#shakleeparoijaya

Instagram photos and videos

#shakleesetkecantikan#shakleeseremban#shakleeparoijaya#shakleesenawang#shakleepuchong#shakleeputraheight#shakleeshahalam#shakleeesp#shakleevitac#shakleevitae#shakleeomegaguard#shakleeampangan#shakleenilai#shakleealammegah#shakleetemerloh#shakleeslimmingset#shakleeglacomplex#shakleekurusset#shakleevitalea

Hashtags #shakleeparoijaya for Instagram

.
The best Basic Beauty set yang org grab ni,
.
Apa yang best ? Jom baca
.
Vitamin C ( TAHAN 6BULAN ) πŸ’• Bantu imunisasi tubuh badan
πŸ’• Mambantu sekatakan tona kulit
πŸ’• Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
πŸ’• Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
πŸ’• Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
πŸ’•Mencegah migrain
πŸ’•Mempunyai anti-oksida yang baik

ESP ( TAHAN 2-3BULAN ) πŸ’•Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
πŸ’•Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
πŸ’•Agen anti-penuaan
πŸ’•Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
πŸ’•Meningkatkan kualiti memori
πŸ’•Mempercepat penyembuhan luka
πŸ’•Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❀️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!πŸ‘πŸΌ
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

.
Assalamualaikum nak tanya mesti ada dekat sini yang bercita-cita nak kurangkan berat badan kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan. Ibu lepas bersalin ataupun tak mesti ada keinginan nak kurang kan berat kan?
.
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak di dalam badan. Jadi ia perlulah dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan
.
Jadi jom baca apa kebaikan setiap supplement niπŸ˜‰
.
Omega Guard
🌱membantu membakar lemak
🌱mengawal selera makan
🌱meningkatkan metabolisma badan
.
Herb-Lax
🌱Detoks Usus/Buang Toksin
🌱Melawaskan dan membantu proses perkumuhan
🌱Membantu masalah sembelit
🌱Membantu membersihkan najis yang tersekat
.
Cinch Shake
🌱membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak
🌱cepat kenyang
🌱Diperkaya dengan Leucine iaitu protein dapat memelihara otot
.
.
So apa lagi jom kita kurus dengan sihat!!! πŸ˜πŸƒπŸ»β€β™€οΈ
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeomega
#shakleeherblax
#shakleecinch
#shakleesenawang
#shakleeseremban #shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum 😘
Jom cantik & sihat luar & dalam?
.
ENERGIZING SOY PROTEIN ( ESP )(Tahan 2️⃣@3️⃣bulan)
.
🌷Kulit akan lebih berseri/gebu
🌷atasi sunburn
🌷mencerahkan kulit
🌷dapat memudarkan parut jerawat
🌷badan akan lebih bertenaga
🌷kulit menjadi lebih sihat
🌷diperkaya dengan vitamin & mineral
.
.
VITAMIN E COMPLEX (tahan 4️⃣bulan)
.
🌷melembapkan kulit
🌷memudarkan parut
🌷kulit lebih glowing
🌷mencerahkan kulit secara semula jadi
🌷melambatkan proses penuaan
.
.
VITAMIN C PLUS (tahan 6️⃣bulan)
.
🌷perlindungan daripada sinar UV
🌷membantu mencerahkan kulit
🌷mengatasi masalah jerawat
🌷kulit lebih gebu
🌷mengecilkan liang pori
.
.
COLLAGEN POWDER (tahan 1️⃣bulan)
🌷Meningkatkan keanjalan kulit
🌷Kulit lebih kukuh dan lembut
🌷Mengekalkan kelembapan kulit
🌷Mengurangkan kedutan
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleecollagen
#shakleecollagenpowder


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!πŸ‘πŸΌ
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

Collagen powder .
Hai semua! Meh nak cita pasal collagen pulak, ni Collagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah
.
Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee ⚑️Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma.
⚑️Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit.
⚑️Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat.
⚑️Mengembalikan keanjalan.
⚑️Meningkatkan pergerakan.
⚑️Menegang payu dara dan punggung
.
.
So jom grab COLLAGEN POWDER now!!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleealfalfa
#shakleealfalfacomplex
#shakleebcomplex
#shakleecoqtrol
#shakleecoqtrolplus
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
βœ…Meningkatkan kekuatan otot
βœ…Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
βœ…Menguatkan otot-otot jantung
βœ…Menyokong fungsi jantung yang sihat
βœ…Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
βœ…Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
βœ…Meningkatkan pergerakan sperma
βœ…Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
βœ…Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
βœ…Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
βœ…Menjana fungsi otak yang sihat
βœ…Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!πŸ’–πŸŒΈ
.
Bie | 0166337601
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleealfalfa
#shakleealfalfacomplex
#shakleebcomplex
#shakleecoqtrol
#shakleecoqtrolplus
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Hai semua! Meh nak cita pasal collagen pulak, ni Collagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah
.
Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee ⚑️Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma.
⚑️Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit.
⚑️Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat.
⚑️Mengembalikan keanjalan.
⚑️Meningkatkan pergerakan.
⚑️Menegang payu dara dan punggung
.
.
So jom grab COLLAGEN POWDER now!!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan


0

Coqtrol Plus

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
βœ…Meningkatkan kekuatan otot
βœ…Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
βœ…Menguatkan otot-otot jantung
βœ…Menyokong fungsi jantung yang sihat
βœ…Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
βœ…Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
βœ…Meningkatkan pergerakan sperma
βœ…Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
βœ…Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
βœ…Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
βœ…Menjana fungsi otak yang sihat
βœ…Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!πŸ’–πŸŒΈ
.
Bie | 0166337601
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleealfalfa
#shakleealfalfacomplex
#shakleebcomplex
#shakleecoqtrol
#shakleecoqtrolplus
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum 😘
.
Omega Guard mengandungi minyak ikan yang berkualiti tinggi. Setiap hidangan Omega Guard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA & EPA
.
.
KEBAIKAN OMEGA GUARD
.
🌲Membantu membakar lemak
🌲membantu perkembangan otak janin
🌲mengawal tekanan darah
🌲meningkatkan kesihatan hati
🌲membantu kerendahkan kadar kolestrol
🌲mengurangkan masalah gout
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeomegaguard
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum 😘
.
Omega Guard mengandungi minyak ikan yang berkualiti tinggi. Setiap hidangan Omega Guard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA & EPA
.
.
KEBAIKAN OMEGA GUARD
.
🌲Membantu membakar lemak
🌲membantu perkembangan otak janin
🌲mengawal tekanan darah
🌲meningkatkan kesihatan hati
🌲membantu kerendahkan kadar kolestrol
🌲mengurangkan masalah gout
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeomegaguard
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum nak tanya mesti ada dekat sini yang bercita-cita nak kurangkan berat badan kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan. Ibu lepas bersalin ataupun tak mesti ada keinginan nak kurang kan berat kan?
.
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak di dalam badan. Jadi ia perlulah dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan
.
Jadi jom baca apa kebaikan setiap supplement niπŸ˜‰
.
Omega Guard
🌱membantu membakar lemak
🌱mengawal selera makan
🌱meningkatkan metabolisma badan
.
Herb-Lax
🌱Detoks Usus/Buang Toksin
🌱Melawaskan dan membantu proses perkumuhan
🌱Membantu masalah sembelit
🌱Membantu membersihkan najis yang tersekat
.
Cinch Shake
🌱membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak
🌱cepat kenyang
🌱Diperkaya dengan Leucine iaitu protein dapat memelihara otot
.
.
So apa lagi jom kita kurus dengan sihat!!! πŸ˜πŸƒπŸ»β€β™€οΈ
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeomega
#shakleeherblax
#shakleecinch
#shakleesenawang
#shakleeseremban #shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Hai korg, Vitamin C ni terkenal dgn khasiat & kebaikan buat kesihatan kita
.
Vitamin C ni sapa la yang tak tahu kebaikan dia kan, tapi yang tak tahu tu kita cite sikit .
Kebaikan VitaC dia dapat mengecutkan / menghilangkan jerawat, dapat membantu mengecilkan liang pori, memberi tenaga, mencerahkan kulit, yg last ni korang paling suka dapat lindungi kulit dari sinaran UV tau😱😱
.
Banyak betul kebaikan Vitamin C lagi-lagi tahan 6BULAN! Bukan 1bulan tapi 6BULANπŸ˜ƒ
.
Alahai, ruginya kalau tak ambil , Jimat! Jimat! Jimat!
.
Jom order
Nabila 0166337601 #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleecollagen
#shakleecollagenpowder


