#sephorastore

Instagram photos and videos

#sephorastore#primer#sephora#makeuplovers#hargaberpatutan#localprodukmakeup#spaterapialfateh#homemadecoffe#originalmakeuptrialpack#alloriginal#makeupstore#lauramercierprimer#foundation#primermurah#barangmakeupori#makeupspray#settingspray#makeuptrial#maclipstick#marylou#bahamamama#feedbackhouseofhaniss

Hashtags #sephorastore for Instagram

Aquรญ sintiรฉndome una ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ en la apertura de #sephorastore en Lincoln Rd @sephora.lincolnroad
No soy obsesiva con el #MakeUp hoy me sentรญ como en una jugueterรญa viendo los #TravelSize de todos los cosmรฉticos ๐Ÿ’„๐Ÿ‘„๐Ÿ’‹๐Ÿ‘๏ธ (amo las miniaturas). A pesar de la lluvia ๐ŸŒง๏ธ pasamos una buena tarde mi querรญa amiga @cominichic y @sofimusic2910 ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
#dreamerxsephora


8

Mais alguรฉm aรญ gosta de um batom escuro??? #lipstickaddict #bomdemais #empreendedorismo #batomevida #sephorastore


3

#personalshopper# #sephorastore# #sunwaypiramid# #pixiglowtonic# #sephorabeautypass# #sandakan# #sabah# #sarawak# #bandarsunway# #subangjaya# #usj#
#original๐Ÿ’ฏ# #sephorasunwaypiramidstore#
Glow Tonic 250ml
Retail price : RM133
Service cas : RM6
Pos : SMโžก๏ธRM8 & SSโžก๏ธRM10
If interested direct ๐Ÿ“ฒ 0168396742


2

Latest make-up / self-care haul from @sephora โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
- @origins Ginzing energy-boosting gel moisturiser - @narsissist mini blush/bronzer duo in Orgasm/Laguna
- @katvondbeauty signature brow precision pencil in dark brown
- @toofaced mini Better Than Sex mascara
- Sephora Collection dry shampoo โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#makeup #selfcare #skincare #feelingpretty #makeuphaul #sephora #katvondbeauty #nars #toofaced #betterthansexmascara #signaturebrowprecisionpencil #orgasmblush #lagunabronzer #travelsize #minimakeup #origins #ginzing #moisturizer #moisturiser #mascara #browpencil #blush #bronzer #dryshampoo #retailtherapy #sephorastore


3

Cuando amas lo que haces, todo debe quedar perfecto, incluso cada ingrediente que lleva dentro ๐Ÿ’ซ
Eso hacemos los Maquillistas a la hora de escoger un producto.
Un abrazo a todos los #Colegas que aman el makeup como Yo ๐Ÿ’–
.
FB -SHEY MAKEUP DESIGN
https://www.facebook.com/MakeupAddicByShey/
.
IG- shey.makeup.design
http://www.instagram.com/shey.makeup.design
.
Snapchat- Shey025
#influencerstyle #instabloggers #influencer #Blogger #makeupartist #makeuptutorial #sephorastore


1

We went to sephora so I can get some foundation I look over and heโ€™s putting on lipstick ๐Ÿ’„ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ he almost walked out with. A full face lol #sephora #sephorastore #sephoramakeup #makeup #itwasfunny #whatcouldido #hotlips #theladieslovehim #heisfunny #hescrazy #myson #mybaby #instafunny #instacute #instacuteness #instalove #instalook #instaview #instagram


4

Half cut crease two tone look ๐Ÿ’Œ๐Ÿ™ˆ
-
Hangover primer @toofaced
LA girl pro matte foundation in the shade bisque @lagirlcosmetics
Wet n wild concealer @wetnwildbeauty
Coverfx loose finishing powder @coverfx
Butter bronzer @physiciansformula
Tarte blush in the shade partayyyyy @tartecosmetics
Total temptation brow definer @maybelline
Morphe 35G pallete @morphebrushes
Bagd gal bang mascara @benefitcosmetics
Laura gellar highlight in the shade gilded honey @lauragellerbeauty
Sexy mother pucker lipstick in the shade sweet love @soapandglory โค๏ธ -
#anastasiabeverlyhills #morphe #morphebrushes #benefit #tarte #mariobadescu #porefessionalprimer #highlightlooks #eyeshadowpallettes #colourpop #nyxcosmetics #hudabeauty #bhcosmetics #wetnwild #elfcosmetics #makeuplooks #soniakashuk #makeuprevolutionlondon #sephorastore #ultabeauty #mac


