#shakleeseremban

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleemurah#shakleeshahalam#shakleesarawak#shakleesabah#shakleepenang#shakleekelantan#shakleepahang#shakleeperak#shakleeselangor#shakleejb#shakleemelaka#shakleekl#like4like#shakleeterengganu#shakleeklang#espshaklee#likeforlike#espshakleemurah#instamood#shakleesetcantik#shakleeampangan

Hashtags #shakleeseremban for Instagram

Collagen shaklee ni sangat teristimewa dan ia bukan hanya baik untuk kulit semata-mata. Ia juga bagus untuk kesihatan tulang, rambut, dan mata.
.
Bahan Utama Collagen Powder Shaklee - sisik ikan merah dari laut dalam. Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder juga di tambah dengan 7 bahan aktif lain iaitu :
.
■ Kolagen ikan - Memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal.
■ Ekstrak kulit kerangan - mengandungi glukosamina sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata, dan melegakan ketidak selesaan mata.
■ Lactobacillus acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.
■ Ekstrak biji Camellia Japonica - Mengandungi asid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan. ■Ekstrak Pfaffia - Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin, meningkatkan prestasi dan tenaga.
■ Vitamin C - Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.
■ Vitamin B2,B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.
.
Amalkan collagen powder secara konsisten. InsyaAllah, korang akan dapat hasilnya.
.
✅ Kedutan semakin berkurangan.
✅ Parut jerawat semakin pudar.
✅ Tiada lagi mata panda.
✅ Parut berlubang semakin hilang.
✅ Pori-pori semakin kecil.
✅ Kulit tak mudah sunburn.
✅ Jeragat takut nak singgah.
.
Promosi collagen powder sepanjang bulan ni.
.
Wasap kak ja hokay untuk dapatkan harga diskaun 😍. #pengedarshaklee
#kakja0196175288
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#foundermylegacy
#supermomrocks
#ttdb
#youth
#skincare
#bisnesshaklee


0

.
Supplement terbaik untuk meningkatkan kesihatan secara menyeluruh semestinya dengan amalkan vivix shaklee.
.

Sebab tu harganya pun boleh tahan, bahan yg digunakan sangat premium dan berkualiti tinggi.
.
.

Vivix juga merupakan pilihan terbaik untuk mereka yang ingin hadiakan kepada ibu bapa.
.

Ada juga yang amalkan vivix sebagai ikhtiar mendapat zuriat.
.
.

Meh sini aisa kongsikan antara manfaat yang ada pada vivix shaklee:
•Sebagai Anti Penuaan paling mujarab (tak payah nak botox ke apa, amalkan vivix in sha Allah nampak 10 tahun lebih muda) .
•Mempercepatkan proses pengembuhan luka. Kulit terkonyak pun in sha Allah cepat cantum. (Pengalaman jaga mertua yg amalkan vivix lepas buang fibroid) •Mengurangkan risiko masalah jantung .
•Meningkatkan imun .
•Menyokong kesihatan mata .
•Mengurangkan komplikasi kencing manis & darah tinggi .
•Membantutkan sel kanser daripada merebak ( dengan izin Allah) .
•Meningkatkan kesihatan arthirtis & menyokong kesihatan sendi .
•Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
.
.
Nak 10 tahun lebih muda pun boleh amalkan vivix ni tau?.
.
.

Notes: ibu mengandung ❌ dibenarkan consume vivix krn tinggi anti oksidant.
.
Nak oder vivix, just whatsapp aisa untuk dapatkan harga yang lebih special. Free postage lagi tau?
.

Aisa Azilah,
0175597060
#aisaazilahshaklee #vivixmurah


1

.
Supplement terbaik untuk meningkatkan kesihatan secara menyeluruh semestinya dengan amalkan vivix shaklee.
.

Sebab tu harganya pun boleh tahan, bahan yg digunakan sangat premium dan berkualiti tinggi.
.
.

Vivix juga merupakan pilihan terbaik untuk mereka yang ingin hadiakan kepada ibu bapa.
.

Ada juga yang amalkan vivix sebagai ikhtiar mendapat zuriat.
.
.

