#serumjerawat

Instagram photos and videos

#serumjerawat#magictoner#magictoneryanko#serumjeragat#serum#serumwajah#yankoskincare#serumparut#serumbotoxbooster#yankoskincareoriginalfromtaiwan#serumparutberlubang#ndellserumhq#ndellserumbotoxbooster#yankoskincaremurahmalaysia#kakimekap#yankoskincareoriginal#serumacne#creamjerawat#skincare#obatjerawat

Hashtags #serumjerawat for Instagram

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Prime Skin Phytocell serum HWI 😍
Serum praktis, kualitas bagus & harganya pasti murah dong, karna 1 botol bisa untuk pemakaian 4-6 bulan.. Serum Wajah Kualitas Bagus Rata" Harganya di Atas 1juta πŸ€” ini nggak sampai jutaan lebih hemat lagi πŸ˜—
.
Ganti Perawatan Wajahmu sama Prime Skin Phytocell Serum HWI dong GuysπŸ˜ƒ
.
Nikmatin Wajah Kenyal,Kinclong, tanpa kerutan 10th Lebih muda dari umurmu 😍
.
Info order
Aisyah Distributor α΄΄α΅‚α΄΅ TERVERIFIED
πŸ’ Wa 081278019916

#phytocellserum #phytocellserumhwi #phytocellserummalang #serumjerawat #serumpencerah #serumkulit #serumkulitkusam #pencerahkulit #penghilangjerawat #serumantipenuaan #hwimalang #hwiprobolinggo #hwijember #hwisitubondo #hwibanyuwangi #hwibondowoso #hwipamekasan #hwisampang #hwibangkalan #hwitasikmalaya #hwijakarta #hwibekasi #hwibandung


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Prime Skin Phytocell serum HWI 😍
Serum praktis, kualitas bagus & harganya pasti murah dong, karna 1 botol bisa untuk pemakaian 4-6 bulan.. Serum Wajah Kualitas Bagus Rata" Harganya di Atas 1juta πŸ€” ini nggak sampai jutaan lebih hemat lagi πŸ˜—
.
Ganti Perawatan Wajahmu sama Prime Skin Phytocell Serum HWI dong GuysπŸ˜ƒ
.
Nikmatin Wajah Kenyal,Kinclong, tanpa kerutan 10th Lebih muda dari umurmu 😍
.
Info order
Aisyah Distributor α΄΄α΅‚α΄΅ TERVERIFIED
πŸ’ Wa 081278019916

#phytocellserum #phytocellserumhwi #phytocellserummalang #serumjerawat #serumpencerah #serumkulit #serumkulitkusam #pencerahkulit #penghilangjerawat #serumantipenuaan #hwimalang #hwiprobolinggo #hwijember #hwisitubondo #hwibanyuwangi #hwibondowoso #hwipamekasan #hwisampang #hwibangkalan #hwitasikmalaya #hwijakarta #hwibekasi #hwibandung


0

Prime Skin Phytocell serum HWI 😍
Serum praktis, kualitas bagus & harganya pasti murah dong, karna 1 botol bisa untuk pemakaian 4-6 bulan.. Serum Wajah Kualitas Bagus Rata" Harganya di Atas 1juta πŸ€” ini nggak sampai jutaan lebih hemat lagi πŸ˜—
.
Ganti Perawatan Wajahmu sama Prime Skin Phytocell Serum HWI dong GuysπŸ˜ƒ
.
Nikmatin Wajah Kenyal,Kinclong, tanpa kerutan 10th Lebih muda dari umurmu 😍
.
Info order
Aisyah Distributor α΄΄α΅‚α΄΅ TERVERIFIED
πŸ’ Wa 081278019916

#phytocellserum #phytocellserumhwi #phytocellserummalang #serumjerawat #serumpencerah #serumkulit #serumkulitkusam #pencerahkulit #penghilangjerawat #serumantipenuaan #hwimalang #hwiprobolinggo #hwijember #hwisitubondo #hwibanyuwangi #hwibondowoso #hwipamekasan #hwisampang #hwibangkalan #hwitasikmalaya #hwijakarta #hwibekasi #hwibandung


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Wajah gelap dan berjeragat? Jom cuba #yankoskincare . Bukan sahaja dapat mencerahkan kulit malah dapat juga merawat wajah yang bermasalah πŸ€—
.
.
Dijamin original from Taiwan. Bebas bahan terlarang dan juga merkuri. Boleh guna tanpa ragu-ragu okay!
.
.
Ramai dah dapat wajah berseri-seri. Anda bila lagi? Whatsapp segera untuk sebarang info / order 😊
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0


