#shakleesenawang

Instagram photos and videos

#shakleesenawang#shakleeseremban#shakleeampang#shakleeputrajaya#shakleerembau#shakleeselangor#shakleekajang#shakleeenstek#shakleemelaka#shakleeputraperdana#shakleebandarbarubangi#shakleebandarserialam#shakleeonline#shakleebandarseriputra#shakleesetapak#shakleetamanmelati#shakleepenampang#shakleetamanmelawati

Hashtags #shakleesenawang for Instagram

by @supplementsbyzaezaera

OSTEMATRIX mengandungi .
Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap

Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya

Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium

Boron - Bantu daam metabolisme tulang

Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang
Ostematrix berfungsi. 🌻 Pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
🌻Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌻Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌻Meringankan stress
🌻Menstabilkan tekanan darah
🌻Melegakan sakit ketika haid
🌻Membantu dalam masalah gastrik
🌻Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
🌻Mengurangkan risiko praeklampsia
🌻Membantu mengurangkan sakit belakang
🌻Mengurangkan risiko osteoporosis
🌻Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
🌻Membantu melegakan sembelit
🌻Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
🌻Membantu masalah kolestrol
🌻Menggalakkan kulit yang cantik
🌻Melegakan sakit-sakit sendi
🌻Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
🌻Membantu melembutkan najis
🌻Membantu mengatasi migrain
🌻Membantu masalah buasir

Simptom kekurangan kalsium.
🌼Kerap sakit gigi.
🌼Gusi Berdarah
🌼Kejang Otot
🌼Rambut kasarTumit pecah/ kasarKuku rapuh
🌼Kebas kaki dan tangan
🌼Kulit kering

Siapakah yang memerlukan kalsium.
🌼Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
🌼Mereka yang tidak suka minum susu, jadi boleh ambil ostematrix
🌼Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susuIbu 🌼Mengandung
🌼Mereka yang mengalami masalah sembelit
🌼Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
🌼Mereka yang kerap lesu/letih
🌼Mereka yang selalu kekejangan otot .
Berminat boleh whatshapp Zaera untuk order dab consult free.

JOM WHATSHAPP 0122649061

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#ostematrixshaklee


1

by @shaklee_elly

Nak menang hadiah lucky draw dan vitamin percuma?

Jom wassap ely sekarang

019.239 5413

019.239 5413

#shakleeMalaysia #shaklee #shakleesenawang #vivix #vivixpromo #kulitcantik #kurus #sihat

Shaklee Distributor Senawang 0192395413
0

by @shaklee_bylaila

Selamat malam . .

PROMOSI set Hamil tinggal 9 hari. .

Yang hamil strongly recommended untuk Ibu ibu dan juga baby dalam kandungan. .
.

Yang nak cuba bolih whatsapp Kak ros 0196011657
.
.

#ajimaura

Bandar Baru Bangi
2

by @shakleebyhasmah

Letih nak mencari dan mencuba lagi produk daripada drugstore atau high end?
.
I got THE solution for you!
.
Hasmah sendiri suka experiment, mencuba bahan dapur untuk beauty, research, mencuba drugstore skincare, pergi dermatologist dan cuba high end skincare
.
TETAPI daripada semua tu cuma 1 sahaja yang berhasil. Dermatologist. Tetapi selepas beberapa bulan side effect dia hasmah paling tak suka 😫
.
Jadi hasmah memilih untuk mencuba all natural skincare!
.
Dulu hasmah ingat natural ni macam takkan ada kesan. Sebab natural kan? Terlalu gentle hahaha
.
Tetapi start consume Shaklee dan menggunakan Youth skincare, i take my words back!
.
Kesan diaaaaa ya Allah!! Hasmah dah tak tukar2 skincare dah. Tak beli apa2 barang kecantikan di drugstore 😂
.
Dulu asyik tukar2 skincare dan takkan habis. Habis beratus, akhirnya terjumpa dengan Shaklee 😭
.
Memang dengan Shaklee, duit hasmah lagi saving 😂
.
Jadi anda yang ingin berhenti tukar2 produk meh whatsapp hasmah. Cause I feel you guys 😘
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Shaklee Malaysia
1

