#sayajual

Instagram photos and videos

#sayajual#bazaarpaknil#sayajualmurah#bawal#trustedseller#personalshoppermalaysia#bazarpaknil#tudung#tudungraya#brunei#singapore#prelovedmalaysia#sayajualtudung#personalshoppersingapore#igshopmalaysia#onlineshopping#kasutmurahonline#personalshopperbrunei#bawalmurah#trustedps#royalbrunei#sabah#malaysia

Hashtags #sayajual for Instagram

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made dari ladyboss sendiri ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
Harga sebenar rm89 TAPI..
.
SPECIAL DEAL utk harini dan esok shj
RM 69 (exc postage)
RM 69 (exc postage)
.
Lagi istimewa๐Ÿ’–
Buy 2 RM 138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM 138 FREE POSTAGE
*free postage semenanjung malaysia shj*
*sabah/sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
Fuhh da la jimat rm40, postage pun kak warda kite yg bayarkan betuah betul korang ni !๐ŸŽŠ
.
Tawaran sah pada 21 & 22 APRIL je awaa !๐Ÿ˜‹ 2 hari jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup ๐Ÿ˜ฐ
.
Cecepat la tag kawan2 korang ajak shopping BERJEMAAH haruslah cantik sama2 kanโค๏ธ
___
dm or whatsapp utk order๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ0132739370
โ˜Ž๏ธ0132739370
(klik link whatsapp kat bio๐Ÿ˜‰) .

#wardalightย #trustedagent #wbh #princess #jubah #jubahmurah #abaya #abayamurah #blouse #blousemurah #sayajual #streetwearwbh2018


0

๐Ÿ”ฐADIDAS X17.1 FG - The 'Cold Blooded' Pack.
Actual Item Image 100%
โœ… Available Now !
1) RM160 only.
2) Grade : Copy Original Highest Grade.
3) Size 39 to 45 Euro.
๐ŸŽ Free Gifts Included !
.
Cara order :
1) Screenshot gambar kasut.
2) Hantarkan ke whatsapp ( No Whatsapp sila rujuk di Bio ).
3) Pilih saiz anda.
.
๐Ÿ“Œ Please FOLLOW MY IGSHOP.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
.
#sayajual
#kasutbola
#kasutfutsal
#onlineseller
#trustedseller
#onlineshopping
#kasutmurahonline
#onlineshoptrusted #4


0

๐Ÿ‘ฐ Code #gwn19014fsp (WHITE)
๐Ÿ‘‰ More design #gownfsp
.
๐Ÿ’ฐ Price : RM190 free pos WM
EM add RM10
.
Size : S, M, L, XL, XXL
๐Ÿ‘‰ S : Waist 63cm, Hips 86cm, Bust 80cm
.
๐Ÿ‘‰ M : Waist 66cm, Hips 90cm, Bust 84cm
.
๐Ÿ‘‰ L : Waist 70cm, Hips 94cm, Bust 88cm
.
๐Ÿ‘‰ XL : Waist 73cm, Hips 98cm, Bust 92cm
.
๐Ÿ‘‰ XXL : Waist 76cm, Hips 104cm, Bust 96cm
.
๐Ÿ‘‰ Material : Net Yarn
.
*No add lining.
*Pre order 2@3 mgu
*Sila refer ukuran
.
Screnshot & wasap:
๐Ÿ“ฒ 014-6050280
๐Ÿ“ฒ 014-6050280
.
#rm200fsp
#whitegownfsp
#s_fsp #m_fsp #l_fsp #xl_fsp #xxl_fsp
.
#sayajual #sayajualbaju #dressnikahmalaysia #sayajualbajumurah #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #eveningdressmalaysia #sayajualdress #dressmalaysiamurah #bajupengantinmalaysia #sayajualbajupengantin #dressdinnermurah #dinnerdressmalaysia #dresstunang #weddingdressmalaysia #weddingdressmurah #bajukoreamalaysia #weddinggownmalaysia


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made dari ladyboss sendiri ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
Harga sebenar rm89 TAPI..
.
SPECIAL DEAL utk harini dan esok shj
RM 69 (exc postage)
RM 69 (exc postage)
.
Lagi istimewa๐Ÿ’–
Buy 2 RM 138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM 138 FREE POSTAGE
*free postage semenanjung malaysia shj*
*sabah/sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
Fuhh da la jimat rm40, postage pun kak warda kite yg bayarkan betuah betul korang ni !๐ŸŽŠ
.
Tawaran sah pada 21 & 22 APRIL je awaa !๐Ÿ˜‹ 2 hari jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup ๐Ÿ˜ฐ
.
Cecepat la tag kawan2 korang ajak shopping BERJEMAAH haruslah cantik sama2 kanโค๏ธ
___
dm or whatsapp utk order๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ0132739370
โ˜Ž๏ธ0132739370
(klik link whatsapp kat bio๐Ÿ˜‰) .

#wardalightย #trustedagent #wbh #princess #jubah #jubahmurah #abaya #abayamurah #blouse #blousemurah #sayajual #streetwearwbh2018


0

SAPE LG YG TAK TAU MCM MANA NK CONSUME GSC DGN WHITENING TEATOX NI?! .
.
SO HERE MIRA TUNJUK GAMBAR CARA CONSUME
.
.
SENANG JE CONSUME. PAP PAP TERUS LAWO. DPT LAGI KULIT GLOWING. WOWWW
.
.
SAPE YG TAKDE LG BEAUTY SET NI CEPAT WS MIRA. .
.
๐Ÿ“ฑ0197130021
๐ŸŽFREE GIFT BEST
๐Ÿš˜COD AREA PG JB KULAI AND SENAI
๐Ÿ“ชPOS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ’ตHARGA MUR MUR JE.
#mimpimika #feedbackmimpimika #jomlawa #gsc #serum #fitmalaysia #teatox #detox #jomkurus #raya2018 #gengsilau #jombeli #sayajual #teamjb #agentjohor