1


1

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Halo aku mau kenalin ke kalian produk terbaru dari @cream_glowing yaitu CREAM RACIKAN DOKTER NEW 😍 sumpah ini bagus bgt. Kemasan nya emang ga menarik. Tp khasiatnya ini lho bagus banget. Aku sendiri lg coba cream ini sebelum aku jual. Karna hasilnya bagus sekarang aku lg buka PO untuk yg mau cream ini.
Cream racikan dokter new bisa untuk kulit
β€’ Berjerawat
β€’ FLEK
β€’ SENSITIF
β€’ NORMAL
β€’ Bekas jerawat merah/hitam
β€’ BERUNTUSAN
β€’ BOPENG
Pokoknya ini bisa untuk ALL SKIN dengan berbagai macam keluhan.
Prosesnya ga pakai merah/mengelupas
TEKSTUR CREAM LEMBUT & CEPAT MERESAP KE KULIT. Pokoknya ini bagus banget lho. Wajib coba 😍 3hari sudah ada perubahan 😍
Temukan rahasia kulit putih & glowing mu di @cream_glowingπŸ’ŽπŸ’†#jualcream #jualancream #creamdokter #creamfarmasi #creamklinik #creamracikan #creampemutih #creampemutihwajah #creamwajah #creammuka #creamglow #creamglowing #creampencerah #creamjerawat #creamacne #obatjerawat #creamartis #creambpom #creamherbal #creamaman #creamlembut #creamberkualitas #skincare #creamflek #creammurah #creamkinclong #serumacne #serumjerawat #serumwhitening #serumflek


0

Eh,muka akak ni da cantik la.dah tak kusam muka,malah bertambah seri πŸ˜ƒ

Semua positive feedback dr customer.tak percaya?cuba la pakai sndri 😊

Satu botol kecil pelbagai guna
Kecik2 cili api.. Boleh menyelesaikan mslh : βœ… Jeragat
βœ… Jerawat
βœ… Parut jerawat
βœ… Kulit kusam
βœ… Tona x sekata
βœ… Bintik bintik hitam
βœ… Kulit menggelupas
βœ… Sunburn
βœ… Pori terbuka
βœ… Whitehead / blackhead

Sgt puas hati pakai serum ni..mesti jatuh cinta punye 😍😍😍 Brg elok WAJIB dikongsi πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ πŸ“² Wassap 0148383434

#myleaskincare#myleafrecklesserum#myleaserum#serum#serumjeragat#serumhapusjeragat#blackhead#whitehead#serumblackhead#serumwhitehead#serummuka#ubatjeragat#rawatanjeragat#serumjerawat#serumjerawatbatu##creamjerawat#cleanserjerawat#jerawat#ubatjerawat#serumjerawat#masalahjeragat#masalahjerawat#tipshapuskanjeragat


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam


0

🌹ADVANCE🌹

Set ni POWER ! tapi Sama POWER macam PLATINIUM dan ada agen anti penuaan, cuma beza dia yanko advance ni SANGAT SESUAI KEPADA KULIT YANG SANGAT** KERING sebab tu ada extra #MOISTURIZINGCREAM..
.
.
Set ni sesuai diguna oleh semua peringkat umur, tua atau muda.. PENCUCI ? Boleh pilih nak guna basic/ PLATINIUM hiihh. Yang berusia better guna pencuci PLATINIUM
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

MYLEA FRECKLES SERUM
Ade lagi yang tertanye tanye.. Mfs ni sesuai untuk apa ye?
.
βœ”οΈ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
.
βœ”οΈ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
.
βœ”οΈ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
.
βœ”οΈ MenCERAHkan warna kulit
.
βœ”οΈ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
.
βœ”οΈ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
.
βœ”οΈ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
.
βœ”οΈ Merawat KULIT KUSAM!
.
βœ”οΈ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
.
βœ”οΈ Mengecilkan LIANG PORI!
.
βœ”οΈ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! .

#serumfrecklesmylea #myleaskincare Kami pakar dalam menghapuskan JERAGAT
#a#myleafrecklesserum#myleaserum#serum#serumjeragat#serumhapusjeragat#blackhead#whitehead#serumblackhead#serumwhitehead#serummuka#ubatjeragat#rawatanjeragat#serumjerawat#serumjerawatbatu##creamjerawat#cleanserjerawat#jerawat#ubatjerawat#serumjerawat#creamjerawat#serumpencerah#serumjeragatno1


