#scalpcareshampoo

Instagram photos and videos

#scalpcareshampoo#shampoo#scalpcare#halalcertificate#produklaviteen#laviteenmoisturisingbodyshampoo#zhulianhairgel#syampooviral#laviteenzhulian#laviteen#zhulianstronghairliquid#syampoogreentea#setlaviteen#sayajuallaviteen#laviteenstronghairliquid#zhulianscalpcareshampoo#laviteenhairgel#bodyshampoozhulian

Hashtags #scalpcareshampoo for Instagram

おはようございます☺️今日は大雪 二十四節気の一つ 寒い❗️ 店の奥に庭と池があります、寒いけれど鯉も元気な様子です。お待ち頂いてるときに少しでも和むようにと創業者が設えたお店です。只今、歳末感謝月間中です。どうぞカットしがてら、鯉も見にお越しください。#ウーピー理容院#池に鯉がいるバーバー#大阪#西成#動物園前駅 #スカルプケアシャンプー #フェイシャルケアシェービングしてます #髪育シャンプー#BARBER#Japan#osaka#nisinari#dobutsuenmaestation#SCALPcareshampoo#Facialcareshaving#SCALPmassage#JapanBARBERstandardstyle#AuthenticBARBER#UPBARBER#established1931BARBER#vitagescissors


0

THE HERBS大丸神戸店
まもなく12月ですね☆
ハーブスバーム、限定発売中‼️
唇も、目元も、指先も、しっとりふっくら♡
#theherbs #daimarukobe #organicskincare #haircare #scalpcareshampoo #no more dry#乾燥サヨナラ #潤い肌へ

旧居留地・大丸前駅
1

Because its friday 😂
#Repost @ucopppp (@get_repost)
・・・
pasti ada yang sedang mencari product rambut yang mungkin ada dikalangan kalian yg ada masalah kegugura. rambut, scalp berminyak terutama yang bertudung tu kan ha ni @scalpcare_shampoo memang seswai dengan korang kadang2 tu tak kuasa kan nak duk research shampoo apa yg sesuai sebab tak nak kang dah pakai tak menjadi diri sendiri yg sakit hati so Kak rem suggest try la Scalp K shampoo dan conditioner yg memounyai rumusan tumbuhan semula jadi boleh dipakai pelabagai jenis kaum, size, umur dan juga jantina. Jantina copy paste pun no problem sbb ramai yg puji rambut Thilagesh cantik kan? so ni la rahsia aci tu. korang boleh try k. bye #scalpcareshampoo #kakremminahreview


1

#Repost @ucopppp (@get_repost)
・・・
pasti ada yang sedang mencari product rambut yang mungkin ada dikalangan kalian yg ada masalah kegugura. rambut, scalp berminyak terutama yang bertudung tu kan ha ni @scalpcare_shampoo memang seswai dengan korang kadang2 tu tak kuasa kan nak duk research shampoo apa yg sesuai sebab tak nak kang dah pakai tak menjadi diri sendiri yg sakit hati so Kak rem suggest try la Scalp K shampoo dan conditioner yg memounyai rumusan tumbuhan semula jadi boleh dipakai pelabagai jenis kaum, size, umur dan juga jantina. Jantina copy paste pun no problem sbb ramai yg puji rambut Thilagesh cantik kan? so ni la rahsia aci tu. korang boleh try k. bye #scalpcareshampoo #kakremminahreview


