#shakleelavenderheights

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleeseremban2#shakleelavenderheights#shakleesenawang#shakleeparoijaya#shakleepanchorjaya#vitaleashaklee#shakleerahang#zatbesi#bahayaanemia#bahayahbrendahuntukibuhamil#anemia#hbrendah#iron#bahayahbrendah#shakleesikamat#ostematrixfieda#calciumaddition#shakleefieda#lenguhkaki#crampkaki

Hashtags #shakleelavenderheights for Instagram

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"BACAAN HB NAIK DAN STABIL HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey 👍🏻
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

by @qashwaauri_healthandbeauty

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey 👍🏻
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey 👍🏻
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

by @ernieon9

🌼 SET PUASA 🌼
.
Set Berpuasa Shaklee ini ada 3 jenis minuman berkhasiat iaitu ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes dan Performance Drinks.
.
Apa fungsi ketiga-tiga minuman berkhasiat ini?
.
🍺Energizing Soy Protein - Sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama. Juga sangat bagus untuk mereka yang ada masalah gastrik. Bonus mencantikkan kulit.
.
🍺Meal Shakes - Sumber multivitamin yang terbaik bagi memastikan badan mendapat bekalan nutrien yang cukup. Boleh membantu proses detoksifikasi dan mengelak sembelit masa berpuasa. .
.
🍺Performance Drink - Minuman isotonik tetapi tanpa gas. Bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia boleh mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia menyeimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi ia mmebuat badan kekal rasa segar. jadi anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Siapa yang perlukan set berpuasa ini :
.
💚Pekerja
💚Pelajar
💚Ibu mengandung
💚Ibu yang menyusukan anak
💚Orang yang ada Gastrik .
💚Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan) .
💚Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
💚Warga tua
.
Berminat nak dapatkan produk Shakkee boleh roger2 Siti @ klik link di bio sdm/pm/wsp/kol di www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleemantin #shakleesikamat #shakleetmnwarisan #shakleekgpantai #shakleelavenderheights #shakleenegerisembilan
.
#Puasa
#shaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#Mealshakes
#performancedrinkshaklee
#GASTRIK

Negeri Sembilan
0

by @ernieon9

🌼 SET PUASA 🌼
.
Set Berpuasa Shaklee ini ada 3 jenis minuman berkhasiat iaitu ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes dan Performance Drinks.
.
Apa fungsi ketiga-tiga minuman berkhasiat ini?
.
🍺Energizing Soy Protein - Sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama. Juga sangat bagus untuk mereka yang ada masalah gastrik. Bonus mencantikkan kulit.
.
🍺Meal Shakes - Sumber multivitamin yang terbaik bagi memastikan badan mendapat bekalan nutrien yang cukup. Boleh membantu proses detoksifikasi dan mengelak sembelit masa berpuasa. .
.
🍺Performance Drink - Minuman isotonik tetapi tanpa gas. Bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia boleh mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia menyeimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi ia mmebuat badan kekal rasa segar. jadi anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Siapa yang perlukan set berpuasa ini :
.
💚Pekerja
💚Pelajar
💚Ibu mengandung
💚Ibu yang menyusukan anak
💚Orang yang ada Gastrik .
💚Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan) .
💚Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
💚Warga tua
.
Berminat nak dapatkan produk Shakkee boleh roger2 Siti @ klik link di bio sdm/pm/wsp/kol di www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleemantin #shakleesikamat #shakleetmnwarisan #shakleekgpantai #shakleelavenderheights #shakleenegerisembilan
.
#Puasa
#shaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#Mealshakes
#performancedrinkshaklee
#GASTRIK

Negeri Sembilan
0

by @ernieon9

✔VIVIX Shaklee Pilihan No 1
Vivix kaya dengan Polyphenol & Resveratrol
.
Apa tu Polyphenol & Resveratrol?
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan #Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.
.
Vivix yang dibuktikan dengan kajian dapat membantu👇 ✅Mengurangkan paras gula dalam badan bagi pesakit Diabetes
✅Mengurangkan tekanan darah bagi pesakit darah tinggi
✅Membantu melawan penyakit kanser & fibroid
✅Membantu mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk)
✅Membantu dalam memulihkan fungsi jantung
✅Menyokong kesihatan sendi
✅Mengurangkan kesan penuaan (awet muda)
.
⚠ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
☎siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleemantin #shakleesikamat #shakleecoralheight #shakleelavenderheights #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa

Negeri Sembilan
0

by @ernieon9

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE ✅merupakan antara supplement terbaik yg pernah dihasilkan oleh shaklee untuk membantu membekalkan tenaga berpanjangan bagi mereka yang mengamalkannya

Siapa yang boleh ambil performance drink? ✅atlit
✅orang berpuasa (ambil waktu berbuka)
✅ibu mengandung
✅ibu menyusu
✅pelajar
✅tiada selera makan
✅cirit birit *baby bawah umur 2 bulan tak boleh amik pd ✅Performance Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (Human-powered Flight Programme). ✅Performance Shaklee merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. ✅Melalui perkakasan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang PALING JAUH, iaitu 72 batu dan rekod itu masih kekal hingga kini.

Apa yang specialnya PD ni? 🤔 ✅kurang gula dan tidak bergas ✅tiada kolestrol ✅tidak mengandungi bahan pengawet, bahan tiruan atau pewarna tambahan ✅mempunyai kepekatan karbo yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap utk kekalkan paras gula dalam darah ✅dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu cepatkan penyerapan air/cecair (elektrolit) didalam tubuh ✅Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh

PROMO MAY !
*Performance Drink Orange Shaklee*
BUY 2 LESS 10%
.
☎️siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleesikamat #shakleewarisanputri #shakleetmnmargosa #shakleetmnkobena #shakleetmnrasah #shakleelavenderheights #shakleemantin

Negeri Sembilan
0

by @ernieon9

Beberapa hari ni saya dihujani banyak pertanyaan dari customer yang berminat dengan vivix!
.
Ada yang tanya, “Vivix tu apa?”
“Ada apa2 kesan ke kalau nak berikan pada ibu/bapa saya, sebab dia ada diabetes dan darah tinggi..”
.
.
Jadi ada baiknya saya kongsikan jawapan saya dengan semua supaya mudah untuk anda faham ye.. 😊
.
👉Vivix ni salah satu produk shaklee yang paling mahal dan sangat berkualiti.
.
👉 Vivix TIDAK di tambah dengan GULA, PERISA TAMBAHAN, BAHAN PENGAWET / SEBARANG BAHAN KIMIA. .
😍 Sebab itu lah ia beri khasiat yang sangat tinggi pada kita malah bahan yg terkandung dalam vivix tu sendiri adalah dari sumber campuran botani yang kaya dengan polifenol.
.
👉 Polifenol ni lah yang bertindak sebagai ANTI-OKSIDAN dan Anti-penuaan sel secara semula jadi.
.
Tahu kan? Punca penyakit2 kronik seperti sakit sendi, diabetes, kanser semua tu berpunca dari KERADANGAN PADA SEL YANG SANGAT TINGGI??
.
Jadi, untuk elakkan sel2 dalam badan kita ni menjadi teruk dan semakin rosak, selain dari pengambilan ubatan atau prosedur lain dari doktor, saya amat cadangkan untuk ambil vivix sebagai tambahan untuk tubuh kita.

Kenapa vivix?
Sebabnya, Vivix membaikpulih sel-sel dangan 4 cara:

1⃣Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA badan kita

2⃣Pengawal Genetik – memperlahankan penuaan pada peringkat selular

3⃣Penurunn tenaga selular – merangsang biogenisis Mitochondria

4⃣Penimbunan Protein AGE – 10 kali lebih berkesan berbanding Resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE. 👆👆 Ini lah KEISTIMEWAAN VIVIX!
Vivix Bantu kesihatan Menyeluruh pada tubuh kita.
Ada banyak sangat kesan2 positif yang kami terima, malah ada yang kembali sihat dari penyakit yg di hidapinya selepas mengamalkan pengambilan vivix sebagai suplimen tambahan secara konsisten.

Hubungi sy Siti
📲 www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleesenawang #shakleeparoi #shakleetmnmargosa #shakleetmnkobena #shakleelavenderheights

Seremban (City)
0

by @ernieon9

Assalamualaikum...
.
Sempena bulan mei kami ada promo. Beli 2 dapat discount 10%... Berbaloikan??
.
Nak order? Pm/dm/call saya
☎️siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleesikamat #shakleetmnkobena #shakleemantin #shakleecoralheight #shakleelavenderheights

