#shakleeseremban2

Instagram photos and videos

#shakleeseremban2#shakleeportdickson#shakleeseremban#setkecantikan#shakleesendayan#shakleesenawang#shakleeparoi#jerawatnanah#nakkurussihat#naklangsing#nakkurussihatcantik#shakleepolipd#detoksdiet#detokshaklee#sembelitteruk#espshakleemurah#kerapsakitkepala#pengedarsahshaklee#insomnia#sukartidur#detox#shakleeeffect

Hashtags #shakleeseremban2 for Instagram

Assalamualaikum dan salam hari rabu ☺️ Allah buka pintu rezeki bagi mereka yang berpagi-pagian 😉

Ada seorang suami ni nak hadiahkan pada isteri beliau youth skincare 😍

Alang2 tengah promo ni, memang jimat kalau beli starter set youth sekarang. Murah daripada harga ahli. Khas buat new membership sahaja ☺️ Doakan erny dapat closed deal ye 🤲🏻 #responsibleawesome
#BisnesWithRA#responsibleawesome #BisnesWithRA #shakleeseremban #shakleesendayan #shakleeseremban2 #shakleemantin #shakleenegerisembilan #sayajualshaklee #business #bisnesonline #sideincome #roadtofinancialfreedom #qotd #quotes #morningmotivation #postivevibes #thinkbig #goodperson #alhamdulillah


0

Assalamualaikum .
.
Selamat pagi 😀
.
Mai Kak ros share penting Vit C dalam daily life kita 😘
.
❤❤*Badan kita amat memerlukan Vitamin C* *Kenapa?❤❤❤ .
.
.
✅Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat .
.
✅Untuk merangsang pembentukan collagen
.
✅Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
.
✅Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
.
✅Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang .
.
✅Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. .
.
Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
Meh pm akak 0196011657
.
#ajimaura


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER 💪

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
✅ REMAJA
✅ WANITA
✅ LELAKI
✅ WARGA EMAS
✅ IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
✅ MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
✅ MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
✅ MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
⏩ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
⏩ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
⏩ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
⏩ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
🌟 COD Gambang area (everyday)


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER 💪

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
✅ REMAJA
✅ WANITA
✅ LELAKI
✅ WARGA EMAS
✅ IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
✅ MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
✅ MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
✅ MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
⏩ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
⏩ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
⏩ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
⏩ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
🌟 COD Gambang area (everyday)


1

.
ESP PENAMBAH TENAGA SEGERA

why everyone should consume ESP?

salah satunya sebab ESP ni membantu sebagai ENERGY BOOSTER 💪

ESP ni memang sesuai diminum oleh semua lapisan umur,
.
✅ REMAJA
✅ WANITA
✅ LELAKI
✅ WARGA EMAS
✅ IBU IKHTIAR HAMIL/PREGNANT/PANTANG/MENYUSU
✅ MEREKA YANG SIBUK BEKERJA
✅ MEREKA YANG NAK KULIT CANTIK
✅ MEREKA YANG CEPAT PENAT

MACAM MANA ESP BOLEH BOOST ENERGY?
.
⏩ Membekalkan tenaga yang berterusan dan membantu menghilangkan rasa lapar kerana ia menyediakan satu sumber tenaga yang berterusan
⏩ Protein soya membantu mengurangkan kolesterol
⏩ Mengandungi lima vitamin B penting, yang merupakan separuh Nilai Harian, isoflavon kalsium, dan soya
⏩ Mengandungi protein soya bukan GMO yang dihasilkan di bawah satu Pengenalan Program Pemeliharaan (IPP), yang bermaksud bahawa kacang soya dipantau dengan ketat dan dikawal dari penanaman melalui pemprosesan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
🌟 COD Gambang area (everyday)


