#shakleeparoijaya

Instagram photos and videos

#shakleeshahalam#shakleeseremban#shakleetemerloh#shakleesetberpantang#shakleeputraheight#shakleeesp#shakleeuitmshahalam#shakleesenawang#shakleesetkecantikan#shakleekurusset#shakleevitac#shakleevitae#shakleeparoijaya#shakleevivix#shakleesethamil#shakleealammegah#shakleeuitm#shakleesetkesuburan#shakleeslimmingset

Hashtags #shakleeparoijaya for Instagram

by @supplements.bie

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum,
.
Sapa tak suka cantik kan? Tapi kalau cantik tak semestinya kulit bersih, dalaman sihat ? Btul tak ?
.
Nak tahu tak ESP ni banyak manfaat kepada kulit & kesihatan malahan menyeluruh 🌺 sebab ESP dapat
✨Mengekalkan kulit muda dan sihat
✨Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, jeragat, bekas jerawat dan strechmark
✨Mencerahkan kulit & lebih berseri tak kusam
✨Menganjalkan dan menegangkan kulit ✨Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering
✨Melambatkan proses penuaan kulit
✨Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✨Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
✨Memperbaiki migrain dan insomnia
✨Membantu mengurangkan paras kolesterol
✨Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
✨Mencegah penyakit jantung
.
.
Nak tahu lebih lagi kebaikan ESP ? Jom whatsapp /DM kita now🙋🏻!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum semua, nak cita pasal hot item ni, mesti korg tertanya apa la bagus sgt dengan ESP ni , tak kan la tak bagus kalau dah hot item kan 😄
.
Energizing Soya Protein (ESP)
🌸Mengelak dari kerapuhan tulang
🌸Membekalkan tenaga 🌸Memberi rasa kenyang yang lama
🌸Kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda
🌸Membantu menghilangkan parut
🌸Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🌸Bertindak sebagai antioksidan
🌸Menguatkan sistem imun tubuh
🌸Memelihara kesihatan jantung 🌸Membaiki pigmentasi – kedutan dan kesan tua 🌸Membantu pembentukan sel-sel baru
🌸Membantu menyembuhkan gastrik
.
So apa lagi jom la order 😍
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum semua, nak cita pasal hot item ni, mesti korg tertanya apa la bagus sgt dengan ESP ni , tak kan la tak bagus kalau dah hot item kan 😄
.
Energizing Soya Protein (ESP)
🌸Mengelak dari kerapuhan tulang
🌸Membekalkan tenaga 🌸Memberi rasa kenyang yang lama
🌸Kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda
🌸Membantu menghilangkan parut
🌸Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🌸Bertindak sebagai antioksidan
🌸Menguatkan sistem imun tubuh
🌸Memelihara kesihatan jantung 🌸Membaiki pigmentasi – kedutan dan kesan tua 🌸Membantu pembentukan sel-sel baru
🌸Membantu menyembuhkan gastrik
.
So apa lagi jom la order 😍
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum & selamat pagi
.
.
Macam biasa kedai harini buka seperti biasa pagi - malam tak ada time rehat ya 😁
.
.
Sambil2 usha baju, seluar, bag tu meh usha vitamin untuk kesihatan pula 🤗
.
.
Vitamin yang selamat 100% halal, 100% organik, 100% berkesan InshaaAllah
.
.
Boleh whatsapp / DM untuk ketahui vitamin yang terbaik buat masalah anda!
.
.
📲Nabila | 0166337601
📲Nabila | 0166337601
📲Nabila | 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


3

by @supplements.bie

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


2

by @supplements.bie

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


2

by @supplements.bie

Assalamualaikum semua, Hai
.
Jom ketahui kebaikan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloi dengan harga yang ditawarkan?
. ✨Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🚑Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍬Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🏃🏻Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
👴🏼Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
👤Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
💪🏼Meningkatkan kesihatan imum badan
🕺🏻Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
.
Kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum semua, Hai
.
Jom ketahui kebaikan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloi dengan harga yang ditawarkan?
. ✨Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🚑Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍬Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🏃🏻Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
👴🏼Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
👤Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
💪🏼Meningkatkan kesihatan imum badan
🕺🏻Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
.
Kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum semua, Hai
.
Jom ketahui kebaikan Vivix Shaklee ini. Apa yang best sangat? Berbaloi dengan harga yang ditawarkan?
. ✨Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🚑Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍬Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🏃🏻Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
👴🏼Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
👤Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
💪🏼Meningkatkan kesihatan imum badan
🕺🏻Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Dengan harga PROMO yang ditawarkan sangat2 la murah
.
.
Kepada yang inginkan kesihatan yang lebih baik, jom la kita ikhtiar dengan vivix shaklee 😋
.
Nabila | 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

