#shakleesenawang

Instagram photos and videos

#shakleesenawang#shakleeseremban#shakleesetkecantikan#shakleeshahalam#shakleebangi#shakleepuchong#shakleeputraheight#shakleeampangan#shakleeparoijaya#shakleekajang#shakleegombak#shakleesemenyih#shakleeputrajaya#shakleeparoi#shakleepenang#shakleevitac#shakleeesp#shakleevitae#shaklee#shakleesubangbestari

Hashtags #shakleesenawang for Instagram

Set alfalfa +vit c+garlic+Esp
JERAWAT sering menghantui hidup kita
Bila ia timbul besar -besar serta ada nasik macam nanah.

Jerawat tu menyebabkan.
✅Susah nak kecut malah bertambah ✅Gatal gatal dan asyik nak picit-picit je.
✅Rasa malu dan rendah diri bila orang asyik tanya "kenapa kulit kau ni eerh gelilah". Jerawat tu disebabkan.
✅Alahan pada makanan seperti seafood.
✅Resdung
✅Hormon
✅Radikal bebas dari penceramaran.
✅Kebersihan diri contoh tidak mencuci muka.

Pelbagai produk skincare dah cuba tapi masih berjerawat malah semakin teruk.

Apakata cuba rawat masalah jerawat dari dalam mungkin badan kita tak cukup nutrisi untuk melawan bakteria dan radikal bebas.

Shaklee ada supplement yang merupakan SET JERAWAT PREMIUM yang banyak membantu mereka yang ada masalah jerawat yang teruk.

1.Alfalfa.
Merupakan detox membuang toksik yang menyebabkan alahan,resdung dan jerawat.

2.GLA complex.
Ia membantu menstabilkan hormon terutama golongon remaja yang sering berjerawat.Lelaki dan perempuan boleh cosume.

3.Vitamin c.
Ia merupakan pelindung kepada kulit dan sebagai booster collagen kepada kulit.
Ia mengecutkan jerawat dan menyembuh luka apabila kita memicit jerawat.

4.Garlic complex.
Merupakan antibiotik kepada badan bagi membunuh kuman jerawat serta mengeringkan nanah jerawat yang pecah .
Ini mengelakkan jerawat timbul semula kesan dari kuman tersebut.

ESP.
Ia berfungsi membina semula tisu kulit yang rosak dan menggantikan yang baru.
Kesan jerawat berlubang dan lompong kembali anjal dan gebu semula.
Kesan parut pun hilang.

Nak tahu lebih lanjut dan order boleh whatshapp zaera.
Zaera akan consult dan bagi harga yang berpatutan.

Hp no 0122649061
Ho no 0122649061


1

Set alfalfa +vit c+garlic+Esp
JERAWAT sering menghantui hidup kita
Bila ia timbul besar -besar serta ada nasik macam nanah.

Jerawat tu menyebabkan.
✅Susah nak kecut malah bertambah ✅Gatal gatal dan asyik nak picit-picit je.
✅Rasa malu dan rendah diri bila orang asyik tanya "kenapa kulit kau ni eerh gelilah". Jerawat tu disebabkan.
✅Alahan pada makanan seperti seafood.
✅Resdung
✅Hormon
✅Radikal bebas dari penceramaran.
✅Kebersihan diri contoh tidak mencuci muka.

Pelbagai produk skincare dah cuba tapi masih berjerawat malah semakin teruk.

Apakata cuba rawat masalah jerawat dari dalam mungkin badan kita tak cukup nutrisi untuk melawan bakteria dan radikal bebas.

Shaklee ada supplement yang merupakan SET JERAWAT PREMIUM yang banyak membantu mereka yang ada masalah jerawat yang teruk.

1.Alfalfa.
Merupakan detox membuang toksik yang menyebabkan alahan,resdung dan jerawat.

2.GLA complex.
Ia membantu menstabilkan hormon terutama golongon remaja yang sering berjerawat.Lelaki dan perempuan boleh cosume.

3.Vitamin c.
Ia merupakan pelindung kepada kulit dan sebagai booster collagen kepada kulit.
Ia mengecutkan jerawat dan menyembuh luka apabila kita memicit jerawat.

4.Garlic complex.
Merupakan antibiotik kepada badan bagi membunuh kuman jerawat serta mengeringkan nanah jerawat yang pecah .
Ini mengelakkan jerawat timbul semula kesan dari kuman tersebut.

ESP.
Ia berfungsi membina semula tisu kulit yang rosak dan menggantikan yang baru.
Kesan jerawat berlubang dan lompong kembali anjal dan gebu semula.
Kesan parut pun hilang.

Nak tahu lebih lanjut dan order boleh whatshapp zaera.
Zaera akan consult dan bagi harga yang berpatutan.

Hp no 0122649061
Ho no 0122649061


1

Set alfalfa +vit c+garlic+Esp
JERAWAT sering menghantui hidup kita
Bila ia timbul besar -besar serta ada nasik macam nanah.

Jerawat tu menyebabkan.
✅Susah nak kecut malah bertambah ✅Gatal gatal dan asyik nak picit-picit je.
✅Rasa malu dan rendah diri bila orang asyik tanya "kenapa kulit kau ni eerh gelilah". Jerawat tu disebabkan.
✅Alahan pada makanan seperti seafood.
✅Resdung
✅Hormon
✅Radikal bebas dari penceramaran.
✅Kebersihan diri contoh tidak mencuci muka.

Pelbagai produk skincare dah cuba tapi masih berjerawat malah semakin teruk.

Apakata cuba rawat masalah jerawat dari dalam mungkin badan kita tak cukup nutrisi untuk melawan bakteria dan radikal bebas.

Shaklee ada supplement yang merupakan SET JERAWAT PREMIUM yang banyak membantu mereka yang ada masalah jerawat yang teruk.

1.Alfalfa.
Merupakan detox membuang toksik yang menyebabkan alahan,resdung dan jerawat.

2.GLA complex.
Ia membantu menstabilkan hormon terutama golongon remaja yang sering berjerawat.Lelaki dan perempuan boleh cosume.

3.Vitamin c.
Ia merupakan pelindung kepada kulit dan sebagai booster collagen kepada kulit.
Ia mengecutkan jerawat dan menyembuh luka apabila kita memicit jerawat.

4.Garlic complex.
Merupakan antibiotik kepada badan bagi membunuh kuman jerawat serta mengeringkan nanah jerawat yang pecah .
Ini mengelakkan jerawat timbul semula kesan dari kuman tersebut.

ESP.
Ia berfungsi membina semula tisu kulit yang rosak dan menggantikan yang baru.
Kesan jerawat berlubang dan lompong kembali anjal dan gebu semula.
Kesan parut pun hilang.

Nak tahu lebih lanjut dan order boleh whatshapp zaera.
Zaera akan consult dan bagi harga yang berpatutan.

Hp no 0122649061
Ho no 0122649061


1

Collagen badan kita berkurangan setiap hari bermula usia 25 tahun. Itulah sebabnya anda perlukan suplemen collagen.

Kajian menunjukkan bahawa mengambil suplemen collagen boleh merawat osteoartritis yang teruk dan osteoporosis. Jadi bayangkan apa yang ia boleh lakukan untuk sakit kecil seperti sakit lutut, ligamen koyak dan sebagainya?

JOM CONSUME COLLAGEN POWDER

Untuk order dan pertanyaan boleh
Whatshapp zaera 0122649061.

#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat


0

Collagen Powder hadiah cukup bermakna bagi wanita.

Wanita mana tak nak kulit cantik.

Siapa masih mencari hadiah istimewa untuk kaum wanita tersayang(ibu ,isteri ,girlfriend,tunang dan xxx)

Collagen powder shaklee adalah yang terbaik.

Nak jaga kulit supaya kelihatan cantik dan menawan kena buat pelaburan lebih dan rajin.

Bulan July shaklee ada promosi collogen powder.

Dengan setiap pembelian 2 kotak collegen powder diskaun 5 % .

Dan setiap pembelian 7 kotak collagen powder dengan harga 6 kotak.

So bagi yang ingin cantik kulit ni rebut  peluang sekarang.

Campurkan collagen powder satu sachet ke dalam segelas air minuman .

Asbab konsisten amalkan hari -hari insyallah kulit cantik dan nampak muda.

Silap 2 orang ingat anak dah macam kembar kita dah.

