#semimatte

Instagram photos and videos

#semimatte#lipstick#lipcream#eyeshadow#mua#furaihaskincare#furaiha#foundation#serum#blusher#semimattelipstick#cleanser#sabunaquahabbatussauda#ddcream#lotion#cosmetics#skincushion#marykay#lipbalm#sabunaqua#scrub#makeup#premiumcosmeticbrand#kaksemah_empire#satinskin#glowboostercream#lipcarekit#lipstickmatte

Hashtags #semimatte for Instagram

Der #mdmflow #semimatte #lipstick #supreme sieht aus wie eine Patronenhülse und knallt auch wie eine 😅 💋

Die wohl roteste Versuchung in meinem Kosmetikschrank 😉 Der #lippenstift ist wirklich strahlend rot und extrem deckend auf den Lippen. Er soll laut #produktbeschreibung die Lippen vor dem Austrocknen schützen, dass kann ich persönlich aber nicht bestätigen🤔. Er hält wirklich super toll den ganzen Abend, trotz Essen und Trinken, aber meine Lippen werden trotzdem ganz schön trocken vom tragen des Lippenstifts. Mir gefällt die Farbe super und das er #kussecht ist. 💄Außerdem ist er extrem stylisch in seiner goldenen Patronenhülsenform. 😎 Ich habe ihn aus meiner #glossybox. Original kostet er 26€

Genießt den Sonntag
Eure #beautybybetti 💕


2

OIL FREE HYDRATING FEL

FUNGSI & KELEBIHAN
🌼Tekstur yang sangat ringan & cepat meresap
🌼Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
🌼Mengawal minyak pada kulit wajah
🌼Boleh dijadikan Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
🌼Boleh dijadikan coolobg gel setelah lama terdedah di bawah cahaya matahari 🌼Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
🌼Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
🌼Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

Untuk respon segera sila klik link 👇 www.wasap.my/60193374330

ANIES
0193374330
Mary Kay Beauty Consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymelaka #jomcantik #cleanser #skincare #kulitbersih #kulitcantik #makeup #sayasukacantik #kulitbersih #pencucimuka #foundation #lipstick #blusher #bodycare #perfume #usiabukanpenghalang #kulitanjal #semimatte #serum #scrub #lipscrub


2

- Tenemos dos tonos de labiales violeta para ti.💜 Cosmos & Reina, ¿Cual es tu preferido?

#Cosmos #Reina #Semimatte #Matte #Veganos #Labialessuavecita #Getitrucca!


0

If you like your lipstick dark, deep and rich, Vino Semi-Matte Lipstick is THE way to go! What is your holiday go-to this winter season? Comment below, we’d love to know!💕 #KismetCosmetics #semimatte


0

Cringy 🙈semi matt glow @kikomilano fall 2.0 foundation warm rose 01. Zdjęcie zrobione przy lampce, żeby dobrze złapać to, w jaki sposób podkład łapie światło, wszystkie pozostałe produkty (poza rozświetlaczem) są matowe.
#fallfoundation #creamyfoundation #semimatte #glowyfinish #skinradiance #radiance #glow #satinfinish #review #kikomilano #recenzjekosmetykow


0

New Limited Edition Fall/Winter Color Collection dari @marykaymysg cantik warna2nya...😍😍 Jom milikinya sbb ianya limited edition 🤗🤗🤗 #sweetgorgeouscentre
#limitededition
#limited
#limitedtime
#cantik
#eyeshadow
#lipstik
#makeup
#solekan
#lipstick
#semimatte
#marykaymysg
#new
#promotion


0

🌺🌺Son Thỏi PONY BLOSSOM LIP COLOR Có Thêm Màu Mới Siêu Đẹp🌸🌸
⛔️ SHOP KHÔNG BÁN HÀNG FAKE
🍀 Son thỏi dạng semi-matte, tức là son lì nhưng có độ bóng nhẹ cho môi.
Son có thành phần từ phức hợp hoa trắng, mật ong, và #sheabutter sẽ giữ ẩm cho môi và son lâu trôi không ngờ.
- Thỏi son được thiết kế đẹp mắt trên nền trắng và #silver.
- Son dạng kem mềm thoa lên rất mượt môi. Lúc mới thoa son có hơi bóng nhẹ. ➡️ Sau 1 khoảng thời gian ăn uống... lớp son bóng phía trên bị trôi và còn lại lớp son hồng matte bên dưới. Nên bạn cứ vô tư ăn uống nhé.
💄 Sẵn các màu:
- 01: Đỏ mận
- 02: Đỏ gạch
- 05: Cam tươi
- 06: Hồng sen -------------------------
Dandelion 93 Korean Cosmetics
143/2 Lê Thị Riêng, P. Bến Thành, Quận 1
0987.629.429
Ship Hàng Toàn Quốc
Link fb: https://www.facebook.com/Dandelion93dnd/
Link Ins: https://www.instagram.com/dandelion93_koreancosmetics #pony #ponyeffect #blossom #lipcolor #love #white #dandelion #authentic #cosmetics #korea #lipstick #semimatte

