#sandakan

Instagram photos and videos

#sandakan#lahaddatu#tawau#kotakinabalu#upm#kedah#kkcity#sabah#sabahan#terengganu#malaywedding#perak#malayweddingguide#gombak#sabahwedding#henna#seremban#sandakancity#labuan#photographer#labuanphotographer#tawaucity#tawauphotographer#kundasang#malaysiawedding#weddinginspiration#sandakanphotographer#kotakinabaluphotographer

Hashtags #sandakan for Instagram

Alahaaiiii geramnyaaa tengok skinn ainaaa niii, jerawat kejap je hilang bila apply serum ni. 3 hari jeee hilang.
Pores jangan cakaplaaa kecik gilerr. Flawless macam kulit telur je. Geram sangat.
0167892487πŸ’ŸπŸ’Ÿ #nsaserum #nsabeautyserum #nsateammija #fastreply #nsabeautytanjungmalim. #upsi #tamanbahtera #khar #kuo #kz #dewanbesarupsi #soaring #tanjungmalim #perak #sabah #sandakan


0

Hi Sis, berminat nak beli Ainaa Serum? πŸ€— Boleh order sekarang dan kami akan buat cod/pos ke seluruh malaysiaπŸ’—πŸ’—
.
Cumanya, 1st come 1st serve basis. Kalau tak order sekarang, tak tahu batch yang seterusnya dapat bila lagi.
.
.
Kenapa kena beli Ainaa Serum?
.
- Untuk kulit lebih cantik dan sihat.
- Untuk mengurangkanjerawat dan jeragat
- Mengecilkan pori yang terbuka
- Mencerahkan kulit
- Merawat kulit seperti bersisik, ekzema dan bisul di muka
- melegakan sunburn
- melembabkan kulit (hydration)
.
.
Ainaa Serum ada kelulusan KKM, jenis water base dan tidak melekit, light weight dan juga mudah untuk bawa travel. Sebotol tahan sebulan penggunaan, dan cuma pakai dua kali sehari sahaja. Cara penggunaan kami akan ajar. Whatsapp for fast response 0167892487.
#nsaserum #nsabeautyserum #nsateammija #fastreply #nsabeautytanjungmalim. #upsi #tamanbahtera #khar #kuo #kz #dewanbesarupsi #soaring #tanjungmalim #perak #sabah #sandakan #yusufdance #faridkamil


0

Kdoll Beauty Skincare..
BUKAN RM80.. BUKAN RM75 ..DAN BUKAN RM70.. TAPI RM65 😲😲😲😲 HARGA PROMOSI : RM65
HARGA SEBENAR : RM80 ss
JIMAT RM 15 😘😘
🎊FREE POSTAGE 🚚🚚🚚🚚 Kdoll Beauty Skincare dapat membantu :
1. Kulit kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Pigmentasi kulit
5. Resdung
6. Nak glowing
7. Liang pori terbuka 🎈yang paling penting ada kelulusan KKM 🎈bebas mekuri.
Walk in :
1.Super Box , 2nd Floor Centre Point, KK
2.Shishicollection 1 Placemall Putatan
3.Gojesz Box , Kota Belud ( depan GDC)
4.Shishicollection 1Commercial Beaufort ( atas Speedmart88)
Pos hari2.. Free postage di sabah , Sarawak dan Labuan.. COD area Ranau>Kb > KK City>papar >kimanis> bgwan>Beaufort.. Apaa tggu lagii FREE POSTAGE,.FREE COD (on Saturday or Sunday)
Nak cantikk berseri2 marii marii dptkan set Kdoll Beauty skincare anda dengan kamiii...
☎️DM or Wtsp 0145591328
#kdollsabahsarawak #kdollsabah #kdollsarawak #kdollbeauty #papar #beaufort #sipitang #tuaran #kkcity #putatan #kotabelud #kudat #kotamarudu #ranau #penampang #kundasang #sandakan #labuan #sarawak #tawau #keningau #miri #kuching #Centrepointkk #lahaddatu #semporna