Meh sini aisa kongsikan antara manfaat yang ada pada vivix shaklee:
•Sebagai Anti Penuaan paling mujarab (tak payah nak botox ke apa, amalkan vivix in sha Allah nampak 10 tahun lebih muda) .
•Mempercepatkan proses pengembuhan luka. Kulit terkonyak pun in sha Allah cepat cantum. (Pengalaman jaga mertua yg amalkan vivix lepas buang fibroid) •Mengurangkan risiko masalah jantung .
•Meningkatkan imun .
•Menyokong kesihatan mata .
•Mengurangkan komplikasi kencing manis & darah tinggi .
•Membantutkan sel kanser daripada merebak ( dengan izin Allah) .
•Meningkatkan kesihatan arthirtis & menyokong kesihatan sendi .
•Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
.
.
Nak 10 tahun lebih muda pun boleh amalkan vivix ni tau?.
.
.

Notes: ibu mengandung ❌ dibenarkan consume vivix krn tinggi anti oksidant.
.
Nak oder vivix, just whatsapp aisa untuk dapatkan harga yang lebih special. Free postage lagi tau?
.

Aisa Azilah,
0175597060
#aisaazilahshaklee #vivixmurah


1

.
Supplement terbaik untuk meningkatkan kesihatan secara menyeluruh semestinya dengan amalkan vivix shaklee.
.

Sebab tu harganya pun boleh tahan, bahan yg digunakan sangat premium dan berkualiti tinggi.
.
.

Vivix juga merupakan pilihan terbaik untuk mereka yang ingin hadiakan kepada ibu bapa.
.

Ada juga yang amalkan vivix sebagai ikhtiar mendapat zuriat.
.
.

Meh sini aisa kongsikan antara manfaat yang ada pada vivix shaklee:
•Sebagai Anti Penuaan paling mujarab (tak payah nak botox ke apa, amalkan vivix in sha Allah nampak 10 tahun lebih muda) .
•Mempercepatkan proses pengembuhan luka. Kulit terkonyak pun in sha Allah cepat cantum. (Pengalaman jaga mertua yg amalkan vivix lepas buang fibroid) •Mengurangkan risiko masalah jantung .
•Meningkatkan imun .
•Menyokong kesihatan mata .
•Mengurangkan komplikasi kencing manis & darah tinggi .
•Membantutkan sel kanser daripada merebak ( dengan izin Allah) .
•Meningkatkan kesihatan arthirtis & menyokong kesihatan sendi .
•Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
.
.
Nak 10 tahun lebih muda pun boleh amalkan vivix ni tau?.
.
.

Notes: ibu mengandung ❌ dibenarkan consume vivix krn tinggi anti oksidant.
.
Nak oder vivix, just whatsapp aisa untuk dapatkan harga yang lebih special. Free postage lagi tau?
.

Aisa Azilah,
0175597060
#aisaazilahshaklee #vivixmurah


1

Testimonit Supplement Kecabtikkan Set Perfect Two.
.

#aisaazilahshaklee
#setkecantikkanshaklee


1

👆Ini Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose.
Nak tahu kegunaannya?

Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada seczema...ruam ,panau,kulit yg melecur, jerawat,ruam baby,punting luka ,tumit pecah ,bekas chicken pop dan lain2 pasal kulit.

Keistimewaaan krim Herbal Blend ni.
💐Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua.
💐Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2
💐krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery.
💐Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol.
💐Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod .
💐Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan.

Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.


1

.
PERFECT TWO💕.
.
.

Kalau nak tau, set perfect two memang menjadi febret customer aisa. Sebab, diorang kadang-kadang jenis tak boleh minum esp.
.

Tapi nak kulit cantik. So aisa akan rekemen set perfect two yang saling melengkapi bagi mendapatkan hasil kulit yang lebih cantik.
.

Meh sini, aisa nak sket antara manfaat yang u boleh dapat daripada amalkan set perfect two secara konsistent.
.