0

Salam maghrib.
.
Raya tahun ni awak tema warna ape? Dah jumpa ke tudung raya?
.
Haaa...kalau awak nak tau Bawal Sakura skrg ni ada tambah 8 warna baru tau. Cunnn sgt tau โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Item ready stock.
.
8 warna baru Bawal Sakura ni hanya ada bidang 50" SAHAJA.
โ—† ALMOND
โ—† APRICOT
โ—† DUSTY GREEN
โ—† GOLDEN BROWN
โ—† JADE
โ—† LATTE
โ—† LIME
โ—† SOFT PINK
.
Selain warna2 diatas available utk bidang 50 & 55.
.
HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM 35
Bidang 55 : RM 40
Harga tak termasuk pos
.
.
HARGA COMBO
Bidang 50 & Bidang 55
3 helai : RM 100
โ—† Free postage sm/ss
โ—† Free brooch
โ—† Free special gift (LIMITED utk 1000 org sahaja)
โ—† Sama bidang SAJA. Tak boleh mix
.
.
To order WhatsApp
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawalsakura #tudung #tudungbawal #bawal #bawalaritachi #cikgu #cikgusekolah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #sayajual #sayajualonline #raya #terapiinstagram #tudungraya #bawalcotton #muslimah #tudunglabuh #ajimaura #koleksiraya #jomshopping #bawalmurah #raya2018 #bawalsenangbentuk #muslimahfashion #bazaarpaknil #bazaaronline #muslimahwear #pengantin #pengantinhijab #bisnesonline


0

RM1,290
LIVE UPDATE from PARIS ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Fast payment!
ETA 28 APRIL 2018
ORDER NOW!
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +601128589531

For outlet item please check catalog here @pse_outlet
#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #pseOUTLETFURLA


0

.
CORAK ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž YANG MEMUKAU DAN EXCLUSIVE.
BAWAL KELILING OPEN FOR PRE ORDER

Bila pre oder kena faham situasi na.. No urgent request sb apa once payment done baru kita proceed buat just for you...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Istimewanya effa. Scarft kita give best quality. Bukan buat cincai asal siap keyh..
.
Pilih color tudung then request nk corak yg mana satu.
.
Material kain cotton voile tak panas & tak jarang. Bawal premium brand airis dan artie. Senang bentuk & mudah digosok taw. Berminat utk order?
TEKAN LINK DI BAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
https://www.wasap.my/60175336873
#bawalmurahcustommade
#bawal #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmanik #bawalmanikmurah #manikmurah #bawalbatu #bawaldiamond #diamondmurah #bawalkelantan #tudung #tudungmurah #tudungkenduri #tudungraya #tututpaurat #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #bazarpaknil


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made dari ladyboss sendiri ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
Harga sebenar rm89 TAPI..
.
SPECIAL DEAL utk harini dan esok shj
RM 69 (exc postage)
RM 69 (exc postage)
.
Lagi istimewa๐Ÿ’–
Buy 2 RM 138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM 138 FREE POSTAGE
*free postage semenanjung malaysia shj*
*sabah/sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
Fuhh da la jimat rm40, postage pun kak warda kite yg bayarkan betuah betul korang ni !๐ŸŽŠ
.
Tawaran sah pada 21 & 22 APRIL je awaa !๐Ÿ˜‹ 2 hari jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup ๐Ÿ˜ฐ
.
Cecepat la tag kawan2 korang ajak shopping BERJEMAAH haruslah cantik sama2 kanโค๏ธ
___
dm or whatsapp utk order๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ0132739370
โ˜Ž๏ธ0132739370
(klik link whatsapp kat bio๐Ÿ˜‰) .

#wardalightย #trustedagent #wbh #princess #jubah #jubahmurah #abaya #abayamurah #blouse #blousemurah #sayajual #streetwearwbh2018


0

๐Ÿ‘’ SANDAL VIRAL ๐Ÿ‘’
.

PRICE: RM 45.00
POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS
.
online order / cod wssp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป01133310196 ๐Ÿ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป hokey
.
๐Ÿ“bandar baru bangi sek 9
๐Ÿ“Bdekatan bangi sentral
๐Ÿ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
๐Ÿ“Atas Ozel
๐Ÿ“Belakang butik Jovian .
.
#sayajualsandal #sayajual #sayajualonline #sandalmalaysia
#bangisentral #sandallawa #bangisentralboutique #sandalcantik #sandalbangi #bazarpaknil #boutiquecafe #sayajual #kasutmalaysia


0

RM1,290
LIVE UPDATE from PARIS ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Fast payment!
ETA 28 APRIL 2018
ORDER NOW!
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +601128589531

For outlet item please check catalog here @pse_outlet
#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #pseOUTLETFURLA


0

( READY STOCK ) 3 COLOUR SHOULDER BAG + FREE GIFT
-
MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER
SIZE : 39CM x 28CM x 12CM
COLOUR : DARK GREY , LIGHT PINK
-
RM33
RM7 SM / RM10 SS
.
Untuk order whatsapp
.๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
+6013 9314285
.
atau
.
Klik link di bio .
#sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualbagmurah #sayajualbagtangan #beg #bagmurah #bagmurahmurah #bagmurmer #bagmurahcantik #bagmurahmalaysia #bagmurahbeg #begmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurahmalaysia #begmurahcantikmalaysia #begmalaysia #bagmalaysia #begmampumilik #begmakeupmurah #begmalaysiamurah


0

#TipsKurus - Selepas bangun tidur minum 2-3 gelas air masak.