0

🍀 SYAMPU JAGAAN KULIT KEPALA LAVITEEN DENGAN TEH HIJAU 🍀
.
Assalamualaikum Zhulian lovers 😉
.
Sis nak habaq mai yang set penuh jagaan kulit kepala dan rambut Laviteen ni harga tak sampai RM 130 pun. Murah kan
.
Kelebihan:
.
⏩ Penjagaan kulit kepala yang menyihatkan dan berkesan
⏩ Diformulasi khas untuk menolong pencegahan kulit kepala yang gatal dan berkuping
⏩ Mengandungi ramuan perangsang semulajadi utk meningkatkan peredaran darah di kulit kepala
⏩ Menguatkan kutikel helaian rambut
⏩ Ia membantu meningkatkan kesihatan rambut dan kulit kepala
⏩ Menjadikan rambut anda bersinar
⏩ Rambut tanpa masalah
⏩ Rambut akan Kemas terurus
⏩ Kandungan Pro-vitamin B5nya membantu menguatkan rambut
⏩ Melegakan kulit kepala
⏩ Melembapkan kulit kepala
⏩ Melembutkn helaian rambut
⏩ Menguatkan helaian rambut
⏩ Dapat mencegah kerosakan bahan penggayaan rambut seperti pewarna dsb
⏩ baunya tahan sehingga 3 hari bagi yang bertutup kepala
⏩ Tiada masalah gatal-gatal kulit kepala lagi
⏩ Boleh mengatasi uban yang ada
⏩ Boleh melambatkan masalahh uban
⏩ Sangat menyejukkan kulit kepala
⏩ sebotol boleh tahan sehingga 6-8 bln untuk seorang
⏩ Sangat menjimatkan penggunaan
⏩ Sangat wangi
⏩ Harga mampu milik
.
.
Set Laviteen:
_
☘️1. Syampoo badan Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️2. Syampoo pelembap badan Laviteen dengan teh hijau untuk dry skin / Moisturising Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️ 3. Syampoo jagaan kulit kepala Laviteen dengan teh hijau / Scalp Care Shampoo
🎈1 botol 350 ml
🎈Harga: RM 23.40
_
☘️ 4. Cecair penguat rambut Laviteen dengan teh hijau / Strong Hair Liquid
🎈1 botol 250 ml
🎈Harga: RM 23.60
_
☘️ 5. Gel Rambut Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Hair Gel
🎈1 botol 125 ml
🎈Harga: RM 26.40
.
.
#laviteen#laviteenzhulian#sayajuallaviteen#produklaviteen#bodyshampoozhulian#bodyshampoo#zhulianhairshampoo#moisturisingbodyshampoo#laviteenbodyshampoo#laviteenmoisturisingbodyshampoo#scalpcareshampoo#zhulianscalpcareshampoo#laviteenscalpcareshampoo#zhulianstronghairliquid#laviteenstronghairliquid#hairgel#zhulianhairgel#laviteenhairgel#syampooviral#syampoogreentea#herbalbodyshampoo#setlaviteen


0

🍀 SYAMPU JAGAAN KULIT KEPALA LAVITEEN DENGAN TEH HIJAU 🍀
.
Assalamualaikum Zhulian lovers 😉
.
Sis nak habaq mai yang set penuh jagaan kulit kepala dan rambut Laviteen ni harga tak sampai RM 130 pun. Murah kan
.
Kelebihan:
.
⏩ Penjagaan kulit kepala yang menyihatkan dan berkesan
⏩ Diformulasi khas untuk menolong pencegahan kulit kepala yang gatal dan berkuping
⏩ Mengandungi ramuan perangsang semulajadi utk meningkatkan peredaran darah di kulit kepala
⏩ Menguatkan kutikel helaian rambut
⏩ Ia membantu meningkatkan kesihatan rambut dan kulit kepala
⏩ Menjadikan rambut anda bersinar
⏩ Rambut tanpa masalah
⏩ Rambut akan Kemas terurus
⏩ Kandungan Pro-vitamin B5nya membantu menguatkan rambut
⏩ Melegakan kulit kepala
⏩ Melembapkan kulit kepala
⏩ Melembutkn helaian rambut
⏩ Menguatkan helaian rambut
⏩ Dapat mencegah kerosakan bahan penggayaan rambut seperti pewarna dsb
⏩ baunya tahan sehingga 3 hari bagi yang bertutup kepala
⏩ Tiada masalah gatal-gatal kulit kepala lagi
⏩ Boleh mengatasi uban yang ada
⏩ Boleh melambatkan masalahh uban
⏩ Sangat menyejukkan kulit kepala
⏩ sebotol boleh tahan sehingga 6-8 bln untuk seorang
⏩ Sangat menjimatkan penggunaan
⏩ Sangat wangi
⏩ Harga mampu milik
.
.
Set Laviteen:
_
☘️1. Syampoo badan Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️2. Syampoo pelembap badan Laviteen dengan teh hijau untuk dry skin / Moisturising Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️ 3. Syampoo jagaan kulit kepala Laviteen dengan teh hijau / Scalp Care Shampoo
🎈1 botol 350 ml
🎈Harga: RM 23.40
_
☘️ 4. Cecair penguat rambut Laviteen dengan teh hijau / Strong Hair Liquid
🎈1 botol 250 ml
🎈Harga: RM 23.60
_
☘️ 5. Gel Rambut Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Hair Gel
🎈1 botol 125 ml
🎈Harga: RM 26.40
.
.
#laviteen#laviteenzhulian#sayajuallaviteen#produklaviteen#bodyshampoozhulian#bodyshampoo#zhulianhairshampoo#moisturisingbodyshampoo#laviteenbodyshampoo#laviteenmoisturisingbodyshampoo#scalpcareshampoo#zhulianscalpcareshampoo#laviteenscalpcareshampoo#zhulianstronghairliquid#laviteenstronghairliquid#hairgel#zhulianhairgel#laviteenhairgel#syampooviral#syampoogreentea#herbalbodyshampoo#setlaviteen


