#sayanakcantik

Instagram photos and videos

#sayanakcantik#perfectskinsupplement#testimonipss#fienabeautyline#sayajual#jomcantik#jerawatcepathilang#putihsatubadan#sayanakputih#nakcantikcepat#tipsmukacantik#atasimukabreakout#putihdenganselamat#putihgebugebas#putihcepat#sayajualpss#pssnewformula#pssnewedition#pss3kaliberkesan#jerawatcepatkecut#putihdalam2minggu

Hashtags #sayanakcantik for Instagram

INI DIA RESULT LEPAS 7 HARI CHALLENGE ‼️
.
⛔ AIR MANIS
⛔ AIS CREAM
⛔ HOT DOG
⛔ FRIES
⛔ NUGGETS
⛔ KEREPEK
⛔ JAJAN
⛔ CEREALS
.
BERAT 16/2/19 =46.6KG
BERAT 23/2/19 =45.5KG
💪💪💪 Alhamdulilah dah turun sikit berat, bayangkan kalau berterusan untuk 21 hari, ia akan jadi tabiat baik yang boleh kita istiqomahkan. Mudahkan... 🌺
Video sepenuhnya di igtv
.
Suriati0125894671
#getfitnowonline #sayanakkurus #sayanakcantik #dietsihat #nrcosmetic #kevinzahri #turunberat #makanbesarlagi #menusihat #bajubesar #bawal #gemukisawesome #faboulous
#turunlemak #tipsdiet #eatcleankl #kevinzahri#turun5kgsebulan #sukusukuseparuh #lelakiAllahhantar


0

Akak musykil la..mana pegi perut buncit awk ni??
Ni mesti smimming tea kte punya kerja kan.
Korg xnk kempiskan prt semakin buncit tu asyik mkn makanan xbékhasiat je?
.
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0193927753
.
Klik link ni utk order http://wasap.my/ 60193927753
.
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting


0

MAJLIS KAHWIN DAH DEKAT??
.
Tapi anda masih belum lagi berjumpa dengan KORSET SELESA IDAMAN SETIAP WANITA?
.
Stop! Anda masih tak terlambat

KORSET ULTRASLIM yang Anis jual ni konfem menepati citarasa anda di hari bahagia anda nanti😊
.
Order sekarang, supaya uolllss tak menyesal

Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset


0

#Repost @chocofithq (@get_repost)
・・・
#Repost @chocofit_mimiernida
• • • • •
Selamat Tengari Hari ♥️.
.
Wowwwwww! Bestnya cust sis ni tak sampai 1 bulan dh share gambar dengan sis berat dia turun 6 KG ❗️❗️❗️❗️.
.
Hmmm cara dia senang ja pun , Xdak ada side effect , cut selera makan, ada kelulusan KKM, 1 sachet bersama 5Km kita jogging 😍
Sis akan guide cust sis..
.
Agent chocofit terengganu here..
🆔 KPA098
Nak dapatkan chocofit?
Jom whatsapp saya sekarang!!
Tekan je whatsapp link di bio IG
@chocofitofficial_terengganu
Atau
Whatsapp 'CHOCOFIT' ke 01129267232
*cod area terengganu only
*postage seluruh malaysia
#teamchocofitmalaysia
#CHOCOFIT #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu


1

Perghhhhhh.....
Lawa hoii!!!
Mmg selim melim teh kurus kte transform badan customer ni..
Tahniah awk.
.
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0193927753
.
Klik link ni utk order http://wasap.my/ 60193927753
.
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting


0

Selamat hujung minggu korang 🥳? Amboi cuti ni kuat betul pergi kenduri ye . Cik nana nak pesan satu je makan tu bersederhana je tau 😂. .
Sebabnya pemakanan pon salah satu punca breakout tau ! Eh tak tahu ke ? Kalau dah tahu pemakanan kene jaga la and elakkan mengambil kafein kalau korang pengamal #pss 🙅🏻‍♀️.
.
Sebabtu Cik Nana suggest bawak #pss mana2 pon mcm pengguna #pss kita ni . Nak g kenduri pon bawak boleh share dgn kawan gitteew.
.
So sapa2 nak kulit mulus plowless dlm masa 7 hari cepat komen “NAK CANTIK” skrg atau boleh dm no whatsap kat bawah
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Selamat hujung minggu korang 🥳? Amboi cuti ni kuat betul pergi kenduri ye . Cik nana nak pesan satu je makan tu bersederhana je tau 😂. .
Sebabnya pemakanan pon salah satu punca breakout tau ! Eh tak tahu ke ? Kalau dah tahu pemakanan kene jaga la and elakkan mengambil kafein kalau korang pengamal #pss 🙅🏻‍♀️.
.
Sebabtu Cik Nana suggest bawak #pss mana2 pon mcm pengguna #pss kita ni . Nak g kenduri pon bawak boleh share dgn kawan gitteew.
.
So sapa2 nak kulit mulus plowless dlm masa 7 hari cepat komen “NAK CANTIK” skrg atau boleh dm no whatsap kat bawah
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Selamat hujung minggu korang 🥳? Amboi cuti ni kuat betul pergi kenduri ye . Cik nana nak pesan satu je makan tu bersederhana je tau 😂. .
Sebabnya pemakanan pon salah satu punca breakout tau ! Eh tak tahu ke ? Kalau dah tahu pemakanan kene jaga la and elakkan mengambil kafein kalau korang pengamal #pss 🙅🏻‍♀️.
.
Sebabtu Cik Nana suggest bawak #pss mana2 pon mcm pengguna #pss kita ni . Nak g kenduri pon bawak boleh share dgn kawan gitteew.
.
So sapa2 nak kulit mulus plowless dlm masa 7 hari cepat komen “NAK CANTIK” skrg atau boleh dm no whatsap kat bawah
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Haii uolls 🤣. Tau dak 99.8 % dpd cust fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang dok kata produk ni tak menjadi semua tu haa mari try Cik Nana nak bantu korang keluar dri masaalah kulit dan yg nak jd cantik tu 😘😘
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom cik Nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik Nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
012-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Haii uolls 🤣. Tau dak 99.8 % dpd cust fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang dok kata produk ni tak menjadi semua tu haa mari try Cik Nana nak bantu korang keluar dri masaalah kulit dan yg nak jd cantik tu 😘😘
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom cik Nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik Nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
012-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Haii uolls 🤣. Tau dak 99.8 % dpd cust fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang dok kata produk ni tak menjadi semua tu haa mari try Cik Nana nak bantu korang keluar dri masaalah kulit dan yg nak jd cantik tu 😘😘
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom cik Nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik Nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
012-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

SOALAN HOT SEPANJANG TAHUN....AIR SEJUK PENYEBAB GEMUK....YE KE???????.
.
Jawapannya.
.
Air Sejuk Tidak Menggemukkan Kita Malah Ianya Membantu Proses Penurunan Berat Badan.
.
Selalu kite dengar ais atau air sejuk tak elok untuk tubuh badan kite
dan hanya perkara negatif saja daripada ais atau air sejuk.
.
Tapi sebenarnya ais byk manaafaat utk dijadikan sebahagian diet kite
sebab ia BERUPAYA MENBAKAR KALORI kite.Lebih sejuk Lebih byk kalori dibakar.
.
Kalau sehari kita minum 2000ml air sejuk, maka kita akan membakar sekitar 74 Kalori. Dalam 1 hari mungkin 74 Kalori tak banyak sangat, tetapi dalam 1 bulan 2,220 Kalori telah kita bakar.
.
Tentunya menurunkan berat badan tidak boleh hanya bergantung pada minum air sejuk saja, tetap diperlukan diet yang sihat dan senaman yang kerap. Tetapi anda sudah faham bahawa minum air sejuk memang tidak menggemukkan, malah membantu membakar kalori!
.
Soalan :
Minum air sejuk dan minum air aisperut buncit tak dan boleh bekukan lemak?
.
Jawapan :
Tidak..air kosong tiada calorie dan tidak boleh bekukan lemak dalam badan.. .
.
Sila tag pada kawan2 yg takut sgt gemuk kerana ais.semoga info diatas memberi ilmu baru kepada anda yg masih ragu-ragu.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
. .
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi MAC 2019.. EDISI KURUS SEBELUM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #foodbrunei #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #diamenanturahsia #ajl33 #whitv3


