#shakleerahang

Instagram photos and videos

#shakleerahang#shakleeseremban#shakleeparoijaya#shakleesikamat#shakleepantai#shakleerasah#shakleegemencheh#shakleekenaboi#shakleekualaklawang#shakleetebong#shakleeserembanjaya#shakleerepahpermai#shakleepinggiransenawang#shakleekebu#shakleerantau#shakleesetul#shakleesungaigadut#shakleetiroi#shakleetemiang

Hashtags #shakleerahang for Instagram

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Selamat petang semua 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP πŸ₯›korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🀰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Selamat petang semua. Da lunch ke tu 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP πŸ₯›korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🀰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹Tengok sendiri perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😍😍😍 Salam menjemput rezeki untuk sahabat semua.

Alhamdulillah dan syukur atas nikmat yang kita terima.

Jangan lupa hari yang baik ini kita banyakkan amalan terutamanya bersedekah 😊

Pagi ni Mama Ani bersarapan ESP + MILO 😍😍😍 Sangat menyelerakan πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Selamat berkerja semua.

#salamjumaat #sedekah #sarapanpagi #promosiapril #promosiesp #kulitcantik #shakleeportdickson #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleeseremban2 #shakleerasah #shakleerahang #shakleenilai


0

Hai 😊😊😊 Selamat petang !

Lai Lai Lai... Jemput like dan follow FB Mama, Sariani Karmin dan Insta Mama 😘

Sesiapa yang tercari-cari produk kesihatan dan kecantikkan boleh hubungi Mama.

0189886123

#pengedarsahshaklee #shakleeportdickson #shakleesikamat #shakleeseremban #shakleenilai #shakleelabu #shakleepantai #shakleeampangan #shakleesenawang #shakleerahang #shakleerasah #shakleeseremban2 #produkkesihatan #produkkecantikkan


0

SUPER PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Tiga ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
VIT C + ESP + VIT E
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Vitamin E
.
Kelebihan Vitamin E Untuk Kesihatan:

1. Pelindung Sel Darah Merah
2. Ketahanan Tubuh
3. Antioksidan
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Your best service SID
Fida
0136480853
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Ni fida selit info bahaya bacaan hb rendah kat ibu 🀰🏻dan baby πŸ‘ΆπŸ» untuk yg malas baca panjang2. Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

HAPPY LUNCHEON UOLS
.
Jangan skip lunch okay. .
Kalo tak nak rasa ngantok Knis cadangkan uols :-
. βœ”οΈKurangkan kuantiti nasi. βœ”οΈBanyakkan sayuran.
βœ”οΈAmbil sumber protein spt ikan, daging @ ayam.
βœ”οΈAmalkan suplemen selepas makan.
.
Barulah lebih PROAKTIF. TAKMAU LEMAU LEMAU.
.
Oh yer. KEDAI SHAKLEE Knis dah bukak yo!
.
Antara SET SUPLEMEN BEST yang selalu orang cari :
.
πŸ‘‘ SET KULIT BERSIH
πŸ‘‘ SET KEHAMILAN
πŸ‘‘ SET KESUBURAN
πŸ‘‘ SET BERPANTANG
πŸ‘‘ SET DETOX
πŸ‘‘ SET SAKIT SENDI
πŸ‘‘ SET TULANG KUAT
πŸ‘‘ SET KULIT JERAWAT
.
Kalo tak nak try fullset pon boleh. Knis akan bagi consultation dan cadangkan mengikut bajet uols 😊
.
Sebarang pertanyaan berkenaan suplemen@tak tahu mana yang sesuai dengan uols boleh hubungi Knis.
.
.
YOUR TRUSTED SID
Knisa Shaklee
0137618604

#shakleesenawang #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleepantai #shakleeampangan #shakleerahang


0

HAPPY LUNCHEON UOLS
.
Jangan skip lunch okay. .
Kalo tak nak rasa ngantok Knis cadangkan uols :-
. βœ”οΈKurangkan kuantiti nasi. βœ”οΈBanyakkan sayuran.
βœ”οΈAmbil sumber protein spt ikan, daging @ ayam.
βœ”οΈAmalkan suplemen selepas makan.
.
Barulah lebih PROAKTIF. TAKMAU LEMAU LEMAU.
.
Oh yer. KEDAI SHAKLEE Knis dah bukak yo!
.
Antara SET SUPLEMEN BEST yang selalu orang cari :
.
πŸ‘‘ SET KULIT BERSIH
πŸ‘‘ SET KEHAMILAN
πŸ‘‘ SET KESUBURAN
πŸ‘‘ SET BERPANTANG
πŸ‘‘ SET DETOX
πŸ‘‘ SET SAKIT SENDI
πŸ‘‘ SET TULANG KUAT
πŸ‘‘ SET KULIT JERAWAT
.
Kalo tak nak try fullset pon boleh. Knis akan bagi consultation dan cadangkan mengikut bajet uols 😊
.
Sebarang pertanyaan berkenaan suplemen@tak tahu mana yang sesuai dengan uols boleh hubungi Knis.
.
.
YOUR TRUSTED SID
Knisa Shaklee
0137618604

#shakleesenawang #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleepantai #shakleeampangan #shakleerahang


0

HAPPY LUNCHEON UOLS
.
Jangan skip lunch okay. .
Kalo tak nak rasa ngantok Knis cadangkan uols :-
. βœ”οΈKurangkan kuantiti nasi. βœ”οΈBanyakkan sayuran.
βœ”οΈAmbil sumber protein spt ikan, daging @ ayam.
βœ”οΈAmalkan suplemen selepas makan.
.
Barulah lebih PROAKTIF. TAKMAU LEMAU LEMAU.
.
Oh yer. KEDAI SHAKLEE Knis dah bukak yo!
.
Antara SET SUPLEMEN BEST yang selalu orang cari :
.
πŸ‘‘ SET KULIT BERSIH
πŸ‘‘ SET KEHAMILAN
πŸ‘‘ SET KESUBURAN
πŸ‘‘ SET BERPANTANG
πŸ‘‘ SET DETOX
πŸ‘‘ SET SAKIT SENDI
πŸ‘‘ SET TULANG KUAT
πŸ‘‘ SET KULIT JERAWAT
.
Kalo tak nak try fullset pon boleh. Knis akan bagi consultation dan cadangkan mengikut bajet uols 😊
.
Sebarang pertanyaan berkenaan suplemen@tak tahu mana yang sesuai dengan uols boleh hubungi Knis.
.
.
YOUR TRUSTED SID
Knisa Shaklee
0137618604

#shakleesenawang #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleepantai #shakleeampangan #shakleerahang