0

🍀 SYAMPU JAGAAN KULIT KEPALA LAVITEEN DENGAN TEH HIJAU 🍀
.
.
Assalamualaikum Zhulian lovers 😉
.
.
Kelebihan:
.
⏩ Penjagaan kulit kepala yang menyihatkan dan berkesan
⏩ Diformulasi khas untuk menolong pencegahan kulit kepala yang gatal dan berkuping
⏩ Mengandungi ramuan perangsang semulajadi utk meningkatkan peredaran darah di kulit kepala
⏩ Menguatkan kutikel helaian rambut
⏩ Ia membantu meningkatkan kesihatan rambut dan kulit kepala
⏩ Menjadikan rambut anda bersinar
⏩ Rambut tanpa masalah
⏩ Rambut akan Kemas terurus
⏩ Kandungan Pro-vitamin B5nya membantu menguatkan rambut
⏩ Melegakan kulit kepala
⏩ Melembapkan kulit kepala
⏩ Melembutkn helaian rambut
⏩ Menguatkan helaian rambut
⏩ Dapat mencegah kerosakan bahan penggayaan rambut seperti pewarna dsb
⏩ baunya tahan sehingga 3 hari bagi yang bertutup kepala
⏩ Tiada masalah gatal-gatal kulit kepala lagi
⏩ Boleh mengatasi uban yang ada
⏩ Boleh melambatkan masalahh uban
⏩ Sangat menyejukkan kulit kepala
⏩ sebotol boleh tahan sehingga 6-8 bln untuk seorang
⏩ Sangat menjimatkan penggunaan
⏩ Sangat wangi
⏩ Harga mampu milik
.
.
Set Laviteen:
_
☘️1. Syampoo badan Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️2. Syampoo pelembap badan Laviteen dengan teh hijau untuk dry skin / Moisturising Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️ 3. Syampoo jagaan kulit kepala Laviteen dengan teh hijau / Scalp Care Shampoo
🎈1 botol 350 ml
🎈Harga: RM 23.40
_
☘️ 4. Cecair penguat rambut Laviteen dengan teh hijau / Strong Hair Liquid
🎈1 botol 250 ml
🎈Harga: RM 23.60
_
☘️ 5. Gel Rambut Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Hair Gel
🎈1 botol 125 ml
🎈Harga: RM 26.40
.
.
#laviteen#laviteenzhulian#sayajuallaviteen#produklaviteen#bodyshampoozhulian#bodyshampoo#zhulianhairshampoo#moisturisingbodyshampoo#laviteenbodyshampoo#laviteenmoisturisingbodyshampoo#scalpcareshampoo#zhulianscalpcareshampoo#laviteenscalpcareshampoo#zhulianstronghairliquid#laviteenstronghairliquid#hairgel#zhulianhairgel#laviteenhairgel#syampooviral#syampoogreentea#herbalbodyshampoo#setlaviteen


