#shakleecodshahalam

Instagram photos and videos

#shakleecodshahalam#shakleeshahalam#shaklee#shakleebukitjelutong#setslimmingshaklee#teaminstamf#vivixshaklee#shakleettdijaya#terapiinstagram#shakleeuitm#shakleeglenmarie#espshaklee#ajimaura#shakleeseksyen7shahalam#aurainsta#shakleemalaysia#setresdungshaklee#penawarthyroid#penawarkanser#shakleereadystockshahalam

Hashtags #shakleecodshahalam for Instagram

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0123552157
Shaklee Coordinator
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

Eja buat postage setiap hari tau. Dan kedai Shaklee Eja bukak macam biasa. 😊
.
Anytime boleh order dan postage before 3pm.
.
.
Untuk yang nak order Shaklee boleh order loose item / Set Shaklee;
.
Kalau confuse dengan masalah yang korang alami, Eja boleh bantu untuk suggest dan consult korang vitamin mana yang sesuai dengan masalah korang tu 😊
.
Antara Set yang ada;
🌸Set kurus
🌸Set jerawat
🌸set hamil
🌸Set berpantang
🌸Set parut
🌸Set Jeragat
🌸Set Skincare
🌸Set Resdung
🌸Set Menyusu
🌸Set Mandian Baby
Dan juga produk yang lain pun ada. .
Anytime boleh Whatsapp Eja β™₯️
.
Any inquiries?
Just pm me. Eja sedia membantu πŸ™†πŸ»
0123552157
#vivix
#setkurusshaklee
#sethamilshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setresdungshaklee
#vitaminshaklee
#shakleecodmelaka
#shakleecodshahalam


0

Eja buat postage setiap hari tau. Dan kedai Shaklee Eja bukak macam biasa. 😊
.
Anytime boleh order dan postage before 3pm.
.
.
Untuk yang nak order Shaklee boleh order loose item / Set Shaklee;
.
Kalau confuse dengan masalah yang korang alami, Eja boleh bantu untuk suggest dan consult korang vitamin mana yang sesuai dengan masalah korang tu 😊
.
Antara Set yang ada;
🌸Set kurus
🌸Set jerawat
🌸set hamil
🌸Set berpantang
🌸Set parut
🌸Set Jeragat
🌸Set Skincare
🌸Set Resdung
🌸Set Menyusu
🌸Set Mandian Baby
Dan juga produk yang lain pun ada. .
Anytime boleh Whatsapp Eja β™₯️
.
Any inquiries?
Just pm me. Eja sedia membantu πŸ™†πŸ»
0123552157
#vivix
#setkurusshaklee
#sethamilshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setresdungshaklee
#vitaminshaklee
#shakleecodmelaka
#shakleecodshahalam


0

Eja buat postage setiap hari tau. Dan kedai Shaklee Eja bukak macam biasa. 😊
.
Anytime boleh order dan postage before 3pm.
.
.
Untuk yang nak order Shaklee boleh order loose item / Set Shaklee;
.
Kalau confuse dengan masalah yang korang alami, Eja boleh bantu untuk suggest dan consult korang vitamin mana yang sesuai dengan masalah korang tu 😊
.
Antara Set yang ada;
🌸Set kurus
🌸Set jerawat
🌸set hamil
🌸Set berpantang
🌸Set parut
🌸Set Jeragat
🌸Set Skincare
🌸Set Resdung
🌸Set Menyusu
🌸Set Mandian Baby
Dan juga produk yang lain pun ada. .
Anytime boleh Whatsapp Eja β™₯️
.
Any inquiries?
Just pm me. Eja sedia membantu πŸ™†πŸ»
0146476613
#vivix
#setkurusshaklee
#sethamilshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setresdungshaklee
#vitaminshaklee
#shakleecodmelaka
#shakleecodshahalam


0

Bismillah.β €
β €
ESP ; Energizing Soy Protein πŸΆβ €
.β €
.β €
Kenapa ESP menjadi rebutan ? β €
Sebab ada 3️⃣3️⃣ manfaat dalam 1️⃣ tong ESP yang korang wajib tahuuu iaitu : .β €
.β €
✨Cerahkan kulitβ €
✨Hilangkan jeragatβ €
✨Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-muluus, gebuβ €
Bantu mempercepatkan penyembuhan lukaβ €
✨Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badanβ €
✨Anjalkan payudaraβ €
✨Anjalkan punggungβ €
✨Atasi gastrik dan pedih ulu hatiβ €
✨Mengatasi lesuβ €
✨Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosaβ €
✨Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguranβ €
πŸ’žMencantikkan kukuβ €
πŸ’žMenghaluskan tumit pecahβ €
πŸ’žMembekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasaβ €
πŸ’žMeningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susuβ €
πŸ’žMeningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susuβ €
πŸ’žPengganti sarapan dan supperβ €
πŸ’žDilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.β €
πŸ’žMeransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutanβ €
πŸ’žProtein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)β €
πŸ’žDiperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineralβ €
πŸ’žProtein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)β €
🌸Rendah lemak, tanpa kolestrolβ €
🌸Membantu mengurangkan risiko kanserβ €
🌸Bertindak sebagai antioksidanβ €
🌸Menguatkan sistem imun tubuhβ €
🌸Mempertingkatkan tahap kolestol baikβ €
🌸Memelihara kesihatan jantungβ €
🌸Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsanganβ €
🌸Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavonesβ €
🌸Membantu merendahkan paras kolestrolβ €
🌸Mencegah osteoporosisβ €
🌸Membantu pembentukan sel-sel baruβ €
.β €
.β €
013-2743234β €
MasterToBe Fathia Edoraβ €


1

Bismillah.β €
β €
ESP ; Energizing Soy Protein πŸΆβ €
.β €
.β €
Kenapa ESP menjadi rebutan ? β €
Sebab ada 3️⃣3️⃣ manfaat dalam 1️⃣ tong ESP yang korang wajib tahuuu iaitu : .β €
.β €
✨Cerahkan kulitβ €
✨Hilangkan jeragatβ €
✨Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-muluus, gebuβ €
Bantu mempercepatkan penyembuhan lukaβ €
✨Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badanβ €
✨Anjalkan payudaraβ €
✨Anjalkan punggungβ €
✨Atasi gastrik dan pedih ulu hatiβ €
✨Mengatasi lesuβ €
✨Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosaβ €
✨Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguranβ €
πŸ’žMencantikkan kukuβ €
πŸ’žMenghaluskan tumit pecahβ €
πŸ’žMembekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasaβ €
πŸ’žMeningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susuβ €
πŸ’žMeningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susuβ €
πŸ’žPengganti sarapan dan supperβ €
πŸ’žDilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.β €
πŸ’žMeransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutanβ €
πŸ’žProtein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)β €
πŸ’žDiperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineralβ €
πŸ’žProtein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)β €
🌸Rendah lemak, tanpa kolestrolβ €
🌸Membantu mengurangkan risiko kanserβ €
🌸Bertindak sebagai antioksidanβ €
🌸Menguatkan sistem imun tubuhβ €
🌸Mempertingkatkan tahap kolestol baikβ €
🌸Memelihara kesihatan jantungβ €
🌸Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsanganβ €
🌸Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavonesβ €
🌸Membantu merendahkan paras kolestrolβ €
🌸Mencegah osteoporosisβ €
🌸Membantu pembentukan sel-sel baruβ €
.β €
.β €
013-2743234β €
MasterToBe Fathia Edoraβ €


1

MAJLIS PERNIKAHAN DAH DEKAT

Raya cina tahun depan dah nak kawin. Semua perempuan mesti dah berangan nak PERFECT kan
.
.
Nak baju cantik, nak pelamin cantik, nak suami cantik, nak makeup cantik. Semua la nak cantik
.
.
Tapi tu la tang jerawat dan kulit kusam ni susah nak hilang. Bertimbul-timbul jerawat. Mesti mak andam susah nak makeup
.
.
Tapi sempat lagi kalau nak berubat. Ada dalam 2 bulan lagi. .
.
Ambik je set kecantikan shaklee. Tak nak yang premium, ambik yang bajet. SIMPLE
.
.
InnsyaAllah, nikah nanti licin, gebu, cerah gituu

whatsapp za
017.928.7035

#shakleecodshahalam #shaklee #pengedarshakleeshahalam #pengedarshaklee #espshaklee #espfreeshaker #espshakleepromo #espshakleemurah #vitaminshaklee #shakleekelantan #shakleelover #uitm #uitmmachang #uitmpuncakperdana #shakleeesp #skincare #shakleemalaysia #posmalaysia
#setresdungshaklee #shakleekb #pengedarshaklee #vitamincshaklee #alfalfashaklee #shaklee #testimonisetresdungshaklee
#shakleelover #shakleeeffect #shakleekelantan #resdung #resdungkronik


0

ESP KEGEMARAN SEMUA ORANG! ALL IN ONE ❀️.
.
Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
Apa bestnya ESP ni? πŸ‘‡πŸ»
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum .
Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap di link di atas.
.
.