0

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN🌟
.
.
Ini antara combo ESP yang paling HOT!! SET ASAS KECANTIKAN : ESP + VITAMIN C SHAKLEE. Nak tahu apa kelebihan apabila 2 supplements terbaik ni bersatu? Jom sya nak share sikit😊
.
.
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) : πŸ’ž Sangat penting untuk membentuj kolagen pada kulit
πŸ’ž Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
πŸ’ž Melindungi sel sel dari kerosakan, mengecilkan pori pori muka
πŸ’ž Bertindak sebagai anti - oksida, menggantikan sel sel kulit yang baru
.
.
VITAMINC : 🌟Mengurangkan sunburn dan mengegmbalikan warna asal
🌟bertindak sebagai antioksidan
🌟menghasilkan sintesis kologen
🌟mengahalang kotoran luaran sperti pencemaran atau toksin
🌟menghalangkan jerawat timbul
🌟menghilangkan blackhead
🌟Melindungi jangkitan selsema ,bermakan ia meningkatkan imunisasi badan
.
Sebarang pertanyaan, order atau booking boleh whatsapp syaza di 0176881641
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DPATKAN PROMO VITAMINC + ESP DENGAN SUPER DUPER MURAH!! Free gift limited!!!! FIRST COME FIRST SERVE YAπŸ‘Œ
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripd kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA,ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX YANG BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatn dan kecantikan
.
🎎 MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
🎎 MENGEKALKAN AWET MUDA
(My mom dah nampk sendiri kesanya kepada beliauπŸ‘πŸ‘©)
🎎 MENGATASI KESUBURAN 🎎 MERAWAT LUKA DALAMAN
🎎 MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . MY MOM SALAH SATU MENDAPAT TESTIMONI BERJAYA😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

Hi semua, sya nak kongsi kan resepi berbuka ✨ bahan bahan yang diperlukan : .
✨ kurma yang telah dikopek
✨ ESP & MEALSHAKE
✨ ice
✨ badam
.
.
Just follow the step😊 then blend sahaja. Hihi sya selalu buat for sahur untuk tenaga yang mengcukupkan. Mmg tak letih and tak haus hihi
.
.
Jom try resipi shaklee hebat ini πŸ˜‰ siapa nak order jom jom sya open order for ESP & MEALSHAKE .
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

Hi semuaπŸ’•
.
.
KELEBIHAN VITAMINC 😍
πŸ’• Perlindungan daripada sinar UV
πŸ’• Mengurangkan kesan sunburn
πŸ’• Membantu masalah jerawat yang kronik
πŸ’• Mengatasi masalah tona kulit
πŸ’• Mengantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
πŸ’• meningkatkan imunisasi πŸ’• mencerahkan kulit seluruh badan secara selamat dan semula jadi
πŸ’• membantu masalah kulit sensitif dan eczema
πŸ’• mengatasi masalah resdung
πŸ’• mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir
πŸ’• anti penuaan πŸ’•membantu penghasilan kolagen dalam badan secara semulajadi
πŸ’• kulit menjadi glowing
.
.
Mcm mcm khasiat dalam vitaminC Shaklee ni huhu sis sendri pun ambil tau πŸ™ˆ so siapa nak or bertanya tentang masalah anda boleh pm sya laju laju ye hihi insyaallah sya try reply laju laju😁
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


1

Siapakah yang memerlukan GLA Complex?
‼️Mereka yang mengalami PMS ‼️ Mereka yang mempunyai kitaran haid yang tidak tetap ‼️Mereka yang mempunyai masalah cyst ‼️Mereka yang ingin mendapatkan zuriat ‼️ Mereka yang ingin cantik dan ingin menstabilkan hormon

Khasiat GLAπŸ’ž ✽ Membantu merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, meringankan kebas urat saraf
✽ Membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita
✽ Membantu memperbaiki symptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air, sakit payudara
✽ Memperbaiki keadaan menopause seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi
✽ Pengambilan jangka panjang membantu melambatkan penuaan untuk kelihatan lebih muda
✽ Memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing
✽ Merupakan anti-oksidan yang membantu meningkatkan sistem imun tubuh
✽ Membantu menghalang pertumbuhan kanser dan sel tumor
✽ Mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, tinea, kurap
✽ Meringankan sakit dan bengkak akibat rheumatisma, athritis
✽ Merendahkan paras gula dalam darah
✽ Menghalang penambahan berat badan dengan berkesan
✽ Merendahkan paras kolesterol LDL
✽ Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah
✽ Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur
✽ Memperbaiki keadaan kanak-kanak autisma, sukar memberi tumpuan dan hiperaktif
✽ Memberi tone pada kulit dan otot wanita secara berperingkat untuk capai bentuk badan menarik
.
Nak cuba pm sya, syz akan consult dari a to z jangan risau ye FREE CONSULTATION ingat vitamin yang baik kena makan dengan cara yang betul☝️
.
LOVE SHAKLEE
0176881641
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripd kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA,ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX YANG BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatn dan kecantikan
.
🎎 MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
🎎 MENGEKALKAN AWET MUDA
(My mom dah nampk sendiri kesanya kepada beliauπŸ‘πŸ‘©)
🎎 MENGATASI KESUBURAN 🎎 MERAWAT LUKA DALAMAN
🎎 MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . MY MOM SALAH SATU MENDAPAT TESTIMONI BERJAYA😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

Alolo jangan lah sedih lagi sebab apa? Sebab ESP SHAKLEE dah restock!! Alhamdulillah syukur. Ramai dah grab so apa lagi jom lah grab esp shaklee secepat yang mungkin sebelum esp out of stock
.
.
🌟ESP🌟
- 🌟THIS ONE IS MY FAV 🌟 -
- 🌟ANTARA KELEBIHAN ESP🌟
✨memberi tenaga
✨ Dapat menjadikan kulit muka
cantik,halus,gebu dan berseri
✨ Dapat membantu hilangkan parut jerawat
✨ Kulit menjadi berseri seri ✨ Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
✨ Menganjalkan kulit dan menganjalkan lagi payudara yang kendur
✨ Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan badan
✨ Menyokong kesihatan imunisasi badan
✨ Mengawal paras kolestrol
✨ Menyokong kesihatan jantung dan prostat
✨ Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
-
-
Itu ada sebahagian kebaikan esp ni.Esp mempunyai 1001 khasiat Kalau nak list tak terdaya syz. Anyway i memang makan ni Dulu muka berjerawat , kulit tak sekata, oily, dan berat badan amat membimbang kan but alhamdulillah after consume esp berat badan berkurangan and muka getting more better. Alhamdulillah kenal Esp.
-
-
well i should remind you, AT LEAST 3L of water per day!!!! lagi superb hasilnya
-
-
LOVE SHAKLEE
0176881641
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

Hi semua setiap hari dapat feedback dari customers about esp hebat ni
.
ESPπŸ”₯ WUISH HOT ITEM KITA SORANG NIπŸ™€πŸ™€πŸ˜˜ hihihi mana tak hot item , bila minum ESP ni mengenyangkan tak payah ambil heavy breakfast, kenyang smpai lunch uolls, ada customers syaza tak makan nasi sehari sbb kan ESP ni πŸ˜‚ haha tapi tak boleh kita kena jgk makan nasi ye walaupun on diet😊 Esp juga bagus untuk kecantikan,kesihatan malah boleh hilang kan gastrik tau😊
.
.
So jom lah grab esp shaklee yang terhebat ni✨
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

SIAPA YANG MEMERLUKAN NUTRIFERON SHAKLEE?🌸
.
🌸Mereka yang sering sakit, selsema, demam
.
🌸Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan
.
🌸Mereka yang mempunyai masalah imunisasi
.
🌸Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara
.
🌸Mereka yang sering stress
.
🌸Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit
.
🌸Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari
.
🌸Mereka yang ada mempunyai allergic dan eczema
.
.
πŸ“’NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan. Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi! .

