πŸ‘™Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
πŸ‘™Bagus untuk support tulang belakang
.
πŸ‘™Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
πŸ‘™Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
πŸ‘™Mempunyai 2 colour hitam & nude
.
πŸ‘™Tidak akan berlipat & bergulung .
.
πŸ‘™Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL
.
.
Harga : Rm90 tak masuk postage
Cara order : Whatsapp terus ke 0148466814 dan update kami ukuran pinggang korang dalam inchi .
.
.
Kami akan suggest size yg tepat , sebab kalau salah kite tak boleh tukar ya sebab nak jaga kualiti hygine .


1

Korang dah ambik vivix harini?
Kalau nak dapatkan kesan yang cepat, jangan skip ambik setiap hari 😊

Berminat wassap mawa k
013-6617252

#sakitlutut #sakiturat #diabetis #vivixcheras #vivixsp #shakleemurah #sakitbelakang #supplementmurah #supplementselamat #organicsupplements


0

Assalamua'laikum 😊
-
Sape yang dah gaji tu, meh shopping TYD Effective Cream dengan ain ❀️ Belikan untuk mak ayah kita kat kampung tu OR beli untuk kegunaan sendiri
-
Sekarang nie, tengah ada PROMOSI taw. Nak dapat HARGA PROMOSI, cepat-cepat click link whatsapp bio πŸ‘Œ
-
#TYDrelieve
#TYDeffectivecream
#testimoniTYDEC
#sakitlutut
#sakitotot
#sakitsendi
#terseliuh
#sakittengkuk
#gout
#slipdisc
#ACL
#PCL
#MCL
#sakitpinggang
#arthritis
#resdung
#obesiti
#selsema
#sakittekak
#mengantuk
#sakitbelakang
#sakitkepala
#sakitgatal
#sakitperut
#senggugut


0

Panas lit2 tengahari ni. Tapi tetap onzz je bergumbira dengan kawan-kawan. .

Kalau dulu inilah kawan yang tak mahu pakai, takut panas, takut sesak dada, takut rimas tapi sekarang masing-masing sibuk update cerita gumbira dengan PB.
.

Korang dah cerita dengan kawan ke belum?
.
#lynruslipakarpb #eaprojek2018 #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautiful


1

1 SACHET C2JOY = 4 GELAS SUSU PREMIUM DEWASA !!!
anda tak percaya???
tapi percaya la...😍😍 Dengan cuma satu jenis susu...hilang
πŸ‘sakit lutut bila nk solat susah terpaksa solat duduk
πŸ‘sakit lutut bila nk turun naik tangga
πŸ‘terpaksa bertongkat bila berjalan
πŸ‘bangun pagi sakit badan, urat2 bengkak.
Untuk kekalkan kesihatan yg optimum cukup 1 sachet sehari atau 2 sachet sehari untuk rawatan pemulihan dari mereka yg ada penyakit.

#sakitbelakang #sakitlutut #gout #sakitbadan #susukhasiat #sususedap
#fenomenac2joy #jomsihat #minumsusu #sambilbusiness #emas916 #travel #tanpapenyakit
Hubungi sekarang:
Whatsapp "C2JOY" ke 0135659747
Whatsapp "C2JOY" ke 0135659747
Whatsapp "C2JOY" ke 0135659747
Diskaun dan free gift menanti anda.


0

BERAPA BERAT BADAN KALIAN? 60kg? BOLEH PAKAI PB! 20 TERAWAL BERAT 60kg DAPAT HARGA RM2000 Untuk minggu ni shj. SCREEN SHOT DAN TERUS TEKAN LINK WA SIS DI BIO. TERHAD YEA..
.
Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..😘😘
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #TipsKecilkanPeha #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#tipskuruskanbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Setiap semburan IVMIST melegakan kesakitan si pemakai nya😍

#sembursembursegar #teamgombak #teamivmist


2

Hari ini gomen dah dapat gaji.
Minggu depan dah nak sambut raya aidiladha.
Apa kata asingkan duit gaji beli cream utk ibu dan ayah di kampung.
Kata sayang?
RM 69 jer

