#setmakeup

Instagram photos and videos

#setmakeup#blouse#blousemurah#bajuperempuan#blousemalaysia#bazarpaknil#seluar#dressbunga#dressmuslimah#dressmurah#dress#borong#jacketmalaysia#dresses#jeansjacket#dressmalaysia#girldress#dressmuslimahmalaysia#jeansjacketmurah#jacket#tshirtmurah#bajumurah#baju#jeansmurah#jacketmurah#blouselabuh#makeupmurah

Hashtags #setmakeup for Instagram

Ongkos kirim rendah 7 buah / set kuas make up mini bentuk hello kitty
Rp 30.000

#makeupmurah #makeup #setmakeup


0

Jom buat duit sama-sama nak??
Saya mencari AGENT dari seluruh Malaysia untuk join kamiπŸ’‹
.
.
Kelebihan jual Set Glamz βœ”Produk SENANG jual
βœ”Modal rendah
βœ”Tiada yuran dikenakan
βœ”Margin UNTUNG yang TINGGI
βœ”Tips perniagaan PERCUMA
.
.
Jom join team #glamzbyzarrazparamedical sekarang! Whatsapp saya di 0182225761 atau klik link di bio πŸ’ž
.
.
p/s: PERCUMA produk bernilai RM70 untuk 5 orang terawal mendaftar agent. Cepat lock position anda skrng sblm terlambat...πŸ˜„
.
.
.
.
.
#agentwanted #glamz #zarrazparamedical #setmakeup


0

#nanatspreorder
Makeup Revolution Luxury Banana Powder

A loose setting powder.

Achieve all-day perfection with the bestselling Revolution Luxury Banana Baking Powder. The lightly tinted powder efficiently looks makeup in place, eliminating shine, correcting redness and preventing smudging to ensure a smooth, poreless complexion.

Vegan

Cruelty-free

Gluten-free

Sweep over the face to set makeup.

Or, bake makeup by applying powder heavily to the T-zone and under eyes, leave until set and then brush away any excess.

#makeuprevolution #makeuprevolutionbananapowder #settingpowder #setmakeup #makeupshopmalaysia #onlineshop #enterpreuner #harimaumalaya


0

dd cushions 3 pilihan warna
.
light
medium
dark
.
warna light sesuai utk kulit putih. kuning langsat. putih merah.
.
warna medium utk kulit sederhana cerah. coklat cerah.
.
warna dark utk kulit mewah.. tona gelap yg menawan. πŸ˜πŸ˜€πŸ‘πŸ»
.
serikan lagi dengan dd cushion obsess cosmetics.
#squadsyiera #yayadiamond #teamsuperstarhanna #setmakeup #seriusbuyeronly #makeumalaysia #makeupnatural #ddcushionobsess #agentsahobsesscosmetics


0

#Repost livynakosmetik_: Fenty beauty kosmetik set 41 in1
.
TIDAK ADA GARANSI UNTUK FENTY BEAUTY KOSMETIK SET 41 IN 1 KARENA PRODUK SUDAH SEGELAN DARI PABRIK
.
Mohon order Bubble Untuk Minimalis Terjadi Kerusakan, Dan Kami Tidak Bertanggung Jawab Atas Kerusakan Dalam Perjalanan
.
Harga 750k (stok sedikit banget) jadi 699k
.
Berat 3.900gr
.
Instagram @livynakosmetik_
.
Line @mls6046k
.
#makeup #paketmakeupmurah #paketmakeup #paketmakeupmurmer #paketmakeuptermurah #paketmakeupmurmer #jualpaketmakeup #setmakeup #makeuplengkap #kosmetiklengkap #jualmakeuplengkap #jualsetmakeup #jualmakeupset


0

SET MAKE-up JIMAT
HANYA RM 15
Berminat terus click link wasap dibawah
www.wasap.my/60148206136
www.wasap.my/60139532131

#setjimat #setjimatcombo #setmakeup #setmakeupmurah #setmakeupbajet #igshopmalaysia #igphoto #like4likes


