#shakleeparoijaya

Instagram photos and videos

Hashtags #shakleeparoijaya for Instagram

.
APA PENTINGNYA KHASIAT GLA UNTUK KITA?

GLA COMPLEX SHAKLEE merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi,
.
🌸 asid gamma linolenik (GLA)
🌸 asid linolenik (LA)
🌸 minyak bunga matahari
🌸 vitamin E

kebiasaannya digunakan untuk,
.
💌 regulate kitaran haid
💌 simptom PMS
💌 sakit kepala
💌 untuk mereka yang menopause

selain itu, GLA COMPLEX ni sangat bagus untuk SKIN!
.
🌸 skin texture
🌸 skin repair
🌸 buat skin glowing

FUNGSI GLA COMPLEX
.
✅ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅ Meningkatkan kesuburan
✅ Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅ Membantu dalam menangani menopause
✅ Menguatkan kuku & rambut
✅ Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅ Membantu menangani ekzema
✅ Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis
✅ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅ Menguatkn immuniti badan
✅ Mempelahankn process penuaan
✅ Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅ Mengawal kencing manis
✅ Mengawal kolesterol
✅ Bagus untuk saraf

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita!

ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai
.
💌 masalah jerawat
💌 masalah menstrual
💌 monopause sindrom
💌 darah tinggi
💌 kencing manis

yang lagi bestnya GLA COMPLEX ni mengandungi VITAMIN E yang asli yang mana mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik 😕

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
APA PENTINGNYA KHASIAT GLA UNTUK KITA?

GLA COMPLEX SHAKLEE merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi,
.
🌸 asid gamma linolenik (GLA)
🌸 asid linolenik (LA)
🌸 minyak bunga matahari
🌸 vitamin E

kebiasaannya digunakan untuk,
.
💌 regulate kitaran haid
💌 simptom PMS
💌 sakit kepala
💌 untuk mereka yang menopause

selain itu, GLA COMPLEX ni sangat bagus untuk SKIN!
.
🌸 skin texture
🌸 skin repair
🌸 buat skin glowing

FUNGSI GLA COMPLEX
.
✅ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅ Meningkatkan kesuburan
✅ Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅ Membantu dalam menangani menopause
✅ Menguatkan kuku & rambut
✅ Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅ Membantu menangani ekzema
✅ Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis
✅ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅ Menguatkn immuniti badan
✅ Mempelahankn process penuaan
✅ Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅ Mengawal kencing manis
✅ Mengawal kolesterol
✅ Bagus untuk saraf

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita!

ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai
.
💌 masalah jerawat
💌 masalah menstrual
💌 monopause sindrom
💌 darah tinggi
💌 kencing manis

yang lagi bestnya GLA COMPLEX ni mengandungi VITAMIN E yang asli yang mana mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik 😕

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER 💪

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
✅ REMAJA
✅ WANITA
✅ LELAKI
✅ WARGA EMAS
✅ IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
✅ MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
✅ MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
✅ MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
⏩ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
⏩ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
⏩ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
⏩ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
🌟 COD Gambang area (everyday)


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER 💪

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
✅ REMAJA
✅ WANITA
✅ LELAKI
✅ WARGA EMAS
✅ IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
✅ MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
✅ MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
✅ MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
⏩ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
⏩ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
⏩ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
⏩ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
🌟 COD Gambang area (everyday)


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER 💪

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
✅ REMAJA
✅ WANITA
✅ LELAKI
✅ WARGA EMAS
✅ IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
✅ MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
✅ MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
✅ MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
⏩ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
⏩ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
⏩ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
⏩ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
🌟 COD Gambang area (everyday)


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER 💕

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau 💪

yayyy or nayyy! 😍

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain 😊
.
🌸 Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
● Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
● Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
● Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
● Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
● Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
🌸 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
● Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
● Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
● Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
● Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
● If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
● Serum ni item wajib yang kena ada
● Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
● Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
🌸 Youth Radiance C+E (60 capsule)
● Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas 💕


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER 💕

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau 💪

yayyy or nayyy! 😍

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain 😊
.
🌸 Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
● Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
● Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
● Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
● Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
● Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
🌸 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
● Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
● Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
● Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
● Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
● If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
● Serum ni item wajib yang kena ada
● Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
● Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
🌸 Youth Radiance C+E (60 capsule)
● Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas 💕