Negeri Sembilan
0

by @ernieon9

Assalamualaikum Uollss.. hari ini siti nak cerita tentang kelebihan Shaklee Lecithin:-
🔮 Ia menggalakkan fungsi optimum otak
🔮 Ia memecahkan lemak dan membantu mengurangkan berat badan
🔮ia menurunkan kolesterol serum
🔮Ia menyerap vitamin larut lemak, bantu tubuh menyerap vitamin A,D,E,K.
🔮Ia membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati
🔮Ia bertindak sebagai pemecah lemak dan pelarut untuk kolesterol, triglyceries, dan lemak2 lain.
🔮 Ia pelangsingan (menghalang obesiti)

Woww..banyaknya kelebihan lecithin..haa..pada yang nak kurus dengan cara yang sihat tu..meh try Shaklee Lecithin ni..inshaaAllah..kita usaha..selebihnya tawakal..😍📲dm, pm siti for more details.
📲www.wasap.my/601123642035
😍😍harga kasih sayang #shakleelecithin
#shakleemalaysia
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu#shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleelavenderheights #shakleetmnmargosa #shakleelavenderheight #shakleesenawang #shakleetmnkobena #teamsihatdancantik #slimworld #amalkangayahidupsihat #jomkurus

Seremban (City)
1

by @ernieon9

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE ✅merupakan antara supplement terbaik yg pernah dihasilkan oleh shaklee untuk membantu membekalkan tenaga berpanjangan bagi mereka yang mengamalkannya

Siapa yang boleh ambil performance drink? ✅atlit
✅orang berpuasa (ambil waktu berbuka)
✅ibu mengandung
✅ibu menyusu
✅pelajar
✅tiada selera makan
✅cirit birit *baby bawah umur 2 bulan tak boleh amik pd ✅Performance Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (Human-powered Flight Programme). ✅Performance Shaklee merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. ✅Melalui perkakasan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang PALING JAUH, iaitu 72 batu dan rekod itu masih kekal hingga kini.

Apa yang specialnya PD ni? 🤔 ✅kurang gula dan tidak bergas ✅tiada kolestrol ✅tidak mengandungi bahan pengawet, bahan tiruan atau pewarna tambahan ✅mempunyai kepekatan karbo yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap utk kekalkan paras gula dalam darah ✅dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu cepatkan penyerapan air/cecair (elektrolit) didalam tubuh ✅Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh

PROMO MAY !
*Performance Drink Orange Shaklee*
BUY 2 LESS 10%
.
☎️siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleemantin #shakleesikamat #shakleelavenderheights #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleetmnmargosa #shakleetmnkobena


2

by @ernieon9

Beberapa hari ni saya dihujani banyak pertanyaan dari customer yang berminat dengan vivix!
.
Ada yang tanya, “Vivix tu apa?”
“Ada apa2 kesan ke kalau nak berikan pada ibu/bapa saya, sebab dia ada diabetes dan darah tinggi..”
.
.
Jadi ada baiknya saya kongsikan jawapan saya dengan semua supaya mudah untuk anda faham ye.. 😊
.
👉Vivix ni salah satu produk shaklee yang paling mahal dan sangat berkualiti.
.
👉 Vivix TIDAK di tambah dengan GULA, PERISA TAMBAHAN, BAHAN PENGAWET / SEBARANG BAHAN KIMIA. .
😍 Sebab itu lah ia beri khasiat yang sangat tinggi pada kita malah bahan yg terkandung dalam vivix tu sendiri adalah dari sumber campuran botani yang kaya dengan polifenol.
.
👉 Polifenol ni lah yang bertindak sebagai ANTI-OKSIDAN dan Anti-penuaan sel secara semula jadi.
.
Tahu kan? Punca penyakit2 kronik seperti sakit sendi, diabetes, kanser semua tu berpunca dari KERADANGAN PADA SEL YANG SANGAT TINGGI??
.
Jadi, untuk elakkan sel2 dalam badan kita ni menjadi teruk dan semakin rosak, selain dari pengambilan ubatan atau prosedur lain dari doktor, saya amat cadangkan untuk ambil vivix sebagai tambahan untuk tubuh kita.

Kenapa vivix?
Sebabnya, Vivix membaikpulih sel-sel dangan 4 cara:

1⃣Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA badan kita

2⃣Pengawal Genetik – memperlahankan penuaan pada peringkat selular

3⃣Penurunn tenaga selular – merangsang biogenisis Mitochondria

4⃣Penimbunan Protein AGE – 10 kali lebih berkesan berbanding Resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE. 👆👆 Ini lah KEISTIMEWAAN VIVIX!
Vivix Bantu kesihatan Menyeluruh pada tubuh kita.
Ada banyak sangat kesan2 positif yang kami terima, malah ada yang kembali sihat dari penyakit yg di hidapinya selepas mengamalkan pengambilan vivix sebagai suplimen tambahan secara konsisten.

