#shakleeparoijaya

Instagram photos and videos

Hashtags #shakleeparoijaya for Instagram

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


6

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
✅Meningkatkan kekuatan otot
✅Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
✅Menguatkan otot-otot jantung
✅Menyokong fungsi jantung yang sihat
✅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
✅Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
✅Meningkatkan pergerakan sperma
✅Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
✅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✅Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
✅Menjana fungsi otak yang sihat
✅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!💖🌸
.
Bie | 0166337601


1

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
✅Meningkatkan kekuatan otot
✅Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
✅Menguatkan otot-otot jantung
✅Menyokong fungsi jantung yang sihat
✅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
✅Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
✅Meningkatkan pergerakan sperma
✅Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
✅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✅Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
✅Menjana fungsi otak yang sihat
✅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!💖🌸
.
Bie | 0166337601


1

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nabila nak cerita sikit dekat korang
.
Antara manfaat Vivix ialah;
.
🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁
.
🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein
.
🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang
.
🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat
.
Harini pulak tengah ada PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕
.
So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni especially untuk hadiahkan kt parents, boleh contct nabila
.
Whatsapp sini,
📲0166337601


2

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nabila nak cerita sikit dekat korang
.
Antara manfaat Vivix ialah;
.
🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁
.
🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein
.
🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang
.
🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat
.
Harini pulak tengah ada PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕
.
So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni especially untuk hadiahkan kt parents, boleh contct nabila
.
Whatsapp sini,
📲0166337601


1

.
Assalamualaikum semua 🤗
.
Kali ni kita nak cerita sikit product Shaklee yang satu ni, GLA (asid gamma linolenik). Sangat femes la dikalangan wanita2 remaja zaman skrg dan digelar sebagai BFF kaum hawa 😘
.
Shaklee pun ada tau GLA ni yang lagi bagus dari yang dijual diluar tu, apa yang bagus?
.
GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi
✨Minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
✨Minyak bunga matahari
✨Vitamin E
.
Jadi dengan kombinasi ni lagi la baik untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, ikhtiar hamil, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause
.
Yang lagi korg suka la, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing gitu 😱
.
Alahai , jatuh cinta la. So yang gegirl diluar sana meh try untuk mengurangkan menyelesaikan masalah korg k
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.


2

.
Assalamualaikum semua 🤗
.
Kali ni kita nak cerita sikit product Shaklee yang satu ni, GLA (asid gamma linolenik). Sangat femes la dikalangan wanita2 remaja zaman skrg dan digelar sebagai BFF kaum hawa 😘
.
Shaklee pun ada tau GLA ni yang lagi bagus dari yang dijual diluar tu, apa yang bagus?
.
GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi
✨Minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
✨Minyak bunga matahari
✨Vitamin E
.
Jadi dengan kombinasi ni lagi la baik untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, ikhtiar hamil, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause
.
Yang lagi korg suka la, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing gitu 😱
.
Alahai , jatuh cinta la. So yang gegirl diluar sana meh try untuk mengurangkan menyelesaikan masalah korg k
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.


1

.
Assalamualaikum semua 🤗
.
Kali ni kita nak cerita sikit product Shaklee yang satu ni, GLA (asid gamma linolenik). Sangat femes la dikalangan wanita2 remaja zaman skrg dan digelar sebagai BFF kaum hawa 😘
.
Shaklee pun ada tau GLA ni yang lagi bagus dari yang dijual diluar tu, apa yang bagus?
.
GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi
✨Minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
✨Minyak bunga matahari
✨Vitamin E
.
Jadi dengan kombinasi ni lagi la baik untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, ikhtiar hamil, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause
.
Yang lagi korg suka la, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing gitu 😱
.
Alahai , jatuh cinta la. So yang gegirl diluar sana meh try untuk mengurangkan menyelesaikan masalah korg k
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.


1

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
💖Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal
.
💖Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
Buy 2 vivix get 5% OFF
(jimat hampir RM30 perbotol)
.
OR
.
Buy 6 vivix FREE 1 vivix
( jimat RM50 untuk perbotol )
.
Nak beli satu pun boleh, tiada masalah 😉
.
Jadi kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
💖Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal
.
💖Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
Buy 2 vivix get 5% OFF
(jimat hampir RM30 perbotol)
.
OR
.
Buy 6 vivix FREE 1 vivix
( jimat RM50 untuk perbotol )
.
Nak beli satu pun boleh, tiada masalah 😉
.
Jadi kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
💖Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal
.
💖Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
Buy 2 vivix get 5% OFF
(jimat hampir RM30 perbotol)
.
OR
.
Buy 6 vivix FREE 1 vivix
( jimat RM50 untuk perbotol )
.
Nak beli satu pun boleh, tiada masalah 😉
.
Jadi kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum semua, nak cita pasal hot item ni, mesti korg tertanya apa la bagus sgt dengan ESP ni , tak kan la tak bagus kalau dah hot item kan 😄
.
Energizing Soya Protein (ESP)
🌸Mengelak dari kerapuhan tulang
🌸Membekalkan tenaga 🌸Memberi rasa kenyang yang lama
🌸Kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda
🌸Membantu menghilangkan parut
🌸Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🌸Bertindak sebagai antioksidan
🌸Menguatkan sistem imun tubuh
🌸Memelihara kesihatan jantung 🌸Membaiki pigmentasi – kedutan dan kesan tua 🌸Membantu pembentukan sel-sel baru
🌸Membantu menyembuhkan gastrik
.
So apa lagi jom la order 😍
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum semua, nak cita pasal hot item ni, mesti korg tertanya apa la bagus sgt dengan ESP ni , tak kan la tak bagus kalau dah hot item kan 😄
.
Energizing Soya Protein (ESP)
🌸Mengelak dari kerapuhan tulang
🌸Membekalkan tenaga 🌸Memberi rasa kenyang yang lama
🌸Kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda
🌸Membantu menghilangkan parut
🌸Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🌸Bertindak sebagai antioksidan
🌸Menguatkan sistem imun tubuh
🌸Memelihara kesihatan jantung 🌸Membaiki pigmentasi – kedutan dan kesan tua 🌸Membantu pembentukan sel-sel baru
🌸Membantu menyembuhkan gastrik
.
So apa lagi jom la order 😍
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum & selamat pagi
.
.
Macam biasa kedai harini buka seperti biasa pagi - malam tak ada time rehat ya 😁
.
.
Sambil2 usha baju, seluar, bag tu meh usha vitamin untuk kesihatan pula 🤗
.
.
Vitamin yang selamat 100% halal, 100% organik, 100% berkesan InshaaAllah
.
.
Boleh whatsapp / DM untuk ketahui vitamin yang terbaik buat masalah anda!
.
.
📲Nabila | 0166337601
📲Nabila | 0166337601
📲Nabila | 0166337601


1

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


3

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


2

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


2

Assalamualaikum semua, Hai
.
Jom ketahui kebaikan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloi dengan harga yang ditawarkan?
. ✨Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🚑Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍬Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🏃🏻Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
👴🏼Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
👤Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
💪🏼Meningkatkan kesihatan imum badan
🕺🏻Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
.
Kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Assalamualaikum semua, Hai
.
Jom ketahui kebaikan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloi dengan harga yang ditawarkan?
. ✨Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🚑Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍬Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🏃🏻Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
👴🏼Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
👤Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
💪🏼Meningkatkan kesihatan imum badan
🕺🏻Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
.
Kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1