#serbukikanbilis

Instagram photos and videos

#serbukikanbilis#serbukayam#agentplentong#oatnwheatpasta#salmonfloss#haysbabyfood#vegetablepasta#babyfood#bandarserialam#johorjaya#ulutiram#pasirgudang#makananbayi#permasjaya#cocobitescookies#haysbabyfoodagent#bananacinnamoncookies#milkycheesecookies#meltykurmacookies#pumpkinricenoodles#tomatoricenoodles

Hashtags #serbukikanbilis for Instagram

.
TAK PERNAH TAK SEDAP BABYFOOD DENGAN PERENCAH #izliyahkitchen .
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸฅSerbuk Ayam
๐ŸŸSerbuk Bilis
.
Your baby will surely love it. InshaaAllah.๐Ÿ˜
.
Just roger Sue, untuk sekadar bertanya / nak booking sahaja / nak confirm order terus.๐Ÿ˜˜
.
#momlove
#loveneverends
#izliyahkitchen
#izliyahkitchenmelaka
#serbukizliyahkitchen
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukmakananbayi
#natural


0

Baby bosan juga
hariยฒ makan bubur nasi
Mummy boleh cuba menu lain pula ya
Kita tukar menu Mee ๐Ÿ
.
.
๐ŸTOMATO RICE NOODLE
๐Ÿ PUMPKIN RICE NOODLE
๐Ÿ PURPLE YAM RICE NOODLE
.
.
RM20 | pack
.
.
๐ŸRice Noodles dari Hay's Baby Food diperbuat daripada beras dan Sayuran Organik yang berkualiti tinggi
๐Ÿsangat sesuai untuk si kecil seawal 8 bulan.
๐ŸBoleh dijadikan salah satu pengganti nasi jika anak tidak mahu makan nasi.Merupakan karbohidrat yg boleh mengenyangkan.
๐ŸRice Noodles kaya akan vitamin A dan lemak.
.
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia
.
.
๐Ÿš— delivery rm2 - rm10
plentong, permasjaya, bandar seri alam, kota masai, pasir gudang, taman rinting, taman molek, johorjaya, desa jaya, ehsan jaya, kempas, ulu tiram dan kawasan yang berhampiran.
.
.
Mummy berminat nak order
atau sebarang pertanyaan
wasap now 0177726775
Tekan di sini ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60177726775

#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram


0

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ YEAR END SALE 2018 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Mummy2 mencari makanan yang mudah disediakan untuk baby sebelum dibawa ke taska?
.
Kalau macam tu, mummy semua boleh cuba dapatkan Instant Puree Fawwaz.
.
Instant Puree Fawwaz ni mudah disediakan, hanya tambah air, senang dibawa kemana-mana dan sangat berkhasiat.
.
Dekat Fawwaz ada 3 set instant puree, tapi disebabkan Set A laku sangat, kak farah tal dapat restock lg. Jadi yang tinggal Set B dan C je.
.
๐Ÿ‘‰Senang disediakan, hanya tambah air panas dan kacau
๐Ÿ‘‰100% buah dan sayuran tanpa tambahan gula, garam, bahan pengawet dan pewarna.
๐Ÿ‘‰mesra travel dan dapat membantu menaikkan selera baby
.
Ditambah pula dengan YEAR END SALE Fawwaz, dimana setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM12 dan akan dapat freegift seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester.

Apa lagi mummy2 semua, dapatkan Instant Puree Fawwaz sekarang!
.
WhatsApp 0193715475 @ tekan link di pofile untuk order
.
.
.
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #selangor #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #fawwazthelittlekitchen #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


0

Hari jumaat rehat pjg..gigih balik menyiapkan stok serbuk ikan bilis utk anak trsyg..sabtu ahad bleh spend lebih masa dgn anak ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ #nazreensfoodjourney #serbukikanbilis #myownkitchen


