#sakitbelakang

Instagram photos and videos

#sakitbelakang#premiumbeautiful#korset#bengkungmoden#SakitBelakang#slipdisc#bengkungbersalin#sakitpinggang#migrain#senggugut#berpantang#SlipDisc#setbersalin#sakitlutut#muntah#batuk#pitam#pening#sakitkepala#kembungperut#angin#stretchmark#sesaknafas#loya#lenguhkaki#kebaskaki#lenguh#semput#bengkak#kelemumur

Hashtags #sakitbelakang for Instagram

ATASI MASALAH SAKIT BELAKANG
.
Korg tau tak
, 8 drp 10 orang pernah mengalami sakit belakang dlm hidupnya... korg salah seorg drp mereka??? 😒
.
Puncanya wanita yg selalu membawa beg besar yg cukup berat & memakai kasut tumit tinggi... Kehamilan, menggendong anak selama berjam-jam juga jadi punca sakit belakang...
.
Atasi sakit belakang segera dgn B COMPLEX & OSTEMATRIX...
.
.
.
Nak info lanjut?? Wasap 0193895811...
.
#ostematrix #bcomplex #ostematrixshaklee #sihat #sakitpinggang #cramp #shakleeeffect #shakleelover #bcomplexshaklee #ibuhamil #shakleetestimoni #shakleejb #ShakleeJohorBahru #shakleeskudai #ibumengandung #wargaemas #shakleeskudai #sakitbelakang #codshakleejb #shakleehargastudentmurah #shakleemutiararini #shakleemurahcarisaya #shakleehargapromo #codshakleemutiararini #codshakleeskudai #shakleeoriginal #shakleekl #shakleehargastudent #shakleebestprice


0

.
Badan lenguh lenguh?
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


2

.
Sengal pinggang?
Sakit pinggang?
Pembedahan sampai rasa tak selesa duduk lelama?
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


1

.
Sakit kepala?
Migrain?
Pening?
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


2

PROMO RAMADAN SYAWAL ❀️
.
Beli 2 botol MMG 120ml dengan harga RM78 sahaja. Harga asal RM90 tau. Jimat RM12 😍
.
Berbaloi baloi kan?
.
Nak cuba? Whatsapp 012-2587524 (link on bio).
.
.
COD available sekitar Ampang & KLCC. Pos seluruh Malaysia.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #mmgkl #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #mmgklcc #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #mmgampang


2

How #biofreeze can help to relief pain instantly?
.
The effect of cool menthol absorbed in deep tissue can relief your pain
.
WA πŸ“² 0192772509 or DM to order
.
.
#biofreezemalaysia
#biofreezegel
#sakitotot
#sakitbelakang
#sakitsendi
#sakitbahu
#sakittumit
#sakitlutut
#gellutut
#spraylutut
#krimhalal
#naturaltopicalpainrelief
#naturalingredients
#plantsbased


2

🌟 SEPANJANG SYAWAL 🌟

PROMO!!!!
BUY 2 AT ONLY RM78 πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
MINYAK URUT MODEN MMG
.
Membantu melegakan ketidakselesaan seperti:
.
βœ…Sakit pinggang
βœ…Lenguh kaki
βœ…kejangΒ² kaki, tangan
βœ…Sakit lutut dan sendi
βœ…Pening/sakit kepala/migrain
βœ…Resdung, selsema, batuk, asthma
βœ…Sakit tengkuk/sakit bahu/ sakit belakang
βœ…Sakit senggugut/ sebu perut /kembung perut memecahkan lemak di pinggang
βœ…Melecur terkena air panas
βœ…Menghilangkan parut bersalin
βœ…Sakit gigi, bengkak gusi
βœ…amat bersesuaian untuk urutan ibu mengandung dan baru bersalin
βœ… Mengecutkan jerawat.
βœ…Mengurangkan dengkur semasa tidur
βœ…Terapi bagi pesakit insomnia.
.
Revolusi terbaru minyak urut versi ala ala losyenπŸ˜ƒ
.
βœ… 120gm/ botol
βœ… Berdaftar KKM
βœ… Halal
βœ… Produk Bumiputra Islam
βœ… Mesra solat
βœ… Cepat meresap sepantas 20 saat
βœ… Cepat kering
βœ… Waterbase
❌ Tak berminyak, Tak melekit
.
Whatsapp Fatin 0175747735 utk fast respond.
.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #sakitdada #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #kutu #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #kulitkering


0

Ringkasan beberapa sumber makanan tambahan:

Hijau - bukti kukuh kesan prestasi

Amber- bukti sederhana atau baru muncul

Merah- Kurangnya keterangan, risiko pencemaran yang tinggi dan / atau kini dilarang oleh WADA berdasarkan penafsiran penulis yang diterbitkan.