KELEBIHAN DAN MANFAAT VITAMIN C🍊
.
🍀perlindungan drpd sinar uv
🍀mengurangkan kesan sunburn
🍀membantu prevent mslh jerawat degil
🍀menjadikan tona kulit lebih sekata
🍀menggantikan tisu rosak dan menyembuhkan luka
🍀mencerahkan kulit secara semulajadi (muka & badan)
🍀mengatasi masalah kulit sensetif sprt rendung dan eczema
🍀mengatasi masalah jerawat nasi/pasir
🍀mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍀kulit menjadi lebih glowing dan radiant
.
KELEBIHAN VITAMIN E. (GRAPE SEED)🍇
.
🍀menjadikan anda tampak lebih muda dgm membantutkan penuaan sel yg disebakan oleh radikal bebas
🍀mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍀menggalakkan rambut dan kulit menjadi lebih sihat
🍀mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍀membantu masalah eyebag
🍀mengatasi masalah kuliy berminyak
🍀mengatasi masalah jeragat
🍀melambatkan proses penuaan
🍀boleh dijadikan sebagai MASKER
.

Berminat dengan SET KECANTIKKAN THE PERFECT TWO💕, whatsapp aisa now.
.

Aisa Azilah,
0175597060

#aisaazilahshaklee


1

.
PERFECT TWO💕.
.
.

Kalau nak tau, set perfect two memang menjadi febret customer aisa. Sebab, diorang kadang-kadang jenis tak boleh minum esp.
.

Tapi nak kulit cantik. So aisa akan rekemen set perfect two yang saling melengkapi bagi mendapatkan hasil kulit yang lebih cantik.
.

Meh sini, aisa nak sket antara manfaat yang u boleh dapat daripada amalkan set perfect two secara konsistent.
.

KELEBIHAN DAN MANFAAT VITAMIN C🍊
.
🍀perlindungan drpd sinar uv
🍀mengurangkan kesan sunburn
🍀membantu prevent mslh jerawat degil
🍀menjadikan tona kulit lebih sekata
🍀menggantikan tisu rosak dan menyembuhkan luka
🍀mencerahkan kulit secara semulajadi (muka & badan)
🍀mengatasi masalah kulit sensetif sprt rendung dan eczema
🍀mengatasi masalah jerawat nasi/pasir
🍀mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍀kulit menjadi lebih glowing dan radiant
.
KELEBIHAN VITAMIN E. (GRAPE SEED)🍇
.
🍀menjadikan anda tampak lebih muda dgm membantutkan penuaan sel yg disebakan oleh radikal bebas
🍀mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍀menggalakkan rambut dan kulit menjadi lebih sihat
🍀mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍀membantu masalah eyebag
🍀mengatasi masalah kuliy berminyak
🍀mengatasi masalah jeragat
🍀melambatkan proses penuaan
🍀boleh dijadikan sebagai MASKER
.

Berminat dengan SET KECANTIKKAN THE PERFECT TWO💕, whatsapp aisa now.
.

Aisa Azilah,
0175597060

#aisaazilahshaklee


1

.
Ramai orang masih belum tahu manfaat vitamin e kepada kesihatan dan juga kulit.
.

Vitamin E ni bukan sahaja diperlukan untuk kecantikkan kulit tau? Tetapi penting bagi kaum lelaki bagi meningkatkan kesuburan ‘sperm’.
.

Shaklee menghasilkan vitamin e daripada biji buah anggur. Antara manfaat vitamin e kepada kesihatan dan kecantikkan diri ialah:
. .
❣️Mengurangkan tekanan darah
❣️Menghalang platlet darah daripada melekat ke dinding arteri
❣️Menghalang anemia hemolitik
❣️Membantu dalam meningkatkan kuantiti penghasilan sperma
❣️Melambatkan penuaan
❣️Membantu dalam memperbaiki sel kulit yang rosak
❣️Tona kulit sekata
❣️Mengurangkan kesan parut
❣️Melembapkan kulit yg kering
❣️Tinggi anti oksidant sekali gus menghalang daripada penularan sakit merbahaya
.

1 botol vitamin e terdapat 120 biji yang mana penggunaan tahan sehingga 4 bulan.
.

Untuk dapatkan lebih detail boleh whatsapp aisa okey.
.
Perlu di ingatkan, vitamin tidak sesuai bagi mereka yg mempunyai masalah kulit sangat berminyak❌.
.

Aisa Azilah
0175597060
Your Trusted SID Shaklee
.
#aisaazilahshaklee
#shakleemurah


1

.
Ramai orang masih belum tahu manfaat vitamin e kepada kesihatan dan juga kulit.
.

