#shakleesenawang

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleesenawang#teaminstamf#myshakleejourney#shakleepromo#setpantang#sethamil#shakleemalaysia#setkurus#shaklee#overweight#shakleekajang#sakitjantung#omegaguardshaklee#1topshaklee#youthsetshaklee#prenatalsetshaklee#ostematrixshaklee#babysetshaklee#sakitkronik#teamdiamond#eczema#omegashaklee

Hashtags #shakleesenawang for Instagram

Vita c dan alfalfa after early lunch... -
Vita c untuk
1)imunisasi badan
2)merangsang pembentukan kolagen
3)mencerahkan kulit dan memudarkan parut
4)mengurangkan jerawat
-
-
Alfalfa untuk
1)menghilangkan lesu dan tekanan
2)meneautralkan asid dalam badan
3)membantu masalah penghadaman dan pencernaan
4)membuang angin dalam badan
-
-
Kan dah nak konvo, jadi nak flawless time konvo... Both adalah good untuk skin since iqa naik alergi and jerawat...
-
-
Ingin mendapatkan shaklee? -
Boleh ws/dm/klik link di bio
-
IQA||013-3507066
IQA||013-3507066
IQA||013-3507066


1

AMBIL ESP JERAWAT MAKIN BERKURANG! -
-
Asal balik dari kelas je muka mesti gelap, jadi berbalam- balam muka
-
-
Tahu tak bila kita ambil ESP jerawat lebih cepat kecut? -
-
Esp adalah sumber protein yang diperlukan ketika pembinaan semula sel, apabila sel baru sudah terhasil maka tiada lagi kulit berjerawat dan kusam. -
-
Inginkan kulit yang bebas jerawat dengan ESP? -
-
Boleh ws/ call / dm /klik link di bio
-
IQA||013-3507066
IQA||013-3507066
IQA||013-3507066


1

Alhamdulillah .
.

Tengah hari ni kak ros share baru consume ESP seminggu. .

Excited nak share dgn Kak ros. Siap beritau tak filter. .
.
Memang ada beza Jerawat kat tengah dahi dah kecut. Kulit pun nampak cerah. .

Kak ros strongly recommended nak Cantik luaran dan Dalaman. Ambik basic dulu iaitue
.

ESP dan VIT C .
.
Seriously cuba lah. .

Whatsapp Kak ros 0196011657
.
.
#ajimaura


1

Pakai produk dah banyak dah, tapi mukamasih tak okey
-
-
-
Jom cuba rangkaian produk dari shaklee khusus untuk merawat jerawat dan kesihatan secara amnya. -
-
-
1)ESP
Sumber protein yang membantu dalam menghilangkan parut-parut jerawat di badan dan muka
-
-
-
2)VIT C -Meningkatkan imunisasi badan dan mencerahkan kulit sehingga sekata. -
-

3)ALFALFA
-Dikenali sebagai agen pembersih yang membersih segala toksin dalam badan punca jerawat. -
-
-
Ingin mendapatkan shaklee? -
Boleh ws/dm/klik link di bio
-
IQA||013-3507066
IQA||013-3507066
IQA||013-3507066


1

#ShakleeEffect
.
.
Shaklee ni salah satu cara untuk kita ikhtiar. Ramai yang dah ikhtiar dengan Shaklee, alhamdulillah asbab penggunaan yang konsisten, kesihatan mereka bertambah baik 👍🏻.
.
Kita cuba “IKHTIAR, USAHA, KONSISTEN CONSUME & TAWAKAL”
.
.
Uols bila lagi nak cuba Shaklee? If tak sure nak consume supplement mana, boleh whatsapp / DM Yna ya 😊.
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda


1


1

SUPPLEMENT DALAM SET HAMIL SHAKLEE
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi
❁ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby
.
4) ESP
.
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti
.
.
5) Ostematrix .
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua
.
6) OMEGA GUARD .
❁ Omega boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA
❁ InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar
❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak
.
Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor


1

#ShakleeEffect
.
.
Shaklee ni salah satu cara untuk kita ikhtiar. Ramai yang dah ikhtiar dengan Shaklee, alhamdulillah asbab penggunaan yang konsisten, kesihatan mereka bertambah baik 👍🏻.
.
Kita cuba “IKHTIAR, USAHA, KONSISTEN CONSUME & TAWAKAL”
.
.
Uols bila lagi nak cuba Shaklee? If tak sure nak consume supplement mana, boleh whatsapp / DM Yna ya 😊.
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda


1


1

NUTRISI PENTING UNTUK IBU HAMIL ❤
.
.
Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan sangatlah penting untuk:
.
.
🌸 Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
🌸 Perkembangan bayi yang sihat
🌸 Pencegahan baby dari mendapat jaundice
.
Semua ibu pasti nak yang terbaik untuk bayi mereka kan
.
So here, Yna nak share supplements yang elok diamalkan semasa hamil.
.
1) Vita-Lea® Iron Formula (Multivitamin)
🍃 Lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral.
🍃 Zat besi dalam Vita-lea dapat membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung dan menyusu kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
🍃 Sangat digalakkan untuk ibu yang ada masalah HB low
.
2) Sustained Release Vitamin C
🍃 Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
.
3) B-Complex
🍃 Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. 🍃 Vitamin anti stress. Jadi bila tiada stress, proses penghasilan susu adalah lebih baik
.
4) Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)
🍃 Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu.
🍃 Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.
🍃 Protein bantu berikan tenaga berkekalan.
🍃 Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal
.
5) Ostematrix (Calcium & Magnesium)
🍃 Kalsium sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi dan penghasilan susu ibu. Jika kuantiti kalsium yang diperlukan tidak mencukupi, kalsium akan diserap dari tubuh ibu terutamanya tulang dan gigi.
🍃 Bantu kurangkan risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua
.
6) Omega Guard (EPA & DHA) 🍃 DHA adalah sangat penting dalam perkembangan otak, serta aspek-aspek lain perkembangan janin. DHA juga asid lemak utama yang ditemui dalam retina mata, serta organ-organ badan yang lain.
🍃 Pakar mencadangkan supplement Omega 3 kepad


1

Malam tadi dapat perkongsian dari salah seorang sahabat ni. Gambar masa umur 21 tahun tu akibat guna produk timbang kilo.
Lepas tu beliau baru mencuba Shaklee tapi kurang beri kesan. Akhirnya beliau decide untuk DETOX 7 HARI dengan bantuan supplemen detox. Lepas detox baru sambung makan vitamin untuk set cantik kulit

Cun kan kesan yang terbaru ni?

#shakleeMalaysia #shakleeSeremban #shakleeSenawang #shaklee #shakleeEffect #cantik #kulitcantik


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

🐟OMEGA GUARD Minyak Ikan Terbaik Di Dunia🐟
.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee.
.
.
✅Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
✅Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
✅Mengurangkan risiko sakit jantung .
✅Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
✅Mengurangkan radang sendi . .
.
Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak .
.
💡 Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
💡 Meningkatkan sistem imunisasi .
💡 Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
💡 Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari mami okay ❤

#omegaguard #fishoil #omegashaklee #epa #hpa #mindacemerlang #promoomega #setsendi #setkurus #sethamil #setpantang #eczema #sakitjantung #sakitkronik #overweight #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleemalaysia #teaminstamf


0

Morning 😊
.
Rutin kak ros pagi pagi 300 ml air dengan 3 Scoop ESP. 😊sebelum ambik breakfast. .
ESP ni nama panjang dia Energizing Soy Protein
.
Protein untuk apa? .
Untuk bina sel, tissue, organ dan sistem badan yang sihat.Ni penting Sis. .
Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Non GMO - tak di modified, asli dan tulen. Dan, tiada cholesterol atau lemak.😊
.
Mengandungi 9 essential amino acid yang diperlukan badan. Selain itu, Esp juga mempunyai calcium, vitamin B Complex dan iron.
.
Mempunyai clinical study yang terbukti berkesan bukan hanya omongan kosong.
.
SIAPA YANG SESUAI MINUM?🌺
.
🌷. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.
.
🌷. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!
.
🌷. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) .
.
🌷. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
.
🌷. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulu dan gebu.
.
🌷. Ibu yang mengandung : Membantu ibu lebih bertenaga,mempunyai calcium dan banyak vitamin,mengelakkan kenaikan berat badan yang mendadak,mengelakkan pre ecplamsia and GDM, membantu perkembangan janin, membantu menghasilkan susu selepas bersalin.
.
Jom whatsapp untuk free consultations dan harga kasih sayang
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
0196011657
.
#terapiinstagram


4

Rojak express😋
.
Lapor ptg2 tadi, ujan lebat lak. Hentam saje apa yg ade dlm fridge tu. Epal + jambu + mempelam epal(jiran depan bagi). Letak kuah rojak sikit, asal ade rasa.. takut manis, byk perisa, pengawet plak tu bila baca label botol kuah rojak😂
.
Apa lagi #SyazanaUqayla tumpang sekaki le. Dia plg suka mempelam, jambu❤️
.


2

Selamat malam .
.
Semua dok canang PROMOSI OMEGA bulan ni. .
.
Sangat menjimat . To Omega Lovers. Better GRAB 😊😊
.
✅ Beli 2 botol 5% off .
✅Beli 6 botol FREE 1 botol .
.
🌹WHAT IS OMEGA GUARD🌹
.
Omega guard ni adalah suplemen minyak ikan.
.
Omega guard ni terdiri daripada
.
✔ Minyak Ikan
✔ EPA
✔ DHA —
.
Kan selalu kita dgr, susu diperkaya dha & epa utk kecerdasan minda anak da da da kann.
.
Haaa ni lah bendanya.
.

So Cepat whatsapp kak ros 0196011657
.
.
#ajimaura


1

Selamat petang .
.
.
Salah satu menafaat omega dapat mengawal kolesterol. .
.
PROMOSI omega bulan Nov ni sangat berbaloi. .

Apa tidak nya beli 2 botol dapat 5% off.
Beli 6 botol free 1 botol .Dah jimat. .

