#selangor

Instagram photos and videos

#selangor#0102647704#kualalumpur#shawlpublika#malaysia#bazaarpaknil#igshopmalaysia#putrajaya#damansara#bajuraya2019#bangi#bajunikah#hartamas#sp75#kajang#600kcelebrationsale#kurungsareemurah#cheras#visitmyig#semarak#Top1ShawlPublikaAgent#SareePiooner#KurungSaree#ShawlPublikaLover#teampswaniey#OfficialPSShawlPublika

Hashtags #selangor for Instagram

πŸ¦€πŸ¦πŸ¦‘πŸšπŸ₯¦πŸ₯•πŸŒ½
Shellout pelbagai jenis rasa!!
Boleh pilih rasa!!
#shelloutkamheong
#shelloutasampedas
#shelloutkarikaw2
#studentpax
#shelloutbajet
#shelloutmurah
#shelloutdelivery
#shelloutsedap
#rawang #kl #selangor #jalanipoh #batucaves #selayang #kepong #sentul #gombak #shelloutviral 0167960429


0

Lots of monkeys going around when we the staircase of this Caves.... And to be honest, they are so active πŸ˜ΉπŸ™ˆπŸ’ #BatuCaves #Selangor #MySnapshotCollection #SonyA5000 #TravelPhotos #TravelDiaries


0

Hai Good Morning
Ini adalah antara fungsi FairFit tau, so tunggu apa lagi jom dapatkan #fairfit sekarang
#fairfit #fairfitness #fairfithq #testimonifairfit #fairfitkl #selangor #gombak #kl #sepang #perak #lepaking #hartamas #putrajaya


0

Selamat pagi shah alam, semoga hari ini menjadi lebih baik dr semalam.
______
Reservation?

Call us at
019.239.1201 (Hashim)
019.249.1201 (Aida)

Email : booking@lawanggroup.com
Or direct booking at www.lawanggroup.com
_____
#seksyen14 #balcony #shahalam #selangor #vistaalam #homestay #hotel #guest #airbnb #traveloka #greenery #bednbreakfast #shahalam #malaysia #avisena #pkps #serbadinamik #airbnb #ramadhan


0

Bila customer tersayang comment dan feedback baik2 untuk kita punya services..penat lelah bersengkang mata siapkan order semua pun hilang😭😭😭
.
.
Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye..
.
.
Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text=
.
.
_CEPAT .MURAH. CANTIK_
.
.
#paperbag #paperbags #paperbagmurah #paper #paperbagcostume #paperbagcustome #paperbagkahwin #paperbagmalaysia
#paperbagtanpatali #print #printmaking #prints #printing #murah #paper #kahwinbajet #paperbag #vintage #weddinggift #aqiqahgift #kesyukuran #birthday #selamatharijadi#malaysia #sabah #sarawak #brunei #selangor #assalamualaikum #holiday is awsome!!😘😘


0

Baju nikah untuk couple.Terima Kasih kerana memilih perkhidmatan daripada Huda Hassan.
.
.
#tailoringservices
#bajunikah
#customade
#madetomeasure
#coupleset
#tamanpuncakjalil
#serikembangan
#selangor .
.
Kepada mereka yang masih tercari cari service tailoring, jangan malu dan segan.Kami bersedia menawarkan perkhidmatan yang terbaik.Sebarang pertanyaan sila hubungi Huda di talian 016-2362769.


0

Dexandra Twist & Spray πŸ”₯πŸ”₯
For Him | Vibe & Rush
For Her | Glee , Class & Mode
.
Dijamin wangi !!!
🌿 EDP Perfume RM70 (35ml)
🌿 Twist & Spray RM50 (10ml+Refill 10ml)
🌿 Car Fresheners RM10 (10ml)
[Price excluding postage RM7.50(WM)/RM13(EM)]
.
Any purchased RM50 and above will received SPECIAL FREE GIFT
.
Original | Travel & Wuduk Friendly | Long Lasting

Whatsapp sekarang +6019 359 2387
(atau klik link di bio)