1

Haii uolls 🤣. Tau dak 99.8 % dpd cust fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang dok kata produk ni tak menjadi semua tu haa mari try Cik Nana nak bantu korang keluar dri masaalah kulit dan yg nak jd cantik tu 😘😘
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom cik Nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik Nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Haii uolls 🤣. Tau dak 99.8 % dpd cust fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang dok kata produk ni tak menjadi semua tu haa mari try Cik Nana nak bantu korang keluar dri masaalah kulit dan yg nak jd cantik tu 😘😘
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom cik Nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik Nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Haii uolls 🤣. Tau dak 99.8 % dpd cust fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang dok kata produk ni tak menjadi semua tu haa mari try Cik Nana nak bantu korang keluar dri masaalah kulit dan yg nak jd cantik tu 😘😘
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom cik Nana guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik Nana bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
011-16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

"FEFELING SERONOK TERIMA TEH DARY , HAPPY GITU !!!" Semakin ramai yang mencuba DARY TEA nie !!! Sana sini kecoh tentang #darytea nie !!!
Sana nak stok , sini nak stok

Semua dok pakat meroket 🚀🚀
Pos sana , delivery sini .
Harga rm48 siap pos untuk 1kotak merah & 1kotak hijau

Untuk respon klik link wasap di bio darytea_mas atau wasap
📲 012-5254393

#sayanak #sayanakkurus #sayanaksihat #sihat #sayajual #sayajualonline #sayanakcantik #nakkurus #nakkuruscantik #nakkurussihat #jomkurus #jomkurusmalaysia #detoxtea #daryteapenang #codpenang #cod #agentwanted #dropshipwanted #agenpenang #tehkuruscantik #tehkurus #tehajaib #naturalherbs #detoxmurah #detoxmalaysia #skinnylegs #slimmybody #slimtea


2

🤗🤗Tag kawan2 korang yg kerje nya byk jalan, yg byk berdiri. Anda boleh 'melegakan bebanannya'.
.
Sis dpt buat utk 15 minit aje,utk hari ke 3.dan
Pagi ni,rasa semakin ok je pergerakan sis...rasa lebih ringan.
.
Workout yg tak byk gerak ni mmg relaxkan otot, saraf dan sistem kita. Penting utk gaya hidup sihat.
.
Jom.. Jadi kurus sihat fit bertenaga setiap hari🕺💪💃.
. Pendaftaran OnlineProgram kurus bulan Mac dah start.
.
📲 WhatsApp @zanalinda_nasir
0134941052 Czenn
utk lebih info 80% konsep pemakanan sihat dan
20% senaman.
.
#kasuttumittinggi #sayanakkurus #sayanakcantik #hijabwanitacantik #jururawatmalaysia #jurufotoperkahwinan #wanitahebat #ibudanbayi #tukangmasak #runningmanchallenge #gegarvaganza #kakishopping #tipsihatcantik #kuruscepatselamat #nona #majalahwanita #gemokisawesome #Czennfattofit


0

••••
TAKE HOME THE BRONZE ANTI-ORANGE THE BALM (SHADING/BRONZER)

Bahasa mudah kita panggil bronzer abang sado ! Untuk mancungkan hidung & shading pipi bagi nampak shape dan kurus. Available code Thomas, sesuai untuk kulit orang asia . Shade ni cerah sikit dari Bahama Mama .

HARGA - RM25
POSTAGE - RM8SM / RM12SS

CLICK LINK DI BIO UTK ORDER 📲

#makeuptrial #originalmakeup #trialmakeuporiginal #makeuporiginalmurah #followtofollow #kosmetik #sayajualkosmetik #penjualkosmetik #jomcantik #original #follow4follow #makeuporimurah #like4like #likeforlike #tartemalaysia #nyxmalaysia #macmalaysia #makeuptrialoriginal #sayanakcantik #urbandecaymalaysia #makeup #farsalimalaysia #farsaligold #farsaliunicorn #primer #primerfarsali #bronzer #thebalmmalaysia #shading


0

Kelahiran dirumah atau dihospital?

