#sayajualshawlmurah

Instagram photos and videos

#sayajualshawlmurah#shawlmurah#sayajualshawl#sayajualtudung#shawllabuh#instantshawlmurah#shawlprintedlabuh#shawlmurahmalaysia#tudunglabuhmurah#jimmyscarves#trustedseller#longshawl#bazaarpaknil#wideshawl#instantshawlprinted#sayajual#instantshawllabuh#chiffonshawl#chiffonshawlmurah#shawl#crushshawl#tudungmurah

Hashtags #sayajualshawlmurah for Instagram

BOKITTA
Dm for order
Material Smooth Chiffon
Magestic Garden


1

Bawal Fiona ni mmg laku keras🙌🏻 sampai sis kena stop order sementara stock baru sampai. Jangan risau sis akan update bila warna baru sampai khas untuk korang😘
.
.
To order kindly whatsapp 📲 016 584 8991
.
.
#shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawlmurah #shawlpleated #pleatedshawl #kl #shahalam #setiaalam #klang #sabah #sarawak #kkcity #bazaarpaknil #crushshawl #shawlcrush #shawlcrushchiffon #innersilang #innersilangmurah #crushshawl #sayajualinner #sayajualshawl #sayajualmurah #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #tudungeyelash #shawleyelash #eyelashchiffonshawl #chiffoneyelash #shawlchiffoneyelash


0

Pelbagai Tudung
Cantik ✨
Menarik 🔥
Kemas 💋
Sila DM untuk order


1

Bawal Saudia (Bidang 45)

Colour: Black only
Measurement: 115cm X 115cm
Material: Cotton
Price: RM8
Add postage: RM9 SM RM12 SS
Whatsapp: 017-7032909 .

#sayajualbawalsaudia #sayajualbawal #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlmurah #bazarpaknil #motifviral #produkviral2018 #tudungviral2018 #haneesyahanee #ernisha


1

Bawal Saudia (Bidang 45)

Colour: Black only
Measurement: 115cm X 115cm
Material: Cotton
Price: RM8
Add postage: RM9 SM RM12 SS
Whatsapp: 017-7032909 .

#sayajualbawalsaudia #sayajualbawal #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlmurah #bazarpaknil #motifviral #produkviral2018 #tudungviral2018 #haneesyahanee #ernisha


0

Bawal Saudia (Bidang 45)

Colour: Black only
Measurement: 115cm X 115cm
Material: Cotton
Price: RM8
Add postage: RM9 SM RM12 SS
Whatsapp: 017-7032909 .

#sayajualbawalsaudia #sayajualbawal #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlmurah #bazarpaknil #motifviral #produkviral2018 #tudungviral2018 #haneesyahanee #ernisha


0

BOKITTA
Dm for order
Material Smooth Chiffon
Italy Romance


3

Last call, Offer Giler Giler 4 PCS RM100 sahaja inc postage SM Uolls🔥Grab Now or Cry Later!
.
.
Sila klik di sini untuk pilihan 16 menawan Lara Bawal Shawl Instant, @katalog.cahayayati.
.
.
5 SEBAB WAJIB TRY LARA BAWAL NI🔥
.
🔼TAK PAYAH PIN SANA SINI
🔼JIMAT MASA, SARUNG SAHAJA. Ini confirm feveret semua orang. Jimat masa bersiap uolls tau.
.
🔼LABUH SELAMAT MENUTUP AURAT, 2MX0.7M. Alhamdulillah nak cantik bukan kena kat mata sendiri je. Pandangan Allah lebih penting betul kan?
.
🔼MATERIAL BEST, CHIFFON CERUTTI, labuh boleh adjust, model pinkan ke bahu tuu. Jatuhkan je kalau nak labuh.
.
🔼AWNING BAWAL MUDAH BENTUK. Tak iron pun dah senang nak bentuk tauu. Kalau iron, jelita terus jadinya
.
.
.
HARGA FLASH SALE 19-21 JAN SAHAJA
.
🔥1 PCS RM35 termasuk postage semenanjung
🔥🔥Offer Giler Giler Terlajak Murah , 4 PCS RM100 sahaja uolls dan harga termasuk postage semenanjung
.
-Untuk Sabah/sarawak postage +RM10 ya
-Postage bermula Selasa 22hb ya
-Semua 16 warna available
.
.
🔼Serious buyer & fast payment only. Jom order jom.
.
.
🔼CARA ORDER:
1-Pilih warna yg nak dahulu. Klik di sini utk gambar besar, @katalog.cahayayati
.
2-Klik link biru whatsapp pada bio untuk order (sertakan warna yang nak)