1

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Pelbagai pilihan set suppliment
.
Di Shaklee, selain menjual suppliment secara berasingan, terdapat juga set iaitu kombinasi pelbagai suppliment untuk memastikan anda mencapai tahap kesihatan dengan lebih optimum.
.
Antara set yang ditawarkan adalah
🍃 set ibu hamil
🍃 set menyusu
🍃 set kesuburan
🍃 set anak pintar
🍃 set kolestrol
🍃 set kencing manis
🍃 set darah tinggi
🍃 set migrain
🍃 set keputihan
🍃 set tenaga kecargasan
🍃 set untuk lelaki
🍃 set tingkatkan imun
🍃 set hormon
🍃 set kecantikan
🍃 set detox
.
Dan pelbagai lagi yang ada... bersesuaian untuk apa jua tahap kesihatan anda.
.
Wasap ina yea untuk sebarang pertanyaan dan pembelian product Shaklee. Sememangnya berbaloi.😉
018-6674171
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
#shakleeseremban
#agentshakleemalaysia
#shakleepenang
#pengedarshaklee
#pengedarseremban
#shakleemalaysia
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeseremban2
#vitamincshaklee
#esp
#setibuhamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setanakpintarshaklee
#setkolestrolshaklee
#setkencingmanisshaklee
#set darah tinggiahaklee
#setmigrainshaklee
#setkeputihanshaklee
#settenagakecargasanshaklee
#setuntuklelakishaklee
#settingkatkanimunshaklee
#sethormonshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdetoxshaklee
#suppliment


0

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Pelbagai pilihan set suppliment

Di Shaklee, selain menjual suppliment secara berasingan, terdapat juga set iaitu kombinasi pelbagai suppliment untuk memastikan anda mencapai tahap kesihatan dengan lebih optimum.

Antara set yang ditawarkan adalah
🍃 set ibu hamil
🍃 set menyusu
🍃 set kesuburan
🍃 set anak pintar
🍃 set kolestrol
🍃 set kencing manis
🍃 set darah tinggi
🍃 set migrain
🍃 set keputihan
🍃 set tenaga kecargasan
🍃 set untuk lelaki
🍃 set tingkatkan imun
🍃 set hormon
🍃 set kecantikan
🍃 set detox
Dan pelbagai lagi yang ada... bersesuaian untuk apa jua tahap kesihatan anda.
.
Wasap ina yea untuk sebarang pertanyaan dan pembelian product Shaklee. Sememangnya berbaloi.
018-6674171
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
#shakleeseremban
#agentshakleemalaysia
#shakleepenang
#pengedarshaklee
#pengedarseremban
#shakleemalaysia
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeseremban2
#vitamincshaklee
#esp
#setibuhamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setanakpintarshaklee
#setkolestrolshaklee
#setkencingmanisshaklee
#set darah tinggiahaklee
#setmigrainshaklee
#setkeputihanshaklee
#settenagakecargasanshaklee
#setuntuklelakishaklee
#settingkatkanimunshaklee
#sethormonshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdetoxshaklee
#suppliment


0

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Pelbagai pilihan set suppliment

Di Shaklee, selain menjual suppliment secara berasingan, terdapat juga set iaitu kombinasi pelbagai suppliment untuk memastikan anda mencapai tahap kesihatan dengan lebih optimum.

Antara set yang ditawarkan adalah
🍃 set ibu hamil
🍃 set menyusu
🍃 set kesuburan
🍃 set anak pintar
🍃 set kolestrol
🍃 set kencing manis
🍃 set darah tinggi
🍃 set migrain
🍃 set keputihan
🍃 set tenaga kecargasan
🍃 set untuk lelaki
🍃 set tingkatkan imun
🍃 set hormon
🍃 set kecantikan
🍃 set detox
Dan pelbagai lagi yang ada... bersesuaian untuk apa jua tahap kesihatan anda.
.
Wasap ina yea untuk sebarang pertanyaan dan pembelian product Shaklee. Sememangnya berbaloi.
018-6674171
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
#shakleeseremban
#agentshakleemalaysia
#shakleepenang
#pengedarshaklee
#pengedarseremban
#shakleemalaysia
#shakleesenawang
#shakleeparoi
#shakleeseremban2
#vitamincshaklee
#esp
#setibuhamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setanakpintarshaklee
#setkolestrolshaklee
#setkencingmanisshaklee
#set darahtinggiahaklee
#setmigrainshaklee
#setkeputihanshaklee
#settenagakecargasanshaklee
#setuntuklelakishaklee
#settingkatkanimunshaklee
#sethormonshaklee
#setkecantikanshaklee
#setdetoxshaklee
#suppliment9


