#shakleesenawang

Instagram photos and videos

#iqaashaklee#esp#shakleeseremban#shakleesenawang#shakleemalaysia#shaklee#shakleepd#shakleenilai#shakleemelaka#shakleejohor#promoshaklee#shakleepromo#setslimmingshaklee#setcantikshaklee#shakleebangi#shakleemuar#tipscantik#shakleeutem#shakleeuitm#shakleeunikl#tipskurus#kurusdarirumah#loseweightfromhome

Hashtags #shakleesenawang for Instagram

TURUN 5KG DALAM MASA SEMINGGU?? .
.
Tahu tak kadar Glisemik Indeks(GI) dalam esp ini rendah? Kadar GI yang rendah akan membuatkan kita rasa lebih kenyang dalam jangka masa yg lama.
.
.
No wonderlah boleh turun 5kg dalam seminggu kan? .
.
Awak pun nak turun 5kg berat dalam seminggu dengan cara yang betul? .
.
Boleh klik whatsapp atau klik je link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee

Meh whatsapp iqa meh.. .
#iqaashaklee


1

Nak kurus? .

Senang je. .

Ambil set kurus ni.
Jaga makan.
Jangan lupa exercise. .

Pasti azam 2019 korang tercapai ๐Ÿ˜„. .

Nak dapatkan set ni, pm atau wasap kak ja ye.

#pengedarshaklee
#kakja0196175288
#pengedarshakleeseremban
#pengedarshakleesenawang
#foundermylegacy
#ttdb
#shaklee
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleerembau
#shakleeportdickson
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#seremban
#senawang
#promosi
#youth
#gopaknil


0

TURUN 5KG DALAM MASA SEMINGGU?? .
.
Tahu tak kadar Glisemik Indeks(GI) dalam esp ini rendah? Kadar GI yang rendah akan membuatkan kita rasa lebih kenyang dalam jangka masa yg lama.
.
.
No wonderlah boleh turun 5kg dalam seminggu kan? .
.
Awak pun nak turun 5kg berat dalam seminggu dengan cara yang betul? .
.
Boleh klik whatsapp atau klik je link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee

Meh whatsapp iqa meh.. .
#iqaashaklee


1

INSTANT ENERGY UNTUK HARI YANG BUSY
.
.
Tahu tak kadar Glisemik Indeks(GI) dalam esp ini rendah? Kadar GI yang rendah akan membuatkan kita rasa lebih kenyang dalam jangka masa yg lama.
.
.
Bukan setakat dapat rasa kenyang dalam jangka masa yang lama, TETAPI instant energy untuk hari yang busy. Kerja dapat siap on time, perut pun tak meragam.. .
.
Awak pun nak rasa kenyang berpanjangan sekaligus dapat instant energy giteww? .
.
Korang boleh klik je link dekat bio iqa okay? .
.
#iqaashaklee


1

Hahah. Nak terjebak jugak dengan #10YearsChallenge ni. Haa ni paling ketara nau nau kalau dikajilah dari zaman sekolah bab jerawat paling gilossss ketaranya sampai la ke U. Sem akhir barulah jumpa Shaklee kan, start makan dengan istiqomah sampai terkini dan akhirnya alhamdulillah kulit omak Auliya' jerawatnya kian merajukkkkk. Haha. ๐Ÿคฃ๐Ÿคญ๐Ÿคญ .

Silalahhhhh makan Shaklee taw kanda dan dinda di luar sana. Cewahhh. Tak sangka kan pelaburan dengan vitamin Shaklee macamni efeknya. Hihi. .

Jom siapa sini nak ada perubahan 10 tahun akan datang. Mai la bershaklee denganku. ๐Ÿค—

@katelogtestimonibyfaizah .