0

🍀 SYAMPU JAGAAN KULIT KEPALA LAVITEEN DENGAN TEH HIJAU 🍀
.
.
Assalamualaikum Zhulian lovers 😉
.
.
Kelebihan:
.
⏩ Penjagaan kulit kepala yang menyihatkan dan berkesan
⏩ Diformulasi khas untuk menolong pencegahan kulit kepala yang gatal dan berkuping
⏩ Mengandungi ramuan perangsang semulajadi utk meningkatkan peredaran darah di kulit kepala
⏩ Menguatkan kutikel helaian rambut
⏩ Ia membantu meningkatkan kesihatan rambut dan kulit kepala
⏩ Menjadikan rambut anda bersinar
⏩ Rambut tanpa masalah
⏩ Rambut akan Kemas terurus
⏩ Kandungan Pro-vitamin B5nya membantu menguatkan rambut
⏩ Melegakan kulit kepala
⏩ Melembapkan kulit kepala
⏩ Melembutkn helaian rambut
⏩ Menguatkan helaian rambut
⏩ Dapat mencegah kerosakan bahan penggayaan rambut seperti pewarna dsb
⏩ baunya tahan sehingga 3 hari bagi yang bertutup kepala
⏩ Tiada masalah gatal-gatal kulit kepala lagi
⏩ Boleh mengatasi uban yang ada
⏩ Boleh melambatkan masalahh uban
⏩ Sangat menyejukkan kulit kepala
⏩ sebotol boleh tahan sehingga 6-8 bln untuk seorang
⏩ Sangat menjimatkan penggunaan
⏩ Sangat wangi
⏩ Harga mampu milik
.
.
Set Laviteen:
_
☘️1. Syampoo badan Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️2. Syampoo pelembap badan Laviteen dengan teh hijau untuk dry skin / Moisturising Body Shampoo
🎈1 botol 500 ml
🎈Harga: RM 26.25
_
☘️ 3. Syampoo jagaan kulit kepala Laviteen dengan teh hijau / Scalp Care Shampoo
🎈1 botol 350 ml
🎈Harga: RM 23.40
_
☘️ 4. Cecair penguat rambut Laviteen dengan teh hijau / Strong Hair Liquid
🎈1 botol 250 ml
🎈Harga: RM 23.60
_
☘️ 5. Gel Rambut Laviteen dengan teh hijau untuk normal skin / Hair Gel
🎈1 botol 125 ml
🎈Harga: RM 26.40
.
.
#laviteen#laviteenzhulian#sayajuallaviteen#produklaviteen#bodyshampoozhulian#bodyshampoo#zhulianhairshampoo#moisturisingbodyshampoo#laviteenbodyshampoo#laviteenmoisturisingbodyshampoo#scalpcareshampoo#zhulianscalpcareshampoo#laviteenscalpcareshampoo#zhulianstronghairliquid#laviteenstronghairliquid#hairgel#zhulianhairgel#laviteenhairgel#syampooviral#syampoogreentea#herbalbodyshampoo#setlaviteen


0

The #mondaybunday is the perfect one and done for us busy women. Get it done ladies! Gorgeous creature in 📷 @janeymontgomery


4

ウーピー理容院です。ただ今、スチームを当てながらシャンプーするメニューを提案しております。お客様から「気持ちイイ」と大好評いただいてます!#ウーピー理容院#大阪#西成#動物園前駅 #スカルプをケアするシャンプー #シャンプー気持ちイイ#乾燥ケアシャンプー#モイストケアシャンプー#BARBER#shampoo#SCALPcareshampoo#moisturecareshampoo#osaka#nisinari#dobutsuenmaestation#JapanBARBER#AuthenticBARBER#beautyshaving shaving