#dexandra #dexandrahq #dexandraoriginal #dexandratwistandspray #dexandrawithlove #dexandradamansara #dexandramalaysia #dexandrakualalumpur #dexandraselangor #roticanaitraveller #selangor #klsentral #damansara #love #great #shop #musttry #kamijual #jual #perfume #her #him #airfreshener #air #wangi #minyakwangi #minyakwangimurah #murah #jombeli


0

"Dah breakfast? .
1st rule ➑ Jangan skip breakfast kalau nak turunkan berat.
.
Tag someone who want this for breakfast 😍😍πŸ₯šπŸ₯‘
.
Credit: @tinygirl_vs_weights
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
KLIK LINK DI BIO IG πŸ‘†UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
.
Coach Lin +60199195466
.
#brunei #johor #sabah #singapore#jubahbesar #bajubesar #diabetes #kelantan #sarawak #kualalumpur #terengganu #kedah #sihatdanbonusnyakurus #suriafm #airasiax #selangor #adegengsenangkurus #tv3 #kedah #kakidrama #kurusdenganselamat #kurus #kuruscepat #kurussihat #hidupsihat #makanansihat #coachpemakanan #healthylifestyles #menusihat #sukamakan


0

Hai semua..kat sini saya ada nak share cara pemakaian girdle turki...
.
1. Terbalikkan girdle (belah dalam di luar, dan belah luar di dalam

2. Pastikan kedudukan punggung girdle di belah belakang

3. Sarung girdle sehingga ke peha. Pastikan bahagian besar girdle di sebelah atas

4. Betulkan kedudukan girdle mengikut keselesaan

5. Tarik girdle bahagian atas ke bawah . Girdle kini telah diterbalikkan pada kedudukan yang betul

6. Laraskan girdle pada pinggang mengikut keselesaan

Berminat girdle turki boleh roger ye
Or terus wssp sy 0173484834
.
Harga RM169 sahaja
.
Free postage seluruh malaysia
Free card liftime warranty
Free Gift daripada saya
.

#girdleturkimalaysia #girdleturki #bengkungkurus #bengkungbersalin #kualalumpur #putrajaya #selangor #kedah #johor


0

I wanted to own a diffuser but the price of a diffuser is around RM400 at that time. So I thought why not I wait and save up more so that I can have the kit that cost around RM700 instead. πŸ€”

For a STUDENT and someone who doesn't have a monthly income, it seems impossible to spend that amount of money on something. But I didn't regret buying them. It took me 7 months of saving to own my Premium Starter Kit. I worked very hard to afford this and it is the BEST thing I ever bought!

What makes me want to own the PSK?
I love flower scents, I wanted something that can support my wellness and emotions and I want to own a diffuser because I think its cool to have one πŸ’. With RM750 you get more than 10 oils, a diffuser, 2 ningxia red (2oz) and sharing tools to spread your love with others.

What's more? 😱
Being a member with amazing support group, that you literally can ask anything about oils, that love oils as much as you do. Ahhh just what I need, you can't get this okay if you buy EO at the store or online.
Plus, plus.....
You will get a cute diffuser bag and 2 roller bottle if you sign up with me....uuuu i love these two, so convenient for travel, and I'm gonna give it to you, JUST YOU

#youngliving
#younglivingkorea
#younglivingindonesia
#wellnessinabox
#premiumstarterkit
#essentialoil
#malaysia
#selangor
#subangjaya
#puchong
#putraheights


0

Assalamuaaikum , mcm mn nk apply loan dgn alya ??
Senang saje!!!
Hanya nk ikut 3 step sahaje :-
πŸ‘‰Pm alya dan hantar sebulan payslip
πŸ‘‰Dtg ofis alya untuk bincang payment
πŸ‘‰ Sign aggrement dan dpt cash hari yg same
Pm alya skrg untuk apply loan
www.wasap.my/60173779499/loanalya
#petalingjaya #kualalumpur #selangor #putrajaya #cyberjaya #kualaselangor #pinjamanmudah #easyapply #bumiputera #negerisembilan #seremban