Vitamin E ni bukan sahaja diperlukan untuk kecantikkan kulit tau? Tetapi penting bagi kaum lelaki bagi meningkatkan kesuburan ‘sperm’.
.

Shaklee menghasilkan vitamin e daripada biji buah anggur. Antara manfaat vitamin e kepada kesihatan dan kecantikkan diri ialah:
. .
❣️Mengurangkan tekanan darah
❣️Menghalang platlet darah daripada melekat ke dinding arteri
❣️Menghalang anemia hemolitik
❣️Membantu dalam meningkatkan kuantiti penghasilan sperma
❣️Melambatkan penuaan
❣️Membantu dalam memperbaiki sel kulit yang rosak
❣️Tona kulit sekata
❣️Mengurangkan kesan parut
❣️Melembapkan kulit yg kering
❣️Tinggi anti oksidant sekali gus menghalang daripada penularan sakit merbahaya
.

1 botol vitamin e terdapat 120 biji yang mana penggunaan tahan sehingga 4 bulan.
.

Untuk dapatkan lebih detail boleh whatsapp aisa okey.
.
Perlu di ingatkan, vitamin tidak sesuai bagi mereka yg mempunyai masalah kulit sangat berminyak❌.
.

Aisa Azilah
0175597060
Your Trusted SID Shaklee
.
#aisaazilahshaklee
#shakleemurah


1

.
Ramai orang masih belum tahu manfaat vitamin e kepada kesihatan dan juga kulit.
.

Vitamin E ni bukan sahaja diperlukan untuk kecantikkan kulit tau? Tetapi penting bagi kaum lelaki bagi meningkatkan kesuburan ‘sperm’.
.

Shaklee menghasilkan vitamin e daripada biji buah anggur. Antara manfaat vitamin e kepada kesihatan dan kecantikkan diri ialah:
. .
❣️Mengurangkan tekanan darah
❣️Menghalang platlet darah daripada melekat ke dinding arteri
❣️Menghalang anemia hemolitik
❣️Membantu dalam meningkatkan kuantiti penghasilan sperma
❣️Melambatkan penuaan
❣️Membantu dalam memperbaiki sel kulit yang rosak
❣️Tona kulit sekata
❣️Mengurangkan kesan parut
❣️Melembapkan kulit yg kering
❣️Tinggi anti oksidant sekali gus menghalang daripada penularan sakit merbahaya
.

1 botol vitamin e terdapat 120 biji yang mana penggunaan tahan sehingga 4 bulan.
.

Untuk dapatkan lebih detail boleh whatsapp aisa okey.
.
Perlu di ingatkan, vitamin tidak sesuai bagi mereka yg mempunyai masalah kulit sangat berminyak❌.
.

Aisa Azilah
0175597060
Your Trusted SID Shaklee
.
#aisaazilahshaklee
#shakleemurah


1

🔥 PROMOSI 🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

LIMITED JE TAUU !! -

Anda ada masalah kulit seperti dibawah? -

1. Mereka yang berjerawat teruk
2. Mereka yang berjerawat nanah
3. Mereka yang berjerawat pasir
4. Mereka yang berjerawat batu
5. Mereka yang bila stress naik jerawat
6. Mereka yang bila period naik jerawat
7. Mereka yang kulit menggerutu
8. Mereka yang banyak whitehead & blackhead
9. Mereka yang kulit kusam
10. Mereka yang pori besar -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔️KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔️KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#shakleeseremban#shakleekepong#shakleemeru#promosiespshaklee#espshakleemurah#shakleemurah#promosiesp#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleepuchong#shakleepasirgudang#shakleeampang#like4like#instamood#likeforlike