0

Tau nggak ini apa,??
Ko lengket kayak lem yah?
Jangan sampai menjadi korban (kayak aku dulu yang pernah jadi korban kayak ginian, dan nyeselnya menggunung2 sampe sekarang)😭😭 Pliissss... Jangan smpai terjebak di lingkaran yang sama ya cint. Kalo udah pernah kena sekali jangan malah ganti ke yang lain yang ternyata sama aja efeknya.
Ingat... Kulit Muka cuma 1, nggak bisa diganti pake kulit sapi. Kalo pun mau diganti, kudu oplas ke koreyah sana.
Klo pakai pemutih ciri yang paling keliatannya seperti yang dibawah ini.
Akibat pemakaian jangka lamanya, mulai dari yang keliatan seperti muka sensitif, flek, jerawat. Dan akibat yang gak keliatan seperti pusing, sering disorientasi, sakit ginjal, cacat janin, kanker, dll
Ketimbang beli sepaket krim abal abal yang cuma tahan 2 bulan.
Mending uangnya dipake beli natura aja, yang jelas2 dijamin aman.😘😘
.
.
Info dan pemesanan: wa 087878879450
#naturaworldjakarta #naturabeautyspray #naturabeautysprayori #serumwajah #serumkecantikan #serumbahanalami #serumjerawat #skincare #serumkesehatan #serumhalal #bisnisrumahanhasiljutaan #bisnisiburumahtangga #serumforman #serumforwomen #serumpencerah
#aloeveragel #aloevera #skincarebandung #skincarejakarta #skincarejawatimur #skincareindonesia #skincarenatural #skincaregarut #skincaremurah #skincaretasikmalaya


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#SubangJaya#Klang#AmpangJaya#ShahAlam#PetalingJaya#Cheras#Kajang#SelayangBaru#Rawang#TamanGreenwood#Semenyih#Banting#Balakong#GombakSetia#KualaSelangor#Serendah#BukitBeruntung#PengkalanKundang#Jenjarom#SungaiBesar#BatuArang#Sekinchan#Sabak#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

β€œSebelum saya mengenali serinaara, kusam dan lesu je kulit muka saya ni! Tapi lepas saya menggunakan Serinaara ni, kulit saya semakin anjal dan cerah lah! Iyelah dalam Serinaara kan ada Vitamin C! Thank you Serinaara!β€πŸ˜˜
.
.
Untuk sebarang info mengenai Serinaara boleh search "Seribeauty Serinaara" di aplikasi telegram u olls.. Untuk pembelian boleh refer pada komen di bawah ya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ #seribeautyofficial .
.
.
PM/WhatsApp utk terus order ke
www.wasap.my/60183729228
www.wasap.my/60183729228
www.wasap.my/60183729228 .
.
#serum
#serinaara
#serumtomato
#serumterbaik
#Seribeauty
#Serigroup
#RahsiaKulitCantik
#hilangjerawat
#antijerawat
#serumjerawat


0


1


1

Kamu gk penasaran dengan NATURA ?? πŸ€—πŸ€—
Knpa bisa mencetak begitu bnyak IRT sukses
Dan ini REAL NYATA !! 😘😘 Klw alasan, gk mw bisnis NATURA krna udah bnyak yg join dan jalanin BISNIS NATURA
Kita main" ke pasar yuk πŸ˜‚
"loh koq ke pasar? " 😰
Lah iya, di pasar bnyak yg jualan ikan kan? Rata" yg d jual sama, ikan tenggiri, ikan benggol, ikan tongkol, dll, lalu knpa masi aja bnyak yg jualan ikan? Krna mereka percaya rezeki sudah ada yg mengatur, selagi ada niat yg di ikuti dengan tindakan dan doa insya Allah segala nya mudah
Dan satu lagi,,, Gk putus asa dan mudah menyerah saat dagangan mu belum di lirik
Terus action, atur trus strategi mu "Trus sekarang, aku harus ngapain? "
ya gabung donk 😁 mari menjemput impian bersama NATURA BEUTY SPRAY
Sukses berjamaah .
.
.
Info dan pemesanan: wa 087878879450
#naturaworldjakarta #naturabeautyspray #naturabeautysprayori #serumwajah #serumkecantikan #serumbahanalami #serumjerawat #skincare #serumkesehatan #serumhalal #bisnisrumahanhasiljutaan #bisnisiburumahtangga #serumforman #serumforwomen #serumpencerah
#aloeveragel #aloevera


0


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#politeknik#politek#politeknikmerlimau#politekniknilai#politeknikkotabharu#politekes#politekhits#politeknikungkuomar#politeknikkotamelaka#politeknikseberangperai#politeknikkb#politeknikmalaysia#politeknikibrahimsultan#politeknikshahalam#politeknikkota#politeknikkulim#politekniknegeribali#politekniksultanazlanshah#politeknikkoklanas#politeknikcaltexriau#politeknikkuantan#politeknikdungun#politeknikmelaka#politeknikpd#politekniknegerijember#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