Hubungi sy Siti
📲 www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleesenawang #shakleeparoi #shakleetmnmargosa #shakleetmnkobena #shakleelavenderheights #shakleeseremban3


0

by @ernieon9

Beberapa hari ni saya dihujani banyak pertanyaan dari customer yang berminat dengan vivix!
.
Ada yang tanya, “Vivix tu apa?”
“Ada apa2 kesan ke kalau nak berikan pada ibu/bapa saya, sebab dia ada diabetes dan darah tinggi..”
.
.
Jadi ada baiknya saya kongsikan jawapan saya dengan semua supaya mudah untuk anda faham ye.. 😊
.
👉Vivix ni salah satu produk shaklee yang paling mahal dan sangat berkualiti.
.
👉 Vivix TIDAK di tambah dengan GULA, PERISA TAMBAHAN, BAHAN PENGAWET / SEBARANG BAHAN KIMIA. .
😍 Sebab itu lah ia beri khasiat yang sangat tinggi pada kita malah bahan yg terkandung dalam vivix tu sendiri adalah dari sumber campuran botani yang kaya dengan polifenol.
.
👉 Polifenol ni lah yang bertindak sebagai ANTI-OKSIDAN dan Anti-penuaan sel secara semula jadi.
.
Tahu kan? Punca penyakit2 kronik seperti sakit sendi, diabetes, kanser semua tu berpunca dari KERADANGAN PADA SEL YANG SANGAT TINGGI??
.
Jadi, untuk elakkan sel2 dalam badan kita ni menjadi teruk dan semakin rosak, selain dari pengambilan ubatan atau prosedur lain dari doktor, saya amat cadangkan untuk ambil vivix sebagai tambahan untuk tubuh kita.

Kenapa vivix?
Sebabnya, Vivix membaikpulih sel-sel dangan 4 cara:

1⃣Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA badan kita

2⃣Pengawal Genetik – memperlahankan penuaan pada peringkat selular

3⃣Penurunn tenaga selular – merangsang biogenisis Mitochondria

4⃣Penimbunan Protein AGE – 10 kali lebih berkesan berbanding Resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE. 👆👆 Ini lah KEISTIMEWAAN VIVIX!
Vivix Bantu kesihatan Menyeluruh pada tubuh kita.
Ada banyak sangat kesan2 positif yang kami terima, malah ada yang kembali sihat dari penyakit yg di hidapinya selepas mengamalkan pengambilan vivix sebagai suplimen tambahan secara konsisten.

Hubungi sy Siti
📲 www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleesenawang #shakleeparoi #shakleetmnmargosa #shakleetmnkobena #shakleelavenderheights


0

by @ernieon9

Assalamualaikum Uollss.. hari ini siti nak cerita tentang kelebihan Shaklee Lecithin:-
🔮 Ia menggalakkan fungsi optimum otak
🔮 Ia memecahkan lemak dan membantu mengurangkan berat badan
🔮ia menurunkan kolesterol serum
🔮Ia menyerap vitamin larut lemak, bantu tubuh menyerap vitamin A,D,E,K.
🔮Ia membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati
🔮Ia bertindak sebagai pemecah lemak dan pelarut untuk kolesterol, triglyceries, dan lemak2 lain.
🔮 Ia pelangsingan (menghalang obesiti)

Woww..banyaknya kelebihan lecithin..haa..pada yang nak kurus dengan cara yang sihat tu..meh try Shaklee Lecithin ni..inshaaAllah..kita usaha..selebihnya tawakal..😍📲dm, pm siti for more details.
📲www.wasap.my/601123642035
😍😍harga kasih sayang #shakleelecithin
#shakleemalaysia
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu#shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleelavenderheights #shakleetmnmargosa #shakleelavenderheight #shakleesenawang #shakleetmnkobena #teamsihatdancantik #slimworld #amalkangayahidupsihat #jomkurus

Negeri Sembilan
0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Selamat petang semua 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP 🥛korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🤰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

by @qashwaauri_healthandbeauty

Selamat petang semua. Da lunch ke tu 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP 🥛korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🤰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0