#setmakeup

Instagram photos and videos

#setmakeup#setmakeupmurah#eyelinermurah#foundationmurah#eyeshadowmurah#lipstickmurah#makeupmurah#makeuporiginal#pemborongkosmetik#makeupborong#pemborongkosmetikmurah#setmakeupborong#kosmetikoriginal#kosmetikmurah#aisyaradollbeauty#aisyarabeautyshoppe#kosmetikborong#mascaramurah#blushermurah#berusmakeupmurah

Hashtags #setmakeup for Instagram

Please note this color had sold out, but it will be back in stock very soon. Thank you for your support.❤️🙏🏽. (รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก เปิดบิลเพียง 5 ขวด เรทกำไรโคตรแซ่บ)

#LAILATHAILAND #LAILASKINGLOW
#GLOWSKIN #SHIMMERSPRAY #HIGHLIGHTSPLAY #GLOWINGSKIN #MAKEUPFIX #SETMAKEUP #GLOW #GLOWING
#ชิมเมอร์สเปรย์ #ไฮไลท์สเปรย์ #สเปรย์น้ำแร่ #สเปรย์หน้า #สเปรย์ตัว #สเปรย์ผิว
#สเปรย์ผิวโกลว์ #สเปรย์หน้าฉ่ำ #สเปรย์วิ้งๆ
#สายฝ. #สายเกาหล#ผิวแทน #ผิวขาว #ผิโกลว์ #เครื่องสำอาง #สเปรย์หน้าเงา #ผิวอิ่มน้ำ #ผิวชุ่มชื่น #ผิวสุขภาพดี


0

SOBELLA RAYA EDITION 2019
.
Uollss dah ready!!! Untuk edisi paling epik dalam dunia kosmetik tanah Malaysia!💄
.
Taraaa terimalah
The Legendary Raya by SoBella dengan 5 Puterinya!!!
.
👸 Puteri Gunung Ledang
👸 Puteri Santubong
👸 Puteri Cik Siti Wan Kembang
👸 Puteri Walinong Sari
👸 Mahsuri
.
WhatsApp cikQa 0194735223


1

Set wajib ada tau. Di pagi raya, memang tak dan kan nak makeup berjam-jam lamanya TAPI still nak nampak muka fresh dan cantik kan.. Emm, jangan risau. Jomm Nelly bantu.
.
First, uolls wajib ada 4 items ni tau utk nmpk look raya yang cantik, simple dan cepat. Yg bestnya bulan ni, beli Mineral powder, Concealer dan Foundation, uolls akan dapat FREE Pressed Powder juga ! Wowwww ! .
Dengan adanya 4 items basic ni, trust me.. uolls mesti nampak sweet, cantik berseri di pagi raya. Nak order set flawless raya ni ?? Just klik di blue link at my bio @mklovers_cosmetics_skincare .
.
#setmakeup
#makeupraya2019
#makeupmarykay
#marykaymalaysia


0

Set wajib ada tau. Di pagi raya, memang tak dan kan nak makeup berjam-jam lamanya TAPI still nak nampak muka fresh dan cantik kan.. Emm, jangan risau. Jomm Nelly bantu.
.
First, uolls wajib ada 4 items ni tau utk nmpk look raya yang cantik, simple dan cepat. Yg bestnya bulan ni, beli Mineral powder, Concealer dan Foundation, uolls akan dapat FREE Pressed Powder juga ! Wowwww ! .
Dengan adanya 4 items basic ni, trust me.. uolls mesti nampak sweet, cantik berseri di pagi raya. Nak order set flawless raya ni ?? Just klik di blue link at my bio @mklovers_cosmetics_skincare .
.
#setmakeup
#makeupraya2019
#makeupmarykay
#marykaymalaysia


0

Set wajib ada tau. Di pagi raya, memang tak dan kan nak makeup berjam-jam lamanya TAPI still nak nampak muka fresh dan cantik kan.. Emm, jangan risau. Jomm Nelly bantu.
.
First, uolls wajib ada 4 items ni tau utk nmpk look raya yang cantik, simple dan cepat. Yg bestnya bulan ni, beli Mineral powder, Concealer dan Foundation, uolls akan dapat FREE Pressed Powder juga ! Wowwww ! .
Dengan adanya 4 items basic ni, trust me.. uolls mesti nampak sweet, cantik berseri di pagi raya. Nak order set flawless raya ni ?? Just klik di blue link at my bio @nellynormanhamid .
.
#setmakeup
#makeupraya2019
#makeupmarykay
#marykaymalaysia


0

Set wajib ada tau. Di pagi raya, memang tak dan kan nak makeup berjam-jam lamanya TAPI still nak nampak muka fresh dan cantik kan.. Emm, jangan risau. Jomm Nelly bantu.
.
First, uolls wajib ada 4 items ni tau utk nmpk look raya yang cantik, simple dan cepat. Yg bestnya bulan ni, beli Mineral powder, Concealer dan Foundation, uolls akan dapat FREE Pressed Powder juga ! Wowwww ! .
Dengan adanya 4 items basic ni, trust me.. uolls mesti nampak sweet, cantik berseri di pagi raya. Nak order set flawless raya ni ?? Just klik di blue link at my bio @nellynormanhamid .
.
#setmakeup
#makeupraya2019
#makeupmarykay
#marykaymalaysia