Khasiat collagen powder.
🌼Anti penuaan- mengecilkan liang pori dan menghilangkan kedutan dan garis2 halus. 🌼Mengenbalikan keanjalan kulit - menjadikan kulit lebih tegang ,anjal dan lembut. .
🌼Meningkatkan pergerakan -nenyokong kesihatan sendi dan tulang .
🌼Menyubur - menjadikan rambut lebih sihat ,tidak mudah gugur dan bercabang ,tebal dan bersinar.
. 🌼Menegang- membantu menegang dan menanjalkan payudara dan punggung. .
🌼Mencerah - Menghilangkan pigmentasi,jeragat dan tona tak sekata. .
🌼Melembapkan -Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering dan rasa gatal.

Jom order sebelum terlambat mencapai misi cantik dihari raya.

Berminat whatshapp 📲0122649061 zaera with consult free .

#zaivitamincshaklee #zaisihatshaklee #youthzaerashaklee
#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat


0

Collagen Powder hadiah cukup bermakna bagi wanita.

Wanita mana tak nak kulit cantik.

Siapa masih mencari hadiah istimewa untuk kaum wanita tersayang(ibu ,isteri ,girlfriend,tunang dan xxx)

Collagen powder shaklee adalah yang terbaik.

Nak jaga kulit supaya kelihatan cantik dan menawan kena buat pelaburan lebih dan rajin.

Bulan July shaklee ada promosi collogen powder.

Dengan setiap pembelian 2 kotak collegen powder diskaun 5 % .

Dan setiap pembelian 7 kotak collagen powder dengan harga 6 kotak.

So bagi yang ingin cantik kulit ni rebut  peluang sekarang.

Campurkan collagen powder satu sachet ke dalam segelas air minuman .

Asbab konsisten amalkan hari -hari insyallah kulit cantik dan nampak muda.

Silap 2 orang ingat anak dah macam kembar kita dah.

Khasiat collagen powder.
🌼Anti penuaan- mengecilkan liang pori dan menghilangkan kedutan dan garis2 halus. 🌼Mengenbalikan keanjalan kulit - menjadikan kulit lebih tegang ,anjal dan lembut. .
🌼Meningkatkan pergerakan -nenyokong kesihatan sendi dan tulang .
🌼Menyubur - menjadikan rambut lebih sihat ,tidak mudah gugur dan bercabang ,tebal dan bersinar.
. 🌼Menegang- membantu menegang dan menanjalkan payudara dan punggung. .
🌼Mencerah - Menghilangkan pigmentasi,jeragat dan tona tak sekata. .
🌼Melembapkan -Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering dan rasa gatal.

Jom order sebelum terlambat mencapai misi cantik dihari raya.

Berminat whatshapp 📲0122649061 zaera with consult free .

#zaivitamincshaklee #zaisihatshaklee #youthzaerashaklee
#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat


0

GLA complex, si kawan baik para wanita.
Kenapa sy ckp gitu?
Sebab, gla complex ni sangat bagus untuk dalaman wanita.

Antara manfaat GLA ni :
❤️Melegakan Simptom PMS Dan Senggugut
❤️Memudarkan Parut Dan Jeragat
❤️Menstabil Kitaran Haid
❤️Membantu Meningkatkan Kesuburan
❤️Membantu Mengecutkan Cyst
❤️Menstabilkan hormon
❤️Mengurangkan tanda menopouse
❤️ Melambatkan penuaan

Special sangat GLA ni, sebab dia ada campuran vitamin E yang membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat.
Hasilnya kulit muka lebih glowing.
.
☎️ siti. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleebukitpenaga #shakleetmnjujur #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleetmnmargosa #shakleetnnvillasuria #shakleelavenderheight #shakleesenawang
.
#cyst #hormon #menopouse #melambatkanpenuaan #senggugut #parutdanjeragat


0

Ni bukan telur ikan yang mak buat masak gulai tu tau.😆 .
Ini lah Lecithin. Bentuk capsule berwarna oren.
.
Lecithin ni diperbuat daripada soya.
.
Fungsinya mengemulsikan lemak iaitu bahasa mudahnya memecahkan lemak.
.
Anith memang recommend habis lecithin kalau siapa nak sangat kurus. Terbaik!👍🏻 .

Nak sapu sampah keliling rumah, ambil lecithin sebelum sapu sampah confirm lagi cepat terbakar lemak yang tepu tu.🔥🔥🔥
.

Lecithin ni ada 180 capsule. Tahan untuk sebulan.
.
Satu botol ni RM55 sahaja!!!!
.

Murahkan?😆😆😆 .

Jom order dengan anith
010-3713638
#shakleejelebu#shakleeseremban#shakleesenawang#shakleenegerisembilan#lecithinshaklee#kurussihat


0

.
The best Basic Beauty set yang org grab ni,
.
Apa yang best ? Jom baca
.
Vitamin C ( TAHAN 6BULAN ) 💕 Bantu imunisasi tubuh badan
💕 Mambantu sekatakan tona kulit
💕 Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
💕 Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
💕 Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
💕Mencegah migrain
💕Mempunyai anti-oksida yang baik

ESP ( TAHAN 2-3BULAN ) 💕Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun
💕Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
💕Agen anti-penuaan
💕Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
💕Meningkatkan kualiti memori
💕Mempercepat penyembuhan luka
💕Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
.
Ingat tau bukan untuk kulit muka je TAPI menyeluruh ❤️ semua ada Lagi2 dapat jimat byk .
.
Jom Order
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!👍🏼
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeherbalblendcream
#shakleehbc


0

Tahukah anda bahawa kulit wajah kita bertukar dalam masa 3 minggu. Ini kerana sel kulit wajah hidup selama 3 minggu dan kemudian akan bertukar kepada sel baru.

Semasa proses penukaran sel baru ni lah vitamin C sangat diperlukan untuk pemulihan sel. Hasilnya sel baru lebih tegang, cerah dan berseri².

Selain tu, Vitamin C ni banyak kebaikannya.

VITAMIN C. 💛Mencantikkan kulit dan mengatasi kulit yang  bermasalah.
💛Antioksida dan anti kanser.
💛Memelihara sistem tubuh manusia.
💛Melawan kanser dan oksidasi.
💛Mengukuhkan sistem imun.
💛Melambatkan penuaan.
💛Mengurangkan risiko kanser.
💛Menyahkan radikal bebas.
💛Menghalang infeksi.
💛Antara agen penting dalam proses penurunan berat badan.

Pastikan korang beli Vitamin C shaklee dari kak ja. Sebotol tahan sehingga 6 bulan.
Memang super duper jimat.

#pengedarshaklee
#kakja0196175288
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#foundermylegacy
#ttdb
#shaklee
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleerembau
#shakleeportdickson
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#seremban
#senawang


6

#ShakleeEffect 💖

Shaklee ni salah satu cara untuk kita ikhtiar.. yang memberi kesan hanya Allah SWT
.
Ikhtiar + usaha + konsistan + tawakal
.
Uols bila lagi nak start ? Yna akan pastikan uols hanya dapat Vitamin yang terbaik drpd Shaklee 😉
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda


1

Jom kita amalkan Vitamin C iaitu daripada ekstrak buah oren. Nak makeup beria-ria tak pandai so kita makan je Vitamin C supaya kulit lebih segar dan sihat.☺️ 📲
http://www.wasap.my/+60132086121

#shaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoi #vitaminc #vitamincshaklee #sustainedreleasevitacplus #sihatcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #parutjerawat


0

HB RENDAH & VITALEA?
.
.
Ibu ibu mengandung yang ada masalah HB RENDAH, tapi dah makan macam macam masih tak naik juga? 😁
.
Jangan risau uols! Yna recommend sangat cuba amalkan VITALEA Shaklee. Serious, memang cepat dia bantu naikkan paras HB tu tau. Tip top punya! 👍
.
Jom dapatkan sekarang, Yna akan guide cara consume yang betul 😉
.
Sementara stock masih ada! VITALEA tengah hot sekarang. Cepat sangat habis stock haa. Boleh whatsaap/pm Yna yer
.
Ullyana | 016-9865236
Your Health & Beauty Consultant


1

Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeherbalblendcream
#shakleehbc


0

ISTIMEWANYA MULTIVITAMIN SHAKLEE INI KERANA :-
.
🍁 Setiap tablet mengandungi 30 NUTRISI HARIAN YANG LENGKAP dari ekstrak sayuran & buah-buahan
🍁 12 VITAMIN & 7 MINERAL penting
🍁 Setiap tablet disaluti SPIRULINA yang tinggi khasiat & nutrisi
🍁 Multivitamin yang pantas larut dalam air & tubuh manusia
🍁 Kandungan mineral di dalam setiap tablet memudahkan ia berintegrasi dgn protein untuk penyerapan yg optimum
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda


1

ISTIMEWANYA MULTIVITAMIN SHAKLEE INI KERANA :-
.
🍁 Setiap tablet mengandungi 30 NUTRISI HARIAN YANG LENGKAP dari ekstrak sayuran & buah-buahan
🍁 12 VITAMIN & 7 MINERAL penting
🍁 Setiap tablet disaluti SPIRULINA yang tinggi khasiat & nutrisi
🍁 Multivitamin yang pantas larut dalam air & tubuh manusia
🍁 Kandungan mineral di dalam setiap tablet memudahkan ia berintegrasi dgn protein untuk penyerapan yg optimum
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda


1

Assalamualaikum, selamat pagi semua. Nak tanya, korg tahu tak apa tu HERBAL BLEND CREAM dari shaklee ni? Biasenya yang tahu mesti ibu2 je. Sebab ramai ibu2 beli untuk pulihkan ekzema anak2 dorg tau. Semua feedback yang kita terima semua positif 😌, alhamdulillah
.
Tapi ramai yang tak tahu HBC ni banyak kebaikannya sebab tu ia digelar MULTI-PURPOSE CREAM👍🏼
.
Kandungan TANPA Paraben & bahan yang digunakan sememangnya semulajadi dan selamat
.
Jom kita baca apa kehebatan HBC ni
📌 Melegakan gigitan nyamuk
📌Melegakan kesan melecur
📌Luka cepat kering
📌Kecutkan jerawat
📌Melembabkan bibir kering
📌Atasi kulit kering
📌Kurangkan gatal
📌Memulihkan tumit merekah
📌Kulit ekzema
📌Atasi ruam lampin
📌Parut chickenpox hilang
📌Turun suhu demam
.
.
Semua boleh kan? Jom order, tak mahal tak smpi RM40 pun 😃& kegunaan berbulan2 tau!!
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeherbalblendcream
#shakleehbc


0

JERAWAT yang tenggelam timbul tanpa kesudahan membuat kita stress.

Apa puncanya.
✅Resdung
✅Pemakanan
✅Kesan radikal bebas seperti uv matahari ,persekitaran dan percemaran.

Bagaimana kita nak mengatasi masalah ni.

Mulakan dengan Detox segala toksin yang terpendam dalam darah dan kulit .
Alfalfa merupakan agent detox mencuci darah dengan membuang semua kotoran toksin dalam darah .

Setelah toksin bersih dari badan barulah supplement atau vitamin serta nutrisi dari pemakanan boleh bertindak atau menyerap ke dalam kulit tanpa sekatan
Serta lebih effective.

Bila toksin hilang barulah kulit sihat dan cantik.

VITAMIN C .
Berfungsi untuk melindungi kulit dari radikal bebas serta membentuk collagen kedalam kulit.
Ini menyebabkan jerawat senang kecut dan malu -malu nak tumbuh semula.
Kulit pun menjadi tidak berminyak di liang pori kulit kita yang menyebabkan  kulit kita berjerawat.

Berminat boleh whatshapp zaera
Untuk order dan consult free.

Hp no 0122649061
Hp no 0122649061


1

.
Assalamualaikum nak tanya mesti ada dekat sini yang bercita-cita nak kurangkan berat badan kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan. Ibu lepas bersalin ataupun tak mesti ada keinginan nak kurang kan berat kan?
.
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak di dalam badan. Jadi ia perlulah dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan
.
Jadi jom baca apa kebaikan setiap supplement ni😉
.
Omega Guard
🌱membantu membakar lemak
🌱mengawal selera makan
🌱meningkatkan metabolisma badan
.
Herb-Lax
🌱Detoks Usus/Buang Toksin
🌱Melawaskan dan membantu proses perkumuhan
🌱Membantu masalah sembelit
🌱Membantu membersihkan najis yang tersekat
.
Cinch Shake
🌱membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak
🌱cepat kenyang
🌱Diperkaya dengan Leucine iaitu protein dapat memelihara otot
.
.
So apa lagi jom kita kurus dengan sihat!!! 😍🏃🏻‍♀️
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeomega
#shakleeherblax
#shakleecinch
#shakleesenawang
#shakleeseremban #shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Tahukah anda bahawa kulit wajah kita bertukar dalam masa 3 minggu. Ini kerana sel kulit wajah hidup selama 3 minggu dan kemudian akan bertukar kepada sel baru.

Semasa proses penukaran sel baru ni lah vitamin C sangat diperlukan untuk pemulihan sel. Hasilnya sel baru lebih tegang, cerah dan berseri².

Selain tu, Vitamin C ni banyak kebaikannya.

VITAMIN C. 💛Mencantikkan kulit dan mengatasi kulit yang  bermasalah.
💛Antioksida dan anti kanser.
💛Memelihara sistem tubuh manusia.
💛Melawan kanser dan oksidasi.
💛Mengukuhkan sistem imun.
💛Melambatkan penuaan.
💛Mengurangkan risiko kanser.
💛Menyahkan radikal bebas.
💛Menghalang infeksi.
💛Antara agen penting dalam proses penurunan berat badan.

Pastikan korang beli Vitamin C shaklee dari kak ja. Sebotol tahan sehingga 6 bulan.
Memang super duper jimat.

#pengedarshaklee
#kakja0196175288
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#foundermylegacy
#ttdb
#shaklee
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleerembau
#shakleeportdickson
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#seremban
#senawang


0

Alhamdulillah .
.

Kak ros share pagi isnin testimonial Youth. .

Ada FREE gift bulan ni 😳😳😳
.
.

Cepat whatsapp harga terbaik at 0196011657
.
.

#ajimaura


2

HANYA SESUDU SEHARI
.
Kebaikan vivix yg kita kena tau.⬇️ 1. Anti oksida.
Sel badan kita byk teroksida sbb radikal bebas. So bila radikal bebas byk sgt dlm bdn. Its not good.
Radikal bebas ni punca mcm2 penyakit tau.
.
2. Vivix ni anti radang.
Radang kulit. Jerawat batu menggerutu. Merah2. Boleh jadi sbb keradangan. So vivix akan bantu.
Radang paru2. Asma bagai ni.
Radang sendi. Selalunya sakit2 lutut ni la. Org2 tua radang sendi. Sgt elok.la consume vivix. Proven tau. Ramai customer yg mak ayah solat duduk dah boleh solat berdiri
.
3. Vivix energy booster
Sebabkan dia ada sifat untuk jaga cell.performance. so vivix ni akan makesure cell2kan bekerja dengan baik. Vivix akan energizekan cells kita dr mitokondria lagi.
Sbb tu sape makan vivix sepatutnya energetic. Walaupun dia dah letih. Tapi still boleh buat kerja2 lain lg. Boleh delay rasa nk tidur. .
4. Vivix elok untuk kencing manis. Sbb dia boleh reduce / potong gula dalam darah.
Vivix akan bantu untuk repair sel2 yg rosak akibat komplikasi kencing manis tadi.
Mata rabun la. Luka lambat baik la. Buah pinggang mula nk rosak la.
InshaAllah vivix dapat bantu .
5. Vivix untuk darah tinggi
Vivix ni 1 nya sbb dia blood thinner. So dapat kurangkan la kelikatan darah kita ni. So bdn xyah la nak tekan kuat sgt utk mengalir ni. So jantung pun xla kena kerja kuat sngt.
And vivix dpt bantu proses kembng kecut saluran berlaku dgn rilek. Tak menyempit.
Sekaligus dpt elak stroke and bantu pesakit strok

Berminat dengan vivix?
📲 siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseluruhmalaysia #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleekotadamansara #shakleekgsgpenchala #shakleekgpantaiseremban #shakleetmntundrismail #shakleesenawang #shakleeseremban3 #shakleecoralheight


0

Assalamualaikum semua... Selamat berhujung minggu... Walaupun raya dah habis tapi masih ramai lagi yg buat open house, kenduri kawen kan... Mkn tu mkn jugak, tapi kena jaga... X pasal2 kolesterol tinggi... Jom order omega guard dr siti. Bnyk kelebihan omega ni. Nk tahu?
Dm/pm/wsp siti laju2..
📲 www.wasap.my/601123642035

