#shakleepanchorjaya

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleepanchorjaya#shakleeseremban2#shakleeampangan#ShakleeMalaysiaMurah#shakleeparoi#shakleerasah#shakleeseremban3#shakleeserembanjaya#Shakleesenawang#pengedarshakleeseremban#codshaklee#codshakleeseremban#promoshaklee#serembanmacammacamada#shakleemurah#shakleeEffect#pengedarshakleeseremban3

Hashtags #shakleepanchorjaya for Instagram

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"BACAAN HB NAIK DAN STABIL HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

" BACAAN HB CANTIK DARI AWAL MENGANDUNG HINGGA BERSALIN"
.
*VITALEA*

Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
*MANFAAT VITALEA:*
.
• Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran *SIAPA YANG PERLU MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE?* 👉🏼Siapa yang pentingkan kesihatan dan kecergasan tubuh 👉🏼Siapa yang tidak menjaga diet yang seimbang atau kekurangan nutrisi 👉🏼Siapa yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👉🏼Golongan dewasa, remaja (lelaki dan perempuan) 👉🏼Wanita mengandung, bersalin dan menyusu 👉🏼Individu yang ada ANEMIA 👉🏼Wanita yang sudah monopause
.
Nak tanya lebih lagi boleh whatsapp fida
0136480853
.
#shakleefieda #vitaleafieda #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🤰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida 👇🏻
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey 👍🏻
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* • Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
• Membantu sistem memori dan fokus
• Merupakan pelengkap nutrisi
• Membantu melambatkan proses penuaan
• Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
• Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX 👍🏻 Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey 👍🏻
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey 👍🏻
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Selamat petang semua 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP 🥛korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🤰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Selamat petang semua. Da lunch ke tu 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP 🥛korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🤰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
🥛ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
• Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
• Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
• Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
• Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
• Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
• Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
• Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹Tengok sendiri perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
🥛ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
• Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
• Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
• Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
• Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
• Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
• Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
• Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
🥛ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
• Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
• Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
• Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
• Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
• Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
• Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
• Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang 💃
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Lecithin + HerbLax 🌿
.
.
. *KELEBIHAN LECITHIN* *1. Bantu memecahkan lemak dan kolestrol* 👉🏼Lecithin bertindak as a pembersih salur darah *2. Menghalang obesiti* 👉🏼Ambil lecithin dengan kuantiti yang betul akan bantu percepatkan pembakaran lemak degil *3. Mengelakkan kulit bersisik atau kering* 👉🏼Terutama yg suka guna aircond. Lecithin bantu membentuk membran sel, melembapkan serta menghaluskan kulit supaya kulit semakin cantik dan melambatkan penuaan *4. Menghalang darah tinggi* 👉🏼Lecithin bantu menggalakkan peredaran darah agar darah tidak tersumbat atau tersekat *5. Membantu masalah sembelit* 👉🏼Lecithin bantu melembutkan najis dan buang toksin dalam usus
.
.
.
🌹HerbLax
.
• Pembersihan najis yang tersekat
• Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
• Membantu masalah sembelit
• Mengempiskan perut
• Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut
.
Wassap fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #nakkurussihat #nakkurusbudget #sihat #nakkempiskanperut #nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


0

WAH! DAH KURUS! 😍
.
.
Nak KURUS tapi xkeluar duit banyak? Nah! Set kurus budget!! Harga asal rm 121, TAPI wassap fida sekarang,fida bagi harga promotion siap dengan consultation FREE!! 🌹🌹🌹🌹
.
.
. *KELEBIHAN LECITHIN* *1. Bantu memecahkan lemak dan kolestrol* 👉🏼Lecithin bertindak as a pembersih salur darah *2. Menghalang obesiti* 👉🏼Ambil lecithin dengan kuantiti yang betul akan bantu percepatkan pembakaran lemak degil *3. Mengelakkan kulit bersisik atau kering* 👉🏼Terutama yg suka guna aircond. Lecithin bantu membentuk membran sel, melembapkan serta menghaluskan kulit supaya kulit semakin cantik dan melambatkan penuaan *4. Menghalang darah tinggi* 👉🏼Lecithin bantu menggalakkan peredaran darah agar darah tidak tersumbat atau tersekat *5. Membantu masalah sembelit* 👉🏼Lecithin bantu melembutkan najis dan buang toksin dalam usus
.
.
.
🌹HerbLax
.
• Pembersihan najis yang tersekat
• Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
• Membantu masalah sembelit
• Mengempiskan perut
• Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut
.
Wassap fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #nakkurussihat #nakkurusbudget #sihat #nakkempiskanperut #nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