0

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ YEAR END SALE 2018 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Hai mummy2. Untuk mummy2 yang nak dapatkan makanan pelengkap untuk baby2 mummy, boleh la mummy dapatkan BROWN RICE Fawwaz.
.
Brown rice ni sememangnya dikenali dengan kebaikannya untuk baby2. Selain daripada dapat membantu dalam pencernaan bayi, brown rice ni juga mengandungi khasiat yang jauh lagi tinggi dari nasi putih biasa
.
๐Ÿ‘‰Senang disediakan, hanya tambah air panas dan kacau
๐Ÿ‘‰Boleh juga ditambah puri atau savory powder Fawwaz
๐Ÿ‘‰100% brown rice tanpa gula, garam, bahan pengawet dan pewarna tambahan
๐Ÿ‘‰mesra travel dan dapat membantu menaikkan selera baby
.
Ditambah pula dengan YEAR END SALE Fawwaz, dimana setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM12 dan akan dapat freegift seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester.
.
Apa lagi mummy2 semua, dapatkan BROWN RICE FAWWAZ sekarang!!!
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp 0193715475 @ tekan link di profile
.
.
.
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #selangor #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #fawwazthelittlekitchen #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


1

#Repost @cunababyfoods
โ€ข โ€ข โ€ข
Thank you๐Ÿ˜
Puan Fatin Amira
๐Ÿ“ฎ kajang, selangor
.
.
๐ŸŒธ serbuk beras perang
๐ŸŒธ serbuk ikan bilis
๐ŸŒธ serbuk ayam
๐ŸŒธ mixed veggies
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia


3

#Repost @cunababyfoods
โ€ข โ€ข โ€ข
Thank you๐Ÿ˜
Tuan Farid, kg cahaya baru
.
.
๐ŸŒธ tomato rice noodles
๐ŸŒธ melty kurma cookies
๐ŸŒธ milky cheese cookies
๐ŸŒธ banana cinnamon cookies
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia


2

#Repost @cunababyfoods
โ€ข โ€ข โ€ข
Alhamdulillah rezeki hari ini ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ postage ~ danga bay, johor
~ pontian, johor
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia


3

Thank you๐Ÿ˜
Puan Fatin Amira
๐Ÿ“ฎ kajang, selangor
.
.
๐ŸŒธ serbuk beras perang
๐ŸŒธ serbuk ikan bilis
๐ŸŒธ serbuk ayam
๐ŸŒธ mixed veggies
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia


1

Thank you๐Ÿ˜
Tuan Farid, kg cahaya baru
.
.
๐ŸŒธ tomato rice noodles
๐ŸŒธ melty kurma cookies
๐ŸŒธ milky cheese cookies
๐ŸŒธ banana cinnamon cookies
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia


0

YEAR END SALE FAWWAZ !!!
.
Apa yg best sempena YES 2018 ni
.
โœ…Belian 5 item LESS RM12
โœ…Berlangusng selama sebulan
โœ…Dapat 4 item freegift
.
Cepattttt habiskan stock !!!
.
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0193715475 @ tekan link di profile
.
.
.
.
#babyfood #babyfoodmalaysia #malaysiababyfood #pureebaby #babypuree #serbukikanbilis #serbukayam #serbuksayur #meesayur #pastasayur #homemadebabyfood #organicbabyfood #instantbabyfood #instantbrownrice #biskutbaby #makananbaby #makananbayi #halalbabyfood #toodlerfood #babyshop #organicbabynoodle #meebaby #babyexpo #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #puree #babyrecipes


0

YEAR END SALE 'YES' 2018
.
Assalamualaikum & hai mommy
.
Harini dah bermula dah YEAR END SALE 'YES' Fawwaz tau.

APA YANG SPECIALNYA 'YES' 2018 NI?
.
Yang specialnya YES 2018 kali ni adalah :
.
DENGAN SETIAP PEMBELIAN 5 ITEM FAWWAZ, ANDA AKAN DAPAT DISKAUN SEBANYAK RM12.

Ini bermakna, kalau mummy beli 5 item akan dapat DISKAUN sebanyak RM12, jika beli 10 item, akan dapat RM24 DISKAUN, dan kalau beli 15 item akan dapat DISKAUN RM 36!!!!!
.
YES ni sah sehingga 31 Disember ni tau. Jadi, mummy yang nak order, JOM dapatkan segera sementara STOK masih ada tau.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
WhatsApp 0193715475 @ tekan link di profile
.
.
.
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #selangor #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #fawwazthelittlekitchen #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