#shakleeseluruhmalaysia #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesikamat #shakleekotadamansara #shakleekgsgpenchala #shakleekgpantaiseremban #shakleesenawang #shakleedamansaraheights #shaklee


0

Sebelum tidur, ibu hamil dinasihatkan untuk mengambil supplemen Ostematrix ini, sumber kalsium, vitamin D dan magnesium, juga bagi mengelakkan dari berlakunya kekejangan kaki di waktu malam.

www.wasap.my/60132086121

#shaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeparoi #shakleeampangan #ostematrixshaklee #kejang #kebaskaki #sethamil #sethamilshaklee #ostematrix #kalsium


0

Assalamualaikum 😘
Jom cantik & sihat luar & dalam?
.
ENERGIZING SOY PROTEIN ( ESP )(Tahan 2️⃣@3️⃣bulan)
.
🌷Kulit akan lebih berseri/gebu
🌷atasi sunburn
🌷mencerahkan kulit
🌷dapat memudarkan parut jerawat
🌷badan akan lebih bertenaga
🌷kulit menjadi lebih sihat
🌷diperkaya dengan vitamin & mineral
.
.
VITAMIN E COMPLEX (tahan 4️⃣bulan)
.
🌷melembapkan kulit
🌷memudarkan parut
🌷kulit lebih glowing
🌷mencerahkan kulit secara semula jadi
🌷melambatkan proses penuaan
.
.
VITAMIN C PLUS (tahan 6️⃣bulan)
.
🌷perlindungan daripada sinar UV
🌷membantu mencerahkan kulit
🌷mengatasi masalah jerawat
🌷kulit lebih gebu
🌷mengecilkan liang pori
.
.
COLLAGEN POWDER (tahan 1️⃣bulan)
🌷Meningkatkan keanjalan kulit
🌷Kulit lebih kukuh dan lembut
🌷Mengekalkan kelembapan kulit
🌷Mengurangkan kedutan
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleecollagen
#shakleecollagenpowder


0

GLA COMPLEX best friend forever
Wanita.

GLA  kombinasi minyak borange yang mengandungi asid gamma linolinek(GLA)
dan asid linolinek(LA) ,bunga matahari dan vitamin E.
Ia digunakan untuk mengawal mengawal hormon ketika kitaran haid.

berfungsi menstabilkan hormon dalam badan dan membantu membentuk prostaglandin untuk mengawal hormon serta memperbaiki simpton pms.

Vitamin E yang terkandung dalam GLA sebagai Antioksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh bagi menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Ia juga membantu dalam mengatasi masalah cyst.

Siapa yg memerlukan GLA Complex.
🙋Wanita yang menghadapi PMS(senggugut)
🙋Mereka yang menghadapi kencing manis
🙋Mereka yang bimbang berat yang berlebihan
🙋Pengidap athritis,rheumatoid dan
eczema
🙋Mereka yang period tidak teratur
🙋Mereka yang hendak mencantikkan kulit

Kebaikan GLA Complex
✔️Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✔️Membantu neningkatkan kesuburan dengan cara membentuk petsekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu menghasilkan lendir servikd yang berkualiti untuk kedusuburan.
✔️Melegakan PMS(sindrom pra haid)
✔️Membantu dalam masalah monapause
✔️Menguatkan kuku dan rambut
✔️Menjadikan kulit cantik dan berseri.
✔️Mengandungi Vitamin E yang menguatkan dinding arteri. ✔️Melegakan simpton artritis,rheumatoid
✔️Memperlahan proses penuaan
✔️Mengawal kencing manis dan darah tinggi
✔️Mengurangkan berlaku blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung.
Banyak kebaikan GLA Complex terutama kepada wanita yang selalu mengalami sengugut dan haid tak teratur (anak2remaja).
------------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------------
Berminat nak order sila whatshapp 0122649061

#shakleeselangor
#shakleeshaalam
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleemelaka
#shakleesemenyih
#shakleeputrajaya
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleebangi
#shakleesepang
#shakleekurus
#shakleecantik
#shakleekuantan
#shakleepenang
#shakleesihat


0

GLA COMPLEX best friend forever
Wanita.

GLA  kombinasi minyak borange yang mengandungi asid gamma linolinek(GLA)
dan asid linolinek(LA) ,bunga matahari dan vitamin E.
Ia digunakan untuk mengawal mengawal hormon ketika kitaran haid.

berfungsi menstabilkan hormon dalam badan dan membantu membentuk prostaglandin untuk mengawal hormon serta memperbaiki simpton pms.

Vitamin E yang terkandung dalam GLA sebagai Antioksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh bagi menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Ia juga membantu dalam mengatasi masalah cyst.

Siapa yg memerlukan GLA Complex.
🙋Wanita yang menghadapi PMS(senggugut)
🙋Mereka yang menghadapi kencing manis
🙋Mereka yang bimbang berat yang berlebihan
🙋Pengidap athritis,rheumatoid dan
eczema
🙋Mereka yang period tidak teratur
🙋Mereka yang hendak mencantikkan kulit

Kebaikan GLA Complex
✔️Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✔️Membantu neningkatkan kesuburan dengan cara membentuk petsekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu menghasilkan lendir servikd yang berkualiti untuk kedusuburan.
✔️Melegakan PMS(sindrom pra haid)
✔️Membantu dalam masalah monapause
✔️Menguatkan kuku dan rambut
✔️Menjadikan kulit cantik dan berseri.
✔️Mengandungi Vitamin E yang menguatkan dinding arteri. ✔️Melegakan simpton artritis,rheumatoid
✔️Memperlahan proses penuaan
✔️Mengawal kencing manis dan darah tinggi
✔️Mengurangkan berlaku blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung.
Banyak kebaikan GLA Complex terutama kepada wanita yang selalu mengalami sengugut dan haid tak teratur (anak2remaja).
------------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------------
Berminat nak order sila whatshapp 0122649061

#shakleeselangor
#shakleeshaalam
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleemelaka
#shakleesemenyih
#shakleeputrajaya
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleebangi
#shakleesepang
#shakleekurus
#shakleecantik
#shakleekuantan
#shakleepenang
#shakleesihat


0

GLA COMPLEX best friend forever
Wanita.

GLA  kombinasi minyak borange yang mengandungi asid gamma linolinek(GLA)
dan asid linolinek(LA) ,bunga matahari dan vitamin E.
Ia digunakan untuk mengawal mengawal hormon ketika kitaran haid.

berfungsi menstabilkan hormon dalam badan dan membantu membentuk prostaglandin untuk mengawal hormon serta memperbaiki simpton pms.

Vitamin E yang terkandung dalam GLA sebagai Antioksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh bagi menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Ia juga membantu dalam mengatasi masalah cyst.

Siapa yg memerlukan GLA Complex.
🙋Wanita yang menghadapi PMS(senggugut)
🙋Mereka yang menghadapi kencing manis
🙋Mereka yang bimbang berat yang berlebihan
🙋Pengidap athritis,rheumatoid dan
eczema
🙋Mereka yang period tidak teratur
🙋Mereka yang hendak mencantikkan kulit

Kebaikan GLA Complex
✔️Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✔️Membantu neningkatkan kesuburan dengan cara membentuk petsekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu menghasilkan lendir servikd yang berkualiti untuk kedusuburan.
✔️Melegakan PMS(sindrom pra haid)
✔️Membantu dalam masalah monapause
✔️Menguatkan kuku dan rambut
✔️Menjadikan kulit cantik dan berseri.
✔️Mengandungi Vitamin E yang menguatkan dinding arteri. ✔️Melegakan simpton artritis,rheumatoid
✔️Memperlahan proses penuaan
✔️Mengawal kencing manis dan darah tinggi
✔️Mengurangkan berlaku blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung.
Banyak kebaikan GLA Complex terutama kepada wanita yang selalu mengalami sengugut dan haid tak teratur (anak2remaja).
------------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------------
Berminat nak order sila whatshapp 0122649061

#shakleeselangor
#shakleeshaalam
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleemelaka
#shakleesemenyih
#shakleeputrajaya
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleebangi
#shakleesepang
#shakleekurus
#shakleecantik
#shakleekuantan
#shakleepenang
#shakleesihat