5

🌸RARA PLAIN WIDE SHAWL🌸
.

Material: Chiffon Georgette
Measurement: 2m x 0.7m
Design: End Curve
.

KENAPA WAJIB ADA RARA SHAWL? .
.
🔥Material chiffon georgette
🔥Senang nak bentuk
🔥Jahitan kemas
🔥Pnjg 2meter x0.7meter
🔥Labuh dan senang nak lilit pelbagai gaya
🔥Tak jarang
🔥Material lembut. Tak panas. Selesa. .
Atau KLIK link di bawah
.

RM 35 ,beli 3 Helai pada RM 99

http://www.wasap.my/+60129054745
.

#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah#wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #chiffonshawl #chiffonshawlmurah
#instantshawl #instantshawl2muka #instantshawlmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlycra #shawl #shawlmurah #sakurahijabista


0

(Offer Giler Giler 4 PCS RM100 JER) Cepat-cepat, jangan lambat-lambat..Ramai dah order ni, korang bila lagi?😍
.
Bolehlah jimat sikit kalau order masa promo FLASH SALE ni. Pilihan 16 warna ada di sini, Klik @katalog.cahayayati.
.
.
✔️Harga sah selagi ada stok sahaja tauuu bermula 19-21 Januari ini (3 Hari sahaja) Grab now or cry later❗️❗️
.
.
5 SEBAB KENAPA KORANG WAJIB TRY LARA BAWAL NI🔥
.
🔼TAK PAYAH PIN SANA SINI
🔼JIMAT MASA, SARUNG SAHAJA. Ini confirm feveret semua orang. Jimat masa bersiap uolls tau.
.
🔼LABUH SELAMAT MENUTUP AURAT, 2MX0.7M. Alhamdulillah nak cantik bukan kena kat mata sendiri je. Pandangan Allah lebih penting betul kan?
.
🔼MATERIAL BEST, CHIFFON CERUTTI, labuh boleh adjust, model pinkan ke bahu tuu. Jatuhkan je kalau nak labuh.
.
🔼AWNING BAWAL MUDAH BENTUK. Tak iron pun dah senang nak bentuk tauu. Kalau iron, jelita terus jadinya
.
.
FLASH SALE🔥
🔥1 PCS RM35 termasuk postage semenanjung
🔥🔥Offer Giler Giler Terlajak Murah , 4 PCS RM100 sahaja uolls dan harga termasuk postage semenanjung
.
-Untuk Sabah/sarawak postage +RM10 ya
-Postage bermula Selasa 22hb ya
-Semua 16 warna available (swipe sebelah)
.
.
🔼CARA ORDER:
1- Klik di sini utk pilihan 16 warna, @katalog.cahayayati
.
2-Klik link biru whatsapp pada bio untuk order (sertakan warna yang nak)
.
.
.
.
🔼P/s : Warna sebenar mungkin berbeza kerana faktor kamera, pencahayaan dan resolusi skrin paparan HP yang berbeza. Tapi semua tetap cantikss uolls✨✨ Harap maklum ya😍


5

SUKAR kawal selera makan ? Boleh cuba CARBOCHOC !
-
Antara lain kelebihan CARBOCHOC :
1) Kawal selera makan.
2) Tingkatkan tenaga
3) Tingkatkan kesihatan jantung.
4) Hindari penyakit kronik.
5) Cegah diabetis.
6) Bantu turunkan berat badan.
-
KLIK Link Bio diatas untuk pertanyaan/order 😘😄
-
#Carbochoc #Carboflex #Deflex #Cleaflex #Carbolimex