0

IKLAN INI ADALAH IKLAN KECANTIKAN DIRI DARI @scalpcare_shampoo @scalpcare_shampoo
.
Ehhhh apa saja budak budak ni bising petang ni?
Laaaaaaaaa knp rambut budak tu?? Kusut masai!! Ada kutuuuuuuuuuuuuu!!!
Haaaaa nasib baik lah kwn dia memperkenalkan syampu dan perapi yg mereka guna, Produk penjagaan rambut dari @scalpcare_shampoo .
Syampu dan Perapi ni mengatasi masalah kronik rambut seperti, 💁🏻Masalah kulit kepala berminyak.
💁🏻Masalah gatal & kelemumur.
💁🏻Masalah keguguran rambut.
💁🏻Masalah kulit kepala sensitif.
💁🏻Masalah kulit kepala berbau busuk.
.
Utk menggunakan produk ini, rambut perlulah dicuci sebanyak 2 kali.Kesan pertama dapat membantu membersihkan permukaan yg berminyak dan debu. Kesan kedua adalah utk menyingkirkan minyak folikel rambut yang degil.Kulit kepala berminyak yang serius perlu dicuci 2 kali sehari dan dalam setiap kali cucian perlu lah dicuci sebanyak 2 kali.Kesan selepas seminggu digunakan, kulit kepala yang berminyak akan mula dpt dikawal.Hal ini dapat menyelesaikan masalah kulit kepala berminyak disebabkan cuaca panas di Asia. Kulit kepala berminyak yang serius boleh menyebabkan masalah yang membimbangkan. 💁🏻dpt mencegah gatal kulit kepala.
💁🏻mengawal rembesan minyak kulit kepala yang seimbang.
💁🏻rambut menjadi lebih lembut.
💁🏻sangat sesuai untuk rambut halus.
💁🏻mencegah keguguran rambut.
💁🏻mengalakkan pertumbuhan rambut.
💁🏻menghilangkan kelemumur.
💁🏻menguatkan akar.
💁🏻membantu mengawal minyak dan menyegarkan rambut.
💁🏻Scalp K Conditioner yang mengandungi pati Aloe Vera asli ini sesuai dipakai setiap hari untuk semua jenis rambut. 💁🏻Ianya juga membantu kulit kepala kekal sihat dan juga membantu rambut agar sihat serta menambah nutrisi dan pelembap tambahan. 💁🏻Rambut akan menjadi lebih berkilat, lembut dan halus.
💁🏻Formulasi didalam Scalp K Conditioner ini juga sesuai untuk semua lapisan umur.
.
#mencegahkelumumur
#mencegahkulitkepalaberminyak
#mencegahkeguguranrambut
#mencegahgatalkulitkepala
#mencegahrambutberbau
#rambutsegar
#rambutlebihlembut
#halalshampoo
#scalpcareshampoo
#scalpcare
#shampoo
#malayshampoo
#halalcertificate


2

IKLAN INI ADALAH IKLAN KECANTIKAN DIRI DARI @scalpcare_shampoo @scalpcare_shampoo
.
Ehhhh apa saja budak budak ni bising petang ni?
Laaaaaaaaa knp rambut budak tu?? Kusut masai!! Ada kutuuuuuuuuuuuuu!!!
Haaaaa nasib baik lah kwn dia memperkenalkan syampu dan perapi yg mereka guna, Produk penjagaan rambut dari @scalpcare_shampoo .
Syampu dan Perapi ni mengatasi masalah kronik rambut seperti, 💁🏻Masalah kulit kepala berminyak.
💁🏻Masalah gatal & kelemumur.
💁🏻Masalah keguguran rambut.
💁🏻Masalah kulit kepala sensitif.
💁🏻Masalah kulit kepala berbau busuk.
.
Utk menggunakan produk ini, rambut perlulah dicuci sebanyak 2 kali.Kesan pertama dapat membantu membersihkan permukaan yg berminyak dan debu. Kesan kedua adalah utk menyingkirkan minyak folikel rambut yang degil.Kulit kepala berminyak yang serius perlu dicuci 2 kali sehari dan dalam setiap kali cucian perlu lah dicuci sebanyak 2 kali.Kesan selepas seminggu digunakan, kulit kepala yang berminyak akan mula dpt dikawal.Hal ini dapat menyelesaikan masalah kulit kepala berminyak disebabkan cuaca panas di Asia. Kulit kepala berminyak yang serius boleh menyebabkan masalah yang membimbangkan. 💁🏻dpt mencegah gatal kulit kepala.
💁🏻mengawal rembesan minyak kulit kepala yang seimbang.
💁🏻rambut menjadi lebih lembut.
💁🏻sangat sesuai untuk rambut halus.
💁🏻mencegah keguguran rambut.
💁🏻mengalakkan pertumbuhan rambut.
💁🏻menghilangkan kelemumur.
💁🏻menguatkan akar.
💁🏻membantu mengawal minyak dan menyegarkan rambut.
💁🏻Scalp K Conditioner yang mengandungi pati Aloe Vera asli ini sesuai dipakai setiap hari untuk semua jenis rambut. 💁🏻Ianya juga membantu kulit kepala kekal sihat dan juga membantu rambut agar sihat serta menambah nutrisi dan pelembap tambahan. 💁🏻Rambut akan menjadi lebih berkilat, lembut dan halus.
💁🏻Formulasi didalam Scalp K Conditioner ini juga sesuai untuk semua lapisan umur.
.
#mencegahkelumumur
#mencegahkulitkepalaberminyak
#mencegahkeguguranrambut
#mencegahgatalkulitkepala
#mencegahrambutberbau
#rambutsegar
#rambutlebihlembut
#halalshampoo
#scalpcareshampoo
#scalpcare
#shampoo
#malayshampoo
#halalcertificate


