#seterika

Instagram photos and videos

#seterika#freedeliverypenang#noxxanoodlemaker#philipfoodprocessor#periuknoxxamurahmalaysi#noxxabreadmaker#noxxabreadmakermurah#pembuatrotimurah#breadmakernoxxamurah#noxxanoodlemakermurah#breadmakernoxxa#munafik2#blendercanggihmurahmalaysia#breadmakernoxxamurahmalaysia#noxxabreadmakermurahmalaysia#codpenang

Hashtags #seterika for Instagram

by @hafikahtarmizi

Ada orang persoalkan,
buat apelah beli seterika mahal-mahal, sampai beribu-ribu, beli yang murah pun tugasnya tetap sama, tetap boleh menggosok dan melicinkan baju. "Kenapa kita beli periuk nasi elektrik? Sedangkan kita boleh je masak nasi guna periuk biasa.” "Takut terlupa, nanti sedar-sedar dah hangit"

Hah, samelah juga dengan seterika ni.. Orang yang beli ni, bukan kerana mereka membazir. Adelah sebabnya kenapa mereka beli.
Kalau barang tu boleh membantu mereka menggosok lebih cepat, lebih cekap, lebih selamat dan lebih jimat, ape salahnya?

Lagi pulak, zaman sekarang ni semua nak cepat. Highway pun ada lorong 'smart tag', McD dan KFC pun ada 'drive thru', semua sebab apa? 😊

meh lah yg cari iron superhebat nie rojer² Hafikah (free papan iron yg besar)

#ironphilips #steamiron #steamironphilips #ironmagic #ironviral #ironlatestmodel #seterika #modelgc8755 #trustedseller #klang #shahalam #freeCOD


0

by @barangzrumahmurah

DT009

Steam Q Iron

DETAILS

Steam Q Iron

The steam brush is a portable steam brush small size, suitable to go traveling, they travel with cotton with silk effect
Features:
Product Code: SJ-2178
Weight: 1.040 kg
Product Dimensions: 34.5 * 8 * 9cm
Material: ABS
Rated voltage: 220V Frequency: 50Hz Power: 800W

Seven strokes teach you to identify good iron:
1. There are no extra ceramic substrate!
2. Multi-speed precision thermostat smart thermostat-saving anti-dry function!
3. There is no multi-functional trousers clip (optional) and other accessories!
4. There is no gentle steam adjustable steam explosion!
5. There is no water thermostat knob and hot water and a comfortable non-slip grip!
6. There is no flat iron and garment steamer features!
7. Can the home, which can also carry on business travel!
So long as seven strokes, you can buy a good iron brush, pro, is not very simple!

#barangzrumahmurah #barangrumahmurah #kabinetdapur #rakdapur #pisau #vacuum #pembersihhabuk #rakpinggan #kitchen #bekasberas #rack #clothes #clotheshanger #mop #spraymop #iron #steamiron #seterika


0

by @ulee_shoppe

Hai Assalammualaikum semua.. Mari kita lihat apa kelebihan philips advance food processor.
.
psst ( Mcm ada 3 orang pembantu didapur mmg wow).🎀 .
8 accessories Philips Food Advance Processor: ⭐Cangkuk pemotong boleh laras halus dan kasar.
⭐Pemerah untuk jus oren atau limau segar.
⭐Butang auto satu sentuhan untuk doh roti memutar ais.
⭐Dua pemukul telur utk krim dan putih telur.
⭐Cangkuk penguli keluli untuk doh butter.
⭐Balang pengisar 1.5L.
⭐Mangkuk 3.4l dengan tiub suapan. ⭐Cakera pemarut boleh diterbalikkan kasar dan halus.
.
👇👇👇 Boleh blend tanpa air ⛔🚰
- daging
- ayam
- ikan
- cili
- bawang
.
.
Boleh uli doh
Boleh mix kueh
Boleh blend ice blended
Boleh slice sayur cth timun , ubi kentang
Boleh slice buah
Boleh buat juice
Boleh mix telur.
.
.
Pelbagai fungsi Philips Food Processor.
👍👍👍👍
1. mince - menghancurkan
2. slice -mayang
3. shred - mengoyak
4. knead -menguli
5. whip - utk buat meringue
6. blend- utk ice blended dll
7. extract citrus juice.
.
Jimatkan tenaga !jimat masa!💪💪💪
.
Food Processor membantu meringankan tugas anda di dapur.
.
~ Food processor ni sgt brguna pd mereka yg sgt gemar memasak @ mereka yg buat bisnes makanan..
.
Umpama anda mmpunyai assistant kat dapur.. X rugi memiliki nyaa.. 🍩🍪🍮🎂🍰🍢🍡🍣🍱🍲🍚🍝🥗🥘🍗
#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