Sumber: G.L. Close et al. / Free Radical Biology and Medicine 98 (2016) 144-158.
Kredit: EM- SportScience (fbpage)

#TheArtofPhysiotherapy
#FikriYusri
#TheFisio
#Physiotherapy
#Fisioterapi
#Rehabilitation
#Massage
#SportsPhysio
#SportsTherapy
#FootballMedicine
#Recovery
#Treatment
#PialaPresiden
#KitaJuara
#BangkitBersama
#Fitness
#BackPain
#SakitBelakang
#SlipDisc
#Strength
#Conditioning
#SainsSukan


1

Bila k.Naz tak ready dan photographer terus amik gambar πŸ˜‚

Maka terjadilah pose kami berdua macam nih.

Pakai #pbcorset terjaga belakang sebab tinggi juga tempat ni nak menapak.
#G8Unity
#G8Prenuer
#pbcorset
#korsetkurus
#sakitbelakang
#periodpain
#bengkungmoden


2

Lagi & lagi. Ibu2 cantik bergaya raya bersama #premiumbeautiful .


2

Siapa lagi yang beraya dengan #premiumbeautiful itu?


2

.
Sakit pinggang? Angin banyak? 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


2

.
Sakit pinggang? 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


1

.
Raya ni perut makin besar? Mengembang macam bulan? 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


1

Royal v baru diperhebatkan dengan kunyit hitam.
Minuman harian satu sudu sudah mencukupi untuk sumber tenaga yang hebat. πŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”Ί
RM60 + pos rm7 semenanjung
πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»
Tekan link wasap untuk lebih info dan pesanan penghantaran.


1

Cyst hilang mungkin hormon telah stabil.
Meminum jus royal v mungkin dapat memastikan kecergasan setiap hari menjadi lebih baik.
Ikhtiar dan kawal pemakanan. In sya allah. πŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”Ί
RM60 + pos rm7 semenanjung
πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»
Tekan link wasap untuk lebih info dan pesanan penghantaran.


1

Tidak period?
Period tak lancar?
Period dah dua bulan tak datang?
Keputihan yang banyak?
Cecair pelincir makin berkurangan?
Minuman jus harian Royal V mungkin untuk anda. Cuba hari ini. πŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”Ί
RM60 + pos rm7 semenanjung
πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»
Tekan link wasap untuk lebih info dan pesanan penghantaran.


1

Royal v yang diperbaharui tanpa kolagen. Sesuai untuk minuman harian sebagai sumber tenaga
πŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”Ί
RM60 + pos rm7 semenanjung
πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»
Tekan link wasap untuk lebih info dan pesanan penghantaran.


1

Raya kan sebulan

Jadi kita upload gambar raya

Tak menyesal sis pakai #premiumbeautiful Bkn saja bentuk badan jadi cantik malah tak #sakitbelakang
Maklumlah seharian beraya.Jadi kurang rasa letih dan sentisa ceria di hari raya.

Belum terlambat untuk mencuba #corsetno1 ni
Bf mom pon boleh tau pakai

#ootdpremiumbeautifulraya
#ootdpremiumbeautiful
#setbajetkurus
#Nlicious
#shakeme
#munkaffe
#raya2018


0

Raya kan sebulan

Jadi kita upload gambar raya

Tak menyesal sis pakai #premiumbeautiful Bkn saja bentuk badan jadi cantik malah tak #sakitbelakang
Maklumlah seharian beraya.Jadi kurang rasa letih dan sentisa ceria di hari raya.

Belum terlambat untuk mencuba #corsetno1 ni
Bf mom pon boleh tau pakai

#ootdpremiumbeautifulraya
#ootdpremiumbeautiful
#setbajetkurus
#Nlicious
#shakeme
#munkaffe
#raya2018


0

Raya kan sebulan

Jadi kita upload gambar raya

Tak menyesal sis pakai #premiumbeautiful Bkn saja bentuk badan jadi cantik malah tak #sakitbelakang
Maklumlah seharian beraya.Jadi kurang rasa letih dan sentisa ceria di hari raya.

Belum terlambat untuk mencuba #corsetno1 ni
Bf mom pon boleh tau pakai

#ootdpremiumbeautifulraya
#ootdpremiumbeautiful
#setbajetkurus
#Nlicious
#shakeme
#munkaffe
#raya2018


0

Raya kan sebulan

Jadi kita upload gambar raya

Tak menyesal sis pakai #premiumbeautiful Bkn saja bentuk badan jadi cantik malah tak #sakitbelakang
Maklumlah seharian beraya.Jadi kurang rasa letih dan sentisa ceria di hari raya.