0

Cek Stock / Order / Join Group ?
Line : @tyg6501z
Wa : 0821 6510 5550
.
.
Dapatkan diskon menarik setiap belanja tas apa saja hanya di Ramay Indo, dengan ketentuan sbb :
1. Personal Customer 5.000 / tas
2. Reseller / Dropship 10.000 / tas .
.
#kupang #mataram #bima #sumbawa #sumbawabarat #lomboktengah #lomboktimur #lombokutara #balikpapan #pontianak #kinabalu #sandakan #banjarmasin #palangkaraya #samarinda #banjarbaru #jayapura #timika #mimika #tembagapura #padang #bukittinggi #bengkulu #palembang #prabumulih #boyolali #brebes #2019tetapjokowi #2019GantiPresiden #testiramayindo


0

Cek Stock / Order / Join Group ?
Line : @tyg6501z
Wa : 0821 6510 5550
.
.
Dapatkan diskon menarik setiap belanja tas apa saja hanya di Ramay Indo, dengan ketentuan sbb :
1. Personal Customer 5.000 / tas
2. Reseller / Dropship 10.000 / tas .
.
#kupang #mataram #bima #sumbawa #sumbawabarat #lomboktengah #lomboktimur #lombokutara #balikpapan #pontianak #kinabalu #sandakan #banjarmasin #palangkaraya #samarinda #banjarbaru #jayapura #timika #mimika #tembagapura #padang #bukittinggi #bengkulu #palembang #prabumulih #boyolali #brebes #2019tetapjokowi #2019GantiPresiden #testiramayindo


1

Cek Stock / Order / Join Group ?
Line : @tyg6501z
Wa : 0821 6510 5550
.
.
Dapatkan diskon menarik setiap belanja tas apa saja hanya di Ramay Indo, dengan ketentuan sbb :
1. Personal Customer 5.000 / tas
2. Reseller / Dropship 10.000 / tas .
.
#kupang #mataram #bima #sumbawa #sumbawabarat #lomboktengah #lomboktimur #lombokutara #balikpapan #pontianak #kinabalu #sandakan #banjarmasin #palangkaraya #samarinda #banjarbaru #jayapura #timika #mimika #tembagapura #padang #bukittinggi #bengkulu #palembang #prabumulih #boyolali #brebes #2019tetapjokowi #2019GantiPresiden #testiramayindo


1

Hye dah dah raye tew...
Bulan dpn jmpa lg raye...
🀣 Gurau jer... Meh dm kencang...
3 HELAI RM99 😲
1 Helai RM45

Size Chart (W x L)
Size M = 50 x 74
Size L = 52 x 76
πŸ•ŠοΈοΈVIRALKAN
GRED PREMIUM
#suprememalaysia
#quiksilvermalaysia
#kualalumpur
#ripcurlmalaysia
#portdicson
#johor
#pulaupinang
#pahang
#terengganu
#melaka
#kelantan
#kajang
#cyberjaya
#putrajaya
#sabah
#kotakinabalu
#dropship
#cheras
#ampang
#gombak
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#kamixramai
#hobikamimahal
#pelesitrayau
#budaknakal
#thundercat
#jenterapejuang
#sandakan
#tawau


0

Hye dah dah raye tew...
Bulan dpn jmpa lg raye...
🀣 Gurau jer... Meh dm kencang...
3 HELAI RM99 😲
1 Helai RM45

Size Chart (W x L)
Size M = 50 x 74
Size L = 52 x 76
πŸ•ŠοΈοΈVIRALKAN
GRED PREMIUM
#suprememalaysia
#quiksilvermalaysia
#kualalumpur
#ripcurlmalaysia
#portdicson
#johor
#pulaupinang
#pahang
#terengganu
#melaka
#kelantan
#kajang
#cyberjaya
#putrajaya
#sabah
#kotakinabalu
#dropship
#cheras
#ampang
#gombak
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#kamixramai
#hobikamimahal
#pelesitrayau
#budaknakal
#thundercat
#jenterapejuang
#sandakan
#tawau