186

ウーピー理容院。肌にやさしいシャンプーの説明です!本当に悩んでる方に一度試していただければと
ロクワットシャンプー びわの葉エキス入ってます
#ウーピー理容院#ロクワットシャンプー#取り扱いしてます#大阪#西成#動物園前駅 ②出口すぐ#skincareshampoo#UPBARBER#osaka#nisinari#dobutsuenmaestation#Japan#Lopuatshampoo#Lopuat#SCALPcareshampoo#AuthenticBARBER#BARBER#moisturecare#今から保湿ケア


2

Penangan set rawatan rambut
Penyelesaian masalah rambut terbaik!
.
Terutama yang bertudung, xperlu lagi risau bila berpeluh rambut jadi gatal!
.
Kulit kepala & rambut jadi bersih dan segar.. saya dh cuba! Anda bila lagi? 😉
.
Dalam gambar:Harga runcit
.
Harga Ahli
Set Normal rm53
Set Rawatan rm56
.
#shuanghor
#kelemumur
#gatalkulitkepala.
#vcare #scalpcareshampoo


2

Powerful weekend supporting the wonderful Women in Defense. Honored to serve alongside such positive individuals who give selflessly to support national security. Our red roses represent Rosie the Riveter and a symbol of women’s economic power.
#derjers#haircare#hair#longblackhair #shampoo#AxelCooley#madeinamerica#madeinmichigan#madeinmichigangifts#latinas#latino#entrepreneurlife#womanboss#bosslady#bosslevel#ladies#beautytips#hairtips#beautyproducts#scalpcareshampoo


9

Follow Me - Scalp Care Shampoo
Inspired by Japanese hair technology, Follow Mes breakthrough Anti-Break Technology boosts the advanced formulation of Anti-Oxidant (Green Tea), Pro-Vitamin B5 and protein, proven to nourish hair scalp, strengthens hair and effectively reduces the rate of Hair Fall due to breakages of brittle hair. Locked with Wheat Protein and Evening Primrose extracts, it provides deep-cleansing with maximum hydration to keep the scalp clean and balanced. It also removes build-up, excessive oil and loose dandruff flakes, leaving hair healthy and manageable. This shampoo is also suitable for normal hair. Try it for 2 weeks and see result for yourself

#followmeshampoo #scalpcare #scalptreatment #scalpcareshampoo


2

New! New! New Shure Karafuu shampoo! Perfect for dandruff and itchy scalp...come get yours today. Shure shampoo yetu MPYA iliyotengenezwa kwa karafuu kwa ajili ya mba pamoja na ngozi inayowasha. Karibu #cloveshampoo #itchyscalprelief #saynotodandruff #shureshampoo #pharmacistformulated #scalpcareshampoo #scalpcare

Dar es Salaam, Tanzania
2

Pasti ada yang sedang mencari product rambut yang mungkin ada dikalangan kalian yg ada masalah keguguran rambut, scalp berminyak terutama yang bertudung tu kan ha ni @scalpcare_shampoo memang sesuai dengan korang kadang2 tu tak kuasa kan nak duk research shampoo apa yg sesuai sebab tak nak kang dah pakai tak menjadi diri sendiri yg sakit hati so Kak rem suggest try la Scalp K shampoo dan conditioner yg mempunyai rumusan tumbuhan semula jadi boleh dipakai pelabagai jenis kaum, size, umur dan juga jantina. Jantina copy paste pun no problem sbb ramai yg puji rambut Thilagesh cantik kan? so ni la rahsia aci tu. korang boleh try k. bye #scalpcareshampoo #kakremminahreview


0

#1empty1newbie started by @SkinMinimalist featuring hair care! ❤️I love this #christopherobin cleansing scrub. I use it on my scalp and a little goes a long way - the empty lasted a couple months with twice weekly shampoos, which makes the price tag a little more bearable. I find it lathers well and leaves my hair looking and feeling great 👀For a bit of real talk: I get acne on my scalp (sorry, gross but maybe someone will see this and know they aren't alone!) and this shampoo has really helped to control the oiliness and improved my scalps condition