15

Regrann from @alexa_olivia1 - Great morning for a facial!!!! Sooooo good.... #refreshed #readytorock ๐ŸŒผ#mondaymotivation #mood #loveit #teenmodel #fashion @tillys #actress #mallstyle @sephora #sephorastore #facials #happygirl #smile #beauty #beyou #naturalbeauty #nomakeup #follow @alexa_olivia1 #grateful #sugarkids #zurigirl #zurimodelandtalent #elitenycdevelopment #elitenyc ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ - #regrann ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ ๐Ÿ’ฎ
My repost is expressing โ€œrespectโ€ - - - - - - - - ๐Ÿ“ธ
All photographs, pictures, drawing and movies are belong to their owners - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ใ€About meใ€‘

Iโ€™m just a tiny tiny reposter ๐Ÿ˜
I'm japanese๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต, male, not young, not wild, not free, using a poor english as you see ๐Ÿ˜‚
And I'm a reposter, viewer and ย impostor(็ฌ‘)๐Ÿ˜
I don't have a camera ๐Ÿ˜
I can't draw a picture ๐Ÿ˜…
But Jessel said โ€œIt doesn't mean you can't createโ€ ๐Ÿ‘
๐Ÿšจattention ๐Ÿšจ
I am posting not for profit, just for fun ๐Ÿ€๐Ÿ€


2

|werbung|โ–ถ๏ธ ๐Ÿ˜… wenn das wahr wรคre!
Wer braucht auch so einen Sephora-Store? ๐Ÿค—
__________________________
#sephora #makeupjunkie #igersaustria #igers_at #igersvienna #wakeupandmakeup #sephorastore #sephoraaustria #makeuplove #makeuplover #parfumerie #drogerie


10

Dear makeup store over there .. I love you ๐Ÿ’‹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeup #makeuplovers #sephora #sephorastore #town #feeds #cityview #love #city #building #street #travel #traveling #travelovers #holiday #asia


0

TARTE HAMPTONS WEEKENDER PALETTE
โ€ข
Di dalamnya uda ada blush, higlighter, contour, bagus banget sangat pigmented uda ada 3 items loh dalam satu palette. dia create โ€œBeachy glowโ€ ya untuk semua skintones. highlighternya warna champagne, matte blush, contournya juga buidable gampang di apply & diblend. Longwearing ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
โ€ข
445.000
โ€ข
#tarte #tartecosmetics #tartehamptonsweekender #tartepalette #fleurbeautyytarte #tartefleurbeautyy #sephoramakeup #sephoraoriginal #sephorastore #tarte #jualanmakeup #jualanfleurbeautyy #like4like #likeforlike #followme #follow4follow


0

Great makeup starts with a great base! Book online for our Flawless Foundation class everyday this week to learn tips from our pros. โœจ


1

#cremesimon #crรจmesimon
Foaming facial wash
Original from #sephorastore #sephora #store
Idr 130rb


0

Tater-Tot. Makeup on pointttttttt ๐Ÿ’—๐Ÿ’…๐Ÿปโ˜บ๏ธ Products used:
@maybelline foundation in porcelain 1
@anastasiabeverlyhills crime contour
Setting/Baking powder @jcatbeauty in Banana ๐ŸŒ
@juviasplace the festival eyeshadow
@hiddencosmetics ravishing highlight and brow definer
@goddess.lvshes in 69
Of course to top it off setting spray in coconut ๐Ÿฅฅ from @gerardcosmetics โ˜€๏ธ๐ŸŒ™
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#cosmetic #beauty #purple #pink #maybeitsmaybelline #girlssupportgirls #goddesslvshes #udmakeup #urbandecaymakeup #sephoracosmetics #sephorastore #sephoracollection #juviasplacefestivalpalette #anastasiabeverlyhills #brow #browwiz #browdefiner #gucci #dior #diormakeup #yslbronzer #peachesmakeup #dollhousebeauty #dubai #festive #eyeliner #liquideyeliner #bigwavecurls #summer #vibe


10

When your bathing suit doubles as a bodysuit๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #h2oswim #rainabelts #styleitwithtrix


91

Who wants some candy๐Ÿฌ๐Ÿญ #sephoramask #sephorastore #originalmakeup #


0

How beautiful is that!
Iโ€™m in love with this #makeupforever palette ๐Ÿ˜
We have all new products ๐Ÿคฉ
For order kindly dm us !
#glitzypalette #sephorastore #originalmakeup #egypt #showmeglamour


0

So here is the deal, the photo on the left was taken at my house where I use a white light bulb (5k) and the one on the right was taken outside with natural lighting. What do they have in common? My face mask! ๐Ÿ˜ฑ Yes, an awful yellow face on someone who isnโ€™t so yellowish/white. How did that happen? Bad lighting from make up stores - in this case it was a Sephora store in Brazil.

