#shakleefiedaseremban

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleefieda#shakleefiedaseremban#shakleesenawang#lenguhkaki#crampkaki#pregnancy#calciumaddition#calcium#pregnancyaware#babyctdk#ostematrixfieda#shakleelavenderheights#shakleeseremban2#shakleerahang#anemia#shakleeparoijaya#bahayaanemia#shakleepanchorjaya#vitaleashaklee#hbrendah#iron#zatbesi

Hashtags #shakleefiedaseremban for Instagram

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853 ๐Ÿ˜Š
Atau tekan link kat bio ๐Ÿ˜Š
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853 ๐Ÿ˜Š
Atau tekan link kat bio ๐Ÿ˜Š
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853 ๐Ÿ˜Š
Atau tekan link kat bio ๐Ÿ˜Š
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik ๐Ÿ˜ญ fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww ๐Ÿ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA ๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang ๐Ÿ˜ฌ
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah ๐Ÿ˜ B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi ๐Ÿ˜Š vitalea pulak penting untuk zat besi ๐ŸŒน๐ŸŒน sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

โ€ขShaklee National Convention 2018โ€ข
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee ๐Ÿ˜˜
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan ๐Ÿ˜Ž .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio ๐Ÿ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


1

โ€ขShaklee National Convention 2018โ€ข
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee ๐Ÿ˜˜
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan ๐Ÿ˜Ž .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio ๐Ÿ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


0

โ€ขShaklee National Convention 2018โ€ข
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee ๐Ÿ˜˜
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan ๐Ÿ˜Ž .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio ๐Ÿ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
๐Ÿ‘†๐Ÿป Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni โ˜บ๏ธ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti ๐Ÿ˜Š ALHAMDULILLAH ๐ŸŒน
.
.
Khasiat Ostematrix : .
๐ŸŒธ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐ŸŒธ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒธ Meringankan rasa stress dan migrain
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒธ Melegakan sakit senggugut ketika haid
๐ŸŒธ Membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒธ Membantu melembutkan najis
๐ŸŒธ Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
โœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
โœ… Mereka yang tidak suka minum susu
โœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
โœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
โœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
โœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
โœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
โœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

OPEN FOR PRE ORDER. .
Loose item release on mid may ๐ŸŒน .
Bagi yg whatsapp/dm fida sebelum ni tanya youth utk loose item boleh laa grab SEKARANG! Jangan tunggu,youth ni hot item tau korang,seriously bukak order sejam je sold out sebab ramai dah aware kebaikkan youth! Rugiiii tak grab awal ๐Ÿ˜Œ Ada yang msg fida masa item dah sold out,hakak pun tak dapek nak nolong ๐Ÿ˜… .
.
P/s : Heliza Helmi pun pakai youth skincare tauu! Dia grab masa promo ni sebab dapat radiance c+e freee! .
.

3๏ธโƒฃ *Youth Activating Serum (30ml)* .
๐ŸŒธ *Serum penting untuk membina semula & memperbaiki sel-sel kulit supaya lebih berseri & muda!*
๐ŸŒธ *10x ganda bahan aktif Youth Complex yg membantu utk menjana & memperbaharui sel kulit secara kritikal.*
๐ŸŒธ *Menggalakkan penghasilan kolagen & pembaharuan pada peringkat sel yg membantu kulit kelihatan lebih muda & sangat berseri. *
*Bahan utama :*
โ™ฆ๏ธ *YOUTH Complex dengan Apple Cell*
โ™ฆ๏ธ *Lotus Japonicus*
โ™ฆ๏ธ *Vitamin A Berkapsul*
.
Nak tahu lebih lanjut click je link kat bio utk whatsapp fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
0136480853
0136480853
.
#skincareawareness #prumay #loveyourskin #skinproducts #choosethebestskincare #youthseremban #shakleefieda #shakleefiedaseremban #youthfieda #youthtoner #toneryouthfieda