COD IPOH THIS WEEKEND!
_
Orang2 IPOH yang nak ready stock serum jangan lupa contact Izzaty, sebab Izzaty balik IPOH this weekend.
_
Jimat sikit korang bayar charge COD je. COD not more than RM5 pun.
_
Haa jimat kan? πŸ˜‰


1

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN MAGIC TONER?πŸ“
πŸ‘‡
Banyak sangat kebaikan yang korang dapat bila guna magic toner.. Boleh baca sendiri yerπŸ˜‰
.
.
Yang pasti harga mampu milik dan sangat berkesan. Tahan lama pulak tu. Boleh diguna untuk seisi keluarga..hehe
.
.
Tak rugi punyalah kalau korang grab satu. Yang ada ekstrak strawberry ni adalah keluaran terbaru ye. Jangan keliru pulak πŸ€—
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

🌹PLATINIUM 🌹
Fungsi semua sama cuma kandungan lebih EXTRA POWER dari set basic dan hydra.. so lagi cepat memutih hilangkn jerawat semua tu dan ada agen anti penuan utk KEKAL AWET MUDA.
.
.
So untuk umur 40++ wajib pakai ‼️ umur 30++ kalo nak pakai pun bole sebab umur orang berusia ni TEBAL dan DEGIL sikittt sebb tu perlu produk yg lagiii power utk lagi cepat kesan πŸ˜‰
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

Serum botox ni memang besttt!! Tak perlu nak cucuk-cucuk dah utk dapat kulit yg cantik!
.
.
Hanya sapu dan urut-urut dgn konsisten je dah boleh dapat kulit cantik dan bebas parut berlubang @ berlekuk! πŸ€—
.
.
Sapa dah try je yg tahu betul ke x serum ni dapat pulihkan parut berlubang.
.
.
Izza dah guna alhamdulillah parut bekas jerawat makin cetek dah sekarang! Pakai dgn #yankoskincare + #magictoner memang elok sangat tau!! 😘
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#uitmdihatiku#uitmpuncakperdana#uitmlendu#uitmarau#uitmsegamat#uitmmachang#uitmseriiskandar#uitmseremban3#uitmkbm#uitmjasin#uitmpalam#uitmmerbok#uitmperlis#uitmmelaka#uitmjengka#uitmdungun#uitmkedah#uitmraub#uitmjohor#uitmsabah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

🌹 SET HYDRA 🌹
Set hydra fungsi sama juga cuma dia sesuai untuk kulit KERING sebab ada PELEMBAB serta hydra ada AGEN ANTI PENUAAN untuk awet muda.
.
.
Wahhh!! Mengandungi agen anti penuaan uolss!!😱 Sapa tak nak kelihatan muda kan. Kulit kering ni cepat berkedut.. So, nak elakkan dari berkedut sebelum tiba masanya, uolss wajib cuba Yanko Skincare Set Hydra okay!! πŸ’•
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


1

.
Selamat pagi leolafairies πŸ’“πŸ’“πŸ’“
.
.
To get the natural glow, don’t forget to prep your skin with this superb leola glow serum.
.
.
Boleh pakai serum and then apply moisturiser before makeup, trust me the glow will make you go blind πŸ˜‚βœ¨
.


1

MAGIC TONER :
.
Fungsi dan khas untuk
Merawat masalah jerawat
Tutup pori-pori
Kulit kusam
Kulit sangat berminyak
Tona kulit tak sekata
Kulit gelap,terbakar
Kulit berParut jerawat
Kulit berjeragat
Kulit banyak bintik2 hitam
.
KANDUNGAN
Ekstra Daun gelenggang
Pati Daun Pudina
Serum vitamin C
Serum Vitamin E
Agen Pelembab
.
*Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak* !
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


1

MAGIC TONER :
.
Fungsi dan khas untuk
Merawat masalah jerawat
Tutup pori-pori
Kulit kusam
Kulit sangat berminyak
Tona kulit tak sekata
Kulit gelap,terbakar
Kulit berParut jerawat
Kulit berjeragat
Kulit banyak bintik2 hitam
.
KANDUNGAN
Ekstra Daun gelenggang
Pati Daun Pudina
Serum vitamin C
Serum Vitamin E
Agen Pelembab
.
*Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak* !
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

MAGIC TONER :
.
Fungsi dan khas untuk
Merawat masalah jerawat
Tutup pori-pori
Kulit kusam
Kulit sangat berminyak
Tona kulit tak sekata
Kulit gelap,terbakar
Kulit berParut jerawat
Kulit berjeragat
Kulit banyak bintik2 hitam
.
KANDUNGAN
Ekstra Daun gelenggang
Pati Daun Pudina
Serum vitamin C
Serum Vitamin E
Agen Pelembab
.
*Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak* !
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