Pemakanan tambahan NutriFeron ℒ️ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama,untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan
.
.

Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon .
πŸ”·Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun
.
πŸ”΅Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida, yang telah dikenalpasti dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih
.
πŸ”΅Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan Asia . .

Jom Tingkatkan imunisasi anda dengan nutriferon shaklee🌸 . .

Love shaklee

0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

CINCH SHAKE & CINCH TEA

Shaklee cinch shake adalah campuran proprietari yang ditambah dengan leusina
malah shaklee cinch ini memebekalkan 24 GRAM PROTEIN yang dapat memelihara tisu otot, Meningkatkan thermogenesis dan memberi rasa kenyang
.
.
Cinch energy tea mix pula merupakan teh eksklusif dengan teh hijau ,Roibos merah dan putih.Ia mengandungi antioksidan yang boleh meningkatkan metobolisme .
.
Harga dia sangat murah!!! FREE SHAKER πŸŽ€ FREE GIFT πŸŽ€ FREE POSTAGE🚚, so siapa nak sador nak slim ke jom try cinch shaklee!!
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


1

CINCH SHAKE & CINCH TEA

Shaklee cinch shake adalah campuran proprietari yang ditambah dengan leusina
malah shaklee cinch ini memebekalkan 24 GRAM PROTEIN yang dapat memelihara tisu otot, Meningkatkan thermogenesis dan memberi rasa kenyang
.
.
Cinch energy tea mix pula merupakan teh eksklusif dengan teh hijau ,Roibos merah dan putih.Ia mengandungi antioksidan yang boleh meningkatkan metobolisme .
.
Harga dia sangat murah!!! FREE SHAKER πŸŽ€ FREE GIFT πŸŽ€ FREE POSTAGE🚚, so siapa nak sador nak slim ke jom try cinch shaklee!!
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

KONSEP MUDAH SET SLIMMING SHAKLEE πŸ”₯ mai mai sya explain sikit pasal konsep ini
.
.
πŸ”₯ BAKAR - produk shaklee yang boleh membakar lemak ialah OMEGA GUARD & LECITHIN. Perlu ke pembakaran lemak ini? Yes kita as asia mesti tahu makanan berlemak kita mcm mana kan😏 so sya mmg suggest dkt customer sya ambil OMEGA GUARD UNTUK MEMBAKAR SELURUH LEMAK LEMAK KITAπŸ”₯
.
.
πŸ’© BUANG - ALFALFA/HERBLAX akan membantu buang lemak lemak yang dibakar tadi. Malah toksin juga dapat dibuang dan proses menyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. Yang susah nak membuang air besar sangat digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan tadi
.
.
πŸ’ͺ BINA - penting bagi kita untuk membina musle supaya metobolisme akan menjadi tinggi dan selepas kurus nnti tak ada lah uolls dapat effect gelebeh seperti perit gelebeh bila dah kurus nnti. Plus parut parut akibat lemak lemak tu boleh dipudarkan dgn ESP shaklee😊 malah ESP shaklee dapat menunrunkan kada kolestrol dalam badan
.
.
Berminat? Jom ws sya cepat cepat sebelum kehabisan stock!!
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

KEISTIMEWAAN CINCH SHAKE
.
πŸ”ΆMemberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa santapan manis
.
πŸ”ΆMengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protin eksklusif diperkaya dengan asid amino leusina
.
πŸ”ΆDiperkaya dengan Leucineℒ️ untuk memelihara otot
.
πŸ”ΆTerdapat 24 gram protin dalam setiap sajian
.
πŸ”ΆMempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
.
πŸ”ΆNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
.
πŸ”ΆMemberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
.
πŸ”ΆTiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
.
πŸ”ΆSoya bukan GMO
.
.
Secara ringkasnya Cinch Shake berjaya membuat anda mengawal rasa lapar, meningkatkan tenaga, menyokong metabolisme dan memberi kepuasan kepada pengguna.plus sya mmg suka cinch shake ni sbb ada 3 perisa hihi ada chocolate, Vanilla dan caffe latee
.
.
Love shaklee
0176881641
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

Hi semuaπŸ’•
.
.
KELEBIHAN VITAMINC 😍
πŸ’• Perlindungan daripada sinar UV
πŸ’• Mengurangkan kesan sunburn
πŸ’• Membantu masalah jerawat yang kronik
πŸ’• Mengatasi masalah tona kulit
πŸ’• Mengantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
πŸ’• meningkatkan imunisasi πŸ’• mencerahkan kulit seluruh badan secara selamat dan semula jadi
πŸ’• membantu masalah kulit sensitif dan eczema
πŸ’• mengatasi masalah resdung
πŸ’• mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir
πŸ’• anti penuaan πŸ’•membantu penghasilan kolagen dalam badan secara semulajadi
πŸ’• kulit menjadi glowing
.
.
Mcm mcm khasiat dalam vitaminC Shaklee ni huhu sis sendri pun ambil tau πŸ™ˆ so siapa nak or bertanya tentang masalah anda boleh pm sya laju laju ye hihi insyaallah sya try reply laju laju😁
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

Siapa ada masalah eye bag and panda eyeπŸ‘€ Jangan risau bukan anda sorang yang ada masalah itu, sya sendiri pun alami 😭😭😭 maybe sbb tak cukup tidur Nasib baik jumpa shaklee hehe siapa ada eye treatment lagi tau uolls mmng best!! HARGA MURAH GILOSS BERBALOI TAHAN LAMA😘
.
Fakta tentang Enfusella Eye Treatment
Terbukti secara klinikal:
🌟233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
🌟120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
🌟209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
🌟32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
🌟Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
🌟Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
🌟Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
🌟Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.
.
.
Hanya RMXX, mmng sangat murah uollss
Jom ws sya now!!
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

