#shakleeseremban2

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleeseremban2#shakleeseremban3#shakleeuitmseremban3#shakleesenawang#shakleemurah#shakleeserembanjaya#shakleelukut#shakleeuitm#shakleehargastudent#kulitrosak#pengedarshakleeseremban#kulitkusam#masalahjerawat#tonataksekata#portdickson#masalahjeragat#negerisembilan#kulitbersih#skincareyouthshaklee

Hashtags #shakleeseremban2 for Instagram

OMEGA SI PIPI MERAH โค๏ธ
Masih ada promosi lagi tau..๐Ÿ˜‰ Nak follow rutin Ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

OMEGA SI PIPI MERAH โค๏ธ
Masih ada promosi lagi tau..๐Ÿ˜‰ Nak follow rutin Ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

OMEGA SI PIPI MERAH โค๏ธ
Masih ada promosi lagi tau..๐Ÿ˜‰ Nak follow rutin Ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

OMEGA SI PIPI MERAH โค๏ธ
Masih ada promosi lagi tau..๐Ÿ˜‰ Nak follow rutin Ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

OMEGA SI PIPI MERAH โค๏ธ
Masi ada promosi lagi tau..๐Ÿ˜‰ Nak follow rutin Ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Hari ni ummi ambik vivix je sebelum sarapan pagi tadi.. sebab ESP ummi dah habis..so Hari jugak ummi nak kena order ESP ummi..ummi rasa tak lengkap bila tak de ESP.. Nak follow rutin Ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi ๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Alhamdulillah..baru sempat nak up dekat fb..ummi tak nak tunjuk pun..tapi ummi cuma nak buktikan..Kita sebagai suri rumah pun boleh dapat income tau... Alhamdulillah...ummi dah dapat bonus dari shaklee la..ummi nak ucap terima kasih pada mentor ummi kak Anah Raihanah Ahmad yang banyak membantu ummi tak putus2..cuma ummi je selalu putus..๐Ÿคฃ yelah.. ummi ni tak de apa2 pun.. cuma nak usaha buat shaklee untuk dapat kerjaya dan impian ummi jee..untuk anakยฒ ummi..doakan ummi untuk capai target ummi bulan ni dan bulan depan.. Dekat sini,ummi nak ajak kawan FB y tengah buntu tak tahu nak buat bisnens apa..meh wsp ummi untuk join ummi.. Nak follow rutin ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi ๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


2

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


0

KENAPA KENA PILIH YOUTH SKINCARE?

DAPAT FREE TRAVELBAG KALIS AIR PROMO NOVEMBER :
โœ”๏ธ DAPAT PAKEJ KULIT MUDA BERSERI !
โœ”๏ธ LIANG PORI MAKIN MENGECIL !
โœ”๏ธ KULIT KUSAM KEMBALI BERMAYA !
โœ”๏ธ KULIT BERMINYAK TIADA LAGI !
โœ”๏ธJERAGAT MENGHILANGKAN DIRI !
โœ”๏ธJERAWAT MALU NAK MUNCUL !
โœ”๏ธ TONA LEBIH SEKATA !

Youth sangat memahami dan membantu memperbaharui pada kadar optimum dan bantu hasilkan kolagen dan elastin yang diperlukan supaya kulit menjadi lembut dan bersih. :
:
Kalau korang nak tahu, YOUTH adalah teknologi bukan hanya pada paras permukaan kulit malah fokus menyeluruh ke dalam sel kulit.

DAN LAGI TENTANG YOUTH SKINCARE ... :
:
โœ… Bebas dari 1500 bahan kimia sintetik berbahaya :
:
โœ… Bebas paraben, SLS dan pengawet skincare yang diragui selamat :
:
โœ… 100% dibuat dari bahan botani (vegan)
โœ… 8 tahun penyelidikan oleh saintis
โœ… 8 patents & patents pending
โœ… Diformulasi dengan menggunakan bahan aktif :
:
โœ… Bahan aktif terdapat dalam kesemua item dalam Set Youth :
:
โœ… Ujian klinikal (skin age index) menunjukkan terbukti 100% berkesan dengan perubahan kulit lebih sihat & muda :
:
โœ… 2/3 mendapat kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar

Skincare YOUTH diperbuat daripada bahan-bahan botani dan BEBAS daripada 1500 bahan berbahaya dan diragui.

Promosi Youth lagi 6 hari akan berakhir untuk dapatkan TravelBag yang comel tu !
Wasap KB untuk lebih detail tentang produk.

Thank you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126150682

#YouthJourney #shakleeseremban3 #shakleebatu4 #shakleebandarsunggala #shakleebandarspringhill #shakleelukut #shakleepolipd #shakleeportdikson #shakleeseremban2 #kulitputihgebu #shakleecodportdickson #kulitmasalah #jerawatnanah #jerawathilang #kulitbersih #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitrosak #pengedarshakleeseremban #kulitkusam #masalahjerawat #tonataksekata #masalahjeragat #negerisembilan #portdickson ##skincareyouthshaklee #skincareterkenal #shakleeseremban #pengedarshakleepd #kulitgelap


1

Jom Kita tengok testimoni apa kata customer..๐Ÿ˜˜
.
.
Nak follow rutin ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi je ๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


1

Jom Kita tengok testimoni apa kata customer..๐Ÿ˜˜
.
.
Nak follow rutin ummi ni untuk kekal sihat dan cantik, boleh dapatkan dgn ummi je ๐Ÿ˜Š
.
www.wasap.my/+60195554670
.
.
#shakleewithekin #ekinshakleejourney
#shakleenilai #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Apa kelebihan ESP SHAKLEE berbanding susu soya lain ?
.
Ia mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif dan hanya memilih soya yang berkualiti tinggi sahaja.
.
Kacang soya yang digunakan adalah mengandungi NON GMO (non genetically modified organism) di mana ia diproses menggunakan suhu yang rendah.
.
Setiap satu canister Soy Isolate Protein SHAKLEE dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan tenaga segera dan tahan lama.
.
Satu-satunya produk di pasaran yang mengandungi kesemua 9 amino asid penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh.
.
Sangat sesuai bagi pesakit kencing manis kerana kandungan Indeks Glisemik (HI) yang rendah iaitu 39.
.
Satu hidangan soy protein ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh badan.
.
Nak grab sorang satu tong dengan harga kasih sayang, boleh terus klik link WhatsApp Ain kat bio okay. ๐Ÿ˜˜
.
Jangan lupa save no Ain okay,
Ain Shaklee
013 461 8322
.
#ainaliasshaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleeuitmseremban3 #shakleeserembanjaya #shakleerembau #shakleesenawang #shakleemurah #shakleepromo #shakleeuitm #shakleepoliteknik #shakleehargastudent


0

Morning routine, memang akan shake ESP sebelum breakfast. So that masa breakfast tu tak lah makan yang macam macam. ๐Ÿฅฐ
.
Hi semua !
.
#ainaliasshaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleeuitmseremban3 #shakleeserembanjaya #shakleerembau #shakleesenawang #shakleemurah #shakleepromo #shakleeuitm #shakleepoliteknik #shakleehargastudent


0