0

by @ulee_shoppe

.
Saya kongsi kan HP utk bbrp menu ye:
.
1. Nasi Arab..HP7 minit
2. Bihun goreng..Stir Fry & steam 4 minit
3. Nasi impit ..HP 25 minit
4. Kacang kuda..rendam semalaman..HP 10 minit
5. Ikan Untuk laksa..HP 75 minit
6. Sup tulang...HP 45 minit..
7. Sup Ayam ...HP 10 minit
8. Nasi putih...HP 7 minit
9. Bubur nasi ..HP 20 minit
10. Dodol, steam5 minit
11. Bubur kacang hijau, HP 11 minit
12. Pulut kuning HP 3minit + Steam 3 min (santan + garam)
13. Popcorn Hp 1 min
14. Kentang LP3
15. Rendang daging HP20minit
16. Nasi impit nona. HP30minit
17. Rebus telur 1 minit HP
18. Rendang ayam tua 35minit HP
19. Ayam golek hp15 steam 5
20. Sardin Homemade 90HP
21.kek coklat moist 15 steam
22. Daging batang pinang 5HP
23. Kerang rebus tanpa air 1HP
24.Makaroni HP 8.Air paras makaroni
.
.
.
JOM MAIN KUTU PERIUK NOXXA PELBAGAI GUNA RM82 SAHAJA.

#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


1

by @menumis.id

Setrika Mini Lipat Philips
Kode 1010017
Harga Rp.550.000
Berat 0,8 kg Panjang 18 cm Lebar 7 cm Tinggi 4 cm
.
Setrika mini dari Philips sangat recomended untuk menemani perjalanan anda ke luar kota/ negeri supaya penampilan anda tetap rapi.
Terlihat rapih sepanjang waktu. Setrika ini memiliki bobot yang ringan dan bentuk yang kompak, memungkinkan untuk dibawa kemanapun Anda pergi. Fungsi dual tegangan dan gagang pegangan yang bisa dilipat membuatnya mudah untuk dioperasikan dan digunakan.
Bahan plat pada bagian dasar setrika Philips HD1301 dilapisi oleh lapisan anti-lengket untuk kemudahan saat penyetrikaan pada semua jenis bahan kain. Setrika kecil yang gagangnya dapat dilipat, sangat praktis. Sangat ringan dan sangat cocok untuk dibawa travel, dilengkapi pengatur suhu
Alas berbahan anti lengket
Ujung setrika dapat menjangkau lipatan tersempit bagian bawah kancing
Garansi Resmi Philips Indonesia 2 tahun
.
Info dan Order
Wa 081290167176
Line @iow2314d
.
.
.
Happy Sopping
#setrika #seterika #seterikaphilips #setrikaphilips #setrikamini #setrikamurah #philips #miyako #10100017