#tydrelieve #tydeffectivecream #testimonitydeffectivecream #testimonitydrelieve #stokis #agen #dropship #sakitlutut #sakitotot #sakitsendi #terseliuh #sakittengkuk #gout #slipdisc #acl #pcl #mcl #sakitpinggang #arthritis #resdung #obesiti #selsema #sakittekak #mengantuk #sakitbelakang #sakitkepala #sakitgatal #sakitperut
#senggugut
Skrg masih ada diskaun RM3 sehingga 31 ogos


1

Hari ini gomen dah dapat gaji.
Minggu depan dah nak sambut raya aidiladha.
Apa kata asingkan duit gaji beli cream utk ibu dan ayah di kampung.
Kata sayang?
RM 69 jer

#tydrelieve #tydeffectivecream #testimonitydeffectivecream #testimonitydrelieve #stokis #agen #dropship #sakitlutut #sakitotot #sakitsendi #terseliuh #sakittengkuk #gout #slipdisc #acl #pcl #mcl #sakitpinggang #arthritis #resdung #obesiti #selsema #sakittekak #mengantuk #sakitbelakang #sakitkepala #sakitgatal #sakitperut
#senggugut
Skrg masih ada diskaun RM3 sehingga 31 ogos


0

Hari ini gomen dah dapat gaji.
Minggu depan dah nak sambut raya aidiladha.
Apa kata asingkan duit gaji beli cream utk ibu dan ayah di kampung.
Kata sayang?
RM 69 jer

#tydrelieve #tydeffectivecream #testimonitydeffectivecream #testimonitydrelieve #stokis #agen #dropship #sakitlutut #sakitotot #sakitsendi #terseliuh #sakittengkuk #gout #slipdisc #acl #pcl #mcl #sakitpinggang #arthritis #resdung #obesiti #selsema #sakittekak #mengantuk #sakitbelakang #sakitkepala #sakitgatal #sakitperut
#senggugut
Skrg masih ada diskaun RM3 sehingga 31 ogos


0

D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100
.
.
Macam mana nak order ?? .
πŸ“±Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . .
Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya
@hellocantik.cosmatics


1

TAWARAN HEBAT tinggal 7 hari lagi😍
.
Dengan setiap pembelian 2 botol MMG 120g, anda layak dapat 1 botol MMG 50g bernilai RM29.90 secara PERCUMA 😍
.
Berbaloi baloi kan? .
.
Tawaran terhad sementara stok masih ada πŸ˜‰
.
Whatsapp 012-2587524 (link on bio).
.
COD available sekitar Ampang & KLCC. Pos seluruh Malaysia.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #mmgkl #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #mmgklcc #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #mmgampang


1

.
BOSAN DENGAN CORSET LAMA ANDA?? .
πŸ‘‰πŸ»BERGULUNG KETIKA BERJALAN/ DUDUK ?? .
πŸ‘‰πŸ»PERLU BUKA UNTUK KE TANDAS?? .
πŸ‘‰πŸ»MATERIAL TAK TAHAN LAMA?? .
πŸ‘‰πŸ»TIDAK SELESA?? .
πŸ‘‰πŸ»TIADA SAIZ YANG SESUAI?? .
.
.
Memperkenalkan D'Queen Ultraslim Corset ============================
.
.
🎈Diperbuat daripada serbuk protein sutera yang sungguh selesa dan tidak panas .
🎈Magnet dijahit di bahagian perut dan belakang korset untuk membantu meningkatkan metabolisma yang membakar kalori seperti melakukan senaman yang seterusnya membakar lemak dan membantu dalam menurunkan berat badan .
.
.
Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset
=========================
.
.
πŸ‘—Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta .
πŸ‘—Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat .
πŸ‘—Menjadikan perut anda makin kempis .
πŸ‘—Membentuk punggung .
πŸ‘—Pemakaian berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih sexy .
.
.
Kelebihan D'Queen Ultraslim Corset
==========================
.
.
πŸ’Korset 'One Piece Full Body' membuatkan korset tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan .
πŸ’Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas .
πŸ’Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai .
πŸ’Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan .
πŸ’Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka .
πŸ’Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun .
πŸ’Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda .
πŸ’Harga sangat murah dan mampu dimiliki .
.
.
Cara nak order : Screenshot item pilihan , send whatsapp bersama ukuran pinggang dalam inchi ke 0148466814 πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya
@hellocantik.cosmatics