*🌸KEBAIKAN SERUM AIRISHE* 🌸
.
β€’Mengecilkan PORES
β€’Merawat masalah JERAWAT
β€’Merawat masalah JERAWAT PASIR
β€’Menghilangkan PARUT JERAWAT
β€’Mengurangkan BINTIK HITAM & PUTIH
β€’Mengatasi masalah KULIT BERMINYAK
β€’Mengatasi masalah KULIT KERING
β€’Merawat masalah JERAGAT
β€’Menegangkan KULIT MUKA
β€’MENGHALUSKAN kulit muka
.
RM50 INCLUDE POSTAGE
.
.
Berminat?? Gets yours now
.
🚨 Whatsapp SEGERA 🚨:
πŸ“² 019-3586069
πŸ“² click link di bio saya 😊
.
.
#serumairishe #serumjerawat #serumjeragat #flawlessskin #perak #serumairisheperak


0

MAGIC TONER :
.
Fungsi dan khas untuk
Merawat masalah jerawat
Tutup pori-pori
Kulit kusam
Kulit sangat berminyak
Tona kulit tak sekata
Kulit gelap,terbakar
Kulit berParut jerawat
Kulit berjeragat
Kulit banyak bintik2 hitam
.
KANDUNGAN
Ekstra Daun gelenggang
Pati Daun Pudina
Serum vitamin C
Serum Vitamin E
Agen Pelembab
.
*Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak* !
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


1

🌹 SET BASIC 🌹
Set basic sesuai utk muka BERJERAWAT dan kulit BERMINYAK.. so orang muda yg berumur 20++ dan mereka yang berjerawat teruk sesuai pakai set ni.
.
.
Lelaki pun boleh pakai yanko skincare. Harga mampu milik utk semua orang dan memang berbaloi-baloi dengan apa yg korang bayar! Kalau tak percaya korang mesti cuba! πŸ˜‰
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam


0

Which one do you prefer? Serum? Cleanser ? Or Cosmetics?
.
Tettt ❌ You must have OWN these items because that your essential things in your handbag and you cannot leave without it!
.
Grab it now gais πŸ˜‰
.
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian#ainaacosmetics

Link in bio ✨


0

Pernah tak rasa kurang confident bila berhadapan dengan ramai orang? Rasa macam nak mengelak jee..
.
.
Bila bersembang rasa malu nak bertentang muka? Semua ni disebabkan masalah J.E.R.A.W.A.T 😒
.
.
JANGAN RISAU ❗️ ❗️ #yankoskincare kan ada.. Set basic sesuai utk korang yg berumur 20an. InshaAllah akan dapat kulit cantik! 😍
.
.
Ada masalah jerawat, kulit kusam, kulit berminyak, banyak whitehead dan blackhead memang elok sangat pakai yanko set basic ni πŸ˜€
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
πŸ“© Dm / πŸ“±Whatsapp Alia :
+60133762699
.
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali


0

JERAWAT BUKAN LAGI MASALAH 😊
_
Senang je, ape yang korang kene buat is just letakkan 3 titik Bougas Beauty Serum pagi dan 3 titik malam.
_
Settle! Lepas tu korang biar serum tu yang buat kerja. Haa pandailah dia nak rawat masalah kat muka korang tu.
_
Best kan?
_
Berminat nak try? Whatsapp Izzaty sekarang! πŸ“² 012 - 280 1993


2

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#BandarayaMelaka#BukitBaru#AyerKeroh#Klebang#MasjidTanah#SungaiUdang#BatuBerendam#AlorGajah#BukitRambai#AyerMolek#Bemban#KualaSungaiBaru#PulauSebang#Seremban#PortDickson#Nilai#Bahau#Tampin#KualaPilah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

🀚🏻Perhatian kepada sesiapa yang ada masalah kulit muka BREAKOUT akibat tersalah guna produk?? .
πŸ“›Jerawat bernanah?
πŸ“›Jerawat pasir?
πŸ“›Kulit sangat kusam? .
πŸ“›Kulit gelap?
.
KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.
βœ…NORMAL PRICE : RM60
βœ…PROMO : RM45
*Postage add Rm8sm Rm11ss .
.
πŸ›‘Terhad 8000 terawal sahaja
.
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0194209618 😍Meh pm laju2 πŸ“² 0194209618 😍Meh pm laju2 πŸ“² 0194209618
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium


0

🀚🏻Perhatian kepada sesiapa yang ada masalah kulit muka BREAKOUT akibat tersalah guna produk?? .
πŸ“›Jerawat bernanah?
πŸ“›Jerawat pasir?
πŸ“›Kulit sangat kusam? .
πŸ“›Kulit gelap?
.
KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.
βœ…NORMAL PRICE : RM60
βœ…PROMO : RM45
*Postage add Rm8sm Rm11ss .
.
πŸ›‘Terhad 8000 terawal sahaja
.
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0194209618 😍Meh pm laju2 πŸ“² 0194209618 😍Meh pm laju2 πŸ“² 0194209618
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium


0

YANKO DAH ADA 4 JENIS ================== YES DULU 3 JE, tapi awal 2018 yanko ADVANCE dah MUNCUL …
Papun JOM KENALI SEMUA JENIS YANKO.. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
.
.
Sebenarnya semua fungsi ke empat2 jenis yanko ini adalah sama iaitu memutih, hilangkn jerawat, jeragat, pigmen, bekas2 hitam @ jerawat, blackhead, whitehead, mengecilkan pori pori n seterusnya menghaluskn dan kulit akan GLOWING..😍
.
.

1. BASIC
.
Fungsi basic macam πŸ‘†πŸ» cuma basic sesuai untuk muka berjerawat dan kulit BERMINYAK.. so org MUDA dan mereka yg berjerawat sangat sesuai pakai set ni πŸ˜‰
.
.
2. HYDRA
.
Hydra pula fungsi sama jg cuma dia sesuai untuk kulit KERING sebab ada PELEMBAB. dan hydra ada AGEN ANTI PENUAAN untuk awet muda.
.
.
3. PLATINIUM
.
Fungsi smo sama cuma kandungan lebih EXTRA POWER dari set basic n hydra.. so lagi cepat memutih hilangkn jrawat, jeragat, pigmen semua tu.. dan ada agen anti penuaan utk KEKAL AWET MUDA.. so untuk umur 40++ wajib pakai !!! umur 30++ kalo nak pakai pun boleπŸ‘πŸ» sebabb umur orang berusia ni TEBAL dan DEGIL sikittt sebb tu perlu produk yg lagiii power untuk lagi cepat kesan ☺️
.
.
4. ADVANCE
.
yang ni POWER ! tapi Sama POWER macm PLATINIUM dan ada agen anti penuaan, cuma beza dia yanko advance ni SANGAT SESUAI KEPADA KULIT YANG SANGAT** KERING sebab tu ada extra #MOISTURIZINGCREAM.. dan set ni pula sesuai diguna oleh semua peringkat umur, tua atau muda.. PENCUCI ? Boleh pilih nak guna basic/ PLATINIUM hiihh. Yang berusia better guna pencuci PLATINIUM
.
.
AWAK KULIT YANG MANA ????
SY BANTU… πŸ˜€
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

Penampilan diri hilang gara-gara jerawat.? Hilang keyakinan diri bila berdepan dgn org.?
.
Sampai bila u olls nak biarkan jerawat terus berada dimuka yg sepatutnya cun tapi nampak x menarik akibat jerawat?
.
Dah cuba make up tebal 2 3 inci tapi jerawat masih kelihatan.?
.
So u olls nak kami bantu sampai pulih dan miliki kulit flawless tanpa jerawat.?
.
DM sekarang atau whatsapp 013-9846100 utk dibantu dan utk lebih berkeyakinan..
.
#amierabeauty
#magicalserum
#scarserum
#antijerawat
#serumjerawat
#serumparut
#serumjeragat
#terlaris
#murah
#berkesan
#kesanseawal3hari
#lulusKKM
#neelofa
#fatzura
#fathialatiff
#flawless
#gebu
#cantik


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#BukitMertajam#Georgetown#SungaiAra#Gelugor#AirItam#Butterworth#Balikpulau#Perai#NibongTebal#PermatangPauh#TanjungTokong#KepalaBatas#TanjungBungah#Juru#Kuching#Miri#Sibu#Bintulu#Limbang#Sarikei#SriAman#Kapit#KotaSamarahan#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

🌷 QZ WHITENING SERUM FOR OILY & ACNE-PRONE SKIN 🌷

Serum pengenyal kulit dengan kandungan Galactomyces Ferment Fliltrate atau yang akrab disebut dengan Pitera, plus Tea Tree Oil dan bahan aktif premium lainnya yang dibutuhkan oleh kulit seperti Alpha Arbutin, Niacinamide, Gluconolactone dan Zinc PCA.

Galactomyces sendiri merupakan salah satu fermentasi filtrate ragi. Ia mengandung 50% lebih protein, vitamin B1, B2, serta Niacin dan Asam folat. Sehingga sangat berkhasiat untuk merawat kesehatan dan kecantikan kulit wajah.