KONSEP MUDAH SET SLIMMING SHAKLEE πŸ”₯ mai mai sya explain sikit pasal konsep ini
.
.
πŸ”₯ BAKAR - produk shaklee yang boleh membakar lemak ialah OMEGA GUARD & LECITHIN. Perlu ke pembakaran lemak ini? Yes kita as asia mesti tahu makanan berlemak kita mcm mana kan😏 so sya mmg suggest dkt customer sya ambil OMEGA GUARD UNTUK MEMBAKAR SELURUH LEMAK LEMAK KITAπŸ”₯
.
.
πŸ’© BUANG - ALFALFA/HERBLAX akan membantu buang lemak lemak yang dibakar tadi. Malah toksin juga dapat dibuang dan proses menyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. Yang susah nak membuang air besar sangat digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan tadi
.
.
πŸ’ͺ BINA - penting bagi kita untuk membina musle supaya metobolisme akan menjadi tinggi dan selepas kurus nnti tak ada lah uolls dapat effect gelebeh seperti perit gelebeh bila dah kurus nnti. Plus parut parut akibat lemak lemak tu boleh dipudarkan dgn ESP shaklee😊 malah ESP shaklee dapat menunrunkan kada kolestrol dalam badan
.
.
Berminat? Jom ws sya cepat cepat sebelum kehabisan stock!!
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


2

Huwaaa takut parut jerawat di muka 😭😩😩😩😩 SEKARANG JANGAN RISAU DAH ESP & VITAMINE SHAKLEE YANG TINGGI OKSIDAN INI AKAN MEMBANTU ANDA😊
.
.
ESP🌷 Esp ni bukan sahaja boleh flawless malah ia juga dapat memudarkan parut jerawat tau dalam seminggu insyallah nmpk keberkesanannya jika konsisten😊 malah esp ni mmng bagus for atasi pigmentasi dan ia dapat mencerahkan kulit wajah dengan natural dan selamatπŸ’• .
.
VITAMINE 🌷VITAMINE Melambatkan penuaan. Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.Selain itu,membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. Jika kulit muka kering, muka kita akan cepat kedut dan kusam. Dengan vitaminE dapat membantu melembabkan wajah supaya kelitahan berseri seri sewaktu hari raya😊
.
.
🌸COLLAGEN POWDER
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit 🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi 🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
Jom kita cantik dengan shaklee shakleeπŸ’•
.
.
Loveshaklee
01133151107
.
.
#shakleepinggiransenawang#shakleeserembanjayaΒ #shakleerahang#shakleesikamatΒ #shakleerantau#shakleerasahΒ #shakleesetul#shakleesungaigadutΒ #shakleetiroi#shakleetemiangΒ #shakleegemas#shakleegemenchehΒ #shakleekebu#shakleepantaiΒ #shakleerepahjaya#shakleerepahpermaiΒ #shakleetebong#shakleekualaklawang#shakleekenaboi#shakleepertang#shakleesimpangdurian#shakleesimpangpertangΒ #shakleetiti#shakleeperadongΒ #shakleetrianglilir#shakleeuluklawangΒ #shakleeulutriang#shakleesertingΒ #shakleeserijempol#shakleebatukikir


0

Assalamualaikum semua🌸 ha ni bukan IKLAN MAGIC YEE!! Yes ini adalah testimoni collagen powder yang TERBAIK DI DUNIA!! Kalau tak percaya, pi google naaa
KULIT KUSAM HILANG! + FLAWLESS!!!
.
Apabila COLLEGEN ANDA HILANG DALAM BADAN‼️
.
😣Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur.
😣Gusi yang tidak sihat. 😣Garis halus kelihatan pada leher
.
😣Payudara dan punggung kendur. 😣Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan. 😣Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung. 😣Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan. 😣Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan
.
😣Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. .
🌸Kesan collegen powder shaklee🌸
.
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit
.
🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi
.
🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
.
Love shaklee
0146868341
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang οΏΌ οΏΌ


0

Huwaaa takut parut jerawat di muka 😭😭 rasa mcm tak nak raya?😩😩😩😩 SEKARANG JANGAN RISAU DAH ESP & VITAMINE SHAKLEE YANG TINGGI OKSIDAN INI AKAN MEMBANTU ANDA😊
.
.
ESP🌷 Esp ni bukan sahaja boleh flawless malah ia juga dapat memudarkan parut jerawat tau dalam seminggu insyallah nmpk keberkesanannya jika konsisten😊 malah esp ni mmng bagus for atasi pigmentasi dan ia dapat mencerahkan kulit wajah dengan natural dan selamatπŸ’• .
.
VITAMINE 🌷VITAMINE Melambatkan penuaan. Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.Selain itu,membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. Jika kulit muka kering, muka kita akan cepat kedut dan kusam. Dengan vitaminE dapat membantu melembabkan wajah supaya kelitahan berseri seri sewaktu hari raya😊
.
.
🌸COLLAGEN POWDER
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit 🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi 🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
Jom kita cantik dengan shaklee shakleeπŸ’•
.
.
Loveshaklee
011-33151107
.
.
#shakleepinggiransenawang#shakleeserembanjaya #shakleerahang#shakleesikamat #shakleerantau#shakleerasah #shakleesetul#shakleesungaigadut #shakleetiroi#shakleetemiang #shakleegemas#shakleegemencheh #shakleekebu#shakleepantai #shakleerepahjaya#shakleerepahpermai #shakleetebong#shakleekualaklawang#shakleekenaboi#shakleepertang#shakleesimpangdurian#shakleesimpangpertang #shakleetiti#shakleeperadong #shakleetrianglilir#shakleeuluklawang #shakleeulutriang#shakleeserting #shakleeserijempol#shakleebatukikir


0

Huwaaa takut parut jerawat di muka 😭😭 rasa mcm tak nak raya?😩😩😩😩 SEKARANG JANGAN RISAU DAH ESP & VITAMINE SHAKLEE YANG TINGGI OKSIDAN INI AKAN MEMBANTU ANDA😊
.
.
ESP🌷 Esp ni bukan sahaja boleh flawless malah ia juga dapat memudarkan parut jerawat tau dalam seminggu insyallah nmpk keberkesanannya jika konsisten😊 malah esp ni mmng bagus for atasi pigmentasi dan ia dapat mencerahkan kulit wajah dengan natural dan selamatπŸ’• .
.
VITAMINE 🌷VITAMINE Melambatkan penuaan. Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.Selain itu,membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. Jika kulit muka kering, muka kita akan cepat kedut dan kusam. Dengan vitaminE dapat membantu melembabkan wajah supaya kelitahan berseri seri sewaktu hari raya😊
.
.
🌸COLLAGEN POWDER
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit 🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi 🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
Jom kita cantik dengan shaklee shakleeπŸ’•
.
.
Loveshaklee
011-33035195
.
.
#shakleepinggiransenawang#shakleeserembanjaya #shakleerahang#shakleesikamat #shakleerantau#shakleerasah #shakleesetul#shakleesungaigadut #shakleetiroi#shakleetemiang #shakleegemas#shakleegemencheh #shakleekebu#shakleepantai #shakleerepahjaya#shakleerepahpermai #shakleetebong#shakleekualaklawang#shakleekenaboi#shakleepertang#shakleesimpangdurian#shakleesimpangpertang #shakleetiti#shakleeperadong #shakleetrianglilir#shakleeuluklawang #shakleeulutriang#shakleeserting #shakleeserijempol#shakleebatukikir