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah, ramai yang happy selepas consume COLLAGEN POWDER ni
.
Ramai yang mencuba dan masing2 kata memang power la COLLAGENπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ, so pada mereka yang ada masalah jerawat, jeragat, kedut, parut, sendi, keguguran rambut apa lagi jom la try
.
Dah try mesti jatuh hati la 😍
Cepat cepat order sebab dengan tanpa GST & adanya PROMO JUNE ni memang banyak la jimat
.
Sebelum dikebas orang / stok habis baik whatsapp ,DM kita laju2
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam
#shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan
#shakleeshahalam
#shakleeputraheight
#shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum semua, sapa yang ada masalah sakit2 sendi, cramp , lenguh2 badan mesti kena tahu apa kebaikan 2 supplements ni
.
Omega Guard
✨melegakan sakit sendi
✨mengekalkan sel tulang yang sihat
✨mengurangkan inflamasi (peradangan)
.
.
Ostematrix (kalsium)
✨membantu mengekalkan tulang yang kuat & sihat
✨mengekalkan gigi & gusi yang sihat
✨kandungan magnesium membantu penyerapan kalsium
.
.
Sesuai untuk ibu lepas bersalin, mengandung dan mereka yang sakit sendi. Digalakkan!
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleesetsendi
#shakleeostematrix
#shakleeomegaguard #shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
Beli 6 percuma 1 !!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan
#shakleepromo
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan #shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum nak tanya mesti ada dekat sini yang bercita-cita nak kurangkan berat badan kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan. Ibu lepas bersalin ataupun tak mesti ada keinginan nak kurang kan berat kan?
.
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak di dalam badan. Jadi ia perlulah dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan
.
Jadi jom baca apa kebaikan setiap supplement niπŸ˜‰
.
Omega Guard
🌱membantu membakar lemak
🌱mengawal selera makan
🌱meningkatkan metabolisma badan
.
Herb-Lax
🌱Detoks Usus/Buang Toksin
🌱Melawaskan dan membantu proses perkumuhan
🌱Membantu masalah sembelit
🌱Membantu membersihkan najis yang tersekat
.
Cinch Shake
🌱membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak
🌱cepat kenyang
🌱Diperkaya dengan Leucine iaitu protein dapat memelihara otot
.
.
So apa lagi jom kita kurus dengan sihat!!! πŸ˜πŸƒπŸ»β€β™€οΈ
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeomega
#shakleeherblax
#shakleecinch
#shakleesenawang
#shakleeseremban #shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

.
Assalamualaikum & Selamat pagi semua, .
Nak tanya la pada sapa2 yang ada jerawat / jeragat / parut / chicken pox / ruam ke mesti stress kan?
.
Kadang2 rasa kurang keyakinan diri je nak keluar rumah sebab segan /malu 😣
.
Dah macam2 produk guna still sama , kalau macam tu apa kata korg try combination ni, belum cuba belum tahu kan. InshaaAllah
korg mesti jatuh cinta😍
.
ESP.
🌸merawat parut
🌸melembabkan kulit 🌸mencerahkan kulit
🌸kulit lebih anjal
.
Vita E.
🌸mengurangkan parut
🌸kulit glowing / lebih sihat 🌸melindungi dari kerosakan kulit
Multi-Purpose Cream
🌸melembutkan kulit yang kasar 🌸merawat eczema 🌸mengurangkan kegatalan 🌸boleh dijadikan sebagai daily lotion .
Jom order😍 .
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitac
#shakleevitae
#shakleehbc
#shakleemultipurposecream #shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


1

.
Hai korg yang ada masalah sembelit, susah kurangkan berat, masalah penghadaman tu korg kena cuba OMEGA GUARD DGN HERB-LAX sebab apa? Sebab ramai dah yang ada masalah2 seperti yang kita bagitahu dekat atas ni dapat diselesaikan πŸ˜ƒ
.
.
Mesti korg tertanya, kenapa ia sesuai utk masalah korg , sebab πŸ‘‡πŸΌ
.
.
OmegaGuard
βœ…Membantu proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti di bawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah
βœ…Membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga
.
.
Herb-Lax
βœ…Kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat
βœ…Diperlukan untuk detox membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.Bila usus kita bersih baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum
.
.
Nak tahu lebih lagi tentang 2 produk ni Jom whatsapp/DM kita
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleesetsendi
#shakleeherblax
#shakleeomegaguard
#shakleekurus
#shakleeslimmingset