0

Si comel yg kiut miut lagi cantik menarik tertarik gitew πŸ˜β € .β € Saiz 6" ada saiz 7" pun ada πŸ˜‰β € .β € Sesuai sangat untuk birthday girl ❀ yg nak sambut kat sekolah dengan kawan2β € .β €
.β €
#masakapahariini #masaksendiri #lapar β €
#sedapsangat #vitdaily #sedap β €
#sedapgiler?β €
#malaysiafood #makanmakanmakanβ €
#resepituruntemurun #sedap #ayambakar β €
#kualalumpur #petalingjaya #subang β €
#masakpakaicinta #ayampercikkelantan #kakimakan β €
#jommakan #ampang #bangi β €
#keramat #sedapgila #puncakalam β €
#shahalam #selangor #frozenfood β €
#resepiasli #foodviral #kinrara


0

Good morning
Don't forget to give some LOVE to your skin.
Care with love will brighten up your life .

#bougashuluselangor
#skincare
#kulitsihat
#jomorder
#huluselangor
#batangkali
#rawang
#selangor
#kualalumpur
#malaysia


1

Ayam percik 'Resepi Mok Zainab' sgt lembut dan juicy.. Dgn rasa rempah yg meresap dan aroma bakar begitu terasa.. Rasa sekali pasti ingin lagi..πŸ‘πŸ˜Š Kami meyediakan yg frozen dan ready to eat. Hanya hello2 ke agent2 kami,akan terus sampai ke anda.. 😁

Sesiapa nak order bole lah whatapps kami atau call/msg ke agent2 kami yg berdekatan..
.
AREA YG KAMI COVER

KERAMAT 0182449558/0183823399

AMPANG
011-11087871

PUNCAK ALAM, SHAH ALAM DAN KLANG
010-3660237

SG BULOH
0196440516

PETALING JAYA
017 2688757

BANGI
019-6828219

SRI KEMBANGAN
019-6325567 .
. #homemade #ayampercikjuicy# #ayampercikkuahputih #masakkankelantan #resepituruntemurun #sedap #ayambakar #kualalumpur #petalingjaya #subang #masakpakaicinta #ayampercikkelantan #resepimokzainab #kakimakan #jommakan #ampang #bangi #keramat #sedapgila #puncakalam #shahalam #selangor #frozenfood #resepiasli #foodviral #sgbuloh#


0

Hilangkan semua parut jerawat, tona tak sekata atau apa2 cela dia muka uols bila guna Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer and Pro Face Applicator, sebab dua combo ni memang da bomb bila guna sekali!! Kalau tak percaya, kena la cuba sendiri!
.
www.meeracle.com.my
@meeracle_syeracosmetic
.
Sebarang pertanyaan boleh tekan link bio syera di atas ⬆️ πŸ˜‰.
.
#teammeeraclesyeracosmetic
#meeraclesyeracosmetic
#syeracosmetic
#MeeracleLynnLegacy
#MSDiana
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#empoweringwomen #empowering
#meeracleskincareterbaik
#agentmeeracleselangor
#agentmeeraclesgbuloh
#meeraclesgbuloh
#meeracleselangor
#sgbuloh #selangor
#OurDreamComeTrue
#meeracleskincare #meeraclecleanser
#meeracleserum #meeraclegemstone #meeracleempoweringwoman
#meeracleviral #DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED
#selflovefirstlove


0

OTW ➑STOCK - πŸ’ RM349 only ➑ 🌹
ETA END OF JULY 2019 - MICHAEL KORS JET SET TRAVEL LARGE FLAT MULTIFUNCTION PHONE CASE IN SIGNATURE BLACK πŸ’

Description

Zip Around Closure

Interior has 1 ID window, 5 card slots, 1 zippered pocket, 1 cellphone pocket & 1 multifunction compartment

Approximate Dimensions: 7" Β x 4" x 1" πŸ’ πŸ“² TO PURCHASE WHATSAAP : 0193739940 πŸ’ ➑➑ #onlinesale #kualalumpur #shopping #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #pakejperkahwinan #melaka #miri #originamurah #sabah #purse #trustedseller #selangor #instashopping #malaysiawedding #kasutmurah #johor #paidreview #originalwallet #perfectgift #bazaarpaknil #penang #sneakers #originalhandbag #terengganu #kuching #suprisegift #visit #photographer #stokis