#ShakleeJuasseh
#shakleebahau
#shakleekualapilah
#shakleebatukikir
#ShakleeSeremban
#ShakleeSenawang
#ShakleePasoh
#ShakleePalong
#ShakleeSerting


0

INSTANT ENERGY UNTUK HARI YANG BUSY
.
.
Tahu tak kadar Glisemik Indeks(GI) dalam esp ini rendah? Kadar GI yang rendah akan membuatkan kita rasa lebih kenyang dalam jangka masa yg lama.
.
.
Bukan setakat dapat rasa kenyang dalam jangka masa yang lama, TETAPI instant energy untuk hari yang busy. Kerja dapat siap on time, perut pun tak meragam.. .
.
Awak pun nak rasa kenyang berpanjangan sekaligus dapat instant energy giteww? .
.
Korang boleh klik je link dekat bio iqa okay? .
.
#iqaashaklee .
.
Boleh klik whatsapp atau klik je link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

INSTANT ENERGY UNTUK HARI YANG BUSY
.
.
Tahu tak kadar Glisemik Indeks(GI) dalam esp ini rendah? Kadar GI yang rendah akan membuatkan kita rasa lebih kenyang dalam jangka masa yg lama.
.
.
Bukan setakat dapat rasa kenyang dalam jangka masa yang lama, TETAPI instant energy untuk hari yang busy. Kerja dapat siap on time, perut pun tak meragam.. .
.
Awak pun nak rasa kenyang berpanjangan sekaligus dapat instant energy giteww? .
.
Korang boleh klik je link dekat bio iqa okay? .
.
#iqaashaklee .
.
Boleh klik whatsapp atau klik je link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

PROMO JANUARI PROMO ESP!! .
Korang tahu tak bulan januari ni, promo #esp!! .
Esp ini item kedua yang sangat-sangat laku tau dalam shaklee. Dah tengah promo ini, korang boleh grab banyak-banyak buat stok! .
Dah! Tak perlu fikir banyak. Baik korang grab cepat sebelum promo #esp ni habis. .
Korang nak grab promo #esp ni? .
Jangan segan.. Iqa bantu consult korang dapat kebaikan #esp. .
IQA || 013-3507066
IQA || 013-3507066
.
#iqaashaklee
IQA || 013-3507066


1

PROMO JANUARI PROMO ESP!! .
Korang tahu tak bulan januari ni, promo #esp!! .
Esp ini item kedua yang sangat-sangat laku tau dalam shaklee. Dah tengah promo ini, korang boleh grab banyak-banyak buat stok! .
Dah! Tak perlu fikir banyak. Baik korang grab cepat sebelum promo #esp ni habis. .
Korang nak grab promo #esp ni? .
Jangan segan.. Iqa bantu consult korang dapat kebaikan #esp. .
IQA || 013-3507066
IQA || 013-3507066
IQA || 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

Assalamualaikum .
.
Selamat pagi ๐Ÿ˜€
.
Mai Kak ros share penting Vit C dalam daily life kita ๐Ÿ˜˜
.
โคโค*Badan kita amat memerlukan Vitamin C* *Kenapa?โคโคโค .
.
.
โœ…Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat .
.
โœ…Untuk merangsang pembentukan collagen
.
โœ…Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
.
โœ…Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
.
โœ…Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang .
.
โœ…Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. .
.
Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
Meh pm akak 0196011657
.
#ajimaura


1

Assalamualaikum .
.
Selamat pagi ๐Ÿ˜€
.
Mai Kak ros share penting Vit C dalam daily life kita ๐Ÿ˜˜
.
โคโค*Badan kita amat memerlukan Vitamin C* *Kenapa?โคโคโค .
.
.
โœ…Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat .
.
โœ…Untuk merangsang pembentukan collagen
.
โœ…Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
.
โœ…Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
.
โœ…Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang .
.
โœ…Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. .
.
Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
Meh pm akak 0196011657
.
#ajimaura


1

PROMO JANUARI PROMO ESP!! .
Korang tahu tak bulan januari ni, promo #esp!! .
Esp ini item kedua yang sangat-sangat laku tau dalam shaklee. Dah tengah promo ini, korang boleh grab banyak-banyak buat stok! .
Dah! Tak perlu fikir banyak. Baik korang grab cepat sebelum promo #esp ni habis. .
Korang nak grab promo #esp ni? .
Jangan segan.. Iqa bantu consult korang dapat kebaikan #esp. .
IQA || 013-3507066
IQA || 013-3507066
IQA || 013-3507066
.
.
#iqaashaklee


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER ๐Ÿ’ช

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
โœ… REMAJA
โœ… WANITA
โœ… LELAKI
โœ… WARGA EMAS
โœ… IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
โœ… MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
โœ… MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
โœ… MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
โฉ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
โฉ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
โฉ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
โฉ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒŸ Postage Worldwide, Monday - Friday
๐ŸŒŸ COD Gambang area (everyday)