1

D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100
.
.
Macam mana nak order ?? .
πŸ“±Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . . .
Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya
@hellocantik.cosmatics


1

Fuhhh...sejak pindah parking ni,pagi2 dah kena menapak. Saje nak suruh eboo exercise la tu.🀭
-
Sampai depan lift, under construction 🚧 la pulak. Malas nak pusing cari lift lain. Gigih jugak la daki tangga naik tingkat 4πŸ˜….
-
Anda ingat akak ada masa untuk lenguh2 kaki? Haaa mujur ada #mommyrelief ni. Golek2 kan je, hilang lenguh2 dan sakit urat tu .😍 #sayagunasayajual
#ibumengandung #sakitbelakang #simpulbiawak #kejangkaki #essentialoils


0

Seluar longgar, sakit belakang hilang.
.
.
Keluar awal pagi balik lewat malam. Kadang tak sempat balik pun. Hari-hari menghadap komputer non stop lebih 8 jam sehari, outstation memanjang, kursus, seminar dan talk. Wah.. sibuk tau. Ada masa ke nak jaga badan. Biasa bila letih kita makan lagi banyak untuk redakan tekanan.
.
.
One of my rakan kongsi ni Doktor tau. Doktor pakar pendaftaran produk. Bukan sembarangan orang la kalau nak kelentongπŸ˜… Sebab tu beliau slumber jer serah Rm 4 angak tanpa banyak soal masa nak beli hari tu. Beliau dah research sesiap. Lagi pun corset viral ni bukan ada tambahan ubat apa pun. Ada kuasa sinar merah Far Infrared Rays jer. Kuasa tu untuk cepatkan proses alih dan pecah lemak. Pakai jer terus FIR ni bertindak pantas. Selamat dan diyakini.
.
.
Belum sampai sebulan pakai corset viral ni,beliau dah rasa badan lebih ringan. Bukan itu saja, seluar yang selama di ketat dah jadi longgar.
.
.
Disamping konsisten pakai Premium Beautiful ni, beliau ke gym untuk fitkan lagi badan. Katanya bila pakai Premium Beautiful ni badan jadi tegak tak bongkok dan sakit belakang selama ni hilang begitu sahaja.
.
.
kerja jumpa orang ramai ni perlukan confident diri yang tinggi. Lagi bila duduk di pentasπŸ˜… Sekarang ni pergi mana-mana ada jer pujian orang kata makin kurus dan cantik. Semangat katanya.
.
.
Itulah rahsia Doktor Pakar Produk ni maintain kurus,cantik dan berkeyakinan.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#SlimmingProduct
#NakKurusCepatSelamat
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulKelanaJaya
#SakitBelakang
#SlipDisc


0

Seluar longgar, sakit belakang hilang.
.
.
Keluar awal pagi balik lewat malam. Kadang tak sempat balik pun. Hari-hari menghadap komputer non stop lebih 8 jam sehari, outstation memanjang, kursus, seminar dan talk. Wah.. sibuk tau. Ada masa ke nak jaga badan. Biasa bila letih kita makan lagi banyak untuk redakan tekanan.
.
.
One of my rakan kongsi ni Doktor tau. Doktor pakar pendaftaran produk. Bukan sembarangan orang la kalau nak kelentongπŸ˜… Sebab tu beliau slumber jer serah Rm 4 angak tanpa banyak soal masa nak beli hari tu. Beliau dah research sesiap. Lagi pun corset viral ni bukan ada tambahan ubat apa pun. Ada kuasa sinar merah Far Infrared Rays jer. Kuasa tu untuk cepatkan proses alih dan pecah lemak. Pakai jer terus FIR ni bertindak pantas. Selamat dan diyakini.
.
.
Belum sampai sebulan pakai corset viral ni,beliau dah rasa badan lebih ringan. Bukan itu saja, seluar yang selama di ketat dah jadi longgar.
.
.
Disamping konsisten pakai Premium Beautiful ni, beliau ke gym untuk fitkan lagi badan. Katanya bila pakai Premium Beautiful ni badan jadi tegak tak bongkok dan sakit belakang selama ni hilang begitu sahaja.
.
.
kerja jumpa orang ramai ni perlukan confident diri yang tinggi. Lagi bila duduk di pentasπŸ˜… Sekarang ni pergi mana-mana ada jer pujian orang kata makin kurus dan cantik. Semangat katanya.
.
.
Itulah rahsia Doktor Pakar Produk ni maintain kurus,cantik dan berkeyakinan.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#SlimmingProduct
#NakKurusCepatSelamat
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulKelanaJaya
#SakitBelakang
#SlipDisc
#PerutKempis