0

WHITE RICE CHICKEN
.
๐Ÿš plain white rice, chicken powder, trio veggie powder
.
โœ” Sesuai untuk baby 7 bulan
.
๐Ÿด Hanya tambah air panas sahaja
.
๐Ÿ’ฐ RM35/170g
.
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0193715475 @ tekan link di profile
.
.
.
.
#babyfood #babyfoodmalaysia #malaysiababyfood #pureebaby #babypuree #serbukikanbilis #serbukayam #serbuksayur #meesayur #pastasayur #homemadebabyfood #organicbabyfood #instantbabyfood #instantbrownrice #biskutbaby #makananbaby #makananbayi #halalbabyfood #toodlerfood #babyshop #organicbabynoodle #meebaby #babyexpo #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #puree #babyrecipes


0

INSTANT BALANCE MEAL
.
๐Ÿš Brown rice, meat powder, trio veggie powder, kurma powder
.
โœ” Sesuai untuk baby 8 bulan
.
๐Ÿด Hanya perlu tambahkan air sahaja
.
๐Ÿ’ฐ RM40/170g
.
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 019-3715475 @ tekan link di profile
.
.
.
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #selangor #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #fawwazthelittlekitchen #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


0

INSTANT BALANCE MEAL
.
๐Ÿš Brown rice, meat powder, trio veggie powder, kurma powder
.
โœ” Sesuai untuk baby 8 bulan
.
๐Ÿด Hanya perlu tambahkan air sahaja
.
๐Ÿ’ฐ RM40/170g
.
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 019-3715475 @ tekan link di profile
.
.
.
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #selangor #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #fawwazthelittlekitchen #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


0

PLAIN WHITE RICE
.
Bahan2 :
- 100% beras putih
.
๐Ÿด Hanya tambah air panas sahaja. Boleh dicampurkan bersama savory powder fawwaz dan juga instant puree fawwaz
.
๐Ÿ’ฐ RM25/150g
.
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 019-3715475 @ tekan link di profile untuk order
.
.
.
.
#babyfood #babyfoodmalaysia #malaysiababyfood #pureebaby #babypuree #serbukikanbilis #serbukayam #serbuksayur #meesayur #pastasayur #homemadebabyfood #organicbabyfood #instantbabyfood #instantbrownrice #biskutbaby #makananbaby #makananbayi #halalbabyfood #toodlerfood #babyshop #organicbabynoodle #meebaby #babyexpo #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #puree #babyrecipes


0

PLAIN BROWN RICE
.
Mmg pelik kalau ada org tanya โ€œbrown rice hangit, baby nak ke?โ€
.
99% baby yang makan fawwaz suka brown rice tauuu! Mak mak yang lebih kadang cakap hangit la tak sedap la kenapa terbakar la ๐Ÿ™Š. Belum bagi baby lagi dah complaints. Try duluuu kanโค
.
Brown rice ni hot selling tau!
.
โœ” Sesuai untuk baby 6 bulan
.
๐Ÿ’ฐ RM23/150g
.
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0193715475 @ tekan link di bio untuk order
.
.
.
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #selangor #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #fawwazthelittlekitchen #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


0

Alhamdulillah rezeki hari ini ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ postage ~ danga bay, johor
~ pontian, johor
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia


0

COCOA BITES COOKIES
RM22 | 18pcs
12 month ++
.
.
KANDUNGAN BISKUT
๐ŸชTepung Organik
๐Ÿช Tepung Jagung
๐ŸชPure Butter Tanpa Garam
๐ŸชPuri Kurma
๐ŸชSerbuk Koko Organik
.
.
KEBAIKAN KOKO
.
.
๐ŸŒฐKoko berpotensi mencegah penyakit jantung. Koko tidak menaikkan kolesterol dalam darah. .
๐ŸŒฐMengandungi sejumlah protein yang cukup, serta tiga jenis tenaga iaitu lemak, karbohidrat dan gula.
.
๐ŸŒฐรisebabkan koko mengandungi tiga jenis tenaga, secara sejarahnya ia telah digunakan sebagai makanan yang bertenaga.
.
๐ŸŒฐKoko juga turut mengandungi kalsium, fosfat, vitamin A, vitamin C dan vitamin ร dalam jumlah yang kecil.
.
.
Momies nak order atau sebarang pertanyaan
wasap now
+60177726775
+60177726775
.
. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ pos - seluruh malaysia
.
๐Ÿš— COD rm2 - rm10
plentong, johor jaya, permasjaya, bandar seri alam, pasir gudang , mega ria, taman rinting, kota puteri, desa jaya, ehsan jaya, kempas , ulu tiram dan sekitarnya