4

#gloryshoppingoff
🍃Erhair Scalp Care Shampoo🍃
Diformulasikan khusus untuk mengatasi permasalahan ketombe dan dermatitis seboroik. Mengandung Climbazole dan Piroctone Olamine sebagai anti jamur dan anti bakteri sebagai penyebab utama ketombe.
••
Tersedia kemasan ukuran 250 ml dan 100 ml
••
#erhaonline #erhastore #scalpcareshampoo #antidandurf #seboroik #shampoo #hairtherapy #goodquality #trustedseller


0

Why My Hair Always Will Be OILY & SMELL WEIRD⁉️ Dont Worry‼️ #scalpcareshampoo #berminyakkulitkepala #kelemumur #keguguranrambut
#gatalkulitkepala
#kulitkepalasensitif #semuamasalahkulitkepalasesuaipakai #HALAL 👨🏻➕👩🏻➕👧🏻➕👦🏻➕🤰🏻➕👴🏻➕👵🏻➕👶🏻(Kids,older people and pregnant woman also can use too)💕
#HowToBuy?
Just pm on insta inbox or our's Facebook Pages 🔍@www.facebook.com/scalpkshampoo
whatapps- 012-9290707(Miko)


0

Laaaaaaaaaaa ape hal Kak Kuntum Janda ni?!
Tu lah,malas lagi nak jaga rambut.Tengok tu,bukan tersangkut di skala 6,tapi skala 2,sampai jari pun tersangkut!! Haaaaaaaa nasib baik Ramona memperkenalkan syampu paling osem abad ni.
Ini dia Scalp Care Shampoo dari @scalpcare_shampoo @scalpcare_shampoo @scalpcare_shampoo
Syampu ajaib ni bole mengatasi masalah kronik rambut seperti, <*>Masalah kulit kepala berminyak.
<*>Masalah gatal & kelemumur.
<*>Masalah keguguran rambut.
<*>Masalah kulit kepala sensitif.
<*>Masalah kulit kepala berbau busuk. <*>Utk menggunakan produk ini, rambut perlulah dicuci sebanyak 2 kali. <*>Kesan yang pertama dapat membantu membersihkan permukaan yg berminyak dan debu. Kesan kedua adalah utk menyingkirkan minyak folikel rambut yang degil. <*>kulit kepala yang berminyak serius perlu dicuci 2 kali sehari dan dalam setiap kali cucian perlu dicuci 2 kali. <*>kesan selepas seminggu digunakan, kulit kepala yang berminyak akan mula dpt dikawal.

Hal ini dapat menyelesaikan masalah kulit kepala berminyak disebabkan cuaca panas di Asia. Kulit kepala berminyak yang serius boleh menyebabkan masalah yang membimbangkan. <*>dpt mencegah gatal kulit kepala.
<*>mengalakkan rembesan minyak kulit kepala yang seimbang.
<*>rambut menjadi lebih lembut.
<*>sangat sesuai untuk rambut halus.
<*>mencegah keguguran rambut.
<*>mengalakkan pertumbuhan rambut.
<*>menghilangkan kelemumur.
<*>menguatkan akar.
<*>membantu mengawal minyak dan menyegarkan rambut.

#mencegahkelumumur
#mencegahkulitkepalaberminyak
#mencegahkeguguranrambut
#mencegahgatalkulitkepala
#mencegahrambutberbau
#rambutsegar
#rambutlebihlembut
#halalshampoo
#scalpcareshampoo
#scalpcare
#shampoo
#malayshampoo
#halalcertificate


0

#regram @hairjamm
Spring clean your hair with only the best ... #juuce deep cleanse shampoo.
It removes styling product, grime and chlorine build up in all hair types.
Regular use controls an oily scalp whilst protecting against dry ends with non-oily moisturising agents.
#dalmenyhairdesign #dalmeny #eurobodalla #eurobodallahairdresser #narooma #australianowned #sulphatefree #parabenfree #veganfriendly

Dalmeny Hair Design
2

☀️本日 éclat coco《 THE GREEN MARKET SUMIDA》にて出店中☀️

【場所】墨田区役所(アサヒビールタワー前広場)