0

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER 💕

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau 💪

yayyy or nayyy! 😍

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain 😊
.
🌸 Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
● Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
● Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
● Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
● Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
● Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
🌸 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
● Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
● Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
● Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
● Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
● If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
● Serum ni item wajib yang kena ada
● Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
● Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
🌸 Youth Radiance C+E (60 capsule)
● Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas 💕


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER 💕

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau 💪

yayyy or nayyy! 😍

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain 😊
.
🌸 Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
● Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
● Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
● Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
● Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
● Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
🌸 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
● Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
● Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
● Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
● Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
● If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
● Serum ni item wajib yang kena ada
● Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
● Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
🌸 Youth Radiance C+E (60 capsule)
● Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas 💕


1

GOOD NEWS! YOUTH LOOSE ITEMS DAH AVAILABLE FOR ORDER 💕

since sebelom ni Youth Skincare available untuk set je tapi ramaiii yang request untuk loose item.

so GOOD NEWS! sekarang korang dah boleh dapatkan Youth Skincare untuk loose item tau 💪

yayyy or nayyy! 😍

kalau korang nak try tengok Youth effect ni macam mana, korang boleh je try yang paling basic, Cleanser dulu lepas tu nanti boleh perlahan lahan add yang lain 😊
.
🌸 Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
● Cuci muka dengan cara buang sel kulit mati dengan sangat lembut
● Takde sabun, tak berbuih & mengandungi PH seimbang
● Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit
.
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
● Membersih secara menyeluruh & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri
● Takde rasa ketat langsung lepas guna Toner ni & rasa super fresh
.
🌸 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
● Pakej 3 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF50 + primer)
● Boleh protect muka kita dari sinaran matahari selama 16 jam
● Memang dicipta khas untuk cuaca panas & skin condition orang Asia (SPF50)
.
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream (50ml)
● Renew sel kulit semasa kita tidur dgn cara menggalakkan penghasilan collagen & elastin production supaya kulit lebih muda & licin
● If tidur dalam aircond, boleh apply dua lapis untuk lembapkan lagi kulit
.
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
● Serum ni item wajib yang kena ada
● Ada 10X kuasa kepekatan bahan untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit dengan kelajuan 10x ganda
● Effect serum akan buatkan muka tegang, berseri and nampak muda
.
🌸 Youth Radiance C+E (60 capsule)
● Vitamin booster utk kulit, membaiki muka berjerawat, memudarkan jeragat & garis halus kedutan, melicinkan & mencerahkan kulit muka

tatau nak decide untuk pilih yang mana satu?

don't worry meh roger liena nanti liena akan suggestkan yang sesuai. klik je link pada bio kat atas 💕


1

.
HOT SELLING 🔥

Paling ramai STUDENTS, PEKERJA dan mereka yang UNDER BUDGET grab 😍
.
● ESP

sebab vitamin ni cover untuk
.
✅ ENERGY BOOSTER
✅ SKIN

APA KELEBIHAN VITAMIN NI SAMPAI HOT SELLING?

ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
💌 Memperbaharui sel kulit sekaligus menjadikan sel kulit lebih sihat
💌 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
💌 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
💌 Mengawal pertumbuhan jerawat
💌 Memudarkan bekas2 parut dan jerawat
💌 Menstabilkan hormon wanita
💌 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💌 Mengurangkan strechmarks
💌 Memberi tenaga yang berpanjangan
💌 Rasa lebih kenyang yang berpanjangan
💌 Instant energy dan breakfast!
💌 Mengelakkan kencing manis
💌 Mengelakkan gastrik
💌 Melindungi dan menjaga rahim
💌 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💌Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
💌 Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang!