FUNGSI QZ WHITENING SERUM FOR OILY & ACNE PRONE SKIN β™₯️ Mencerahkan kulit β™₯️ Mengecilkan pori β™₯️ Melindungi kulit dari radikal bebas β™₯️ Mencegah tanning ( penggelapan kulit) β™₯️ Memudarkan bintik hitam/flek β™₯️ Melembabkan kulit β™₯️ Anti aging yang efektif. β™₯️ Menghaluskan kulit β™₯️ Meningkatkan elastisitas kulit β™₯️ Mengenyalkan kulit β™₯️ Mengurangi minyak ( sebum) di wajah. β™₯️ Menekan pembentukan jerawat. β™₯️Membunuh bakteri penyebab jerawat dan memudarkan bekasnya.

#serumjerawat #obatjerawat #creambumil #creambusui #skincarebpom #creamwajahbpom #perawatanwajahaman #creampemutihaman #creampemutihbpom

HARGA @105K
BPOM NA18181900083

HIKMAH
Wa: 082232230223


0

🌷 QZ WHITENING SERUM FOR OILY & ACNE-PRONE SKIN 🌷

Serum pengenyal kulit dengan kandungan Galactomyces Ferment Fliltrate atau yang akrab disebut dengan Pitera, plus Tea Tree Oil dan bahan aktif premium lainnya yang dibutuhkan oleh kulit seperti Alpha Arbutin, Niacinamide, Gluconolactone dan Zinc PCA.

Galactomyces sendiri merupakan salah satu fermentasi filtrate ragi. Ia mengandung 50% lebih protein, vitamin B1, B2, serta Niacin dan Asam folat. Sehingga sangat berkhasiat untuk merawat kesehatan dan kecantikan kulit wajah.

FUNGSI QZ WHITENING SERUM FOR OILY & ACNE PRONE SKIN β™₯️ Mencerahkan kulit β™₯️ Mengecilkan pori β™₯️ Melindungi kulit dari radikal bebas β™₯️ Mencegah tanning ( penggelapan kulit) β™₯️ Memudarkan bintik hitam/flek β™₯️ Melembabkan kulit β™₯️ Anti aging yang efektif. β™₯️ Menghaluskan kulit β™₯️ Meningkatkan elastisitas kulit β™₯️ Mengenyalkan kulit β™₯️ Mengurangi minyak ( sebum) di wajah. β™₯️ Menekan pembentukan jerawat. β™₯️Membunuh bakteri penyebab jerawat dan memudarkan bekasnya.

#serumjerawat #obatjerawat #creambumil #creambusui #skincarebpom #creamwajahbpom #perawatanwajahaman #creampemutihaman #creampemutihbpom

HARGA @105K
BPOM NA18181900083

HIKMAH
Wa: 082232230223


0

Walaupun kita cuci muka belum tentu lagi keluar semua kotoran tau.. Kotoran ni lah yang menjadi punca naik encik jerawat! πŸ˜†
.
.
Tapi jangan risau sebab kan ada #magictoner . Magic toner ni boleh membersihkan kulit kita hingga jauh ke dalam liang pori..πŸ˜‰
.
.
Kalau ada jerawat pun cepat je kecut, parut pun cepat pudar! So, 1 rumah wajib ada 1 botol #magictoner okay! 😍
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

🌷 QZ WHITENING SERUM FOR OILY & ACNE-PRONE SKIN 🌷

Serum pengenyal kulit dengan kandungan Galactomyces Ferment Fliltrate atau yang akrab disebut dengan Pitera, plus Tea Tree Oil dan bahan aktif premium lainnya yang dibutuhkan oleh kulit seperti Alpha Arbutin, Niacinamide, Gluconolactone dan Zinc PCA.

Galactomyces sendiri merupakan salah satu fermentasi filtrate ragi. Ia mengandung 50% lebih protein, vitamin B1, B2, serta Niacin dan Asam folat. Sehingga sangat berkhasiat untuk merawat kesehatan dan kecantikan kulit wajah.

FUNGSI QZ WHITENING SERUM FOR OILY & ACNE PRONE SKIN β™₯️ Mencerahkan kulit β™₯️ Mengecilkan pori β™₯️ Melindungi kulit dari radikal bebas β™₯️ Mencegah tanning ( penggelapan kulit) β™₯️ Memudarkan bintik hitam/flek β™₯️ Melembabkan kulit β™₯️ Anti aging yang efektif. β™₯️ Menghaluskan kulit β™₯️ Meningkatkan elastisitas kulit β™₯️ Mengenyalkan kulit β™₯️ Mengurangi minyak ( sebum) di wajah. β™₯️ Menekan pembentukan jerawat. β™₯️Membunuh bakteri penyebab jerawat dan memudarkan bekasnya.