Agak hangat dimedia social sejak beberapa hari lepas.

Bagi sis better dihospital.. disambut nurse dan doc yang terlatih dan selamat.

Tetapi selepas bersalin yang penting kita makan jamu untuk process pemulihan.

Kita balancekan dunia moden dan traditional.

Tak rugi pun uolls. Sepanjang tempoh bersalin waktu ibu ibu berehat untuk dapatkan tenaga dan perbaiki dalaman.masa utk kita manjakan diri kita. 🥰🥰🥰 Jom sis belanja testimony bagi mereka yang memilih berpantang dgn jamu juanita 🥰🥰🥰 Jom segera dapatkan #jamujuanita sekarang ‼️ #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara
#jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional
#ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut
#produkviral2018 #slim #sayanakcantik


0

Apa yg susah sebenarnya nak kulit bebas jerawat, kulit kusam, parut jerawat ni 🤷🏼‍♀️? Kalau still ada lagi 2019 ni maksudnya korang yg malas nak usaha . Btul dak Cik Nana cakap?
.
Habistu nak biar sampai bila? Sampai meroyan sorang2 . Tu dah boleh bawak bahaya dah tu 😂.
.
So cik Nana nk bg solution yg amatlah mudah.kalau korang nak comment “Nak” atau pon boleh dm no kat bawah ni. Org yg laju je berjaya. #lambattinggal 👋🏻
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Apa yg susah sebenarnya nak kulit bebas jerawat, kulit kusam, parut jerawat ni 🤷🏼‍♀️? Kalau still ada lagi 2019 ni maksudnya korang yg malas nak usaha . Btul dak Cik Nana cakap?
.
Habistu nak biar sampai bila? Sampai meroyan sorang2 . Tu dah boleh bawak bahaya dah tu 😂.
.
So cik Nana nk bg solution yg amatlah mudah.kalau korang nak comment “Nak” atau pon boleh dm no kat bawah ni. Org yg laju je berjaya. #lambattinggal 👋🏻
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Apa yg susah sebenarnya nak kulit bebas jerawat, kulit kusam, parut jerawat ni 🤷🏼‍♀️? Kalau still ada lagi 2019 ni maksudnya korang yg malas nak usaha . Btul dak Cik Nana cakap?
.
Habistu nak biar sampai bila? Sampai meroyan sorang2 . Tu dah boleh bawak bahaya dah tu 😂.
.
So cik Nana nk bg solution yg amatlah mudah.kalau korang nak comment “Nak” atau pon boleh dm no kat bawah ni. Org yg laju je berjaya. #lambattinggal 👋🏻
.
011-16593449
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Ramai tanya sis pos setiap hari ke? Yes !! Kami pos setiap hari dah sekarang 😘 hehe
.
So sesiapa yang nak join postage harini hari boleh la. Kami post guna courier paling tiptop servis dia , biasanya 1 hari barang dah sampai. Boleh pakai terus kan. Tapi paling lewat 1-3 hari bekerja lah ye😀
.
Kami akan post sebelum pukul 5pm . Sesiapa yang tak sempat nak bank in awal boleh bank in petang tapi before jam 4pm lah kalau boleh sebab kami nak key in order & nak packing semua tu kan. Harap faham lah jgk yer☝🏻😊
.
No tracking kami akan send dekat meseg ualls. So jangan mintak no tracking dgn kami tapi cek lah mesej anda yer. Ok lah tu jer sis nak pesan💕💕 Nak join postage ? ws no tu yer 👇🏼👇🏼 .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011 - 16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Ramai tanya sis pos setiap hari ke? Yes !! Kami pos setiap hari dah sekarang 😘 hehe
.
So sesiapa yang nak join postage harini hari boleh la. Kami post guna courier paling tiptop servis dia , biasanya 1 hari barang dah sampai. Boleh pakai terus kan. Tapi paling lewat 1-3 hari bekerja lah ye😀
.
Kami akan post sebelum pukul 5pm . Sesiapa yang tak sempat nak bank in awal boleh bank in petang tapi before jam 4pm lah kalau boleh sebab kami nak key in order & nak packing semua tu kan. Harap faham lah jgk yer☝🏻😊
.
No tracking kami akan send dekat meseg ualls. So jangan mintak no tracking dgn kami tapi cek lah mesej anda yer. Ok lah tu jer sis nak pesan💕💕 Nak join postage ? ws no tu yer 👇🏼👇🏼 .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011 - 16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