by @shakleebyhasmah

Letih nak mencari dan mencuba lagi produk daripada drugstore atau high end?
.
I got THE solution for you!
.
Hasmah sendiri suka experiment, mencuba bahan dapur untuk beauty, research, mencuba drugstore skincare, pergi dermatologist dan cuba high end skincare
.
TETAPI daripada semua tu cuma 1 sahaja yang berhasil. Dermatologist. Tetapi selepas beberapa bulan side effect dia hasmah paling tak suka 😫
.
Jadi hasmah memilih untuk mencuba all natural skincare!
.
Dulu hasmah ingat natural ni macam takkan ada kesan. Sebab natural kan? Terlalu gentle hahaha
.
Tetapi start consume Shaklee dan menggunakan Youth skincare, i take my words back!
.
Kesan diaaaaa ya Allah!! Hasmah dah tak tukar2 skincare dah. Tak beli apa2 barang kecantikan di drugstore 😂
.
Dulu asyik tukar2 skincare dan takkan habis. Habis beratus, akhirnya terjumpa dengan Shaklee 😭
.
Memang dengan Shaklee, duit hasmah lagi saving 😂
.
Jadi anda yang ingin berhenti tukar2 produk meh whatsapp hasmah. Cause I feel you guys 😘
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Seremban (City)
1

by @supplementsbyzaezaera

👆Ini Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose.
Nak tahu kegunaannya?

Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada .
💚eczema...ruam
💚panau,
💚kulit yg melecur
💚 jerawat
💚ruam baby
💚punting luka .
💚tumit pecah .
💚bekas chicken pock dan lain2 pasal kulit.

Keistimewaaan krim Herbal Blend ni.
.
💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua.
.
💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 .
💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery.
.
💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. .
💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod .
.
💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan.

Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#herbablendshaklee#eczemashaklee


1

by @supplementsbyzaezaera

👆Ini Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose.
Nak tahu kegunaannya?

Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada .
💚exzema...ruam
💚panau,
💚kulit yg melecur
💚 jerawat
💚ruam baby
💚punting luka .
💚tumit pecah .
💚bekas chicken pock dan lain2 pasal kulit.

Keistimewaaan krim Herbal Blend ni.
.
💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua.
.
💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 .
💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery.
.
💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. .
💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod .
.
💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan.

Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#herbablendshaklee#eczemashaklee


1

by @shaklee_bylaila

🌺PROMOSI SET HAMIL HARGA RUNTUH🌺
.
IBU BERTENAGA AMALKAN SET HAMIL SHAKLEE 🌹🌹
-
Setiap Ibu yang hamil sangat nemerlukan nutrisi yang secukupnya untuk menjamin kesihatan. .
Nutrisi yang lengkap dapat membantu perkembangan bayi dari dalam rahim lagi. .
.
🌷 OMEGA GUARD 🌷
+ pengambilan omega guard bila ibuibu start masok Trimester kedua bila kandungan start 4-7 bulan. In sha allah omega bantu dari segi perkembangan minda anak anak dlm dalam kandungan supaya keluar nanti lebih aktif dan cepat perkembangannya.
+Selain tu omega bantu kawal berat badan.
.
🌷 VITA-LEA 🌷
+ multivitamin menambahkan zat besi dlm badan, bila zat besi kurang badan ibu ibu cepat letih,pitam,kurang daya ingatan,kurang konsentrasi. .
.
🌷 OSTEMATRIX 🌷
+ baby serap90% kalsium dari ibu.Jadi bila kita tak tambah kalsium dlm badan akan mudah dapat masaalah osteoporosis,sakit pinggang,lenguh. Untuk tu ibu yg kurang minum susu wajib ambik pil kalsium ni.
.
🌷 ESP 🌷
+ membantu menghasilkan tenaga berpanjangan
+ milkbooster
. .
🌷 B complex🌷
mengandungi Folic acid,Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon .
.
🌷Vitamin C 🌷
.
Sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan seterusnya bagus untuk kulit bayi. .
ORDER SEKARANG!
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Whatsapp Kak Ros
💋019.6011657💋
💋019.6011657💋
- -
#terapiinstagram
#ajimaura