Belum terlambat untuk mencuba #corsetno1 ni
Bf mom pon boleh tau pakai

#ootdpremiumbeautifulraya
#ootdpremiumbeautiful
#setbajetkurus
#Nlicious
#shakeme
#munkaffe
#raya2018


0

Raya kan sebulan

Jadi kita upload gambar raya

Tak menyesal sis pakai #premiumbeautiful Bkn saja bentuk badan jadi cantik malah tak #sakitbelakang
Maklumlah seharian beraya.Jadi kurang rasa letih dan sentisa ceria di hari raya.

Belum terlambat untuk mencuba #corsetno1 ni
Bf mom pon boleh tau pakai

#ootdpremiumbeautifulraya
#ootdpremiumbeautiful
#setbajetkurus
#Nlicious
#shakeme
#munkaffe
#raya2018


0

Raya kan sebulan

Jadi kita upload gambar raya

Tak menyesal sis pakai #premiumbeautiful Bkn saja bentuk badan jadi cantik malah tak #sakitbelakang
Maklumlah seharian beraya.Jadi kurang rasa letih dan sentisa ceria di hari raya.

Belum terlambat untuk mencuba #corsetno1 ni
Bf mom pon boleh tau pakai

#ootdpremiumbeautifulraya
#ootdpremiumbeautiful
#setbajetkurus
#Nlicious
#shakeme
#munkaffe
#raya2018


0

Alhamdulillah.. Hasil konsisten pakai premium beautiful.
Dapat body shape dan cutting πŸ˜€
Plus turun 5kg puasa baru nie. .
Kalau dulu tak suka bergambar full sebab banyak sangat spare tyre di badan tuu😩
.
Sekarang pantang sempat. Pasti bergambar full πŸ˜‚
.
Happy custemer πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Tumpang happy sisπŸ˜„
.
Whatsapp: 6012 412 1041
.
.
#CLAvengers #premiumbeautiful #corset #slimmingcorset #beautycorset #pb #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #korsetkurus #korsetsihat #berpantang #korsetpremiumbeautiful #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung


4

.
Raya ni perut makin besar? Mengembang macam bulan? 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


1

.
Raya ni perut makin besar? Mengembang macam bulan? 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


1

.
Raya ni perut makin besar? Mengembang macam bulan? 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌡 ALOE VERA
πŸ’ LAVENDER
.
πŸ’Έ RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❀️


1

Rasa sedih campur gembira bila baca satu testimoni client from team #thediamondcircle sembuh dari #fibroid dan #cyst bila pakai #premiumbeautiful #korset .
Dulu masa saya kena #fibroid, tak pernah tau pasal #premiumbeautifulkorset ni. .
Kena #czer dan buang semua. Sebab masa tu macam dah tahap kritikal.
.
Saya redha! Tapi saya nak adik2 atau kakak2 yang ada fibroid tu, cuba alternatif lain.
.
Jom pakai #korsetkesihatan .
.
Nak try #freefitting ? Roger saya.
.
#backsupport #bongkok #badposture #sakitbelakang #waistshaper
#posture #prolapseddisc #backpain
#slouch #berpantang
#korsetpelangsing
#setpelangsingperut
#bengkungmoden #berpantangsendiri
#setbersalin #kuruscaraselamat
#korset #badancantik
#badankemas #tangas #bengkungbersalin
#korsetpascamelahirkan


2

Lagi bertambah confident berdepan ramai org kan mcm ni? Walaupun berbadan besar, still nampak sgt kemas & slim πŸ˜‰ Grab la smntara harga tgh on harga lama zero gst ni. Bonus limited offer zero-interest ansuran yg ada this mth πŸ‘

#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

With the right consultation, correct size, it can fit everyone from plus size to small size πŸ˜‰ zero gst. Zero interest installment-limited sets.
#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

