#serumjerawat

Instagram photos and videos

#serumjerawat#skincarebandung#sabunjerawat#serumpemutih#jerawathilang#serumwhitening#kulitkusam#jualserum#krimwajah#grosirkrim#jualkrimgrosir#krimgrosir#krimperawatan#distributorkrim#skincarebatam#krimpemutih#jualbbcream#krimpemutihaman#serumvitc#krimjerawat#bbcreammurah#supplierkrim#sabunpemutih#krimaman

Hashtags #serumjerawat for Instagram

Ini rahsia kecantikan kulit 😍.
Mudahnya nak glowing puteh pinkis satu badan.
.
Setiap pagi dan malam perlu ambil satu sahcet Secret Jelly dgn apply Herraz Glow serum di wajah. kita lakukan secara konsisten setiap hari tanpa miss.
.
Baru lah boleh dapat kulit yang cantik sihat puteh gebu satu badan.
.
Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0145392375 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Ini rahsia kecantikan kulit 😍.
Mudahnya nak glowing puteh pinkis satu badan.
.
Setiap pagi dan malam perlu ambil satu sahcet Secret Jelly dgn apply Herraz Glow serum di wajah. kita lakukan secara konsisten setiap hari tanpa miss.
.
Baru lah boleh dapat kulit yang cantik sihat puteh gebu satu badan.
.
Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0145392375‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Selamat MALAM .....!!!
Serum keren raissa lighten.beauty bikin ulah lagi !!😯
Pemakaian dua minggu ngilangin flex and bikin kinclong kulit wajah 😍😘 Apapun masalah kulit wajah anda, Raissa Lighten Beauty solusinya.. πŸ˜ƒ Hebat kaan.. 😊

Cuman Rp 377.000,- Segera order πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ Ready Stok ^ order 5box GRATIS ONGKIR
^ GRATIS TAS KECE πŸ’œπŸ’œ ^ ●Diah 4Jovem Bali●
Langsung chat via whatsapp yaa πŸ‘‡
πŸ“²WA : 081999418839

#WEARE4JOVEM

#serumbagus
#serumflex
#serumjerawat
#serumraissa
#serumterjangkau
#serumaman
#serumbpom
#serumhalal


0

Ini rahsia kecantikan kulit 😍.
Mudahnya nak glowing puteh pinkis satu badan.
.
Setiap pagi dan malam perlu ambil satu sahcet Secret Jelly dgn apply Herraz Glow serum di wajah. kita lakukan secara konsisten setiap hari tanpa miss.
.
Baru lah boleh dapat kulit yang cantik sihat puteh gebu satu badan.
.
Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0145392375‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Ini rahsia kecantikan kulit 😍.
Mudahnya nak glowing puteh pinkis satu badan.
.
Setiap pagi dan malam perlu ambil satu sahcet Secret Jelly dgn apply Herraz Glow serum di wajah. kita lakukan secara konsisten setiap hari tanpa miss.
.
Baru lah boleh dapat kulit yang cantik sihat puteh gebu satu badan.
.
Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0145392375‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

S : Cara Makan Secret Jelly.
J : Ambil Satu/Dua sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur. Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat anda di sarankan mengambil 2 sachet. Setelah mendapatkan kesan yang dinginkan anda hanya perlu konsisten 1 sachet setiap hari sudah mencukupi.
.
Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan Feelta Beauty
.
what apps
.
+6‭0145392375 .
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

S : Berapa Harga sebotol dan
berapa sachet dalam sekotak?. J : RM89 Belum termasuk caj
postage RM8sm dan RM12ss

Feelta Secret Jelly mengandungi 25
sachet 20gram dalam satu sachet.

Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan Feelta Beauty
.
what apps
.
+6‭0145392375‬ .
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

S : Adakah supplement ini selamat dan ada pengesahan KKM HALAL?
J : Feelta Secret JELLY di buat di kilang yang bertaraf GMP di bawa kilang yang mendapat sijil kelulusan HALAL DAN MESTI.
Supplement ini selamat di amalkan kerana mendapat pengkelasan makanan dari kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan (KKM).
.
Ini lah tips penjagaan kulit feelta beauty😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan Feelta Beauty
.
what apps
.
+6‭0145392375‬ .
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

" JERAWAT & PARUT HILANG PAKAI SPO " .
❄️ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄️ πŸƒMerawat masalah jerawat
πŸƒMerawat masalah kulit berminyak
πŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
πŸƒMerawat masalah pori terbuka
πŸƒMenghilangkan kesan parut. πŸƒMenghilangkan rashes
πŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
πŸƒSekatakan tona kulit muka
πŸƒMemudarkan masalah jeragat
πŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
πŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
πŸƒMerawat masalah kuku
πŸƒMerawat masalah strechmark. πŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
πŸ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.

#SkinPotionOil
#Skinpotionserum
#Skinpotionserum.by.ileesh
#MinyakPenyeriWajah
#MisiCantikSebelumRaya
#TestimoniSkinpotionOil
#TestimoniSkinpotionSerum
#Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #Flawless #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #ComelpipiMerah #babyctdk


0

" JERAWAT & PARUT HILANG PAKAI SPO " .
❄️ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄️ πŸƒMerawat masalah jerawat
πŸƒMerawat masalah kulit berminyak
πŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
πŸƒMerawat masalah pori terbuka
πŸƒMenghilangkan kesan parut. πŸƒMenghilangkan rashes
πŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
πŸƒSekatakan tona kulit muka
πŸƒMemudarkan masalah jeragat
πŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
πŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
πŸƒMerawat masalah kuku
πŸƒMerawat masalah strechmark. πŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
πŸ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.

#SkinPotionOil
#Skinpotionserum
#Skinpotionserum.by.ileesh
#MinyakPenyeriWajah
#MisiCantikSebelumRaya
#TestimoniSkinpotionOil
#TestimoniSkinpotionSerum
#Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #Flawless #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #ComelpipiMerah #babyctdk


0

" JERAWAT & PARUT HILANG PAKAI SPO " .
❄️ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄️ πŸƒMerawat masalah jerawat
πŸƒMerawat masalah kulit berminyak
πŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
πŸƒMerawat masalah pori terbuka
πŸƒMenghilangkan kesan parut. πŸƒMenghilangkan rashes
πŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
πŸƒSekatakan tona kulit muka
πŸƒMemudarkan masalah jeragat
πŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
πŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
πŸƒMerawat masalah kuku
πŸƒMerawat masalah strechmark. πŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
πŸ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.

#SkinPotionOil
#Skinpotionserum
#Skinpotionserum.by.ileesh
#MinyakPenyeriWajah
#MisiCantikSebelumRaya
#TestimoniSkinpotionOil
#TestimoniSkinpotionSerum
#Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #Flawless #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #ComelpipiMerah #babyctdk


0

" 2 HARI RUAM HILANG PAKAI SPO " .
❄️ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄️ πŸƒMerawat masalah jerawat
πŸƒMerawat masalah kulit berminyak
πŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
πŸƒMerawat masalah pori terbuka
πŸƒMenghilangkan kesan parut. πŸƒMenghilangkan rashes
πŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
πŸƒSekatakan tona kulit muka
πŸƒMemudarkan masalah jeragat
πŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
πŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
πŸƒMerawat masalah kuku
πŸƒMerawat masalah strechmark. πŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
πŸ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.