0

OTW ➑STOCK - πŸ’ RM349 only ➑ 🌹
ETA END OF JULY 2019 - MICHAEL KORS JET SET TRAVEL LARGE FLAT MULTIFUNCTION PHONE CASE IN SIGNATURE BALLET πŸ’

Description

Zip Around Closure

Interior has 1 ID window, 5 card slots, 1 zippered pocket, 1 cellphone pocket & 1 multifunction compartment

Approximate Dimensions: 7" Β x 4" x 1" πŸ’ πŸ“² TO PURCHASE WHATSAAP : 0193739940 πŸ’ ➑➑ #onlinesale #kualalumpur #shopping #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #pakejperkahwinan #melaka #miri #originamurah #sabah #purse #trustedseller #selangor #instashopping #malaysiawedding #kasutmurah #johor #paidreview #originalwallet #perfectgift #bazaarpaknil #penang #sneakers #originalhandbag #terengganu #kuching #suprisegift #visit #photographer #stokis


0

Alhamdulillah selamat pagi semua. Assalamualaikum! Semoga ceria ceria harini. Baju antara yang customer request. Kami masih buka lagi slot untuk raya haji yaa. Tapi tak banyak dah. Takut kami pulak tak cukup kaki tangan πŸ˜…. Mai pm kami ada no dekat ataih tu.
#bukitjutong #ampang #kualalumpur #selangor #shahalam #manikmurah #jahitmanik #jahitmanikmurah #carirezeki #bajupengantin #bajupengantinmurah #busanapengantin #weddingdress #manik3d #maniktimbul #manikwarnawarna #jualmanik #belajarmenjahit


0

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Selesai Penghantaran 3 Buah Kereta Bezza Dan Saga Kepada Brother @marklucasleong & The Geng yang ingin bercuti di Lundu😊😊..semoga percutian anda semua berjalan dengan lancar☺️
Terima kasih kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami☺️☺️ Bagi anda yang masih tercari-cari perkhidmatan kereta sewa murah di Kuching Sarawak, sila hubungi kami atau Whatsapp ke:.
.
016-8911376
016-8911376
016-8911376
.
Atau boleh layari laman web kami di www.farhanjayatransportation.com
untuk menempah secara online. .

#farhanjayatransportation #keretasewakuching #keretasewakuchingmurah #keretasewasarawak #carrentalmalaysia #kuchingcarrental #kuchinginternationalairport #airasia #masairlines #unimas #uitmsamarahan #kampungbudaya #culturevillage #kuchingsarawak #keretasewamalaysia #putrajaya #kualalumpur #klia #johor #selangor #melaka #penang #kedah #negerisembilan #sabah #perlis #konvounimas #ppim #semboyan1malaysia


1

3 BAHAN β€˜OK’ KETIKA DIET
.
Boleh tak ambik mayoinnaise? Boleh tak ambik peanut butter? Coach selalu dapat DM yg mcm ni...so hari ni insyaAllah akan terjawab segala soalan seperti di atas
.
Boleh asalkan kawal kuantiti. Setiap sudu besar bahan2 ni ada kalori dia. Dan yg lebih penting tengok zat apa yg diberikan kepada tubuh badan
.
Contohnya olive oil berkalori 120 satu sudu besar tapi ia tergolong dalam kategori macronutrient good fat yg sangat baik utk melawan bad fat dalam badan. Berbaloi tak amalkan minyak Zaitun? Ya! Ia membantu jugak dalam proses turunkan berat badan korang
.
Jangan hanya tengok pada kalori, tengok juga pada zat bahan tersebut. Dan Boleh je nak ambik apa2 dressing yg korang nak asalkan kawal kuantiti.
.
Nak belajar in detail tentang ilmu kawal portion ni? Kenalah join coaching team coach😊
.
.
Coach ana 0193507801
.
#teamckhaslina#teamckrosliza#brunei #johor #bruneionline#damansara #kelantan #sarawak #kualalumpur #kedah#selangor #bajubesar#bajupengantinxplus#shimahboutiq#diet#dressxxxl#hospital#diet#kurussihat#nakkurus#makanansihat#dressxxxl#jubahbesar#diabetes#singaporeshoppingonline#bukittungku#bukitbintang