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
HOT SELLING 🔥

Paling ramai STUDENTS, PEKERJA dan mereka yang UNDER BUDGET grab 😍
.
● ESP

sebab vitamin ni cover untuk
.
✅ ENERGY BOOSTER
✅ SKIN

APA KELEBIHAN VITAMIN NI SAMPAI HOT SELLING?

ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
💌 Memperbaharui sel kulit sekaligus menjadikan sel kulit lebih sihat
💌 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
💌 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
💌 Mengawal pertumbuhan jerawat
💌 Memudarkan bekas2 parut dan jerawat
💌 Menstabilkan hormon wanita
💌 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💌 Mengurangkan strechmarks
💌 Memberi tenaga yang berpanjangan
💌 Rasa lebih kenyang yang berpanjangan
💌 Instant energy dan breakfast!
💌 Mengelakkan kencing manis
💌 Mengelakkan gastrik
💌 Melindungi dan menjaga rahim
💌 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💌Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
💌 Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang!

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

.
HOT SELLING 🔥

Paling ramai STUDENTS, PEKERJA dan mereka yang UNDER BUDGET grab 😍
.
● ESP

sebab vitamin ni cover untuk
.
✅ ENERGY BOOSTER
✅ SKIN

APA KELEBIHAN VITAMIN NI SAMPAI HOT SELLING?

ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
💌 Memperbaharui sel kulit sekaligus menjadikan sel kulit lebih sihat
💌 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
💌 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
💌 Mengawal pertumbuhan jerawat
💌 Memudarkan bekas2 parut dan jerawat
💌 Menstabilkan hormon wanita
💌 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💌 Mengurangkan strechmarks
💌 Memberi tenaga yang berpanjangan
💌 Rasa lebih kenyang yang berpanjangan
💌 Instant energy dan breakfast!
💌 Mengelakkan kencing manis
💌 Mengelakkan gastrik
💌 Melindungi dan menjaga rahim
💌 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💌Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
💌 Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang!

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday


1

Master of the game 2.0.

Banyak ilmu2 yang berguna yang leader2 hebat share dalam seminar ni. Tak rugi buat investment untuk pergi seminar ni.
Memang best. All about being the best leader.
Leader yang hebat will give the best for their group.
Nothing comes great without sacrifice!
I do sacrifice a lot !
And i will sacrifice more in able to achieve more 💪🏻 InsyaAllah 😍

Hope that 2019 will brings more prosperous and better health for my family 😍

#responsibleawesome
#BisnesWithRA #responsibleawesome #BisnesWithRA #shakleeseremban #shakleesendayan #shakleeseremban2 #shakleemantin #shakleenegerisembilan #sayajualshaklee #business #bisnesonline #sideincome #roadtofinancialfreedom #qotd #quotes #morningmotivation #postivevibes #thinkbig #goodperson #alhamdulillah


1

Master of the game 2.0.

Banyak ilmu2 yang berguna yang leader2 hebat share dalam seminar ni. Tak rugi buat investment untuk pergi seminar ni.
Memang best. All about being the best leader.
Leader yang hebat will give the best for their group.
Nothing comes great without sacrifice!
I do sacrifice a lot !
And i will sacrifice more in able to achieve more 💪🏻 InsyaAllah 😍

Hope that 2019 will brings more prosperous and better health for my family 😍

#responsibleawesome
#BisnesWithRA #responsibleawesome #BisnesWithRA #shakleeseremban #shakleesendayan #shakleeseremban2 #shakleemantin #shakleenegerisembilan #sayajualshaklee #business #bisnesonline #sideincome #roadtofinancialfreedom #qotd #quotes #morningmotivation #postivevibes #thinkbig #goodperson #alhamdulillah


0

Master of the game 2.0.

