#shadedough

Instagram photos and videos

#shadedough#bawalmurah#minaz#kasutmurah#fattzura#lipmatte#lipstik#sobella#farahanimrazak#nars#lipbalm#marykay#bawalsulam#rizmanruzaini#absolutepastel#bawallacesulam#shaklee#tudungmurah#shalwmurah#wawacosmetics#cakenis#tudungraya#leeyanaraya2018#hariraya#bajurayamurah#bajuraya#bawallover#shawlmurah#bawalovers

Hashtags #shadedough for Instagram

KEMBOJA LUXE
Harbour Gray, Tortilla and Baby Pink
RM100 for 3!
Grab them quick!

Details : Soft and flowy material that gives you expensive look. The smooth and sharp embroidery makes it more luxurious. Wit the detachment of the diamonds enhance the effect of high quality. Perfect for your Aidilfitri. Go along with all you kind of Raya clothing.

Disclaimer : The color may slightly different due to lighting and your screen monitor.

Click the link on our bio or dm us to purchase! .

#shawlsulam #absolutepastel #bawallacesulam #tudungraya #tudungsulam #bawallover #bawalsulam #hariraya #bajuraya #bawalmurah #shawlmurah #bawalovers #hijabista #bajurayamurah #wc501qaylaa #qaylaalense #tudungruffle #ariani #duckscarves #naelofahijab #fattzura #jovianrtw #minaz #leeyanaraya2018 #rizmanruzaini #shadedough #cakenis #wawacosmetics #shalwmurah #tudungmurah #bawalmurah


1

Sy pasti Mommy2 kat luar sana mesti nak guna barang yg semudah A B C 1 2 3, terus siap ! Lagi lagi nak raya ni kan, memang superb bz. .

Nak pakai baju cari yg ironless, shawl instant, compact powder yg dap2 terus cover satu muka, dan yg pasti lipstik yg cover bibir supaya tampil segar sepanjang hari kan.
.

Bila guna Faraa Lip Butter nii tak payah pakai yg lain dah taw. Dah la boleh cover bibir supaya pink2 berseri2 sepanjang hari. Boleh juga merawat bibir bermasalah. Memang terbaik sangat.
.

Try dulu satu, tahan 5-6 bulan taw mommy2 !! Bebaloi baloi kalau cuba FLB ni. Love gilerrrrrrr😘 .
.
.
πŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽˆ
Nak Order?? WA 0179214276 sekarang!!
COD Available πŸ’‹ ❀
.
.
#farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutterπŸ’„πŸ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofa #lipbait #shadedough #sobella #wanihasrita #sale #shop #shopee #pinkypinky #sendayutinggi #alhaalfa


0

Rose taffy is one nude pink code you must have in your collectionπŸ’‹
Clearance sale
RM45
Postage RM8 SM / RM12 SS
FREE SHIPPING on Shopee, click link on my bio!
#ShadeDough #rosetaffy #clearancesale #lipbait #likeforlikes #likeforfollow #gombak #makeupjunkie


0

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter.
.
.
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN .
πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR .
πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Cepat cepat whatsapp sis
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


0

Bila baca fungsiΒ² setiap bahan dalam 3 flavour Faraa Lip Butter ni pun rasa selamat & tak menyesal kalau cuba kan..πŸ’„
.
Takkan sampai bebila nak biar bibir kering kontang sampai mereput ye dokk??..πŸ˜†
.
➑http://www.wasap.my/+601111313855
.
#farahanimrazak #ctdk #artismalaysia #kasutmurah #minimalace #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #irinenadia #moodrepublik #minaz #modvier #modelmuslimah #mirafilzah #bajuraya2019 #batik #kebaya


2

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter.
.
.
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN .
πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR .
πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Cepat cepat whatsapp sis
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


0

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter.
.
.
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN .
πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR .
πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Cepat cepat whatsapp sis
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489
πŸ“² 014 5124489

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


0

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter .
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


1

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter .
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


1

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter .
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Cepat cepat whatsapp sis
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“² 0 1 48099925

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


0

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter .
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


3

*RAMADHAN RAYA SALE* .
.

Pejam celik pejam celik, lagi berapa hari je lagi kita semua akn meninggalkan bulan Ramadhan yg mulia ni dan muncul nya Syawal. .