0

Ramai yang nak kan kulit bersih & bebas jerawat sebab ramai antara kita yang tak boleh lari dengan masalah ni. Jadi jom amalkan set laku keras ni!👍🏼
.
Alhamdulillah kita dah cuba, jadi kita nak ajak korg2 cuba juga sama
.
Okey apa yang bagus kalau kita amalkan set ni
.
Vita C Plus
Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
.
Vita E Complex
vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
.
.
Jadi dengan set ni InshaaAllah masalah jerawat korg boleh diselesaikan
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleebeautyset


0

Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan.
🌻 Anggur
🌻 Muscadine
🌻 Purple carrot
🌻Elderberry 🌻Polygonum
Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .Dimana ia sangat tinggi antioksida

Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. .
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
1.Memperbaiki DNA.👍
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
.
2.Memperbaiki tenaga sel.👍
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. .
3.Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi👍
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. .
Kebaikan Vivix Shaklee --------------------------------------
✔️Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✔️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
✔️Membantu mengurangkan penyakit parkinsonMembantu penyakit strok – angin ahmar
✔️Meningkatkan kesihatan imun badanMenggalakan kesihatan keseluruhan
.  Dalam satu hari cuma 2 sudu satu hari dah cukup semua nutrisi yang diperlukan.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Jom order whatshapp 0122649061💗


1

Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan.
🌻 Anggur
🌻 Muscadine
🌻 Purple carrot
🌻Elderberry 🌻Polygonum
Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .Dimana ia sangat tinggi antioksida

Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. .
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
1.Memperbaiki DNA.👍
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
.
2.Memperbaiki tenaga sel.👍
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. .
3.Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi👍
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. .
Kebaikan Vivix Shaklee --------------------------------------
✔️Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✔️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
✔️Membantu mengurangkan penyakit parkinsonMembantu penyakit strok – angin ahmar
✔️Meningkatkan kesihatan imun badanMenggalakan kesihatan keseluruhan
.  Dalam satu hari cuma 2 sudu satu hari dah cukup semua nutrisi yang diperlukan.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Jom order whatshapp 0122649061💗


1

Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan.
🌻 Anggur
🌻 Muscadine
🌻 Purple carrot
🌻Elderberry 🌻Polygonum
Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .Dimana ia sangat tinggi antioksida

Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. .
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
1.Memperbaiki DNA.👍
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
.
2.Memperbaiki tenaga sel.👍
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. .
3.Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi👍
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. .
Kebaikan Vivix Shaklee --------------------------------------
✔️Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✔️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
✔️Membantu mengurangkan penyakit parkinsonMembantu penyakit strok – angin ahmar
✔️Meningkatkan kesihatan imun badanMenggalakan kesihatan keseluruhan
.  Dalam satu hari cuma 2 sudu satu hari dah cukup semua nutrisi yang diperlukan.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Jom order whatshapp 0122649061💗


1

Vitamin C menjadi supplement paling laku keras .Sebab apa ya?. Sebab dia mempunyai banyak khasiat.
.
Antara khasiat Vitamin C
🌽Vitamin C mengandungi 120mg bioflavanoid juga dikenali Vita C Complex.
Ia neningkatkan keberkesanan Vit C dlm badan , melegakan inflamasi dan menentang jangkitan bakteria.
.
🍊Membentuk Kolagen.
 Kolagen merupakan sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. .
.
Maka ia mampu mengurangkan kedutan  dan menghalang otot menjadi lembik.
.
🍊Mengurangkan sistem pendarahan- Bila badan kite kurangan Vit C gusi kite akan senang berdarah ,kulit lebam,cedera lambat nak pulih,kulit jadi kering dan kasar.
.
🍊Meningkat kan sistem Imun badan.
VIT C membantu sel darah merah yang sihat untuk menyerap zat besi dengan lebih baik .
Sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Mengurangkan dan mengatasi asthma dan alergi hidung ,selsema,batuk,demam dan pnemumonia serta jangkitan paru 2.
.
🍊Memerangi kanser -Vitamin C merupakan satu 2 nya antioksida yg berkuasa meningkatkan  interferon semulajadi badan menghapuskan radikal bebas seperti sisa toksik baham kimia dan percemaran asap rokok.
.
🌽Mencantikkan kulit .
Mengambil Vit C secara konsisten ia mampu menjadikan.
.
🌼Kulit kita lebih cerah.
.
Melambat proses penuaan.
.
🌼Menyekat pembentukan pigmen yg menyebabkan jeragat dan jerawat.
.
🌼Menghilangkan parut. 🌼Kecutkan jerawat.
.
🌼 Mengurangkan insomnia-Mampu membaiki insomnia dan tekanan berkaitan mental seperti keresahan.

DAH LA BERKHASIAT SATU BOTOL TAHAN 6 BULAN HARGA PUN RM XX JE
.
JOM WHATSHAPP SAYA UNTUK ORDER DAN CONSULT FREE
📱WHATSHAP 0122649061
📱WHATSHAP 0122649061

#youthzaerashaklee
#zaisihatshaklee
#codsemenyihshaklee

#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat


0

Vitamin C menjadi supplement paling laku keras .Sebab apa ya?. Sebab dia mempunyai banyak khasiat.
.
Antara khasiat Vitamin C
🌽Vitamin C mengandungi 120mg bioflavanoid juga dikenali Vita C Complex.
Ia neningkatkan keberkesanan Vit C dlm badan , melegakan inflamasi dan menentang jangkitan bakteria.
.
🍊Membentuk Kolagen.
 Kolagen merupakan sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. .
.
Maka ia mampu mengurangkan kedutan  dan menghalang otot menjadi lembik.
.
🍊Mengurangkan sistem pendarahan- Bila badan kite kurangan Vit C gusi kite akan senang berdarah ,kulit lebam,cedera lambat nak pulih,kulit jadi kering dan kasar.
.
🍊Meningkat kan sistem Imun badan.
VIT C membantu sel darah merah yang sihat untuk menyerap zat besi dengan lebih baik .
Sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Mengurangkan dan mengatasi asthma dan alergi hidung ,selsema,batuk,demam dan pnemumonia serta jangkitan paru 2.
.
🍊Memerangi kanser -Vitamin C merupakan satu 2 nya antioksida yg berkuasa meningkatkan  interferon semulajadi badan menghapuskan radikal bebas seperti sisa toksik baham kimia dan percemaran asap rokok.
.
🌽Mencantikkan kulit .
Mengambil Vit C secara konsisten ia mampu menjadikan.
.
🌼Kulit kita lebih cerah.
.
Melambat proses penuaan.
.
🌼Menyekat pembentukan pigmen yg menyebabkan jeragat dan jerawat.
.
🌼Menghilangkan parut. 🌼Kecutkan jerawat.
.
🌼 Mengurangkan insomnia-Mampu membaiki insomnia dan tekanan berkaitan mental seperti keresahan.

DAH LA BERKHASIAT SATU BOTOL TAHAN 6 BULAN HARGA PUN RM XX JE
.
JOM WHATSHAPP SAYA UNTUK ORDER DAN CONSULT FREE
📱WHATSHAP 0122649061
📱WHATSHAP 0122649061

#youthzaerashaklee
#zaisihatshaklee
#codsemenyihshaklee

#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat


0

Vitamin C menjadi supplement paling laku keras .Sebab apa ya?. Sebab dia mempunyai banyak khasiat.
.
Antara khasiat Vitamin C
🌽Vitamin C mengandungi 120mg bioflavanoid juga dikenali Vita C Complex.
Ia neningkatkan keberkesanan Vit C dlm badan , melegakan inflamasi dan menentang jangkitan bakteria.
.
🍊Membentuk Kolagen.
 Kolagen merupakan sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. .
.
Maka ia mampu mengurangkan kedutan  dan menghalang otot menjadi lembik.
.
🍊Mengurangkan sistem pendarahan- Bila badan kite kurangan Vit C gusi kite akan senang berdarah ,kulit lebam,cedera lambat nak pulih,kulit jadi kering dan kasar.
.
🍊Meningkat kan sistem Imun badan.
VIT C membantu sel darah merah yang sihat untuk menyerap zat besi dengan lebih baik .
Sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Mengurangkan dan mengatasi asthma dan alergi hidung ,selsema,batuk,demam dan pnemumonia serta jangkitan paru 2.
.
🍊Memerangi kanser -Vitamin C merupakan satu 2 nya antioksida yg berkuasa meningkatkan  interferon semulajadi badan menghapuskan radikal bebas seperti sisa toksik baham kimia dan percemaran asap rokok.
.
🌽Mencantikkan kulit .
Mengambil Vit C secara konsisten ia mampu menjadikan.
.
🌼Kulit kita lebih cerah.
.
Melambat proses penuaan.
.
🌼Menyekat pembentukan pigmen yg menyebabkan jeragat dan jerawat.
.
🌼Menghilangkan parut. 🌼Kecutkan jerawat.
.
🌼 Mengurangkan insomnia-Mampu membaiki insomnia dan tekanan berkaitan mental seperti keresahan.