Banyak ilmu2 yang berguna yang leader2 hebat share dalam seminar ni. Tak rugi buat investment untuk pergi seminar ni.
Memang best. All about being the best leader.
Leader yang hebat will give the best for their group.
Nothing comes great without sacrifice!
I do sacrifice a lot !
And i will sacrifice more in able to achieve more 💪🏻 InsyaAllah 😍

Hope that 2019 will brings more prosperous and better health for my family 😍

#responsibleawesome
#BisnesWithRA #responsibleawesome #BisnesWithRA #shakleeseremban #shakleesendayan #shakleeseremban2 #shakleemantin #shakleenegerisembilan #sayajualshaklee #business #bisnesonline #sideincome #roadtofinancialfreedom #qotd #quotes #morningmotivation #postivevibes #thinkbig #goodperson #alhamdulillah


2

Kak Anis saja nak kongsikan.

Kenapa perlu baca Quran setiap hari?

Jom dengar video pendek kak Anis ni

Semoga bermanfaat.

#shakleeklia
#shakleen9
#shakleeseremban2
#shakleekotaseriemas
#ShakleeEnstek


0

HAPPY WEEKEND! .
Hi semua ❤️
Hujung minggu buat apa tue? .
For those yang tak grab lagi PROMO ESP SHAKLEE, inilah masanya korang grab PROMO ESP dengan harga yang sangat-sangat jimattt. .
Meh whatsapp kaktie sekarang 👇🏻
📲 www.wasap.my/60107856505/shaklee .
#promosiesp #espmurah #shakleenegerisembilan #shakleeselangor #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesepang #shakleebanting #shakleejelebu


0

Tahukah anda yang Energizing soy protein adalah minuman soya non-gmo (tidak diubah suai secara genetik) dan dari hasil soya berkualiti tinggi serta organik.

Ia kaya dgn protein untuk beri tenaga pada kepada setiap individu yang mengamalkannya.

ESP rendah kandungan lemak dan gula.

Sebab tu mereka yang mengamalkannya rasa kenyang yang lama, bertenaga dan sentiasa ON THE GO.😊 Dapatkan ESP anda segera dengan harga promosi 😊 wasap erny. Nak lagi senang, klik link pada bio

#responsibleawesome #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleemantin #shakleecod #shakleenegerisembilan #promo #vitaminsihat #vitamindetox #kurussihat #kulitcantik #vitaminkulit #supplements #healthybody #tenaga #kenyang #esp #protein #soya #kulitgebu #mealreplacement #twinpack #cepat #letih #cergas #erny0192722402
#sid #shaklee


2

KULIT KUSAM GELAP BERTUKAR JADI CANTIK DAN BERSERI dengan SET YANG PALING LARIS DIPASARAN . 😍😍😍
-
-
Uoll cuba 3 SET sekawan ni in sha Allah sebab 👇👇👇 🌺 VITAMIN C 🍊 PLUS .🌺
.
💛 Perlindungan daripada sinar UV
💛 Mengurangkan kesan sunburn
💛 Membantu prevent masalah jerawat degil
💛 Tona kulit menjadi lebih sekata
💛 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💛 Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja ya)
💛 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
💛 Kulit lebih glowing dan radiant

VITAMIN E 🍇(GRAPE SEED) 💜
.
Membantu anda tampak lebih muda dan membantutkan penuaan sel yang di sebabkan radikal bebas
💜 Mengurangkan masalah jerawat dan parut
💜 Menggalakan kulit dan rambut menjadi sihat
💜 Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
💜 Membantu mengurangkan eyebags
💜 Mengawal masalah kulit berminyak Mengatasi masalah jeragat
💜 Boleh buat sebagai masker

ESP 💚 ESP .JANGAN LUPA PROMOSI JAN 😳😳JIMAT UOLL .
sebagai pelengkap kerana kandungan protein yang tinggi yang sangat diperlukan dalam tubuh badan
💚 Protein membantu sel kulit baru
💚 Membantu kulit lebih sihat dan anjal
💚 Awet muda

TAMBAH VITALEA❤❤
-
💚Tahan 2 bulan. -
💚 sebagai multivitamin -
💚 tambah darah.
-
💚 tenaga optimum. -
💚 membantu ibuibu menambah zat besi. -