1

Assalamualaikum nak tanya mesti ada dekat sini yang bercita-cita nak kurangkan berat badan kan? Tak kisah la lelaki ke perempuan. Ibu lepas bersalin ataupun tak mesti ada keinginan nak kurang kan berat kan?
.
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak di dalam badan. Jadi ia perlulah dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan
.
Jadi jom baca apa kebaikan setiap supplement ni😉
.
Omega Guard
🌱membantu membakar lemak
🌱mengawal selera makan
🌱meningkatkan metabolisma badan
.
Herb-Lax
🌱Detoks Usus/Buang Toksin
🌱Melawaskan dan membantu proses perkumuhan
🌱Membantu masalah sembelit
🌱Membantu membersihkan najis yang tersekat
.
Cinch Shake
🌱membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak
🌱cepat kenyang
🌱Diperkaya dengan Leucine iaitu protein dapat memelihara otot
.
.
So apa lagi jom kita kurus dengan sihat!!! 😍🏃🏻‍♀️
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeomega
#shakleeherblax
#shakleecinch
#shakleesenawang
#shakleeseremban


0

YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 6 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. 🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan. 🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan. 🌼YOUTH Activating Serum

Mengandungi 10 klai ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalakkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus. 🌼Radiance C+E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dan vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit lebih tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hita, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berwarna emas ini juga berasaskan tumbuhan, vegan, 100 peratus terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan: 20% Vitamin c tules, Vitamin E, Raspberi.

NAK kulit cantik cubala Youth .
Pasti teruja bila menggunakkan nya.

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

🔥PROMOSI🔥 -

GLA COMPLEX HARGA MURAH 😱 -

ALHAMDULILLAH BANYAK TESTIMONI BERJAYA! -

Gla Complex Shaklee sesuai utk - ➡️ masalah senggugut
➡️ masalah period tak teratur
➡️ masalah hormon
➡️ ikhtiar hamil
➡️ tingkatkan kesuburan
➡️ stabilkan hormon
➡️ cantikkan kulit -

Whatsapp 📲0162715161 utk HARGA SPECIAL 😍
.
#shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleesabah #shakleesarawak#shakleebangi #glacomplexshakle #shakleekl #shakleeseremban #shakleeklang #shakleeklang #shakleeputrajaya #shakleekelantan #shakleeperlis #shakleepenang #shakleeperak #shakleepahang #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemeru #shakleesungaibuloh #shakleeserdang #shakleepuncakalam


0

🔥PROMOSI🔥 -

GLA COMPLEX HARGA MURAH 😱 -

ALHAMDULILLAH BANYAK TESTIMONI BERJAYA! -

Gla Complex Shaklee sesuai utk - ➡️ masalah senggugut
➡️ masalah period tak teratur
➡️ masalah hormon
➡️ ikhtiar hamil
➡️ tingkatkan kesuburan
➡️ stabilkan hormon
➡️ cantikkan kulit -

Whatsapp 📲0162715161 utk HARGA SPECIAL 😍
.
#shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleesabah #shakleesarawak#shakleebangi #glacomplexshakle #shakleekl #shakleeseremban #shakleeklang #shakleeklang #shakleeputrajaya #shakleekelantan #shakleeperlis #shakleepenang #shakleeperak #shakleepahang #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemeru #shakleesungaibuloh #shakleeserdang #shakleepuncakalam


0

🔥PROMOSI🔥 -

GLA COMPLEX HARGA MURAH 😱 -

ALHAMDULILLAH BANYAK TESTIMONI BERJAYA! -

Gla Complex Shaklee sesuai utk - ➡️ masalah senggugut
➡️ masalah period tak teratur
➡️ masalah hormon
➡️ ikhtiar hamil
➡️ tingkatkan kesuburan
➡️ stabilkan hormon
➡️ cantikkan kulit -

Whatsapp 📲0162715161 utk HARGA SPECIAL 😍
.
#shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleesabah #shakleesarawak#shakleebangi #glacomplexshakle #shakleekl #shakleeseremban #shakleeklang #shakleeklang #shakleeputrajaya #shakleekelantan #shakleeperlis #shakleepenang #shakleeperak #shakleepahang #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemeru #shakleesungaibuloh #shakleeserdang #shakleepuncakalam


