#sayanakcantik

Instagram photos and videos

#sayanakcantik#perfectskinsupplement#fienabeautyline#testimonipss#sayanakkurus#sayajual#sayanakputih#jomcantik#pssnewformula#tipsmukacantik#jomkurus#jerawatcepatkecut#jerawatcepathilang#putihsatubadan#pssnewedition#nakcantikcepat#teamfienabeauty#kemamkemamcantik#putihdenganselamat#putihgebugebas#putihcepat

Hashtags #sayanakcantik for Instagram

“MULANYA SAYA TAK PERCAYA, TAPI....” .
.
“Nah hasil 7 hari lebih consume pss. Mulanya saya tak percaya dan ragu² tapi lepas saya consume ni memang terbaik la PSS ni 👍"
.
.
Ada yg nk tahu rahsia sis jaga kulit pudar dari sebarang parut jerawat & putih sampai macam ni? Jom Bella guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak Bella bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-11019954
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty


0

AWAS❗❗❗ JANGAN TERPEDAYA DENGAN PENJUALAN CHOCOFIT DI KEDAI2 JAMU,SHOPEE,LAZADA ATAU MANA2 KEDAI TANPA ID SAH MEREKA OKEY! PIHAK HQ MASIH MEMBANTERAS ISU INI AGAR PENGGUNA2 CHOCOFIT TIDAK MEMBELI DENGAN PENJUAL YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB! JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK 👍👍👍 (ID : KPD 012) (IG : mummymayaofficial)

PROMO COMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION🌞 yang bernilai RM48 & shaker limited edition green color yg sgt cun! Selagi stock masih ada ya!!! 🔛❌🔛 CHOCOLISTA ❤

CEPAT SUBMIT ORDER DENGAN SAYA!
tekan je wassap link nie http://www.wasap.my/60145289628/CHOCOFIT 🚗cod area cheras kl,maran,temerloh,rembau & seremban
📬postage seluruh malaysia (setiap hari)

#chocofitmalaysia #chocofitcheras #chocofitampang #chocofitrembau #chocofitseremban #teamchocofitmalaysia #testimonichocofit #feedbackchocofitmalaysia #CHOCOFIT #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu


0

KENAPA SEBENARNYA NAK KURUS? WHATS YOUR BIG WHY?
.
Bab ni kena jelas dulu bila nak mulakan misi kurus.. saya selalu tanya coachee saya SEBAB apa dorg nak turun berat ni. Sebab suami ke, sebab nak konvo ke, sebab kena ejek ke.. atau sebab untuk kesihatan diri sendiri?
.
Penting kalau nak kurus ni.. jangan buat untuk orang lain. Sebab nanti kalau org lain kata “lahhh takpe la overweight pun.. i sayang you jugak” ♥️ so kita pun tak jadi la kurus.. dah ada orang syg kan 🤪
.
Set kan niat.. untuk kesihatan sendiri.. keyakinan diri sendiri.. nak happy.. nak rasa bertenaga.. nak senang beribadah.. untuk diri sendiri dulu. Orang lain bukan nak tolong pikul badan awak pun kalau awak overweight. Kaki sendiri yang sakit sebab berlebihan berat 😔
.
Dan pada yang dah turun berat n ada orang kata “eh tak cantik la kurus macam orang sakit blablabla”... keep calm n smile 😊 percayalah cakap saya.. dorg sebenarnya jeles 🤪 tak perlu berdebat lawan mulut dengan orang lain.. you know what you want. Stay focus ok 🔥🔥🔥 .
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


0

Kad Kahwin dah hantar
Cincin dah beli
Baju nikah dah tempah
Set pelamin dah siap sewa
Goodies bag dah tempah

Betul ke dah siap cheklist tu
Kulit macam mana, takkan nk biar je mngerutu je‼

Jangan risau MAGIC SLIMWHITE kan ada
Tak sampai sebulan dah nmpak kesan
Tak perlu injection pun
Kemam2 dah berseri💞

Jom dapatkan Magic Slim White dgn pengedar sah anda skrg!!! Whatsapp 📲0124271408


1

Kad Kahwin dah hantar
Cincin dah beli
Baju nikah dah tempah
Set pelamin dah siap sewa
Goodies bag dah tempah

Betul ke dah siap cheklist tu
Kulit macam mana, takkan nk biar je mngerutu je‼

Jangan risau MAGIC SLIMWHITE kan ada
Tak sampai sebulan dah nmpak kesan
Tak perlu injection pun
Kemam2 dah berseri💞

Jom dapatkan Magic Slim White dgn pengedar sah anda skrg!!! Whatsapp 📲0124271408


1

Kad Kahwin dah hantar
Cincin dah beli
Baju nikah dah tempah
Set pelamin dah siap sewa
Goodies bag dah tempah