Jadi, Semperna bulan Ramadhan ni sis nak bagi all GIFT dengan setiap pembelian Faraa Lip Butter .
πŸŽ‰ NOTES #RAISSATWINS LIMITED EDITION
πŸŽ‰ BALL PEN πŸŽ‰ HIJAB PIN CANTIK
πŸŽ‰ CUTE MIRROR πŸŽ‰ STICKER NOTES COMEL

Kesemua FREE GIFT ini adalah limited dan siapa cepat dia akan dapat semua nya.
Siapa lambat, dapat laa apa yg ada je πŸ˜‚

Dan untuk pembelian 2pcs ke atas, sis nk bagi lagi πŸ‘‰ FREE RM8 ( POSTAGE )
Beli SATU @ DUA @ TIGA, semua dapat gift ! Jadi tak perlu tunggu nanti, esok atau minggu depan untuk grabs ALL FREE GIFT ni ! GRABS SEKARANG !

Cepat cepat whatsapp sis
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“² 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6
πŸ“² 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6
πŸ“² 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6
πŸ“² 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6
πŸ“² 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6

Atau nak lagi cepat, click je link di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
COD AVAILABLE πŸ’‹
.
.
.
#farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #appecut #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet


0

Hai semua! Siapa yang phone dia penuh sangat dah dengan gambar? Nak delete tapi sayang kan? Sebab setiap gambar tu ada kenangan dia tersendiri.

Takyah susah hati dah. Jom je cuci polaroid dengan sis. Gambar confirm cantik gila. Uolss takkan menyesal kalau cuci. Percayalah cakap sis.

Jom cepat whatsapp sis untuk cuci gambar. Apa apa order je kat whatsapp. Boleh tekan link kat bio ya 🌸🌸 .
#neelofa #fattahamin #lofattah #sndlipstick #haniszalikha #shadedough #fattzura #syurgayangkedua #kpms #tajul #wanyhasrita #sitinordiana #alifsatar #redvelvet #diasemanishoney #gambarpolaroid #kasutmurah #handbagmurah #printgambarpolaroid #begtangan #kasutmurahmalaysia #ctdk #meletop #cucigambarmurah #gambarpolaroidmurah #ajimaura #terapiinstagram


2

ButtercreamπŸ’‹
READY STOCK
Clearance sale RM45 only!
FREE SHIPPING on Shopee, click link on my bio 😘
#shadedough #buttercream #shadedoughbreakfastclub #shadedoughgombak #lipbait #likeforlikes #lipmatte #likeforfollow #like4likes #makeupjunkie #shadedoughbyhaniszalikha


1

Sape yang ada set trio ni memang dia la orang paling gojes raya ni tau..πŸ’„
.
Selain natural beauty, boleh mix kan colour & flavour dia. Letopz sangat colour dia, mesti jadi perhatian ramai raya ni..πŸ’‹
.
➑http://www.wasap.my/+601111313855
.
#farahanimrazak #ctdk #artismalaysia #kasutmurah #minimalace #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #klubnalaleh #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #herv #lipmatte #shadedough #sobella #marykay #shaklee #irinenadia #moodrepublic #minaz #modvier #modelmuslimah #mirafilzah #bajuraya2019 #batik #kebaya


0

Hai semua! Siapa berminat nak cuci gambar polaroid macam ni angkat tangannn πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ daripada biar je gambar tu dalam phone lepastu kalau phone tiba tiba rosak haaaa habisss hilang semua memori macam tu je. So jom cuci dengan sis

20pcs - RM15
50pcs - RM25
100pcs - RM35
150pcs - RM45

Kualiti dia jangan risau. Confirm letop tip top kebabommm. Siapa berminat boleh tekan link dekat bio sis okayy 😘😘😘 .

#neelofa #fattahamin #lofattah #sndlipstick #haniszalikha #shadedough #fattzura #syurgayangkedua #kpms #tajul #wanyhasrita #sitinordiana #alifsatar #redvelvet #diasemanishoney #gambarpolaroid #kasutmurah #handbagmurah #printgambarpolaroid #begtangan #kasutmurahmalaysia #ctdk #meletop #cucigambarmurah #gambarpolaroidmurah #ajimaura #terapiinstagram


1

Berry Blanched is one seductive code you must have in your collection πŸ’‹
Clearance sale
RM45
Postage RM8 SM / RM12 SS
FREE SHIPPING on Shopee, click link on my bio!
#ShadeDough #berryblanched #clearancesale #lipbait #likeforlikes #likeforfollow #gombak #makeupjunkie


1

Lipstick raya..alang2 kita selit skali flyer shaklee 😊. Free postage kalau order through shoppee⬇️
.
.
https://shopee.com.my/product/23722966/2094082345?v=a30&smtt=0.0.3

#shadedoughkeramat
#shadedough
#shadedoughhaniszalikha


0

AULIYA SQUARE
From left Sweet Pink, Watermelon Pink and Cherry

RM100 for 3pcs
Details : Full Embroidery on the edge with small flowers embroidery assembled on the half trianglr of the scarves. .