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER ๐Ÿ’ช

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
โœ… REMAJA
โœ… WANITA
โœ… LELAKI
โœ… WARGA EMAS
โœ… IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
โœ… MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
โœ… MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
โœ… MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
โฉ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
โฉ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
โฉ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
โฉ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒŸ Postage Worldwide, Monday - Friday
๐ŸŒŸ COD Gambang area (everyday)


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER ๐Ÿ’ช

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
โœ… REMAJA
โœ… WANITA
โœ… LELAKI
โœ… WARGA EMAS
โœ… IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
โœ… MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
โœ… MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
โœ… MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
โฉ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
โฉ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
โฉ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
โฉ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒŸ Postage Worldwide, Monday - Friday
๐ŸŒŸ COD Gambang area (everyday)


1

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
Pelbagai pilihan set suppliment
.
Di Shaklee, selain menjual suppliment secara berasingan, terdapat juga set iaitu kombinasi pelbagai suppliment untuk memastikan anda mencapai tahap kesihatan dengan lebih optimum.
.
Antara set yang ditawarkan adalah
๐Ÿƒ set ibu hamil
๐Ÿƒ set menyusu
๐Ÿƒ set kesuburan
๐Ÿƒ set anak pintar
๐Ÿƒ set kolestrol
๐Ÿƒ set kencing manis
๐Ÿƒ set darah tinggi
๐Ÿƒ set migrain
๐Ÿƒ set keputihan
๐Ÿƒ set tenaga kecargasan
๐Ÿƒ set untuk lelaki
๐Ÿƒ set tingkatkan imun
๐Ÿƒ set hormon
๐Ÿƒ set kecantikan
๐Ÿƒ set detox
.
Dan pelbagai lagi yang ada... bersesuaian untuk apa jua tahap kesihatan anda.
.
Wasap ina yea untuk sebarang pertanyaan dan pembelian product Shaklee. Sememangnya berbaloi.๐Ÿ˜‰
018-6674171
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
#shakleeseremban
#agentshakleemalaysia
#shakleepenang
#pengedarshaklee
#pengedarseremban
#shakleemalaysia
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeseremban2
#vitamincshaklee
#esp
#setibuhamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setanakpintarshaklee
#setkolestrolshaklee
#setkencingmanisshaklee
#set darah tinggiahaklee
#setmigrainshaklee
#setkeputihanshaklee
#settenagakecargasanshaklee
#setuntuklelakishaklee
#settingkatkanimunshaklee
#sethormonshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdetoxshaklee
#suppliment


0

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
Pelbagai pilihan set suppliment

Di Shaklee, selain menjual suppliment secara berasingan, terdapat juga set iaitu kombinasi pelbagai suppliment untuk memastikan anda mencapai tahap kesihatan dengan lebih optimum.

Antara set yang ditawarkan adalah
๐Ÿƒ set ibu hamil
๐Ÿƒ set menyusu
๐Ÿƒ set kesuburan
๐Ÿƒ set anak pintar
๐Ÿƒ set kolestrol
๐Ÿƒ set kencing manis
๐Ÿƒ set darah tinggi
๐Ÿƒ set migrain
๐Ÿƒ set keputihan
๐Ÿƒ set tenaga kecargasan
๐Ÿƒ set untuk lelaki
๐Ÿƒ set tingkatkan imun
๐Ÿƒ set hormon
๐Ÿƒ set kecantikan
๐Ÿƒ set detox
Dan pelbagai lagi yang ada... bersesuaian untuk apa jua tahap kesihatan anda.
.
Wasap ina yea untuk sebarang pertanyaan dan pembelian product Shaklee. Sememangnya berbaloi.
018-6674171
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
#shakleeseremban
#agentshakleemalaysia
#shakleepenang
#pengedarshaklee
#pengedarseremban
#shakleemalaysia
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeseremban2
#vitamincshaklee
#esp
#setibuhamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setanakpintarshaklee
#setkolestrolshaklee
#setkencingmanisshaklee
#set darah tinggiahaklee
#setmigrainshaklee
#setkeputihanshaklee
#settenagakecargasanshaklee
#setuntuklelakishaklee
#settingkatkanimunshaklee
#sethormonshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdetoxshaklee
#suppliment


0

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
Pelbagai pilihan set suppliment

Di Shaklee, selain menjual suppliment secara berasingan, terdapat juga set iaitu kombinasi pelbagai suppliment untuk memastikan anda mencapai tahap kesihatan dengan lebih optimum.