Banyak kajian dilakukan bahawa minum air masak 2-3 gelas setiap hari selepas tidur bagus untuk membakar lemak degil. Amalkan setiap hari

Bermanfaat? Like, komen โ€œBermanfaatโ€ dan SHARE. Esok saya share lagi tips. Stay tuned

#JomKurusBersamaDEINA #kevinzahri #jomkurus1malaysia #Jk1m #SayaJual #Kurus #TipsKurus #PetuaKurus


0

๐Ÿ‘ฐ Code #gwn19014fsp (WHITE)
๐Ÿ‘‰ More design #gownfsp
.
๐Ÿ’ฐ Price : RM190 free pos WM
EM add RM10
.
Size : S, M, L, XL, XXL
๐Ÿ‘‰ S : Waist 63cm, Hips 86cm, Bust 80cm
.
๐Ÿ‘‰ M : Waist 66cm, Hips 90cm, Bust 84cm
.
๐Ÿ‘‰ L : Waist 70cm, Hips 94cm, Bust 88cm
.
๐Ÿ‘‰ XL : Waist 73cm, Hips 98cm, Bust 92cm
.
๐Ÿ‘‰ XXL : Waist 76cm, Hips 104cm, Bust 96cm
.
๐Ÿ‘‰ Material : Net Yarn
.
*No add lining.
*Pre order 2@3 mgu
*Sila refer ukuran
.
Screnshot & wasap:
๐Ÿ“ฒ 014-6050280
๐Ÿ“ฒ 014-6050280
.
#rm200fsp
#whitegownfsp
#s_fsp #m_fsp #l_fsp #xl_fsp #xxl_fsp
.
#sayajual #sayajualbaju #dressnikahmalaysia #sayajualbajumurah #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #eveningdressmalaysia #sayajualdress #dressmalaysiamurah #bajupengantinmalaysia #sayajualbajupengantin #dressdinnermurah #dinnerdressmalaysia #dresstunang #weddingdressmalaysia #weddingdressmurah #bajukoreamalaysia #weddinggownmalaysia


0

STOP DULU ADIK2 MANIS โœ‹โœ‹
ADIK PEMINAT2 JAM TANGAN WANITA TERKINI..??
Rugi x tengok iklan kami dik...๐Ÿ˜
.
.
.
.
Jom dapatkan jam tangan pilihan adik2 semua pd hrga cunnn๐Ÿ‘.. ๐ŸšซKami sertakan koleksi jam yang trending dan merecikkk dipasaran..!!
Harga tak sampai seratus pun dik.... ๐ŸšซINI DIA PALING LATEST DIK...๐Ÿ˜ฑ
. ๐Ÿ”ฅAlbum : LADIES FOSSIL
.
๐Ÿ’ฐPRICE : RM 75
.
๐Ÿ”— Gred AA
.
โœ”๏ธFree box biasa
โœ”๏ธFree gelang(random)
โœ”๏ธFree gift(selagi stok masih ada) .
.
๐Ÿ“ซ Free Postage 1 Malaysiaโœ”๏ธ
. โญ•๏ธwarranty enjin 3 bulan (for machine) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. ๐ŸšซPM SEGERA untuk order..!!
.

P/s: cara nak ORDER "SCREENSHOT" gambar dan hantar ke WHATSAPP 0197524640@Tinggalkn nmbr whatapps dan kami akan beri respon yang secepat mungkin

#sayajual
#jamtanganonline
#sayajualjamtangan
#sayajualjamtanganmurah
#jamtangan
#jamtanganmurah
#jamtanganmalaysia
#jamtanganmurahmalaysia
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#jamtanganwanitamalaysia
#jamtanganmurahmurah2
#jamtangancouple
#jamtangancouplemurah
#jamtangancouplemurahmalaysia
#bazaarpaknil


0

Salam maghrib.
.
Raya tahun ni awak tema warna ape? Dah jumpa ke tudung raya?
.
Haaa...kalau awak nak tau Bawal Sakura skrg ni ada tambah 8 warna baru tau. Cunnn sgt tau โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Item ready stock.
.
8 warna baru Bawal Sakura ni hanya ada bidang 50" SAHAJA.
โ—† ALMOND
โ—† APRICOT
โ—† DUSTY GREEN
โ—† GOLDEN BROWN
โ—† JADE
โ—† LATTE
โ—† LIME
โ—† SOFT PINK
.
Selain warna2 diatas available utk bidang 50 & 55.
.
HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM 35
Bidang 55 : RM 40
Harga tak termasuk pos
.
.
HARGA COMBO
Bidang 50 & Bidang 55
3 helai : RM 100
โ—† Free postage sm/ss
โ—† Free brooch
โ—† Free special gift (LIMITED utk 1000 org sahaja)
โ—† Sama bidang SAJA. Tak boleh mix
.
.
To order WhatsApp
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawalsakura #tudung #tudungbawal #bawal #bawalaritachi #cikgu #cikgusekolah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #sayajual #sayajualonline #raya #terapiinstagram #tudungraya #bawalcotton #muslimah #tudunglabuh #ajimaura #koleksiraya #jomshopping #bawalmurah #raya2018 #bawalsenangbentuk #muslimahfashion #bazaarpaknil #bazaaronline #muslimahwear #pengantin #pengantinhijab #bisnesonline


0

๐Ÿ”ฐADIDAS X17.1 FG.
Actual Item Image 100%
โœ… Available Now !
1) RM160 only.
2) Grade : Copy Original Highest Grade.
3) Size 39 to 45 Euro.
๐ŸŽ Free Gifts Included !
.
Cara order :
1) Screenshot gambar kasut.
2) Hantarkan ke whatsapp ( No Whatsapp sila rujuk di Bio ).
3) Pilih saiz anda.
.
๐Ÿ“Œ Please FOLLOW MY IGSHOP.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
.
#sayajual
#kasutbola
#kasutfutsal
#onlineseller
#trustedseller
#onlineshopping
#kasutmurahonline
#onlineshoptrusted #4


0

.
CORAK ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž YANG MEMUKAU DAN EXCLUSIVE.
BAWAL KELILING OPEN FOR PRE ORDER

Bila pre oder kena faham situasi na.. No urgent request sb apa once payment done baru kita proceed buat just for you...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Istimewanya effa. Scarft kita give best quality. Bukan buat cincai asal siap keyh..
.
Pilih color tudung then request nk corak yg mana satu.
.
Material kain cotton voile tak panas & tak jarang. Bawal premium brand airis dan artie. Senang bentuk & mudah digosok taw. Berminat utk order?
TEKAN LINK DI BAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
https://www.wasap.my/60175336873
#bawalmurahcustommade
#bawal #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmanik #bawalmanikmurah #manikmurah #bawalbatu #bawaldiamond #diamondmurah #bawalkelantan #tudung #tudungmurah #tudungkenduri #tudungraya #tututpaurat #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #bazarpaknil


0

Alhamdulillah

Terima kasih customer shopping dengan kami

Bean boozled flipbox paling hangat Kali ni

4 customer beli bean boozled sahaja tau
.
Harga
Rm10/box
Rm9/box min 10

Harga tak masuk postage ye

Postage bergantung pada berat
Berat 500g kebawah postage rm8sm/rm12 ss

Beli banyak kami akan bagi diskaun ye !! .
.