NOTES : You can wear Auliya in two ways. Just flip the inner side become the outside part of your scarves. Wheter to have plain Auliya or with flowers on it. Try it !
The color may slightly different due to your screen monitor.

Click the link on our bio or dm us to purchase!
#shawlsulam #absolutepastel #bawallacesulam #tudungraya #tudungsulam #bawallover #bawalsulam #hariraya #bajuraya #bawalmurah #shawlmurah #bawalovers #hijabista #bajurayamurah #wc501qaylaa #qaylaalense #tudungruffle #ariani #duckscarves #naelofahijab #fattzura #jovianrtw #minaz #leeyanaraya2018 #rizmanruzaini #shadedough #cakenis #wawacosmetics #shalwmurah #tudungmurah #bawalmurah


0

FARAA LIPBUTTER​ πŸ’„ - "Faraa Lip Butter" by Farahanimrazak
Adalah lipstik 2in1 merangkap Lipbalm. Lipstik unik lain dari yang lain dari segi bau, tekstur, kualiti & packaging. Mempunyai tiga flavour kegemaran ramai dan HOT SELLING Caramel Mint, Orchid Vanilla & Cherry Velvet.
.
​KELEBIHAN​ .
- 100% drpd bahan semulajadi
- tidak mengeringkan bibir
- tahan lama
- mesra wudhuk - packaging comel/travel pack
- rasa ringan bila dipakai
- merawat bibir bermasalah, gelap, kusam dan menggelupas
- sesuai dipakai untuk semua peringkat umur, perempuan atau lelaki
- didatangkan dengan bau semulajadi - tidak melekit dan cepat meresap di bibir
- tidak meninggalkn kesan di straw atau cawan bila minum - boleh dijadikan sebagai based sebelum memakai lipmatte
.
.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠπŸŽˆπŸŽˆ
Nak order? Korangg boleh terus Walk in butik @gedung.glam . Sebab sekarangg dahh available Dekatt butikkk ❀️
.
.
#farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutterπŸ’„πŸ’„ #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #lipstik #lipbalm #foundation #nars #brushes #serum #liptint #lipmatte #shadedough #sobella #obsesslipmatte #mirafilzah #marykay #shaklee #emmamaembong #irinenadia #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #alhaalfa #bossku #galeriariani #mina


2

ATTENTION πŸ”Š
This RM100 for 3 promo, sampai 30hb May 2019 last payment 3 PM. 9 days left girls. - min purchase 3 pcs
- boleh mix designs
- boleh request add on diamonds (RM6)

Click the link on our bio or dm us to purchase! .

#shawlsulam #absolutepastel #bawallacesulam #tudungraya #tudungsulam #bawallover #bawalsulam #hariraya #bajuraya #bawalmurah #shawlmurah #bawalovers #hijabista #bajurayamurah #wc501qaylaa #qaylaalense #tudungruffle #ariani #duckscarves #naelofahijab #fattzura #jovianrtw #minaz #leeyanaraya2018 #rizmanruzaini #shadedough #cakenis #wawacosmetics #shalwmurah #tudungmurah #bawalmurah


0

ATTENTION πŸ”Š
This RM100 for 3 promo, sampai 30hb May 2019 last payment 3 PM. 9 days left girls. - min purchase 3 pcs
- boleh mix designs
- boleh request add on diamonds (RM6)

Click the link on our bio or dm us to purchase! .

#shawlsulam #absolutepastel #bawallacesulam #tudungraya #tudungsulam #bawallover #bawalsulam #hariraya #bajuraya #bawalmurah #shawlmurah #bawalovers #hijabista #bajurayamurah #wc501qaylaa #qaylaalense #tudungruffle #ariani #duckscarves #naelofahijab #fattzura #jovianrtw #minaz #leeyanaraya2018 #rizmanruzaini #shadedough #cakenis #wawacosmetics #shalwmurah #tudungmurah #bawalmurah


0

ATTENTION πŸ”Š
This RM100 for 3 promo, sampai 30hb May 2019 last payment 3 PM. 9 days left girls. - min purchase 3 pcs
- boleh mix designs
- boleh request add on diamonds (RM6)

Click the link on our bio or dm us to purchase! .

#shawlsulam #absolutepastel #bawallacesulam #tudungraya #tudungsulam #bawallover #bawalsulam #hariraya #bajuraya #bawalmurah #shawlmurah #bawalovers #hijabista #bajurayamurah #wc501qaylaa #qaylaalense #tudungruffle #ariani #duckscarves #naelofahijab #fattzura #jovianrtw #minaz #leeyanaraya2018 #rizmanruzaini #shadedough #cakenis #wawacosmetics #shalwmurah #tudungmurah #bawalmurah


0