Nak something special?
Meh PM kak ros 0196011657😏 .
#ajimaura
#terapiinstagram
-


1

Promosi ESP soy Shaklee.
.
Jimat berganda belian ESP Januari 2018
.
Jom rebut promosi ni, lebih jimat saya beri FREE POSTAGE 👏🏻
.
Jom tengkok apa yang best ESP:
.
KEBAIKAN ESP
.
❤ Otot lebih mantap, badan fit dan tidak menggeleber, rambut lebih cantik, kuku yang sihat
❤kulit yang cantik, sihat, gebu dan halus mulus
❤Tenaga Dan stamina
❤Mengurangkan risiko kamser payudara dan prostat
❤Melegakan gejala menapouse
❤Menurunkan paras LDL Kolestrol
❤Menyokong perkembangan bayi dan ibu
.
🌸 Mengawal kolestrol
🌸 Memberikan tenaga sepanjang hari
🌸 Membantu masalah kesuburan
🌸 Memudarkan & menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🌸 Menurunkan berat badan
🌸 Menghaluskan & melicinkan kulit
🌸 Mencerahkan kulit
.
Cepat-cepat order sementara tengah promosi.
.
Contact:
.
017-7922520
.
#esp
#espshaklee
#espshakleemurah
#shakleefreepostage
#setkurusshaklee
#setkurus
#setkecantikan
#setkecantikanshaklee
#milkbooster
#milkboostershaklee
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleekl
#shakleeseremban
#shakleeseremban2
#shakleenilai
#shakleeampang
#shakleekl
#shakleeipoh
#shakleekotabharu
#shakleekotakinabalu
#shakleealorsetar
#shakleekulim
#shakleepenang
#shakleesabah
#shakleebangi
#shakleeshahalam
#shakleepahang


1

KELEBIHAN ESP 🌱 Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin) 🌱 mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan 🌱 Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 🌱 1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya 🌱 Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 🌱 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌱 Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protein yang tinggi

Dapatkan ESP anda segera dengan harga promosi 😊 wasap atau dm erny. Nak lagi senang, klik link pada bioTIPS MEMILIH SOYA

Kebanyakan pengeluar menambah gula ke dalam serbuk protein mereka untuk meningkatkan rasa.
Buat keputusan yang betul dan katakan tidak menambah gula!❌ Protein berfungsi membantu untuk memastikan anda tidak mengambil kalori yang berlebihan.
Ia membantu mengekalkan paras gula darah yang sihat.

Dapatkan ESP anda segera dengan harga promosi 😊 wasap erny. Nak lagi senang, klik link pada bio

#responsibleawesome #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleemantin #shakleecod #shakleenegerisembilan #promo #vitaminsihat #vitamindetox #kurussihat #kulitcantik #vitaminkulit #supplements #healthybody #tenaga #kenyang #esp #protein #soya #kulitgebu #mealreplacement #twinpack #cepat #letih #cergas #erny0192722402
#sid #shaklee


1

Apa kelebihan ESP SHAKLEE berbanding susu soya lain ?
.
Ia mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif dan hanya memilih soya yang berkualiti tinggi sahaja.
.
Kacang soya yang digunakan adalah mengandungi NON GMO (non genetically modified organism) di mana ia diproses menggunakan suhu yang rendah.
.
Setiap satu canister Soy Isolate Protein SHAKLEE dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan tenaga segera dan tahan lama.
.
Satu-satunya produk di pasaran yang mengandungi kesemua 9 amino asid penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh.
.
Sangat sesuai bagi pesakit kencing manis kerana kandungan Indeks Glisemik (HI) yang rendah iaitu 39.
.
Satu hidangan soy protein ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh badan.
.
Nak grab sorang satu tong dengan harga kasih sayang, boleh terus klik link WhatsApp Ain kat bio okay. 😘
.
Jangan lupa save no Ain okay,
Ain Shaklee
013 461 8322
.
#ainaliasshaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleeuitmseremban3 #shakleeserembanjaya #shakleerembau #shakleesenawang #shakleemurah #shakleepromo #shakleeuitm #shakleepoliteknik #shakleehargastudent #espshaklee #espshakleemurah #esphargastudent #kulitberjerawat #espshakleepromo


0