#shakleepanchorjaya

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleepanchorjaya#shakleeseremban2#shakleeampangan#pengedarshakleeseremban#ShakleeMalaysiaMurah#shakleeseremban3#shakleeserembanjaya#Shakleesenawang#shakleerasah#shakleeparoi#codshaklee#shakleemalaysiaigshop#codshakleeseremban#promoshaklee#serembanmacammacamada#shakleemurah#shakleeEffect

Hashtags #shakleepanchorjaya for Instagram

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Selamat petang semua 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP πŸ₯›korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🀰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Selamat petang semua. Da lunch ke tu 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP πŸ₯›korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🀰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹Tengok sendiri perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang πŸ’ƒ
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Lecithin + HerbLax 🌿
.
.
. *KELEBIHAN LECITHIN* *1. Bantu memecahkan lemak dan kolestrol* πŸ‘‰πŸΌLecithin bertindak as a pembersih salur darah *2. Menghalang obesiti* πŸ‘‰πŸΌAmbil lecithin dengan kuantiti yang betul akan bantu percepatkan pembakaran lemak degil *3. Mengelakkan kulit bersisik atau kering* πŸ‘‰πŸΌTerutama yg suka guna aircond. Lecithin bantu membentuk membran sel, melembapkan serta menghaluskan kulit supaya kulit semakin cantik dan melambatkan penuaan *4. Menghalang darah tinggi* πŸ‘‰πŸΌLecithin bantu menggalakkan peredaran darah agar darah tidak tersumbat atau tersekat *5. Membantu masalah sembelit* πŸ‘‰πŸΌLecithin bantu melembutkan najis dan buang toksin dalam usus
.
.
.
🌹HerbLax
.
β€’ Pembersihan najis yang tersekat
β€’ Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
β€’ Membantu masalah sembelit
β€’ Mengempiskan perut
β€’ Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut
.
Wassap fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #nakkurussihat #nakkurusbudget #sihat #nakkempiskanperut #nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


0

WAH! DAH KURUS! 😍
.
.
Nak KURUS tapi xkeluar duit banyak? Nah! Set kurus budget!! Harga asal rm 121, TAPI wassap fida sekarang,fida bagi harga promotion siap dengan consultation FREE!! 🌹🌹🌹🌹
.
.
. *KELEBIHAN LECITHIN* *1. Bantu memecahkan lemak dan kolestrol* πŸ‘‰πŸΌLecithin bertindak as a pembersih salur darah *2. Menghalang obesiti* πŸ‘‰πŸΌAmbil lecithin dengan kuantiti yang betul akan bantu percepatkan pembakaran lemak degil *3. Mengelakkan kulit bersisik atau kering* πŸ‘‰πŸΌTerutama yg suka guna aircond. Lecithin bantu membentuk membran sel, melembapkan serta menghaluskan kulit supaya kulit semakin cantik dan melambatkan penuaan *4. Menghalang darah tinggi* πŸ‘‰πŸΌLecithin bantu menggalakkan peredaran darah agar darah tidak tersumbat atau tersekat *5. Membantu masalah sembelit* πŸ‘‰πŸΌLecithin bantu melembutkan najis dan buang toksin dalam usus
.
.
.
🌹HerbLax
.
β€’ Pembersihan najis yang tersekat
β€’ Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
β€’ Membantu masalah sembelit
β€’ Mengempiskan perut
β€’ Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut
.
Wassap fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #nakkurussihat #nakkurusbudget #sihat #nakkempiskanperut #nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


0

SUPER PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Tiga ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
VIT C + ESP + VIT E
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Vitamin E
.
Kelebihan Vitamin E Untuk Kesihatan:

1. Pelindung Sel Darah Merah
2. Ketahanan Tubuh
3. Antioksidan
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Your best service SID
Fida
0136480853
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Ni fida selit info bahaya bacaan hb rendah kat ibu 🀰🏻dan baby πŸ‘ΆπŸ» untuk yg malas baca panjang2. Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang πŸ’ƒ
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Herblax + ESP + Omega Guard
.
🌹HerbLax
.
*KEBAIKAN HERBLAX:*
.
β€’ Pembersihan najis yang tersekat
β€’ Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
β€’ Membantu masalah sembelit
β€’ Mengempiskan perut
β€’ Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
🌹ESP
.
Bagus untuk tenaga
bagus untuk skin
bagus untuk kulit berjerawat
sunburn, parut
bagus untuk rawat luka bersalin, bagus untuk kesuburan
bagus utk yg nak ikhtiar hamil
bagus utk milkbooster
*MINUM SEBELUM MAKAN* : Bagus untuk yang hendak menurunkan berat badan atau maintain berat badan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
🌹Omega Guard
.
*KEBAIKAN OMEGA GUARD DARI SUDUT KESIHATAN* ...
🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🌸 Anti-radang untuk penyakit sendi
🌸 Mengurangkan symptom allergi terutama alahan pada kulit
🌸 Membaiki kulit kering dan melambatkan kedutan pada muka
🌸 Memelihara kesihatan otak untuk lebih fokus ( bagus duntuk bayi dan pelajar)
🌸 Mengawal paras kolestrol
🌸 Membakar lemak dan turunkan badan
🌸 Membantu mengatasi masalah gout dan sakit sendi
🌸 Membantu masalah asthma
🌸 Bagus untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak dan mata baby kerana mengandungi kandungi DHA.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


0

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang πŸ’ƒ
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Herblax + ESP + Omega Guard
.
🌹HerbLax
.
*KEBAIKAN HERBLAX:*
.
β€’ Pembersihan najis yang tersekat
β€’ Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
β€’ Membantu masalah sembelit
β€’ Mengempiskan perut
β€’ Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
🌹ESP
.
Bagus untuk tenaga
bagus untuk skin
bagus untuk kulit berjerawat
sunburn, parut
bagus untuk rawat luka bersalin, bagus untuk kesuburan
bagus utk yg nak ikhtiar hamil
bagus utk milkbooster
*MINUM SEBELUM MAKAN* : Bagus untuk yang hendak menurunkan berat badan atau maintain berat badan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
🌹Omega Guard
.
*KEBAIKAN OMEGA GUARD DARI SUDUT KESIHATAN* ...
🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🌸 Anti-radang untuk penyakit sendi
🌸 Mengurangkan symptom allergi terutama alahan pada kulit
🌸 Membaiki kulit kering dan melambatkan kedutan pada muka
🌸 Memelihara kesihatan otak untuk lebih fokus ( bagus duntuk bayi dan pelajar)
🌸 Mengawal paras kolestrol
🌸 Membakar lemak dan turunkan badan
🌸 Membantu mengatasi masalah gout dan sakit sendi
🌸 Membantu masalah asthma
🌸 Bagus untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak dan mata baby kerana mengandungi kandungi DHA.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


1

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang πŸ’ƒ
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Herblax + ESP + Omega Guard
.
🌹HerbLax
.
*KEBAIKAN HERBLAX:*
.
β€’ Pembersihan najis yang tersekat
β€’ Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
β€’ Membantu masalah sembelit
β€’ Mengempiskan perut
β€’ Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
🌹ESP
.
Bagus untuk tenaga
bagus untuk skin
bagus untuk kulit berjerawat
sunburn, parut
bagus untuk rawat luka bersalin, bagus untuk kesuburan
bagus utk yg nak ikhtiar hamil
bagus utk milkbooster
*MINUM SEBELUM MAKAN* : Bagus untuk yang hendak menurunkan berat badan atau maintain berat badan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
🌹Omega Guard
.
*KEBAIKAN OMEGA GUARD DARI SUDUT KESIHATAN* 🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🌸 Anti-radang untuk penyakit sendi
🌸 Memgurangkan symptom allergi terutama alahan pada kulit
🌸 Membaiki kulit kering dan melambatkan kedutan pada muka
🌸 Memelihara kesihatan otak untuk lebih fokus ( bagus duntuk bayi dan pelajar)
🌸 Mengawal paras kolestrol
🌸 Membakar lemak dan turunkan badan
🌸 Membantu mengatasi masalah gout dan sakit sendi
🌸 Membantu masalah asthma
🌸 Bagus untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak dan mata baby kerana mengandungi kandungi DHA.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


1

Last day untuk promosi ini

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Nak jimat Boleh Beli Twin Pack pada harga RM302.10

Nak lagi JIMAT, beli Set Beli 6 PERCUMA 1 pada harga RM954. Ajak mak, adik, kakak, makcik, kawan pejabat share. Tapi kalau nak lagi jimat dengan Set B6P1 ni, anda boleh pilih untuk join masuk member terus dengan pembelian ini, FREE MEMBERSHIP + BONUS pada bulan OCT nanti