.
Assalmualaikum, mesti dekat sini tahu kan pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat jual di pasaran sampaikan kita tak tahu mane yang sesuai dengan kita💆🏻
.
.
Pemilihan yang terbaik adalah vitamin E dari shaklee la 💋 so Jom baca manfaat Vita E ni .
✅Awet muda
✅melancarkan peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
✅Mengurangkan parut
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
.
So korg tahu kan Vita E bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki & tahan 4 BULAN 👏🏼
.
.
Harga Pasaran RM169
Untuk dapatkan harga PROMO yang jauh lagi murah? Whatsapp /DM👍🏼
.
.
Jom order now!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum, nak tahu tak ESP bukan sahaja untuk cantik tapi ia juga sesuai untuk ibu berpantang, kenapa? .
SEBAB
.
🌼Membantu menghasilkan hormon dalam badan, serta membina sel-sel dalam badan
.
🌼Protein adalah penting untuk penghasilan susu. Kurang protein boleh menyebabkan ibu mengalami masalah kurang susu
.
🌼Membantu penyembuhan luka secara menyeluruh
.
🌼Membantu memekatkan susu, bayi lebih cepat kenyang dan kurang meragam
.
🌼Mengenyangkan dan memberi tenaga
.
🌼Paling best dapat mengurangkan berat badan .
.
Banyak kebaikannya 😉 Jom Order! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum, nak tahu tak ESP bukan sahaja untuk cantik tapi ia juga sesuai untuk ibu berpantang, kenapa? .
SEBAB
.
🌼Membantu menghasilkan hormon dalam badan, serta membina sel-sel dalam badan
.
🌼Protein adalah penting untuk penghasilan susu. Kurang protein boleh menyebabkan ibu mengalami masalah kurang susu
.
🌼Membantu penyembuhan luka secara menyeluruh
.
🌼Membantu memekatkan susu, bayi lebih cepat kenyang dan kurang meragam
.
🌼Mengenyangkan dan memberi tenaga
.
🌼Paling best dapat mengurangkan berat badan .
.
Banyak kebaikannya 😉 Jom Order! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum, nak tahu tak ESP bukan sahaja untuk cantik tapi ia juga sesuai untuk ibu berpantang, kenapa? .
SEBAB
.
🌼Membantu menghasilkan hormon dalam badan, serta membina sel-sel dalam badan
.
🌼Protein adalah penting untuk penghasilan susu. Kurang protein boleh menyebabkan ibu mengalami masalah kurang susu
.
🌼Membantu penyembuhan luka secara menyeluruh
.
🌼Membantu memekatkan susu, bayi lebih cepat kenyang dan kurang meragam
.
🌼Mengenyangkan dan memberi tenaga
.
🌼Paling best dapat mengurangkan berat badan .
.
Banyak kebaikannya 😉 Jom Order! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum 😘
Sapa dekat sini ada masalah PARUT? JERAWAT? TONA TAK SEKATA? SUNBURN? .
.
Jom cuba
.
Energizing Soy Protein (ESP)
🌷Kulit akan lebih berseri/gebu
🌷Atasi sunburn
🌷Mencerahkan kulit
🌷Dapat memudarkan parut jerawat
🌷Badan akan lebih bertenaga
🌷Kulit menjadi lebih sihat
🌷Diperkaya dengan vitamin & mineral
.
TAHAN 2️⃣-3️⃣ BULAN
.
Harga pasaran RM175, untuk dapatkan Harga PROMO jauh lagi murah ? Whatsapp / DM cepat2
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum 😘
Sapa dekat sini ada masalah PARUT? JERAWAT? TONA TAK SEKATA? SUNBURN? .
.
Jom cuba
.
Energizing Soy Protein (ESP)
🌷Kulit akan lebih berseri/gebu
🌷Atasi sunburn
🌷Mencerahkan kulit
🌷Dapat memudarkan parut jerawat
🌷Badan akan lebih bertenaga
🌷Kulit menjadi lebih sihat
🌷Diperkaya dengan vitamin & mineral
.
TAHAN 2️⃣-3️⃣ BULAN
.
Harga pasaran RM175, untuk dapatkan Harga PROMO jauh lagi murah ? Whatsapp / DM cepat2
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Assalamualaikum 😘
Sapa dekat sini ada masalah PARUT? JERAWAT? TONA TAK SEKATA? SUNBURN? .
.
Jom cuba
.
Energizing Soy Protein (ESP)
🌷Kulit akan lebih berseri/gebu
🌷Atasi sunburn
🌷Mencerahkan kulit
🌷Dapat memudarkan parut jerawat
🌷Badan akan lebih bertenaga
🌷Kulit menjadi lebih sihat
🌷Diperkaya dengan vitamin & mineral
.
TAHAN 2️⃣-3️⃣ BULAN
.
Harga pasaran RM175, untuk dapatkan Harga PROMO jauh lagi murah ? Whatsapp / DM cepat2
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601


1

by @supplements.bie

Promo SEPTEMBER😱
.
.
Nabila nak bagitahu yang shaklee ada buat promo khas untuk mereka yang berumur, yang selalu cramp-cramp dan juga vitamin kegemaran buat ibu-ibu mengandung / berpantang
.
.
Dengan promo kali ni pembelian 3botol akan dapat 5% diskaun
.
.
Jimat sangat. Jom Grab promo dengan whatsapp Nabila skrg!
.
.
Nabila | 0166337601
Nabila | 0166337601
Nabila | 0166337601


1

by @supplements.bie

Promo SEPTEMBER😱
.
.
Nabila nak bagitahu yang shaklee ada buat promo khas untuk mereka yang berumur, yang selalu cramp-cramp dan juga vitamin kegemaran buat ibu-ibu mengandung / berpantang
.
.
Dengan promo kali ni pembelian 3botol akan dapat 5% diskaun
.
.
Jimat sangat. Jom Grab promo dengan whatsapp Nabila skrg!
.
.
Nabila | 0166337601
Nabila | 0166337601
Nabila | 0166337601


1

by @supplements.bie

Promo SEPTEMBER😱
.
.
Nabila nak bagitahu yang shaklee ada buat promo khas untuk mereka yang berumur, yang selalu cramp-cramp dan juga vitamin kegemaran buat ibu-ibu mengandung / berpantang
.
.
Dengan promo kali ni pembelian 3botol akan dapat 5% diskaun
.
.
Jimat sangat. Jom Grab promo dengan whatsapp Nabila skrg!
.
.
Nabila | 0166337601
Nabila | 0166337601
Nabila | 0166337601


1