#SkinPotionOil
#Skinpotionserum
#Skinpotionserum.by.ileesh
#MinyakPenyeriWajah
#MisiCantikSebelumRaya
#TestimoniSkinpotionOil
#TestimoniSkinpotionSerum
#Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #Flawless #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #ComelpipiMerah #babyctdk


0

" 2 HARI RUAM HILANG PAKAI SPO " .
❄️ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄️ πŸƒMerawat masalah jerawat
πŸƒMerawat masalah kulit berminyak
πŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
πŸƒMerawat masalah pori terbuka
πŸƒMenghilangkan kesan parut. πŸƒMenghilangkan rashes
πŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
πŸƒSekatakan tona kulit muka
πŸƒMemudarkan masalah jeragat
πŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
πŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
πŸƒMerawat masalah kuku
πŸƒMerawat masalah strechmark. πŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
πŸ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.

#SkinPotionOil
#Skinpotionserum
#Skinpotionserum.by.ileesh
#MinyakPenyeriWajah
#MisiCantikSebelumRaya
#TestimoniSkinpotionOil
#TestimoniSkinpotionSerum
#Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #Flawless #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #ComelpipiMerah #babyctdk


0

Uolss tahukan SecretLove dah bertukar wajah ke #SecretJelly tapi kami masih kekalkan kandungan bahan yang lama dan memberi lagi 2 extra bahan terbaru iaitu MADU & DELIMA.
.
Fungsi masih sama uols. Jadi ada berita gembiraa pada penggemar SECRET LOVE. Kami akan turunkan harga runtuh GILAAA tapi hanya dengan Satu pembelian uols boleh grap dengan harga yang murah giler
.
Jimat bukan😍 .
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus ''
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitglowing#kulitgebu


0

[ AMBOI DAH BER BF ADIK NI ]
.
Bayangkan BF puji kulit adik ni makin lawa makin cantik cun melecun.
.
Uols yang ada bersuami tu, tak nak ke jaga kecantikkan untuk suami? Ingat tau wajib bagi seorang isteri menjaga kecantikan wajahnya untuk suami tersayang.
.
Jangan biarkan kulit wajah uols tidak terurus depan suami. Berdosa kalau biarkan sahaja wajah tanpa mencari pengubat untuk di rawat ! Hanya yang ada masalah jerawat, jeragat ,kusam tu cuba rawat dengan Herraz Glow Serum.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

Mylea Freckles Serum bukan semata2 untuk menghapuskan JERAGAT tetapi telah menyelesaikan hampir semua masalah kulit dalam masa yang amat singkat dengan izin Allah!!
.
Antara kebaikan Mylea Freckles Serum adalah merawat masalah‡️
.
βœ”οΈJERAGAT
βœ”οΈJERAWAT
βœ”οΈPARUT
βœ”οΈSUNBURN
βœ”οΈKULIT KUSAM
βœ”οΈKULIT GELAP
βœ”οΈBLACK HEAD
βœ”οΈWHITE HEAD
βœ”οΈBIJI KOLESTROL
βœ”οΈKULIT BERMINYAK
βœ”οΈPORI TERBUKA
βœ”οΈTONA KULIT TAK SEKATA
.
Kami mempunyai beribu testimoni pengguna yang sangat2 berpuas hati..
.
SO! KENAPA PERLU NAK KENE RAJIN PAKAI BANYAK2 SEDANGKAN MYLEA FRECKLES SERUM 1 JE DAH BOLEH SELESAIKAN SEMUA MASALAH...????😍😍😍
.
Sis sendiri pengguna tegar mylea.. Sis sangat..sangat ...n sangat puas hati...😍😍😍n I like it.... kalau anda tak cuba rugi lah.. Dengar-dengar sekarang ada promosi.. 😍
.
Nak harga promosi dan nak tahu lebih lanjut lagi❓
Jom DM @ direct WhatsApp pada no dibawah ‡️
.
πŸ“² +6013-2857776
πŸ“² +6013-2857776
πŸ“² +6013-2857776
.