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER 💕

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau 💪

yayyy or nayyy! 😍

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain 😊
.
🌸 Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
● Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
● Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
● Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
● Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
● Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
🌸 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
● Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
● Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
● Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
● Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
● If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
● Serum ni item wajib yang kena ada
● Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
● Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
🌸 Youth Radiance C+E (60 capsule)
● Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas 💕


1

.
HOT SELLING 🔥

Paling ramai STUDENTS, PEKERJA dan mereka yang UNDER BUDGET grab 😍
.
● ESP

sebab vitamin ni cover untuk
.
✅ ENERGY BOOSTER
✅ SKIN

APA KELEBIHAN VITAMIN NI SAMPAI HOT SELLING?

ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
💌 Memperbaharui sel kulit sekaligus menjadikan sel kulit lebih sihat
💌 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
💌 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
💌 Mengawal pertumbuhan jerawat
💌 Memudarkan bekas2 parut dan jerawat
💌 Menstabilkan hormon wanita
💌 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💌 Mengurangkan strechmarks
💌 Memberi tenaga yang berpanjangan
💌 Rasa lebih kenyang yang berpanjangan
💌 Instant energy dan breakfast!
💌 Mengelakkan kencing manis
💌 Mengelakkan gastrik
💌 Melindungi dan menjaga rahim
💌 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💌Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
💌 Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang!

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
HOT SELLING 🔥

Paling ramai STUDENTS, PEKERJA dan mereka yang UNDER BUDGET grab 😍
.
● ESP

sebab vitamin ni cover untuk
.
✅ ENERGY BOOSTER
✅ SKIN

APA KELEBIHAN VITAMIN NI SAMPAI HOT SELLING?

ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
💌 Memperbaharui sel kulit sekaligus menjadikan sel kulit lebih sihat
💌 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
💌 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
💌 Mengawal pertumbuhan jerawat
💌 Memudarkan bekas2 parut dan jerawat
💌 Menstabilkan hormon wanita
💌 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💌 Mengurangkan strechmarks
💌 Memberi tenaga yang berpanjangan
💌 Rasa lebih kenyang yang berpanjangan
💌 Instant energy dan breakfast!
💌 Mengelakkan kencing manis
💌 Mengelakkan gastrik
💌 Melindungi dan menjaga rahim
💌 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💌Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
💌 Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang!

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
HOT SELLING 🔥

Paling ramai STUDENTS, PEKERJA dan mereka yang UNDER BUDGET grab 😍
.
● ESP

sebab vitamin ni cover untuk
.
✅ ENERGY BOOSTER
✅ SKIN

APA KELEBIHAN VITAMIN NI SAMPAI HOT SELLING?

ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
💌 Memperbaharui sel kulit sekaligus menjadikan sel kulit lebih sihat
💌 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
💌 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
💌 Mengawal pertumbuhan jerawat
💌 Memudarkan bekas2 parut dan jerawat
💌 Menstabilkan hormon wanita
💌 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💌 Mengurangkan strechmarks
💌 Memberi tenaga yang berpanjangan
💌 Rasa lebih kenyang yang berpanjangan
💌 Instant energy dan breakfast!
💌 Mengelakkan kencing manis
💌 Mengelakkan gastrik
💌 Melindungi dan menjaga rahim
💌 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💌Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
💌 Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang!

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


6

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
✅Meningkatkan kekuatan otot
✅Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
✅Menguatkan otot-otot jantung
✅Menyokong fungsi jantung yang sihat
✅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
✅Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
✅Meningkatkan pergerakan sperma
✅Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
✅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✅Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
✅Menjana fungsi otak yang sihat
✅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!💖🌸
.
Bie | 0166337601


1

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
✅Meningkatkan kekuatan otot
✅Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
✅Menguatkan otot-otot jantung
✅Menyokong fungsi jantung yang sihat
✅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
✅Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
✅Meningkatkan pergerakan sperma
✅Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
✅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✅Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
✅Menjana fungsi otak yang sihat
✅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!💖🌸
.
Bie | 0166337601