0

Huwaaa takut parut jerawat di muka 😭😭 rasa mcm tak nak raya?😩😩😩😩 SEKARANG JANGAN RISAU DAH ESP & VITAMINE SHAKLEE YANG TINGGI OKSIDAN INI AKAN MEMBANTU ANDA😊
.
.
ESP🌷 Esp ni bukan sahaja boleh flawless malah ia juga dapat memudarkan parut jerawat tau dalam seminggu insyallah nmpk keberkesanannya jika konsisten😊 malah esp ni mmng bagus for atasi pigmentasi dan ia dapat mencerahkan kulit wajah dengan natural dan selamatπŸ’• .
.
VITAMINE 🌷VITAMINE Melambatkan penuaan. Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.Selain itu,membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. Jika kulit muka kering, muka kita akan cepat kedut dan kusam. Dengan vitaminE dapat membantu melembabkan wajah supaya kelitahan berseri seri sewaktu hari raya😊
.
.
🌸COLLAGEN POWDER
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit 🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi 🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
Jom kita cantik dengan shaklee shakleeπŸ’•
.
.
Loveshaklee
011-33151107
.
.
#shakleepinggiransenawang#shakleeserembanjaya #shakleerahang#shakleesikamat #shakleerantau#shakleerasah #shakleesetul#shakleesungaigadut #shakleetiroi#shakleetemiang #shakleegemas#shakleegemencheh #shakleekebu#shakleepantai #shakleerepahjaya#shakleerepahpermai #shakleetebong#shakleekualaklawang#shakleekenaboi#shakleepertang#shakleesimpangdurian#shakleesimpangpertang #shakleetiti#shakleeperadong #shakleetrianglilir#shakleeuluklawang #shakleeulutriang#shakleeserting #shakleeserijempol#shakleebatukikir


0

Huwaaa takut parut jerawat di muka 😭😭 rasa mcm tak nak raya?😩😩😩😩 SEKARANG JANGAN RISAU DAH ESP & VITAMINE SHAKLEE YANG TINGGI OKSIDAN INI AKAN MEMBANTU ANDA😊
.
.
ESP🌷 Esp ni bukan sahaja boleh flawless malah ia juga dapat memudarkan parut jerawat tau dalam seminggu insyallah nmpk keberkesanannya jika konsisten😊 malah esp ni mmng bagus for atasi pigmentasi dan ia dapat mencerahkan kulit wajah dengan natural dan selamatπŸ’• .
.
VITAMINE 🌷VITAMINE Melambatkan penuaan. Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.Selain itu,membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. Jika kulit muka kering, muka kita akan cepat kedut dan kusam. Dengan vitaminE dapat membantu melembabkan wajah supaya kelitahan berseri seri sewaktu hari raya😊
.
.
🌸COLLAGEN POWDER
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit 🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi 🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
Jom kita cantik dengan shaklee shakleeπŸ’•
.
.
Loveshaklee
011-33035195
.
.
#shakleepinggiransenawang#shakleeserembanjaya #shakleerahang#shakleesikamat #shakleerantau#shakleerasah #shakleesetul#shakleesungaigadut #shakleetiroi#shakleetemiang #shakleegemas#shakleegemencheh #shakleekebu#shakleepantai #shakleerepahjaya#shakleerepahpermai #shakleetebong#shakleekualaklawang#shakleekenaboi#shakleepertang#shakleesimpangdurian#shakleesimpangpertang #shakleetiti#shakleeperadong #shakleetrianglilir#shakleeuluklawang #shakleeulutriang#shakleeserting #shakleeserijempol#shakleebatukikir


0

PROMOSI VIVIX .
Assalamualaikum semua😊
.
.
Kenapa VIVIX ? Penyembuhan vivix adalah dari level sel tau! Maksudnya, VIVIX menggalakan pertumbuhan sel baru, dan boleh mengurangkan dan menyembuhkan penyakit kronik.
.
.
Selain daripada itu , ANTRA KEBAIKAN VIVIX YANG LAIN :-
.
πŸ‘ Menggalakkan penuaan yang sihat means awet muda
πŸ‘Menyembuhkan sakit saraf dan sakit tulang & sendi
πŸ‘ Mampu merencatkan sel kanser dan menggelakkan kanser!
πŸ‘ Mengurangkan risiko penyakit jantung
πŸ‘ Mengurangkan komplikasi diabetes .
πŸ‘ Menyokong kesihatan sendi dan saraf
πŸ‘ Mengurangkan penyakit nyanyuk
merawat alzheimer
πŸ‘ Membantu penyakit parkinson
πŸ‘ Membantu memulihkan penyakit strok dan angin ahmar
πŸ‘ Meningkatkan kesihatan imun badan
πŸ‘ Mermpertingkatkan kesihatan badan
πŸ‘ Mengurangkan gian merokok
πŸ‘ Mengurangkan kencing manis
-
-
Banyak sangat feedback feedback yang berjaya seperti menyembuhkan pesakit lumpuh, diabetes, bah kan menyembuhkan kanser Alhamdulillah 😊Feedback vivix shaklee 100% positive! Even Ayu Raudah and Rita Rudaini pun makan vivix shaklee ni tau!
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut tentang vivix?
.
‼️‼️BEST PROMO PRICE NAK BAGI NIπŸ˜πŸ˜β€ΌοΈβ€ΌοΈ
.
LOVE SHAKLEE
0146868341
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

SET MILKBOOSTER SHAKLEEπŸ’†
.
ALFALFAπŸ’• alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat. Turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim.Namun pengambilan dan keberkesanan pada setiap ibu adalah berbeza. Ada yang hanya mengambil 2 biji sehari telah mempercepatkan proses penghasilan susu sehingga mengalami bengkak susu namun tidak kurang juga yang memerlukan 4 atau 6 biji sehari bagi membantu badan stimulate untuk menghasilkan susu dengan lebih cepat. Ianya bergantung kepada keperluan badan si ibu
.
.
ESPπŸ’•ESP adalah protein soya Shaklee yang bertindak sebagai milk-booster terhebat dan kesannya boleh dirasakan seawal minggu pertama penggunaan asalkan ibu konsisten mengepam dan minum air kosong sesukupnya iaitu 3-4 Liter sehari. Malah ramai juga ibu yang beberapa hari pertama minum ESP pun dah Nampak kesannya
.
.
Jom serbu Milkbooster hebat iniπŸ‘πŸ‘
.
Love shaklee
0146868341 οΏΌ .
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir οΏΌ