1

FEEDBACK CUSTOMERπŸ˜˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘ KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

FEEDBACK CUSTOMERπŸ˜˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘ KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

KELEBIHAN BOOSTER SERUM By Nshhazbeauty ;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

I'm Mary Kay Beauty Consultant. 🌺THE WORLD BEST PRODUCT🌺

Khas untuk penjagaan kulit seimbang. Ramai yang mengadu skincare yg mereka pakai tu takda kesan. Especially local products. Even jerawat senang tumbuh macam cendawan ! .
And I rasa ramai yg tak sedar, sebenarnya set yg diambil tak khusus pd jenis kulit masing2. .
SO HOW TO MAKE YOUR SKIN FRESH AND HEALTHY ???? .
Boleh try Botanical Effect dr Marykay. In shaa Allah puas hati !! .
Set botanical effect ada :
1- cleanser
2- hydrate
3- freshen
4- mask
.
Anda nak sy guide kulit anda ?
Meh whatsapp sis
. #MaryKayPerak #freegift #marykaysampel #marykaymalaysia #freesample #mekapfree #testimonimarykay #marykaytestimoni #tati #dnars #dms360 #makeupmurah #bellaammara #bellaammaralovers #duckscarvestoletgo #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #marykaymachangbubok #marykaydesignvillage #marykaykosmetik #marykaycareer #marykaysenara #marykaybukitjambul #marykaybalikpulau #marykayqueensbay #marykayseberangjaya #marykaynibongtebal
#azanisserum #serumjerawat @preview.app


0

[ KULIT YANG SEHAT DATANG DARI DALAMAN YANG SIHAT ]

Berpuluh produk dah apply dekat wajah. dari cream malam, cream siang, senang cerita asal nampak je iklan produk terus cuba, tapi kesan hampassss! Jerawat masih banyak , kulit masih kusam.

Sampai makin hari makin malu dengan diri sendiri. Kawan mula menjauhi rasa macam diri ni tidak di hargai.

Penat
Penat
Sangat penat.

Stop! Hina diri anda! Sebenarnya buka salah produk, bukan salah kawan anda. Tp salah diri anda stop berusaha dan menyalahkan orang lain.

Kami boleh bantu anda tanpa perlu pertukaran produk. kulit akan lebih cantik dan flawless luar dan dalam.

Malahhh memberi anda cerah puteh satu badan. Hanya perlu detox dari dalam.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus" dengan whatapps +60136345497 atau tekan link di bio. -

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

[ PUTEH PINKIS SATU BADAN ]

Ramai yang puteh berseri dengan secret jelly.
Ramai yang flawless dengan secret jelly.
Ramai yang lebih bertenaga dengan secret jelly.
Ramai yang kulit semakin smooth dengan secret jelly

Opsss! Hanya sebulan di upgrade untuk kesan 2kali ganda telah ramai customer kami membuktikan ia benar2 memberi kesan sepantas yang kita uji. " fuhh! pada uols yang masih belum cuba rugiii gilaa ! "

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

" 2 HARI RUAM HILANG PAKAI SPO " .
❄️ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄️ πŸƒMerawat masalah jerawat
πŸƒMerawat masalah kulit berminyak
πŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
πŸƒMerawat masalah pori terbuka
πŸƒMenghilangkan kesan parut. πŸƒMenghilangkan rashes
πŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
πŸƒSekatakan tona kulit muka
πŸƒMemudarkan masalah jeragat
πŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
πŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
πŸƒMerawat masalah kuku
πŸƒMerawat masalah strechmark. πŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
πŸ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.

#SkinPotionOil
#Skinpotionserum
#Skinpotionserum.by.ileesh
#MinyakPenyeriWajah
#MisiCantikSebelumRaya
#TestimoniSkinpotionOil
#TestimoniSkinpotionSerum
#Jeragat #Jerawat #Parut #Kusam #Breakout #paidreviewmalaysia #Flawless #Makeupartist #Ctdk #aydajebat #nurulAsmahan #Baazarpaknil #Baazaronline #Paidreview #Instafamous #Ninija #Dollanis #Serumjerawat #moodrepubliktour #ComelpipiMerah #babyctdk


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

5 sebab jerawat naik kawasan yang sama.Menangis naik jerawat nie lagi lagi kalau naik jerawat tak hilang langsung makin bertambah πŸ˜₯πŸ€”
.
.
1️⃣ANAK RAMBUT
Disebabkan masalah salah penggunaan produk rambut.