0

πŸ’‹ TESTIMONI YARRA πŸ’‹
.
β€œBEST lah pakai set 4in1 yarra, tak payah bawak banyakΒ² makeup, just bawak set yarra, dah elok muka pun rasa RINGAN tak BERMINYAK. Mmg TERBAIK sis”.
.
Fuhh ayat pertama dia pun dah sebut BEST apatah lagi yang belakang ayat hehe mmg berkesan tauu pakai produk yarra ni 🀭
.
So tunggu apa beli skrg dan kongsikan keberkesan produk yarra dengan kami 😘
.
GRAB YEAR END SALE TODAY❗
.
Wasap 01110620097 or tekan link di bio πŸ‘‡πŸ» @yarrabeautycare_hq @yarrabeautycare_hq

#yarrabeauty #moisturiser #setmakeup #yarra #pelembabyarra #pelembab #scrubsoapyarra #facesmistyarra #sepantas3minit #jerawat #jeragat #berminyak #sembab #yarrabeautycare #directhq #yarrakedah #testimoniyarra #feedbackyarra #yarralipmatte


0

πŸ’‹ TESTIMONI YARRA πŸ’‹
.
β€œ Yarra mmg ELOK, baru seminggu saya pakai tapi PARUT JERAWAT JERAGAT pudar”.
.
Wowww yang ni lagi power guyss seminggu ja pakai YARRA dah nampak kesan 😱
.
So tunggu apa beli skrg dan kongsikan keberkesan produk yarra dengan kami 😘
.
GRAB YEAR END SALE TODAY❗
.
Wasap 01110620097 or tekan link di bio πŸ‘‡πŸ» @yarrabeautycare_hq @yarrabeautycare_hq

#yarrabeauty #moisturiser #setmakeup #yarra #pelembabyarra #pelembab #scrubsoapyarra #facesmistyarra #sepantas3minit #jerawat #jeragat #berminyak #sembab #yarrabeautycare #directhq #yarrakedah #testimoniyarra #feedbackyarra #yarralipmatte


0

New Set Makeup

RM 30.00 / set
🚚 RM 8 SM / RM 12 SS πŸ“ž 0132268788

#setmekauprm30
#setmekaupbajet
#setmekauprm10
#setmekap
#kosmetikmurah
#setmakeupmurah
#setmakeup
#kosmetikmurah


0

Alhamdulilah ,
Terima kasih dear sebab sudi shoppee dengan @lawacanteq ❀

#orderlawacanteq

Macam mana nak order?
Cara order :
1. Pilih mana-mana set.
2. Screenshot
3. Tekan link whatsapps di bio sis.
4. Jangan lupa semasa order, pastikan nombor pada gambar set boleh nampak.

Thankyou.

#setmekap #setmekapmurah #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #setmekapbajet #setmekapbajettermurah #setmekaprm10 #setmekaprm15 #setmekapterbaik #setmekapmurahgila #setmakeup #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupborong #mua #artismakeup #tutorialmakeup #tutorialmakeupmalaysia #tutorialmakeupkorea #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia


0

BECCA HIGHLIGHTER
Rm38/each

Kami menjual original produk dan kami menjual secara loose. Barangan anda dijamin original dengan harga berpatutan. Anda pasti puas hati.
#cosmetic #new #bestseller #promotion #promo #beauty #newarrival #bestselling #okaya #alhaalfa #ferrarossa #cubremi #dianz #nrc #yarra #best #fantastic #sayajual #bellaz #honeybeevenom #alaska #repack #setmakeup #eyeshadow #palette #juviasplace #juviasplaceeyeshadow #malaysia #becca #beccahighlighter


1

πŸ’‹ TESTIMONI YARRA πŸ’‹
.
β€œSaya dah pakai yarra, best sangat GLOWING gituww. Dia punya DDcream semua BEST, rasa muka RINGAN je macam tak pakai apaΒ², tak pakai bedak pun takpe”.
.
Woww glowing gituwww guys pakai SET YARRA ni muka rasa ringan je tauu hehe 🀭
.
So tunggu apa beli skrg dan kongsikan keberkesan produk yarra dengan kami 😘
.
GRAB YEAR END SALE TODAY❗
.
Wasap 01110620097 or tekan link di bio πŸ‘‡πŸ» @yarrabeautycare_hq @yarrabeautycare_hq

#yarrabeauty #moisturiser #setmakeup #yarra #pelembabyarra #pelembab #scrubsoapyarra #facesmistyarra #sepantas3minit #jerawat #jeragat #berminyak #sembab #yarrabeautycare #directhq #yarrakedah #testimoniyarra #feedbackyarra #yarralipmatte