Untuk fast respond boleh whataspp 01114738757/ klik di link bio

#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualcokatmurah
#sayajualcoklatlangkawimurah
#coklatlangkawi
#coklatlangkawimurah
#rittersportmurah
#rittersport
#daimsnaxmurah
#daimsnax
#daim
#daimmurah
#daimmurahmalaysia
#beanboozled
#beanboozledmurah
#beanboozledmalaysia
#hersheykisses
#hersheykissesmurah
#hersheykissesmalaysia
#toblerone
#tobleronemurah
#tobleronemalaysia
#visitmyig
#visitig
#nutellaspreadmurah
#nutellaspread
#ovomaltine
#ovomaltinemurah
#pepero
#peperomurahmalaysia


0

STOP DULU ADIK2 MANIS โœ‹โœ‹
ADIK PEMINAT2 JAM TANGAN WANITA TERKINI..??
Rugi x tengok iklan kami dik...๐Ÿ˜
.
.
.
.
Jom dapatkan jam tangan pilihan adik2 semua pd hrga cunnn๐Ÿ‘.. ๐ŸšซKami sertakan koleksi jam yang trending dan merecikkk dipasaran..!!
Harga tak sampai seratus pun dik.... ๐ŸšซINI DIA PALING LATEST DIK...๐Ÿ˜ฑ
. ๐Ÿ”ฅAlbum : LADIES FOSSIL
.
๐Ÿ’ฐPRICE : RM 75
.
๐Ÿ”— Gred AA
.
โœ”๏ธFree box biasa
โœ”๏ธFree gelang(random)
โœ”๏ธFree gift(selagi stok masih ada) .
.
๐Ÿ“ซ Free Postage 1 Malaysiaโœ”๏ธ
. โญ•๏ธwarranty enjin 3 bulan (for machine) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. ๐ŸšซPM SEGERA untuk order..!!
.

P/s: cara nak ORDER "SCREENSHOT" gambar dan hantar ke WHATSAPP 0197524640@Tinggalkn nmbr whatapps dan kami akan beri respon yang secepat mungkin

#sayajual
#jamtanganonline
#sayajualjamtangan
#sayajualjamtanganmurah
#jamtangan
#jamtanganmurah
#jamtanganmalaysia
#jamtanganmurahmalaysia
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#jamtanganwanitamalaysia
#jamtanganmurahmurah2
#jamtangancouple
#jamtangancouplemurah
#jamtangancouplemurahmalaysia
#bazaarpaknil


0

๐ŸŽ‰Promosi beli 3-4pcs diskaun 10%
..
๐ŸŽ‰Promosi 5pcs diskaun 10% + Free pos Semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
.
UNTUK ORDER BOLEH WHATSAPP +60193441375
.
#sayajual #shawl #wideshawl #crumpleshawl #wideshawlcrumple #shawlchiffon #sayajualshawl
#rm10 #shawlarabic
#wideshawlarabic #arabiccrumple
#shawlfringe #shawlfringecrumple


0

KENAPA FEDILLIA MENJADI PILIHAN? .
.
BENICIA FOUNDATION SERUM (ALL IN ONE) ADVANCE FORMULA. Gabungan (60% Foundation, 40% Serum). Sangat-sangat di rekemendet!! .
=======
FBFS INI BEST KE?
======
.
.
๐ŸŒฑ Organik Habbatus Sauda.
๐ŸŒฑ Vitamin E & VitaminC
๐ŸŒฑ Minyak Argan
๐ŸŒฑ UV Protection SPF50
๐ŸŒฑ Lulus KKM (NOT 17062212K).
๐ŸŒฑ Kilang Bertaraf GMP.
.
BENICIA FOUNDATION SERUM .
๐Ÿ”— Sebotol lengkap dengan Serum, UV Sunblock, Moisturizer & Concealer.
.
๐Ÿ”— 20ml setiap botol, jimat, tak perlu beli banyak set dan paling penting boleh tahan 2-3 bulan bergantung atas kekerapan penggunaannya.
.
๐Ÿ”— Tekstur ringan, tak bercapuk, tak melekit dan wangi.
.
๐Ÿ”— Tahan 15 jam, mudah di cuci (mesra wuduk), satu ton warna natural dan full coverage.
.
๐Ÿ”— Senang di guna dan anti jerawat & jeragat.

Untuk ORDER dan mendapat FREE GIFT, terus wasap kami di link ini :

www.wasap.my/60193381952

www.wasap.my/60193381952

www.wasap.my/60193381952
.
.
.
#beniciafoundationserum #fedilliagalleryhq #tipscantik #tipscantikfedillia #tipscantiknatural #kosmetikmurah #kosmetikori #organik #kosmetikorganik #sayajual #sayajualserum #sayajualfoundation #foundationserum #skincare #skincaremalaysia #jerawat #jeragat