Betul ke dah siap cheklist tu
Kulit macam mana, takkan nk biar je mngerutu je‼

Jangan risau MAGIC SLIMWHITE kan ada
Tak sampai sebulan dah nmpak kesan
Tak perlu injection pun
Kemam2 dah berseri💞

Jom dapatkan Magic Slim White dgn pengedar sah anda skrg!!! Whatsapp 📲0124271408


1

"BARU 3 HARI TAPI PERUBAHAN SANGAT KETARA😍"
.
jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..😋 promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang 🚀
.
🎀 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C 💉
🎀 100% Vitamin C & buah-buahan
🎀 Tiada Pantang Larang ❌
🎀 Hanya Perlu Minum Air Masak Banyak²
🎀 Kemam2 terus Putih Gebu 😍
🎀 Kesan Sepantas Injection 🔥
.
📲ws "PSS" ke 0179872636 skrg korang akan dpt FREE POST
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih#terapiinstagram#ajimaura#putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

FAKTOR PENYEBAB JERAWAT DI WAJAH 😌.
.
. 🐾Gaya hidup tidak sihat.
.
💋Jika memiliki jerawat di wajah dengan jumlah banyak yang bukan disebabkan dari masalah kebersihan dan lainnya, kemungkinan yang menjadi faktor penyebab jerawat di wajah adalah gaya hidup tidak sihat. Kerana banyak merokok, tidak makan makanan yang sihat, kurang mengambil air mineral boleh meningkatkan risiko berbagai macam masalah pada kulit seperti jerawat. .
.
🐾Penggunaan make up berlebihan.
.
💋Yang banyak menjadi faktor penyebab jerawat pada wanita dewasa ialah akibat penggunaan make up yang terlalu berlebihan atau pun terlalu banyak. sebab make up boleh menyumbat pori pori pada wajah juga yang nantinya akan menjadi jerawat batu dan lainnya. .
.
🐾Tidak menjaga kebersihan kulit.
.
💋Tidak sedikit pula orang berjerawat karena faktor penyebab jerawat di wajah salah satunya juga yaitu karena faktor kebersihan kulit yang tidak di jaga dengan baik. menjaga kebersihan kulit perlu sekali di lakukan sebab jika tidak maka debu yang menempel akan menginap lama di kulit sehingga menjadi jerawat. Sehingga orang orang yang tidak membersihkan kulitnya dengan baik, dengan rajin atau pun dengan cara yang betul boleh menjadi kotor dan untuk menjadi jerawat.
.
.
Nak senang & mudah? #kemam2 #perfectskinsupplement .
SELAMAT MENCUBA 💕 😘
.
.
📲ws "PSS" ke 0179102751 skrg SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
#fienabeautyline#perfectskinsupplement#testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

“10 hari saya consume pss ni memang ketara perubahan kulit saya”
.
Tiada lg jerawat2 kecil & ruam2 merah yg naik kat muka. Mekap tebal2 sekarang pun xkisah dah sbb jerawat susah sgt nak naik macam duluu..
-Fatin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Fatin jaga kulit sampai bersih licin macam ni? J0m cik fiena guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik shry bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
019-9116797 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

“10 hari saya consume pss ni memang ketara perubahan kulit saya”
.
Tiada lg jerawat2 kecil & ruam2 merah yg naik kat muka. Mekap tebal2 sekarang pun xkisah dah sbb jerawat susah sgt nak naik macam duluu..
-Fatin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Fatin jaga kulit sampai bersih licin macam ni? J0m cik fiena guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik shry bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
019-9116797 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


1

“10 hari saya consume pss ni memang ketara perubahan kulit saya”
.
Tiada lg jerawat2 kecil & ruam2 merah yg naik kat muka. Mekap tebal2 sekarang pun xkisah dah sbb jerawat susah sgt nak naik macam duluu..
-Fatin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Fatin jaga kulit sampai bersih licin macam ni? J0m cik fiena guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik shry bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
019-9116797 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


1

Assalamualaikum guys🌸 Ada ke sekarang ni yang tengah cari supplement utk putih & sihat satu bdan? Mesti pening nak cari supplement yg elok & betul2 berkesan kan?
Okay harini sis nak share dengan korang kebaikan #perfectskinsupplement😙
.
Mula2 sis nak share dengan korang kandungan PSS ni 👇👇
.
Isi Kandungan Perfect Skin Supplement (PSS)
---------
✅ Extract Grape 🍇
✅ Extract Strawberry 🍓
✅ Mirifica
✅ Vitamin C 🍊
✅ Astaxanithin
✅ Pearl Powder
.
.
Admin nak bagitau uolss isi kandungan pss ni baik sangat untuk luaran dan dalaman. kita perempuan kena at least ambil 1 supplement utk kita jaga awet muda & dalaman kita kan sbb dlm supplement ni ada kolegen, extract buah2 semua tu 😘 nk bg kulit kita kekal tegang dan anjal 😍
.
WHATSAPP "NAK" ke
011 - 29289806
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #uitmshahalam #shahalam #seksyen7 #teamhajar