#haysbabyfoodjohor #haysbabyfood #makananbayi #babyfood #serbukayam #plentong #bandarserialam #pasirgudang #tamanmolek #johorjaya #desajaya #ulutiram #ehsanjaya #agentplentong #agentjohor #agentplentong #muar #tangkak #shahalam #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #serbukikanbilis #salmonfloss #oatnwheatpasta #vegetablepasta #permasjaya


0

MILKY CHEESE COOKIES
RM22 | 20pcs
8 month +
.
.
KANDUNGAN BISKUT
๐ŸชTepung Organik
๐Ÿช Tepung Jagung
๐ŸชPure Butter Tanpa Garam
๐ŸชKrim Keju ๐ŸชKeju Cheddar Beqa
.
.
MEBAIKAN KEJU
.
.
๐Ÿง€ Cheese atau keju sebenarnya sangat bagus untuk baby, (Pediatrician US mencadangkan 8 bulan) boleh diperkenalkan keju pada baby. .
๐Ÿง€ Mengandungi kalsium yang tinggi,ย Vitamin A, Vitamin D dan B12.
.
๐Ÿง€Pembentukan Tulang dan Gigi yang lebih baik. Keju mengandungi kalsium yang tinggi yang dapat membantu pembentukan tulang yang kuat
.
๐Ÿง€Mengandungi Lemak yang baik untuk tubuh.
Boleh menaikkan berat badan baby.
.
.
Momies nak order atau sebarang pertanyaan
wasap now
+60177726775
+60177726775
.
. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ pos - seluruh malaysia
.
๐Ÿš— COD rm2 - rm10
plentong, johor jaya, permasjaya, bandar seri alam, pasir gudang , mega ria, taman rinting, kota puteri, desa jaya, ehsan jaya, kempas , ulu tiram dan sekitarnya

#haysbabyfoodjohor #haysbabyfood #makananbayi #babyfood #serbukayam #plentong #bandarserialam #pasirgudang #tamanmolek #johorjaya #desajaya #ulutiram #ehsanjaya #agentplentong #agentjohor #agentplentong #muar #tangkak #shahalam #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #serbukikanbilis #salmonfloss #oatnwheatpasta #vegetablepasta #permasjaya


0

MELTY KURMA COOKIES
RM18 | 18pcs
7 month +
.
.
KANDUNGAN BISKUT
๐ŸชTepung Organik
๐Ÿช Tepung Jagung
๐ŸชPure Butter Tanpa Garam
๐ŸชPuri Kurma
.
.
KEBAIKAN KURMA
.
.
๐ŸŒฐ Kurma merupakan makanan Sunnah Nabi.
.
๐ŸŒฐ Kurma sangat berkhasiat dan menguatkan gigi yang akan tumbuh.
.
๐ŸŒฐ Boleh melindungi hati dan Penawar ulser gastrik.
.
๐ŸŒฐ Kurma juga boleh melegakan masalah sembelit dan juga Penawar masalah cirit-birit.
.
๐ŸŒฐKurma merupakan penawar masalah berkaitan usus.
.
๐ŸŒฐKurma boleh memberikan tenaga yang kuat dan sangat baik untuk perut.
.
.
Momies nak order atau sebarang pertanyaan
wasap now
+60177726775
+60177726775
.
. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ pos - seluruh malaysia
.
๐Ÿš— COD rm2 - rm10
plentong, johor jaya, permasjaya, bandar seri alam, pasir gudang , mega ria, taman rinting, kota puteri, desa jaya, ehsan jaya, kempas , ulu tiram dan sekitarnya

#haysbabyfoodjohor #haysbabyfood #makananbayi #babyfood #serbukayam #plentong #bandarserialam #pasirgudang #tamanmolek #johorjaya #desajaya #ulutiram #ehsanjaya #agentplentong #agentjohor #agentplentong #muar #tangkak #shahalam #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #serbukikanbilis #salmonfloss #oatnwheatpasta #vegetablepasta #permasjaya


0