#sayajualpavlovamurah

Instagram photos and videos

#browniesklang#brownieskl#sayajualpavlovamurah#browniesmurah#sayajualpavlova#creampuffmurah#sayajualcreampuff#bowniesshahalam#pavlovapromo#unicorncake#creamhorn#redvelvet#browniessubang#rm35#nur#rm120#rm23#rm55#rm30#homemade#rm40#pavlova#pavlovashahalam#pavlovaklang#rm90#rm29#rm60#tialovabytiaibrahim

Hashtags #sayajualpavlovamurah for Instagram

Nak dekat seminggu we cuti. Hari ini kembali bekerja seperti biasa πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Order pada pagi ini, mostly order dari office untuk sambutan raya. Thank you so much πŸ€—
.
#brownieskl #bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Tak tahu nak hidang apa masa open house nanti 🀩. Brownies, Mini Pavlova and Creampuff antara hotseller serta pilihan open house raya anda nanti. Tak usah nak pening sini sana dah . Order je dengan kami 😘
.
#brownieskl #bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Baked fresh all day everyday ! Few slots available tomorrow πŸ‘Œ . Dont hesitate to whatsappp us . Just click pada link kami, tak perlu save number πŸ“²
.
.
#brownieskl #bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Cukup tak cuti tuh? Ke masih ada yang tak balik dari kampung lagi 😎. Kami akan beroperasi seperti biasa esok, sabtu dan ahad slots dah hampir penuh. Yang ingin membuat tempahan book awal tau. Brownie almond #rm35.
.
#brownieskl #bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Siapa masih mood raya lagi πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ. Confirm busy nak siapkan juadah untuk tetamu yang datang kan. No worries , order dessert dengan kita semua dah siap dah 😽
#brownieskl #bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

8 inch Red Velvet with Chocoreo design as requested by our beloved customer semalam. Tup tup esok dah nk raya dah kan πŸ˜‚Pada yang nak order for hari raya we mintak maaf sangat terpaksa tolak. We’re not available sampai 20th June πŸ™πŸ»
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Esok hari terakhir kami beroperasi, kepada yang berminat untuk membuat tempahan untuk esok masih boleh selit lagi ya. Cepat book sebelum terlambat 😘
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet #nur


2

Antara pilihan untuk event and open house nanti boleh order kita punya creampuff gebu ni. Dijamin nak lagi πŸ˜‹ #rm23
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Good Morning. Lagi beberapa hari lagi nak raya. Team Royal Crust akan bercuti dari 14 hb hingga 20hb . Yang nak order for open house kindly book cepat cepat before terlambat 😘
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Good Morning . 6 inch royal pavlova with mixed berries and kiwi ordered by Miss Syuhada yesterday. Thank you πŸ’—
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Alhamdulilah, antara feedback kita pada hari ni. Feel free untuk tag us. Really appreciate it 😘
.
Repost from @shikinrais @TopRankRepost #TopRankRepost Perangai sangat upload gambar creampuff strawberry gebu besar tapak tanganku pukol 3 ni kan? .
I'm not a big fan of creampuff but this one is out of the world! Sedap gila! From @royalcrust 😘😘😘
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Update ** SOLD** ESOK (5 june 2018) ada EXTRA 5pcs mini pavlova RM 18 sahaja. FREE delivery sekitar gombak,ampang ,setapak dan berdekatan. CEPAT comment di bawah or DM or Whatsapp 0123211419 sebelum di sambar orang. #tialovabytiaibrahim #sayajualpavlovamurah #promo #pavlova #homemade


3

Royal Pavlova 6 inch love shape with berries and kiwi plus drizzle with nutella as requested by our beloved customer. Thank you πŸ˜ŠπŸ‘ #rm60
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Yes , it is Charcoal Creampuff ! We are soooo impressed, tak sangka ada orang boleh teka creampuff apa ni. Because jarang nak tgk dessert color macam ni kan. Siapa yang nak cuba boleh roger roger kita ya πŸ˜‹
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