0

New item admin baru bawak ni tapi limited ya gais ๐Ÿ’ฏ So siapa cepat dia dapat โš ๏ธ
-
FILA WATCH EDITION .
LIMITED EDITION โ—๏ธ
-
๐Ÿ’ขBACKCASE ADA COP CHAMPION ๐Ÿ’ขPOSTAGE SEMENANJUNG DITANGGUNG โœ…
๐Ÿ’ขBUKAN JAM CAP AYAM YE ๐Ÿคค
๐Ÿ’ขDAPAT KOTAK LIMITED EDITION ๐Ÿ’ฏ
.
โ€ข Whatsapp admin gambar untuk order โ€ข
โ€“โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“โ€“โ€”โ€“โ€“โ€“โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“โ€“
TO ORDER :
๐Ÿ“ฒWHATSAPP +601151124272
-
#sayajual #adidasmalaysiamurah #adidasslipon #adidasmurah #kasutmurahonline#sayajual #adidasmurahmalaysia #kasutadidasmurah #stansmithadidas #igshopkasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #airmaxmurahmalaysia #airmaxtheamurah #nikeshoesmurah #saleskasut #kasutmurahonline #sneakersmurah #salekasutmurah #copyorimurah #kasutcopyorimurah


1

๐Ÿ”ฐNIKE Mercurial Vapor XI FG.
Actual Item Image 100%
โœ… Available Now !
1) RM150 only.
2) Grade : Copy Original Highest Grade.
3) Size 39 to 45 Euro.
๐ŸŽ Free Gifts Included !
.
Cara order :
1) Screenshot gambar kasut.
2) Hantarkan ke whatsapp ( No Whatsapp sila rujuk di Bio ).
3) Pilih saiz anda.
.
๐Ÿ“Œ Please FOLLOW MY IGSHOP.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
.
#sayajual
#kasutbola
#kasutfutsal
#onlineseller
#trustedseller
#onlineshopping
#kasutmurahonline
#onlineshoptrusted #4


0

๐Ÿ”ฐNIKE Mercurial Vapor XI FG.
Actual Item Image 100%
โœ… Available Now !
1) RM150 only.
2) Grade : Copy Original Highest Grade.
3) Size 39 to 45 Euro.
๐ŸŽ Free Gifts Included !
.
Cara order :
1) Screenshot gambar kasut.
2) Hantarkan ke whatsapp ( No Whatsapp sila rujuk di Bio ).
3) Pilih saiz anda.
.
๐Ÿ“Œ Please FOLLOW MY IGSHOP.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
@ZARN.Sport
.
#sayajual
#kasutbola
#kasutfutsal
#onlineseller
#trustedseller
#onlineshopping
#kasutmurahonline
#onlineshoptrusted #4


0

.
โค๏ธ SAPA ADA KENALAN YG ADA MASALAH BERAT BADAN? โค๏ธ
.
.
Jom kita bantu dia nak? Minta tlng dia komen kt status saya ni or suruh dia whatsapps saya. Mesti kwn kita tu nk kuruskan?
.
.
kami nk bantu sampai dia dapat berat idaman. ๐Ÿ˜˜
N Khidmat Nasihat PERCUMA ๐Ÿ˜˜
.
.
JUS BOLEH MEMBUATKAN ANDA DISUMPAH TURUN BERAT BERKILO2 TANPA BERSENAM DAN BERLAPAR ๐Ÿ˜ฑ
.
.
JUS VIRAL SAMPAI MASUK TV1, KOSMO, UTUSAN N MAJALAH HARMONI ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapps "DEINA" 017-5354707
๐Ÿ“ฑWhatsapps "DEINA" 017-5354707
๐Ÿ“ฑWhatsapps "DEINA" 017-5354707
.
.
TINGALKAN NO PHONE or komen PM .
.
#JusPencairLemakNo1Malaysia
#JusKempiskanPerutPalingDipercayai
#DEINASLIMAXJUICE #DEINA
#DEINASMAXFRUITJUICE
#SayaJual #BazaarPakNil #KevinZahri #KurusCepat #KurusPantas #Jk1m #JomKurus
#sayajual
#agentsahhq


0

Latest stock DS
_
AMEENA
_
Bidang 48
_
Knight- SOLD OUT โŽโŽ
Dove- 2
Ash grey- SOLD OUT โŽโŽ
Mauve- SOLD OUT โŽโŽ
Grape- SOLD OUT โŽโŽ
Plum- 4
Cornflower- 6
Ocean- SOLD OUT โŽโŽ
Wheat- SOLD OUT โŽโŽ
Caramel- SOLD OUT โŽโŽ
Burlywood- 8

_
Bidang 52
_
Knight- SOLD OUT โŽโŽ
Ash grey- SOLD OUT โŽโŽ
Grape- SOLD OUT โŽโŽ
Mauve- SOLD OUT โŽโŽ
Plum- SOLD OUT โŽโŽ
Cornflower- SOLD OUT โŽโŽ
Ocean- 1
Wheat- SOLD OUT โŽโŽ
Burlywood- SOLD OUT โŽโŽ
_
Bawal anti kedut anti starch!
_
Promotion first batch
Sehelai Rm30 exc postage,
3helai Rm100 inc postage SM & free gift
Add Rm5 to SS
_
Normal price
RM35/pcs exc postage (B48)
RM39/pcs exc postage (B52)
_
Material: Chiffon aritachi premium
Size: Bidang 48 (1.3m) / bidang 52 (1.6m)
_
Kelebihan
* minimal iron
* senang bentuk
* tak perlu strach
_
Whatsapp 017-3584454 (DYH)
#preityrayawithbydyhkhan #bawalchiffon #bawalletups #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalcotton #bawalcottonmurah #chiffonmurah #bawalmurah #bawalchiffonvoile #bawal #bunga #chiffon #chiffonmanik #bawaldiamond #sayajual #sayajualmurah #igers #igersmy #igersmalaysia #hijabista #hipster #photooftheday #hijaboftheday #ootd #teamAY #neelofa #tudungbawal #teamAY


0

Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. .
Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. .
Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. .
Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga.
.
Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?๐Ÿ˜…
.
Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat.