0

Seluar longgar, sakit belakang hilang.
.
.
Keluar awal pagi balik lewat malam. Kadang tak sempat balik pun. Hari-hari menghadap komputer non stop lebih 8 jam sehari, outstation memanjang, kursus, seminar dan talk. Wah.. sibuk tau. Ada masa ke nak jaga badan. Biasa bila letih kita makan lagi banyak untuk redakan tekanan.
.
.
One of my rakan kongsi ni Doktor tau. Doktor pakar pendaftaran produk. Bukan sembarangan orang la kalau nak kelentongπŸ˜… Sebab tu beliau slumber jer serah Rm 4 angak tanpa banyak soal masa nak beli hari tu. Beliau dah research sesiap. Lagi pun corset viral ni bukan ada tambahan ubat apa pun. Ada kuasa sinar merah Far Infrared Rays jer. Kuasa tu untuk cepatkan proses alih dan pecah lemak. Pakai jer terus FIR ni bertindak pantas. Selamat dan diyakini.
.
.
Belum sampai sebulan pakai corset viral ni,beliau dah rasa badan lebih ringan. Bukan itu saja, seluar yang selama di ketat dah jadi longgar.
.
.
Disamping konsisten pakai Premium Beautiful ni, beliau ke gym untuk fitkan lagi badan. Katanya bila pakai Premium Beautiful ni badan jadi tegak tak bongkok dan sakit belakang selama ni hilang begitu sahaja.
.
.
kerja jumpa orang ramai ni perlukan confident diri yang tinggi. Lagi bila duduk di pentasπŸ˜… Sekarang ni pergi mana-mana ada jer pujian orang kata makin kurus dan cantik. Semangat katanya.
.
.
Itulah rahsia Doktor Pakar Produk ni maintain kurus,cantik dan berkeyakinan.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#SlimmingProduct
#NakKurusCepatSelamat
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulKelanaJaya
#SakitBelakang
#SlipDisc


0

Dengar word "Premium" je, kita dah boleh tau dah, mesti mahal tahap garu kepala punya. Sebenarnya, mahal yang berbaloi. Mahal yang memberi nilai pada diri sendiri. .
.
Miss Lien sendiri akui, dulu pun kedekut nak invest beli pakaian dalam. Kalau beli pun, memang beli bajet yang paling murah semurah murahnya kalau boleh. Yang paling murah tu la yang akan jadikan pilihan. Tak rasa penting pun nak jaga aset sendiri. Lain rupanya pakai baju dalam premium dengan baju dalam yang biasa. Baju dalam premium ni, secara tak sedar dia hilangkan Keputihan dan stabilkan hormon.
.
.
Apa yang membantu badan si pemakai korset Premium Beautiful ni jadi cantik dan membantu baiki tahap kesihatan? Jawapan dia, FIR yang ada pada setiap bebenang kain. Banyak fungsi FIR. Salah satunya, melancarkan peredaran darah.
.
.
Macam tu jugak telekung, rasa buat apa la nak beli telekung mahal-mahal. Nak buat semayang je pun. Tak pe la pakai telekung biasa-biasa je. Kalau longgar letak pin. Lepas tu bila nak basuh, lupa buka pin dan mula la berkarat telekung tu. Sedangkan ada je telekung femes kat luar sana yang adjustable. Tak perlu guna pin dan high quality fabric dia. Bayangkan, kalau kita nak ngadap raja ni, apa yang kita akan pakai? Jadi sama je macam solat, kita nak ngadap yang Maha Agung. Jadi biar pilih telekung yang kita sendiri rasa semangat nak solat. #SukaBarangPremium .
.
.
011-1040 0585
#Bizumer
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautufulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulBukitAntarabangsa
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulSubang
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulKelanaJaya
#PremiumBeautifulShortBra
#SakitBelakang
#PushUpBreast
#BreastCancer
#PutingTersumbat
#BanyakkanSusuBadan
#SlipDisc
#SakitUrat


