#shakleemantin

Instagram photos and videos

#shakleemantin#shakleemalaysia#shakleekajang#shakleenilai#shakleenegerisembilan#shakleeselangor#shakleebrunei#shakleebangi#pengedarshaklee#shakleeNilaiImpian#shakleeputrajaya#shakleekedah#shakleepenang#shakleenilai3#codshaklee#shakleeyouthskincare#shakleevivix#shakleesabah#shakleeSingapore#sayajualShaklee

Hashtags #shakleemantin for Instagram

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

Beli 3 Botol Vitamin C Sustained Release+ Free Chewable C Plus ✅ Kuatkan imun sistem badan. ✅ Mencantikkan kulit ✅ Makanan kepada sel kulit untuk melawat segala virus dan bakteria. ✅ Melindungi kulit dari sinaran Uv ✅ Mengekalkan keanjalan, kesihatan dan membersihkan kulit wajah.

Nakla promo Vitamin C ni. Boleh. Pakat-pakat share dengan member pun boleh😊

Wasap/call: 0126442849

#shakleemantin
#shakleeputraya
#shakleeberanang
#shakleenilai
#shakleeselangor


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

Weight gain set!! Try it now
For a better u
#akakgigijualshaklee #shakleemantin #shakleesemenyih #shakleeberanang


0

Siapa yg rasa berat tu tak naik2 dan sgt bimbang
Jom dptkan berat ideal dgn shaklee😉

CheAh takleh amik ni..berseelra jadinya😅😅 #akakgigijualshaklee #shakleesemenyih #shakleemantin #shakleemalaysia #shakleeberanang


0

Best July promotion!! Lets be healthy 💪🏻🥰
#akakgigijualshaklee #shakleesemenyih #shakleeberanang #shakleemantin


0

Mampu ke kita ambil 7.5 biji limau sehari?
Mampu ke kita ambil 6 cawan brokoli sehari?
Mampu ke kita ambil 119 lobak sehari?
Banyak tu dan kosnya tinggi... Kalau tanya saya, memang saya tak mampu? Bukan sahaja tak mampu, malahan kosnya pun blh tahan tinggi... Apa susah, Vit C SR Shaklee kan ade.... Jadi penyelesaian yang mudah bagi saya ialah saya ambil sebiji Vit C Sr Shaklee setiap hari, sebiji pil tetapi punya khasiat yang terbaik dan mencukupi... Jom, sesiapa nak cukupkan keperluan harian Vit C bolehla ambil Vit C Shaklee macam saya.... Dm
www.wasap.my/01151236700
#izzahshaklee
#shakleenilai
#shakleen9
#shakleemantin
#vitcsrshaklee


0

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

☘️ Sustained Release Vita C Plus ☘️ - Membantu meningkatkn sistem imun - Membantu penyerapan zat besi ( elok di consume bersama dengan Vitalea Iron )
- Kecantikan kulit & bantu proses penyembuhan luka 💗Beza vit c shaklee n klinik💗

Boleh cuma kte explain kat customer ape beza Shaklee punya Vit C dengan klinik punya.. Shaklee punya ada konsep Sustained Release di mana 100mg akan dilepaskan dlm badan setiap jam selama 5 jam.

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

Vitamin C sangat penting untuk ibu hamil!
.
Vitamin C adalah kunci untuk penyerapan optimum zat besi ke dalam badan bagi memastikan kandungan sel darah merah cukup untuk ibu & bayi.
.
Waktu hamil, vitamin C sangat penting untuk ibu salurkan pda bayi tau. Tak cukup kalau harapkan dari makanan kita je.
.
Kalau nak order & consultation cara makan, WhatsApp shaklee mini Nutritionist di no ni ⤵️
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #vitamincshaklee #vitamincshakleepromo #vitamincshakleemurah #vitamincshakleenilai #vitamincshakleeoriginal #vitamincshakleesepang #vitamincshakleebangi #vitamincshakleekajang #vitaminckanakkanak


0

Cuaca tak menentu sekarang ni. Kejap hujan kejap panas.
.
Siapa yang ada imun badan yang lemah memang mendapat la demam tu. Huhu..
.
Vitamin C terbukti berkesan dalam meningkatkan imun badan tau. Elak demam yang kerap & berpanjangan.
.
Biasanya yang dah makan vitamin C Shaklee ni memang akan jatuh cinta dengan keberkesanannya.
.
Tak percaya? Boleh cuba. Sehari 50 sen je kos.
.
Kalau nak order & consultation cara makan, WhatsApp certified mini nutritionist di no ni ⤵️
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #vitamincshaklee #vitamincshakleepromo #vitamincshakleemurah #vitamincshakleenilai #vitamincshakleeoriginal #vitamincshakleesepang #vitamincshakleebangi #vitamincshakleekajang #vitaminckanakkanak


0

Siapa yang selalu bersin2 waktu pagi? Angkat tangan! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
Rasa nak tercabut hidung kan?
Sampai melecet hidung dok sok sek sok sek.
.
Cuba amalkan Sustained Release Vita C Shaklee ni. Teknologi sustained release untuk vitamin C semulajadi ni power tau. Ramai dah hilang sinus bila amalkan dengan konsisten.
.
Kalau nak order & consultation cara makan, WhatsApp no ni ⤵️
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #vitamincshaklee #vitamincshakleepromo #vitamincshakleemurah #vitamincshakleenilai #vitamincshakleeoriginal #vitamincshakleesepang #vitamincshakleebangi #vitamincshakleekajang #vitaminckanakkanak #ubatresdungorganik #ubatresdung #ubatsinus #ubatselsemaorganik


1

Semakin usia meningkat semakin berkurangan kolagen didalam badan kita.... Akibatnya, kulit menjadi semakin tua dan timbul berbagai-bagai masalah.... Jom, mulai hari ini, detik ini kita amalkan Vit C Sr Shaklee untuk menampung kekurangan kolagen didalam badan.... Hasilnya, in shaa Allah kulit makin berseri, parut semakin pudar, jerawat pun segan silu nak munculkan diri... Meh dm saya kalau Berminat
www.wasap.my/01151236700
#shakleenilai
#shakleen9
#shakleemantin
#izzahshaklee
#vitcsrshaklee


0

CUSTOMER’S FEEDBACK ON #OMEGAGUARD
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #omegaguardshaklee #vitaminkanakkanak


0

CUSTOMER’S FEEDBACK ON #OMEGAGUARD
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #omegaguardshaklee #seteczemashaklee


0

☘️ Sustained Release Vita C Plus ☘️ - Membantu meningkatkn sistem imun - Membantu penyerapan zat besi ( elok di consume bersama dengan Vitalea Iron )
- Kecantikan kulit & bantu proses penyembuhan luka 💗Beza vit c shaklee n klinik💗

Boleh cuma kte explain kat customer ape beza Shaklee punya Vit C dengan klinik punya.. Shaklee punya ada konsep Sustained Release di mana 100mg akan dilepaskan dlm badan setiap jam selama 5 jam.

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya


0

CUSTOMER’S FEEDBACK ON #OMEGAGUARD
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #omegaguardshaklee


0

CUSTOMER’S FEEDBACK ON #OMEGAGUARD
.
📲 012-2207966
📲 012-2207966
📲 012-2207966
.
.
#shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleesepang #shakleeseremban #shakleemantin #shakleepajam #omegaguardshaklee #anakdemam


0