0

Hye dah dah raye tew...
Bulan dpn jmpa lg raye...
🀣 Gurau jer... Meh dm kencang...
3 HELAI RM99 😲
1 Helai RM45

Size Chart (W x L)
Size M = 50 x 74
Size L = 52 x 76
πŸ•ŠοΈοΈVIRALKAN
GRED PREMIUM
#suprememalaysia
#quiksilvermalaysia
#kualalumpur
#ripcurlmalaysia
#portdicson
#johor
#pulaupinang
#pahang
#terengganu
#melaka
#kelantan
#kajang
#cyberjaya
#putrajaya
#sabah
#kotakinabalu
#dropship
#cheras
#ampang
#gombak
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#kamixramai
#hobikamimahal
#pelesitrayau
#budaknakal
#thundercat
#jenterapejuang
#sandakan
#tawau


1

⚑️ SUPREME T-SHIRT ⚑️
.
RM35 Free Postage Sabah + Sticker
.
Postage + RM10 Sarawak | Semenanjung
Size M & L
Material : 95% Cotton + 5% Spandex
Brand New
Limited Pieces
Guarantee High Quality
.
Berminat boleh DM/WA 01110066098
.
COD : Lot C6, Tingkat Bawah, Bangunan Pasar Besar, P/S 676, 89308 Ranau, Sabah
.
Bayaran boleh di buat melalui perbankan online atau cash deposit di bank MAYBANK | CIMB
.
Barang akan di hantar menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia. Anggaran masa penghantaran dalam 2 hingga 3 hari waktu bekerja.
.
RIGHT PLACE, RIGHT PRICE πŸ‘
#supreme
#supremenyc
#supremeshirt
#supremetshirt
#suprememalaysia
#hypestuff
#hotstuff
#hotitem
#menswear
#unisex
#bajusupreme
#cheapsupreme
#jualbajusupreme
#bajusuprememurah
#brandnew
#newitem
#mikibundle
#ranau
#kkcity
#kotakinabalu
#sandakan
#tawau
#keningau
#beaufort


0

1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


0

BAGAI BULAN JATUH KE RIBA NAK DUIT NAK DUIT DAPAT SEKALI PERFUME πŸ˜πŸ‘πŸ»ahh tepokkkk ! GAIS PEGI FOLLOW CEPAT INSTAGRAM @nfadhilahofficial πŸ€™πŸ»
・・・
Sorang pemenang bertuah akan dipilih secara random untuk memenangi wang tunai RM50 + perfume by N’Fadhilah (jenis perfume di beri secara random).πŸŽ‰πŸŽπŸŽŠπŸ›οΈ
.
Cara-caranya;
1. Follow Ig @nfadhilahofficial
2. Tag 5 org kawan anda yg aktif kt ig.
3. Dhuha, doa dan tawakkal hehe
.
Pemenang akan dipilih secara random hari esok pada pkul 3 yaa secara live. So stay tuned and join contest ney gaiss😍.
.
#perfume
#contestmalaysia #sabah
#kkcity #tawau
#sandakan #kotakinabalu #sabahan


1

Sorang pemenang bertuah akan dipilih secara random untuk memenangi wang tunai RM50 + sebotol perfume by N’Fadhilah (jenis perfume di beri secara random).πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸ›οΈπŸŽ
.
Cara-caranya;
1. Follow Ig @nfadhilahofficial
2. Tag 5 org kawan anda yg aktif kt ig.
3. Dhuha, doa dan tawakkal hehe
.
Pemenang akan dipilih secara random hari esok pada pkul 3 yaa secara live. So stay tuned and join contest ney gaiss😍.
.
#perfume
#contestmalaysia #sabah
#kkcity #tawau
#sandakan