🌟 SEPANJANG SYAWAL 🌟

PROMO!!!!
BUY 2 AT ONLY RM78 πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
MINYAK URUT MODEN MMG
.
Membantu melegakan ketidakselesaan seperti:
.
βœ…Sakit pinggang
βœ…Lenguh kaki
βœ…kejangΒ² kaki, tangan
βœ…Sakit lutut dan sendi
βœ…Pening/sakit kepala/migrain
βœ…Resdung, selsema, batuk, asthma
βœ…Sakit tengkuk/sakit bahu/ sakit belakang
βœ…Sakit senggugut/ sebu perut /kembung perut memecahkan lemak di pinggang
βœ…Melecur terkena air panas
βœ…Menghilangkan parut bersalin
βœ…Sakit gigi, bengkak gusi
βœ…amat bersesuaian untuk urutan ibu mengandung dan baru bersalin
βœ… Mengecutkan jerawat.
βœ…Mengurangkan dengkur semasa tidur
βœ…Terapi bagi pesakit insomnia.
.
Revolusi terbaru minyak urut versi ala ala losyenπŸ˜ƒ
.
βœ… 120gm/ botol
βœ… Berdaftar KKM
βœ… Halal
βœ… Produk Bumiputra Islam
βœ… Mesra solat
βœ… Cepat meresap sepantas 20 saat
βœ… Cepat kering
βœ… Waterbase
❌ Tak berminyak, Tak melekit
.
Whatsapp Fatin 0175747735 utk fast respond.
.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #sakitdada #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #kutu #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #kulitkering


0

Wow! Lelah dengan disengat tebuan pun boleh lega lepas sapu MMG. Alhamdulillah, serbaguna sangat kan 😍
.
.
Nak cuba? Whatsapp 012-2587524 (link on bio).
.
Hanya RM45 sebotol (120g). Travel size pun ada, RM27 je sebotol (50g). Berbaloi baloii untuk seisi keluarga😊
.
.
Beli 1, dapat FREE GIFT. Beli 2, dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT πŸ˜„
.
.
COD available sekitar Ampang & KLCC. Pos seluruh Malaysia.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #mmgkl #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #mmgklcc #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #mmgampang


0

Yeayy Harraz da discharged! πŸ’ƒ
.
Syukurrr Alhamdulillah tak perlu overnite kat hospital malam ni.. .
Takpelah kena sambung ubat kat rumah. Mama papa opah kena jadi misi la for the next 6 weeks πŸ˜…
.
Terima kasih banyak8 pada yang mendoakan #gwsHarraz 😊
.
#makpulakrasataksihat #sakitbelakang #gws #syukurselalu


1

Susahnya nak bakar lemak....#VSpine Vken Bantu bakar lemak kesayangan anda.. sangat membantu sakit belakang
Melancarkan peredaran darah anda.
#SakitBelakang
#imunisasi badan
#bakarlemak
Promosi masih berlangsung beli VSPINE dapat FREE sepasang Stokin lagi....wowwww PERPECT untuk anda pelengkap kesihatan anda.
Wa 0196487118


0

MINYAK URUT MODEN MMG
.
Membantu melegakan ketidakselesaan seperti:
.
βœ…Sakit pinggang
βœ…Lenguh kaki
βœ…kejangΒ² kaki, tangan
βœ…Sakit lutut dan sendi
βœ…Pening/sakit kepala/migrain
βœ…Resdung, selsema, batuk, asthma
βœ…Sakit tengkuk/sakit bahu/ sakit belakang
βœ…Sakit senggugut/ sebu perut /kembung perut memecahkan lemak di pinggang
βœ…Melecur terkena air panas
βœ…Menghilangkan parut bersalin
βœ…Sakit gigi, bengkak gusi
βœ…amat bersesuaian untuk urutan ibu mengandung dan baru bersalin
βœ… Mengecutkan jerawat.
βœ…Mengurangkan dengkur semasa tidur
βœ…Terapi bagi pesakit insomnia.
.
Revolusi terbaru minyak urut versi ala ala losyenπŸ˜ƒ
.
βœ… 120gm/ botol
βœ… Berdaftar KKM
βœ… Halal
βœ… Produk Bumiputra Islam
βœ… Mesra solat
βœ… Cepat meresap sepantas 20 saat
βœ… Cepat kering
βœ… Waterbase
❌ Tak berminyak, Tak melekit
.
Whatsapp Fatin 0175747735 utk fast respond.
.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #sakitdada #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #kutu #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #kulitkering


0

Adik ni dah kawin ka?... .

Dengan kembang kempis hidung aku jawab... .
Dah kak.. Anak pun meremut.. Ni pun ada seketoi lagi yang kecik baru 8bulan. .

Lahhh kak ingat tak kawin lagi... .
Yehaaaaaaa kembang pungkoq kembang hidung weeiuu ... Hahaha
.