0

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita nowπŸ™‹πŸ»!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!πŸ‘πŸΌ
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita nowπŸ™‹πŸ»!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum semua
.
Kita nak cerita kebaikan vivix. Kandungan yg terdapat dalam vivix yang dirumus khas daripada 4 ramuan semulajadi yang akan memberi khasiat pada kesihatan yang menyeluruh. .
🌺Muscadine Grape
-memberikan anti-penuaan yang baik.
-membantu merawat kanser.
.
🌺Purple Carrot
-kaya dengan anti-oksidan.
-membantu mengurangkan diabetes
.
🌺Elderberry.
-mengukuhkan sistem imunisasi .
-mengurangkan symptom sakit otot.
-memberi perlindungi terhadap penyakit jantung
.
🌺Polygonum Cuspidatum.
-membantu mengurangkan kolestrol .
-membantu melambatkan proses penuaan .
-membantu merendahkan tekanan darah
.
Ikhtiar jika ada yang mempunyai penyakit kronik eloklah mencuba sebagai salah satu alternatif untuk kita cari jalan penyembuhan , InshaaAllah.
.
Jangan lepaskan peluang sebab sempena bulan puasa ni saya nak bagi HADIAH kalau beli 2botol Vivix ke atas πŸ‘†πŸΌFREE consultation. Sangat berbaloi! πŸ‘πŸΌ
.
.
.Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevivixshahalam
#shakleevivix
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Alhamdulillah, ramai yang happy selepas consume COLLAGEN POWDER ni
.
Ramai yang mencuba dan masing2 kata memang power la COLLAGENπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ, so pada mereka yang ada masalah jerawat, jeragat, kedut, parut, sendi, keguguran rambut apa lagi jom la try
.
Dah try mesti jatuh hati la 😍
Cepat cepat order sebab dengan tanpa GST & adanya PROMO JUNE ni memang banyak la jimat
.
Sebelum dikebas orang / stok habis baik whatsapp ,DM kita laju2
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam
#shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan
#shakleeshahalam
#shakleeputraheight
#shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum & Hai semua, .
Nak tanya la pada sapa2 yang ada jerawat / jeragat / parut / chicken pox / ruam ke mesti stress kan?
.
Kadang2 rasa kurang keyakinan diri je nak keluar rumah sebab segan /malu 😣
.
Dah macam2 produk guna still sama , kalau macam tu apa kata korg try combination ni, belum cuba belum tahu kan. InshaaAllah
korg mesti jatuh cinta😍
.
ESP.
🌸merawat parut
🌸melembabkan kulit
🌸mencerahkan kulit
🌸kulit lebih anjal
.
Vita E.
🌸mengurangkan parut
🌸kulit glowing / lebih sihat
🌸melindungi dari kerosakan kulit
.
Vita C.
🌸perlindungan daripada sinar UV
🌸membantu mencerahkan kulit
🌸mengatasi masalah jerawat
🌸kulit lebih gebu
🌸mengecilkan liang pori
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

.
Hai korg, Vitamin C ni terkenal dgn khasiat & kebaikan buat kesihatan kita
.
Vitamin C ni sapa la yang tak tahu kebaikan dia kan, tapi yang tak tahu tu kita cite sikit .
Kebaikan VitaC dia dapat mengecutkan / menghilangkan jerawat, dapat membantu mengecilkan liang pori, memberi tenaga, mencerahkan kulit, yg last ni korang paling suka dapat lindungi kulit dari sinaran UV tau😱😱
.
Banyak betul kebaikan Vitamin C lagi-lagi tahan 6BULAN! Bukan 1bulan tapi 6BULANπŸ˜ƒ
.
Alahai, ruginya kalau tak ambil , Jimat! Jimat! Jimat!
.
Jom order
Nabila 0166337601 #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleecollagen
#shakleecollagenpowder


0

.
Assalamualaikum & Selamat pagi semua, .
Nak tanya la pada sapa2 yang ada jerawat / jeragat / parut / chicken pox / ruam ke mesti stress kan?
.
Kadang2 rasa kurang keyakinan diri je nak keluar rumah sebab segan /malu 😣
.
Dah macam2 produk guna still sama , kalau macam tu apa kata korg try combination ni, belum cuba belum tahu kan. InshaaAllah
korg mesti jatuh cinta😍
.
ESP.
🌸merawat parut
🌸melembabkan kulit 🌸mencerahkan kulit
🌸kulit lebih anjal
.
Vita E.
🌸mengurangkan parut
🌸kulit glowing / lebih sihat 🌸melindungi dari kerosakan kulit
Multi-Purpose Cream
🌸melembutkan kulit yang kasar 🌸merawat eczema 🌸mengurangkan kegatalan 🌸boleh dijadikan sebagai daily lotion .
Jom order😍 .
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitac
#shakleevitae
#shakleehb
#shakleehbc
#shakleemultipurposecream