DAH LA BERKHASIAT SATU BOTOL TAHAN 6 BULAN HARGA PUN RM XX JE
.
JOM WHATSHAPP SAYA UNTUK ORDER DAN CONSULT FREE
📱WHATSHAP 0122649061
📱WHATSHAP 0122649061

#youthzaerashaklee
#zaisihatshaklee
#codsemenyihshaklee

#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat


0

Apakah itu Resveratrol? Resveratroladalah sejenis antioksidan yang sangat tinggi dan sel anti-penuaan semulajadi.

Tahukah anda Resveratrol adalah antioksidan yang amat berkesan yang dihasilkan oleh kumpulan tumbuhan yang mengandungi polifenol yang terkandung dalam vivix.

Kehebatan Resveratrol yang tiada tandingan, antaranya 💗Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius 💗Mengurangkan kepekatan antara platlet (respon anti-radang) 💗Menghalang pengoksidaan LDLMelindungi peparu dari kerosakkan DNA dan kematian selMelindungi saraf 💗Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari membiak 💗Anti penuaanMerencatkan pembiakan H. pyloriMelindungi dari kerosakkan pada bahagian otak 💗Melindungi dari luka akibat rasiasi UVMelindungi jantungMencegahkanser prostat, pankreas, gastrik & tiroid

Lihat banyak manafaat kepada kitakan.
Vivix antara supplement terbaik bagi sel badan kita.

Untuk order vivix boleh.
Whatshapp📲0122649061 zaera


1

Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan.
🌻 Anggur
🌻 Muscadine
🌻 Purple carrot
🌻Elderberry 🌻Polygonum
Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .Dimana ia sangat tinggi antioksida

Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. .
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
1.Memperbaiki DNA.👍
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
.
2.Memperbaiki tenaga sel.👍
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. .
3.Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi👍
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. .
Kebaikan Vivix Shaklee --------------------------------------
✔️Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✔️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – alzhemir
✔️Membantu mengurangkan penyakit parkinsonMembantu penyakit strok – angin ahmar
✔️Meningkatkan kesihatan imun badanMenggalakan kesihatan keseluruhan
.  Dalam satu hari cuma 2 sudu satu hari dah cukup semua nutrisi yang diperlukan.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Jom order whatshapp 0122649061💗


2

Sekarang ni banyak sangat stokis tapi tak semua tahan lama.
.
Nak tak berbisnes di rumah sahaja tetapi sudah tentu tahan lama?
.
Shaklee bila kita mula ia adalah bisnes sendiri.
Kerana itulah ramai yang sayang kepada Shaklee sebab ia macam bisnes sendiri.
.
Begitu juga dengan kami 😆
Yang bestnya baru join sebulan dah rank up ke Supervisor! Income kalau nak tau join dulu 😂
.
Tapi macam ramai yang kata bila join bisnes Shaklee ni income dia tak ada had!
.
Banyak reasons orang join bisnes ni salah satu ya ⬇️
.
✅TIME FREEDOM
✅MONEY FREEDOM
✅TRIPS 5 STAR
✅BOLEH SPEND TIME DENGAN FAMILY
✅BOLEH JAGA ANAK SENDIRI
✅BOLEH KELUAR BILA-BILA
✅BOLEH PINDAH KEMANA-MANA
✅BILA RAYA BOLEH BALIK BILA-BILA
✅TAK YAH PERGI KERJA DAN RASA TERKURUNG
✅KERJA DI RUMAH
✅INCOME SETIAP BULAN GELI-GELI
✅SURI RUMAH NAK PENCENKAN SUAMI
dan macam macam lagi 😍
.
Ingin juga jadi bebas daripada boss atau rakan kerja yang tak sesuai dengan anda?
Tak perlu risau jika anda boleh di berhentikan kerja bila-bila masa!
.
Jom kami nak bantu sesiapa yang nak berjaya dalam Shaklee!
012 648 9101
017 233 6434


2

Sekarang ni banyak sangat stokis tapi tak semua tahan lama.
.
Nak tak berbisnes di rumah sahaja tetapi sudah tentu tahan lama?
.
Shaklee bila kita mula ia adalah bisnes sendiri.
Kerana itulah ramai yang sayang kepada Shaklee sebab ia macam bisnes sendiri.
.
Begitu juga dengan kami 😆
Yang bestnya baru join sebulan dah rank up ke Supervisor! Income kalau nak tau join dulu 😂
.
Tapi macam ramai yang kata bila join bisnes Shaklee ni income dia tak ada had!
.
Banyak reasons orang join bisnes ni salah satu ya ⬇️
.
✅TIME FREEDOM
✅MONEY FREEDOM
✅TRIPS 5 STAR
✅BOLEH SPEND TIME DENGAN FAMILY
✅BOLEH JAGA ANAK SENDIRI
✅BOLEH KELUAR BILA-BILA
✅BOLEH PINDAH KEMANA-MANA
✅BILA RAYA BOLEH BALIK BILA-BILA
✅TAK YAH PERGI KERJA DAN RASA TERKURUNG
✅KERJA DI RUMAH
✅INCOME SETIAP BULAN GELI-GELI
✅SURI RUMAH NAK PENCENKAN SUAMI
dan macam macam lagi 😍
.
Ingin juga jadi bebas daripada boss atau rakan kerja yang tak sesuai dengan anda?
Tak perlu risau jika anda boleh di berhentikan kerja bila-bila masa!
.
Jom kami nak bantu sesiapa yang nak berjaya dalam Shaklee!
012 648 9101
017 233 6434


1

Sekarang ni banyak sangat stokis tapi tak semua tahan lama.
.
Nak tak berbisnes di rumah sahaja tetapi sudah tentu tahan lama?
.
Shaklee bila kita mula ia adalah bisnes sendiri.
Kerana itulah ramai yang sayang kepada Shaklee sebab ia macam bisnes sendiri.
.
Begitu juga dengan kami 😆
Yang bestnya baru join sebulan dah rank up ke Supervisor! Income kalau nak tau join dulu 😂
.
Tapi macam ramai yang kata bila join bisnes Shaklee ni income dia tak ada had!
.
Banyak reasons orang join bisnes ni salah satu ya ⬇️
.
✅TIME FREEDOM
✅MONEY FREEDOM
✅TRIPS 5 STAR
✅BOLEH SPEND TIME DENGAN FAMILY
✅BOLEH JAGA ANAK SENDIRI
✅BOLEH KELUAR BILA-BILA
✅BOLEH PINDAH KEMANA-MANA
✅BILA RAYA BOLEH BALIK BILA-BILA
✅TAK YAH PERGI KERJA DAN RASA TERKURUNG
✅KERJA DI RUMAH
✅INCOME SETIAP BULAN GELI-GELI
✅SURI RUMAH NAK PENCENKAN SUAMI
dan macam macam lagi 😍
.
Ingin juga jadi bebas daripada boss atau rakan kerja yang tak sesuai dengan anda?
Tak perlu risau jika anda boleh di berhentikan kerja bila-bila masa!
.
Jom kami nak bantu sesiapa yang nak berjaya dalam Shaklee!
012 648 9101
017 233 6434


1

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


2

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


1

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


1

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


2

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


2

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


1

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


1

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


1

🔥Nak tak sambil tengok tv,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak sambil jaga anak,duit masuk setiap bulan
🔥Nak tak duduk rumah dapat income geli-geli RM2000 setiap bulan
.
Kalau nak senang sahaja !!
Whatsapp 0172336434 0126489101
.
Visit our verified Instagram ⬇️
✅ @healthyliving_hasmahsyafiq
✅ @shakleehasmahsyafiq
✅ @hasmahsyafiqbisnes
✅ @syafiqhasmah_shaklee
.
.