@pakar.vitamin | 0192682710

#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#milkbooster
#energybooster
#sayajualshaklee
#espshaklee
#setkurus
#espshakleemurah
#espshakleefreeshaker
#teaminstamf #shakleecodshahalam #shakleevivix #vivixshaklee #vivixmurahshahalam #shakleemurahshahalam #shakleeshahalam #shakleevivix #vivixmurahshahalam #ajimaura #santaijim #aurainsta #terapiinstagram #collagenshakleemurah #setsuburshaklee #shakleeseksyen7shahalam
#shakleeuitm #shakleettdijaya #shakleebukitjelutong #shakleeglenmarie #shakleeseksyen13shahalam


1

Nak Shaklee SEGERA ? .

Merata cari Shaklee tak jumpa. Jangan risau, kami sudah siap sedia READYSTOCK untuk anda . .

Save siap-siap nombor kami 019-2682710. Atau boleh contact kami DM atau klik pada FAST REPLY LINK di ruang bio kami 😊. .
.

Agen-agen kami juga available di seluruh Malaysia.
.

BagI pembelian online, KEDAI SHAKLEE @pakar.vitamin buka macam biasa tau ☺️. Next postage HARI INI, sebelum pukul 3 petang . .
.
. .
Feel free to contact me,
@pakar.vitamin
019-2682710
Trusted SID 😍 Certified Shaklee Consultant
.
.

#teaminstamf #shakleecodshahalam #shakleevivix #vivixshaklee #vivixmurahshahalam #shakleemurahshahalam #shakleeshahalam #vivixshaklee #shakleevivix #vivixmurahshahalam #ajimaura #santaijim #aurainsta #terapiinstagram #collagenshakleemurah #setsuburshaklee #shakleeseksyen7shahalam
#shakleeuitm #shakleeglenmarie #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya


0

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0123552157
Shaklee Coordinator
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

| Demo Lechitin vs Minyak | .
_

Jom tengok real experiment. Dah ada lecithin, boleh cuba sendiri 😁 . .
_

Apa fungsi Lecithin utk orang yg nak KURUS .
_

Berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. .

Lecitin dinamakan PENGEMULSI LEMAK SEMULAJADI kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. .
_

Dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat di dinding membrane. .

_

Lecitin *tidak boleh* dihasilkan oleh badan tetapi ianya *sangat diperlukan* oleh badan. .

_

Bila molekul lemak sudah terurai, kita boleh bawak lemak minyak tu keluar dari bekas air tu di akhir experiment... Nampak?
.
_

Ni demo saje. Memang tidak 100% seperti dalam perut kita. Sebab medium dalam perut kita punyai pH tertentu. Tapi general idea tu faham la kan 😊 . .

_

Dah readykan stok Lecithin utk raya ni? .
Bayangkan berapa banyak kuih raya nak masuk dalam perut . .

_

Sebelum kuih raya, lemang, ketupat, nasi himpit, kuah kacang masuk..telan lecithin siap2.
Biar lecithin bersedia utk 'menangkap' lelemak.
Idakla terkejut naik penimbang pas raya ni 😁😁 .
. .
_

Hokey..jom benteras lemak πŸ’ͺ🏻. Balik dari beraya, cepat-cepat ambil β€œbenteng” ni. Whatsapp 0192682710.
-
#setslimmingshaklee #turunberat #dietshaklee #shakleemalaysia #shakleeshahalam #codshakleeshahalam #sembelit #pecahlemak #teaminstamf #shakleeuitm #shakleecodshahalam #cegahbuncit #shakleeglenmarie #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #shakleesunwaykayangan #teaminstamf #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta


2

TURUN 23 KGS DENGAN SHAKLEE! .

Husna berjaya turun berat badan dengan Shaklee. And now maintain je walaupun dah tak amik sangat set kurus tu haha.

Susah? Takla. Ada 4 steps je

Detox - Bakar - Buang - Bina

Memula kena detox dulu. Wajib detox lagi2 kita dah lama hidup and tak pernah detox. Bayangkan betapa banyak toksik terkumpul tu kan :) Then dia bakar lemak2 kita yang tersimpan tu. Hehe.

Lepas tu dah bakar buang la kan. Nak simpan buatpe πŸ™„. Lastly bina. Sebab nak elak dr badan menggelebeh. Nak kurus dengan keadaan cantik. So shape balik :) Simple kan? Yang penting selamat sangat!

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #shakleeglenmarie
#vitaminshakleemurah #vscocam #tekan #nakkuruskanbadan #buanglemak #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #videolawak #reviewigshop #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi #teaminstamf


1

SAYA MENJADI LEBIH YAKIN!! .
TURUN 23 KGS DENGAN SHAKLEE! 😬😬😬 .

Salah satu sebab husna jatuh cinta dengan shaklee. Sebab husna sendiri dah rasa Shaklee Effect!

Husna berjaya turun berat badan dengan Shaklee. And now maintain je walaupun dah x amik sangat set kurus tu haha.

Susah? Takla. Ada 4 steps je

Detox - Bakar - Buang - Bina

Memula kena detox dulu. Wajib detox lagi2 kita dah lama hidup and tak pernah detox. Bayangkan betapa banyak toksik terkumpul tu kan :) Then dia bakar lemak2 kita yang tersimpan tu. Hehe.

Lepas tu dah bakar buang la kan. Nak simpan buatpe πŸ™„. Lastly bina. Sebab nak elak dr badan menggelebeh. Nak kurus dengan keadaan cantik. So shape balik :) Simple kan? Yang penting selamat sangat!
Takde effect yang x baik di masa hadapan insyaAllah
Husna guna.. Husna pakai.. Husna share :) Percayalah. I faham sangat perasaan awak2 bila badan kita terlebih berat. Bila kulit kita bermasalah. Ya Rab. Memang terus jatuh self esteem kan? Saya tahu. Saya pernah mengalami.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #shakleeglenmarie
#vitaminshakleemurah #vscocam #tekan #nakkuruskanbadan #buanglemak #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #videolawak #reviewigshop #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi #teaminstamf


1

Syantikkkk !!!.
.

Suka sangat pullbox exclusive dari Shaklee ni. Design nya lawa, senang nak pegang, banyak compartment !. Bukan itu sahaja, Shaklee siap bagi sticker label untuk kita label setiap suplement yang kita ada.

Dah ada customer kami yang dah dapat tau.
.

Pillbox harga asal RM19+ tapi sekarang ni promosi. Pembelian bernilai tertentu, boleh la add on pillbox ni dengan hanya RM8 shj! .

Mana nak dapat pillbox cun melecun macam ni kat tempat lain dengan harga soo mampu macam ni. Ada brand Shaklee lagi! Wow sgt 😍
.

Dapatkan SHAKLEE dengan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul.
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setkesuburanshaklee
#vitamintambahdarah
#vitaleashaklee
#vitamincshaklee
#vitaminshakleemurah #vscocam #tekan #sayajual #sayabeli #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #nakbebel #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi #teaminstamf


2

SAYA MENJADI LEBIH YAKIN!! .
TURUN 23 KGS DENGAN SHAKLEE! 😬😬😬 .

Salah satu sebab husna jatuh cinta dengan shaklee. Sebab husna sendiri dah rasa Shaklee Effect!

Husna berjaya turun berat badan dengan Shaklee. And now maintain je walaupun dah x amik sangat set kurus tu haha.

Susah? Takla. Ada 4 steps je

Detox - Bakar - Buang - Bina

Memula kena detox dulu. Wajib detox lagi2 kita dah lama hidup and tak pernah detox. Bayangkan betapa banyak toksik terkumpul tu kan :) Then dia bakar lemak2 kita yang tersimpan tu. Hehe.

Lepas tu dah bakar buang la kan. Nak simpan buatpe πŸ™„. Lastly bina. Sebab nak elak dr badan menggelebeh. Nak kurus dengan keadaan cantik. So shape balik :) Simple kan? Yang penting selamat sangat!
Takde effect yang x baik di masa hadapan insyaAllah
Husna guna.. Husna pakai.. Husna share :) Percayalah. I faham sangat perasaan awak2 bila badan kita terlebih berat. Bila kulit kita bermasalah. Ya Rab. Memang terus jatuh self esteem kan? Saya tahu. Saya pernah mengalami.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #shakleeglenmarie
#vitaminshakleemurah #vscocam #tekan #nakkuruskanbadan #buanglemak #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #videolawak #reviewigshop #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi #teaminstamf


2

Hidup tanpa IMPIAN ibarat Mati sebelum mati.

Isi hidup kita dengan impian. Beri makna kepada setiap detik yang berlaku.

Life is just too short to only wait & see.

Color it with success ❀️ .

Merata cari Shaklee tak jumpa. Jangan risau, kami sudah siap sedia READYSTOCK untuk anda . .