Antara set yang ditawarkan adalah
๐Ÿƒ set ibu hamil
๐Ÿƒ set menyusu
๐Ÿƒ set kesuburan
๐Ÿƒ set anak pintar
๐Ÿƒ set kolestrol
๐Ÿƒ set kencing manis
๐Ÿƒ set darah tinggi
๐Ÿƒ set migrain
๐Ÿƒ set keputihan
๐Ÿƒ set tenaga kecargasan
๐Ÿƒ set untuk lelaki
๐Ÿƒ set tingkatkan imun
๐Ÿƒ set hormon
๐Ÿƒ set kecantikan
๐Ÿƒ set detox
Dan pelbagai lagi yang ada... bersesuaian untuk apa jua tahap kesihatan anda.
.
Wasap ina yea untuk sebarang pertanyaan dan pembelian product Shaklee. Sememangnya berbaloi.
018-6674171
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
#shakleeseremban
#agentshakleemalaysia
#shakleepenang
#pengedarshaklee
#pengedarseremban
#shakleemalaysia
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeseremban2
#vitamincshaklee
#esp
#setibuhamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setanakpintarshaklee
#setkolestrolshaklee
#setkencingmanisshaklee
#set darahtinggiahaklee
#setmigrainshaklee
#setkeputihanshaklee
#settenagakecargasanshaklee
#setuntuklelakishaklee
#settingkatkanimunshaklee
#sethormonshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdetoxshaklee
#suppliment9


0

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER ๐Ÿ’•

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau ๐Ÿ’ช

yayyy or nayyy! ๐Ÿ˜

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
โ— Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
โ— Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
โ— Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
๐ŸŒธ Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
โ— Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
โ— Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
๐ŸŒธ Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
โ— Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
โ— Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
โ— Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
๐ŸŒธ Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
โ— Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
โ— If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
๐ŸŒธ Youth Activating Serum (30ml)
โ— Serum ni item wajib yang kena ada
โ— Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
โ— Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
๐ŸŒธ Youth Radiance C+E (60 capsule)
โ— Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas ๐Ÿ’•


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER ๐Ÿ’•

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau ๐Ÿ’ช

yayyy or nayyy! ๐Ÿ˜

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
โ— Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
โ— Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
โ— Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
๐ŸŒธ Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
โ— Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
โ— Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
๐ŸŒธ Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
โ— Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
โ— Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
โ— Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
๐ŸŒธ Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
โ— Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
โ— If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
๐ŸŒธ Youth Activating Serum (30ml)
โ— Serum ni item wajib yang kena ada
โ— Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
โ— Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
๐ŸŒธ Youth Radiance C+E (60 capsule)
โ— Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas ๐Ÿ’•


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER ๐Ÿ’•

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau ๐Ÿ’ช

yayyy or nayyy! ๐Ÿ˜

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธ Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
โ— Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
โ— Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
โ— Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
๐ŸŒธ Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
โ— Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
โ— Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
๐ŸŒธ Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
โ— Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
โ— Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
โ— Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
๐ŸŒธ Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
โ— Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
โ— If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
๐ŸŒธ Youth Activating Serum (30ml)
โ— Serum ni item wajib yang kena ada
โ— Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
โ— Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
๐ŸŒธ Youth Radiance C+E (60 capsule)
โ— Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas ๐Ÿ’•


1

TAHUKAH ANDA PORI LEBIH MENGECIL DENGAN VITA C SHAKLEE? .
.
Vita c shaklee ini memperbaiki struktur kulit dari dalam. Collagen booster yang vita c shaklee ini memainkan peranan mengecilkan pori supaya tidak jelas kelihatan dan nampak lebih halus. .
.
Pori besar dan ingin ambil vita c shaklee ini bagi pori mengecil? .
Boleh whatsapp atau klik link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