1

Collagen powder .
Hai semua! Meh nak cita pasal collagen pulak, ni Collagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah
.
Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee ⚡️Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma.
⚡️Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit.
⚡️Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat.
⚡️Mengembalikan keanjalan.
⚡️Meningkatkan pergerakan.
⚡️Menegang payu dara dan punggung
.
.
So jom grab COLLAGEN POWDER now!!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleealfalfa
#shakleealfalfacomplex
#shakleebcomplex
#shakleecoqtrol
#shakleecoqtrolplus
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
✅Meningkatkan kekuatan otot
✅Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
✅Menguatkan otot-otot jantung
✅Menyokong fungsi jantung yang sihat
✅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
✅Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
✅Meningkatkan pergerakan sperma
✅Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
✅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✅Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
✅Menjana fungsi otak yang sihat
✅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!💖🌸
.
Bie | 0166337601
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleealfalfa
#shakleealfalfacomplex
#shakleebcomplex
#shakleecoqtrol
#shakleecoqtrolplus
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

.
Hai semua! Meh nak cita pasal collagen pulak, ni Collagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah
.
Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee ⚡️Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma.
⚡️Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit.
⚡️Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat.
⚡️Mengembalikan keanjalan.
⚡️Meningkatkan pergerakan.
⚡️Menegang payu dara dan punggung
.
.
So jom grab COLLAGEN POWDER now!!!
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleecollagenpowder
#shakleesetkecantikan


0

Coqtrol Plus

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati
.
Kandungan yang tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cepat. Menjadikan hari2 kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan
.
Manfaat CoQ-Trol Plus untuk Kesihatan
.
Tenaga yang berkekalan
✅Meningkatkan kekuatan otot
✅Mempercepatkan pemulihan luka
.
Peredaran Darah yang Sihat
✅Menguatkan otot-otot jantung
✅Menyokong fungsi jantung yang sihat
✅Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin
.
Sistem Reproduksi yang Sihat
✅Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
✅Meningkatkan pergerakan sperma
✅Meningkatkan kualiti ovum
.
Kulit Yang Berseri
✅Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
✅Meningkatkan tekstur kulit
.
Meningkatkan Fungsi Kognitif
✅Menjana fungsi otak yang sihat
✅Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak
.
Kita ikhtiar , Jom Order!!💖🌸
.
Bie | 0166337601
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleealfalfa
#shakleealfalfacomplex
#shakleebcomplex
#shakleecoqtrol
#shakleecoqtrolplus
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan


0

Tengok tu pipi baby testimoni esp ni gebu dan tak de ezcema kan.

Sedap je dia tidur lena sebab dah kenyang ngan susu ibunya.

Ibu nya memang consume esp dari masa hamil dan selepas bersalin.

Ini la effect Esp ibu dan anak sihat serta kulit pun cantik.

Ibu pun dapat rehat anak tak meragam.

Kepada bakal ibu dan ibu berpantang meh order esp ngan zaera kalau nak effect cam gini👍👍👍 Untuk order whatshapp no 0122649061.
Zaera akan consult customer zaera cara consume. .
.
📲0122649061
📲0122649061


1

Shake shake ESP.

Tiap -tiap hari mesti shake ESP.
Kalau tak minum ESP dalam satu hari rasa tak keruan jadinya.

Memang suka sangat ngan ESP ni.

KENAPA YA?

Khasiat ESP
✔️Mengeyangkan.
✔️Dari sumber protein soya bermutu.
✔️Sesuai untuk berdiet.
✔️Ia membina sel kulit dan tubuh yang baru.
✔️Tidak bergula sesuai untuk mereka yang ada diabetes.
✔️Tidak mengandungi kolesterol.
✔️Mencantikkan kulit ,menghilangkan parut, kesan jerawat lompong
✔️Kulit rasa lembut ,gebu dan tak berminyak.
✔️Melancarkan sistem pecernaan.
✔️Dalam melegakan gastrik ,menyembuhkan dan membaiki luka dalam ulser dalam perut.
Sesuai kepada meraka yang ada masalah gastrik yg teruk.
✔️Sesuai untuk ibu yang hamil untuk tenaga dan menguatkan rahim.
Serta pertumbuhan janin dalam kandungan.
✔️Sesuai untuk ibu berpantang ia memberi tenaga ,memperbaiki kulit ibu yg mengelebeh selepas betsalin.
✔️Sesuai untuk ibu menyusukan anak esp booster susu ,susu ibu tak perlu risau stok susu bila mula berkerja. Susu jadi banyak baby cepat kenyang membuat kan ia lena tidur dan ibu dapat rehat.
Kulit ibu dan anak pun cantik dan tak ada exzema.

ESP ni sesuai untuk perempuan dan lelaki, orang tua dan remaja .

Effect bagi zaera sendiri.
✔️Gastrik zaera dah hilang dan pencernaan pun okay.
✔️Tak de lagi rasa sakit perut .
✔️Kulit alhsmdulillah dah tak kusam ,cerah dan lembut je.
✔️Senang berdiet esp membuat rasa kenyang waktu pagi ,maklumla dari pgi sampai ptg selalu sibuk ngan mengurus anak dan kerjaya.
✔️zaera bertenaga dan tak la rasa lemau dibandingkan sebelum consume esp.

Zaera dan cust zaera dah rasa effect nya.Itu sebab selalu repeat order esp hot sell selalu.

Anda bila lagi nak cuba.

Jom whatshapp 0122649061
Untuk order dan consultant dari zaera .
.
📲0122649061 zaera
📲0122649061 zaera


1

Alfalfa Agen Detox Darah dan Usus Kecil

Dapatkan Alfalfa sebagai agen untuk detox supaya badan dapat berfungsi dengan baik tanpa ada halangan.
.
Apa keistimewaan Alfalfa :-
.
🌱 Mencuci usus bagi membuang toksik
🌱 Mengandungi enzim yang tinggi dalam membantu masalah penghadaman dan pencernaan 🌱 Melegakan sembelit
🌱 Terkenal sebagai purifier untuk darah dan hati daripada bahan kimia dan logam berat
🌱 Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
🌱 Membuang angin dalam badan (Toksin punca angin berlebihan dalam badan)
🌱 Menghilangkan kelesuan dan tekanan. (Toksin juga membuatkan badan lesu dan lemah)
🌱 Melegakan elergi dan ekzema
🌱 Meneutralkan asid dalam badan (Kealkalian yang tinggi)
🌱 Meringankan masalah badan, kaki dan nafas berbau.

Banyak lagi sebenarnya keistimewaan Alfalfa ni.

Berminat ? Jom dapatkannya 📱wasap.my/60132086121

#shaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeparoi #shakleeampangan #alfalfacomplexshaklee #alfalfa #detoxdenganshaklee #detox


0

Berminat untuk mencari income tambahan?
Students yang memerlukan duit 🎉
Sesiapa yang ingin bekerja di rumah 🎉
Ingin bekerja sebagai part time atau full time 🎉
.
Manfaat yang anda akan dapat apabila anda join bisnes Shaklee ⬇️
.
⭐️Akan dapat manfaat lebih lagi dan bukan sekadar ambil untung sahaja
⭐️Incentives 5 star trips yang akan ada 3 kali setahun ( Shaklee tanggung semua cost seperti Hotel 5 Star, Flight, Makan dan Tour )
⭐️Trip umrah 5 bintang
⭐️Time FREEDOM untuk ada masa dengan keluarga atau apa-apa sahaja
⭐️Car bonus 4 hingga 5 angka ( belum termasuk bonus lain dan untung produk )
⭐️Conference tahunan
.
Anda cuma berusaha untuk mendapatkan jana income 4-5 angka!
Bisnes di rumah atau di mana-mana sahaja!
.
Kenapa join group kami?
.
✅100% full guidance dari kami
✅Gambar-gambar terkini
✅Offline coaching
✅Online coaching
✅Tidak perlu modal beratus/beribu
✅Tidak perlu simpan stok
✅Programmes
✅Tips
.
Jadi seorang leader dengan kami sekarang!❤️
.
Whatsapp sekarang ☺️
012 648 9101 / 017 233 6434