2️⃣PIPI
Disebabkan oleh permukaan yang kotor seperti tangan , telefon bimbit dan lain - lain.

3️⃣DAGU
Disebabkan oleh hormon dan kitaran haid anda.

4️⃣HIDUNG & DAHI
Disebabkan oleh stress atau tekanan bekerja / belajar

5️⃣KAWASAN BIBIR
Berkait dengan diet anda dan masalah penghadaman.
.
Mana jerawat anda selalu tumbuh ? Jom cek .Jangan lupa tag kawan kawan yang lain.Boleh tau apa punca dia tumbuh tiba tiba tu..Pori pori tersumbat la tuwww.hik hikkk
.
#tipscantik #nadysquad #nsabeauty #nsabeautyofficial #ainaaserum #ainaaserumofficial #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah


0

Bingung cari skincare setara klinik yang aman ga bikin kantong bolong ????
Cek & follow @yumii.co , distributor skincare farmasi yang biasa dipake diklinik , dengan harga murah dan free konsul. Ratusan testi terpampang nyata, buat yang mau bisnis skincare juga bisa join reseller , harga dijamin murah, dengan untung menggiurkan.
So buruan cek @yumii.co

#krimwajah #grosirkrim #jualkrimgrosir #krimgrosir #krimperawatan #distributorkrim #supplierkrim #sabunjerawat #jualserum #serumjerawat #serumwhitening #serumpemutih #krimpemutih #krimjerawat #jellyarbutin #krimdokter #krimaman #sabunjerawat #sabunpemutih #skincarebandung #jualbbcream #bbcreammurah #serumvitc #krimpemutihaman #skincarebandung #skincarebatam


0

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊 βœ”οΈ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk). βœ”οΈ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam). βœ”οΈ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).


2

Vitamin C
Gentle Cleanser

Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Fungsi VCGC
πŸ”ΉMenyucikan dan Melindungi Kulit
πŸ”ΉMengekalkan Kelembapan Kulit
πŸ”ΉMengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
πŸ”ΉMencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit

Arahan Penggunaan :
Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. Bilas dengan air. Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik.
Kelebihan VCGC : πŸ”»No SLS / SLES πŸ”»No Parabens
πŸ”»No Alcohol
πŸ”»No Pewangi Tiruan
πŸ”»No Pewarna Tiruan


1

Before tido jangan lupa sapu serum Vit C ok. Masa waktu malamlah sel kulit bekerja paling aktif dalam menghilangkan kotoran dan meremajakan kulit wajah.
.
WhatsApp 0128443099


2

Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - Feelta Herraz Skincare sangat membantu penjagaan diri dari luaran.

Nak tau tak apa manfaat herrazskincare ??
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Ni haa manfaat diaa... πŸ‡Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi.
🍏Mengatasi masalah bintik-bintik gelap.
πŸ‡Mengawal kedutan diwajah. 🍏Membunuh atau menghalang pertumbuhan jerawat.
πŸ‡Mengecilkan pori-pori.
🍏Mengawal lebihan minyak di wajah.
πŸ‡Membuang sel-sel kulit mati.
🍏Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
πŸ‡Membina sel-sel kulit yang baru.