0

by @cover_dotcom

K R I M P E L B A G A I G U N A
Herbal-blend ni kalau untuk korang yang suka memasak memang sesuai lah. Patut ada satu kat dapur. Kalau terkena minyak panas ke, wap panas ke, periuk panas ke, korang just sapu nipis jer kat bahagian yang terkena tu, InshaAllah cepat sembuh, tak tinggal parut pasal takkan jadi gelembung tempat melecur tu. Harga herbal-blend pun tak sampai pun 40 ringgit.
.
Syera sendiri pun selalu jer bawak herbal-blend ni dalam beg, senang kalau kena gigit nyamuk ke,kulit tetiba gatal pasal tersilap makan ke just sapu-sapu nipis jer tempat yang kena tu terus okey dengan izin Allah 😊
.
#herbalblend
#krimpelbagaiguna
#krimbebasparaben
#krimselamat
#gigitnyamuk
#melecur #ruamlampin #jerawat #ruampanas #minyakpanas #airpanas #seterika #kenairon

Tawang, Kelantan, Malaysia
0

by @nur_alyna

Anda mempunyai masalah:
✔Malas nak iron baju?
✔Baju kesayangan & kegemaran TERKOYAK, disebabkan iron?
✔ Leceh nak iron baju?
✔Malas nak berdiri lama lama?
✔Membazir elektrik?
.
Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊 .
.
👗 Baju yang digosok 100% takkan hangit @  hangus.
👗Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
👗Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
👗Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni
👗Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
👗Safety lock
👗Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki.
.
Free postage & free iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Kak lina ada open kutu..boleh booked nama cecepat.
Nak beli cash pun boleh☺
Boleh DM/wasap kak lina
📱0196767678
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor#instaonline#sale #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi#kutubarang


0

by @henry14772

Magiccom, Mixer & Setrika terkirim ke pelanggan lama di Karangasem, Demak
Trmksih byk mbk Ida Ma'rifah skeluarga dh borong trs, smoga berkah manfaat 😇

"Jual Aneka perabot&elektronik"
Fb: Henry Audit
IG: @henry14772
Wa: 085-641-675-057
#magiccom #ricecooker #mixer #strika #seterika #blender #dispenser #panci #dandang #wajan #teflon #kipasangin #emergency #perabot #elektronik

Karangasem, Jawa Tengah, Indonesia
0

by @laundrylite.id

Jadikan Laundrylite sebagai laundry kepercayaan anda. Kami siap memberikan pelayanan terbaik kepada customer. Mau di jemput atau antar? Langsung kontak Laundrylite 0878-8886-8935
.
CUCI 5x GRATIS 1x *syarat&ketentuanberlaku
.
Untuk paket dan promo ter-update, silakan follow instagram kami.
.
#laundry #laundrykiloan #laundryjakarta #laundrybaju #paketlaundry #promo #murahmeriah #laundrymurah #kelapagading #kelapagadinglaundry #laundrykelapagading #jakartautara #cuci #cucibersih #cuciseterika #seterika #setrika #pegangsaan #pegangsaandua #gadingniasresidence #gadingnias #gadingniasapartment #gadingniasresiden #likeforlike #like4like #followforfollow #follow4follow

Apartemen Gading Nias Residence
0

by @nurul_na88

BEZA IRON LAMA DGN YG BARU 💓

Soalan plg kerap ditanya.

cheqna share 5 ciri yg cheqna rasa best pd iron baru ni compare dgn yg lama.Ciri yg lain boleh baca kt list ye.

1.Iron baru-Tangki dia walau lebih kecil tapi boleh cabut tank itu dan isi, beza yg lama leceh sikit kena tadah air kemudian pg isi dkt iron.

2. Steam lebih kuat compare dgn yg lama, ada booster

3. Lebih senyap. Iron lama time dia bunyi tu kdg2 agk menakutkan mcm ada masalah plak.

4. Cara nak cuci iron baru lebih mudah dan tak messy.Dia bekalkan skali dgn bekas pencuci.Tekan Decalc je dah siap.

5.Iron cord utk iron baru tak akan panas.
Kalau iron cord utk iron lama boleh panas sampai robek2 kena beli iron cord cover plak.