6 boxes of 10 inch brownies with assorted drizzle and 2 boxes of mini pavlova ordered by Miss Najiha for buka puasa event. Thank you so much ☺️
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


1

Tak lupe juga pada order dessert kita yang lain. Our brownie , creampuff pavlova semua kita ambil order macam biasa ya. Thank you semua yang order hari ni, yang nak pickup pukul 4 ni boleh ambil dah tau 😘.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


2

Pada yang tengok story kami mesti dah tahu kita nak keluarkan creampuff perisa baru ni . Tak sempat nak rasmikan semalam. So introducing to you. Our brand new flavor Chocolate Creampuff 🍫. Luar dalam semua chocolate tau 🀀🀀. Peminat chocolate boleh whatsapp cepat untuk book ! Flavor sedap sedap macam ni semestinya limited .Harga RM30 sahaja πŸ€—
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniessubang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


1

Supposed to be Happy Anniversary πŸ˜‚. Alkisahnya tersalah tulisan piping, mujur sempat tukar balik ganti yang lain before sampai ke penerima . Alang alang dah ambil gambar kita post jela 😊. 7 inch love shape brownie with berries and cadbury neap chocolate πŸ’— #rm55
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Kami di Royal Crust memgucapkan Selamat Berbuka Semua . Yang dah dapat creampuff , creamhorn, cheesetart and pavlova letak dalam peti ais ya. Sejuk sejuk makan confirm nikmat 😊
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Okay order untuk di pickup petang ni dah siap. Boleh datang ambil dah di studio kami Taman Sri Andalas Klang. Thank you 😘
.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Good Morning. Buka puasa dengan creampuff nutella kita mesti best (apa lah pagi pagi dah fikir nak bukak puasa apa πŸ˜‚) #rm29
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


1

For those yang order Royal Pavlova akan dapat free topping buah peach πŸ‘ ni . Confirm ramai suka ! That golden flesh will give you sensational taste πŸ˜‹. Harga sama RM30/6 inch . Sementara stock masih ada tau.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


3

Brownie love 7 inch with assorted chocolate toppings and berries for Miss Siti Norhedayah today. Thank you πŸ€—
.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


2

Good afternoon 🌞. Puasa puasa pun ada yang nak ambik awal pagi dah hari ini. No problem for us πŸ‘Œ, waktu pickup dari pukul 10 am- 6 pm.
.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Dengan our creampuff pun boleh sambut birthday meriah macam ini tau. Thank you so muchhh @syareenamustika yang selalu repeat order dengan kami bila nak sambut birthday family dan rakan rakan πŸ’‹πŸ’‹
.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Siapa punya banyak banyak ni cepat mengaku πŸ˜†. Our dessert pada tengah hari tadi dah selamat bersama tuannya. Thank you sudi pickup di studio kami πŸ€—
.
Kindly , please book at least 2-3 days. Directly whatsapp us untuk book , just click our link at bio (tak perlu save numb πŸ€—) .
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #sayajualcreampuff #browniesmurah #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #sayajualbrownies


0

Hai ! Asslam. Pada bulan puasa ni we beroperasi seperti biasa . Waktu delivery dari pukul 10 am hingga 4 pm 😎
.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

Jangan lupe combo box kita yang ada lagi sampai sekarang ! Nak stop combo ni pun rasa sayang sebab ramai yang akan request nak balik combo ni πŸ˜‚. Harga serendah RM30. Yang pasti boleh bukak puasa sambil layan brownie and creampuff πŸ˜‹
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


2

Brownie with royal toppings : strawberry, peach and blueberries drizzle with Nutella. Thank you Miss Afina. Selamat berbuka semua 🌸
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


0

M&M and Cadbury Neap Cheesetart drizzle with Nutella ordered by our beloved regular customer Miss Chin. Thank you 😘
.
.
#bowniesshahalam #browniesklang #pavlovapromo #sayajualcreampuff #browniesklang #brownieskl #creampuffmurah #browniesmurah #sayajualpavlova #sayajualpavlovamurah #unicorncake #creamhorn #redvelvet


2