Save siap-siap nombor kami 019-2682710. Atau boleh contact kami DM atau klik pada FAST REPLY LINK di ruang bio kami 😊. .
.

Agen-agen kami juga available di seluruh Malaysia.
.

BagI pembelian online, KEDAI SHAKLEE @pakar.vitamin buka macam biasa tau ☺️. Next postage HARI INI, sebelum pukul 3 petang . .
.
. .
Feel free to contact me,
@pakar.vitamin
019-2682710
Trusted SID 😍 Certified Shaklee Consultant
.
.

#teaminstamf #shakleecodshahalam #shakleevivix #vivixshaklee #vivixmurahshahalam #shakleemurahshahalam #shakleeshahalam #vivixshaklee #shakleevivix #vivixmurahshahalam #ajimaura #santaijim #aurainsta #terapiinstagram #collagenshakleemurah #setsuburshaklee #shakleeseksyen7shahalam
#shakleeuitm #bazarpaknil #terapiinstagram #shakleeglenmarie #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #vitamincshaklee


1

Nak Shaklee SEGERA ? .

Merata cari Shaklee tak jumpa. Jangan risau, kami sudah siap sedia READYSTOCK untuk anda . .

Save siap-siap nombor kami 019-2682710. Atau boleh contact kami DM atau klik pada FAST REPLY LINK di ruang bio kami 😊. .
.

Agen-agen kami juga available di seluruh Malaysia.
.

BagI pembelian online, KEDAI SHAKLEE @pakar.vitamin buka macam biasa tau ☺️. Next postageHARI INI, sebelum pukul 3 petang . .
.
. .
Feel free to contact me,
@pakar.vitamin
019-2682710
Trusted SID 😍 Certified Shaklee Consultant
.
.

#teaminstamf #shakleecodshahalam #shakleevivix #vivixshaklee #vivixmurahshahalam #shakleemurahshahalam #shakleeshahalam #vivixshaklee #shakleevivix #vivixmurahshahalam #ajimaura #santaijim #aurainsta #terapiinstagram #collagenshakleemurah #setsuburshaklee #shakleeseksyen7shahalam
#shakleeuitm #bazarpaknil #terapiinstagram #shakleeglenmarie #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #vitamincshaklee


0

VITAMIN E untuk PARUT & JERAGAT! .
Satu lagi vitamin yang femes untuk kulit, iaitu VITAMIN E! bukan setakat makan, boleh buat masker juga tau. memang bestπŸ‘.
.
Kebaikan VITAMIN E untuk kulit:
.
🌸 Kulit jadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
🌸 Bantu atasi KULIT KERING, menggelupas
🌸 Bantu kurangkan KEDUT & GARIS HALUS
🌸 Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
🌸 Bantu hilang PARUT dan JERAWAT
🌸 Bantu kulit yang cepat SUNBURN
🌸 Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
🌸 Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
🌸 Melambatkan proses PENUAAN
.
.
Untuk JERAGAT, Vitamin E bertindak dengan cara;
.
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈMencerahkan tona kulit
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈMenegangkan kulit wajah
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈMelancarkan peredaran darah ke wajah . πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈMeningkatkan penulihan sel2 rosak
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈMenghalang penghasilan bintik hitam akibat kena sunburn
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈMeningkatkan proses rejuvenasi kulit
.
.
Preggy mummy yang dah lepas bersalin tu boleh consume vitamin E untuk bantu pudarkan kesan STRECH MARK. Bonus kulit cantik dan tak kering. Untuk LELAKI, vitamin E bagus untuk meningkatkan KUALITI & KUANTITI sperm!
.
.
Dapatkan BEST PRICE & guide cara makan yang betul dengan,
.
Farah @pakar.vitamin
019-2682710 . .

#shaklee #vitaminE #parut #testimonishaklee #ShakleeMalaysia #jerawat #vitamin #shakleeshahalam #pengedarshaklee #shaklee #vitamineshaklee #parut #shakleemurah #pengedarshaklee #pengedarshakleeshahalam #shakleecodshahalam #shakleeseksyen7 #shakleeuitm #shakleebukitjelutong #teaminstamf #shakleettdijaya #shakleeglenmarie #shakleemurahshahalam #terapiinstagram #bazarpaknil #ajimaura #aurainsta


1

VITA C PLUS SHAKLEE, TAK PERNAH TAK HOT. LARIS !
.
.
Ok gais, @pakar.vitamin cerita sket pasal VITA C PLUS SHAKLEE kegemaran ramai ni.
.
.

Ramai lagi tak kat sini yang belum kenal VITA C PLUS SHAKLEE? Well vitamin c shaklee ni special case sikit sebab kita panggil SUSTAINED RELEASE iaitu vitamin c shaklee ni akan dilepaskan secara perlahan lahan di dalam badan.
.
.

Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan lahan oleh badan kita. So tiada istilah VITAMIN BERLEBIHAN TAU!
.
.

Satu botol vitamin c shaklee tahan sehingga 6 bulan, which is sangattt sangattt lama! If nak beli kongsi dengan mak pun memang boleh sangat2!
.
.
Apa kelebihan utama VITA C PLUS SHAKLEE?
. 🌸 MEMBENTUK KOLAGEN
Kalau nak tahu vita c boleh membentuk penghasilan kolagen baru didalam badan. So kalau ada parut, jerawat, kulit yang kurang memuaskan memang highly recommended sangat2.
. 🌸 MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN
Masalah senang lebam, gusi berdarah, kulit kering dan kulit kasar adalah disebabkan kekurangan VITA C!
. 🌸 TINGKATKAN IMUN
Mudah sakit? Demam & selsema? Jom makan VITA C
. 🌸 FIGHT CANCER πŸ’ͺ🏻
High antioxidants properties yang menghalang radikal bebas dan melawan sel kanser
. 🌸 KULIT CANTIK GILA
Melambatkan penuaan & halang pembentukan jeragat
. 🌸 Mengurangkan insomia
🌸 Menggalakkan tahap kolestrol yang sihat
.
.

Vita C shaklee memang menjadi HOT DEMAND! ESPECIALLY untuk students yang mencari2 supplements yang JIMAT & sangat2 berpatutan!
.
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleebukitjelutong
#shakleettdijaya
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#shakleemurahshahalam
#shakleeshahalam
#shakleeglenmarie
#shakleeuitm
#shakleeseksyen7shahalam
#bazarpaknil
#terapiinstagram
#teaminstamf


3

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0123552157
Shaklee Coordinator
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

ESP KEGEMARAN SEMUA ORANG! ALL IN ONE ❀️.
.
Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
Apa bestnya ESP ni? πŸ‘‡πŸ»
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum .
Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap di link di atas.
.
.

@pakar.vitamin | 0192682710

#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#milkbooster
#energybooster
#sayajualshaklee
#espshaklee
#setkurus
#teaminstamf
#shakleemurah
#codshakleeshahalam
#shakleecodshahalam
#shakleesunwaykayangan
#shakleeglenmarie
#shakleeseksyen7shahalam
#shakleettdijaya
#shakleebukitjelutong
#shakleeklang
#shakleeshahalam
#shakleeuitm
#shakleemurahshahalam
#espfreeshaker
#espshaklee
#susuesp
#ajimaura
#terapiinstagram
#aurainsta
#bazarpaknil


2

........ .
Lecithin Shaklee hari ini lebih dikenali sebagai Produk Shaklee untuk Kurus Badan dan Slimming. Perkara yang ramai orang tak tahu ialah, Lecithin Shaklee sebenarnya sejak lebih 20 tahun digunakan untuk bantu masalah lembab dalam pembelajaran. Wah macam mana tu ya? . .

1) Lecithin mengandungi Choline .
2) Choline adalah element paling penting untuk bergabung bersama ACETATE membentuk acettylcholine pada hujung dendrit (saraf) .
3) Acetylcholine akan LOMPAT di SYNAPSE untuk sampai ke receptor (penerima mesej) .
4) Dan pergerakan ini berterusan dari otak sehingga ke organ .
5) Jika banyak choline, maka lajulah pergerakan mesej untuk sampai dari otak ke receptor .
6) Jika tak cukup choline, maka perlahanlah pergerakan mesej untuk sampai dari otak ke receptor.
-
-
Ini adalah penjelasan ringkas secara saintifik tentang kenapa ada orang yang cepat pick-up masa belajar dan ada yang sedikit lembab, malah ada yang sangat lembab.
.

Kasihan…di saat orang menuding kepada takdir dan faktor genetic terhadap masalah pembelajaran dan kepintaran, rupanya banyak ikhtiar boleh diambil untuk memperbaiki keadaan ini.
-
-
Manfaat lain LECITHIN
*********
πŸ‘‰πŸ» Pemecahan lemak dan kolesterol.
* Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah.
πŸ‘‰πŸ» Pelangsingan - Menghalang obesiti ..
πŸ‘‰πŸ» Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
πŸ‘‰πŸ» Meringankan sembelit.
* Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
-
-
Jom mula amalkan LECITHIN untuk diri sendiri & anak-anak .
-

Feel free to contact me,
@pakar.vitamin
019-2682710
Trusted SID 😍 Certified Shaklee Consultant
.
.