Tadi ngantuk kan? Terhibur dak dengan kisah benar kakak ni πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Lyn Rusli
#pakarpremiumbeautiful


1

#taknakgemuklepasraya ? Sempat lagi nak grab 1 set PB Elegance harini.. #RayaKanSebulan ramai grab PB Elegance sbb teramat lembut bagai tak pakai korset.
.
Those yang dh ada #PremiumBeautifulClassic jom upgrade #PBElegance.. Special harga Azza beri to those yg dh ada #PBClassic. .
.
PB Elegance ni new edition material fabrik embroidery lebih class, exclusive, lembut and sejuk bila dipakai and more to maintain size badan.. Manakala PB Classic market over 20 tahun di pasaran.. both best! Demand tinggi especially client akk dari #Indonesia. Grib seluruh badan kemas & selesa bagai tak pakai korset.
.
PB ni satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.
Grab harini .. Since Promo ni tak lama.. . .
Azza Amri | +60102262734 .
.

#korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping
#bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan


1

KATA-KATA MAK MEMANG BETUL!
.
Aku masih ingat kata-kata mak..berulang-ulang kali dia cakap..
.
'Kita ni orang perempuan kalau lepas bersalin, bukan nak kurus sebab nak nampak cantik semata. Bukan sebab senang cari baju atau nak minta orang puji badan masih maintain macam belum kahwin..
.
Itu bukan faktor utama jaga badan masa pantang. Kita ni kena jaga badan sebab nak urus anak & keluarga. Orang perempuan sekarang kebanyakan bekerja. Kalau tak bekerja pun, istilah nak goyang-goyang kaki tu memang takde. Memanjang ada je kerja nak buat sampailah seisi keluarga tidur. .
Kalau yang bekerja, di tempat kerja kena kekal cergas & fokus nak selesaikan tugas. Balik kerja pun sama juga kena cergas urus anak & rumah. Memang orang laki wajib tolong sama si isteri buat kerja rumah tapi kita orang perempuan wajib juga jaga kesihatan & badan. Biar badan bertenaga & cergas. .
Dalam pantang kemain menjaga. Jaga makan, jaga semualah. Tapi lepas habis pantang, semua langgar. Lama-lama, badan pun mula naik berat & melebar. Itu boleh buat stress juga kan. .
Belum tambah dengan badan dah mula lemau-lemau, tak bertenaga, sakit lutut, sakit tumit, sakit pinggang..macam-macam pula sakit & lenguhnya. Masa tu tak boleh orang lain buat silap sikit. Nak marah aje. Anak-anak nak ajak main sama-sama pun kita tak nak. Kalau pergi padang mainan, lebih suka duk tepi & perhatikan anak main dari jauh. .
Sebabnya? Kita rasa badan tak secergas dulu. .
Nak tambah stress lagi? Seri muka pun dah tak macam dulu. Lebih banyak masam dari manis. Kulit pun jadi kusam. Tambah kalau ada yang ingat kita lebih berusia dari umur sebenar.'
.
Jadi, jagalah badan betul-betul dari sekarang. Dari sebelum kahwin pun lagi elok jaga. Jangan anak baru seorang dua, tenaga badan dah 'out'. Ingat kurus bukan segalanya tapi kita nak berat ideal, badan cergas & sihat.
.
Baru berseri-seri wajah & nampak awet muda.
Macam kak lyn niπŸ˜† ..hehe..Rahsia nya tak susah. Mak pun 'approved' . Senang!! Meh rojer kak lyn 😊
.
#lynrusli #pakarpremiumbeautiful


1

Alhamdulillah, pening kepala pun lega lepas sapu MMG😍
.
.
Nak cuba? Whatsapp 012-2587524 (link on bio).
.
Hanya RM45 sebotol (120g). Travel size pun ada, RM27 je sebotol (50g). Berbaloi baloii untuk seisi keluarga😊
.
.
Beli 1, dapat FREE GIFT. Beli 2, dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT πŸ˜„
.
.
COD available sekitar Ampang & KLCC. Pos seluruh Malaysia.
.
#senggugut #resdung #migrain #lenguhkaki #stretchmark #angin #kembungperut #sakitkepala #pening #pitam #batuk #muntah #mmgkl #semput #sesaknafas #loya #kebaskaki #sakitbelakang #lenguh #sakitlutut #kelemumur #mmgklcc #sakiturat #selsema #sakitgigi #bengkak #melecur #bengkakgusi #sakitpinggang #mmgampang


0

Suatu masa dulu..harga lama memang affordable lagi2 ansuran. Naik gst..bukan naik sikit2 harga. Haa sekarang dah back harga lama! Bukan zero gst je. Ansuran bulanan zero interest lagi ✌️ tapi limited pcs tau! Grab it now or nnt sst la apa ntah lagi naik..menangis.. #premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0