Today I learned about Diorโ€™s amazing new line of products, their lovely makeup artist was the one who worked on me, everything was gorgeous - inside the store only ๐Ÿ˜ž as I walked though the mall I noticed people looking, so I immediately thought something was up (made a picture of myself inside the mall, almost orange in that light). Wonderful artist with amazing materials all ruined because of bad lighting.
My tips? 1)Always do your make up with natural light, mimic natural lighting but stay away from yellows and blue bulbs
2) When itโ€™s time to buy your foundation, apply some to the back of your hand and go for a walk, see how it feels and pay attention to the color, hold it up to your face - in natural light the right color will โ€œdisappearโ€ in your face. Foundation was never meant to be noticle ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฉ YIKES
#makeup #lighting #makeupartist #mua #lighting #lights #naturallight #skincolor #noblue #noyellow #watchout #dior #diormakeup #sephora #sephorastore #brazil #lojasephora #brasil #iluminacao #semamarelo #semazul #luznatural #maquiagem #sad #bumed


10

๐Ÿผ Panda's Dream ๐Ÿผ Mascara Volume di @tonymoly.official ๐Ÿผ da @sephoraitalia ๐Ÿผ
Mi sta piacendo un saccoooo !!! Non tanto per l'effetto volume perche' e' piu' un effetto allungante/districante delle ciglia ... ma soprattutto per come si elimina facilmente perche' si stacca a pezzettini facili facili da rimuovere senza stressare la zona occhi! SรŒ LO RICOMPREREI ... APPROVATO! ๐Ÿ˜„
#sephorasg #sephorastore #sephorablack #sephorapro #sephora #sephoraitalia #makeup #eyebrows #eyes #brunette #eyes #italiangirl #beauty #haul #review #socute #๐Ÿผ #pandasdream #panda #pandas


7

''Wahhh cantiknye sis ๐Ÿ˜ gojes sangat โค๏ธ makeup cantik smooth je well blending tapi product yang sis pakai tu kan dari sephora yang brand mahal mahal ๐Ÿ˜ฑ sis tak mampu la ๐Ÿ˜ฅ mampu pakai yang kedai rm2 je ๐Ÿ˜ฅ'' Jangan risau sis kami adalah personal shopper untuk product sephora, sasa dan mac. Kami ada trial set yang boleh dibeli dan dipakai oleh semua orang. Harga sangat murah dan mampu milik. Yang penting trial pack kami adalah original bukan fake tau ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‚ sangat puas hati bile pakai ๐Ÿ˜Š sekali dah calit bile keluar akan rasa confident tu ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So tunggu ape lagi jom grab cepat tak lama lagi nak raya dah ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ nak order boleh klik link dibawah ye ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Wahhhh ladies kalo ada orang bagi uolls ni rasa rasanye menjerit tak ???? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ kalo iolls melompat terus excited gile wehhhh giler sape tak nak ๐Ÿ˜ rugi wehh tolak ๐Ÿ˜„ so untuk encik encik somi diluar sana dah gaji ni ringan la sikit keluar duit tu belanja wife dirumah kesian die dah lama tunggu orang bagi present ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Senangkan hati isteri lagi murah rezeki encik suami tau so tunggu ape lagi jom grab cepat ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Nak order boleh klik link dibawah ye encik suami ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Jom kite lanjew feedback cust pakai set kening tarte โค๏ธ gojes uolls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Pekat likat menjadi kening korang ๐Ÿ˜ sangat best okeyh rugi tak cuba ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Macam mana nak order ? Boleh klik link dibawah ye sayang sayangku ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Mak cik nak p membawang sat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hasil live makeup semalam tak dan amik gambar ๐Ÿ˜œ