6. Warna dia cantik gold and black. nampak kecik sikit dr yg lama. Warna gold black ni boleh masuk dgn warna tema rumah anda apa2 pun. #ironviral #ironamwaypuchong #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #saturumahsatuironphilips


0

by @ulee_shoppe

Hai Assalammualaikum semua.. Mari kita lihat apa kelebihan philips advance food processor.
.
psst ( Mcm ada 3 orang pembantu didapur mmg wow).🎀 .
8 accessories Philips Food Advance Processor: ⭐Cangkuk pemotong boleh laras halus dan kasar.
⭐Pemerah untuk jus oren atau limau segar.
⭐Butang auto satu sentuhan untuk doh roti memutar ais.
⭐Dua pemukul telur utk krim dan putih telur.
⭐Cangkuk penguli keluli untuk doh butter.
⭐Balang pengisar 1.5L.
⭐Mangkuk 3.4l dengan tiub suapan. ⭐Cakera pemarut boleh diterbalikkan kasar dan halus.
.
👇👇👇 Boleh blend tanpa air ⛔🚰
- daging
- ayam
- ikan
- cili
- bawang
.
.
Boleh uli doh
Boleh mix kueh
Boleh blend ice blended
Boleh slice sayur cth timun , ubi kentang
Boleh slice buah
Boleh buat juice
Boleh mix telur.
.
.
Pelbagai fungsi Philips Food Processor.
👍👍👍👍
1. mince - menghancurkan
2. slice -mayang
3. shred - mengoyak
4. knead -menguli
5. whip - utk buat meringue
6. blend- utk ice blended dll
7. extract citrus juice.
.
Jimatkan tenaga !jimat masa!💪💪💪
.
Food Processor membantu meringankan tugas anda di dapur.
.
~ Food processor ni sgt brguna pd mereka yg sgt gemar memasak @ mereka yg buat bisnes makanan..
.
Umpama anda mmpunyai assistant kat dapur.. X rugi memiliki nyaa.. 🍩🍪🍮🎂🍰🍢🍡🍣🍱🍲🍚🍝🥗🥘🍗
#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


0

by @ulee_shoppe

.
Saya kongsi kan HP utk bbrp menu ye:
.
1. Nasi Arab..HP7 minit
2. Bihun goreng..Stir Fry & steam 4 minit
3. Nasi impit ..HP 25 minit
4. Kacang kuda..rendam semalaman..HP 10 minit
5. Ikan Untuk laksa..HP 75 minit
6. Sup tulang...HP 45 minit..
7. Sup Ayam ...HP 10 minit
8. Nasi putih...HP 7 minit
9. Bubur nasi ..HP 20 minit
10. Dodol, steam5 minit
11. Bubur kacang hijau, HP 11 minit
12. Pulut kuning HP 3minit + Steam 3 min (santan + garam)
13. Popcorn Hp 1 min
14. Kentang LP3
15. Rendang daging HP20minit
16. Nasi impit nona. HP30minit
17. Rebus telur 1 minit HP
18. Rendang ayam tua 35minit HP
19. Ayam golek hp15 steam 5
20. Sardin Homemade 90HP
21.kek coklat moist 15 steam
22. Daging batang pinang 5HP
23. Kerang rebus tanpa air 1HP
24.Makaroni HP 8.Air paras makaroni
.
.
.
JOM MAIN KUTU PERIUK NOXXA PELBAGAI GUNA RM82 SAHAJA.
. 📲JOM JOIN group 'Kedai KITCHENWARE' untuk maklumat lanjut👇👇
https://chat.whatsapp.com/9xBS6pFHL7yEQaUb6p2600

#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


0

by @nufa9276

PINANG STEAM IRON MEWAH BARU NI DENGAN BAYARAN HANTARAN ANSURAN 10 BULAN BERMULA JULAI 2018

ADA 8 KEKOSONGAN UNTUK SLOT KUTU IRON, JOM JOIN!
BELIAN TUNAI AMAT DIALU2 KAN DENGAN HARGA ISTIMEWA!!! 👍 👍 👍
Whatsapp saya:
📱www.wasap.my/60187684600 untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang

Rawang, Selangor
0

by @hafikahtarmizi

IRON STEAM AJAIB KINI VIRAL SELURUH MALAYSIA

Korang masih pakai iron biasa untuk Gosok Baju?