#femininewash #pembersihwanita #missvhitam #penjagaanwanita #bazarpaknil #sayajual #skinstories #skinstoriesbeautycare #kegatalanmissv #rawatkeputihan


0

๐Ÿซ TOO FACED CHOCOLATE BON BONS ๐Ÿซ RM25 RM25 RM25

RM25
EXCLUDE POSTAGE

Cod sekitar area dungun โค๏ธ

16 color eyeshadows , 7 shimmer , 7 matte , 2 highlighter ๐Ÿซ
High quality ( inspired ) ๐Ÿซ

Nak order or nak tau lebih lanjut pasal produk2 yang aida jual sila :

Whatsapp : +601126091451
Whatsapp : +601126091451
Whatsapp : +601126091451

@ tekan link ws di bio / DM

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #toofacedchocolatebonbons #toofacechocolatebar #toofacedeyeshadowpalette #sayajualtoofaced #sayajualtoofacedinspired #sayajualtoofacedeyeshadow #sayajualmakeup #makeupmalaysia #makeupinspiredmalaysia #sayajualmakeupinspired #sayajualmakeupmurah


0

KENAPA FEDILLIA MENJADI PILIHAN? .
.
BENICIA FOUNDATION SERUM (ALL IN ONE) ADVANCE FORMULA. Gabungan (60% Foundation, 40% Serum). Sangat-sangat di rekemendet!! .
=======
FBFS INI BEST KE?
======
.
.
๐ŸŒฑ Organik Habbatus Sauda.
๐ŸŒฑ Vitamin E & VitaminC
๐ŸŒฑ Minyak Argan
๐ŸŒฑ UV Protection SPF50
๐ŸŒฑ Lulus KKM (NOT 17062212K).
๐ŸŒฑ Kilang Bertaraf GMP.
.
BENICIA FOUNDATION SERUM .
๐Ÿ”— Sebotol lengkap dengan Serum, UV Sunblock, Moisturizer & Concealer.
.
๐Ÿ”— 20ml setiap botol, jimat, tak perlu beli banyak set dan paling penting boleh tahan 2-3 bulan bergantung atas kekerapan penggunaannya.
.
๐Ÿ”— Tekstur ringan, tak bercapuk, tak melekit dan wangi.
.
๐Ÿ”— Tahan 15 jam, mudah di cuci (mesra wuduk), satu ton warna natural dan full coverage.
.
๐Ÿ”— Senang di guna dan anti jerawat & jeragat.

Untuk ORDER dan mendapat FREE GIFT, terus wasap kami di link ini :

www.wasap.my/60193381952

www.wasap.my/60193381952

www.wasap.my/60193381952
.
.
.
#beniciafoundationserum #fedilliagalleryhq #tipscantik #tipscantikfedillia #tipscantiknatural #kosmetikmurah #kosmetikori #organik #kosmetikorganik #sayajual #sayajualserum #sayajualfoundation #foundationserum #skincare #skincaremalaysia #jerawat #jeragat


0

( READY STOCK ) 3 COLOUR SHOULDER BAG + FREE GIFT
-
MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER
SIZE : 39CM x 28CM x 12CM
COLOUR : DARK GREY , LIGHT PINK
-
RM33
RM7 SM / RM10 SS
.
Untuk order whatsapp
.๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
+6013 9314285
.
atau
.
Klik link di bio .
#sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualbagmurah #sayajualbagtangan #beg #bagmurah #bagmurahmurah #bagmurmer #bagmurahcantik #bagmurahmalaysia #bagmurahbeg #begmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurahmalaysia #begmurahcantikmalaysia #begmalaysia #bagmalaysia #begmampumilik #begmakeupmurah #begmalaysiamurah


0

RM1,350
LIVE UPDATE from PARIS ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Fast payment!
ETA 28 APRIL 2018
ORDER NOW!
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +601128589531

For outlet item please check catalog here @pse_outlet
#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #pseOUTLETFURLA


0

New Sets of 3in1~
Coach Classic Design!!(k)
COA
CM-1 A41
GRED AA
_________
RM105
.
.
Wattsap 0172371663
#sethandbag
#sethandbags
#sethandbagmurah#sethandbagterkini
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualhandbag


0

RM1,350
LIVE UPDATE from PARIS ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Fast payment!
ETA 28 APRIL 2018
ORDER NOW!
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +601128589531

For outlet item please check catalog here @pse_outlet
#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #pseOUTLETFURLA


0

VT TASSEL SLINGBAG
-
MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER
SIZE : 18CM x 15CM x 8CM
COLOUR : WINE RED , BLACK , DARK BROWN , LIGHT BROWN , LIGHT GREY
-
RM40 SM | RM45 SS
#sayajual #sayajualbag #sayajualbagmurah #sayajualbagmalaysia #sayajualbagmurahmalaysia #bagmurah #bagmalaysia #bagmalaysiamurah #teampeaceshop


0

RM1,350
LIVE UPDATE from PARIS ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Fast payment!
ETA 28 APRIL 2018
ORDER NOW!
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +601128589531

For outlet item please check catalog here @pse_outlet
#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #pseOUTLETFURLA


0

Di-inspirasikan daripada jenama terkemuka, kami keluarkan dalam material kulit lembu asli tanpa campuran. Ber-emboss eksklusif LEATHERDIVA, kini ditambah stok pada yang berminat. Cepat ye, first come first served โค๏ธ
...
WhatsApp kami SEKARANG untuk tempahan :
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
...
Follow Instagram kami :
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdivaofficial
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdiva.nora
...
Like page Facebook kami :
๐Ÿ’ป www.facebook.com/leatherdiva
...
Laman web rasmi kami :
๐Ÿ’ป www.leatherdiva.com.my
...
Lawati butik kami :
๐Ÿ  No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, Kuantan Pahang.
๐Ÿš• Google Maps : https://goo.gl/maps/xKpQsLtrWbA2
...
#leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #pahang #sayajualhandbag #kuantan #malaysia #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #butikkuantan


0

RM1,350
LIVE UPDATE from PARIS ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Fast payment!
ETA 28 APRIL 2018
ORDER NOW!
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +601128589531

For outlet item please check catalog here @pse_outlet
#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #pseOUTLETFURLA


