#setiawangsa

Instagram photos and videos

#setiawangsa#wangsamaju#kualalumpur#keramat#blousemurah#tunicmalaysia#cheras#setapak#ampang#klcc#selangor#ctdk#blouselabuh#topsmurahmalaysia#blouseviral#topsmurah#tunik#tunicblouse#tunikmurah#siscuba#blouselovers#uitmpuncakalam#setpalazo#blousemuslimah#unitar#unikl#setblouse#uitmshahalam#blousemalaysia

Hashtags #setiawangsa for Instagram

Rajin betul pengeluar kain nie duk screw manik kat kain. Yang tailor nie lak gigih duk buang manik. Tak buang xleh jahitπŸ˜…


2

100 packs buat syikin🌸
Siap testimoni ya 😏

Terima kasih
#pulutkuning #pulutkuningkeramat #rendang #keramat #setiawangsa #wangsamaju #jelatek #makan #sayajualmurah


2

Road Tour : Deliver Policy, Diary, Planner & Calendar 2019 to all my clients.
.
Kenapa Takaful/Insurans Tak Tolong Orang Yang dh Sakit? Mereka la sepatutnya dapat bantuan kewangan
.
Fahami analogi ini;
.
Kereta Abu eksiden. Remuk habis. Lalu abu pun pergi ke Pejabat Etiqa memohon insurans nak baiki kereta. Logik tak?
.
Rumah Senah terbakar. Hangus. Lalu senah ke office takaful malaysia nak apply insurans untuk dapat ganti rugi. Logik tak?
.
Kalau takaful/insuran boleh untuk yg dh sakit, xpayah jauh2 cari...cri di hsptl/klinik terdekat bersepah yg nk trus sign up
.
belajar sesuatu??
.

#prudentialbsntakaful #medicalcardterbaik #kosrawatansemakinmeningkat #prudentialhibah #hibahtakaful #kadperubatanterbaik
#prudentialbsntakaful #prudentialhibah #medicalcardterbaik #agentinsurance #agenttakaful #wangsamaju #setapak #setiawangsa #kualalumpur #perlindungantakaful #insuransmalaysia #insuransnyawaterbaikdimalaysia #insuransnyawatakaful #insuranspalingmurah #insuranceagent #insuransnyawapenting #insuransnyawatakaful #prubsntakafuladvisor #prubsnwarisan#prudentialbsn #prudentialbsntakafulberhad #prubsnmobility #prubsntakafulagent #prubsntakafulwangsamaju


0

Road Tour : Deliver Policy, Diary, Planner & Calendar 2019 to all my clients.
.
Tak kisah lar apa pun profession anda, executive ke, guru ke, technician ke tukang kebun ke etc....as long as selagi bernama manusia anda tak terlepas dari risiko dlm rutin kehidupan harian.
.
Educate diri allocate 5-10% dari gaji untuk protection, atleast kalau berlaku musibah yang tak diingini portion ni lar yang nk cover whole expenses harian anda...cuba kalau takde protection, emergency nk guna RM50K mana nak cari?? Pinjam ahlong? Mintak derma lagi?
.
Beban sangat ke 5% dari gaji untuk diri sendiri? iphone🍏 boleh je ditangan😊
.
#prudentialbsntakaful #medicalcardterbaik #kosrawatansemakinmeningkat #prudentialhibah #hibahtakaful #kadperubatanterbaik
#prudentialbsntakaful #prudentialhibah #medicalcardterbaik #agentinsurance #agenttakaful #wangsamaju #setapak #setiawangsa #kualalumpur #perlindungantakaful #insuransmalaysia #insuransnyawaterbaikdimalaysia #insuransnyawatakaful #insuranspalingmurah #insuranceagent #insuransnyawapenting #insuransnyawatakaful #prubsntakafuladvisor #prubsnwarisan#prudentialbsn #prudentialbsntakafulberhad #prubsnmobility #prubsntakafulagent


4

Movie dah nak habisssss....barulah snek #teega #teegasnack muncul... Takpe... Nasib baik muncul.. Mari ngapppp.. untuk mengelakkan insiden sebegini.. order la pada kadar segera 🀣🀣🀣 klik link di bio
#teegasnacks
#sedapgila
#snackmurah
#jagung
#jajansedap
#murahje
#ilovefood
#tamanmelawati #wangsamelawati
#danaukota #gombak #setapak
#uptowndanaukota
#setiawangsa #keramatau #tamanpermata
#srirampai
#wangsamaju #kuihmuih


0

colour+ haircut+ milbon 3 step treatment
Done By @nicky__au
culture_a_hairstudio
behind at @melawatimall
Culture A Hairstudio provide hair and make up services for man and woman.come for enjoy and get the best promotion price......Muslimah room disediakan
No 239,Jalan bandar 13,taman melawati 53100 kl
Hair03-41019609 / 0129712648
#privateroom #muslimah #pavilion #ampang #cheras #nail#pedicure #manicure #hair#colour#wash#blow#setiawangsa#melati#tamanmelawati#melawati#setapak#wangsawalk#setapaksentral #cultureahairstudio #aeonbig #datokeramat#melawatimall#shishedo#kerastase


1

Mandikan "boy" lepas beberapa hari ditinggalkan. My "boy" bersih, nyaman je rasa. Hehe..ke mana kita lepasni?
.
Ifwat
BUSS Entreprenuer
0193107369
.
Keep Moving
Keep Learning
Keep Growing
.
#youngmillionaire #retireearly #bisnessantai #keepmoving #keeplearning #bisnesanakmuda #peluangbisnes #creatingleaders #passion #realbusiness #wangsamaju #kualalumpur #gombak #setiawangsa #ukayperdana #ajimaura
#terapiinstagram #volkaswagen #vwpassat #vw


0

Selamat berdyxy ye 😊🀳
.
Alhamdulillah parcel selamat sampai ke users.
.
Dyxy cosmetics memang terbaik dan di jamin selamat digunakan disamping kulit anda yg superflawless and glowing.
.
✨Muka tidak bercapuk
🌟Muka rasa ringan
πŸ’«Tutup semua parut jerawat dan jeragat
⚑️Makin berpeluh makin glowing uols🀀
.
Beli sekali je 5 ke 6 bulan tahan. Memang menjimatkan dan berbaloi.
.
Semua feedback pn indah2 je.
Sgt senang nk guna.
.
Pm atau wasap kami untuk order
.
Berminat boleh terus whatsApp saya πŸ“² 0199499481
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY


0

70 packs set sedekah tahlil untuk hamba Allah dari Perak.
.
Nasi Daging Merah + Karipap + Air Kotak. 🍚πŸ₯©πŸ₯€
.
Al-fatihah buat arwah ayah, mak dan kakak beliau. Terima kasih kerana amanahkan pada kami untuk mempermudahkan urusan tahlil puan sekeluarga. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. Aamiin🀲🀲🀲
.
#tahlil #sedekah #tahfiz #asnaf #kenduri #menu #affordable #sayaterimatempahan #bisnesonline #kongsirezeki #alhamdulillahπŸ˜‡ #delivery #melawati #keramat #setiawangsa #wangsamaju #wangsamajufooddelivery #gombakfooddelivery


1