Whsap mah 60177595194

#Feeltabeauty#AgentFeelta
#FeeltaGlowSerumHerraz
#TeamAtynezam #Terserlahkeayuanmu
#FeeltaHerrazSkincare
#Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitkusam #kulitglowing#Kulitkusam


0

Sebab terlalu banyak permintaan stok #magictoner besar buat masa ni dah habis stok tau.. Kilang tak cukup botol, biasalah botol tu kan diimport dari korea.
.
.
Lebih kurang 2 bulan dari sekarang. Nanti stok masuk izza inform uolss semua okayy.
So, hampa boleh repeat order dengan magic toner kecil 30ml.
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

Antara kebaikan serum Lily young ni 😍. Complete dengan semua nutrien yang kita perlukan untuk dapatkan kulit yang flawless πŸ˜„. Cepat contact akak kalau nak kulit ploless tu okey πŸ˜†.
.
.
#serumterbaik #serumkulitkering #serumjerawat #serummalaysia #serum #photography #photooftheday #brand #skinelle #selfie #product #bestoftheday #bestbuy #testimony #benefit #collegen #beauty #beautyblogger #beautytips #believeinyourself #royaljelly #mudmask #serum


1

Ramai yg suka dengan #magic toner ni. Nak tahu sebab apa? Sebab magic toner diperbuat drpd pati tumbuhΒ²an dan hanya menggunakan bahan organik je tau!
.
.
Bebas bahan kimia dan jugak bahan terlarang. Banyak testimoni berjaya! Sapa nak cantik meh ler order.. Sempat lah cantik raya nanti πŸ˜†
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

🀚🏻Perhatian kepada sesiapa yang ada masalah kulit muka BREAKOUT akibat tersalah guna produk?? .
πŸ“›Jerawat bernanah?
πŸ“›Jerawat pasir?
πŸ“›Kulit sangat kusam? .
πŸ“›Kulit gelap?
.
KELEBIHAN BOOSTER SERUM πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.
βœ…NORMAL PRICE : RM60
βœ…PROMO : RM45
*Postage add Rm8sm Rm11ss . 😍Meh pm laju2 πŸ“² 0145296333
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0145296333
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0145296333
.
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

🀚🏻Perhatian kepada sesiapa yang ada masalah kulit muka BREAKOUT akibat tersalah guna produk?? .
πŸ“›Jerawat bernanah?
πŸ“›Jerawat pasir?
πŸ“›Kulit sangat kusam? .
πŸ“›Kulit gelap?
.
KELEBIHAN BOOSTER SERUM
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh Mengecutkan jerawat 24jam.
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat & memudarkan parut jerawat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Boleh mencerahkan kulit muka 3X ganda .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecilkan liang pori di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Melembapkan kulit wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengecutkan pori2 dimuka merawat kulit kering .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat garis penuaan di wajah .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Merawat masalah jeragat .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mengatasi masalah kulit berminyak .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Sesuai dijadikan sebagai base make up(make up tahan lama) .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menyerikan muka (glowing) . πŸ‘±πŸ»β€β™€Menaikkan pipi menjadi anjal .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan .
πŸ‘±πŸ»β€β™€Menganjalkan kulit wajah .
.
βœ…NORMAL PRICE : RM60
βœ…PROMO : RM45
*Postage add Rm8sm Rm11ss .
.
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0145296333
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0145296333
😍Meh pm laju2 πŸ“² 0145296333
.
.

#serumjerawat #serum #serumantijerawat #Serumantiacne
#serumnshhazbeuty #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #nshhazbeuty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #freshhijab #boosterfoundation #boosterwhitening


0

Hai hampa! Nak join postage esok sila buat payment before 11am ya..πŸ’ž
.
.
Lagi awal lagi bagus sebab kita nak proses lagi..hihi..ok, nak cantik jangan lupa pakai yanko skincare yerr sayunk-sayunk! πŸ’—
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat


0

Snap gambar.. & whatsp kami
.
http://www.wasap.my/60149656614/
.
tabita glow
trial s
travel set
exc set
.
FREE POSTAGE SM
add RM5 ss
FREE PEARL SERUM (bharga rm30)
.
#dollakakmek
#supplements
#putihgebu
#whiteningsupplement
#supplemenmurah
#supplementviral
#serum
#surewhitepearlserum
#putihmulus
#serummurah
#serumhebat
#serumkakmek
#serumjerawat
#serumjeragat
#ibuputih
#ibuputihoriginal
#ibuputihmurah
#viral
#tabitaoriginal
#tabitaskincare