0

Dengar word "Premium" je, kita dah boleh tau dah, mesti mahal tahap garu kepala punya. Sebenarnya, mahal yang berbaloi. Mahal yang memberi nilai pada diri sendiri. .
.
Miss Lien sendiri akui, dulu pun kedekut nak invest beli pakaian dalam. Kalau beli pun, memang beli bajet yang paling murah semurah murahnya kalau boleh. Yang paling murah tu la yang akan jadikan pilihan. Tak rasa penting pun nak jaga aset sendiri. Lain rupanya pakai baju dalam premium dengan baju dalam yang biasa. Baju dalam premium ni, secara tak sedar dia hilangkan Keputihan dan stabilkan hormon.
.
.
Apa yang membantu badan si pemakai korset Premium Beautiful ni jadi cantik dan membantu baiki tahap kesihatan? Jawapan dia, FIR yang ada pada setiap bebenang kain. Banyak fungsi FIR. Salah satunya, melancarkan peredaran darah.
.
.
Macam tu jugak telekung, rasa buat apa la nak beli telekung mahal-mahal. Nak buat semayang je pun. Tak pe la pakai telekung biasa-biasa je. Kalau longgar letak pin. Lepas tu bila nak basuh, lupa buka pin dan mula la berkarat telekung tu. Sedangkan ada je telekung femes kat luar sana yang adjustable. Tak perlu guna pin dan high quality fabric dia. Bayangkan, kalau kita nak ngadap raja ni, apa yang kita akan pakai? Jadi sama je macam solat, kita nak ngadap yang Maha Agung. Jadi biar pilih telekung yang kita sendiri rasa semangat nak solat. #SukaBarangPremium .
.
.
011-1040 0585
#Bizumer
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautufulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulBukitAntarabangsa
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulSubang
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulKelanaJaya
#PremiumBeautifulShortBra
#SakitBelakang
#PushUpBreast
#BreastCancer
#PutingTersumbat
#BanyakkanSusuBadan
#SlipDisc
#SakitUrat


0

Dengar word "Premium" je, kita dah boleh tau dah, mesti mahal tahap garu kepala punya. Sebenarnya, mahal yang berbaloi. Mahal yang memberi nilai pada diri sendiri. .
.
Miss Lien sendiri akui, dulu pun kedekut nak invest beli pakaian dalam. Kalau beli pun, memang beli bajet yang paling murah semurah murahnya kalau boleh. Yang paling murah tu la yang akan jadikan pilihan. Tak rasa penting pun nak jaga aset sendiri. Lain rupanya pakai baju dalam premium dengan baju dalam yang biasa. Baju dalam premium ni, secara tak sedar dia hilangkan Keputihan dan stabilkan hormon.
.
.
Apa yang membantu badan si pemakai korset Premium Beautiful ni jadi cantik dan membantu baiki tahap kesihatan? Jawapan dia, FIR yang ada pada setiap bebenang kain. Banyak fungsi FIR. Salah satunya, melancarkan peredaran darah.
.
.
Macam tu jugak telekung, rasa buat apa la nak beli telekung mahal-mahal. Nak buat semayang je pun. Tak pe la pakai telekung biasa-biasa je. Kalau longgar letak pin. Lepas tu bila nak basuh, lupa buka pin dan mula la berkarat telekung tu. Sedangkan ada je telekung femes kat luar sana yang adjustable. Tak perlu guna pin dan high quality fabric dia. Bayangkan, kalau kita nak ngadap raja ni, apa yang kita akan pakai? Jadi sama je macam solat, kita nak ngadap yang Maha Agung. Jadi biar pilih telekung yang kita sendiri rasa semangat nak solat. #SukaBarangPremium .
.
.
011-1040 0585
#Bizumer
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautufulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulBukitAntarabangsa
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulSubang
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulKelanaJaya
#PremiumBeautifulShortBra
#SakitBelakang
#PushUpBreast
#BreastCancer
#PutingTersumbat
#BanyakkanSusuBadan
#SlipDisc
#SakitUrat


0

MARVELOUS MASSAGE GEL

100% buatan BUMIPUTRA TEMPATAN yang menggunakan TUMBUH TUMBUHAN yang 100% HALAL.