6

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

[KURUNG MODEN RM65]
.
RESTOCK KURUNG MODEN! RM65 JER 😍
.
πŸ”₯STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

Baju Kurung Moden
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : RM65 excl pos .
⛔️ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔️ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60183728872
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping πŸ’ƒ
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #lahaddatu #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #fattzura #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

NUDE πŸ’ž
1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


0

PARTY POPπŸ’ž
1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


1

FRENCH KISS πŸ’ž
1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


0

BURGUNDY πŸ’ž
1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


0

FOREVER πŸ’ž
1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


0

CORDOVAN πŸ’ž
1 pcs rm25 only
buy now!!
click bio to buy ❀️
#lahaddatu #semporna #sandakan #tawau #kotakinabalu


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

BIRKENSTOCK
MADE IN GERMANY
.
.
SAIZ 6UK
KONDISI BAIKK
.
.
RM138 SIAP POS
.
.
WASAP CALL 0199610057 UNTUK PEMBELIAN DAN GAMBAR DETAIL
.
.
JANGAN LUPA TAG KAT KAWAN YG MENCARI KASUT
#kirrfarhanbundle
#sneakercommunity
#casual
#casualstyle
#bundlemurah
#kualalumpur
#damansara
#kotabharu
#kelantan
#sabah
#sandakan
#tawautown
#kotakinabalu
#johorbahru
#perak
#pahang
#kuantan
#terengganu
#kualaterengganu
#vansoldschool
#nike
#adidas
#puma
#timberland
#clarks
#birkenstock


1

Puffs and other sweets served with a morning #smile to keep your week going. #Crispycreampuff #Ufo #Sandakan #Sabah #sandakanfood


1

LANYARD MURAH DI SINIπŸ”₯πŸ”₯ QUALITY BAEKK PUNYA‼️πŸ’₯ CONFIRM TAK MENYESAL πŸ˜‹
_____________________________________________________________
πŸ”₯πŸ”₯ VANS CHECKERED GAME OVER πŸ”₯πŸ”₯
READYSTOCK πŸš›
_
πŸ’’ RM15 SAHAJA‼️
πŸ’’ POSTAGE RM10 SM/SS (postage dalam Malaysia sahaja)
πŸ’’ BUY 5PCS FREE POSTAGE ✨
πŸ’’ COD SANDAKAN AREAπŸ“
_____________________________________________________________
TO ORDER :-
πŸ“² WHATSAPP 0128382729 or CLICK LINK AT BIO
_
#lanyard #lanyards #lanyardmurah #cheaplanyard #lanyardvans #lanyardvansmurah #vanslanyard #lanyardlawa #lanyardstudents #giatmara #giatmarakuching #uitm #unimas #poli #politeknik #politeknikkuching #sandakan #kuching #sabah #sarawak #studentnametag #lanyardnametag #taligantung #uitm #unimas #tali #taligantungmurah #ums #lanyardmurahgila #codsandakan #sandakanonlineshop


1

LANYARD MURAH DI SINIπŸ”₯πŸ”₯ QUALITY BAEKK PUNYA‼️πŸ’₯ CONFIRM TAK MENYESAL πŸ˜‹
_____________________________________________________________
πŸ”₯πŸ”₯ SUPREME RED πŸ”₯πŸ”₯
READYSTOCK πŸš›
_
πŸ’’ RM15 SAHAJA‼️
πŸ’’ POSTAGE RM10 SM/SS (postage dalam Malaysia sahaja)
πŸ’’ BUY 5PCS FREE POSTAGE ✨
πŸ’’ COD SANDAKAN AREAπŸ“
_____________________________________________________________
TO ORDER :-
πŸ“² WHATSAPP 0128382729 or CLICK LINK AT BIO
_
#lanyard #lanyards #lanyardmurah #cheaplanyard #lanyardsupreme #lanyardsuprememurah #supremelanyard #lanyardlawa #lanyardstudents #giatmara #giatmarakuching #uitm #unimas #poli #politeknik #politeknikkuching #sandakan #kuching #sabah #sarawak #studentnametag #lanyardnametag #taligantung #uitm #unimas #tali #taligantungmurah #ums #lanyardmurahgila #codsandakan #sandakanonlineshop