0

Assalamu'alaikum..
... *FLASH SALE 12.12 IMANNI SKINZ SEHARI DAH START*😘 Sah sehingga 11.59 Malam ini saja tauπŸ€—

Get 2 or 3 FREE GIFT in COMBO SET,

Dah decide nak yg mana, watsap Sekarang ya😘

www.wasap.my/60195742508

#ImanniSkinz #FlashSale #OneDayOnly #1212 #imanniampang #shygirl #setmakeup #makeuporganik #merawatwajah #merawatjerawat #merawatkulitkering #jerawathilang #jerawatbatu #jerawatmuka


0

Assalamu'alaikum..
... *FLASH SALE 12.12 IMANNI SKINZ SEHARI DAH START*😘 Sah sehingga 11.59 Malam ini saja tauπŸ€—

Get 2 or 3 FREE GIFT in COMBO SET,

Dah decide nak yg mana, watsap Sekarang ya😘

www.wasap.my/60195742508

#ImanniSkinz #FlashSale #OneDayOnly #1212 #imanniampang #shygirl #setmakeup #makeuporganik #merawatwajah #merawatjerawat #merawatkulitkering #foundation


0

Untuk daily makeup mestilah benda yg paling simple! DD Cushion #mirellebeauty tekstur dia sgt lembut, ada spf 50++ juga! Bagus untuk melindungi kulit drpd sinaran UV. Bukan tu je, dia juga bagus untuk merawat kulit tau! Makeup sambil repair our skin.
.
Dapatkan dengan harga promosi yg tersangat lah berbaloi. Turun harga kaw2 punya. RM55 sahaja !! 😱😱 Rugi tau kalau tak grab skrg!! Limited time offer!!Jangan lupa dapatkan you all!!! πŸ˜™
.
DM me if you're interested! ❀
.
#mirellebeauty #hawaskincare #skincaresale #studenntsale #skincare #awekcendol #ame2018 #murah #ddcushion #dijaminhalal #birthday #tiamorsweetheart #belofa #raya2018 #makeup #mua #ladyboss #birthdaysale #ladybossbirthdaysale #facemist #skincareroutine #setmakeup #sale #bbcream #miraclemist


0

Tahukah anda bedak tabur obsess mengandungi extract olive squalane yang sangat bagus untuk kulit sensetif dan kering ?lagi best olive juga boleh membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat 😭
.
#demicantik #setmakeup #jombeli #obsesscosmetics #dewiremaja2018 #jomcantik


0

LADY GIRL
PROMO HARI INI
HANYA 55K
LIPSTIK
BLUSH ON
EYE SHADOW
POWDER
.
.
.
WA : 089526808264
#SETMAKEUP
#26BEAUTY


0

LADY GIRL
PROMO HARI INI
HANYA 55K
LIPSTIK
BLUSH ON
EYE SHADOW
POWDER
.
.
.
WA : 089526808264
#SETMAKEUP
#26BEAUTY


0

LADY GIRL
PROMO HARI INI
HANYA 55K
LIPSTIK
BLUSH ON
EYE SHADOW
POWDER
.
.
.
WA : 089526808264
#SETMAKEUP
#26BEAUTY


0

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu
Contact person : ➑ WA : 081249585679 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa Follow , Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!#bunda_atis_consultan_promil #perlengkapanrumah #tempatmakeup #tempatwisata #kadowisudaunik #modelcincin #jamtanganwanitamurah #hijab #ootd #cantikindonesia #maskerwajah #maskeralami #maskeroriginal #alatmakeupmurah #setmakeup #primermurah #wisatamalang #tutorialmasak #reseprumahan #outfitgirl #sweetercewek #perlengkapanrumahmurah #alatmakan #kuliner


2

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu
Contact person : ➑ WA : 081249585679 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa Follow , Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!#bunda_atis_consultan_promil #perlengkapanrumah #tempatmakeup #tempatwisata #kadowisudaunik #modelcincin #jamtanganwanitamurah #hijab #ootd #cantikindonesia #maskerwajah #maskeralami #maskeroriginal #alatmakeupmurah #setmakeup #primermurah #wisatamalang #tutorialmasak #reseprumahan #outfitgirl #sweetercewek #perlengkapanrumahmurah #alatmakan #kuliner


0