0

SUPER PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Tiga ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
VIT C + ESP + VIT E
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
🥛ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
• Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
• Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
• Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
• Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
• Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
• Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
• Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Vitamin E
.
Kelebihan Vitamin E Untuk Kesihatan:

1. Pelindung Sel Darah Merah
2. Ketahanan Tubuh
3. Antioksidan
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
🥛ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
• Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
• Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
• Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
• Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
• Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
• Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
• Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
🥛ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
• Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
• Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
• Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
• Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
• Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
• Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
• Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Your best service SID
Fida
0136480853
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Ni fida selit info bahaya bacaan hb rendah kat ibu 🤰🏻dan baby 👶🏻 untuk yg malas baca panjang2. Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww 😅 .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby 👶🏻 dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🤰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang 💃
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Herblax + ESP + Omega Guard
.
🌹HerbLax
.
*KEBAIKAN HERBLAX:*
.
• Pembersihan najis yang tersekat
• Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
• Membantu masalah sembelit
• Mengempiskan perut
• Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
🌹ESP
.
Bagus untuk tenaga
bagus untuk skin
bagus untuk kulit berjerawat
sunburn, parut
bagus untuk rawat luka bersalin, bagus untuk kesuburan
bagus utk yg nak ikhtiar hamil
bagus utk milkbooster
*MINUM SEBELUM MAKAN* : Bagus untuk yang hendak menurunkan berat badan atau maintain berat badan 💃🏻💃🏻
.
🌹Omega Guard
.
*KEBAIKAN OMEGA GUARD DARI SUDUT KESIHATAN* ...
🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🌸 Anti-radang untuk penyakit sendi
🌸 Mengurangkan symptom allergi terutama alahan pada kulit
🌸 Membaiki kulit kering dan melambatkan kedutan pada muka
🌸 Memelihara kesihatan otak untuk lebih fokus ( bagus duntuk bayi dan pelajar)
🌸 Mengawal paras kolestrol
🌸 Membakar lemak dan turunkan badan
🌸 Membantu mengatasi masalah gout dan sakit sendi
🌸 Membantu masalah asthma
🌸 Bagus untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak dan mata baby kerana mengandungi kandungi DHA.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


0

Eh? Laa you ke,ingat siapa tadi. Slimnya! Cantik sekarang 💃
.
Hari raya ni korang akan dengar banyak ayat camni kalau korang consume set slimming shaklee 😊 serious best! Yang paling penting skali, set ni bukan turunkan berat badan sebab tak makan ye. Badan kita perlukan nutrient. Jangan tak makan dear ,meranaa badan 😭
.
Herblax + ESP + Omega Guard
.
🌹HerbLax
.
*KEBAIKAN HERBLAX:*
.
• Pembersihan najis yang tersekat
• Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
• Membantu masalah sembelit
• Mengempiskan perut
• Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
🌹ESP
.
Bagus untuk tenaga
bagus untuk skin
bagus untuk kulit berjerawat
sunburn, parut
bagus untuk rawat luka bersalin, bagus untuk kesuburan
bagus utk yg nak ikhtiar hamil
bagus utk milkbooster
*MINUM SEBELUM MAKAN* : Bagus untuk yang hendak menurunkan berat badan atau maintain berat badan 💃🏻💃🏻
.
🌹Omega Guard
.
*KEBAIKAN OMEGA GUARD DARI SUDUT KESIHATAN* ...
🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🌸 Anti-radang untuk penyakit sendi
🌸 Mengurangkan symptom allergi terutama alahan pada kulit
🌸 Membaiki kulit kering dan melambatkan kedutan pada muka
🌸 Memelihara kesihatan otak untuk lebih fokus ( bagus duntuk bayi dan pelajar)
🌸 Mengawal paras kolestrol
🌸 Membakar lemak dan turunkan badan
🌸 Membantu mengatasi masalah gout dan sakit sendi
🌸 Membantu masalah asthma
🌸 Bagus untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak dan mata baby kerana mengandungi kandungi DHA.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#nakkurus #slimmasaraya #misikuruskanbadan #turunberatbadan #seremban #healthinvestment #shaklee #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #shakleesetslimming #nakkuruskanbadan #nakkurussihat


1