SIAPA NAK PAKAI KEBAYA RAYA NANTI??? Dah bosan pakai baju kurung , jubah semua tu..Tak suka pakai pakai korset yg ketat2 sampai sesak nafas hanya kerana nak tutup lemak2 kat badan tu...💆🏼‍♀️ Jom berjamu dengan #JamuJuanita. Taknak ke nampak jelita dipagi raya nanti . 👸🏼💅🏻 Bukan setakat dapat body goal je tau, tuhh dalaman tuh pun ikut nak goal juga. 🧚🏻‍♀️ Tak Percaya ? Meh tgk gambar di bawah tu 👇🏻 Jom dapatkan segera #jamujuanita sekarang♥️ #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara
#jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional
#ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut
#produkviral2018 #slim #sayanakcantik


0

Ramai tanya sis pos setiap hari ke? Yes !! Kami pos setiap hari dah sekarang 😘 hehe
.
So sesiapa yang nak join postage harini hari boleh la. Kami post guna courier paling tiptop servis dia , biasanya 1 hari barang dah sampai. Boleh pakai terus kan. Tapi paling lewat 1-3 hari bekerja lah ye😀
.
Kami akan post sebelum pukul 5pm . Sesiapa yang tak sempat nak bank in awal boleh bank in petang tapi before jam 4pm lah kalau boleh sebab kami nak key in order & nak packing semua tu kan. Harap faham lah jgk yer☝🏻😊
.
No tracking kami akan send dekat meseg ualls. So jangan mintak no tracking dgn kami tapi cek lah mesej anda yer. Ok lah tu jer sis nak pesan💕💕 Nak join postage ? ws no tu yer 👇🏼👇🏼 .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011 - 16593449
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

Waaa bestnye dalam masa seminggu je perubahan ketara customer ni dpt.
Loss 2kg.
Tp paling Best peha dia kecil sungguh 😱😱
Klu sebulan ni mesti selim melim jadinya.
Modal RM40 tp hasilnya kebabom!!!
Whatapps 0193927753
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0193927753
.
Klik link ni utk order http://wasap.my/ 60193927753
.
#fitnessmalaysia
#supplementkurus
#ubatkurus
#slimtea
#deatoxteamalaysia
#skinnyteatox
#kuruscepat
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#jomkurus
#jomsihat
#detoxmalaysia
#ramping
#kurussebelumraya
#kuruslangsing
#kurusselamat
#dietmalaysia
#kuruscepat
#tipskurus
#nakkuruscepat
#kurussebelumkahwin
#zumbamalaysia
#kurusdalam7hari
#kurusdalam2minggu
#intermittentfasting


0

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
Nak aini bantu? Boleh tinggalkan no hp @ ws no di bawah sekarang .
WHATSAPP : "PSS"
011-28688536 (aini)
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla


0

Hai uolls tau tak 99.8% daripada cust #fienabeauty dah bagi testimoni yang positif. Yang kata produk nie tak menjadi semua tu haa mari try mimi nak bantu korang keluar dari masalah kulit dan yang nak jadi cantik 💕😍
.
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Siapa yang nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik nie, jom mimi guide dan bantu uolls sampai berjaya secara percuma je 😊
.
.
Dah tak sabar nak mimi bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah nie sekarang. .
.
Whatsapp "NAK" ke 📲013 - 9723697
📲013 - 9723697
📲013 - 9723697
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemankemanputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemankemancantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline


0

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
Nak aini bantu? Boleh tinggalkan no hp @ ws no di bawah sekarang .
WHATSAPP : "PSS"
011-28688536 (aini)
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #perfectsquad #teamdyla


0