Dandelion93 - Authentic Cosmetics
2

Bibir gelap? Bibir lebam? Bibir kusam? 😩😩 .
.
Dont worry set lip care satin lips Mary Kay kan adaa!! 💕💕
.
MARY KAY SHEA BUTTER LIP SCRUB & LIP BALM!! 😍😍
.
Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat mengelupas, pakai lipstick pun crack tu mai cepat² roger kita .
.
1) Satin Lips ®️️ Shea Sugar Scrub .
.
💋💋 kristal gula : semulajadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan .
.
💋💋 shea butter : skrub menanggalkan bibir dengan rasa lembut, licin dan berkhasiat .
.
💋💋 minyak bunga matahari : terkenal dengan kandungan antioksidan Vitamin E yang kaya .
.
.
2)Satin Lips ®️️ Shea Butter Balm .
.
💋💋 shea butter : diketahui kaya dengan antioksidan vitamin A dan E selain membantu kulit untuk kekal lembap .
.
💋💋 jojoba butter : mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat membantu melembapkan dan melindungi kulit .
.
.
Haii ladies2 di luar sana, nak bibir cantik? Lembap? Seksi?? Auwchh pinky pinky natural gitu... .
.
💄 Shea Sugar Scrub - mengelupas secara halus dan lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 minit dan bilas hingga bersih .
.
💄 Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai dimana sahaja bila masa shj 💋
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #careerpath #careergoals #careeropportunity #makeuplover #mua #primerfoundation #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #letscantik #janganmengata #kulitsihat #kulitcantik #botanicaleffects #freemercury #organicskincare #lipstick #semimatte #gelsemimattelipstick #lipbalm #lipmask


0

*Dunia kita berbeza dan tidak mungkin bersama*💓
.
.
Namun biar masa terus berlalu melakar warna indah dan mewangi selamanya.
.
.
Oh LIPCARE KIT FURAIHA ku! 😍
.
.
Semenjak LIP BALM ada, bibir ini sentiasa berseri, lembut dan tidak mengering atau hitam lagi. Tidak mahu kehilangan mu kali ini.
.
.
LIP TINT terusan membangkitkan aura jelita persis wanita korea idaman.
.
.
Terima kasih FURAIHA
.
.
Buat bibir ku sihat, munggil dan kekal jelita. 💋
.
.
.🎈 *PROMO KSE LOVE CAMPAIGN*🎈
.
.
Dengan belian mana2 item Furaiha (kecuali sabun) akan dapat FREE SCRUB SKIN POLISH
.
.
SEMPENA KSE LOVE CAMPAIGN OKTOBER
.
.
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440.
.
.
#KAKSEMAH_EMPIRE
#KSE_LOVE_CAMPAIGN
#KakAszCute


1

*A beauty water make you falling in love thousand time* 💕
.
.
Sesuai untuk si cantik jelita. Menuetral kan kulit mu seanjal nya. Melembapkan wajah mu dengan sekata.
.
.
Serius, kamu akan jatuh cinta buat sekian kali nya.
.
. .🎈 *PROMO KSE LOVE CAMPAIGN*🎈
.
.
Dengan belian mana2 item Furaiha (kecuali sabun) akan dapat FREE SCRUB SKIN POLISH
.
.
SEMPENA KSE LOVE CAMPAIGN OKTOBER
.
.
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440.
.
.
#KAKSEMAH_EMPIRE
#KSE_LOVE _CAMPAIGN
#KakAszCute


2

*Wajah nan bersih sesuci cinta sejati* 💖
.
.