0

Nak tahu tak kenapa sya yakin sangat dengan basic h ni, kerana...
πŸ”₯Kandungan utama daripada bahan semulajadi (minyak jagung dan minyak kelapa)
πŸ”₯Ianya bebas bahan kimia, toksin
πŸ”₯Jimat
.
.
Antara kelebihan @ 1001 kegunaan BASIC H Shaklee
🎐Mencuci dan membersih sayur-sayuran dan buah-buahan daripada racun & bahan kimia.
🎐Mencuci dan membersih ikan, ayam, daging, makanan laut daripada bahan awet.
🎐Mencuci dan membersih makanan basah spt. Mee kuning, kuehtiau dsbnya daripada bahan awet.
🎐Mencuci dan membersih tempat dan peralatan memasak (terutama yang berminyak).
🎐Mencuci dan membersih bilik air, tandas, tangki, sinki, cermin tingkap, rak buku, almari dan etc.
🎐Mencuci badan, tangan dan kaki daripada daki kotoran, pijar lada, dakwat marker pen, minyak dan etc.
🎐Mencuci dan membersih lantai serta alat permainan.
🎐Menanggalkan gula-gula getah pada baju dan etc.
🎐Mengasah pisau.
🎐Membersih dakwat pen pada tangan, baju dan etc.
🎐Menghapuskan kutu di atas kepala.
🎐 Terkena minyak, air panas atau melecur terkena benda panas.
🎐Menghindarkan dan membunuh serangga seperti lipas, nyamuk, semut, lalat dan etc.
🎐Demam panas (sebelum berjumpa doktor).
🎐Sakit gigi.
🎐Gatal-gatal pada badan atau miang (masalah kulit).
🎐Ulser dan mulut berbau.
🎐Penyubur tanaman dan penggembur tanah 🎐Menghilangkan karat dan daki pada barang kemas, jam tangan dan etc.
.
.
Mesra Alam
🌱Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa.
🌱Biorosot
🌱Tanpa fosfat
🌱Bungkusan yang boleh kitar semula
🌱Tanpa bahan pewarna
🌱Selamat untuk sistem septik dan pembentungan
.
.
Cuba baca tulisan biru muda kat atas ni. Meh saya tolong alih bahasa supaya mudah difahami.
🌸Organik
🌸Tanpa toksin
🌸Boleh terurai
🌸Tanpa bahan kimia
🌸Lebih pekat
🌸Harga RM47 bersamaan dengan 181 liter produk lain
🌸Pencuci semulajadi nombor 1
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleeperta


0

Dah berapa bulan dah tak jumpa mmy😭😭😭 fuhh rasa gatal kaki je nak pi ambil teksi datang teruih rumah mmy😭 huwaa .
.
In 3 months ago mmy as coordinator then now dah MASTER COORDINATOR 😍 ya allah mmg semangat dia tak tahu lah nak cakap apa. I wish i can be like you mmy!! Kuat dan tak kenal erti putus asa dan mmg tak kiat melatah bila ditempuhkan dugaan. Fuhh plss one day nak kuat mcm mmyπŸ’ͺ
.
Thanks mmy bagi tunjuk ajar dkt kami, kalau bukan nny, syaza now tak jadi leaders and naik supervisor. Insyallah this month nak naik sr supervisorπŸ’ƒ and MY SUPERVISOR TO BE BELAH KIRI TU πŸ’ͺπŸ’ͺ ni pun sorang lagi, tak pernah kenal erti putus asa. You ada peluang yang besar dan jangan sia sia kan ye. Insyallah sama sama master syaza dan master faireez😊 Amin
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


2

Dulu syaza mmng teruk bila datang haid smpai demam lah. Sometimes mmg kena ambil PAINKILLLER bila nak pergi class or event apa apa . Pening pening mmng teruk lah syaza kena syndrome ni and dulu syaza ingat kan period pain ni dulu akibat daripada pemakanan. Actually tak, ia disebabkan HORMON! Yes hormon babe, thats mean hormon u mmng tak stable bila period pain .

So since syaza jual shaklee hehe of course lah sya try GLA & B COMPLEXπŸ‘Alhamdulillah syukur sangat period pain mmg dah tak ado!!! So bila time period dah tak ada takut or apa apa. Hihi LETS SAY GOODBYE TO PERIOD PAIN & PAIN KILLER OF COURSE!!πŸ‘πŸ˜ .

GLA mengandungi asid gamma linolenik. Biasanya asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. .

Gla and b complex juga boleh stable kan hormon plus boleh hilangkan jerawat, Melambatkan proses menopos, dan mengurangkan kadar gula dalam badan (diabetic) dan ia juga sangat Bagus menghilangkan parut kerana ia mengandungi vitaminE .

Love shaklee

0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

VIVIX PRODUCT TERBAIK 😎
.
.
Ye benar first time syaza jumpa proudct terbaik😊 and yes ia from shaklee sendiri😎 .
.
Nak tahu tak kenapa ia dikatakan hebat kerana ia telah merawat & menyembuhkan berjuta orang yang berpenyakit kronik😊 Alhamdulillah selain untuk menyembukan penyakit kronik, ia juga bagus untuk kesuburan kerana ia mengandungi oksidan yang tinggi😊
.
.
Selain untuk kesihatan & kesuburan, dalam segi kecantikan juga ia bagus untuk kulit dan mengekalkan awet muda 😊. Jimat kan satu botol ni boleh merawat dari segi kesihatan, kesuburan dan kecantikan. .
.
Kandungan vivix pula mempunyai anggur mescadine iaitu anggur yang paling mahal di dunia😊 dan kaya dengan khasitanya. Vivix juga memounyai RESVERATROL yang mmerupakan agen anti-penuaan yang paling kuat dari alam semula jadi dan ia juga boleh mengecilkan sel kanser
.
.
So jom grab vivix niπŸ‘ FREE POSTGAE + FREE GIFTπŸ’• ( sangat special)
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

SET MILKBOOSTER SHAKLEEπŸ’†
.
ALFALFAπŸ’• alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat. Turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim.Namun pengambilan dan keberkesanan pada setiap ibu adalah berbeza. Ada yang hanya mengambil 2 biji sehari telah mempercepatkan proses penghasilan susu sehingga mengalami bengkak susu namun tidak kurang juga yang memerlukan 4 atau 6 biji sehari bagi membantu badan stimulate untuk menghasilkan susu dengan lebih cepat. Ianya bergantung kepada keperluan badan si ibu
.
.
ESPπŸ’•ESP adalah protein soya Shaklee yang bertindak sebagai milk-booster terhebat dan kesannya boleh dirasakan seawal minggu pertama penggunaan asalkan ibu konsisten mengepam dan minum air kosong sesukupnya iaitu 3-4 Liter sehari. Malah ramai juga ibu yang beberapa hari pertama minum ESP pun dah Nampak kesannya
.
.
Jom serbu Milkbooster hebat iniπŸ‘πŸ‘
.
Love shaklee
0146868341 οΏΌ .
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir οΏΌ