Kajang, Malaysia
1

by @shakleebyhasmah

Letih nak mencari dan mencuba lagi produk daripada drugstore atau high end?
.
I got THE solution for you!
.
Hasmah sendiri suka experiment, mencuba bahan dapur untuk beauty, research, mencuba drugstore skincare, pergi dermatologist dan cuba high end skincare
.
TETAPI daripada semua tu cuma 1 sahaja yang berhasil. Dermatologist. Tetapi selepas beberapa bulan side effect dia hasmah paling tak suka 😫
.
Jadi hasmah memilih untuk mencuba all natural skincare!
.
Dulu hasmah ingat natural ni macam takkan ada kesan. Sebab natural kan? Terlalu gentle hahaha
.
Tetapi start consume Shaklee dan menggunakan Youth skincare, i take my words back!
.
Kesan diaaaaa ya Allah!! Hasmah dah tak tukar2 skincare dah. Tak beli apa2 barang kecantikan di drugstore 😂
.
Dulu asyik tukar2 skincare dan takkan habis. Habis beratus, akhirnya terjumpa dengan Shaklee 😭
.
Memang dengan Shaklee, duit hasmah lagi saving 😂
.
Jadi anda yang ingin berhenti tukar2 produk meh whatsapp hasmah. Cause I feel you guys 😘
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Labu
1

by @supplementsbyzaezaera

👆Ini Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose.
Nak tahu kegunaannya?

Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada .
💚exzema...ruam
💚panau,
💚kulit yg melecur
💚 jerawat
💚ruam baby
💚punting luka .
💚tumit pecah .
💚bekas chicken pock dan lain2 pasal kulit.

Keistimewaaan krim Herbal Blend ni.
.
💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua.
.
💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 .
💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery.
.
💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. .
💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod .
.
💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan.

Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#herbablendshaklee#eczemashaklee


1

by @1topshaklee

Resipi ESP yang sangat sedap dan sebagai pakej kecantikan atau kesihatan.
.
Jom cuba ESP SHAKLEE
.
⏩Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
⏩Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP kuatkan dan pelihara rahim kita.
.
⏩Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
⏩Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
⏩Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu pulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
⏩Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. .
.
⏩Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah.
.
⏩Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Jom WhatsApp ira utk order ESP
.
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
.
whatsap link http://myshakleejourney.wasap.my
.
#espshaklee
#myshakleejourney
#1topshaklee
#youthsetshaklee
#prenatalsetshaklee
#ostematrixshaklee
#babysetshaklee
#teamdiamond
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleepromo
#shaklee


0

by @1topshaklee

Resipi sebagai pakej kecantikan atau kesihatan.
.
Jom cuba ESP SHAKLEE
.
⏩Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
⏩Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP kuatkan dan pelihara rahim kita.
.
⏩Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
⏩Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
⏩Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu pulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
⏩Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. .
.
⏩Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah.
.
⏩Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Jom WhatsApp ira utk order ESP
.
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
.
whatsap link http://myshakleejourney.wasap.my
.
#espshaklee
#myshakleejourney
#1topshaklee
#youthsetshaklee
#prenatalsetshaklee
#ostematrixshaklee
#babysetshaklee
#teamdiamond
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleepromo
#shaklee


0

by @1topshaklee

ESP PAKEJ KECANTIKAN..
.
Wanita-wanita gojes yang tengah view post saya nih... jom kita bermasker secara sihat dan jimat tauuu...😘
.
Cara-cara buat masker ESP + yogurt 👇
.
🌸 Gunakan 2 sudu yogurt perisa ASLI sebagai base masker (jangan guna yang berperisa tau, nanti bersemut muka uols 😅)
.
🌸 Letak 1 sudu teh ESP ke dalam yogurt dan gaul hingga rata
.
🌸 Ratakan di seluruh wajah kecuali kawasan mata
.
🌸 Biarkan 15 ke 20 minit hingga kering
.
🌸 Cuci muka dengan air sejuk