I love aqua habbatus sauda' soap & after glow aqua cleanser FURAIHA.
.
.
Sentiasa mensucikan buat diri ini tampil berseri. Sehari tanpa mu buat diri ini resah.
.
.
.🎈 *PROMO KSE LOVE CAMPAIGN*🎈
.
.
Dengan belian mana2 item Furaiha (kecuali sabun) akan dapat FREE SCRUB SKIN POLISH
.
.
SEMPENA KSE LOVE CAMPAIGN OKTOBER
.
.
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440.
.
.
#KAKSEMAH_EMPIRE
#KSE_LOVE _CAMPAIGN
#KakAszCute


1

*Cinta dalam persahabatan bisa di zahirkan* 💞
.
.
Ibarat si kakak manis dan si adik cantik.
.
.
Begitu juga Glow Booster Cream + DD cream Furaiha berpisah dari wajah tiada.
.
.
Glow booster sebagai pelembab wajah bantu merawat pelbagai masalah wajah. Jangan tinggalkan dia malam dan siang mu.
.
.
DD cream SPF35, buat diri mu tambil yakin di hadapan sahabat dan si dia. Melindung wajah mu dari sinar matahari.
.
.
SUKA MELIHAT SAHABAT JUGA CANTIK JELITA
.
.
.🎈 *PROMO KSE LOVE CAMPAIGN*🎈
.
.
Dengan belian mana2 item Furaiha (kecuali sabun) akan dapat FREE SCRUB SKIN POLISH
.
.
SEMPENA KSE LOVE CAMPAIGN OKTOBER
.
.
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440
📲 Whatsapp Kak Asz 012 534 6440.
.
.
#friendshipgoal
#KAKSEMAH_EMPIRE
#KSE_LOVE_CAMPAIGN
#KakAszCute


1

Apa bestnya lipstick Mary Kay???💄💄💄
.
🌹mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir
🌹memberikan kesan fokus lembut
🌹formula lembut umpama baldu
.
dan yang paling best...korg blh try dulu sblm beli...👍🏼👍🏼👍🏼👄👄👄
.
org kl yg nk try blh roger...hakak di kl hari ni n esok❤️❤️❤️
.
org pd pun blh roger...weekdays hakak ada di PD❤️❤️❤️
.
untuk org manjung,hakak ada sana musim cuti sem je ye...almaklumlah PJJ 😂😂😂
.
#warnawarni #lipstickshades #semimatte #truedimensionlipstick #cremelipstick #jomtry #marykaylife #enrichingwomenslives #xcubaxtau #sebarkancinta #luaskankuasamu #erafm #hotfm976 #beautywithbrains #beautylook #beautyconsultantzalehakhalid


0

#matte #semimatte #falllook #bestlips #lovemylife #marykay #notyourgrandmasmakeup
Get yours today! www.marykay.com/successandbeauty


0

Which one is your favorite? I can’t decide yet 😁💄😍💋 If you want to try any of these - let me know, they are amazing, long lasting, cushiony, moisturizing and not drying out your lips 👄 Make your lips happy this holiday season 🎄


#lipstick #mattelipstick #gelsemimatte #semimatte #gellipstick #cushiony #amazing #lipcolors #pinklipstick #redlipstick #darklipstick #makeup #mua #newlipstick #softlips #holidays #holiday #christmas #gifts #gift #presents #loveyourself #loveyourlips #lovely #new #try #favorite #kissablelips #kiss #marykay


0

Mana satu pilihan hati anda????💄💄💄
Ada 7 color semuanya.

Fakta menarik tentang Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ️ 👄💄
💄 warna terkini yang menarik dan mudah di goles ke bibir.
💄 kesan fokus yg lembut
💄 memenuhi bibir
💄 tahan lama
💄 lembapkan bibir 💃Amiera
📱0173109197
BC MARY KAY
#lipstickmalaysia #lipstickmarykay #semimatte #crushberry #powerfulpink #mauvemoment #richtruffle #alwaysapricot #midnightred


3

Ciao a tutti!🌸
Scusate per queste assenze un po’ prolungate, giorni un po’ indaffarati!🍾
~
Brevemente vi mostro la #foto del LIP01 di #chogan. Ormai sapete benissimo che:
💄 è uno dei 15 matitoni #rossetto
💄 ha un’ottima durata, sopravvive bene anche ad un pasto
💄non contiene siliconi e parabeni
💄è un #matitone “in crema” con effetto semi-opaco
💄super semplice da applicare
💄costo €9,90 ~
Vi aspetto se avete domande o altre informazioni da chiedere!
Se volete risparmiare sugli acquisti Chogan c’è una semplice procedura da attuare, basta contattarmi!😘
~
~
~
#rossetti #semimatte #semimattelipstick #lipstick #labbra #lips #colori #makeup #makeuplover #easymakeup #softmakeup #instamakeup #instaphoto #instapic #instalike #instagood #photooftheday #michela_chogan_profumeria_e_cosmetica