#teaminstamf #shakleecodshahalam #shakleevivix #vivixshaklee #vivixmurahshahalam #shakleemurahshahalam #shakleeshahalam #vivixshaklee #shakleevivix #vivixmurahshahalam #shakleeuitm #shakleeshahalam #shakleesubang #shakleereadystockshahalam #shakleemurahshahalam #vitaminshaklee #vitaminshakleemurah #shakleettdijaya #shakleebukitjelutong #shakleeglenmarie #shakleeseksyen7shahalam


1

KULIT NAK PLOLESS, TULANG BIOR RAPUH AMBOI !

Asal lalu depan Sephora, kaki ada brek.
Padahal dah penuh rak make up organizer.

Asal MUA Live tutorial make up, berejam-jam pun ko tengok.

Kita sanggup belanja untuk MUKA !

Habis tu untuk TULANG ? Kenapa berkira sangat.
_ _

Olololooo...Jangan la merajuk wahai tulang. Ok, ok hari ni juga mami beli kalsium ya sayang.

_

Farah nak bagitahu FAKTA skett... .

Kalau ullos biasa minum susu kan.
Biasa tak tengok label kat FAKTA NUTRISI tu ?

_

Cuba tengok.

100 ml susu kandungan KALSIUM 110 ke 125 mg.
Biasa kita minum segelas 200 ml.
Jadi 220 ke 250 mg

Ok, berapa pula KALSIUM dalam 1 tablet OSTEMATRIX

1 tablet OSTEMATRIX bersamaan 250 mg KALSIUM. haaaa...jadi, 1 gelas susu bersamaan 1 biji OSTEMATRIX la 😁

_

Ok, keperluan asas KALSIUM wanita biasa (bukan hamil/menyusu) adalah 1000mg

_

Jadi soalannya... ADAKAH ANDA MINUM 4 GELAS SUSU SEHARI ?
Haaa..jawab lah pada diri sendiri 😌

_

Farah senang je. Tak mahu hutang KALSIUM pada tubuh Farah. Sebab Farah tahu, tua nanti, tubuh ni juga yang sakit sana sini.

Sebelum tidur telan 4 biji OSTEMATRIX, settle !

_

Sekarang sudah faham kenapa SID suruh korang makan OSTEMATRIX 4 biji, bukan 2 biji ?

Sudah insaf ?
Haa meh order OSTEMATRIX PROMO ni.
Wassap Farah | 0192682710

_

#ostematrixpromo #shakleeuitmshahalam #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshakleeshahalam #ostematrix #kakicramp #bajumengandung #bajumengandungmurah #bajumengandungcomel #sethamilshaklee #setmenyusushaklee #kalsiumshaklee #shakleecodshahalam #shakleesunwaykayangan #shakleeseksyen7shahalam #shakleeshahalam #shakleebukitjelutong #teaminstamf #shakleeshahalam


0

Bila Mak customer puas hati dengan kesan VIVIX , ni botol ke 3. πŸ™‚
.
InsyaAllah.. dapatkan cara makan yang betul alang-alang beli VIVIX 😘
.
Suri Sihat
www.surisihat.com.wasap.my/60122044262


2

Bila Mak customer puas hati dengan kesan VIVIX , ni botol ke 3. πŸ™‚
.
InsyaAllah.. dapatkan cara makan yang betul alang-alang beli VIVIX 😘
.
Suri Sihat
www.surisihat.com.wasap.my/60122044262


1

SET MENYUSU & PANTANG YANG TERBAIK.

Ramai juga yang bertanya Farah ada set basic tak? Ada. 3 item ni Farah cadangankan. Sebab komponen asas susu ibu ada PROTEIN + KALSIUM. Farah suggest ESP sebagai sumber protein. Ostematrix sebagai sumber kalsium. Dan Alfalfa pula sebagai penggalak yg merangsang β€œkilang” susu ibu.

Bagaimana pun, sudah pasti resultnya tidak sama sebagaimana ibu yg amalkan set lengkap menyusu Shaklee. Kerana set lengkap ada kesemua nutrient yg ibu perlukan seperti yg digariskan oleh saintis & pakar nutrisi Shaklee.

SET BASIC MENYUSU SHAKLEE

1) ESP
.
⏩Untuk cepatkan luka cantum
⏩Untuk banyakkan susu badan
⏩Untuk berikan lebih tenaga, kawal selera makan but at the same time susu banyak
⏩Untuk cantikkan kulit (baby pun inshaaAllah gebu nnt sebab dpt khasiat drp susu badan) .
2) ALFALFA
.
⏩Untuk milk booster
⏩Untuk buang angin dan lawas
⏩Untuk ketatkan miss V serta tegangkan payu dara.

6) OSTEMATRIX
.
⏩Untuk kuatkan tulang
⏩Untuk atasi sembelit / buasir
⏩Untuk elakkan sakit2 seluruh badan especially pinggang, belakang n tapak kaki. ***LECITHIN
.
⏩Untuk atasi masalah bengkak susu
⏩Untuk memecahkan lemak dalam makanan
.
.
*Untuk czer*

Boleh tambah Vivix! - Untuk sembuhkan luka & rahim dengan cepat
- Kurangkan rasa ngilu - Kuatkan rahim
- Bahagian czer cepat baik & parut senang pudar
- All in one vitamin & awet muda kalau amalkan Vivix ni.
.
.
Your Trusted SID
FARAH WAHIDA | 019 268 2710
.
.
.
#setpantangshaklee #setmenyusushaklee #milkboostershaklee #susubadanmeriah #susubadanpekat #shakleeshahalam #shaklee #tambahsusu #pengedarshaklee #pengedarvivix #pengedarshakleeshahalam #pengedarshakleesubangjaya #pengedarshakleeusj #shakleecodshahalam
#shakleettdijaya
#shakleebukitjelutong
#shakleesunwaykayangan
#shakleeseksyen7shahalam
#teaminstamf
#shakleeglenmarie
#shakleeseksyen13shahalam


1

Assalamualaikum good morning! Korang dah breakfast, jom breakfast dengan ESP, Finaz buat smoothie manggo, sdap nye. Mak Finaz pun suka πŸ˜‹ -
-
Antara kebaikan yang ada dalam ESP ni
-
-
πŸ‚Memudarkan parut.
πŸ‚Kecantikan kulit dan rambut.
πŸ‚Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
πŸ‚Memberi rasa kenyang
πŸ‚Mempertingkatkan tahap kolestol baik.
πŸ‚Memelihara kesihatan jantung.
πŸ‚Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
-
-
Siapa jer yang perlukan ESP ni
-
βœ…Pelajar, yg ada kelas pagi2 tak sempat nak beli sarapan.
βœ…Lelaki dan wanita yg ada gastrik, ESP melindungi perut dari cepat rasa sebu nak masuk angin.
βœ…Tenaga, ESP mampu memberi tenaga berpanjangan.

Kalau nak dapatkan ESP ni jangan malu2 tau contact Finaz.😊
.
Boleh DM atau klik link kat bawah, terima kasih
www.wasap.my/60192996001/
-
(IG)Atau klik jer link dekat bio tu
-
-
πŸ“²Finaz 019-2996001
πŸ“²Finaz 019-2996001
πŸ“²Finaz 019-2996001

#omegaguard #vitamincshaklee
#alfafacomplex#setresdungshakle #shakleesetjerawat #shakleesetparut #shakleesetputihkankulit #shakleesetgastrik #shakleesetstudent #shakleesetlelaki #shakleesetwanita #shakleesetdiet #shakleekotadamansara #shakleedamansaraperdana
#shakleettdi #shakleepetalingjaya #shakleemutiaradamamsara #shakleegiantdamansara #shakleesungaibuloh
#shakleeshahalam #shakleeklang #shakleeuitm #shakleejimat #shakleebajet
#shakleemampumilik #shakleebest #shakleeberkesan #esppromo #shakleecoddamansara #shakleecodshahalam