MUDAH, JIMAT DAN BERKESAN 👍
.
Jom WhatsApp ira utk order ESP
.
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
️ira 💗 0111.000.3674
.
whatsap link http://myshakleejourney.wasap.my
.
#espshaklee
#maskeresp
#myshakleejourney
#1topshaklee
#youthsetshaklee
#prenatalsetshaklee
#ostematrixshaklee
#babysetshaklee
#teamdiamond
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleepromo
#shaklee


0

by @beauty_by_cikkeen

Tips Sihat of the Day
.
Siapa yang perlukan Kalsium
Berapa Kalsium yang diperlukan setiap peringkat umur
.
Shaklee Independent Distrtibutor
.
#shakleetrustedseller #shakleetamanparoijaya #shakleetamanpanchorjaya #shakleesenawang


0

by @supplementsbyzaezaera

SET KECANTIKAN

Kulit yang sering timbul jerawat pasir dan tinggalkan parut.

Bila nak keluar cover ngan foundation dan bedak serta make up yang tebal .
Lama-lama kulit rosak.

Nak kulit cantik consume vitamin c dan vitamin e pemeliharaan dari dalam menyerlah ke wajah kulit yang cantik dan flawless  Consume vitamin c untuk protect kulit  kecutkan jerawat dan hilangkan parut ngan vitamin e.

Vitamin C Membantu
💗Tingkat penghasilan kolagen
💗Mengering dan mengecutkan jerawat
💗Mencerahkan kulit
💗Menghilangkan sunburn bertindak sebagai pelindung 💗Menguatkan gigi dan gusi
💗Luka cepat kering dan sembuh
💗Menguatkan sistem imunisasi badan  dari demam, batuk dan selsema

Vitamin E Membantu
💗Awet muda
💗Membantu peredaran darah  membaiki tisu dalaman  Rawatan PMS
💗Mengurangkan parut 💗Menghilangkan jeragat.
💗Menghilangkan kesan jerawat.
💗Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
💗Membantu masalah keintiman

BEMINAT BOLEH WHATSHAPP 0122649061

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#vitamineshaklee#vitamincshaklee


1

by @supplementsbyzaezaera

SET KECANTIKAN

Kulit yang sering timbul jerawat pasir dan tinggalkan parut.

Bila nak keluar cover ngan foundation dan bedak serta make up yang tebal .
Lama-lama kulit rosak.

Nak kulit cantik consume vitamin c dan vitamin e pemeliharaan dari dalam menyerlah ke wajah kulit yang cantik dan flawless  Consume vitamin c untuk protect kulit  kecutkan jerawat dan hilangkan parut ngan vitamin e.

Vitamin C Membantu
💗Tingkat penghasilan kolagen
💗Mengering dan mengecutkan jerawat
💗Mencerahkan kulit
💗Menghilangkan sunburn bertindak sebagai pelindung 💗Menguatkan gigi dan gusi
💗Luka cepat kering dan sembuh
💗Menguatkan sistem imunisasi badan  dari demam, batuk dan selsema

Vitamin E Membantu
💗Awet muda
💗Membantu peredaran darah  membaiki tisu dalaman  Rawatan PMS
💗Mengurangkan parut 💗Menghilangkan jeragat.
💗Menghilangkan kesan jerawat.
💗Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
💗Membantu masalah keintiman

BEMINAT BOLEH WHATSHAPP 0122649061

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#vitamineshaklee#vitamincshaklee


