#sayajualpavlovamurah

Instagram photos and videos

#sayajualpavlovamurah#sayajualbrownies#sayajualpavlova#creampuffmurah#creampuffshahalam#cheesetartshahalam#browniesshahalam#browniesklang#browniessubang#cheesetartmurah#browniesmurah#creampuffklang#brownieskl#creamhornklang#sayajualcheesetart#cheesetartklang#sayajualcreampuff#adzrakimbakery#cyberjaya

Hashtags #sayajualpavlovamurah for Instagram

by @adzrakimbakery

Hmmm..malam-malam macam ni anda rasa lapar? .

Kalau dapat makan Brownies kan seronok! πŸ˜„ boleh je buat sendiri ikut video yang @buzzfeedtasty buat ni! .

Tapi nak lagi senang? Order je dari kami 😝 . Tekan je link dekat atas tu πŸ‘† .

Video credit to: @buzzfeedtasty .

#adzrakimbakery

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
1

by @royalcrust

Awal pagi punya batch πŸ˜‚. Hai guys for those yang ada sebarang pertanyaan please just direct whatsapp us. Nak tanya banyak mana pun tanya lah. Comment or DM takut terlepas pandang πŸ™ˆ
.
#sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #creamhornklang #browniesshahalam #browniesklang #sayajualbrownies #creampuffklang #sayajualcheesetart #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartmurah #creampuffshahalam

Klang
2

by @adzrakimbakery

Ok berjaya juga penuhkan papan order untuk weekend ni πŸ˜† .

Ada siapa lagi nak tambah order? Senang je! Ikut cara di bawah ni ~ .

Untuk order: πŸ“±Whatsapp/Call 013-3255927 (Hakim) atau tekan link di bio ☝️☝️☝️ .

#adzrakimbakery

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
3

by @adzrakimbakery

This customer of ours ordered our signature Chocolate Brownies the other day πŸ˜† .

Hopefully the πŸ‘ sign shows that he enjoyed our brownies and will order it again πŸ˜‚ .

How about you? How about spending the long weekend with some pavlova/brownies? πŸ˜‰ .

#adzrakimbakery #adzrakimbakerybelovedcustomers

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
1

by @royalcrust

Kepada yang tak tahu lagi , royal cheeze ni pun we boleh post kan if anda tinggal jauh dari kami . Jadi sesiapa yang berminat dari luar negeri ke boleh beli dengan kita ya πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #creamhornklang #browniesshahalam #browniesklang #sayajualbrownies #creampuffklang #sayajualcheesetart #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartmurah #creampuffshahalam

Royal Cheese
0

by @royalcrust

Hellooo semua. Our combo pack Red velvet + Royal Cheeze kami dah sold out . Pada yang berminat with our Red Velvet Pack we open order pada 22-23 september. Book awal kalau taknak menyesal di kemudian hari. Terima kasih 😎
.
sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #creamhornklang #browniesshahalam #browniesklang #sayajualbrownies #creampuffklang #sayajualcheesetart #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartmurah #creampuffshahalam

One City
0

by @adzrakimbakery

Biasanya kami akan minta pelanggan kami untuk ambil gambar Chocolate Brownies dari POV mereka, yelah, barulah happy kan feeling dari mereka sendiri πŸ’• .

Tapi untuk pelanggan kami yang ini, tak sempat nak ambil gambar nya, sebab sedap sangat katanya πŸ˜‚πŸ˜‚ .

Anda macam mana? Tak teringin nak rasa ke? 😜 .

#adzrakimbakery #adzrakimbakeryreview

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
1

by @adzrakimbakery

Biasanya, cinta tak mengenal masa dan tempat .

Samalah macam abang ni, bila dah jatuh cinta dengan pavlova kami, tak sempat bukak helmet, terus bukak peti menghadap 😍 .

Nak tahu apa yang menyebabkan abang ni begini sekali? Kenala cuba sendiri pavlova kami πŸ’• .

#adzrakimbakery #adzrakimbakerybelovedcustomers

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
1

by @adzrakimbakery

Ok minggu ni baru ada dua order masuk πŸ˜† .

Siapa yang berminat nak order Chocolate Brownies dan Pavlova? Jangan tunggu lagi! Order sekarang! 😁 .

Untuk order: πŸ“±Whatsapp/Call 013-3255927 (Hakim) atau tekan link di bio ☝️☝️☝️ .

#adzrakimbakery

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
3

by @adzrakimbakery

For those who would like to bake brownies on your own, here's one way to do it by @buzzfeedtasty ! You can enjoy your own brownies! 😊 .

However, to make it EASIER for you, you can always just order from us! We'll save you from all the troubles 😜 .

Video credit to @buzzfeedtasty .

To order: πŸ“±Whatsapp/Call 013-3255927 (Hakim) or click the link in the bio ☝️☝️☝️ .

#adzrakimbakery

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
1

by @adzrakimbakery

Sejak kebelakangan ni, 90% pelanggan kami selalu order Chocolate Brownies sahaja .

Kesian Pavlova kami, terngiang-ngiang dia sebab lama tak ada yang order, jealous dia dengan Chocolate Brownies yang lagi laris πŸ˜† .

Kepada peminat Pavlova di luar sana, anda perlu rasa Pavlova kami kerana rasanya tak sama dengan Pavlova di luar sana. Tak percaya? Boleh tengok review dari customer kami πŸ˜„ .

#adzrakimbakery

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota
1

by @royalcrust

Busy membaking dari pagi hari . Evening slot kita πŸ’•. Thanks semua. If nak book/ ada sebarang pertanyaan kindly direct whatsapp us okey. Nak survey dulu pun we ok je ☺️ .
http://royalcrust.wasap.my/
.
.
#sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #creamhornklang #browniesshahalam #browniesklang #sayajualbrownies #creampuffklang #sayajualcheesetart #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartmurah #creampuffshahalam

Klang
1