#scalpcareshampoo

Instagram photos and videos

#scalpcareshampoo#ウーピー理容院#facialcareshaving#barber#大阪#osaka#西成#hairloss#since1931#sin#新今宮駅#スカルプケア#あべのハルカス#dandruff#japanbarberstyle#japan#動物園前駅#dobutsuenmaestation#abenoharukaswalking7minutes#authenticbarbershop#oilyscalp#tutenkakutowerwalking5minutes

Hashtags #scalpcareshampoo for Instagram

Thicker hair with Furatasse from @jcsecret_
Jadi sejak lahiran Jashton aku gak pernah ada masalah kerontokan parah. Kenapa? Karena aku udah hampir 5 tahun intensif pake perawatan rambut #furatasse. Ditanya pake apa aja? Aku pake perawatan lengkap dari #scalpcareshampoo diselangseling dengan #moistshampoo biar kelembaban dan kadar minyak di kulit kepalaku lebih balance dan bebas ketombe, begitu juga tonic #scalpessence dan #scalplotion yang aku pake bergantian biar rambutku lebih lebat dan batangnya juga makin tebal. Gak ketinggalan #snailmask yang aku pake sehari” kek pake conditioner (seminggu sekali creambath 15-20 menit). Nah karena aku tiap hari catok rambut (rambut asliku lurus kek papan) jadinya aku selalu memberikan perlindungan dulu sebelum catok dengan memakai #keratinserum furatasse yang ngga berlebihan minyak di kandungannya jadi rambut tetap terurai lembut dan gak sticky”.
Aku percaya kalo rambut yang sehat bikin penampilan semakin komplit, untuk itulah aku juga memakai perawatan rambut yang maksimal ❤️

#furatasseindonesia #furatasseori #furatasseoriginal #agentfuratasse #solusirambutrontok


20

I’m often faced with flaky scalp & hair fall - for years. I’ve been switching from Moogoo to Sukin to drugstore brands to salon brands, back and forth; it worked for some time then it stopped. It’s been a couple of months since Botrem launched their first hair care product. The most prominent effect I’ve seen since switching to Botrem is a reduction in hairfall. You can find where your hair falls the most by looking for little baby hair regrowth, mine if often near the temples and hair parting. It’s been short & wavy for a long time (as you can see my screenshots dating 2016) but finally, my ‘baby hair’ near my temples are as long as my fringe (as shown in last photo!) That’s a big improvement! Occasionally I switch to L’oreal Elseve Total Repair to repair my damage hair & a clarifying shampoo brand from the salon to give my scalp a thorough deep cleanse. Botrem can do all this and more including treat and balance the scalp, is 99% natural and botanic ingredients only, safe and recommended for even those with sensitive scalp. But if it wasn’t expensive, I wouldn’t have to jimat pakai it 😆 you must try it out! You can get it off @dazshael (30% SALE) while stocks last!
#Botrem .
.
.
#dazshael #haircare #restorActiv #scalptreatment #scalpcareshampoo #sensitivescalp #sensitive #botanicalproducts #naturalproducts

Royale Chulan Seremban
10

🍃 Scalp Care Shampoo with Menthol
.
✅ Berupaya meresap jauh ke dalam kulit
✅ Gamodulin: Merangsang metabolisma dan pembaharuan sel-sel kulit kepala
✅ Menjadikan rambut bertambah sihat dan mudah diurus
✅ Berkesan memelihara kulit kepala daripada gatal-gatal dan iritasi
.
•• Harga: RM32.00
•• Saiz/Berat: 400ml
.
Whatsapp/text: +6011.3912.5325 (Aisyah) @ +6011.1161.1088 (Saffa)
.
👉 Klik #HygieneCareMesraMall untuk pilihan produk penjagaan diri dan bayi dari Healin
.
#houseofhealinmalaysia #houseofhealin #houseofhealinkerteh #mesramall #kerteh #terengganu #kemaman #gamathealin #healin #produkkajiansaintis #produkmalaysia #produkkesihatan #supplementkesihatan #keajaibanhealin #produkkecantikan #AG2000 #gamat #gamatemas #scalpcareshampoo #masalahkelumumur #masalahkulitkepala #shampoorawatgatalkulitkepala


0

TQ so much to scalpcare
Sudi menaja hamper utk kategori karaoke dan miming sing for ur life contest sempena majlis ulang alyah yg ke 37thn dan 3 thn utk alyah4ever @scalpcare_shampoo
@scalpcare_shampoo
@scalpcare_shampoo
Bertuah pemenang pemenang kita 👍👍👍
#scalpcareshampoo
#alyah4ever
#alyah37
#alyahbirthdaycelebration
#celebrityglamnight
#redboxthecurve


2

If you love outdoor sports scalpcare shampoo can be your partner 🏊🏻‍♀️⛹🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♂️🏌🏻‍♂️
.
#swimmingpool#waterparkfun#childrenofinstagram
#kualalumpurcity #scalpcareshampoo #itchyscalps #oilyscalp #dandruff #hairloss #hairtreatment
#scalpmassage .
@scalpcare_shampoo
@scalpcare_shampoo
@scalpcare_shampoo


2

Loading...