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

MUDA, CANTIK, KENYANG + TENAGA πŸ‘‰ Buat kita Kekal Muda. Kenapa? kerana Asid Amino dalam ESP membantu membina sel otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein badan, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan keremajaan kulit.
.
πŸ‘‰ Mencantikkan & menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.
.
πŸ‘‰πŸ»Memulihkan Pigmentasi – ESP Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.
.
πŸ‘‰πŸ»Memberi tenaga segera – ESP Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun. oleh itu, ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan,ketakutan..
.
Bulan ni promo esp tau..😍..yg baru mahu mencuba ESP boleh pm2 untuk more details😊😊 Nak COD ke mana² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Perfect Combination. Si Duo ini memang menakjubkan hasil yang diperolehi bila konsisten. These two are my Fav.
Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


2

Testimoni Set Cerah

Hah bukti tau.. Sapa Obses nak cerah, meh cuba.. Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


1

Obses sangat nak kulit cerah? nak cerah? Nak cerah?
------------------ Ini combo TERBAIK!!! Kenapa?

Sel kat muka tu lifetime dia 21hari je pastu mati dan have to generate a new one

Apakah bahan asas untuk bina sel?
Jawapan dia Protein

Bagaimana Shaklee membantu?
ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!

So amik ESP je kan mudah. Curah air sejuk, tambah ESP. Shake shake shake dan minum.

Nak kasi cerah?
Vitamin C lah jawap paling efektif untuk cerahkan kulit! All Around vitamin dia ni

So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cerah 😊. Bulan ni promosi tau. Boleh beli Twin Pack for both vitamin dan share dengan kawan yang nak cerah gak.
Twin Pack ESP RM302.10
Twin Pack Vitamin C RM186.30
Postage RM10.60 / RM21.60 (SS) πŸ“² 012 922 2415

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Another PWP 100uv Shaker Limited Edition Shaklee

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Set Gorgeous

How to get bag Jute merah menyala dan Shaker Shaklee ni? Both are limited edition ya. Selagi ada stock. Set ini bernilai RM448, add on RM12.70 untuk Jute Bag dan RM19.10 untuk Shaker Shaklee

Grab NOW kalau tak nak putih mata. Ada set lain lagi gak untuk dapat both limited items ni yer.. Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Ambil Set Menyusu Shaklee tapi dapat manfaat dan bonus lain. Saya sendiri dah rasa benda yang sama. Banyak masalah selesai ever since. Resdung is almost gone, allergic is long gone. Boleh makan seafood dengan aman dah tanpa perlu standby antihistamine. Apalagi? Kulit lebih lembut dan cerah yer.. Meh datang jumpa saya sendiri lah.. hehehehe... Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


1

Day 2 waking up with a sore knee is no fun at all plus the body ache sebab makyung tak reti duduk diam. Ke hulu ke hilir kemas rumah. 15 more days to welcome our soon to be born little one. Nanti masa pantang, I'll rest to the max.. Anyway, meh cuba Vivix untuk lebih sihat

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Okay.. Sebelum beradu, nak share tips menggempur si jerawat yang suka sangat nak duduk kat muka tuuuuu.. 3 sudu ESP setiap hari dan 2 biji Vitamin C, yang Shaklee punya ler
psssttt.. saya ambik 4 biji sehari, kulit makin berseri tau. Parut penyebab saya up dose Vit C tu pun dah semakin cerah.. Kena cuba baru tau..
Jangan cakap akak tak payung yer.. Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


1

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / VIT C TWIN PACK 5% OFF
ESP / VIT C BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Promosi September.

Dapatkan juga PWP Shaklee Shaker Limited Edition untuk setiap pembelian 100uv pada harga RM19.08 {retail RM33)

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Pasti lebih gembira bila parut hilang dan semakin pulih kan? Keyakinan diri pun bertambah. Yang pasti kena konsisten dan sabar. Kami tidak menjanjikan kesan seawal 3 hari.

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

SEPTEMBER 2016 PROMO
ESP / SR VIT-C PLUS TWIN PACK 5% OFF
ESP / SR VIT-C PLUS BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Parut Chicken Pox
Lambat tapi confirm hilang
Anda ada masalah yang sama?
Meh contact saya.. Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

They are back in stock.. Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Tips untuk Pembeli Bijak
Jangan lupa tanya soalanΒ² ini selain soalan yang berkaitan dengan masalah yang sedang anda hadapi

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


1

Bagaimana anda memilih vitamin anda?