0

Tak sia sia guna sabun ni tau syg...encik suami dah puji puji..breast makin anjal 😍😍
Aset semakin mantap tanpa perlu makan apa2 supliment..😍😍 Dulu rasa aset kendur labuh macam nk jatuh...tapi sekrang macam anak dara..mcm x percaya tp tu hakikatnya..😍😍😍 βœ”οΈSesuai untuk ibu nyusu / dalam pantang & Ibu hamil
βœ”οΈHarga berbaloi & jimat berbulan2
βœ”οΈDijamin Berkesan
#BERMINAT_NAK_MONTOX_TEGANG_SILA⬇️
http://www.wasap.my/60195484466/puddingmontox

#parutpudar #paruthilang #parutberlubang #parutjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #serumjeragat #serumjerawat #serum #merawatkulit #belajarinstagram #terapiinstagram #ajimaura #merawatmasalahkulit #vslbeautycare #vslteam #tipskecantikan #nakcantik #nakflawless #nakglowing #mekapmurah #nakkulitcantik #sayaguna #sayajual


0

Makeup simple2 je. Kaknis guna serum foundation elysian code light + super light. Sambil makeup sambil merawat. Hehe.
.
Yang kaknis pegang tu haa... Elysian Matte Lady lip color code GLAM, enriched with vit e Tocotrienol untuk merawat bibir kering dan gelap. Tekstur ringan sangat macam tak pakai apa2. Tak berketul even after 3 hours! Tested! Hehee 😍😍😍
.
Bukan kt bibir je.. blusher and eyeshadow pun kaknis guna code GLAM ni je. 3 in 1 giteww.
.
Nak dapatkan makeup berkualiti Elysian? Boleh wassap 0134031039 atau klik je link wassap kat bio. πŸ˜„
.
Hanis Hashim
Agent Sah Elysian
0134031039


1

Tak sia sia guna sabun ni tau syg...encik suami dah puji puji..breast makin anjal 😍😍
Aset semakin mantap tanpa perlu makan apa2 supliment..😍😍 Dulu rasa aset kendur labuh macam nk jatuh...tapi sekrang macam anak dara..mcm x percaya tp tu hakikatnya..😍😍😍 βœ”οΈSesuai untuk ibu nyusu / dalam pantang & Ibu hamil
βœ”οΈHarga berbaloi & jimat berbulan2
βœ”οΈDijamin Berkesan
#BERMINAT_NAK_MONTOX_TEGANG_SILA⬇️
http://www.wasap.my/60195484466/puddingmontox

#parutpudar #paruthilang #parutberlubang #parutjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #serumjeragat #serumjerawat #serum #merawatkulit #belajarinstagram #terapiinstagram #ajimaura #merawatmasalahkulit #vslbeautycare #vslteam #tipskecantikan #nakcantik #nakflawless #nakglowing #mekapmurah #nakkulitcantik #sayaguna #sayajual


0

Nk cerah tapi takut nk cucuk2???teringin nk gebu..tp xmau makan ubat putih...haaa meh sni kita bg cuba minum kopi pooteh turboo.insyllah makin hari muka makin berseri..satu body putih mcm salji
www.wasap.my/60195484466/kopiturbo

#parutpudar #paruthilang #parutberlubang #parutjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #serumjeragat #serumjerawat #serum #merawatkulit #belajarinstagram #terapiinstagram #ajimaura #merawatmasalahkulit #vslbeautycare #vslteam #tipskecantikan #nakcantik #nakflawless #nakglowing #mekapmurah #nakkulitcantik #sayaguna #sayajual


1

The end of the page