2

[ Jamming | Recording | Creative Media ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! πŸŽ‰
RM20 - 1 Hour
(Happy Hour Weekdays)
RM30 - 1 HOUR
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0182790692

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara #fakultimuzikdansenipersembahan


0

.
MASALAH BAU BADAN MENGANGGU?
.
selalunya masalah bau badan menjadi masalah agak besar kepada kaum hawa ni. Terutamanya yang berbadan besar.
.
Kadang kadang kita tak perasan kan? Tapi apa kata kita cuba mencegah sebelum terjadiπŸ˜‰
.
Jadi.......
.
Orang sekeliling akan selalu dekat dan pasangan pun akan makin sayangggg gituuuu 😘😍
.
Cuba pakai FRESHCO ni..ketiak bebas benafas, ada peluh sikit tapi tak beleciak dan peluh tak akan berbau. Ketiak pun nak benapas gak.. ingat idong je nak benapas? πŸ˜‚πŸ˜…
.
Sapu serbuk magik ni selepas mandi. Tapi kena keringkan dulu la ketiak tu baru sapu ye.πŸ˜‰
.
#freshco
#freshcokuantan
#freshcooriginal
#serbukmagik
#serbukputihketiak
#kelebihanfreshco
#pemutihketiak
#cegahbaubadan
#hilangdaki
#tanggaldaki
#kakiberbau
#ketiakputih
#ketiakcerah
#terengganu
#huluterengganu
#kualaterengganu
#kualalumpur
#selangor
#kelantan
#sabahsarawak
#instafamous
#igersmalaysia
#sayajualsayaguna


0

1. Dah berscrub ke gojes2? Lepas cuci muka, scrub muka bagi bersih2, bagi tanggal semua kotoq2 siang hari.
2. Dah tu, check skin. Dap dap dap toner dengan cotton pad untuk tengok bersih tak kita cuci muka. Sambil tu toner kita pakai tu dapat kecikkan balik pores yang dah scrub.

3. Dah buat rutin (1) dan (2) macam kat atas, baru la sapu FiorΔ“ Essence Serum yang dirumuskan khas dengan extracts SAKURA dan SERBUK MUTIARA. Sapu PAP! PAP! PAP! Kat kulit sampai meresap ke dalam kulit.

4. Baru la sapu dan massage pelan2 BOOSTER OIL untuk kulit sentiasa lembap dan terjaga.

5. OKAY SIAP ! Semudah ABC dengan #FioreEssenceSerum #cantik #gojes #gebu #kulit #siscantik #scrubs #selangor #murmur


0

OTW ➑STOCK - πŸ’ RM349 only ➑ 🌹
ETA END OF JULY 2019 - MICHAEL KORS JET SET TRAVEL LARGE FLAT MULTIFUNCTION PHONE CASE IN SIGNATURE PALE BLUE/NAVY πŸ’

Description

Zip Around Closure

Interior has 1 ID window, 5 card slots, 1 zippered pocket, 1 cellphone pocket & 1 multifunction compartment

Approximate Dimensions: 7" Β x 4" x 1" πŸ’ πŸ“² TO PURCHASE WHATSAAP : 0193739940 πŸ’ ➑➑ #onlinesale #kualalumpur #shopping #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #pakejperkahwinan #melaka #miri #originamurah #sabah #purse #trustedseller #selangor #instashopping #malaysiawedding #kasutmurah #johor #paidreview #originalwallet #perfectgift #bazaarpaknil #penang #sneakers #originalhandbag #terengganu #kuching #suprisegift #visit #photographer #stokis


1

Alhamdulillah..dapat feedback lagi daripada customer kami...
.
Customer ni order wayfarer Atlanta lens brown
.
Alhamdulillah customer suke .
Ada yang berminat ke?
.
Jom wassap saya terus yer
.
#rayban #atlanta #spekmatamurah #spekmata #gred5a #kualalumpur #putrajaya #selangor #johorbahru


0