0

SET STUDENT FLAWLESSπŸ’ž
-
-
Hai Assalamualaikum πŸ™‹πŸ»
Hari ini eja nak bg testimoni student yang consume Shaklee untuk kulit muka. Alhamdulillah kesan seawal mungkin.πŸ˜‹
Set ni sangat jimat sekali beli tahan 4 bulan dengan cara makan yang konsisten. So,Eja nak cerita sikit apa kelebihan set flawless ini untuk kulit 🌸
-
-
βœ… VITA- LEA
-melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet tidak seimbang. So siapa yang duk diet tu boleh la ambil vita-lea ni jugakπŸ™ˆ
-bantu dalam melindungi fungsi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
-vita-lea jugak sangat membantu dalam proses pertumbuhan sel baru especially if yang ada masalah parut jerawat kat muka tu.
-mambantu dalam proses metabolisma dan melambatkan proses penuaanπŸ™ˆ
-
-
βœ…Vit C
-Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
-Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
-Melindungi dan membaiki kulit. -Bahan utama dalam sintesis kolagen. -Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab. -Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
-
-
Kalau kita tengok pemakanan sekarang kan boleh effect fungsi badan kita sendiri. Sebab badan memerlukan nutrisi yang cukup untuk 'dibaja' agar sihat dan bermaya🌸
-
-
So yang berminat untuk cuba atau regular customer yang ingin tambah supplement, boleh pm/wasap Eja.
-
Eja Ismail
0123552157
Founder of Glories Empire
#shakleeputrajaya #shakleeshahalam #shakleehargastudent #shakleehargaahli #shakleeuitm #shakleecodshahalam #espshaklee


0

SET STUDENT FLAWLESSπŸ’ž
-
-
Hai Assalamualaikum πŸ™‹πŸ»
Hari ini eja nak bg testimoni student yang consume Shaklee untuk kulit muka. Alhamdulillah kesan seawal mungkin.πŸ˜‹
Set ni sangat jimat sekali beli tahan 4 bulan dengan cara makan yang konsisten. So,Eja nak cerita sikit apa kelebihan set flawless ini untuk kulit 🌸
-
-
βœ… VITA- LEA
-melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet tidak seimbang. So siapa yang duk diet tu boleh la ambil vita-lea ni jugakπŸ™ˆ
-bantu dalam melindungi fungsi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
-vita-lea jugak sangat membantu dalam proses pertumbuhan sel baru especially if yang ada masalah parut jerawat kat muka tu.
-mambantu dalam proses metabolisma dan melambatkan proses penuaanπŸ™ˆ
-
-
βœ…Vit C
-Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
-Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
-Melindungi dan membaiki kulit. -Bahan utama dalam sintesis kolagen. -Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab. -Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
-
-
Kalau kita tengok pemakanan sekarang kan boleh effect fungsi badan kita sendiri. Sebab badan memerlukan nutrisi yang cukup untuk 'dibaja' agar sihat dan bermaya🌸
-
-
So yang berminat untuk cuba atau regular customer yang ingin tambah supplement, boleh pm/wasap Eja.
-
Eja Ismail
0123552157
Founder of Glories Empire
#shakleeputrajaya #shakleeshahalam #shakleehargastudent #shakleehargaahli #shakleeuitm #shakleecodshahalam #espshaklee


0

SET STUDENT FLAWLESSπŸ’ž
-
-
Hai Assalamualaikum πŸ™‹πŸ»
Hari ini eja nak bg testimoni student yang consume Shaklee untuk kulit muka. Alhamdulillah kesan seawal mungkin.πŸ˜‹
Set ni sangat jimat sekali beli tahan 4 bulan dengan cara makan yang konsisten. So,Eja nak cerita sikit apa kelebihan set flawless ini untuk kulit 🌸
-
-
βœ… VITA- LEA
-melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet tidak seimbang. So siapa yang duk diet tu boleh la ambil vita-lea ni jugakπŸ™ˆ
-bantu dalam melindungi fungsi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
-vita-lea jugak sangat membantu dalam proses pertumbuhan sel baru especially if yang ada masalah parut jerawat kat muka tu.
-mambantu dalam proses metabolisma dan melambatkan proses penuaanπŸ™ˆ
-
-
βœ…Vit C
-Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
-Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
-Melindungi dan membaiki kulit. -Bahan utama dalam sintesis kolagen. -Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab. -Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
-
-
Kalau kita tengok pemakanan sekarang kan boleh effect fungsi badan kita sendiri. Sebab badan memerlukan nutrisi yang cukup untuk 'dibaja' agar sihat dan bermaya🌸
-
-
So yang berminat untuk cuba atau regular customer yang ingin tambah supplement, boleh pm/wasap Eja.
-
Eja Ismail
0123552157
Founder of Glories Empire
#shakleeputrajaya #shakleeshahalam #shakleehargastudent #shakleehargaahli #shakleeuitm #shakleecodshahalam #espshaklee


0

Kisah yang dikongsi oleh Nad (isteri Amir sendiri) . Kali ni Nad nak share pengalaman husband Nad iaitu Amir yang kulit melecur terkena api pada hari ke-4 Ramadhan 2015 . _

Ketika baru sahaja terkena api, letak Basic H pada tempat terbakar. Kesemua tempat yang disapu Basic H, Alhamdulillah tidak mennggelembung kulitnya dan tidak meninggalkan parut. . _

Warded di hospital 1 malam. .

_

Selepas pulang ke rumah, terus consume secara konsisten: . . _

1) Vit C & E
2-4 biji bagi membantu memulihkan sel2 kulit . .

2) Ostematrix
4-6 biji sbgi penganti pain killer amir sbb masih terasa sakitnya . .

3) Collagen Powder
1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum tidur bagi membantu melembapkan kulit dan melicinkan juga . .

4) Zinc (zink ada dalam Vitalea Shaklee) .
2-3 biji bagi membantu merawat luka melecur . .

5) Alfalfa
5 biji bagi mengawal tahap kegatalan dikawasan melecur . .

6) ESP & Performance Drink
2 kali sehari bagi membekalkan protein untuk badan disamping tidak bagi terhidrat . .

Alhamdulillah ketika raya wajah Amir memang tak nampak macam pernah terbakar pun :) . . ...
_

Bulan ni Shaklee special sket. . . . . . .
_ 🌸 Buy 2 less 5% .
🌸 Buy 6 FREE 1 box 😍 . . .
buzz DM @pakar.vitamin |0192682710
.

#shakleereadystock #collagenshaklee #shakleeseksyen7shahalam #shakleemurah #shakleemurah #shakleebukitjelutong #shakleeshahalam #shakleepromo #shakleemurah #shakleeesp #bazarpaknil #teaminstamf #shakleeshahalam #shakleecodshahalam #shakleeuitm


0

Collagen Shaklee jadi murah gilerrr bila BEBAS GST. Pastu Shaklee bagi diskaun kaw-kaw pulakkk hoyaaahhhh 🀩
_

Raya sakan lah individu berikut : .
🌸 Sangat pentingkan kecantikan .
🌸 Bakal pengantin .
🌸 Pengantin lama yang nak berseri di hari raya .
🌸 Ada masalah jeragat & kulit kusam melampau.
🌸 Individu bermasalah sakit sendi (lutut), ligamen koyak . .
_
β€”β€”>>> COLLAGEN POWDER SHAKLEE
βœ”οΈ 2 kotak layak 5% diskaun
βœ”οΈ 6 kotak dapat HADIAH sekotak! 😱 wow weiii !!! . .
_

COLLAGEN POWDER SHAKLEE
-
Kesan seawal 14hari pengunaan.. Seriusly tak perlu membazir cucuk sana sini untuk tegangkan kulit , kurangkan kedutan , masalah kulit dan sebagainya
-
Cukup hanya dengan pengambilan COLLAGEN SHAKLEE yang konsisten sahaja 😊
.
.Kebaikan Collagen Powder Shaklee : .
1) πŸ’•Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma
2) πŸ’•Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
3) πŸ’•Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat
4) πŸ’•Mengembalikan keanjalan
5) πŸ’•Meningkatkan pergerakan
6) πŸ’•Menyubur
7) πŸ’•Menegang payu dara dan punggung
.

Sumber collagen yang paling baik dan kaya adalah dari IKAN laut dalam yang kukuh, lasak.
_

Shaklee Collagen Powder mengandungi 4000mg kolagen RSS (Sisik ikan merah) proprietari yang cukup membekalkan kolagen untuk kulit kita setiap hari. .

_

Ikan Merah merupakan ikan laut yg tahan tekanan hingga dikedalaman 4000-6000m di bawah paras laut. Manusia hanya boleh menyelam dikedalaman 1000m. Sebab paru-paru manusia tidak dapat menahan tekanan. Jd, collagen dari sisik ikan merah stabil bila masuk ke badan kita.
_

Ikan Merah mempunyai insang yang mengandungi kolagen yang tinggi. Premium dan bebas dari pencemaran alam. Sebab tu la Collagen Shaklee ni sangat berkualiti.
_

Jisim molekul Collagen Shaklee ni hanya 1000 dalton. Molekul yg sangat ringan dan halus. Sebab itulah ianya mudah larut.
_

Semakin ringan jisim molekul, semakin mudah ia diserap dalam badan.

_

Cuba bayangkan bertapa mudah ia meresap ke dalam kulit kita.
_

Hubungi @pakar.vitamin | 0192682710
.