1

by @shakleebyhasmah

NEW SKIN, NEW CONFIDENCE!
.
Boleh di katakan YOUTH adalah my favourite go to. Can’t go anywhere without it 😍
.
Macam mana tak favourite? Jerawat batu sebelum ni semua hilang. Parut-parut pun dah nak hilang.. Untuk parut berbulang dan masalah kulit lain tak perlu dah 👇 ❌Dermaroller
❌Suntikan
❌Treatment beribu setiap bulan
❌Vitamin Injection
❌Pembedahan plastik
❌Botox
.
Sesuai untuk semua jenis kulit ❤️ Tiada langsung bahan kimia, pengawet, pewarna, merkuri. Memang 100% VEGAN! ( tumbuhan )
.
Memang hasmah recommend sangat. Korang takkan menyesal! Keberkesanan dia sangat luar biasa dan ia sangat gentle kepada kulit 😍
.
Nak kulit sihat, cantik dan flawless cuba YOUTH!
.
Boleh order dengan hasmah kalau nak harga special 😘
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Negeri Sembilan
1

by @healthyliving_hasmahsyafiq

Assalamualaikum wbt 😊
.
Hasmah nak beritahu sesiapa yang ada masalah jerawat teruk boleh la cuba Set Kecantikan yang sangat digemari oleh ramai wanita. Lelaki juga boleh ambil ya 😊
.
ESP membantu 👇
.
🌸Mencerah kan kulit yang kusam
🌸Memberi protein untuk memperbaiki sel-sel kulit mati
🌸Membekalkan tenaga
🌸Melembutkan dan melindungi rambut supaya tidak rosak
🌸Memudarkan parut-parut di seluruh badan
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Membuat kulit lebih gebu dan halus
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Bonus - Membekalkan extra susu untuk ibu-ibu
.
Vitamin C 👇
.
❤️Mencerahkan kulit
❤️Menghilangkan jerawat
❤️Memudarkan parut-parut
❤️Menghilangkan blackhead dan whitehead
❤️Memberi tenaga yang optimum untuk seharian anda
❤️Melindungi gigi, gusi dan tulang
❤️Meningkatkan imunisasi
.
Vitamin E 👇
.
🔥Menghilangkan kesan stretchmarks
🔥Memudarkan parut-parut
🔥Melembapkan kulit
🔥Membuat kulit lebih glowing
🔥Kaya dengan antioksidan
🔥Melindungi rambut dan kulit supaya sihat
🔥Bonus - Membantu kesuburan ( dalam set kesuburan shaklee juga )
.
Kalau nak kulit dan rambut yang sihat, cantik dan menawan.. Hasmah sangat-sangat recommend Set ini ❤️
.
Nak order boleh contact atau whatsapp hasmah ya 😊
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
✅FREE POSTAGE
✅HARGA SPECIAL

Negeri Sembilan
1

by @healthyliving_hasmahsyafiq

Assalamualaikum wbt 😊
.
Hasmah nak beritahu sesiapa yang ada masalah jerawat teruk boleh la cuba Set Kecantikan yang sangat digemari oleh ramai wanita. Lelaki juga boleh ambil ya 😊
.
ESP membantu 👇
.
🌸Mencerah kan kulit yang kusam
🌸Memberi protein untuk memperbaiki sel-sel kulit mati
🌸Membekalkan tenaga
🌸Melembutkan dan melindungi rambut supaya tidak rosak
🌸Memudarkan parut-parut di seluruh badan
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Membuat kulit lebih gebu dan halus
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Bonus - Membekalkan extra susu untuk ibu-ibu
.
Vitamin C 👇
.
❤️Mencerahkan kulit
❤️Menghilangkan jerawat
❤️Memudarkan parut-parut
❤️Menghilangkan blackhead dan whitehead
❤️Memberi tenaga yang optimum untuk seharian anda
❤️Melindungi gigi, gusi dan tulang
❤️Meningkatkan imunisasi
.
Vitamin E 👇
.
🔥Menghilangkan kesan stretchmarks
🔥Memudarkan parut-parut
🔥Melembapkan kulit
🔥Membuat kulit lebih glowing
🔥Kaya dengan antioksidan
🔥Melindungi rambut dan kulit supaya sihat
🔥Bonus - Membantu kesuburan ( dalam set kesuburan shaklee juga )
.
Kalau nak kulit dan rambut yang sihat, cantik dan menawan.. Hasmah sangat-sangat recommend Set ini ❤️
.
Nak order boleh contact atau whatsapp hasmah ya 😊
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
✅FREE POSTAGE
✅HARGA SPECIAL