Product used :
Sabun kopi RM45
Sabun ezcema RM45
Foundation Nars RM38 (trial pack)
Laura Mercier powder RM38 (trial pack)
Bahama Mama RM18 (trial pack)
Mac blusher RM28 (trial pack)
Mac Spray 15ML RM33 (trial pack)
NYX Concrlear RM18 (trial pack)
Yarra Moisturizer RM31
Honey Bee Venom Serum RM99
NA Eyeshadow Pallet RM40
Rhombon RM8
SAB Eyelashes RM17

Sis jual sis pakai ๐Ÿ˜ƒ jom kite membawang ๐Ÿ˜‚ #catasmakcikbawangygdukemembawang ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeupbyme #makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai uolls ๐Ÿ˜ƒ jom survey usha tengok ape yang sis jual ๐Ÿ˜ ada yang brand local + original makeup trial pack dari sephora ๐Ÿ˜ Harga sangat murah dan berpatutan dan kualiti sangat tip top guys ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ tak lama lagi nak raya tak kan tengok je kot ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai uolls ๐Ÿ˜ƒ jom survey usha tengok ape yang sis jual ๐Ÿ˜ ada yang brand local + original makeup trial pack dari sephora ๐Ÿ˜ Harga sangat murah dan berpatutan dan kualiti sangat tip top guys ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ tak lama lagi nak raya tak kan tengok je kot ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai uolls ๐Ÿ˜ƒ jom survey usha tengok ape yang sis jual ๐Ÿ˜ ada yang brand local + original makeup trial pack dari sephora ๐Ÿ˜ Harga sangat murah dan berpatutan dan kualiti sangat tip top guys ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ tak lama lagi nak raya tak kan tengok je kot ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai uolls ๐Ÿ˜ƒ jom survey usha tengok ape yang sis jual ๐Ÿ˜ ada yang brand local + original makeup trial pack dari sephora ๐Ÿ˜ Harga sangat murah dan berpatutan dan kualiti sangat tip top guys ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ tak lama lagi nak raya tak kan tengok je kot ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai uolls ๐Ÿ˜ƒ jom survey usha tengok ape yang sis jual ๐Ÿ˜ ada yang brand local + original makeup trial pack dari sephora ๐Ÿ˜ Harga sangat murah dan berpatutan dan kualiti sangat tip top guys ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ tak lama lagi nak raya tak kan tengok je kot ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai uolls ๐Ÿ˜ƒ jom survey usha tengok ape yang sis jual ๐Ÿ˜ ada yang brand local + original makeup trial pack dari sephora ๐Ÿ˜ Harga sangat murah dan berpatutan dan kualiti sangat tip top guys ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ tak lama lagi nak raya tak kan tengok je kot ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

O.M.G the cupcake look delicious ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
The colours so adorable make me hurry ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ What is that ? Cupcake ke uolls ? Nay ๐Ÿ’๐Ÿ’ƒ Ini lah FERRA ROSSA EYESHADOW โค๏ธ
Cuba uolls tengok warna die cantik kan ? Sangat exclusive uolls setanding kualiti antarabangsa ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ warna die sangat sangat pigmented dan laku keras la (berhantu) ๐Ÿ˜„ bestnye kalo dapat ni tambah satu pallet tu lg la aummmm yummy yummy yummy ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜œ ok masih lagi dalam list iolls untuk makeup collection tak cukup duit lagi nak beli ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Siape lagi nak kumpul eyeshadow collection meh la wassap sayang sayangku ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Ouh sebelum terlupa harga RM45 untuk satu warnanye ๐Ÿ˜‚ not all ok ๐Ÿ˜‚
Harga memang belom termasuk postage ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

SABUN KOPI
ape yang best sangat dengan sabun ni ? ๐Ÿ˜Ž jom kite survey ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โšซ๏ธ Berfungsi sebagai antibakteria
โšซ๏ธ Melembapkan kulit muka
โšซ๏ธ Mencerahkan kulit muka
โšซ๏ธ Menegangkan kulit muka
โšซ๏ธ Membuang sel-sel kulit mati
โšซ๏ธ Mengurangkan pigmentasi
โšซ๏ธ Menghilangkan parut
โšซ๏ธ Merawat jerawat, jeragat dan bengkak di muka
โšซ๏ธ Mengecilkan pori-pori
โšซ๏ธ Sesuai untuk kulit sensitive, kering kusam dan berminyak