Jom dapatkan Iron Steam paling fleksibel dan Berkualiti.

Apa kelebihan Iron Steam ni? -Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
-Boleh buat LINE padu Baju dan Seluar
-Suis terpadam sendiri -Baju tak terbakar
-Boleh gosok 5 helai baju serentak
Ada yang berminat?
Boleh lah pm

#ironphilips #steamiron #steamironphilips #ironmagic #ironviral #ironlatestmodel #seterika #modelgc8755 #trustedseller #makkututrusted


2

by @ulee_shoppe

.
Saya kongsi kan HP utk bbrp menu ye:
.
1. Nasi Arab..HP7 minit
2. Bihun goreng..Stir Fry & steam 4 minit
3. Nasi impit ..HP 25 minit
4. Kacang kuda..rendam semalaman..HP 10 minit
5. Ikan Untuk laksa..HP 75 minit
6. Sup tulang...HP 45 minit..
7. Sup Ayam ...HP 10 minit
8. Nasi putih...HP 7 minit
9. Bubur nasi ..HP 20 minit
10. Dodol, steam5 minit
11. Bubur kacang hijau, HP 11 minit
12. Pulut kuning HP 3minit + Steam 3 min (santan + garam)
13. Popcorn Hp 1 min
14. Kentang LP3
15. Rendang daging HP20minit
16. Nasi impit nona. HP30minit
17. Rebus telur 1 minit HP
18. Rendang ayam tua 35minit HP
19. Ayam golek hp15 steam 5
20. Sardin Homemade 90HP
21.kek coklat moist 15 steam
22. Daging batang pinang 5HP
23. Kerang rebus tanpa air 1HP
24.Makaroni HP 8.Air paras makaroni
.
.
.
JOM MAIN KUTU PERIUK NOXXA PELBAGAI GUNA RM82 SAHAJA.

#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


2

by @dina_akkeeffff

Tak payah dah seterika baju sekolah ank,baju kerja suami,tudung2 kita 😊 Sebab² utama kenapa kita asyik pakai baju yang sama ialah: 🔥 nak elak baju yg kena seterika,
🔥 tak suka buka ironing board, 🔥 tak suka tunggu seterika panas, 🔥 risau bahaya ank² ganggu waktu seterika

Dan paling stress bila…
.
.
.
.
Dah seterika lama pun tak hilang2 kedutnya!
.

KAN BAGUS KALAU ADA CARA HILANGKAN KEDUT #TANPA #SETERIKA.. MEMANG ADAAAA!

Buat ini:
1. Spray #Radimate
2. Tegangkan dgn tangan
3. Kedut hilang!
.

Dah ‘fed-up’ dgn seterika dan nak guna #Radimate?

Klik sini utk direct wasap: www.wasap.my/601133223755


0

by @laundrylite.id

Kami menggunakan mesin cuci Maytag dan mesin pengering Maytag yang terbuat dari Amerika dan sudah terjamin sangat High Technology untuk memberikan kualitas terbaik kepada para customer. Mau cuci bersih dan aman? Langsung kontak Laundrylite 0878-8886-8935
.
CUCI 5x GRATIS 1x *syarat&ketentuanberlaku
.
Untuk paket dan promo ter-update, silakan follow instagram kami.
.
#laundry #laundrykiloan #laundryjakarta #laundrybaju #paketlaundry #promo #murahmeriah #laundrymurah #kelapagading #kelapagadinglaundry #laundrykelapagading #jakartautara #cuci #cucibersih #cuciseterika #seterika #setrika #pegangsaan #pegangsaandua #gadingniasresidence #gadingnias #gadingniasapartment #gadingniasresiden #likeforlike #like4like #followforfollow #follow4follow

Apartement Gading Nias
0

by @nezahlaundry

Jangan sampai hal memalukan terjadi gara-gara anda lupa cuci baju.