17

💄MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK💄 .
.
Apa yang best sangat dengan lipstick Semi Matte Mary Kay ni berbanding dengan produk lain??? .
.
Haa jom check it out! .
.
💋 Warna yang tahan lama .
.
💋 Tekstur gel yang selesa .
.
💋 Formula lembut seumpama baldu .
.
💋Memberikan kesan focus menarik dan lembut .
.
💋Lipsticks Mary Kay pastinya membuat bibirmu lebih dramatik ,seksi & mungil gituuuu .
.
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba untuk melembapkan kulit .
.
So apa tunggu lagi guysss jom grab sekarang..Yang mana satu menawan hati uollss😍😍😍😍
.
.
Perlukan rujukan berkaitan masalah kulit wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang sesuai dan terbaik untuk anda? Peluang kerjaya dengan Mary Kay? Jom whatsapp sy 😘😘
.
.
0165096112
Nor
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #careerpath #careergoals #careeropportunity #makeuplover #mua #primerfoundation #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #letscantik #janganmengata #kulitsihat #kulitcantik #botanicaleffects #freemercury #organicskincare #lipstick #semimatte #gelsemimattelipstick


0

Wahhh muka happy sangaddd. Senyum sampai ke telinga. 💞
.
.
Mestila happy dapat eyeshadow dan stick blusher idaman kalbu. Mudah cepat dan pantas. Sangat sesuai untuk orang yang bekerjaya dan sibuk ngan rutin harian.
.
.
Runaway Diva Palette 3 in 1 (highlighter dah ada sekali ngan contour). Tak payah pening kepala nak beli asing asing. Beli satu harga terus ada semuanya. JIMAT BERBALOI BALOI 💰
.
.
Blusher Furaiha pulak dalam bentuk stick memang tahan lasak uolls. Baling ke dinding pun tak pecah.
.
.
Haaa apa tunggu lagi mai grab sekarang. Kak asz tunggu di pintu wasap yea. 💖
.
.
DM/WHATSAPP 📲 012 534 6440 (klik link di bio)


1

Ingin kelihatan cantik natural beauty seperti Cik Manis ni?
.
.
Meh dapatkan sekarang Set Combo Runaway Diva Palette + Treatment Lip Cream Furaiha.
.
.
*Runway Diva Eyeshadow Palette 3 in 1* + 4 eyeshadow
+ 1 contouring
+ 1 highlighter
👏👏👏 *jimatnya*

Ada 6 warna dalam 1 palette semuanya earth color dan pigmented.
.
.
Treatment Lip Cream Furaiha ada 6 colos cecantik untuk uolls. ISTIMEWA lipcream ni ada ORGANIC MARULA OIL yang diiktiraf daripada FRANCE tau. Produk Muslim yang bertaraf antarabangsa. Halal, selamat dan yang penting tahan lama. Moist je bibir tu bila pakai da. Rasa ringan dibibir. BEST kan! 😍
.
.
✅ Kod Warna :
1.BOLD - Victoria - Heart Breaker - Butterscotch
2.NUDE - Luna Bell - Caramel - Bubble Gum
.
.
✅ Kelebihan :
- Tidak mengeringkan bibir
- Boleh merawat bibir yang hitam
- TIADA Paraben
- TIADA Plumbum
- TIADA Formaldehyde (untuk pengawet)
.
.
Best ke best?
.
.
DM/WHATSAPP 📲 012 534 6440 (klik link wasap di bio)


1

Wahhh Farah AF dah grab set combo Satin Skin Cushion + Stick Blusher Furaiha. Patutla cantik gojes giteww 😍
.
.
Ada yang nak grab set combo ni?
.
.
Meh roger Kak Asz sekarang. Promosi masih berlangsung sehingga 18 Nov ni. Dapatkan dengan harga JIMAT SEKARANG!
.
.
🎁 FREE GIFTS (Woven bag Furaiha + Scrub Skin Polish Furaiha)menanti uolls 💖
.
.
DM/WHATSAPP 📲 012 534 6440 (klik link wasap di bio)


2