0

Assalamualaikum,
Apa kebaikan vitaminB complex?πŸ’›
.
.
Kelebihan b complex
πŸ’›Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.
πŸ’›Mengelakkan penyakit beri-beri.
πŸ’›Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.
πŸ’›Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.
πŸ’›Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.
πŸ’›Mencegah stress.
πŸ’›Menguatkan antibodi tubuh.
πŸ’›Amat penting untuk aktiviti sel genetik.
πŸ’›Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
πŸ’›Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.
πŸ’›Mencegah anemia
.
.
Harga tak smpai 50 ringgit pun sya jual hihi😘
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

SET MILKBOOSTER SHAKLEEπŸ’†
.
ALFALFAπŸ’• alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat. Turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim.Namun pengambilan dan keberkesanan pada setiap ibu adalah berbeza. Ada yang hanya mengambil 2 biji sehari telah mempercepatkan proses penghasilan susu sehingga mengalami bengkak susu namun tidak kurang juga yang memerlukan 4 atau 6 biji sehari bagi membantu badan stimulate untuk menghasilkan susu dengan lebih cepat. Ianya bergantung kepada keperluan badan si ibu
.
.
ESPπŸ’•ESP adalah protein soya Shaklee yang bertindak sebagai milk-booster terhebat dan kesannya boleh dirasakan seawal minggu pertama penggunaan asalkan ibu konsisten mengepam dan minum air kosong sesukupnya iaitu 3-4 Liter sehari. Malah ramai juga ibu yang beberapa hari pertama minum ESP pun dah Nampak kesannya
.
.
Jom serbu Milkbooster hebat iniπŸ‘πŸ‘
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

6 Sebab Vita-Lea For Children Shaklee Menjadi Rebutan Ibu Bapa Dan Anak-Anak DiMalaysia!!
.
πŸ‘Ό Ia mengadungi : 18 jenis vitamin dan mineral perlu.100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B.Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain. .
πŸ‘Όia mengunakan pemanis semulajdi xylitol yang tidak akan penyebabkan kerosakan gigi. That's ia sangat sedap rasanya hihi
.
πŸ‘Ό Tidak mengunakan perasan dan pengawet tiruan
.
πŸ‘Ό Bebas gluten, datang daripd perisa anggur yang sangat sedap. Anak anak pasti akan sukanya
.
πŸ‘ΌMultivitamin terbaik untuk kanak kanak dipasaran. Jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak anak, penyerapan mudah dan pantas
.
πŸ‘ΌSangat sesuai untuk kanak kanak dari 4-12 tahun untuk mengambil vitalea kids ini terutamanya kanak kanak yang tidak suka sayur
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

Huwaaa takut parut jerawat di muka 😭😭 rasa mcm tak nak raya?😩😩😩😩 SEKARANG JANGAN RISAU DAH ESP & VITAMINE SHAKLEE YANG TINGGI OKSIDAN INI AKAN MEMBANTU ANDA😊
.
.
ESP🌷 Esp ni bukan sahaja boleh flawless malah ia juga dapat memudarkan parut jerawat tau dalam seminggu insyallah nmpk keberkesanannya jika konsisten😊 malah esp ni mmng bagus for atasi pigmentasi dan ia dapat mencerahkan kulit wajah dengan natural dan selamatπŸ’• .
.
VITAMINE 🌷VITAMINE Melambatkan penuaan. Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.Selain itu,membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. Jika kulit muka kering, muka kita akan cepat kedut dan kusam. Dengan vitaminE dapat membantu melembabkan wajah supaya kelitahan berseri seri sewaktu hari raya😊
.
.
🌸COLLAGEN POWDER
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸memelihara kelembapan kulit 🌸menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) 🌸memelihara kelenturan sendi 🌸mengurangkan keradangan(inflammation) 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf .
Jom kita cantik dengan shaklee shakleeπŸ’•
.
.
Loveshaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

SAY HELLO TO HERBAL BLEND!!
-
-
Apa ni? Awak nak tahu tak, Herbal blend ni adalah mentholated lotion, yang dibuat hanya dari bahan organic, dan of course PARABEN FREE!!!✨
-
-
ECZEMA
RUAM SUSU

JERAWAT

PARUT (ESPECIALLY SBB CHICKEN POX)
GIGITAN SERANGGA SPERTI GIGITAN CHARLIEπŸ˜₯

ALLERGIC

TUMIT KAKI YANG KASAR

dan juga boleh dibuat sebagai lotion daily😁
-
-
Kalau boleh waji ada satu dekat rumah especially yang ada baby, yela kalau baby selalu ruam ruam kecil boleh letak lotion ni insyaallah esok harinya akan okay terus😁Harga memang SUPERDUPER MURAH + SANGAT BERPATUTAN.HARGA TAK SAMPAI 30
-
-
NAK CUBA?
ws saya jangan malu malu ,saya akan terangkan dari a to z FREE CONSULTATION!!
-
LOVE SHAKLEE
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

PROMOSI VIVIX .
Assalamualaikum semua😊
.
.
Kenapa VIVIX ? Penyembuhan vivix adalah dari level sel tau! Maksudnya, VIVIX menggalakan pertumbuhan sel baru, dan boleh mengurangkan dan menyembuhkan penyakit kronik.
.
.
Selain daripada itu , ANTRA KEBAIKAN VIVIX YANG LAIN :-
.
πŸ‘ Menggalakkan penuaan yang sihat means awet muda
πŸ‘Menyembuhkan sakit saraf dan sakit tulang & sendi
πŸ‘ Mampu merencatkan sel kanser dan menggelakkan kanser!
πŸ‘ Mengurangkan risiko penyakit jantung
πŸ‘ Mengurangkan komplikasi diabetes .
πŸ‘ Menyokong kesihatan sendi dan saraf
πŸ‘ Mengurangkan penyakit nyanyuk
merawat alzheimer
πŸ‘ Membantu penyakit parkinson
πŸ‘ Membantu memulihkan penyakit strok dan angin ahmar
πŸ‘ Meningkatkan kesihatan imun badan
πŸ‘ Mermpertingkatkan kesihatan badan
πŸ‘ Mengurangkan gian merokok
πŸ‘ Mengurangkan kencing manis
-
-
Banyak sangat feedback feedback yang berjaya seperti menyembuhkan pesakit lumpuh, diabetes, bah kan menyembuhkan kanser Alhamdulillah 😊Feedback vivix shaklee 100% positive! Even Ayu Raudah and Rita Rudaini pun makan vivix shaklee ni tau!
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut tentang vivix?
.
‼️‼️BEST PROMO PRICE NAK BAGI NIπŸ˜πŸ˜β€ΌοΈβ€ΌοΈ
.
LOVE SHAKLEE
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