TAHUKAH ANDA PORI LEBIH MENGECIL DENGAN VITA C SHAKLEE? .
.
Vita c shaklee ini memperbaiki struktur kulit dari dalam. Collagen booster yang vita c shaklee ini memainkan peranan mengecilkan pori supaya tidak jelas kelihatan dan nampak lebih halus. .
.
Pori besar dan ingin ambil vita c shaklee ini bagi pori mengecil? .
Boleh whatsapp atau klik link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

TAHUKAH ANDA PORI LEBIH MENGECIL DENGAN VITA C SHAKLEE? .
.
Vita c shaklee ini memperbaiki struktur kulit dari dalam. Collagen booster yang vita c shaklee ini memainkan peranan mengecilkan pori supaya tidak jelas kelihatan dan nampak lebih halus. .
.
Pori besar dan ingin ambil vita c shaklee ini bagi pori mengecil? .
Boleh whatsapp atau klik link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

SELSEMA SEMAKIN BERKURANGAN, KULIT PULA MAKIN GEBU
.
.
Vita c shaklee ini bukan setakat untuk kecantikan malah meningkatkan sistem imunisasi badan supaya lebih kebal dengan demam dan selsema. .
Vita c ini juga bertindak sebagai collagen booster yang sedia aa dalam tubuh badan kita, sebab itulah kulit makin gebu selepas mengamalkan vita c shaklee. .
.
Awak nak kesihatan makin baik dan kulit makin gebu? .
.
Boleh whatsapp iqa atau klik link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


2

SELSEMA SEMAKIN BERKURANGAN, KULIT PULA MAKIN GEBU
.
.
Vita c shaklee ini bukan setakat untuk kecantikan malah meningkatkan sistem imunisasi badan supaya lebih kebal dengan demam dan selsema. .
Vita c ini juga bertindak sebagai collagen booster yang sedia aa dalam tubuh badan kita, sebab itulah kulit makin gebu selepas mengamalkan vita c shaklee. .
.
Awak nak kesihatan makin baik dan kulit makin gebu? .
.
Boleh whatsapp iqa atau klik link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1

#ShakleeEffect โค
.
.
Shaklee ni salah satu cara untuk kita ikhtiar. Ramai yang dah ikhtiar dengan Shaklee, alhamdulillah asbab penggunaan yang konsisten, kesihatan mereka bertambah baik ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Kita cuba โ€œIKHTIAR, USAHA, KONSISTEN CONSUME & TAWAKALโ€
.
.
Uols bila lagi nak cuba Shaklee? If tak sure nak consume supplement mana, boleh whatsapp / DM Yna ya ๐Ÿ˜Š.
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda


2


1

CUKUP LAH BELI SEKALI JE!
.
Ni bukan kes memberontak ke apa tau. Tapi nak bagitahu siapa yang tak ambil Vitamin C ni kira orang yang paling rugi tau
.
Sebab apa?.
.
Sebab beli sekali je jimat sampai 6 BULAN. So tak perlu dah nak beli sebotol tiap-tiap bulan. Membazir! ๐Ÿ˜ .
.
Siapa yang wajib ambil Vitamin C ni? Masalah yang macam mana boleh wajib ambil Vitamin C?.
.
.
โœ… JERAWAT
โœ… JERAGAT โœ… KULIT KUSAM
โœ… KULIT BERMINYAK
โœ… KULIT GELAP
โœ… GUSI BERDARAH
โœ… DEMAM
.
Dan banyak lagi tau sebenarnya. Vitamin C ni best sebab bersifat "sustained release".
.
.
Setiap 5 jam sekali akan berlaku pelepasan vitamin ke seluruh badan kita. Best kan?.
.
.
Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Independent Distributor


1

SELSEMA SEMAKIN BERKURANGAN, KULIT PULA MAKIN GEBU
.
.
Vita c shaklee ini bukan setakat untuk kecantikan malah meningkatkan sistem imunisasi badan supaya lebih kebal dengan demam dan selsema. .
Vita c ini juga bertindak sebagai collagen booster yang sedia aa dalam tubuh badan kita, sebab itulah kulit makin gebu selepas mengamalkan vita c shaklee. .
.
Awak nak kesihatan makin baik dan kulit makin gebu? .
.
Boleh whatsapp iqa atau klik link di bio iqa okay? .
Iqa | 013-3507066
.
#iqaashaklee


1