5

Siapa peminat Bawal Shawl macam LARA INSTANT ni? Inilah masanya untuk korang grab sebab harga dah Terlajak Murahh.
.
4 HELAI RM100 SHJ UOLLS!
.
Lagi best sebab:
🔼TAK PAYAH PIN SANA SINI
.
🔼JIMAT MASA, SARUNG SAHAJA. Ini confirm feveret semua orang. Jimat masa bersiap uolls tau.
.
🔼LABUH SELAMAT MENUTUP AURAT, 2MX0.7M. Alhamdulillah nak cantik bukan kena kat mata sendiri je. Pandangan Allah lebih penting betul kan?
.
🔼MATERIAL BEST, CHIFFON CERUTTI, labuh boleh adjust, model pinkan ke bahu tuu. Jatuhkan je kalau nak labuh.
.
🔼AWNING BAWAL MUDAH BENTUK. Tak iron pun dah senang nak bentuk tauu. Kalau iron, jelita terus jadinya
.
.
HARGA FLASH SALES 19-21 JAN SAHAJA
🔼1 helai Rm35 inc postage
🔼PROMO TERHAD JIMAT : 4 HELAI RM100 SHJ & HARGA TERMASUK POSTAGE UTK SM
.
.
*Kos pos SS 1-4(+RM10)
*Sah selagi ade stok sahaja
*Harga kombo termasuk postage Sm
.
🔼Serious buyer & fast payment only.
.
.
🔼CARA ORDER:
1-PILIH warna yg nak dahulu. Klik di sini @katalog.cahayayati
2-Klik link biru whatsapp pada bio untuk order (sertakan warna yang nak)
.
.
.
🔼P/s : Warna sebenar mungkin berbeza kerana faktor kamera, pencahayaan dan resolusi skrin paparan HP yang berbeza. Tapi semua tetap cantikss uolls✨✨ Harap maklum ya😍


3

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
[Arissa Bubble Satin Eyelash]⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pernah jumpa tak shawl dua bahagian? Satu matte dan satu lagi satin? Haaa jangan tak tahu satu kelebihan Arissa Bubble Satin ni boleh pakai dua bahagian tau! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kalau tak percaya boleh tengok video dekat highlights ig @scarves.crown 💖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Promo arissa masih on going tau , masa tengah promo nila korang kena grab 💨

#Bubblesatin #eyelashemming #mattesatinsilk #mattesatin #satinshawlmurah #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #satineyelash #shawlmurah #duckscarves #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualmattesatin #sayajualtudung #duckscarf #duckscarvesinspired #sisjual


1

[BASIC SHAWL, code Choco]
GOOD NEWS - Our basic shawls will be back tomorrow with more colors, 8 PM 😘 Dont forget to turn on your notification!
Thankyou untuk yang setia menunggu Lolyco Shawls which everytime keluar memang akan sold out! You gais mmg amazing ❤. 1pcs RM25 and 2 for RM40 only!
________________________
☎ Whatsapp +6 0133828827 to order! (or just click link at bio)

#basicshawl #shawlpublika #shawleyelashes #shawlviral #viral #shawllabuh #shawlsatin #shawltutorial #shawlmurah #shawls #mfmirafilzah #mirafilzah #remyishak #pujaanhatikanda #akucintadia
#bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalsquare #bawalsatin #bawalmurah #tutorialbawal #bawal45 #gegarvaganza2018 #fashion #tudungpastel #sayajualtudung #sayajualshawlmurah


1

🌹RARA WIDESHAWL🌹
.
💰SEHELAI RM35 + POSTAGE SM RM8/SS RM12💰
.
💰3 HELAI RM100 + POSTAGE SM RM10/ SS RM14💰
.
.
Material chiffon georgette
🔥Senang nak bentuk
🔥Jahitan kemas
🔥Pnjg 2meter x0.7meter
🔥Labuh dan senang nak lilit pelbagai gaya
🔥Tak jarang
🔥Material lembut. Tak panas. Selesa
.
Whatsapp :
0135744606
to order 😍😍 .
.
Atau KLIK link di bio IG
.
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah#wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #chiffonshawl #chiffonshawlmurah
#instantshawl #instantshawl2muka #instantshawlmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlycra #shawl #shawlmurah #sakurahijabistads