1

OPEN FOR PRE ORDER. .
Loose item release on mid may ๐ŸŒน .
Bagi yg whatsapp/dm fida sebelum ni tanya youth utk loose item boleh laa grab SEKARANG! Jangan tunggu,youth ni hot item tau korang,seriously bukak order sejam je sold out sebab ramai dah aware kebaikkan youth! Rugiiii tak grab awal ๐Ÿ˜Œ Ada yang msg fida masa item dah sold out,hakak pun tak dapek nak nolong ๐Ÿ˜… .
.
P/s : Heliza Helmi pun pakai youth skincare tauu! Dia grab masa promo ni sebab dapat radiance c+e freee! .
.
2๏ธโƒฃ *Youth Perfecting Skin Toner (177ml)* ๐ŸŒธ *Dirumus khas untuk buangkan sel-sel kulit mati (yg menjadikan kulit kusam) dan bahan-bahan berbahaya toksin pencemaran.*
๐ŸŒธ *Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan & membekalkan nutrisi kepada kulit supaya lebih cerah & berseri.*
โžก๏ธ *Bahan utama :*
โ™ฆ๏ธ *Vital Repair+ยฎ๏ธ๏ธ*
โ™ฆ๏ธ *Muscadine Grape Extract*
โ™ฆ๏ธ *Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan*
.
Nak tahu lebih lanjut click je link kat bio utk whatsapp fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
0136480853
0136480853
.
#skincareawareness #prumay #loveyourskin #skinproducts #choosethebestskincare #youthseremban #shakleefieda #shakleefiedaseremban #youthfieda #youthtoner #toneryouthfieda


1

OPEN FOR PRE ORDER. .
Loose item release on mid may ๐ŸŒน .
Bagi yg whatsapp/dm fida sebelum ni tanya youth utk loose item boleh laa grab SEKARANG! Jangan tunggu,youth ni hot item tau korang,seriously bukak order sejam je sold out sebab ramai dah aware kebaikkan youth! Rugiiii tak grab awal ๐Ÿ˜Œ Ada yang msg fida masa item dah sold out,hakak pun tak dapek nak nolong ๐Ÿ˜… .
Kalau korang jenis yang banyak pakai make up,jenis yang pentingkan kecantikkan hari2 terutama depan suami dan dalam masa yang sama nak jugak kulit cantik tanpa make up,korang kena pilih skincare betul2. Atau korang memang jenis nak cantik tanpa make up pun kena pilih skincare betul2 sebab cuaca sekarang memang cepat merosakkan kulit kalau tak jaga. Fida pernah salah pilih skincare dan akhirnya kulit muka jadi teruk sangat. Masa tu zaman modelling pulak,kenalaa pakai make up tebal nak cover depan camera kan. Pilihla skincare yg asas dia natural dan kurang chemical untuk kulit korang. Kita nak wajah kita cantik lama kan ๐Ÿ˜Š .
.
P/s : Heliza Helmi pun pakai youth skincare tauu! Dia grab masa promo ni sebab dapat radiance c+e freee! .
1๏ธโƒฃ *Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)*
.
๐ŸŒบYang ni pencuci muka 3 dalam 1..
๐ŸŒบ Membersihkan kulit dgn mendalam, memperhalus kulit dgn lembut (exfoliation) & menyediakan kulit utk langkah seterusnya
๐ŸŒบ Yang paling best,cleanser ni tidak mengandungi sabun, tidak berbuih, & mempunyai PH seimbang (tidak memedihkan kulit)
๐ŸŒบ Untuk korang yang selalu make up,cleanser ni boleh digunakan sebagai โ€˜make-up removerโ€™ jugak ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
โžก๏ธ *Bahan utama :*
โ™ฆ๏ธ *Vital Repair+ยฎ๏ธ๏ธ*
โ™ฆ๏ธ *Muscadine Grape Extract*
โ™ฆ๏ธ *Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan* .
Lagi 5 produk gambar yang seterusnya ye ๐ŸŒบ
Nak tahu lebih lanjut click je link kat bio utk whatsapp fida okey ๐Ÿ‘๐Ÿป
0136480853
0136480853
.
#skincareawareness #prumay #loveyourskin #skinproducts #choosethebestskincare #youthseremban #shakleefieda #shakleefiedaseremban #youthfieda


0

The end of the page