Negeri Sembilan
1

by @shakleebyhasmah

NUMBER 1 TOP SELLER?
.
Vivix adalah nombor 1 paling terlaku sekali dalam 1 Malaysia dan setiap kali promosi Vivix pasti akan SOLD OUT! Bulan ogos 2018 sold out 2 KALI stok vivix 1 Malaysia pada malam Merdeka
.
Vivix adalah Antioksidan dan Anti-Aging yang paling berkuasa dalam 1 DUNIA kerana ia tinggi dalam Resveratrol & Polyphenol
.
Seperti anggur biasa juga ada kandungan Resveratrol tetapi tidak sekuat anggur muscadine.
.
VIVIX menggunakan bahan :
.
🌸Muscadine Grape
🌸Purple Carrot
🌸Japanese Knotweed Extract
🌸Elderberry Extract
.
dan juga kaya dengan ellagic acid & ellagitannins yang ianya bila bercampur sama polyphenols lain akan mengeluarkan kuasa yang luar biasa sebagai Antioksidan!
.
Vivix juga berfungsi untuk mencuci, memperbaiki dan memelihara sel-sel dalam tubuh dan kulit supaya kesihatan di tahap optimum
.
Bila badan semakin lesu, letih dan tidak bermaya maksudnya sel-sel dalam tubuh makin lemah dan tercemar
.
Untuk sesiapa yang fikir Antioksidan & Anti-Aging ini sebagai awet muda. Memang betul Vivix adalah untuk mendapat awet muda !
.
Tetapi maksud awet muda adalah untuk menjaga tahap kesihatan dulu baru lihat lebih muda 😊
.
Perlu menjaga kecantikan kulit daripada dalam dengan suplemen yang berkualiti, yang boleh dipercayai, penjagaan makanan dan minum secukup air
.
Shaklee adalah 100% semulajadi, dijamin halal, selamat dan tentu berkesan 😊
.
Untuk melihat tentang kajian Shaklee sila pergi ke Shaklee.com.my
.
Untuk pembelian dan pertanyaan sila whatsapp hasmah 😊
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Shah Alam, Malaysia
1

by @nutrisiyana

"MISI KULIT SIHAT & CANTIK".
.
Jomm cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE yang sangat-sangat berbaloi yang boleh tahan sehingga 3-4 bulan!.
.
Kelebihan ESP⤵️.
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C⤵️.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )⤵️.
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🌸 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🌸 Membantu mengurangkan eyebag
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sebagai masker
🌸 Melambatkan proses penuaan
.
.
Whatsapp/DM Yna untuk lebih detail yaa 😊.
.
Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor

Rembau
1

by @nutrisiyana

"MISI KULIT SIHAT & CANTIK".
.
Jomm cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE yang sangat-sangat berbaloi yang boleh tahan sehingga 3-4 bulan!.
.
Kelebihan ESP⤵️.
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C⤵️.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )⤵️.
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🌸 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🌸 Membantu mengurangkan eyebag
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sebagai masker
🌸 Melambatkan proses penuaan
.
.
Whatsapp/DM Yna untuk lebih detail yaa 😊.
.
Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor

Rembau
1

by @shaklee_bylaila

Alhamdulillah. .