0

KLAIRS Supple Preparation Unscented Toner 180ml
***
[READY STOCK]
#readystockaen95
...
Among the best selling item and MUST TRY ITEM!!! Toner yg merawat kulit bermasalah dan kusam. Sesuai utk kulit sensitif dan bermasalah. Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit. Membantu membersihkan liang roma.This toner will make ur skin healthier!
---
โ—๏ธResult is not typical, depends on the individualโ—๏ธโ—๏ธ
..
๐ŸŒน SUGGESTION: Read any interested products review for a better choice๐Ÿ’‹
...
โšก๏ธCopyright by @kaen95_skincare
---
๐Ÿ’ฐPRICE: RM84 sahaja
Nk dpt free pos bleh combine purchase manaยฒ items ๐Ÿ’‹
---
๐Ÿ“ฎHARGA POS
(semenanjung)
1 item: RM7
2 items ke ats: FREE POS (sabah sarawak)
1 item: RM10
3 items ke ats: FREE POS
---
..
..
โ˜Ž๏ธDM atau WS 010-6258816
..
#coduiakuantan #iiumk #klairs #klairsmy #klairsmalaysia #klairssupplepreparationunscentedtoner #supplerpreparationunscentedtoner #toner #koreantoner #bestsellingtoner #bestsellingkoreanskincare #koreanskincare #sayajual #originalkoreanskincare #kbeauty #kpop #koreancosmetic #jualanmurah #sale


0

Di-inspirasikan daripada jenama terkemuka, kami keluarkan dalam material kulit lembu asli tanpa campuran. Ber-emboss eksklusif LEATHERDIVA, kini ditambah stok pada yang berminat. Cepat ye, first come first served โค๏ธ
...
WhatsApp kami SEKARANG untuk tempahan :
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
...
Follow Instagram kami :
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdivaofficial
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdiva.nora
...
Like page Facebook kami :
๐Ÿ’ป www.facebook.com/leatherdiva
...
Laman web rasmi kami :
๐Ÿ’ป www.leatherdiva.com.my
...
Lawati butik kami :
๐Ÿ  No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, Kuantan Pahang.
๐Ÿš• Google Maps : https://goo.gl/maps/xKpQsLtrWbA2
...
#leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #pahang #sayajualhandbag #kuantan #malaysia #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #butikkuantan


0

#TipsKurus - Selepas bangun tidur minum 2-3 gelas air masak.

Banyak kajian dilakukan bahawa minum air masak 2-3 gelas setiap hari selepas tidur bagus untuk membakar lemak degil. Amalkan setiap hari

Bermanfaat? Like, komen โ€œBermanfaatโ€ dan SHARE. Esok saya share lagi tips. Stay tuned

#JomKurusBersamaDEINA #kevinzahri #jomkurus1malaysia #Jk1m #SayaJual #Kurus #TipsKurus #PetuaKurus


0

M&M's Almond 283.5g ๐Ÿ†• Travel retail edition. Boleh dapatkannya sekarang. Sudah berada di kedai โœ…. Borong kami bagi harga special ok ๐Ÿ‘Œ .

Whatsapp/Sms/Call : 0194145171
Facebook : Chocolate Collection
Instagram : chocolate_collection

#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #tunang #kahwin #mnm


0

๐Ÿ‘„FIIRA BREAST SERUM๐Ÿ‘„

Produk ni sejenis cream dan READY TO USE !!! Produk ini tidak melekit bila disapu kerana Pantas Menyerap...
Jadi anda akan Selesa walaupun memakai bra..
Bau yang Harum akan meningkatkan keyakinan anda bersama pasangan.. Kesan seawal 3-7 hari.. Dan yang paling best ia adalah 100% BAHAN ORGANIK DAN KELULUSAN KKM.. .

Fungsi #lotion_dada_muda โœ”๏ธ Menaikkan payudara kendur & jatuh
โœ”๏ธ Mencantikkan payudara leper
โœ”๏ธ Memontokkan payudara
โœ”๏ธ Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
โœ”๏ธ Menaikkan punggung yg jatuh
โœ”๏ธ Mengurangkan strechmark
โœ”๏ธ Mencerahkan aset
important : bagi yang dah besar , jangan takut ! Sebb fiira ni TIDAK akan membuat breast bertambh besar. TETAPI membantu UP kan (TEGANG) breast agar sentiasa terletak elok dan menawan ๐Ÿ˜˜

Whats app 019 3994270
Whats app 019 3994270 .
#fiirabreastserum
#fiiraserum
#breastserum
#fiirabreastserummurah
#fiirageleratrapat
#fiira
#fiiramontok
#fiiraserum
#upm
#uitm
#usm
#fiiramurah
#breastserum
#fiiraserum
#sayajual
#Terlajak
#Kelantan
#Ipoh
#Kuantan
#Seremban
#Perlis
#sayajual
#igreview


0

Di-inspirasikan daripada jenama terkemuka, kami keluarkan dalam material kulit lembu asli tanpa campuran. Ber-emboss eksklusif LEATHERDIVA, kini ditambah stok pada yang berminat. Cepat ye, first come first served โค๏ธ
...
WhatsApp kami SEKARANG untuk tempahan :
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
...
Follow Instagram kami :
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdivaofficial
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdiva.nora
...
Like page Facebook kami :
๐Ÿ’ป www.facebook.com/leatherdiva
...
Laman web rasmi kami :
๐Ÿ’ป www.leatherdiva.com.my
...
Lawati butik kami :
๐Ÿ  No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, Kuantan Pahang.
๐Ÿš• Google Maps : https://goo.gl/maps/xKpQsLtrWbA2
...
#leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #pahang #sayajualhandbag #kuantan #malaysia #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #butikkuantan


0

*STOCK SUPER LIMITED*

Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED โ„ข๏ธ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ˜• nak kurus tapi malas bersenam?
๐Ÿ˜ฃ nak kurus tapi malas DIET?
๐Ÿ˜ฐ kena tahan lapar untuk SLEEM
๐Ÿ˜ข asyik kena bahan sebab badan BIG?
๐Ÿ˜ฉ TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK?
๐Ÿ˜ฃ Double Triple chin?
๐Ÿค” nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya?
๐Ÿ˜ญ takde mood nak shooping sebab semua size S/M .
. ๐Ÿ’ฅAmazing Results!๐Ÿ’ฅ
1๏ธโƒฃ100% SEMULAJADI
2๏ธโƒฃMENGURANGKAN NAFSU MAKAN
3๏ธโƒฃMEMPERCEPATKAN METABOLISMA
4๏ธโƒฃMEMBAKAR LEMAK DEGIL
5๏ธโƒฃMENAIKKAN KADAR METABOLISMA
6๏ธโƒฃORIGINAL TESTIMONIES
How to order?