1

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nabila nak cerita sikit dekat korang
.
Antara manfaat Vivix ialah;
.
🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁
.
🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein
.
🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang
.
🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat
.
Harini pulak tengah ada PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕
.
So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni especially untuk hadiahkan kt parents, boleh contct nabila
.
Whatsapp sini,
📲0166337601


2

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh nabila nak cerita sikit dekat korang
.
Antara manfaat Vivix ialah;
.
🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁
.
🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein
.
🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang
.
🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat
.
Harini pulak tengah ada PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕
.
So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni especially untuk hadiahkan kt parents, boleh contct nabila
.
Whatsapp sini,
📲0166337601


1

.
Assalamualaikum semua 🤗
.
Kali ni kita nak cerita sikit product Shaklee yang satu ni, GLA (asid gamma linolenik). Sangat femes la dikalangan wanita2 remaja zaman skrg dan digelar sebagai BFF kaum hawa 😘
.
Shaklee pun ada tau GLA ni yang lagi bagus dari yang dijual diluar tu, apa yang bagus?
.
GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi
✨Minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
✨Minyak bunga matahari
✨Vitamin E
.
Jadi dengan kombinasi ni lagi la baik untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, ikhtiar hamil, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause
.
Yang lagi korg suka la, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing gitu 😱
.
Alahai , jatuh cinta la. So yang gegirl diluar sana meh try untuk mengurangkan menyelesaikan masalah korg k
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.


2

.
Assalamualaikum semua 🤗
.
Kali ni kita nak cerita sikit product Shaklee yang satu ni, GLA (asid gamma linolenik). Sangat femes la dikalangan wanita2 remaja zaman skrg dan digelar sebagai BFF kaum hawa 😘
.
Shaklee pun ada tau GLA ni yang lagi bagus dari yang dijual diluar tu, apa yang bagus?
.
GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi
✨Minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
✨Minyak bunga matahari
✨Vitamin E
.
Jadi dengan kombinasi ni lagi la baik untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, ikhtiar hamil, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause
.
Yang lagi korg suka la, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing gitu 😱
.
Alahai , jatuh cinta la. So yang gegirl diluar sana meh try untuk mengurangkan menyelesaikan masalah korg k
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.


1

.
Assalamualaikum semua 🤗
.
Kali ni kita nak cerita sikit product Shaklee yang satu ni, GLA (asid gamma linolenik). Sangat femes la dikalangan wanita2 remaja zaman skrg dan digelar sebagai BFF kaum hawa 😘
.
Shaklee pun ada tau GLA ni yang lagi bagus dari yang dijual diluar tu, apa yang bagus?
.
GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi
✨Minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
✨Minyak bunga matahari
✨Vitamin E
.
Jadi dengan kombinasi ni lagi la baik untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, ikhtiar hamil, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause
.
Yang lagi korg suka la, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing gitu 😱
.
Alahai , jatuh cinta la. So yang gegirl diluar sana meh try untuk mengurangkan menyelesaikan masalah korg k
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.


1

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
💖Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal
.
💖Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
Buy 2 vivix get 5% OFF
(jimat hampir RM30 perbotol)
.
OR
.
Buy 6 vivix FREE 1 vivix
( jimat RM50 untuk perbotol )
.
Nak beli satu pun boleh, tiada masalah 😉
.
Jadi kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
💖Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal
.
💖Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
Buy 2 vivix get 5% OFF
(jimat hampir RM30 perbotol)
.
OR
.
Buy 6 vivix FREE 1 vivix
( jimat RM50 untuk perbotol )
.
Nak beli satu pun boleh, tiada masalah 😉
.
Jadi kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Sebelum tu mari kita mengetahui keistimewaan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
💖Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal
.
💖Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
Buy 2 vivix get 5% OFF
(jimat hampir RM30 perbotol)
.
OR
.
Buy 6 vivix FREE 1 vivix
( jimat RM50 untuk perbotol )
.
Nak beli satu pun boleh, tiada masalah 😉
.
Jadi kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1