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

.
The best Basic Beauty set yang org grab ni,
.
Apa yang best ? Jom baca
.
Vitamin C ( TAHAN 6BULAN ) πŸ’• Bantu imunisasi tubuh badan
πŸ’• Mambantu sekatakan tona kulit
πŸ’• Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
πŸ’• Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
πŸ’• Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
πŸ’•Mencegah migrain
πŸ’•Mempunyai anti-oksida yang baik

ESP ( TAHAN 2-3BULAN ) πŸ’•Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
πŸ’•Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
πŸ’•Agen anti-penuaan
πŸ’•Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
πŸ’•Meningkatkan kualiti memori
πŸ’•Mempercepat penyembuhan luka
πŸ’•Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❀️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya#shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita nowπŸ™‹πŸ»!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita nowπŸ™‹πŸ»!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!πŸ‘πŸΌ
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!πŸ‘πŸΌ
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

.
The best Basic Beauty set yang org grab ni,
.
Apa yang best ? Jom baca
.
Vitamin C ( TAHAN 6BULAN ) πŸ’• Bantu imunisasi tubuh badan
πŸ’• Mambantu sekatakan tona kulit
πŸ’• Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
πŸ’• Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
πŸ’• Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
πŸ’•Mencegah migrain
πŸ’•Mempunyai anti-oksida yang baik

ESP ( TAHAN 2-3BULAN ) πŸ’•Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
πŸ’•Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
πŸ’•Agen anti-penuaan
πŸ’•Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
πŸ’•Meningkatkan kualiti memori
πŸ’•Mempercepat penyembuhan luka
πŸ’•Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❀️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya#shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum 😘
Jom cantik & sihat luar & dalam?
.
ENERGIZING SOY PROTEIN ( ESP )(Tahan 2️⃣@3️⃣bulan)
.
🌷Kulit akan lebih berseri/gebu
🌷atasi sunburn
🌷mencerahkan kulit
🌷dapat memudarkan parut jerawat
🌷badan akan lebih bertenaga
🌷kulit menjadi lebih sihat
🌷diperkaya dengan vitamin & mineral
.
.
VITAMIN E COMPLEX (tahan 4️⃣bulan)
.
🌷melembapkan kulit
🌷memudarkan parut
🌷kulit lebih glowing
🌷mencerahkan kulit secara semula jadi
🌷melambatkan proses penuaan
.
.
VITAMIN C PLUS (tahan 6️⃣bulan)
.
🌷perlindungan daripada sinar UV
🌷membantu mencerahkan kulit
🌷mengatasi masalah jerawat
🌷kulit lebih gebu
🌷mengecilkan liang pori
.
.
COLLAGEN POWDER (tahan 1️⃣bulan)
🌷Meningkatkan keanjalan kulit
🌷Kulit lebih kukuh dan lembut
🌷Mengekalkan kelembapan kulit
🌷Mengurangkan kedutan
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleecollagen
#shakleecollagenpowder


0

Alhamdulillah, ramai yang happy selepas consume COLLAGEN POWDER ni
.
Ramai yang mencuba dan masing2 kata memang power la COLLAGENπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ, so pada mereka yang ada masalah jerawat, jeragat, kedut, parut, sendi, keguguran rambut apa lagi jom la try
.
Dah try mesti jatuh hati la 😍
Cepat cepat order sebab dengan tanpa GST & adanya PROMO JUNE ni memang banyak la jimat
.
Sebelum dikebas orang / stok habis baik whatsapp ,DM kita laju2
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan


0

Hai ! Pada korg yang tinggal dekat area SHAH ALAM , PUTRA HEIGHT, PUCHONG cepat2 order supplements yang baik untuk kesihatan sebab kalau order harini kita Delivery dengan pantas πŸ˜‡
.
Lagi cepat dan selamat πŸ‘πŸΌ
.
.
Yang jauh tu tak pe jangan risau, kita pos hari2, kalau pos ambil masa 2/3 hari jeπŸ™†πŸ» πŸ˜ƒ so nak supplement / vitamin tu meh whatsapp or DM laju2 k
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleeseremban


0

.
Assalamualaikum nak tanya mesti ada dekat sini yang bercita-cita nak kurangkan berat badan kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan. Ibu lepas bersalin ataupun tak mesti ada keinginan nak kurang kan berat kan?
.
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak di dalam badan. Jadi ia perlulah dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan
.
Jadi jom baca apa kebaikan setiap supplement niπŸ˜‰
.
Omega Guard
🌱membantu membakar lemak
🌱mengawal selera makan
🌱meningkatkan metabolisma badan
.
Herb-Lax
🌱Detoks Usus/Buang Toksin
🌱Melawaskan dan membantu proses perkumuhan
🌱Membantu masalah sembelit
🌱Membantu membersihkan najis yang tersekat
.
Cinch Shake
🌱membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak
🌱cepat kenyang
🌱Diperkaya dengan Leucine iaitu protein dapat memelihara otot
.
.
So apa lagi jom kita kurus dengan sihat!!! πŸ˜πŸƒπŸ»β€β™€οΈ
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeomega
#shakleeherblax
#shakleecinch
#shakleesenawang
#shakleeseremban #shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum semua, kolestrol? Darah tinggi? Nak kurangkan berat badan? Lenguh2? 😌
.
Hampir semua akan alami semua yang di ataskan? Meh kita explain dekat awak apa Khasiat dan Kebaikannya
.
.
Alfalfa
✿ Melegakan sakit sendi dan sakit belakang
✿ Menghilangkan kelesuan dan tekanan
✿ Membuang toksin (detox)
✿ Mencuci buang pinggang dan merawat kencing kotor
✿ Melancarkan sistem penghadaman dan pencernaan
✿ Sebagai Pelawas dan mengatasi masalah sembelit
.
.
Lecithin
✿ bertindak sebagai pelarut utk kolesterol, triglycerides dan lemak-lemak yang lain
✿ mencegah penyakit-penyakit seperti high blood pressure, stroke, heart disease
✿ Membantu memecahkan lemak
✿ membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati
✿ membantu sistem imunisasi
✿ melindungi sel dari teroksida
.
.
Banyak kebaikan & khasiat lecithin dan alfalfa ni kan? Jom kita amalkan supaya mendapat kesihatan yang lebih baikπŸ’ͺ🏼
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleelecithin
#shakleealfalfa
#shakleealfalfashahalam
#shakleelecithinshahalam


0

Assalamualaikum semua, nak tahu kelebihan VitaLea??
Vita-Lea merupakanΒ multi-vitaminΒ dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai β€œVitaliza-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada β€œVita-min”, dan perkataanΒ vitaminΒ yang disebut kini asalnya dari Shaklee!! Wow!!
Dan peningkatan teknologi kini telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagaiΒ Vita-Lea
.
.
So kita dah tahukan kehebatan Vita-Lea ? Sekarang ni saya nak bagitahu korg Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea .
πŸ’•Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak
πŸ’•Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat
πŸ’•Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi
πŸ’•Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi
πŸ’•Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot
πŸ’•Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang
πŸ’•Magnasium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kitaπŸ’†πŸ»
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la πŸ’‹ so Jom baca manfaat Vita E ni βœ…Awet muda
βœ…melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
βœ…Mengurangkan parut
βœ…Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
βœ…Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
βœ…Merawat masalah keintiman
βœ…Merawat masalah seksual lelaki
βœ…Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E buka sahaja untuk wanita tetapi lelaki πŸ‘πŸΌ
.
Jom order now!!
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleevitamine


0

Assalamualaikum 😘
.
Omega Guard mengandungi minyak ikan yang berkualiti tinggi. Setiap hidangan Omega Guard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA & EPA
.
.
KEBAIKAN OMEGA GUARD
.
🌲Membantu membakar lemak
🌲membantu perkembangan otak janin
🌲mengawal tekanan darah
🌲meningkatkan kesihatan hati
🌲membantu kerendahkan kadar kolestrol
🌲mengurangkan masalah gout
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeomegaguard
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita nowπŸ™‹πŸ»!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
The best Basic Beauty set yang org grab ni,
.
Apa yang best ? Jom baca
.
Vitamin C ( TAHAN 6BULAN ) πŸ’• Bantu imunisasi tubuh badan
πŸ’• Mambantu sekatakan tona kulit
πŸ’• Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
πŸ’• Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
πŸ’• Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
πŸ’•Mencegah migrain
πŸ’•Mempunyai anti-oksida yang baik

ESP ( TAHAN 2-3BULAN ) πŸ’•Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
πŸ’•Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
πŸ’•Agen anti-penuaan
πŸ’•Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
πŸ’•Meningkatkan kualiti memori
πŸ’•Mempercepat penyembuhan luka
πŸ’•Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❀️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya#shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
The best Basic Beauty set yang org grab ni,
.
Apa yang best ? Jom baca
.
Vitamin C ( TAHAN 6BULAN ) πŸ’• Bantu imunisasi tubuh badan
πŸ’• Mambantu sekatakan tona kulit
πŸ’• Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
πŸ’• Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
πŸ’• Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
πŸ’•Mencegah migrain
πŸ’•Mempunyai anti-oksida yang baik