Nezah Laundry melayani antar jemput cucian anda. GRATIS!* Hubungi kami sekarang juga.
Laundry Today or Naked Tomorrow.

Nezah Laundry
1

by @ulee_shoppe

.
Saya kongsi kan HP utk bbrp menu ye:
.
1. Nasi Arab..HP7 minit
2. Bihun goreng..Stir Fry & steam 4 minit
3. Nasi impit ..HP 25 minit
4. Kacang kuda..rendam semalaman..HP 10 minit
5. Ikan Untuk laksa..HP 75 minit
6. Sup tulang...HP 45 minit..
7. Sup Ayam ...HP 10 minit
8. Nasi putih...HP 7 minit
9. Bubur nasi ..HP 20 minit
10. Dodol, steam5 minit
11. Bubur kacang hijau, HP 11 minit
12. Pulut kuning HP 3minit + Steam 3 min (santan + garam)
13. Popcorn Hp 1 min
14. Kentang LP3
15. Rendang daging HP20minit
16. Nasi impit nona. HP30minit
17. Rebus telur 1 minit HP
18. Rendang ayam tua 35minit HP
19. Ayam golek hp15 steam 5
20. Sardin Homemade 90HP
21.kek coklat moist 15 steam
22. Daging batang pinang 5HP
23. Kerang rebus tanpa air 1HP
24.Makaroni HP 8.Air paras makaroni
.
.
.
JOM MAIN KUTU PERIUK NOXXA PELBAGAI GUNA RM82 SAHAJA.

#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


0

by @ulee_shoppe

.
Saya kongsi kan HP utk bbrp menu ye:
.
1. Nasi Arab..HP7 minit
2. Bihun goreng..Stir Fry & steam 4 minit
3. Nasi impit ..HP 25 minit
4. Kacang kuda..rendam semalaman..HP 10 minit
5. Ikan Untuk laksa..HP 75 minit
6. Sup tulang...HP 45 minit..
7. Sup Ayam ...HP 10 minit
8. Nasi putih...HP 7 minit
9. Bubur nasi ..HP 20 minit
10. Dodol, steam5 minit
11. Bubur kacang hijau, HP 11 minit
12. Pulut kuning HP 3minit + Steam 3 min (santan + garam)
13. Popcorn Hp 1 min
14. Kentang LP3
15. Rendang daging HP20minit
16. Nasi impit nona. HP30minit
17. Rebus telur 1 minit HP
18. Rendang ayam tua 35minit HP
19. Ayam golek hp15 steam 5
20. Sardin Homemade 90HP
21.kek coklat moist 15 steam
22. Daging batang pinang 5HP
23. Kerang rebus tanpa air 1HP
24.Makaroni HP 8.Air paras makaroni
.
.
.
JOM MAIN KUTU PERIUK NOXXA PELBAGAI GUNA RM82 SAHAJA.

#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


1

by @cleaning_spraysupermom

Beli 1 free 2 gift !

WA 0122710517


1

by @cleaning_spraysupermom

sofa yang dulunya kotor !

Dah bersih
WA 0122710517

Ipoh, Perak
1

by @beautybyaynl

STEAM Q POWER IRON

RM79 include pos to SM 📌sabah sarawak kna tmbh rm10

DETAILS
The steam brush is a portable steam brush small size, suitable to go traveling, they travel with cotton with silk effect
Features:
Product Code: SJ-2178
Weight: 1.040 kg
Product Dimensions: 34.5 * 8 * 9cm
Material: ABS
Rated voltage: 220V Frequency: 50Hz Power: 800W

Seven strokes teach you to identify good iron:
1. There are no extra ceramic substrate!
2. Multi-speed precision thermostat smart thermostat-saving anti-dry function!
3. There is no multi-functional trousers clip (optional) and other accessories!
4. There is no gentle steam adjustable steam explosion!
5. There is no water thermostat knob and hot water and a comfortable non-slip grip!
6. There is no flat iron and garment steamer features!
7. Can the home, which can also carry on business travel!
So long as seven strokes, you can buy a good iron brush, pro, is not very simple!