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Saya sudah? Anda?
Yang tak hamil pun. oleh amalkan. Ini vitamin universal untuk semua. Untuk lebih sihat, Inshaa Allah

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


1

Parut Jerawat Hilang. Selesma pun tak jadi. 2 in 1 pula.. hehehhe

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


2

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Tahap kesihatan pengamal vitamin Shaklee terbukti lebih baik. Alhamdulillah, kami tidak salah memilih vitamin. Shaklee Landmark Study membuktikan segalanya.. Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Kenapa Vitamin C Shaklee lebih bagus dari yang lain? Sebab Vitamin c Shaklee ada bioflavonoid.

Benda ni lah yang bertugas untuk tingkatkan lagi keberkesanan Vitamin C tu.
Nak yang terbaik? Vitamin C Shaklee lah jawapannya.

Nak COD ke manaΒ² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan.
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect
#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing


0

Impian setiap wanita di luar sana. Kulit yang flawless, ceria sekata, tiada jeragat, tiada kesan parut jerawat, Jerawat Free and the list go on. With RM98.05 a bottle of 180 tablets, you can too. .
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda
.
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
.
AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415
.
#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Saya percaya dan yakin produkΒ² Shaklee dapat membantu dan
menambahbaik kesihatan tuan/puan, WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Vivix bukan setakat membantu anda awet muda 25tahun tetapi membantu melancarkan period dan menyelesaikan masalah dalaman juga.

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Pembelian Set Penuh Home Care Get Clean Shaklee akan menerima secara PERCUMA 1 Woven Bag Shaklee berwarna Hijau dan 1 botol spray Shaklee. Beg & botol ini tidak boleh di beli di manaΒ² branch. Set ini berharga RM215.64 including postage. Boleh bertahan 4-6 bulan bergantung kepada penggunaan di setiap rumah.

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Get Clean Concentrated Powder + Fabric Softener ~Tidak Bertoksik
~Hipoalergik
~Formula Pekat & Lebih Jimat
~pH Seimbang
~Rendaman tidak berbau

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Weekend ni mesti ramai makΒ² yang sibuk membersihkan rumah, cuci baju + kasut sekolah anakΒ² dan macamΒ² lagi. Apatah cuba guna Basic H untuk meringankan bebanan kerja. Rendam sekejap baju + kasut then basuh. Lantai bilik air yang berdaki pun xyah nak sental sangat, just siram dan biarkan and then gosokΒ² manja. Kuranglah sakit badan & letih
Kalau anak ada yang ada asthma, eczema, kulit sensitif lagi elok tujar kepada Basic H untuk basuh baju, peralatan mainan mereka. Chemical Free so kuranglah kan penyebab atau trigger kepada masalah kesihatan mereka. I did with my kids and they improved so much.

Sebotol hanya RM48.76 excluding postage dan ia mampu bertahan berbulanΒ².

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Peppermint Ginger Plus ~ mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. ~ memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut ~ membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.
saya percaya produk ini dapat membantu ramai orang. WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

DIABETES GESTATIONAL adalah KENCING MANIS KETIKA HAMIL

kawal ia dgn set SHAKLEE
=> B COMPLEX - yg menukar makanan lemak, karbo, protien kpd tenaga sekaligus mengurangkan keletihan. => VITALEA multivitamin & mineral yg lengkap dgn zat besi utk kesihatan optimum dan membantu meningkatkan HEMOGLOBIN. => VITA C antioksidan semulajadi yg mengukuhkan kapilari dan saluran drh. => ESP membekal tenaga dan indeks glisemik yg rendah sgt sesuai kpd pghidap kencing manis. => OSTEMATRIX kalsium magnesium yg lengkap dan seimbang dgn kadar penyerapan 99%. Menguatkan tulang dan gigi serta membekalkan kalsium yg mencukupi utk ibu dan bayi.