Minuman Kak ros setiap pagi .Never miss. . 🌺*KENAPA KAK ROS JATUH CINTA DENGAN ESP*🌺
.
⭐Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. .
⭐Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
⭐Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan .
⭐Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit. .
⭐Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. .
⭐Memberi ton warna kulit yang sekata .
⭐Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus dan gebu .
⭐Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) .
⭐Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral .
⭐Rendah lemak, tanpa kolestrol .
⭐Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi .
⭐1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya .
⭐Diproses menggunakan air dan bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone .
⭐Protein soya (tumbuhan) lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan .
⭐Memudarkan parut .
⭐Membantu proses pembaharuan dan baikpulih sel dalam tubuh .
⭐Mempertingkatkan tahap kolestrol baik .
⭐Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua .
⭐Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan .
⭐Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan .
⭐Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. .
⭐Membantu merendahkan paras kolestrol .
⭐Mencegah osteoporosis .
⭐Membantu pembentukan sel-sel baru .
⭐Membantu elak gastrik.
.
⭐Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. .
⭐Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. .
⭐Membantu pembinaan tubuh remaja yang sedang membesar
.
⭐Kecantikan kulit dan rambut
.
.
Jangan lambat bertindak untuk kesihatan diri kita dan Cepat dapatkan ESP dengan harga tanpa GST .
.
Whatsapp Kak ros 0196011657

Bandar Baru Bangi, Seksyen 8
4

by @shaklee_bylaila

Selamat pagi Dan salam jumaat . .
Pagi ni Kak ros share Sis ni ambik Esp. Testimonial terbaik .
.
Alhamdulillah .
.
Biar gambar berbicara. Harga Terbaik dari Kak ros. Whatsapp Kak ros 0196011657
.
.
#terapiinstagram

Bandar Baru Bangi, Seksyen 8
1

by @shaklee_bylaila

Selamat pagi semua. Salam Ceria 😊😊
.
ESP merupakan makanan nutrisi berasaskan kacang soya jenis Non-GMO. .
CARA PENGAMBILAN ESP💪💪💪
.
Recommendation : 2-3 sudu besar sehari.
.
(Boleh mix dgn apa2 air yg digemari, KECUALI air panas, teh, kopi)
.
Kepekatan ikut pada apa kesukaan. Jika suka cair, lebihkan air. Jika suka pekat, kurangkan air.
.
Saranan -
Diambil ketika perut kosong.
.
-2 sudu besar , sebelum bfast.
.
Jika rasa nak ambil lagi, boleh ambil .
-1 sudu besar lagi, sebelum tidur (ini juga saranan untuk ibu menyusus bagi tambah susu waktu malam).
.
•••••••••••
Idea resipi ESP
.
ESP + Milo
ESP + Calpis
ESP + Susu segar berperisa
ESP smoothie , blend dgn buah
ESP ice blended (+ susu + ice & blend)
.
.
P/s. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Whatsapp Kak ros 0196011657 HARGA tanpa gst .

#ajimaura

Bandar Baru Bangi, Seksyen 8
6

by @shakleebyhasmah

THE MOST POWERFUL ANTIOXIDANT & ANTI AGING IN THE WORLD!
.
Vivix adalah anti aging & antioksidan yang paling berkuasa dan lebih berkuasa daripada yang lain
.
10x ganda lebih berkuasa ‼️
.
Untuk yang tidak tahu VIVIX ini untuk apa dan siapa?
.
🌸Untuk orang yang sakit-sakit badan
🌸Untuk yang bermasalah kulit
🌸Untuk yang banyak toxin dalam badan
🌸Untuk yang ada gastrik
🌸Untuk yang ingin ikhtiar hamil
🌸Untuk yang ada gout
🌸Untuk yang ingin merendahkan kandungan gula dalam darah
🌸Untuk detoks ( menyingkirkan toxin untuk kulit kelihatan lebih licin dan tubuh lebih sihat )
🌸Untuk antioksidan ( memulih dan melindungi daripada radikal bebas )
🌸Untuk yang ingin awet muda
🌸Untuk yang ingin menjaga kesihatan kesuluruhan
🌸Untuk yang sakit sendi dan tulang
🌸Untuk yang ingin berhenti merokok
🌸Untuk yang ingin mengekalkan berat badan yang sihat
.
Vivix sesuai untuk umur 18 dan ke atas 😊
.
Untuk sebarang pertanyaan sila whatsapp hasmah!
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE EXCLUSIVE CONSULTATION
✅HARGA ISTIMEWA