#steamqpoweriron #steamqiron #iron #sayajual #sayajualiron #seterika #produk #produkmurah


0

by @henry14772

COD pom bensin kaligwe, setrika maspion EX-1000 SOLD OUT!!! Trmksih mbk Dewi & suami, smoga berkah manfaat 😇

"Jual Aneka perabot&elektronik"
Fb: Henry Audit
IG: @henry14772
Wa: 085-641-675-057
#strika #seterika #strikamaspion #maspionex1000 #maspionha110 #strikamurah #palinglaris #bestseller #semarangolshop

SPBU Kaligawe 44.501.35
0

by @a_reef9

Setelah digupuhi dr Subuh mengejar deadline sebelum upacara...touchdown sekolahan pager e durung dibuka😫
Ya sudahlah....kopi dulu sebelum bakulan
#rushhour #makingbreakfast #seterika #ngebut #touchdown #sekolah #done #survival #mondayvibes #thebaddadsclub #parenthood #dailydad

Semolo Waru Elok
0

by @ulee_shoppe

ANDA BERMINAT UNTUK MEMILIKI GADGET CANGGIH UNTUK RUMAH ?
.
.
✔memudahkan kerja-kerja rumah.
✔dengan adanya barang ini anda tak perlu tunggu lagi.
✔mempunyai kualiti keselamatan yang terbaik.
✔model ini tidak berada di pasaraya/kedai barang eletrik.
.
.
BARANG YANG ADA DI IG SHOP SAYA:
1- Iron Steam Philip
2- Noxxa Food Steamer
3- Blender Kenwood
4- Philip Food Processor
5- Noxxa Pressure Cooker
6- Noxxa Bread maker oven
.
.
Saya sediakan pembayaran cash dan juga ansuran/kutu.
.
Boleh join group kutu untuk maklumat lanjut https://chat.whatsapp.com/51mAsK4053GKzIU5R5XGDA
.
.
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


1

by @ulee_shoppe

ANDA BERMINAT UNTUK MEMILIKI GADGET CANGGIH UNTUK RUMAH ?
.
.
✔memudahkan kerja-kerja rumah.
✔dengan adanya barang ini anda tak perlu tunggu lagi.
✔mempunyai kualiti keselamatan yang terbaik.
✔model ini tidak berada di pasaraya/kedai barang eletrik.
.
.
BARANG YANG ADA DI IG SHOP SAYA:
1- Iron Steam Philip
2- Noxxa Food Steamer
3- Blender Kenwood
4- Philip Food Processor
5- Noxxa Pressure Cooker
6- Noxxa Bread maker oven
.
.
Saya sediakan pembayaran cash dan juga ansuran/kutu.
.
Boleh join group kutu untuk maklumat lanjut https://chat.whatsapp.com/51mAsK4053GKzIU5R5XGDA
.
.
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#noodlemakermurahmalaysia
#noxxanoodlemaker
#noxxanoodlemakermurah
#noxxanoodlemakermurahmalaysia
#freedeliverypenang
#codpenang
#noodlemakerpensonic
#breadmakernoxxa
#noxxabreadmaker
#noxxabreadmakermurah
#noxxabreadmakermurahmalaysia
#breadmakernoxxamurah
#breadmakernoxxamurahmalaysia
#hkl#munafik2#munafiq2
#elfiraloy
#seterika
#seterikamurahmalaysia
#blendercanggihmurahmalaysia
#blendercanggih
#blenderkenwoodmurah
#philipfoodprocessor
#philipfoodprocessormurah
#breadmakerovenmurah
#pembuatrotimurah
#periuknoxxamurahmalaysi
#resepiperiuknoxxa
#resepimasakan


0