1

Unicorn keychain 😍
Toooo cute
New design
Pre order only
.
Buy 1 RM23
Buy 2 RM20 each
Exc postage
.
Order whatsapp 01160760067
Kindly slide to see more pic
.
#unicornio #ctdk #unicornmalaysia #nyxmalaysia #decoration #unicornbaemy #unicornblood #neelofa #uthm #ootd #unicorncollection #unicorn #shahalam #kuantan #richkids #seremban #motd #ootdmurah #ootdmalaysia #sandakan #ayerhitam #unisza #unicornfloat #unicornited #dyxy #kelantan #duckscarves


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

So so.. Food is fresh but nothing much to shout about. Used to be called ocean King located on the bay. Since the incident they moved back in to land. #seafood #sabah #sandakan #sabahfood #foodbloggers #foodreview #foodie #foodporn #gluttonbanker


0

Antara bahan-bahan yang terdapat dalam #YogicSleep..
.
.
yang masi tercari-cari sleeping mask..extra bole buat as a daily moisturizer..must try this..
.
Whatssap/TelegramπŸ‘‡
πŸ“²019.589.2977πŸ“±
πŸ“²019.589.2977πŸ“±
πŸ“²019.589.2977πŸ“±

#yogiclovers #yogicsleep #YogicSleep #yogicsleepsabah #yogicsabah #yogic #skinfood #jerawatbatu #jerawat #skincareroutine #sandakan #sabahan #sabah


4

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh πŸ˜… . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
βœ”οΈ Bila pakai tahan lama.
βœ”οΈ Tak melekit di bibir.
βœ”οΈ Bibir tak jadi hitam.
βœ”οΈ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
βœ”οΈ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
βœ”οΈ Bau wangi buah honeydew.
βœ”οΈ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

Sakit gastrik ni memang pedih. Boleh berbelit badan. Kalo dapat yang teruk, boleh sampai demam dan muntah. Memang azab. .
.
Tapi nasib baiklah ada ESP ni. Sangat2 membantu. Gastrik berkurangan. Ambik waktu pagi then waktu petang tak ade gastrik langsung. Alhamdulillah.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleemurah #shakleesandakan #shakleetawau #kkcity #sandakan #tawau #prelovedsabah #prelovedsandakan #prelovedtawau
#esp #espgastrik #gastrik #pedihuluhati #susu #sususoya #minumankesihatan #supplements #supplementuntukwanita #supplementuntuklelaki #espshaklee


0

PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI?
.
.
Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi?
.
.
Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan?
.
.
Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar
.
.
Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE !!
Whatsapp :
.
011 2689 4531
011 2689 4531
011 2689 4531
.
#infinitywar #yahudi #kontroversi
#jombuku #bukuagama #bukuislamik #bukumelayu #bukumalaysia #novel #novelmelayu #novelmalaysia #pencintabuku #booklovers #novelislamik #novelthriller #novelmisteri #sabah #sandakan #malaysia #kkcity #tawau #kelabbuku #LegacyOfKnowledge #GaleriIlmu #novel #buku #book #iqra #bacalah #marimembaca


0

ζΌζΈ―ζ–·ζ©‹γ€‚οΌˆζ”ζ–Όι¦¬δΎ†θ₯ΏδΊžοΌ‰
Bridge of fishing village. (Taken in Malaysia)
#ζ—…ιŠ
#Travel
#ιšη›Έ
#ι’¨ζ™―
#landscape
#馬來θ₯ΏδΊž
#Malaysia
#山打根
#sandakan
#ε©†ηΎ…ε·ž
#borneo
#ζ²™ε·΄
#sabah


0