Oh asal muka ku begithu hahhaa tak apa asal kan mom on point tauπŸ˜‚ hehe kami tak kisah makan banyak sbb apa? Sbb we got omega shaklee hihi of course boleh membakar lemak lemak tak suka selit selit di dalam badan ini! Kah kah kah😊 so dapat kan omega bulan ni ye sbb promo omega sangat murah lagi murah dari harga ahli😊
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

Nyumms nyummsssπŸ’† hehhe bestnyaa buat bis shaklee ni hihi tengah tengah makan pun boleh buat sales lagi sbb apa? Sbb bis hujung jari je😊 alhamdulillah tengah tengah makan masuk order 2 tong ESP hihi yang penting bis simple and masyukk
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

(Ostematrix)
Apa pula Kandungan dalam OstematrixπŸ’ͺ
.
Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi
yang berkonsentrasi dan mudah diserap
.
Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
.
Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
.
Boron - Bantu dalam metabolisme tulang
.
Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang .
Manfaat OstematrixπŸ’ͺ
πŸ’ͺMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
.
πŸ’ͺMengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
.
πŸ’ͺMemulihkan kekejangan dan kebas-kebas
.
πŸ’ͺMeringankan stress
.
πŸ’ͺMenstabilkan tekanan darah
.
πŸ’ͺMelegakan sakit ketika haid
.
πŸ’ͺMembantu dalam masalah gastrik
.
πŸ’ͺPenting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
.
πŸ’ͺMengurangkan risiko praeklampsia
.
πŸ’ͺMembantu mengurangkan sakit belakang
.
πŸ’ͺMengurangkan risiko osteoporosis
.
πŸ’ͺMembantu mengurangkan kebas dan sesemut
.
πŸ’ͺMembantu melegakan sembelit
.
πŸ’ͺMembantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
.
πŸ’ͺMembantu masalah kolestrol
.
πŸ’ͺMenggalakkan kulit yang cantik
.
πŸ’ͺMelegakan sakit-sakit sendi
.
πŸ’ͺMembantu mengurangkan risiko penyakit jantung
.
πŸ’ͺMembantu melembutkan najis
.
πŸ’ͺMembantu mengatasi migrain
.
πŸ’ͺMembantu masalah buasir
.
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

(Makeup remover)

Siapa ada masalah whiteheads and blackheads πŸ™‹ *hands up* .

Syaza mng sangat snagat suggest guna makeup remover shaklee sangat lah mudah like dalam video ni.Mudahnya Makeup Remover Shaklee Licinkan Kulit ,Waaahh!! Mudah sungguh nak singkirkan segala kekotoran segala mak bapak whiteheads and blackhead pada muka dan sekaligus melicinkan kulit. .

Tak perlu buang masa nak picit picit or nak tampal tampal kertas tu haha habis muka merah menyala karangπŸ˜‚ *pernah guna latuu* .

Cepat cepat harga dia amat lah berpatutan and tahan sampai 8bulan nokks hahha harga range RM XX JEE!! .

LOVE SHAKLEE

0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

ASSALAMUALAIKUM 🌟minggu sya banyak dpt ws org asyik tanya pasal set masalah jerawat Ha ni dia set, lagi lagi esp tu ha dah restock kali ke 3 dahπŸ˜‚πŸ˜…
-
ALFALFAπŸ’ƒ- berperanan sebagai agen detoksifikasi kan badan anda,after that baru supplement supplement lain senang nak absorb dalam badan ,Ia juga elok untuk keputihan dan milk boost kepada ibu mengandung.

GARLICπŸ’ƒ- Mencucikan darah anda dengan baik,antibiotik yang Selamat dan semulajadi,Detoksifikasi. Kalau orang korea, mereka akan makan sendiri garlic besar besar tu setiap pagi untuk mendapat kulit muka yang sihat dan menghalang jerawat tumbuh! Jangan terkejutz uolls, tapi orang malaysia mana boleh makan garlic macm tu je , TAK SANGGUP HAHAπŸ˜‚

ESPπŸ’ƒ- Menghilangkan jerawat, memutihkan kulit dengan semula jadi, menghaluskan muka dan menghilangkan parut parut yang berda di muka.

VITAMINCπŸ’ƒ- menghilangkan sunburn, mencerahkan kulit muka,Meningkatkan imunisasi badan, menghalang jerawat tumbuh,menghasilkan sintesis kologen,mengahalang kotoran luaran sperti pencemaran atau toksin dan juga mengahalang blackheads and whiteheads bersarang di muka anda!!
-
Nak cuba? Pm sya lajulaju, sya akan consult a to z jangan risau tanya jee free consultation 😊
-
LOVE SHAKLEE
0176881641
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


0

Kulit kusam??, badan berisi?? Jom pulih kan dengan NATURAL PRODUCTS , SHAKLEE
.
ESPπŸ’ž Menghilangkan keradangan gatal akibat jerawat ,menghilangkan jerawat, menghilangkn parut degil or strechmark and dapat mencerahkan kulit dengan semula jadi
.
OMEGA GUARDπŸ’ž Membantu membakar lemak, baik untuk minda kerana ia mengandungi OMEGA 3 serta baik untuk eczema, sendi dan kesihatan jantung.Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan. Mengawal masalah obesiti
.
So jangan risau tiada side effects tau shaklee ni if you stop pun NO SIDE EFFECTS!!! You lagi jatuh cinta ada lah hihihi😘
.
Love shaklee
0176881641
.
.
#shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleerahang #shakleesikamat #shakleerantau #shakleerasah #shakleesetul #shakleesungaigadut #shakleetiroi #shakleetemiang #shakleegemas #shakleegemencheh #shakleekebu #shakleepantai #shakleerepahjaya #shakleerepahpermai #shakleetebong #shakleekualaklawang #shakleekenaboi#shakleepertang #shakleesimpangdurian #shakleesimpangpertang #shakleetiti #shakleeperadong #shakleetrianglilir #shakleeuluklawang #shakleeulutriang #shakleeserting #shakleeserijempol #shakleebatukikir


0

APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripd kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA,ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX YANG BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatn dan kecantikan
.
🎎 MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
🎎 MENGEKALKAN AWET MUDA
(My mom dah nampk sendiri kesanya kepada beliauπŸ‘πŸ‘©)
🎎 MENGATASI KESUBURAN 🎎 MERAWAT LUKA DALAMAN
🎎 MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . MY MOM SALAH SATU MENDAPAT TESTIMONI BERJAYA😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
Love shaklee
0146868341
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleejelebu #shakleejempol #shakleeportdickson #shakleerembau #shakleetampin #shakleebongek #shakleechembong #shakleechengkau #shakleekota #shakleekundor #shakleelubokchina #shakleepedas #shakleesemerbok #shakleeselemak #shakleetitianbintagor #shakleebandarbaruenstek #shakleemantin #shakleenilai #shakleekepayang #shakleelabu #shakleelenggeng #shakleepajam #shakleebroga #shakleepancor #shakleeparoi #shakleeparoijaya #shakleerahang


1