Whatsapp me +60122357107
.

Free COD
KL AREA
SUBANG
DAMANSARA
CHERAS
AMPANG
.

#feedbackreedyashop
#feedbackreedyashop #feedbackreedyashop #sayajual #jerawatpasir #GorgeousleemAdvance #Limitoxless #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced


0

๐Ÿ‘„FIIRA BREAST SERUM๐Ÿ‘„

Produk ni sejenis cream dan READY TO USE !!! Produk ini tidak melekit bila disapu kerana Pantas Menyerap...
Jadi anda akan Selesa walaupun memakai bra..
Bau yang Harum akan meningkatkan keyakinan anda bersama pasangan.. Kesan seawal 3-7 hari.. Dan yang paling best ia adalah 100% BAHAN ORGANIK DAN KELULUSAN KKM.. .

Fungsi #lotion_dada_muda โœ”๏ธ Menaikkan payudara kendur & jatuh
โœ”๏ธ Mencantikkan payudara leper
โœ”๏ธ Memontokkan payudara
โœ”๏ธ Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
โœ”๏ธ Menaikkan punggung yg jatuh
โœ”๏ธ Mengurangkan strechmark
โœ”๏ธ Mencerahkan aset
important : bagi yang dah besar , jangan takut ! Sebb fiira ni TIDAK akan membuat breast bertambh besar. TETAPI membantu UP kan (TEGANG) breast agar sentiasa terletak elok dan menawan ๐Ÿ˜˜

Whats app 019 3994270
Whats app 019 3994270 .
#fiirabreastserum
#fiiraserum
#breastserum
#fiirabreastserummurah
#fiirageleratrapat
#fiira
#fiiramontok
#fiiraserum
#upm
#uitm
#usm
#fiiramurah
#breastserum
#fiiraserum
#sayajual
#Terlajak
#Kelantan
#Ipoh
#Kuantan
#Seremban
#Perlis
#sayajual
#igreview


3

๐Ÿ‘ฐ Code #gwn19013fsp (WHITE)
๐Ÿ‘‰ More design #gownfsp
.
๐Ÿ’ฐ Price : RM190 free pos WM
EM add RM10
.
Size : S, M, L, XL, XXL
๐Ÿ‘‰ S : Waist 63cm, Hips 86cm, Bust 80cm
.
๐Ÿ‘‰ M : Waist 66cm, Hips 90cm, Bust 84cm
.
๐Ÿ‘‰ L : Waist 70cm, Hips 94cm, Bust 88cm
.
๐Ÿ‘‰ XL : Waist 73cm, Hips 98cm, Bust 92cm
.
๐Ÿ‘‰ XXL : Waist 76cm, Hips 104cm, Bust 96cm
.
๐Ÿ‘‰ Material : Net Yarn
.
*No add lining.
*Pre order 2@3 mgu
*Sila refer ukuran
.
Screnshot & wasap:
๐Ÿ“ฒ 014-6050280
๐Ÿ“ฒ 014-6050280
.
#rm200fsp
#whitegownfsp
#s_fsp #m_fsp #l_fsp #xl_fsp #xxl_fsp
.
#sayajual #sayajualbaju #dressnikahmalaysia #sayajualbajumurah #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #eveningdressmalaysia #sayajualdress #dressmalaysiamurah #bajupengantinmalaysia #sayajualbajupengantin #dressdinnermurah #dinnerdressmalaysia #dresstunang #weddingdressmalaysia #weddingdressmurah #bajukoreamalaysia #weddinggownmalaysia


0

Di-inspirasikan daripada jenama terkemuka, kami keluarkan dalam material kulit lembu asli tanpa campuran. Ber-emboss eksklusif LEATHERDIVA, kini ditambah stok pada yang berminat. Cepat ye, first come first served โค๏ธ
...
WhatsApp kami SEKARANG untuk tempahan :
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/60139219124
...
Follow Instagram kami :
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdivaofficial
๐Ÿ“ท https://instagram.com/leatherdiva.nora
...
Like page Facebook kami :
๐Ÿ’ป www.facebook.com/leatherdiva
...
Laman web rasmi kami :
๐Ÿ’ป www.leatherdiva.com.my
...
Lawati butik kami :
๐Ÿ  No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, Kuantan Pahang.
๐Ÿš• Google Maps : https://goo.gl/maps/xKpQsLtrWbA2
...
#leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #pahang #sayajualhandbag #kuantan #malaysia #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #butikkuantan


0

Lenyapkna jerawat dengan MagicJellyLovera dan pudarkan parut anda dengan LoveraDayCream.
.
Langkah mudah utk penjagaan mudah yg akan membuatkan kulit anda bebas jerawat dan parut.
.
DELIVERY AREA :
Seremban , Senawang , Ampangan , Seremban2 , Bahau , Ulu Bendul , Kuala Pilah , Batu Kikir , Juasseh , Senaling
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
#loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #naturalskincare #ubatjeragat #halalskincare #ubatparut #sayajual #halalproduct #MagicJellySeremban #MagicJellyBahau #MagicJellyKualaPilah #uitmkualapilah #MagicJellyNegeriSembilan #makeupmurah #skincaremurah #kualapilah #negerisembilan #agentdiperlukan #dropshipwanted #agentwanted #magicjellysenawang #eczema #sunburn
#TeamAdillaLovera


0

The end of the page