0

PROMO ! 🛍SET V41 💵PRICE : RM30 exc POSTAGE 📲DM for more details
#setmakeup #simple #bajet #hargamakeupmurah #loveit #makelovers


0

5 barang make up jsd;
Foundation rm128
Bedak rm89
Eyeliner rm49
Lipmatte rm59
Mascara rm49

Rm135 (asal rm374)
‼️Offer untuk 20 may 2019 sahaja‼️ Kelik sini: wasap.my/60179368718/setkosmetik

#stokisjsdsgbuloh #trustedsaller #produkviral2019 #jamususukdara #lipstikjsd #lips #bibirkering #hospitalsgbuloh #sgbuloh #kotadamansara #saujanautama #payajaras #setmakeup


1

Jum beraya dengan Lipmatte Raya Edition Obsess Cosmetics 🌸 Kaler semuanya letops !!! .
.

Korang tahu tak ? Dulu 5ml sekarang dah upgrade 10ml . Harga tetap sama !!! Dah dikira dapat dua ketui lipmatte tau . Sangatlah jimat dan sangat berbaloi uolls ❤️
.
.
💄 Obsess Cosmetics
💁 Trusted Seller
📮 Postage Seluruh Malaysia
🚗 Cod Area Dungun
.
WHATSAAP 01131251855
.
MINI AGENT AND DROPSHIP WANTED
.
#squadsyiera #waniempire #maisquad #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #obsessdungun #obsesspaka #obsesskertih #obsesskemaman #obsessterengganu #obsessmalaysia #obsessmurah #setmakeupmurah #setmakeup #letscantik #nakcantik #makeupmudah #tcfobsess #treatmentcushionfoundation #foundationspf50 #foundation #lipmatteobsess #lipmatte #loosepowder #blusher #concealer #mascara #duoeyeshadowstick #eyeshadow #removermakeup


0

PROMO ! 🛍SET V51 💵PRICE : RM30 exc POSTAGE 📲DM for more details
#setmakeup #simple #bajet #hargamakeupmurah #loveit #makelovers


0

M O S S W I S S| K E G I L A A N| R A M A I😍

Orang PJ borong si hijau hari nie..mana xnya best sgt kesannya cepat👍😍 P keje pun xpyh nk tepek byk product..mosswiss peneman siang dn mlm.
Mosswiss di lengkapkan dgn 1 set ( facial serum + moisturizer )

#muabellaz #makeupbybellaz #makeupnatural #makeupartis #naturalbeauty #kulitputih #kulitglowing #kulitcerah #bebasjeragat #bebasjerawat #productviral #paid #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #productkurus #productkecantikan #setmakeup #tutorialmakeup #tutorialtudung #ajimaura #shoppingonline #shoppe #cjwowshop #tutorialkening #wonderglowskincare #skincare #skincareroutine #skincareviral #skincaretips


0

PROMO ! 🛍SET V209 💵PRICE : RM30 exc POSTAGE 📲DM for more details
#setmakeup #simple #bajet #hargamakeupmurah #loveit #makelovers


0

PROMO ! 🛍SET V25 💵PRICE : RM30 exc POSTAGE 📲DM for more details !! #setmakeup #simple #bajet #hargamakeupmurah #loveit


0

The Legendary Sobella Raya Edition
Kali ni semua warna nude.
Alahai tak sabarnya nak pakai. 😍
Siapa teruja macam sis sila angkat tangan🙋
.
🌸 Walinong Sari
🌸 Cik Siti Wan Kembang
🌸 Mahsuri
🌸 Puteri Santubong
🌸 Puteri Gunung Ledang
.

Berminat boleh wasap
0122860830
Link ade kat bio zass, tekan je


1

Cara penggunaan Travel Kit.

Ade 4 item dalam set ni : ✅ mini cushion foundation
✅mini loose powder
✅mini lipmatte code red chilli and nude brown
Harga x sampai rm100 pon tau. Jangan risau. Jom grab sekarang. Kita cantik sama-sama raya nanti.
Whatsapp 0177184789

#jomcantik #setmakeup #travelkit #affordablemakeup #newarrival #obsesscosmetics #keknoniswarriors #teamgodzillaesumilynns


0

.
Sobella Lipmatte nie waterproof tau, meaning kalau minum air atau korang tengah bercuti mandi di swimming pool memang lipmatte akan maintain je di bibir😎
.
Tapi mana mana lipmatte akan kalah dengan minyak. Sebab tu bila korang makan makanan berminyak, lipmatte akan terjejas sedikit bukan sepenuhnya.😉
.
Even nak cuci mekap pun pakai cleansing oil baru 100% muka bersih😊
.
Jelas ke semua? ❤️
-
Jom beraya dengan Sobella #TheLegendaryRaya😘 Pastikan korang dapatkan kelima² koleksi Sobella Raya ni cepat² tau😍
-
Dijamin tak rugi & puas hati😉👍
Murah je uolls tahan berbulan2🤗
Grab now for your own sobella ladies😘❤️
.
.
Jom dapatkan koleksi sobella korang sekarang di 📲 017 6521220 atau klik sahaja link di bio untuk direct Whatsapp .