0

🌹RARA WIDESHAWL🌹
.
💰SEHELAI RM35 + POSTAGE SM RM8/SS RM12💰
.
💰3 HELAI RM100 + POSTAGE SM RM10/ SS RM14💰
.
.
Material chiffon georgette
🔥Senang nak bentuk
🔥Jahitan kemas
🔥Pnjg 2meter x0.7meter
🔥Labuh dan senang nak lilit pelbagai gaya
🔥Tak jarang
🔥Material lembut. Tak panas. Selesa
.
Whatsapp :
0135744606
to order 😍😍 .
.
Atau KLIK link di bio IG
.
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah#wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #chiffonshawl #chiffonshawlmurah
#instantshawl #instantshawl2muka #instantshawlmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlycra #shawl #shawlmurah #sakurahijabistads


0

🌹RARA WIDESHAWL🌹
.
💰SEHELAI RM35 + POSTAGE SM RM8/SS RM12💰
.
💰3 HELAI RM100 + POSTAGE SM RM10/ SS RM14💰
.
.
Material chiffon georgette
🔥Senang nak bentuk
🔥Jahitan kemas
🔥Pnjg 2meter x0.7meter
🔥Labuh dan senang nak lilit pelbagai gaya
🔥Tak jarang
🔥Material lembut. Tak panas. Selesa
.
Whatsapp :
0135744606
to order 😍😍 .
.
Atau KLIK link di bio IG
.
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah#wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #chiffonshawl #chiffonshawlmurah
#instantshawl #instantshawl2muka #instantshawlmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlycra #shawl #shawlmurah #sakurahijabistads


1

Instant Shawl turut mempunyai design abstrak yg menarik. Terdiri daripada 5 code iaitu
✔BANANA PLUM
✔BLACK PENNY
✔PERSIAN BLUE
✔ROSE GOLD ✔FROSTED PINE

Jom dapatkan segera dgn harga promo sebelum terlambat. Permintaan terlalu tinggi jangan anda semua tak sempat merasa ye!!😉😉😉 📲tekan saja link di bio atau dm

#shawllabuh #shawlprintedlabuh
#sayajualtudung #sayajualshawlmurah
#shawlmurahmalaysia #instantshawllabuh
#instantshawlprinted #instantshawlmurah #tudunglabuhmurah #jimmyscarves #trustedseller


1

THE PRISM INSTANT SHAWL
Mempunyai scuba awning yang memudahkan utk dibentuk dgn cantik. Inner juga diperbuat dari soft cotton yang memberi keselesaan sepanjang hari kepada pemakai..
Mudah, pantas, dan cantik !
Place order sekarang utk dapatkan harga pengenalan yg pastinya berbaloi 📲tekan saja link di bio atau dm

#shawllabuh #shawlprintedlabuh
#sayajualtudung #sayajualshawlmurah
#shawlmurahmalaysia #instantshawllabuh
#instantshawlprinted #instantshawlmurah #tudunglabuhmurah #jimmyscarves #trustedseller


1

THE PRISM WIDE SHAWL
Didatangkan dgn design abstrak yg exclusive dan sesuai utk semua acara.. cukup utk anda gayakan mengikut selera fashion masing2..
Bergaya sambil menutup aurat kini tidak lagi mustahil 🌹

Jom place order sekarang utk dapatkan harga promo pengenalan. 📲📲 tekan saja link di bio atau dm

#shawllabuh #shawlprintedlabuh
#sayajualtudung #sayajualshawlmurah
#shawlmurahmalaysia #instantshawllabuh
#instantshawlprinted #instantshawlmurah #tudunglabuhmurah #jimmyscarves #trustedseller


0