Kegunaan MMG: .
🌱Sakit pinggang
🌱Lenguh kaki
🌱Sakit lutut dan sendi
🌱Pening/sakit kepala
🌱Resdung dan alahan
🌱Sakit tengkuk
🌱Asma dan batuk
🌱Senggugut
🌱Kembung perut
🌱Memecahkan lemak di pinggang
🌱Amat bersesuaian untuk urutan ibu selepas bersalin.
.
.
MMG nie langsung Tak Melekit dan Tak Berminyak. Bau nya wangi yang teramat sangat. Dan yang paling best sekali MMG nie Senang dibawa kemana-mana sahaja. .
.
#MarvelousMassageGel
#mmg_lega
#MMG #sakitkepala #sakitbelakang #senggugut #migraine #lenguh2 #lotionpanas #losyenpanas #MinyakUrutVersiLotionPanas #mmgperak #mmgkedah


0

LELAKI INI BERSIN BERGEGAR MACAM NAK RUNTUH DINDING

Takde niat langsung nak gelakkan dia. πŸ™ˆ

Baiklah, kita namakan dia - Amir, sales team kami.

Resdung Amir ni, boleh tahan teruknya. Sis tahu lah, tengok sebelah mata pun, tau memang ada resdung.

Petang tadi, sebelum Amir balik, habis waktu kerja, bagilah Amir cuba produk MS Aqua Solution (dulu dikenali Minus Sinus). Tapiiii... Ops! 😷 Terpaksa gelak sakan bila tengok Amir, letak je cutton bud yang telah pun dititis MS ke dalam lubang hidung nya, dia terbersin kuat macam nak runtuh dinding. πŸ˜†

Dah bersin bersin banyak kali, amik plak 2 cutton bud dan letak dalam telinga.
Mula lah, bunyi letup letupan kecil dalam telinga tanda saluran telinga sedang dicuci.

Syiokkk woooo... πŸ€“

Settle guna MS Aqua Solution, untuk hilangkan rasa gatal hidung, mata dan telinga tadi, amik Minyak Penenang - LaSerene Therapy Oil, spray kat tapak tangan, gosok kedua tangan, kemudian bawa tangan ke muka dan sedut dalam dalam bau minyak yang menenangkan tu.

Freshing gilerrrr... Ada lebihan minyak tu, sapu kat batang hidung dan pipi sikit. Jangan banyak banyak, takut tak tahan panas!

Haaa.. Ini dia, cara MUDAH dan SELAMAT jika ada masalah resdung.

Sis rela ditanya banyak soalan kalau nak tanya 2 produk ni.

Dengan lajuzzzz, picit link terus ke hati sis ye πŸ‘‰ 0127745700


1

Muda2 lagi dah sakit belakang...hmmm parah juga ni...apakah puncanya? πŸ€”πŸ€”
.

Jom baca artikel penuh di www.hijabfesyen.com.my
Swipe πŸ” di IGS
.

#hijabfesyen #hijabfesyenmagz #jombaca #hijabfesyenonline #tipsihatcantik #sakitbelakang


0

Org lelaki pun sebenarnya boleh pakai #premiumbeautiful #korset ni. Mengalami #sakitpinggang yg agak #kronik menyebabkan kesukaran #berdiritegak . Lebih banyak #membongkok , tetapi menyebabkan sukar utk beramal ibadat dan membuat kerja harian.
.
Memakai #waistnipper dpt membantu sebagai #backsupport dan FIR #ray dpt membantu merawat #otot dan #saraf .
.
Sakit pinggang mula pulih.
.
Roger saya utk #freefitting .
.
#tulangbelakang #bongkok #bengkungtulangbelakang #waistshaper #waistsupport #sakitbelakang


3

MUKA NAIK BINTAT BINTAT

Ini cerita tuan Burhan.
Bila makan seafood (bukan yang fresh), mula lah mata dan muka naik gatal gatal. Sampai berbintat macam kena gigit nyamuk tu, tapi ni jenis besar besar punya bintat.