1

PROMOSI RAYA 3 BEG RM60 ❗❗❗.Nak satu beg pun boleh.
.

HOT SELLING ITEM!!!.
BEG CANTIK! BERGAYA DAN TRENDY!
TERMURAH DI PASARAN!.
. ~ ALL READY STOCK ~BOLEH CAMPUR2

Tekan link on bio sekarang ***STOK AMAT TERHAD! NO BOOKING!
.
.
#makeupmurah #makeup #setmakeup
#bajuraya #bajukurungmoden #bazarpaknil #schawalara #laraalana #makeuptutorial #kasut #binikuninja #promosibag #instaseleb #barangmurah #shawl #dyxy #handbagmurah #kebarung #skirt #bawalkekaboo #handbagraya #begmurahgila #begsling #slingbag #3helairm100 #bag #bagmurah #dropship #giveaway


0

MAC EYESHADOW TRIAL PACK ORIGINAL

nak pakai yg besar mahal sgt hampa

Pastu beli2 tak sesuai pulak dah membazir

Ni kami bg set percubaan

Nak beli 7 kaler pun boleh hampa hari2 tukaq warna

Hampa boleh pilih nk warna terang,nak nude2 ka semua ada

www.wassap.my/60132590465

NOTA KAKI👠
ini adalah TRIAL PACK
BERMAKSUD ialah PERCUBAAN
dan erti kata maksud yg lain diambil dari bekas yg sebenar yg besar dan di ubah ke pek yg lebih kecil bagi memudahkan pengguna untuk cuba dan merasa barangan ORIGINAL tapi dengan HARGA BERPATUTAN😍

#trialpack
#makeuptrialpack
#barangmakeup
#sellermakeup
#makeupmurah
#setmakeup
#makeupmurah
#makeuporiginal
#barangmakeuporiginal
#liptick
#lipstikmurah
#makeup
#makeupmurah
#makeupori


0

PROMOSI RAYA 3 BEG RM60 ❗❗❗.Nak satu beg pun boleh.
.

HOT SELLING ITEM!!!.
BEG CANTIK! BERGAYA DAN TRENDY!
TERMURAH DI PASARAN!.
. ~ ALL READY STOCK ~BOLEH CAMPUR2

Tekan link on bio sekarang ***STOK AMAT TERHAD! NO BOOKING!
.
.
#makeupmurah #makeup #setmakeup
#bajuraya #bajukurungmoden #bazarpaknil #schawalara #laraalana #makeuptutorial #kasut #binikuninja #promosibag #instaseleb #barangmurah #shawl #dyxy #handbagmurah #kebarung #skirt #bawalkekaboo #handbagraya #begmurahgila #begsling #slingbag #3helairm100 #bag #bagmurah #dropship #giveaway


1

My look for last night’s show. .


5

Step pakai Loose Powder ni selepas awak dah pakai Treatment DD Cushion Foundation dari Obsess tau 😘 walaupun takde color, tapi tetap boleh pakai utk semua jenis tona warna kulit. Korang jgn risau jd kelabu asap ke apa, mmg takkan jd camtu sebaliknya korg akan jd cantik lawa wey 😝
.
Credit video to our founder 😍
.
.
Jom order Loose Powder dengan Ekin , tekan link dkt bio atau DM okay 😄
.
#squadsyiera #teamjerungmira #obsesscosmetic #obsesscosmeticterengganu #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetickualalumpur #codbatucaves #codgombak #loosepowderobsess #loosepowderobsesscosmetics #obsesscosmeticgombak #sethantaran #setmakeup #agentobsesscosmetics #squadsyiera #yayadiamond


0

S H I F T| M A L A M💪

Mentang2 stock dah mendarat, smue dok pakat serbu join postage esok ek..x nyabau2 😂

Jom sape lagi nk bersihkn kulit muka tu dari rupa jalan TAR ke muka like baby😍

http://www.wasap.my/60196527203/wonderglowbymme

#muabellaz #makeupbybellaz #makeupnatural #makeupartis #naturalbeauty #kulitputih #kulitglowing #kulitcerah #bebasjeragat #bebasjerawat #productviral #paid #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #productkurus #productkecantikan #setmakeup #tutorialmakeup #tutorialtudung #ajimaura #shoppingonline #shoppe #cjwowshop #tutorialkening #wonderglowskincare #skincare #skincareroutine #skincareviral #skincaretips


0