2

Berminat untuk mencari income tambahan?
Students yang memerlukan duit 🎉
Sesiapa yang ingin bekerja di rumah 🎉
Ingin bekerja sebagai part time atau full time 🎉
.
Manfaat yang anda akan dapat apabila anda join bisnes Shaklee ⬇️
.
⭐️Akan dapat manfaat lebih lagi dan bukan sekadar ambil untung sahaja
⭐️Incentives 5 star trips yang akan ada 3 kali setahun ( Shaklee tanggung semua cost seperti Hotel 5 Star, Flight, Makan dan Tour )
⭐️Trip umrah 5 bintang
⭐️Time FREEDOM untuk ada masa dengan keluarga atau apa-apa sahaja
⭐️Car bonus 4 hingga 5 angka ( belum termasuk bonus lain dan untung produk )
⭐️Conference tahunan
.
Anda cuma berusaha untuk mendapatkan jana income 4-5 angka!
Bisnes di rumah atau di mana-mana sahaja!
.
Kenapa join group kami?
.
✅100% full guidance dari kami
✅Gambar-gambar terkini
✅Offline coaching
✅Online coaching
✅Tidak perlu modal beratus/beribu
✅Tidak perlu simpan stok
✅Programmes
✅Tips
.
Jadi seorang leader dengan kami sekarang!❤️
.
Whatsapp sekarang ☺️
012 648 9101 / 017 233 6434


1

Alhamdulillah barang customers kami di area Sikamat dan Ampangan dah sampai pukul 3 petang tadi
Kami Happy , Customers Happy , Jimok Pun happy !
Syafiq tengah nak snap gambar ni time tulah Jimok nak Baring ! Nasib baik la sayang 😅
.
kejap lagi Kami COD ya 😎
.
Terima Kasih kerana membeli dari kami dan percaya dengan kami , Alhamdulillah semua happy dan berpuas hati atas servis dan harga kami
.
Sesiapa yang ingin Kami COD hari ini di area Seremban ataupun luar Seremban boleh WhatsApp atau DM kami sekarang !!
.
017 233 6434 / 012 648 9101


1

YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 6 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. .
.
🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya. .
.
🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi. ...
🌼YOUTH Activating Serum
Mengandungi 10 klai ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalakkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul. .
. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.
.
. 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah. .
.
🌼Radiance C+E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dan vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit lebih tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hita, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berwarna emas ini juga berasaskan tumbuhan, vegan, 100 peratus terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 6 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. .
.
🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya. .
.
🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi. ...
🌼YOUTH Activating Serum
Mengandungi 10 klai ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalakkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul. .
. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.
.
. 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah. .
.
🌼Radiance C+E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dan vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit lebih tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hita, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berwarna emas ini juga berasaskan tumbuhan, vegan, 100 peratus terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 6 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. .
.
🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya. .
.
🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi. ...
🌼YOUTH Activating Serum
Mengandungi 10 klai ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalakkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul. .
. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.
.
. 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah. .
.
🌼Radiance C+E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dan vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit lebih tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hita, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berwarna emas ini juga berasaskan tumbuhan, vegan, 100 peratus terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan: 20% Vitamin c tulen

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

Set kulit premium.

Untuk kulit.
✅Berjerawat
✅Berparut
✅Berjeragat
✅Kulit Kusam
✅Bekas jerawat yang lompong

Selalu menghadapi masalah kulit yang memeningkan kepala . Pelbagai skincare dah guna tapi bertambah teruk.

Apakata cuba consume supplement
ESP + VITAMIN C +VITAMIN E.

Rawat kulit dari dalam iaitu cukupkan nutrisi untuk kulit kita .
Bila dalaman kita sihat kulit kita sihat dan menyerlah keluar menjadi berseri.

ESP Membantu
💗Pudarkan kulit kusam,sunburn dan parut
💗Melembutkan dan menganjalkan kulit
💗Sekatakan warna kulit muka
💗Kuatkan kulit rambut

Vitamin C Membantu
💗Tingkat penghasilan kolagen
💗Mengering dan mengecutkan jetawat
💗Mencerahkan kulit
💗Melembabkan kulit
💗Menguatkan gigi dan gusi
💗Luka cepat kering dan sembuh
💗Menguatkan sistem imunisasi badan  dari demam, batuk dan selsema

Vitamin E Membantu
💗Awet muda
💗Membantu peredaran darah  membaiki tisu dalaman  Rawatan PMS
💗Mengurangkan parut 💗Menghilangkan jeragat.
💗Menghilangkan kesan jerawat.
💗Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
💗Membantu masalah keintiman .

Collagen Powder.
💗Menanjalkan kulit
💗Menghilangkan parut.
💗Hilangkan kedutan
💗Hilangkan eyebag

Terbaikkan bila consume vitamin ni kan.
Bila dalaman badan kita sihat dan cukup nutrisi maka darah akan mengalir dengan baik menyebabkan kulit jadi cantik .
Bukan kulit muka je tapi seluruh badan.
BERBALOI SANGAT.

Meh whatshapp akak untuk cite lebih lanjut.

WHATSHAPP 0122649061 consultant free.
WHATSHAPP 0122649061 consultant free.


1

📌 HERBLAX SHAKLEE
.
Sebelum tidur apakata kita amalkan Herb-Lax Shaklee. Best sgt kesannya tau !!
.
Antara khasiatnya adalah :-
.
🌱 membantu melembutkan najis
. 🌱 memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan pada usus
.
🌱 membantu detox dan mengimbangkan texture kulit
.
🌱 merangsang pengeluaran jus gastric
.
🌱 mempercepatkan process detox
.
🌱 mengurangkan penyerapan lemak
.
🌱 salah satu sumber antibiotic
.
🌱 membersihkan usus, darah dan hati
.
🌱 mengeluarkan toksin
.
🌱 mengelakkan sembelit dan kembung perut atau usus
.
Berminat? Whatsapp saya untuk info lanjut ye!
.
Your most wanted SID
www.wasap.my/60132086121

#shaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeparoi #shakleeampangan #herblaxshaklee #detoxdenganshaklee #detox #herbla


1

1 untuk Syafiq dan 1 lagi untuk Hasmah
.
Kami sayang sangat dengan ESP ni sampai kembang kembang hidung memuji
.
ESP adalah instant breakfast yang sangat best dan GEMPAK ‼️
Kenapa kami kata ESP ni instant breakfast?
.
Sebab tak perlu pagi2 nak masak air bagai, bubuh je air sejuk, letak ESP, kalau nak sedap lagi letak nestum, dan jangan lupa kita goncang2 umpama gempa bumi lepas tu dah boleh minum
.
Apa yang gempaknya ESP NI? ESP ada banyak khasiat dia :
.
🌟 Kulit cantik , halus, gebu dan berseri
🌟 Menghilangkan parut dan jeragat
🌟 Rasa kenyang berpanjangan
🌟 Beri tenaga berjam-jam
🌟 Milk booster
.
Kami sangat berbesar hati untuk share semua kebaikan dekat anda, dan Kami juga nak tolong anda yang bermasalah dalam kulit dan kesihatan dalaman dan luaran untuk hidup yang lebih bermakna 😊
.
Whatsapp segera untuk pertanyaan dan harga istimewa kami!
.
012 648 9101
017 233 6434
.
✅Free postage
✅Free consultation
✅Cod nationwide
.
Verified ig 🏅
❤️ @healthyliving_hasmahsyafiq
❤️ @shakleehasmahsyafiq
❤️ @syafiqhasmah_shaklee
❤️ @hasmahsyafiqbisnes


2

Shaklee bisnes Leader di sini!
Sertai kami di Millionaire Titanium Empire 😍
.
Kenapa group kami nama Millionaire??
.
SEBAB bila join bisnes Shaklee ini memang tidak mustahil untuk menjadi jutawan!
.
Saya sendiri mula bisnes Shaklee kerana produk dia
saya mula ambil produk dia dan nampak kesan yang hebat kepada kesihatan dan kulit
.
Disebabkan kesan yang hebat itu saya nak join sebagai member dan mula bisnes
.
Sebelum join saya ada dengar tentang kehebatan Shaklee bisnes ni. Jujurnya saya tidak percaya.. tetapi kerana kesan produk yang 100% semulajadi ini, saya mula berbisnes
.
Dan sejak saya mula, saya NAMPAK manfaat bisnes Shaklee!
sangat hebat! inilah imipian saya sekarang dan masa depan saya. Saya boleh menjadi jutawan seperti orang yang telah berjaya dalam Shaklee!
.
Jadi, saya nak jemput semua yang hendak berjaya! Saya nak tolong juga orang lain untuk BERJAYA!
.
Bisnes Shaklee adalah seperti satu keluarga. Tolong menolong untuk masa depan semua orang ☺️
.
Tidak susah pun bisnes ini
.
Nak tau lebih lanjut boleh whatsapp 😆
.
012 648 9101
017 233 6434
.
atau follow Instagram untuk survey : @shakleehasmahsyafiq atau @hasmahsyafiqbisnes


1