Bila tuan Burhan rawat dengan MS Aqua Solution + LaSerene Theraphy Oil, alhamdulillah, dah lama tak dengar dia bersin bersin dan dah lama juga tak tengok dia tonyoh tonyoh mata nya yang gatal tu, menggaru garu muka dia.

MS tu titik kan dekat cotton bud dan masukkan dalam telinga juga hidung.
LaSerene Therapy Oil plak, spray kat tapak tangan, gosok gosok dan bawa tangan tadi dekat dengan muka dan sedut aroma nya yang menenangkan.

Lebihan tu, sapu sedikit di batang hidung dan di muka.

Yang memang ada RESDUNG tegar, ini adalah rawatan luaran yang langsung tidak membahayakan.

Uolls ada RESDUNG?
Rojer sis ye πŸ‘‰ 0127745700


1

I love Premium Beautiful so much. It’s help to make you healthy & beauty from inside. It’s not a β€˜janji kosong’ but a very helpful tools to make you better from previous.
.
.
As long as you follow the guidance then you will achieve the target. .
.
Tapi kena slow-slow la kan. Tak kan lah pakai hari ni esok dah kurus dah cantik. Tengok jugak metabolisms badan kita tinggi ke rendah. Berapa lama kita biar badan jadi macam sekarang tak jaga. Betul tak?
.
.
So, Jom start sarung Premium Beautiful sekarang. Nak raya Aidiladha kan? Tentu lah hidangan lazat-lazat belaka. Kalau tak kawal tu, ish makin bertambah la kilo nya tu.
.
.
Daging masak sedap-sedap, sup tulang bagai.. Uishh.. sedap, tapi.....
.
.
Seram rasa. Tak seram ke? .
.
Kalau rasa seram, meh sarung PB awal-awal. Nanti boleh je makan, Tapi bila sarung PB tak adalah nak makan melampau-lampau. Iya tak?
.
.
Lagipun tengah ada Promo Raya Haji ni. Tak grab harga runtuh ke? Dah tu tak ada GST pulak. Bertambah murah jadinya. .
.
Eh, banyak dah bebel ni. Meh nak tolong korang pasang badan sekarang. Bagi ukuran badan, Kalau ada saiz boleh fitting terus. Best tak? Haa.. Cepat-Cepat contact Hana eh. πŸ“²013-4210012


1

Nak bagi tau yg #premiumbeautiful #korset ni sebenarnya dicipta 70% utk #kesihatan dan hanya 30% utk #kecantikan.
.
Ini kisah seorang team #TDC yg pernah #lumpuh kerana #cedera jatuh kerusi semasa bekerja.
.
Azza ialah seorg #lumbarspine patient akibat #kemalangan di tempat kerja. Then #major #operation L4L5 utk dimasukkan 2 besi kekal di #tulangbelakang..Pernah #lumpuh 1/2 badan and beberapa kali #minor #procedure. .
Azza pakai #PB as #altenatif utk #sembuh.. .
.
Alhamdulillah PB is the best #bengkung as #BackSupport elak dari lebih #kronik.
.
Kalau adik2, kakak2 atau sesiapa sahaja yg sedang menderita sbb #sakitpinggang kerana lumbar spine, #slipdisc jom try pakai PB sebagai usaha utk mengurangkan sakit.
.
Roger saya utk mengetahui lebih lanjut dan merasakan sendiri perbezaannya. Jom try #freefitting .
.
#sakitbelakang #sakitpinggang #backpain #korsetkesihatan


2

Pesakit #slipdisc akhirnya tak perlu pakai #lumbarsupport sejak memakai #premiumbeautiful #korset .
.
Ia berfungsi sebagai #backsupport utk pesakit #sakitpinggang atau #sakitbelakang . Dan ia juga tak menghalang #pergerakan .
.
Cuma satu je la #sideeffects dia. #berat badan terpaksa #turun dan #bentukbadan jadi #kemas . #pinggang pun #ramping .
.
Kalau ada saudara mara, kawan2, atau diri sendiri mengalami #slipdisk , #bongkok , #lumbarspine #prolapseddisc , boleh roger saya utk free fittings.
.
#waistshaper #waistsupport #bengkungtulangbelakang #tulangbelakang #korsetpembakarlemak #korsetkurus #korsetpembentukbadan #bengkungperut


1