Negeri Sembilan
1

by @supplementsbyzaezaera

Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan.
🌻 Anggur
🌻 Muscadine
🌻 Purple carrot
🌻Elderberry 🌻Polygonum
Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .Dimana ia sangat tinggi antioksida

Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas.
Kebaikan Vivix Shaklee --------------------------------------
✔Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✔Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
✔Membantu mengurangkan penyakit parkinsonMembantu penyakit strok – angin ahmar
✔Meningkatkan kesihatan imun badanMenggalakan kesihatan keseluruhan
.  Dalam satu hari cuma 2 sudu satu hari dah cukup semua nutrisi yang diperlukan.
.

Berminat boleh whatshapp 0122649061

Consultation l order l booking l promo

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#vivixshaklee#vivixpromosishaklee


1

by @supplementsbyzaezaera

Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan.
🌻 Anggur
🌻 Muscadine
🌻 Purple carrot
🌻Elderberry 🌻Polygonum
Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .Dimana ia sangat tinggi antioksida

Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas.
Kebaikan Vivix Shaklee --------------------------------------
✔Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✔Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
✔Membantu mengurangkan penyakit parkinsonMembantu penyakit strok – angin ahmar
✔Meningkatkan kesihatan imun badanMenggalakan kesihatan keseluruhan
.  Dalam satu hari cuma 2 sudu satu hari dah cukup semua nutrisi yang diperlukan.
.

Berminat boleh whatshapp 0122649061

Consultation l order l booking l promo

Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi
Postage setiap hari kecuali hari cuti.

#vivixshaklee#vivixpromosishaklee


1

by @shakleebyhasmah

THE MOST POWERFUL ANTIOXIDANT & ANTI AGING IN THE WORLD!
.
Vivix adalah anti aging & antioksidan yang paling berkuasa dan lebih berkuasa daripada yang lain
.
10x ganda lebih berkuasa ‼️
.
Untuk yang tidak tahu VIVIX ini untuk apa dan siapa?
.
🌸Untuk orang yang sakit-sakit badan
🌸Untuk yang bermasalah kulit
🌸Untuk yang banyak toxin dalam badan
🌸Untuk yang ada gastrik
🌸Untuk yang ingin ikhtiar hamil
🌸Untuk yang ada gout
🌸Untuk yang ingin merendahkan kandungan gula dalam darah
🌸Untuk detoks ( menyingkirkan toxin untuk kulit kelihatan lebih licin dan tubuh lebih sihat )
🌸Untuk antioksidan ( memulih dan melindungi daripada radikal bebas )
🌸Untuk yang ingin awet muda
🌸Untuk yang ingin menjaga kesihatan kesuluruhan
🌸Untuk yang sakit sendi dan tulang
🌸Untuk yang ingin berhenti merokok
🌸Untuk yang ingin mengekalkan berat badan yang sihat
.
Vivix sesuai untuk umur 18 dan ke atas 😊
.
Untuk sebarang pertanyaan sila whatsapp hasmah!
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE EXCLUSIVE CONSULTATION
✅HARGA ISTIMEWA

Negeri Sembilan
1

by @healthyliving_hasmahsyafiq

Segan nak keluar rumah tanpa makeup?
Atau pun susah nak pakai makeup sebab kulit tak rata dan licin?
.
Jangan risau lagi dah! Hasmah faham perasaan tu. Nak makeup susah taknak makeup pulak malu kerana muka penuh dengan jerawat dengan parut berlubang!
.
Kalau nak makeup pon macam makeup atas jalan raya 😂 banyak sangat bumps dengan lubang 🤷‍♀️
.
Nak hilang semua tu tanpa 0% bahan kimia dan suntikan senang je~
.
Set untuk kulit ni memang terbaik untuk yang bermasalah kulit teruk 🔥
.
Percayalah! Susah nak percaya kalau cakap je kan? Meh cuba dengan segera untuk faham keindahan set ni 😍
.
Whatsapp untuk kulit licin uollss ❤️
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE CONSULTATION
✅COD NATIONWIDE


1