#shakleereadystock #collagenshaklee #shaklee #pengedarshakleeshahalam #pengedarshaklee #teaminstamf #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleeshahalam #shakleecodshahalam


0

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0146476613
SID SINCE 2016
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0146476613
SID SINCE 2016
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0123552157
Shaklee Coordinator
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

Shaklee memegang falsafah asal pengasas SHAKLEE iaitu Dr Forest C. Shaklee. β€œHidup dalam harmoni Dengan Alam”. Shaklee yang ada hari ini menginspirasikan dari kebijaksanaan alam semula jadi dalam semua yang Shaklee lakukan.

Ini bermaksud, Shaklee membuat produk dari bahan-bahan semula jadi yang murni. Dan kita mengambil langkah ketat untuk menghalang racun makhluk perosak, bahan cemar, dan benda-benda luar yang bukan wujud dari alam semulajadi.

Syarikat Shaklee adalah yang pertama di dunia yang diperakui untuk mengimbangi sepenuhnya pelepasan karbon supaya tidak meninggalkan jejak di planet ini.

Ibu pejabat dunia Shaklee adalah satu model yang terkenal bertanggungjawab pada alam sekitar. Shaklee membuat produk yang tulen di planet ini. Dan produk Shaklee tidak diuji ke atas haiwan.

Sejak Shaklee ditubuhkan,Shaklee telah mengikuti undang-undang alam semula jadi. Setakat ini, falsafah ini tidak pernah salah.

Kita adalah makhluk Allah yang bersifat semulajadi. Maka sesuai dengan diri kita adalah pemakanan yang bersumber dari alam semulajadi.

We are natural, We are Shaklee ❀️
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleebukitjelutong
#shakleettdijaya
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#shakleeseksyen7shahalam
#teaminstamf


2

SET KECANTIKAN ASAS
.
Buat ullos yang ada masalah kulit jerawat, kulit berminyak, sunburn, kulit kusam tidak bermaya, biasanya pakar.vitamin akan rekeman Fullset Kecantikan, TETAPI kalau ullos nak cut budget, boleh try yang BASIC iaitu ESP & VITAMIN C SHAKLEE.
.

Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
- Memudarkan parut jerawat
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Menguatkan daya ingatan
- Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- Melindungi dan menjaga rahim
- Mengandungi PROTIEN lengkap
- Sangat mengeyangkan
- Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
.
Perlukan consultasi dan cara pengambilan yang betul, hubungi @shaklee.zaziela | 017-9287035
.
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shaklee
#espshaklee
#espshakleereadystock
#vitamincshaklee
#syifamelvin
#pengedarshaklee
#pengedarvivix
#shakleelover
#espfreeshaker
#pengedarshakleeusj
#pengedarshakleesubangjaya
#pengedarshakleeshahalam


0

Set terlampau lariss ! Jelita jelita sekalian..kalau sel badan kita boleh meraunggg..dah lama dia suruh ullos minum ESP, makan vita c tau. Your body really need thus two nutrient. Nak repair sel rosak banyakkk here and there. .
.

Antara kebaikan SET KECANTIKAN BASIC
.
.
VITAMIN C
.
🐝mmbentuk kolagen dlm kulit, vitamin C shaklee akn meransang pmbentukan kolagen & myebabkn kulit jd TEGANG.
🐝 mencerahkn kulit.
🐝 melambatkn proses penuaan pada wajah.
🐝mnghalang pmbentukan pigmen yg myebabkn mslh jeragat.
🐝 mngktkn sistem imun bdn nt jarang jatuh sakit spt selsema,demam insyaAllah.
🐝 mmbntu mgurangkn mslh allergic , resdung.
🐝 mgatasi mslh SKURVI @ gusi berdarah akibat kkurangn vitamin C.
.
.
ESP.
.
πŸ’‹kulit menjadi lebih anjal dan gebu
πŸ’‹membantu menurunkan berat badan
πŸ’‹ memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
πŸ’‹ memudarkan parut, jerawat dan jeragat
πŸ’‹mempercepatkan penyembuhan luka
πŸ’‹membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
πŸ’‹ merangsang pembentukan otot dan kulit
πŸ’‹mencegah migrain
πŸ’‹ mencegah insomnia dan tekanan
πŸ’‹membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
.
Meh DM atau whatsapp za 017-9287035. Sure akan konsult dan bagi best deal punya..
.
#shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleecodshahalam #shakleeshahalam #shakleereadystockshahalam #shakleemalaysia #shakleeseksyen7shahalam #setkecantikanshaklee #shakleecodbukitjelutong #pengedarshaklee #vitamincshaklee #espshaklee #espfreeshaker #vitamincshaklee #shakleevitaminc #espshakleepromo #espshakleemurah #espfreeshaker #pengedarshakleeshahalam #pengedarshaklee


0

Ready to be yours! 😍

Pillbox ni memang bikin hati cair. Lawa sangat. Suka!!! Purchase with purchase item. @pakar.vitamin sudah siap borong khas untuk our lovely customer.
Best sangat sebab banyak compartment. Siap ada label dosage. Exclusive !. .

KHAS UNTUK KASTEMER @pakar.vitamin πŸ’• cukup syarat pembelian, boleh la risik untuk diri korang.

Jangan risau. Kami sudah borong untuk anda 😁.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#vitaminshakleemurah #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi
#espshaklee #espshakleereadystock #shakershakleefree #shakershaklee #shakleeshahalam #shakleeshahalamseksyen13
#shakleeseksyen7shahalam #pillboxshaklee #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #shakleesunwaykayangan


1

OSTEMATRIX Shaklee adalah KALSIUM.

Kenapa nak pilih yang hanya ada KALSIUM. Sedangkan badan kita perlu mineral sokongan lain.

Dalam satu tablet OSTEMATRIX, Shaklee lengkapkan combination yg optimum untuk bantu KALSIUM benar-benar diserap oleh badan kita.

Bila badan mendapat KALSIUM yg cukup, kita akan rasai kesannya.

1. Vitamin D.
πŸ„ Membantu merawat penyakit rickets.
πŸ„ Meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki penyakit periodontal.

2. Magnesium
🌸 Ion positif nombor 2 yang paling penting dalam badan kita.
🌸 Ianya menggalakkan komposisi tulang dan rawan.
🌸 Membantu sistem saraf
🌸 mengaktifkan enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga.
🌸 pengecutan saraf dan otot.
🌸 menstabilkan denyutan tidak sekata pesakit jantung.
🌸 memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus.
🌸 menghalang endapan kalsium, melarut dan mengurangkan formasi batu karang atau batu hempedu.
🌸 Ianya juga penting untuk mereka yang mempunyai masalah fluktuasi glukos.

4. Zink, boron, mangan dan kuprum (tenbaga).
🌼 Memelihara metabolisma kerangka dan pertumbuhan otot.
🌼 menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang, rawan dan mengahalang arthritis. .

Ostematrix ni nampak biasa-biasa. Tapi memang poweful untuk badan kita. Bayangkan tubuh tanpa tulang yg sihat πŸ˜–. Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#sethamilshaklee
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#shakleesunwaykayangan
#shakleettdijaya
#bajumengandung
#shakleebukitjelutong
#kalsiumshaklee
#vitaminshakleemurah #sayajual #sayabeli #igersmalaysia #bazaarpaknil #tiktok #nakbebel #reviewigshop #instaqoute #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #teaminstamf
#shakleeseksyen7shahalam
#shakleeglenmarie


2

Mari kita baca kebaikan GLA COmplex Shaklee :
_ 🌸 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🌸 Meningkatkan kesuburan.
🌸 Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome).
🌸 Membantu dalam menangani menopause.
🌸 Menguatkan kuku & rambut.
🌸 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🌸 Membantu menangani ekzema.
🌸 Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
🌸 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🌸 Menguatkn immuniti badan.
🌸 Mempelahankn process penuaan.
🌸 Mengurangkn β€œblood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🌸 Mengawal kencing manis.
🌸 Mengawal kolesterol.
🌸 Bagus untuk saraf. . .

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. .

GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleebyfarahwahida
#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#sengugut
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#nakanak
#HBrendah #periodtakteratur
#jeragat
#ttcmalaysia
#vitaminshakleemurah #sayabeli #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #teaminstamf


3

JERAWAT KECUT, PARUT PUN HILANG.😍 Sejak Finaz konsisten amalkan set jerawat shaklee ni, rasa fall in love sgt 😍

Masa consume tu minggu pertama dah kecut semua jerawat yg merah2 tu, sekarang bila dah lama amalkan parut pon taraa dah takde.

Even masa "red flag" pon xtumbuh dah jerawat batu yg seketul2 tu. Bestt sgt.

So kalau korang ada masalah jerawat ke parut, nak consult dlu boleh jer contact Finaz.
.
Boleh DM atau klik link kat,
www.wasap.my/60192996001/
-
-
(IG) Atau klik jer link dekat bio tu
πŸ“²019-2996001
πŸ“²019-2996001
πŸ“²019-2996001

#shaklee
#setjerawatshaklee
#setresdungshaklee
#parutjerawat
#jerawatbatu
#setdetoxshaklee
#setflawlesshaklee
#setparutdanjerawat
#hilangkanjerawat
#jerawatkronik
#jerawatresdung
#paruthitam
#shakleeuitm
#shakleedamansara
#shakleeselangor
#shakleeshahalam
#shakleekotadamansara
##setkecantikanshaklee
#promocollagenshaklee
#shakleecoddamansara
#shakleecodkotadamansara
#shakleecodshahalam


0

New gadget dari Shaklee srmpena promo Julai. Purchase with purchase item.