#serumjerawat #obatjerawat #creambumil #creambusui #skincarebpom #creamwajahbpom #perawatanwajahaman #creampemutihaman #creampemutihbpom

HARGA @105K
BPOM NA18181900083

HIKMAH
Wa: 082232230223


0

Alhamdulillah para customer akhirnya jadi pelanggan yang selalu beli lagi dan lagi....
.
..
.
Alhamdulillahby we shop selalu jadi andalan hihi😁
55k aja isi 30ml hasil ? Biar testimoni yang berbicara, mau tau lebih dekat? Chat yukkk
Ig @we_shoppati
Wa 081392792900
Line we_shoppatiii
Bbm D59DE2F6
#serumwajah #serumpemutih #serumglowing #serumacne #serumjerawat #serumkefir #serumkulit #olshoppati #olshopsemarang #olshopjepara #olshoptayu #olshopkudus


0

Korang dah cuba ker MAGIC SERUM nie???πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Magic serum aka Booster serum
.
🀚🏻Perhatian kepada sesiapa yang ada masalah kulit muka BREAKOUT akibat tersalah guna produk?? .
πŸ“›Jerawat bernanah?
πŸ“›Jerawat pasir?
πŸ“›Kulit sangat kusam? .
πŸ“›Kulit gelap?
.
KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.
βœ…NORMAL PRICE : RM60
βœ…PROMO : RM49
*Postage add Rm8sm Rm11ss .
.
πŸ›‘Terhad 8000 terawal sahaja
.
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0104171915
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0104171915
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0104171915
.
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

Korang dah cuba ker MAGIC SERUM nie???πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Magic serum aka Booster serum
.
🀚🏻Perhatian kepada sesiapa yang ada masalah kulit muka BREAKOUT akibat tersalah guna produk?? .
πŸ“›Jerawat bernanah?
πŸ“›Jerawat pasir?
πŸ“›Kulit sangat kusam? .
πŸ“›Kulit gelap?
.
KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.
βœ…NORMAL PRICE : RM60
βœ…PROMO : RM49
*Postage add Rm8sm Rm11ss .
.
πŸ›‘Terhad 8000 terawal sahaja
.
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0104171915
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0104171915
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0104171915
.
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

Alhamdulillah para customer akhirnya jadi pelanggan yang selalu beli lagi dan lagi....
.
..
.
Alhamdulillahby we shop selalu jadi andalan hihi😁
55k aja isi 30ml hasil ? Biar testimoni yang berbicara, mau tau lebih dekat? Chat yukkk
Ig @we_shoppati
Wa 081392792900
Line we_shoppatiii
Bbm D59DE2F6
#serumwajah #serumpemutih #serumglowing #serumacne #serumjerawat #serumkefir #serumkulit #olshoppati #olshopsemarang #olshopjepara #olshoptayu #olshopkudus


0

Alhamdulillah para customer akhirnya jadi pelanggan yang selalu beli lagi dan lagi....
.
..
.
Alhamdulillahby we shop selalu jadi andalan hihi😁
55k aja isi 30ml hasil ? Biar testimoni yang berbicara, mau tau lebih dekat? Chat yukkk
Ig @we_shoppati
Wa 081392792900
Line we_shoppatiii
Bbm D59DE2F6
#serumwajah #serumpemutih #serumglowing #serumacne #serumjerawat #serumkefir #serumkulit #olshoppati #olshopsemarang #olshopjepara #olshoptayu #olshopkudus


0

Serum botox by n'deel ni memang sesuai dan sangat berkesan dipakai bersama produk #yankoskincare
.
.
Seawal seminggu korang dah boleh nampak perubahan positif hasil gabungan yanko + serum + magic toner. Makin lama pakai, lagi laa makin meletopsss!!
.
.
Sapa ada JERAWAT elok sangatlah cuba yanko set basic. Jom rawat kulit bermasalah tu.. Jangan biar lelama nanti makin teruk lagi lah susah nak rawat.
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

Do you know that Bougas Beauty Serum is πŸ’― natural plant extracts ? Yeapp. Can you tell me , what is the 4 active ingredients that contain in Bougas Beauty Serum ? Drops your answers in comment box below ! ❀️😍
-


1

Thankyou @wanimusic sebab sudi share your skin care routine! 🌸🌸❀️


1

Haa ni laa antara kesalahan yg kita selalu buat dalam penjagaan muka tau. nampak mcm ringkas kan? tp ni lah yg boleh menyebabkan muka kita β€˜breakout’. #justsharing πŸ˜ŠπŸ˜‰


2


1


1