Nak whatsapp kak ros 0196011657
.
.
#terapiinstagram


2

.
#myshakleejourney .
.
HILANG 8KG DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE"
.
Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik. .
Jom kita dapatkan Omega Guard Shaklee ini untuk kegunaan sekeluarga!
.
Promosi OMEGA bulan ini :
Beli 2 DISKAUN 5%
Beli 6 PERCUMA 1 .
.
Hubungi ira :
.
0111.000.3674
0111.000.3674
0111.000.3674
.
#omegaguardshaklee
#myshakleejourney
#1topshaklee
#youthsetshaklee
#prenatalsetshaklee
#ostematrixshaklee
#babysetshaklee
#teamdiamond
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleepromo
#shaklee


3

.
#myshakleejourney
.
Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik. .
Jom kita dapatkan Omega Guard Shaklee ini untuk kegunaan sekeluarga!
.
Promosi OMEGA bulan ini :
Beli 2 DISKAUN 5%
Beli 6 PERCUMA 1 .
.
Hubungi ira :
.
0111.000.3674
0111.000.3674
0111.000.3674
.
#omegaguardshaklee
#myshakleejourney
#1topshaklee
#youthsetshaklee
#prenatalsetshaklee
#ostematrixshaklee
#babysetshaklee
#teamdiamond
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleepromo
#shaklee


0

.
#myshakleejourney .
.
HILANG 8KG DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE"
.
Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik. .
Jom kita dapatkan Omega Guard Shaklee ini untuk kegunaan sekeluarga!
.
Promosi OMEGA bulan ini :
Beli 2 DISKAUN 5%
Beli 6 PERCUMA 1 .
.
Hubungi ira :
.
0111.000.3674
0111.000.3674
0111.000.3674
.
#omegaguardshaklee
#myshakleejourney
#1topshaklee
#youthsetshaklee
#prenatalsetshaklee
#ostematrixshaklee
#babysetshaklee
#teamdiamond
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleepromo
#shaklee


0

🌺PROMO OMEGA bulan NOV🌺
-
Beli 2 botol 5% off
Beli 6 botol Dapat 7 botol .
.
Banyak kannnnn. .
.
Kak Ros yakin sesiapa pelanggan tetap OMEGA GUARD tak kan lepas peluang.
-
-
Manfaat Omega Guard (90 capsules)
.
🌹 Mengurangkan keradangan dan sakit sendi
.
🌹Membantu mengurangkan alergi
.
🌹Mengurangkan stress pada wanita
.
🌹 Menentang kanser
.
🌹 Meningkatkan sistem imun.
.
🌹Mencegah imsonia.
.
🌹 Mengurangkan kolesterol
.
🌹Membantu memulihkan asma
.
🌹Membantu mengurangkan berat badan
.
Meh whatsapp kak ros 0196011657
.
#terapiinstagram
#ajimaura


2

Apa kelebihan ESP SHAKLEE berbanding susu soya lain ?
.
Ia mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif dan hanya memilih soya yang berkualiti tinggi sahaja.
.
Kacang soya yang digunakan adalah mengandungi NON GMO (non genetically modified organism) di mana ia diproses menggunakan suhu yang rendah.
.
Setiap satu canister Soy Isolate Protein SHAKLEE dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan tenaga segera dan tahan lama.
.
Satu-satunya produk di pasaran yang mengandungi kesemua 9 amino asid penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh.
.
Sangat sesuai bagi pesakit kencing manis kerana kandungan Indeks Glisemik (HI) yang rendah iaitu 39.
.
Satu hidangan soy protein ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh badan.
.
Nak grab sorang satu tong dengan harga kasih sayang, boleh terus klik link WhatsApp Ain kat bio okay. 😘
.
Jangan lupa save no Ain okay,
Ain Shaklee
013 461 8322
.
#ainaliasshaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleeuitmseremban3 #shakleeserembanjaya #shakleerembau #shakleesenawang #shakleemurah #shakleepromo #shakleeuitm #shakleepoliteknik #shakleehargastudent


0

SUPPLEMENTS KALSIUM PALING BEST!.
.
Ok, untuk yang macam tak sure Ostematrix ni apa kan. Meh Yna nak share dengan korang 😊
.
Dalam Ostematrix ni ada Calcium, Magnesium, Vitamin D and ada lagi lah trace minerals lain
.
So siapa yang patut consume Ostematrix ni?.
.
❤ Ibu mengandung yang selaluuuu jadi simpul biawak
❤ Ibu ke ayah ke adik kakak atuk nenek yang ada masalah SEMBELIT
❤ Ibu mengandung yang nak pertumbuhan tulang anak tumbuh dengan baik dan sihat
❤ Ibu yang menyusukan anak
❤ Mak ayah yang sering sakit2 kaki, sengal2 badan
❤ Sesiapa je yang ada masalah susah nak dapatkan tidur malam berkualiti
❤ Pelajar yang sampai migraine stress sangat study 🙈
.
Haa ni lah antaranya yang perlukan OSTEMATRIX ni
.
Boleh DM/Whatsapp Yna untuk order dan pertanyaan lanjut 👇🏻
.
📲Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor


1