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

4 Vitamin ini adalah vitamin yang terdapat di dalam Set Bersalin Shaklee Asas. Setiap satunya mempunyai fungsi tersendiri dan saling bantu dalam meningkatkan fungsi vitamin yang lain. Ada 2 yang tengah out of stock these day dan hopefully stock akan sampai soon.
Saya percaya produk ini dapat membantu dan menambahbaik kesihatan ibuΒ² ketika di dalam pantang kerana saya sendiri sudah merasainya.
WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Repeat order customer untuk kawannya. Benda baik orang memang suka share, kongsi. Thanks ya

WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Produk Hot bulan ini sempena promosi Beli 6 percuma 1 ataupun Twin pack 5% off. Sekiranya ada masalah sendi, sakitΒ² badan, sakitΒ² tulang, Saya percaya produk ini dapat membantu dan menambahbaik kesihatan tuan/puan, WhatsApp saya di 012 922 2415

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

4 Biji Ostematrix + 1 biji SR Vita-C Plus menu wajib makyong sebelum tidur. Kenapa 4 biji Ostematrix? Sebab selain untuk cover keperluan kalsium, makyong ada masalah sakit belakang kesan suntikan bius 2 kali bersalin secara czer. So Ostematrix helps me a lot. Bangun pagi dengan lebih selesa, membuang setiap pagi dan sakit belakang yang semakin berkurangan.

Selamat malam semua.. Jika nak cuba untuk diri sendiri or nak hadiahkan kepada kesayangan anda, boleh lah WhatsApp saya di 0129222415 ya. Saya percaya produk ini dapat membantu dan menambahbaik kesihatan kita bersama

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Nak cuba vitamin Shaklee tapi tak pasti nak bermula di mana dan bagaimana?

Boleh cuba Set Kesihatan Optimum untuk kesihatan secara menyeluruh.
Saya percaya produk ini dapat membantu dan menambahbaik kesihatan tuan/puan, WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Vivix membantu menyuburkan. Inshaa Allah dengan izinNya jua.

Dan saya percaya produk ini dapat membantu dan menambahbaik kesihatan tuan/puan, WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Ada masalah haid yang tak teratur? Berusaha untuk mendapatkan zuriat?
Saya percaya produk ini dapat membantu dan menambahbaik kesihatan tuan/puan, segera WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Kebaikan Ostematrix si Pil Kalsium Favorite ramai 🌸Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
🌸Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸Meringankan stress
🌸Menstabilkan tekanan darah
🌸Melegakan sakit ketika haid
🌸Membantu dalam masalah gastrik
🌸Penting untuk pembekuan darah
🌸menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
🌸Mengurangkan risiko praeklampsia
🌸Membantu mengurangkan sakit belakang
🌸Mengurangkan risiko osteoporosis
🌸Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
🌸Membantu melegakan sembelit
🌸Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
🌸Membantu masalah kolestrol
🌸Menggalakkan kulit yang cantik
🌸Melegakan sakit-sakit sendi
🌸Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
🌸Membantu melembutkan najis
🌸Membantu mengatasi migrain
🌸Membantu masalah buasir

Saya percaya produk ini dapat membantu
menambahbaik kesihatan tuan/puan, segera WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Berjaya turunkan 29KG dengan hanya mengambil Vivix. Asbab untuk penyakit lain tetapi dapat bonus turun berat badan. Tak sabar lak nak ambil Vivix selepas ini.

Saya juga percaya produk ini dapat membantu menambahbaik kesihatan tuan/puan, WhatsApp saya di 012 922 2415 untuk saya bantu anda

0129222415 @shakleebyyenny
0129222415 @shakleebyyenny
0129222415 @shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Lagi order yang settle
GengΒ² nurse order beramaiΒ².. Save kos pos.. Pandai tak nurses kita ni?

PM saya http://bit.ly/PM-Yenny
WhatsApp 012 922 2415
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0

Alhamdulillah.. rezeki anakΒ²
Allah permudahkan urusan pelanggan lama saya untuk transfer bayaran dalam tidak sihat. Bulan depan rancang nak beli ESP & Vitalea pulak. Semoga bertambah sihat ya.. PM saya http://bit.ly/PM-Yenny
WhatsApp 012 922 2415
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny
@shakleebyyenny

AUGUST 2016 PROMO
OSTEMATRIX TWIN PACK 5% OFF
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1
VITALEA KIDS Buy 3 Free 1
WOMEN HEALTH SET
Set Detox
WA 012.922.2415

#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleeseremban2
#pengedarshakleeseremban3
#shakleeseremban
#Shakleesenawang #shakleeserembanjaya
#shakleeseremban2
#shakleeseremban3 #shakleeampangan #shakleerasah
#shakleeparoi
#shakleepanchorjaya #ShakleeMalaysiaMurah
#shakleemalaysiaigshop
#codshaklee #codshakleeseremban #promoshaklee
#serembanmacammacamada
#shakleemurah
#shakleeEffect


0