ESP ( TAHAN 2-3BULAN ) πŸ’•Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
πŸ’•Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
πŸ’•Agen anti-penuaan
πŸ’•Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
πŸ’•Meningkatkan kualiti memori
πŸ’•Mempercepat penyembuhan luka
πŸ’•Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❀️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita nowπŸ™‹πŸ»!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum semua
.
Kita nak cerita kebaikan vivix. Kandungan yg terdapat dalam vivix yang dirumus khas daripada 4 ramuan semulajadi yang akan memberi khasiat pada kesihatan yang menyeluruh. .
🌺Muscadine Grape
-memberikan anti-penuaan yang baik.
-membantu merawat kanser.
.
🌺Purple Carrot
-kaya dengan anti-oksidan.
-membantu mengurangkan diabetes
.
🌺Elderberry.
-mengukuhkan sistem imunisasi .
-mengurangkan symptom sakit otot.
-memberi perlindungi terhadap penyakit jantung
.
🌺Polygonum Cuspidatum.
-membantu mengurangkan kolestrol .
-membantu melambatkan proses penuaan .
-membantu merendahkan tekanan darah
.
Ikhtiar jika ada yang mempunyai penyakit kronik eloklah mencuba sebagai salah satu alternatif untuk kita cari jalan penyembuhan , InshaaAllah.
.
Jangan lepaskan peluang sebab sempena bulan puasa ni saya nak bagi HADIAH kalau beli 2botol Vivix ke atas πŸ‘†πŸΌFREE consultation. Sangat berbaloi! πŸ‘πŸΌ
.
.
.Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Assalamualaikum semua
.
Kita nak cerita kebaikan vivix. Kandungan yg terdapat dalam vivix yang dirumus khas daripada 4 ramuan semulajadi yang akan memberi khasiat pada kesihatan yang menyeluruh. .
🌺Muscadine Grape
-memberikan anti-penuaan yang baik.
-membantu merawat kanser.
.
🌺Purple Carrot
-kaya dengan anti-oksidan.
-membantu mengurangkan diabetes
.
🌺Elderberry.
-mengukuhkan sistem imunisasi .
-mengurangkan symptom sakit otot.
-memberi perlindungi terhadap penyakit jantung
.
🌺Polygonum Cuspidatum.
-membantu mengurangkan kolestrol .
-membantu melambatkan proses penuaan .
-membantu merendahkan tekanan darah
.
Ikhtiar jika ada yang mempunyai penyakit kronik eloklah mencuba sebagai salah satu alternatif untuk kita cari jalan penyembuhan , InshaaAllah.
.
Jangan lepaskan peluang sebab sempena bulan puasa ni saya nak bagi HADIAH kalau beli 2botol Vivix ke atas πŸ‘†πŸΌFREE consultation. Sangat berbaloi! πŸ‘πŸΌ
.
.
.Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601 #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Hai korg, Vitamin C ni terkenal dgn khasiat & kebaikan buat kesihatan kita
.
Vitamin C ni sapa la yang tak tahu kebaikan dia kan, tapi yang tak tahu tu kita cite sikit .
Kebaikan VitaC dia dapat mengecutkan / menghilangkan jerawat, dapat membantu mengecilkan liang pori, memberi tenaga, mencerahkan kulit, yg last ni korang paling suka dapat lindungi kulit dari sinaran UV tau😱😱
.
Banyak betul kebaikan Vitamin C lagi-lagi tahan 6BULAN! Bukan 1bulan tapi 6BULANπŸ˜ƒ
.
Alahai, ruginya kalau tak ambil , Jimat! Jimat! Jimat!
.
Jom order
Nabila 0166337601


1

.
Assalamualaikum & Hai semua, .
Nak tanya la pada sapa2 yang ada jerawat / jeragat / parut / chicken pox / ruam ke mesti stress kan?
.
Kadang2 rasa kurang keyakinan diri je nak keluar rumah sebab segan /malu 😣
.
Dah macam2 produk guna still sama , kalau macam tu apa kata korg try combination ni, belum cuba belum tahu kan. InshaaAllah
korg mesti jatuh cinta😍
.
ESP.
🌸merawat parut
🌸melembabkan kulit 🌸mencerahkan kulit
🌸kulit lebih anjal
.
Vita E.
🌸mengurangkan parut
🌸kulit glowing / lebih sihat 🌸melindungi dari kerosakan kulit
.
Vita C.
🌸perlindungan daripada sinar UV
🌸membantu mencerahkan kulit 🌸mengatasi masalah jerawat
🌸kulit lebih gebu
🌸mengecilkan liang pori
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