【時間】10:00〜16:00 ・
《アクセス》
東京メトロ銀座線『浅草』駅下車徒歩5分


🌿オーガニックシャンプー éclat cocoシャンプー&トリートメントをはじめ、ハーブティ、アロマワックスバーなどの販売を行なっています。

本日、会場ではéclat cocoのオーガニックトリートメントの香りをお試し頂けます💁
又、ハーブティの試飲も行なっています☕️︎ ぜひお気軽に遊びに来て下さい。お待ちしております🙇‍♀️ ・
◆ http://www.the-greenmarket.com/ ・
◆ http://eclatcoco.com/ ------------------------------------------------
#ノンシリコン#シャンプー#ノンシリコンシャンプー #オーガニック #オーガニックコスメ #トリートメント #ダメージヘア #東京 #スカイツリー #墨田区 #グリーンマーケット墨田 #greenmarketsumida #shampoo #nonsilicon #organic #organichair #organicbeauty #beauty #cosmetics #organichaircare #scalp #scalpcareshampoo #scalpshampoo #japanese #japanesecosmetics #cosmetics #tokyo #skytree #sumidaku #marche


2

Ryo Mild Scalp Care Shampoo 200ml
Rp 140.000

There are two different shampoo which is for oily scalp and for normal scalp
The mild scalp care rinse is suitable for all kinds of scalp
This seires are all made from natural ingredients and can are safe for everyone
This serie has no artificial colors, no silicon, no surfactant, no animal ingredients, no minerals, and has been tested by sensitive scalp
It can be used for everyone including the pregnant women and all children. Do not worry about blocking hair follicles at all. This series can prevent the hair loss and stregthen the hair. It balances the scalp pH and repair the hair at the same time
.
Order:
Line @rjc4085a (pakai @)
Wa 0899 4347 875
.
#ryo #ryomildscalpcareshampoo #ryoori #ryooriginal #ryomurah #jualryo #jualryomildscalpcareshampoo #shampoo #shampoomurah #jualshampoo #jualshampoomurah #mildscalpcareshampoo #scalpcareshampoo #jualscalpcareshampoo #perawatanrambut #skincare #skincaremurah #koreanskincare #skincarekorea #makeup #makeupmurah #jualmakeup #jualmakeupmurah #kosmetik #kosmetikkorea #koreanmakeup #makeupkorea #kosmetikmurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah


0

Assalammualaikum n selamat pagi @Regranned from @otamblurr - Laaaaaaaaaaa ape hal Kak Kuntum Janda ni?!
Tu lah,malas lagi nak jaga rambut.Tengok tu,bukan tersangkut di skala 6,tapi skala 2,sampai jari pun tersangkut!! Haaaaaaaa nasib baik Ramona memperkenalkan syampu paling osem abad ni.
Ini dia Scalp Care Shampoo dari @scalpcare_shampoo @scalpcare_shampoo @scalpcare_shampoo
Syampu ajaib ni bole mengatasi masalah kronik rambut seperti, <*>Masalah kulit kepala berminyak.
<*>Masalah gatal & kelemumur.
<*>Masalah keguguran rambut.
<*>Masalah kulit kepala sensitif.
<*>Masalah kulit kepala berbau busuk. <*>Utk menggunakan produk ini, rambut perlulah dicuci sebanyak 2 kali. <*>Kesan yang pertama dapat membantu membersihkan permukaan yg berminyak dan debu. Kesan kedua adalah utk menyingkirkan minyak folikel rambut yang degil. <*>kulit kepala yang berminyak serius perlu dicuci 2 kali sehari dan dalam setiap kali cucian perlu dicuci 2 kali. <*>kesan selepas seminggu digunakan, kulit kepala yang berminyak akan mula dpt dikawal.

Hal ini dapat menyelesaikan masalah kulit kepala berminyak disebabkan cuaca panas di Asia. Kulit kepala berminyak yang serius boleh menyebabkan masalah yang membimbangkan. <*>dpt mencegah gatal kulit kepala.
<*>mengalakkan rembesan minyak kulit kepala yang seimbang.
<*>rambut menjadi lebih lembut.
<*>sangat sesuai untuk rambut halus.
<*>mencegah keguguran rambut.
<*>mengalakkan pertumbuhan rambut.
<*>menghilangkan kelemumur.
<*>menguatkan akar.
<*>membantu mengawal minyak dan menyegarkan rambut.

#mencegahkelumumur
#mencegahkulitkepalaberminyak
#mencegahkeguguranrambut
#mencegahgatalkulitkepala
#mencegahrambutberbau
#rambutsegar
#rambutlebihlembut
#halalshampoo
#scalpcareshampoo
#scalpcare
#shampoo
#malayshampoo
#halalcertificate - #regrann


3