1

NAK BELI TEH KURUS ONLINE BELI LAH BRAND MEDINADESIRE SEBAB ADA DI UJI KAJI DARI MAKMAL YANG SAH IAITU SIRIM MALAYSIA .
BUKAN SEBARANG LAB TEST .ATAU APEK2 LAB TEST YE. .
SAYANG ORGAN KAN. SO PILIH TEHMEDINADESIRE .
.
SAYANG BODY SO PILIHLAH MINUMAN HERBA ORGANIC JANGAN TELAN CHEMICAL YE.
.
BIAR TURUN LAMBAT TAPI SELAMAT.
.
MESEJ 0162199742 UNTUK DAPATKAN SEGERA...
.

#teamilafazila#fitnessmalaysia#supplimentkurus#i#slimtea#skinnytea#skinnytetox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#ramping#kurusselepasraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#u#kuruscepat#tipkurus#nakkuruscepat#senaman#zumbamalaysia#kurusdalam7hari#kurusdalam2minggu#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea


0

JANGAN MALU UNTUK TRANSFORM DIRI ANDA!!!
.
Buktikan kita sebagai wanita MAMPU MENJAGA KETRAMPILAN DIRI serta mendapatkan BENTUK BADAN IDAMAN👩
.
Harga murah dan mampu milik! Kualiti terbaik!👍😊 Tak sama macam korset korset biasa yang mungkin anda pernah beli dan pakai

This ultraslim is so special😍😍😍😍 Nak tahu special yang macamana tu? Wajib beli dulu and try sendiri

Meh contact Anis sekarang😘
.
017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset #korsetultraslim


0

FEEDBACK slps amal LALEH Suami n adik yg susah membuang jadi MUDAH MEMBUANG
.

MUDAHKAN...minum je paling besttt SEDAP😋😋😋
.

HARGA
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78
(FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss

NAK KURUS👉 Klik link dkt bio @ direct wasap di 0129292554👌
#supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoks #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #tipskurus #rahsiakurus #senaman #kurusdalam2minggu #caranakkurus #klubnalaleh #kopikurus #klubnalalehkuantan #kopikurusviral #wedding #kurus #kempisperut #minumjekurus #bajuplussize #bajusaizbesar


1

Pengguna lipstick Nurraysa dan bakal pengguna Lipmatte Nurraysa, antara pembeli awal yang membuat pembayaran dengan harga pre launch. Lipmatte Nurraysa juga diformulasi untuk mengatasi dan menghilangkan masalah bibir.

Lipmatte pun dah dipos, Semoga selamat sampai dengan cepat😘😘😘 Untuk anda yang nak order boleh terus whatsapp 013-627 5421

#customernurraysabeautymalaysia
#lipmattenurraysa0136275421


3

BERJAM JAM PAKAI, TAPI MASIH SELESA
.
.
.
Biasanya Anis, saya ni jenis malas nak pakai korset g kerja sebab kebanyakan korset yang saya beli dan pakai rasa SAKIT DAN GATAL. Kalau saya pakai g kerja pun, petang tu saya dah tak sabar dah nak balik rumah, nak punchcard cepat cepat kemudian drive terus ke rumah sebab kain dia tak best.. Rimas pakai
.
.
Saya fikir semua korset macam tu, tapi ternyata anggapan saya SALAH!!! Tak sangka korset yang saya beli dengan Anis ni lain sangat material dia😀 yaAllah selesa sangat sampai tak terasa pun diri ini sedang berkorset
.
.
Badan terbentuk secara natural. Kain sangat selesa dan tidak gatal pada badan. Kalau macam ni, pakai hari hari pun saya tak kesah!! 😍 Thank you Anis share benda best ni dengan saya
.
.
Alhamdulillah feedback positif👏👏👏 Jom buat tempahan dengan Anis sekarang

AMARAN:ANIS JUAL KORSET ORIGINAL SAHAJA

Penjual korset,
Anis 017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset


0

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar di pasaran yayaa dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu licin jer . .
.
Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2. So yayaa edit buat mcm ni. Kalau tak nampak tulisan tu zoom besar2 lah yer 😀 Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg.
.
Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut. Whitehead blackhead smua hilang, kulit makin tak berminyaakk & byk lg”.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak yayaa bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
017 - 9102751
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty


0

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
WHATSAPP "NAK"
017 - 9102751
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty


0

Haa sis tahu ramai lagi yg tak guna 1 set “syantik” ni kan? PSS + SATIS SOAP . Kalau ualls nak tahu set syantik menjadi kegilaan orang ramai sekarang huhu Sebab ianya set lengkap yg merawat kulit dari dalam & luaran. Lagi satu memang jimat kalau ualls grab set ni. Mai la cuba confirm jatuh hati sekali lagi 😍 .
.
Kesan terbukti!! 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume pss 😀
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA.. Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
014-503 7754 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Alhamdulillah...cikgu ni dah dapat hasilnya...cikgu-cikgu yang lain pulak cemana...xkan masih nak jadi cikgu A😁.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendaftaran DISEMBER telah dibuka.Masih sempat nak selesaikan azam nak kurus sblm 2019😊klik link di bio ig @eyfasoleh .
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


0

Alhamdulillah...Kesan amal klubna laleh SELEPAS OPERATE sgt membantu
.

HARGA
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78
(FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss

NAK KURUS👉 Klik link dkt bio @ direct wasap di 0129292554👌
#supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoks #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #tipskurus #rahsiakurus #senaman #kurusdalam2minggu #caranakkurus #klubnalaleh #kopikurus #klubnalalehkuantan #kopikurusviral #wedding #kurus #kempisperut #minumjekurus #bajuplussize #bajusaizbesar


1

NOVEMBER SPECIAL PROMO
.

Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 LESS 5%
.

Korang mesti selalu ingat Omega Guard ni untuk pembakaran lemak sahaja kan.?
.
Salah pendapat korang tu. Omega Guard ni ada 1001 khasiat lain juga taw. Jom kita lebih kenali apa khasiat Omega Guard ni .
🐟 Melicinkan kulit
🐟 Mencegah Gout
🐟 Merendahkan bacaan kolestrol
🐟 Mencegah salur darah tersumbat & Mencegah strok
🐟 Mengawal masalah Obesiti & kegemukan
🐟 Memelihara sendi sendi
🐟 Mencegah lelah & astma
🐟 Membantu perkembangan dan tumbesaran otak bayi
🐟 Tingkatkan imun sistem
.
Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. 
Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.
.
Fungsi EPA
.
📌 Mencegah kanser
📌 Mencegah pembekuan darah
📌 Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
📌 Baik untuk pesakit jantung
📌 Menghindar tekanan perasaan
📌 Mencegah penyakit darah tinggi .
Tugas DHA
.
📌Mencegah asma
📌 Meningkatkan daya seksual
📌 Mencegah sakit kulit
📌 Mengelakkan kanser payu dara
📌 Mengelak kanser prostat
📌 Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
📌 Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan
.
Nak dapatkan Omega Guard terbaik ni dengan harga istimewa dari saya ?
.
Jangan lupa klik link CALL di bio ig saya ye 😊 atau boleh whatapp di 019-2072797
.
#youthskincare #shakleemalaysia #shakleesetapak #shakleesrirampai #shakleegombak #shakleewangsamaju #sayanakcantik #sayanakkurus #imiracle #projekbuatduit #mmteamshaklee #love4love #like4like #follow4follow #meeraazimiyouthjourney #skll #sendayutinggi #nurrasya #shaklee #igshop #igshopmalaysia #sayajual #sayanakcantik #meeraazimishakleestory #uiamgombak #colombiasetapak #teampermata2018 #setapak


1

UBI KENTANG UNGU
.
Inilah antara salah 1 bhn yg trdpt dlm LALEH

Fungsi Warna ungu dari ubi ungu berasal dari senyawa yang disebut anthocyanin, yang diketahui memiliki sifat ANTIOKSIDAN KUAT.

Khasiatnya adalah:
▶️menurunkan berat badan
▶️menjaga kestabilan gula dlm darah
▶️meningkatkn sistem pencernaan
▶️menjaga keseimbangan air dlm bdn
▶️mengawal kadar kolestrol
▶️mengurangkn stress
▶️kontrol nafsu makan
▶️sumber makanan sihat
▶️tinggi antioksidan
▶️melindungi sistem kardiovaskular
▶️sumber karborhidrat kompleks

Sebab tu bila amal LALEH masalah berkaitan perut n usus akan dirawat n kesihatan makin kualiti..kurus makin hampiri.

USUS ADALAH SARANG PENYAKIT
.

HARGA
Klubna : RM39
Laleh : RM39
COMBO KLUBNA LALEH : RM78
(FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!)
.
(Harga belum termasuk postage)
Pos rm10sem/rm15ss

NAK KURUS👉 Klik link dkt bio @ direct wasap di 0129292554👌
#supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoks #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #tipskurus #rahsiakurus #senaman #kurusdalam2minggu #caranakkurus #klubnalaleh #kopikurus #klubnalalehkuantan #kopikurusviral #wedding #kurus #kempisperut #minumjekurus #bajuplussize #bajusaizbesar


0