Assalamualaikum .
.
Dalam Meal Shakes mempunyai serat yang baik seperti zink, protein, kalsium yang dapat membantu pertumbuhan anak -anak & kekal bertenaga sepanjang hari
.
Ibu bapa yang sedang melatih anak-anak berpuasa boleh memberi mereka Meal Shakes agar
Anak-anak lebih kenyang dan tak mudah letih
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleemealshakes


0

Assalamualaikum .
.
Dalam Meal Shakes mempunyai serat yang baik seperti zink, protein, kalsium yang dapat membantu pertumbuhan anak -anak & kekal bertenaga sepanjang hari
.
Ibu bapa yang sedang melatih anak-anak berpuasa boleh memberi mereka Meal Shakes agar
Anak-anak lebih kenyang dan tak mudah letih
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleemealshakes


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!πŸ‘πŸΌ
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601


1

Assalamualaikum 😘 .
ESP ( TAHAN 2-3BULAN )
πŸ’•Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
πŸ’•Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
πŸ’•Agen anti-penuaan
πŸ’•Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
πŸ’•Meningkatkan kualiti memori
πŸ’•Mempercepat penyembuhan luka
πŸ’•Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❀️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya


0

.
Assalamualaikum semua, sapa yang ada masalah sakit2 sendi, cramp , lenguh2 badan mesti kena tahu apa kebaikan 2 supplements ni
.
Omega Guard
✨melegakan sakit sendi
✨mengekalkan sel tulang yang sihat
✨mengurangkan inflamasi (peradangan)
.
.
Ostematrix (kalsium)
✨membantu mengekalkan tulang yang kuat & sihat
✨mengekalkan gigi & gusi yang sihat
✨kandungan magnesium membantu penyerapan kalsium
.
.
Sesuai untuk ibu lepas bersalin, mengandung dan mereka yang sakit sendi. Digalakkan!
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleesetsendi
#shakleeostematrix
#shakleeomegaguard


0

.
Assalamualaikum semua
.
Kita nak cerita kebaikan vivix. Kandungan yg terdapat dalam vivix yang dirumus khas daripada 4 ramuan semulajadi yang akan memberi khasiat pada kesihatan yang menyeluruh. .
🌺Muscadine Grape
-memberikan anti-penuaan yang baik.
-membantu merawat kanser.
.
🌺Purple Carrot
-kaya dengan anti-oksidan.
-membantu mengurangkan diabetes
.
🌺Elderberry.
-mengukuhkan sistem imunisasi .
-mengurangkan symptom sakit otot.
-memberi perlindungi terhadap penyakit jantung
.
🌺Polygonum Cuspidatum.
-membantu mengurangkan kolestrol .
-membantu melambatkan proses penuaan .
-membantu merendahkan tekanan darah
.
Ikhtiar jika ada yang mempunyai penyakit kronik eloklah mencuba sebagai salah satu alternatif untuk kita cari jalan penyembuhan , InshaaAllah.
.
Jangan lepaskan peluang sebab sempena bulan puasa ni saya nak bagi HADIAH kalau beli 2botol Vivix ke atas πŸ‘†πŸΌFREE consultation. Sangat berbaloi! πŸ‘πŸΌ
.
.
.Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601


1

Hai korg, mesti dekat sini ramai yang nak tahu kelebihan collagen powder kan?
.
Tahu tak korg collagen adalah struktur protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita sebab collagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah
.
So apa yang kita dapat kalau kita amalkan collagen powder ni:
✨kulit mendapat kelembapan yang cukup
✨kulit kelihatan lebih anjal & tegang
✨otot dan tulang lebih kuat dan sihat
✨sendi yang sihat
✨menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✨mengurangkan keradangan
✨memberi tenaga
✨tidur yang lebih lena
✨membantu proses detoks hati untuk membuang toksin
✨memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf)
.
.
lagi satu korg mesti kena tahu tau! Collagen powder ni ada PROMO😱
Kalau beli 2 dapat DISKAUN!!
Beli 6 percuma 1 !!
.
Gila tak best korg😩😘 Jom order sebelum terlambat!! .
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan
#shakleepromo
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Ada berita baik buat korg yang nak COD area SEREMBAN, SEREMBAN2, NILAI, SENAWANG, PAROI, AMPANGAN & kawasan yang berdekatan
.
Sabtu & ahad ni kita boleh COD kan, cepat! Cepat! Cepat!
.
.
Order before 12.00am JUMAAT ya
.
.
Your Beauty & Health Consultant
πŸ“² Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan


0