Best sangat sebab banyak compartment. Siap ada label dosage. Exclusive !. .

KHAS UNTUK KASTEMER @pakar.vitamin πŸ’• cukup syarat pembelian, boleh la risik untuk diri korang.

Jangan risau. Kami sudah borong untuk anda 😁.
.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#vitaminshakleemurah #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi
#espshaklee #espshakleereadystock #shakershakleefree #shakershaklee #shakleeshahalam #shakleeshahalamseksyen13
#shakleeseksyen7shahalam #pillboxshaklee #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya


3

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0123552157
Shaklee Coordinator
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

ESP KEGEMARAN SEMUA ORANG! ALL IN ONE ❀️.
.
Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
Apa bestnya ESP ni? πŸ‘‡πŸ»
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum .
Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap di link di atas.
.
.

@pakar.vitamin | 0192682710

#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#milkbooster
#energybooster
#sayajualshaklee
#espshaklee
#setkurus
#teaminstamf
#shakleemurah
#codshakleesgbuloh
#shakleecodsgbuloh
#shakleebukitjelutong
#shakleettdijaya
#shakleekotadamansara
#shakleepuncakalam
#shakleepayajaras
#shakleesubangbestari
#shakleeesp
#shakleeglenmarie
#shakleebukitjelutong
#shakleecodshahalam
#shakleeseksyen7shahalam
#shakleeshahalam
#shakleeuitm
#shakleemurahshahalam


1

Assalamualaikum morning gais ! Simple breakfast tapi banyak gila nutrient. Kenyang lama pulak tu. Energetik! .
ESP Banana Smooties yummy !
.

Selain dari minum ESP plain je, ullos boleh cuba buat smooties. Kali ni Farah buat Smooties ESP dengan pisang. . .
.
🌼 Manfaat Pisang 🌼
Pisang memberi banyak manfaat kesihatan . Ia beri natural sugar dalam rasa smooties kita iaitu fructose, suctise & glucose yang bantu boost tenaga. . .
.
Pusang juga mengandungi banyak manfaat vitamin B6 di mana ia penting untuk penghadaman. Dan lagi penting, Vitamin B6 membantu badan kita memproses protein dengan lebih baik.
.

Apa lagi manfaat Vitamin B6 ?
vitamin B6, penting untuk fungsi otak & penghasilan hormon .
.
Vitamin B6 adalah natural anti-depressant 😍 . Ia beri calming effect pada otak .
.

Pisang kaya dengan POTASSIUM. Ia bagus dalam mengawal peredaran darah & baik untuk jantung .
.

Pisang rendah lemak dan ia juga sangat berguna dalam penyerapan kalsium . .
.
.

Nak diet dengan ESP, ada caranya. Bukan main suka suki je sukatan . Bukan suka suki campur milo la, buah itu ini. Kang nanti tak dapat result, mula lah givap πŸ˜… . Jangan gitu. Biar Farah guide πŸ€— .
.
.
Exclusive untuk kastemer yang dapatkan ESP dari @pakar.vitamin , Farah bukan saje guide cara bancuh. Tapi ullos boleh dapatkan konsultasi khas berdasarkan masalah ullos. Personalize gituew ☺️ . .
.

Ehem...bukan itu aje. Farah sudah siapkan 20 resipi khas untuk ullos 😍 . .
.
Psst : Bila ESP sudah sampai ke alamat ullos, wassap Farah tau. Boleh konsult rapat-rapat ❀️ .
.

Ok la nk Esp shaklee pm/dm je @pakar.vitamin ye,πŸ˜‰πŸ˜‰
.

019-2682710
019-2682710
019-2682710.
.
.
@pakar.vitamin
Certified Shaklee Product Consultant
.
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#shakleeesp
#shakleecodshahalam
#shakleemalaysia
#espfreeshaker
#espshakleereadystock
#espshakleemurah
#shaklee
#shakleeshahalam
#shakleecodshahalam
#ajimaura
#Cantikbersamashaklee
#shakleeseksyen7shahalam
#aurainsta
#teaminstamf
#shakleeseksyen13shahalam
#shakleeshahalam
#shakleeesp
#shakleebukitjelutong
#shakleettdijaya


0

🌼SET HAMIL SHAKLEE🌼
.
Vitamin Shaklee adalah semulajadi.Kalau dah semulajadi ianya mudah diserap serta tiada kesan bahan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi.Penggunaan yang konsisten insyallah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan ibu yang sedang hamil.
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:-
.
1)VITA-LEA IRON FORMULA
😍Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaanya ibu mengandung kekurangan zat besi.Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam,lesu,kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2)SUSTAINED RELEASE VITAMIN C
😍Sebagai antioksidan membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
😍Membantu penyerapan iron,kalau tak cukup Vitamin C makanlah iron sekepal pun takkan diserap oleh badan.
.
3)B-COMPLEX
😍Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga,otak lebih fokus,emosi lebih stabil dan wajah berseri.
.
4)OSTEMATRIX
😍Baby serap almost 90% kalsium ibu.
😍Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis,rasa sengal kaki dan tulang belakang,sakit pinggang,kebas pada kaki/simpul biawak,mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
5)ESP
😍Memberikan tenaga berkekalan dan boleh membuatkan kenyang.
😍Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin2 lain.
😍Kulit juga menjadi lebih licin,gebu dan anjal.Insyallah kulit bayi pon cantik nanti.
.
6)OMEGA GUARD
😍Boleh diambil selepas masuk trimester kedua dan boleh proceed sehingga trimester ketiga.
😍Insyallah pengambilan omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
.
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE berserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn nUr ye!
.
DM /whatsapp 0136385336 nUr jika nak cuba ye!


2

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

CALCIUM TERBAIK UNTUK KESIHATAN BADAN!
Ni lah fav supplement cust Eja.πŸ’ž
.
So ap yang best sangat dengan si botol kecil ni.
Macam Eja sendiri consume Oste ni untuk sakit sakit tulang dan badan sebab Eja main Gym. So lepas balik gym before tido ambil oste nk untuk kesan penyerapan yang lebih tinggi dalam badan ketika tidur. Bangun pagi terus cergas dan segar badan!πŸ™ˆ
-
-
Dan Eja actually ada sakit lutut, yg bunyik 'krak kruk' tu sebab puncanya dulu dulu exercise salah teknik.
Dulu nak solat lah paling susah. Senget senget badan nak imbang masa sujud. Sampai ada masa terpaksa pakai knee guard sebab sakit sangat. Tapi Alhamdulillah selepas consume Ostematrix ni almost 2 months, dah semakin pulih dan knee guard pun dah jarang pakai. 😊
-
-
Untuk yang tak minum susu, Ostematrix ni mmg highly recommend untuk awak sebab ia pengganti calcium yang sama macam ada dalam susu. Untuk orang tua pulak, sangat sesuai untuk yang ada masalah sakit sendi, tulang rapuh dan sakit otot.
-
-
So siapa yang boleh consume Ostematrix ni?
🌸 untuk orang yang senang dapat kejang kaki dan kebas kebas kaki
🌸warga emas yang mempunyai masalah sakit sendi dan tulang rapuh
🌸sesuai untuk orang yang mempunyai masalah gusi berdarah
🌸sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masalah sembeli
🌸wanita hamil sangat bagus ambil untuk ibu dan perkembangan tulang bayi dalam kandungan
-
Nak harga lagi special & murah? Wasap Eja!
Now!
Now!
Now!
-
-
Eja Ismail
0146476613
Your most wanted Shaklee DistributorπŸ’ž
#shakleecodshahalam #penawarthyroid #penawarkanser #vivixshaklee #setslimmingshaklee #promoshakleefeb #setslimmingshaklee #vitae #vitac


0

VIT C TERBAIK UNTUK PARUT JERAWAT😍
.
Antara feedback customer selepas consume VITAMIN C Shaklee kami, .
βœ”οΈKukit makin cerah
βœ”οΈParut dah totally pudar/hilang
βœ”οΈJerawat susah nak naik masa period
βœ”οΈJerawat cepat kecut
βœ”οΈKulit terasa halus
Dll
.
Dengan bajet yang sangat minimum & tahan selama 6 bulan, student pun mampu untuk consume sebab nak jaga kulit dan kesihatan badan tau πŸ™ˆ
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊merangsang pembentukan collogen
🍊memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
🍊membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman
🍊membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🍊membantu meningkat imune sistem
🍊membantu baiki masalah imsomnia,stres
🍊membantu memgurangkan selsema dan demam
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊melambatkan penuaan
🍊merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
🍊membina sel darah merah dan zat besi semulajadi yang baik dalam badan
.
.
Jom dapatkan harga best & best consultation/ cara makan supplement yang betul.
.
.
Eja Ismail
0123552157
Shaklee Coordinator
#shakleeeffect #vitcshakleemurah #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setflawlesshaklee #setkusamshaklee #setresdungshaklee #vivixshaklee #penawarkanser #penawarthyroid #shakleecodshahalam