Wow macam best je kan ? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ untuk pengetahuan korang sabun ni mmg 100% homemade natural diperbuat dari : โœ๏ธ Minyak zaitun
โœ๏ธ Minyak kelapa dara
โœ๏ธ Minyak sawit
โœ๏ธ kopi
โœ๏ธ Temulawak
โœ๏ธ Cengkih

Boleh pakai satu badan tak ? Ofkoslah boleh uolls ๐Ÿ˜ƒ Nak putih satu badan pun boleh ๐Ÿ˜
Cara pakai senang je : pakai setiap kali mandi dan biar untuk 5 minit bagi sabun segala organik herbs meresap ke dalam kulit muka anda ๐Ÿ˜ iolls dah share sabun feberet kami ni Uolls tak nak cuba ke ? Rugi tak cuba tau sebab sangat sangat debery best ๐Ÿ’•
Harga berpatutan RM45 ja tapi setanding kualiti antarabangsa haaa gitew ๐Ÿ˜‚ nak meh ler lekaih wassap
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Sape sini peminat produk NAFURA ? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Best kan pakai ni ? Sesuai untuk all type skin ๐Ÿ˜ƒ Local product yang sangat berkualiti ๐Ÿ‘ tip top gitewww ๐Ÿ˜ produk ni yang best sebab bile apply makeup akan jadi tahan lama, jerawat kecut bekas jerawat pun pudar dan makin hilang, sesuai dijadikan skincare siang dan malam, ingredient madu so memang flawless lembut gebus gebas la muke uolls ๐Ÿ˜ jangan bermadu sudah lah ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜… kite dah kumpul all produk NAFURA collection ๐Ÿ˜‹ Uolls dah ke belom ?

Pssst : kite ada jual tau ๐Ÿ˜„ nak wassap je k ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Buongiorno โค๏ธ!!! ๐Ÿ‘€ Questo e' il mio correttore anti-occhiaie del periodo ๐Ÿ‘€ ... ha una #texture leggera fluida ma comunque col fatto che e' pescato copre bene le occhiaie illuminando la zona! E' di @sephoraitalia e costa circa 15 โ‚ฌ !!! Mi piace ๐Ÿ‘๐Ÿ˜š ... coi quale state utilizzando con questa stagione ?! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜
#makeup #concealer #liquidconcealer #sephorasg #sephorastore #sephora #sephoraitalia #makeupday #makeupdaily #correttore #basemakeup #buongiorno #swatches #review #youtube #top #cosmetics #favs #periodo #spring


1

Di dalam hidup ini kita akan banyak menemui kegagalan kerana itulah namanya hidup...
Namun, dari kegagalan itu kita dapat belajar untuk meperoleh kejayaan... Teruskan berusaha tanpa memandang ke belakang lagi insyaallah di mana ada kemahuan di situ ada rezeki allah ๐Ÿ˜Š

#makeupbyme #makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0

Hai assalamualaikum hampa ๐Ÿ˜˜sabun feberet kami ๐Ÿ‘‡ kami share ape yang kami pakai kat hampa ๐Ÿ˜œ rugi tak cuba ' TAK CUBA TAK TAHU KAN ?' siap video tutorial kami bagi ๐Ÿ˜„ meh wassap teman yopp ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ฏ HOMEMADE COFFEE SOAP BAR
โšซ๏ธ Berfungsi sebagai antibakteria
โšซ๏ธ Melembapkan kulit muka
โšซ๏ธ Mencerahkan kulit muka
โšซ๏ธ Menegangkan kulit muka
โšซ๏ธ Membuang sel-sel kulit mati
โšซ๏ธ Mengurangkan pigmentasi
โšซ๏ธ Menghilangkan parut
โšซ๏ธ Merawat jerawat, jeragat dan bengkak di muka
โšซ๏ธ Mengecilkan pori-pori
โšซ๏ธ Sesuai untuk kulit sensitive, kering kusam dan berminyak ๐Ÿ’ฏ Menggunakan Bahan-bahan organik :
โœ๏ธ Minyak zaitun
โœ๏ธ Minyak kelapa dara
โœ๏ธ Minyak sawit
โœ๏ธ kopi
โœ๏ธ Temulawak
โœ๏ธ Cengkih

RM45 Exclude postage ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60104233889

#makeupbyme #makeuplovers #alloriginal #originalmakeuptrialpack #sephorastore #homemadecoffe #spaterapialfateh #localprodukmakeup #hargaberpatutan


0