0

Assalamualaikum dan haiii koraaaangg πŸ€—
-
Fathia nak shareee 1 produk Shaklee yangg WOWWW πŸ”₯😍 sangat bila consume !
Yeee sebab supplement pertama yang Fathia consume pun Vitamin C dan Fathia sendiri nampak beza kat kulit Fathia tauuu.
-
Meh Fathiaa sharee manfaat dan fungsi #VITAMINCSHAKLEE
-
🐧membantu pembentukan kolagen
🐧mengurangkan kedut halus
🐧memelihara kepejalan otot
🐧memperbaiki simptom pendarahan
🐧mengelakkan gusi berdarah
🐧mengelakkan kulit kering dan kusam
🐧kulit menjadi lembut
🐧meningkatkan sistem imun
🐧mengurangkan simptom demam dan selsema
-
Banyakkan manfaatnya ?
Terujaaa nak tryy ? -
Message / Whatsapp Fathia laju-lajuuu untuk FAST REPLY and get LOVELY PRICE here 😘
-
013-274.3234
013-274.3234
013-274.3234
MasterToBe Fathia Edora
-
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleecodshahalam #shakleemsu #shakleeuitmshahalam #shakleeuitm #shakleepuncakperdana #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong #shakleettdi #shakleeglenmarie #shakleepetalingjaya #shakleespaceu8
#shakleeklang
#shakleereadystock
#shakleebyfathiaedora #shakleehargastudent #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetpantang #shakleesethamil #shakleesetsubur
#shakleeselangor
#shakleeseksyen13
#shakleesetdetox
#shakleemigrain
#shakleesihatcantik


0

Assalamualaikum dan haiii koraaaangg πŸ€—
-
Fathia nak shareee 1 produk Shaklee yangg WOWWW πŸ”₯😍 sangat bila consume !
Yeee sebab supplement pertama yang Fathia consume pun Vitamin C dan Fathia sendiri nampak beza kat kulit Fathia tauuu.
-
Meh Fathiaa sharee manfaat dan fungsi #VITAMINCSHAKLEE
-
🐧membantu pembentukan kolagen
🐧mengurangkan kedut halus
🐧memelihara kepejalan otot
🐧memperbaiki simptom pendarahan
🐧mengelakkan gusi berdarah
🐧mengelakkan kulit kering dan kusam
🐧kulit menjadi lembut
🐧meningkatkan sistem imun
🐧mengurangkan simptom demam dan selsema
-
Banyakkan manfaatnya ?
Terujaaa nak tryy ? -
Message / Whatsapp Fathia laju-lajuuu untuk FAST REPLY and get LOVELY PRICE here 😘
-
013-274.3234
013-274.3234
013-274.3234
MasterToBe Fathia Edora
-
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleecodshahalam #shakleemsu #shakleeuitmshahalam #shakleeuitm #shakleepuncakperdana #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong #shakleettdi #shakleeglenmarie #shakleepetalingjaya #shakleespaceu8
#shakleeklang
#shakleereadystock
#shakleebyfathiaedora #shakleehargastudent #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetpantang #shakleesethamil #shakleesetsubur
#shakleeselangor
#shakleeseksyen13
#shakleesetdetox
#shakleemigrain
#shakleesihatcantik


0

Assalamualaikum dan haiii koraaaangg πŸ€—
-
Fathia nak shareee 1 produk Shaklee yangg WOWWW πŸ”₯😍 sangat bila consume !
Yeee sebab supplement pertama yang Fathia consume pun Vitamin C dan Fathia sendiri nampak beza kat kulit Fathia tauuu.
-
Meh Fathiaa sharee manfaat dan fungsi #VITAMINCSHAKLEE
-
🐧membantu pembentukan kolagen
🐧mengurangkan kedut halus
🐧memelihara kepejalan otot
🐧memperbaiki simptom pendarahan
🐧mengelakkan gusi berdarah
🐧mengelakkan kulit kering dan kusam
🐧kulit menjadi lembut
🐧meningkatkan sistem imun
🐧mengurangkan simptom demam dan selsema
-
Banyakkan manfaatnya ?
Terujaaa nak tryy ? -
Message / Whatsapp Fathia laju-lajuuu untuk FAST REPLY and get LOVELY PRICE here 😘
-
013-274.3234
013-274.3234
013-274.3234
MasterToBe Fathia Edora
-
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleecodshahalam #shakleemsu #shakleeuitmshahalam #shakleeuitm #shakleepuncakperdana #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong #shakleettdi #shakleeglenmarie #shakleepetalingjaya #shakleespaceu8
#shakleeklang
#shakleereadystock
#shakleebyfathiaedora #shakleehargastudent #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetpantang #shakleesethamil #shakleesetsubur
#shakleeselangor
#shakleeseksyen13
#shakleesetdetox
#shakleemigrain
#shakleesihatcantik


1

Berita gembira khas untuk individu berikut : .
_ 🌸 Sangat pentingkan kecantikan .
🌸 Bakal pengantin .
🌸 Pengantin lama yang nak berseri di hari raya .
🌸 Ada masalah jeragat & kulit kusam melampau .
🌸 Individu bermasalah sakit sendi (lutut), ligamen koyak .
🌸 Lepas bersalin . .
.
β€”β€”>>> COLLAGEN POWDER SHAKLEE .
βœ”οΈ 2 kotak layak 5% diskaun
βœ”οΈ 6 kotak dapat HADIAH sekotak! 😱 wow weiii . .

16 Fungsi Collagen Powder Shaklee : πŸ‘‡πŸ»
.
🍁 Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
🍁 Mengecilkan liang-liang roma.
🍁 Melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit.
🍁 Mencerahkan dan menjadikan kulit bersih tanpa jeragat dan pigmentasi.
🍁 Mengembalikan keanjalan kulit.
🍁 Meningkatkan kekuatan sesendi dan memudahkan pergerakan otot-otot.
🍁 Meningkatkan fungsi organ-organ dalaman yang memerlukan collagen.
🍁 Menyokong kalsium dalam tubuh dan mengurangkan kesan sakit belakang dan sendi.
🍁 Melembapkan rambut dan memelihara rambut dari bercabang.
🍁 Menguatkan kuku dan menjadikan kuku sihat dan berwarna pink.
🍁 Menegangkan kembali payudara dan punggung.
🍁 Mengurangkan garis halus pada leher.
🍁 Menguatkan gusi anda.
🍁 Memelihara kornea mata anda daripada kering dan cepat letih.
🍁 Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleettdijaya
#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#pakarvitaminshaklee
#shakleecod
#bakalpengantin
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#setkecantikanshaklee
#teaminstamf #shakleecodshahalam #shakleeshahalam
#collagenshakleemurah
#setkulitcantik
#shakleejualanmurah
#shakleebukitjelutong
#collagenshaklee
#pengedarshaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#shakleeuitm
#shakleemurahshahalam
#ajimaura
#terapiinstagram
#aurainsta


0

Yeayyyy !!! Akhirnya dapat miliki pillbox yang sangat chomel ini. New gadget dari Shaklee srmpena promo Julai. Purchase with purchase item.

Best sangat sebab banyak compartment. Siap ada label dosage. Exclusive !. .

KHAS UNTUK KASTEMER @pakar.vitamin πŸ’• cukup syarat pembelian, boleh la risik untuk diri korang.

Jangan risau. Kami sudah borong untuk anda 😁.
.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#vitaminshakleemurah #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi
#espshaklee #espshakleereadystock #shakershakleefree #shakershaklee #shakleeshahalam #shakleeshahalamseksyen13
#shakleeseksyen7shahalam #pillboxshaklee #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya


1

Tahu tak 90% Toksin stuck di organ HATI . .
Sebab tu kita tak di galakkan makan organ dalaman seperti hati ayam. .
Segala Toksin terkumpul di situ 😨. Berapa lama dah korang hidup dan banyak mana TOKSIN terkumpul dah 😬
.
Macam mana nak buang toksin tu atau DETOX?
Ini lah Suplemen nya ‡️
.
πŸ’šDTX COMPLEX SHAKLEEπŸ’š
.
Korang di galakkan makan 6 bulan sekali.
.
Perokok lagi lah kena makan kerap . Hari-hari sedut toksin.
.
Power DTX ni tau, boleh turun kg bila toksin dah flushhh 🀭
.
Berapa RM? Wasap ‡️
www.surisihat.com.wasap.my/60122044262


1