0

❤️ ❤️ ❤️
SET LAKU KERAS DAN BANYAK PERMINTAAN🔥
-
-
-
ESP
VITAMIN C
-
kalau cakap 2 item ni dalam shaklee, memang tak senang duduk laa dye. asyik laju je stok surut 💕
-
-
✅ mane taknye daripada KULIT KUSAM bertukar jadi KULIT BERSERI
✅ daripada kulit SUNBURN bertukar CERAH BERSERI
✅ daripada kulit BERPARUT sekarang halus mulus BEBAS PARUT
✅ daripada TONA KULIT TAK SEKATA sekarang tampil SEKATA
-
no wonder laa customer asyik repeat order dan cari set bajet ni kan. asyik usha je, jom jadi salah sorang testimoni yang berjaya dan dapatkan skin idaman hati dengan harga yang sangat mampu milik 💜
-
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#espshaklee
#vitamincshaklee
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleekelantan
#shakleetanahmerah
#shakleejeli
#shakleeseremban
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleeselangor
#shakleerawang
#shakleeselayang
#shakleegombak
#shakleebangi
#shakleepenang
#shakleebutterworth
#shakleebayanlepas
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleetaiping
#shakleecodkualakangsar


0

❤️ ❤️ ❤️
SET LAKU KERAS DAN BANYAK PERMINTAAN🔥
-
-
-
ESP
VITAMIN C
-
kalau cakap 2 item ni dalam shaklee, memang tak senang duduk laa dye. asyik laju je stok surut 💕
-
-
✅ mane taknye daripada KULIT KUSAM bertukar jadi KULIT BERSERI
✅ daripada kulit SUNBURN bertukar CERAH BERSERI
✅ daripada kulit BERPARUT sekarang halus mulus BEBAS PARUT
✅ daripada TONA KULIT TAK SEKATA sekarang tampil SEKATA
-
no wonder laa customer asyik repeat order dan cari set bajet ni kan. asyik usha je, jom jadi salah sorang testimoni yang berjaya dan dapatkan skin idaman hati dengan harga yang sangat mampu milik 💜
-
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#espshaklee
#vitamincshaklee
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleekelantan
#shakleetanahmerah
#shakleejeli
#shakleeseremban
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleeselangor
#shakleerawang
#shakleeselayang
#shakleegombak
#shakleebangi
#shakleepenang
#shakleebutterworth
#shakleebayanlepas
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleetaiping
#shakleecodkualakangsar


0

❤️ ❤️ ❤️
SET LAKU KERAS DAN BANYAK PERMINTAAN🔥
-
-
-
ESP
VITAMIN C
-
kalau cakap 2 item ni dalam shaklee, memang tak senang duduk laa dye. asyik laju je stok surut 💕
-
-
✅ mane taknye daripada KULIT KUSAM bertukar jadi KULIT BERSERI
✅ daripada kulit SUNBURN bertukar CERAH BERSERI
✅ daripada kulit BERPARUT sekarang halus mulus BEBAS PARUT
✅ daripada TONA KULIT TAK SEKATA sekarang tampil SEKATA
-
no wonder laa customer asyik repeat order dan cari set bajet ni kan. asyik usha je, jom jadi salah sorang testimoni yang berjaya dan dapatkan skin idaman hati dengan harga yang sangat mampu milik 💜
-
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#espshaklee
#vitamincshaklee
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleekelantan
#shakleetanahmerah
#shakleejeli
#shakleeseremban
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleeselangor
#shakleerawang
#shakleeselayang
#shakleegombak
#shakleebangi
#shakleepenang
#shakleebutterworth
#shakleebayanlepas
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleetaiping
#shakleecodkualakangsar


0

Shaklee adalah pilihan yang selamat, semulajadi dan berkesan untuk korg gunakan dalam menjaga kecantikan dari dalam dan luaran. Ramai yang dah tahu and yakin dengan set kecantikan ni. Kita nak tunjuk dkt awak khasiat yang terdapat dlm set kecantikan, meh baca kalau tak nnti rugi
KHASIAT SET KECANTIKAN SHAKLEE
✅Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
✅Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
✅Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
✅Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
✅Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
✅Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
✅Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
✅Menjadikan wajah lebih berseri
.
.
Wah! Banyak khasiat set ni 😍
.
.
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
.
#shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleesenawang
#shakleeseremban
#shakleeparoi
#shakleeampangan #shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleeuitmshahalam
#shakleemsushahalam
#shakleemsu


0

🔥PROMOSI HARGA RUNTUH🔥 -

SET COMBO VIT C & VIT E PALING HOT❗️❗️ -

HARGA MURAH MURAH 🎉🎉 -

MISI CANTIK SEBELUM RAYA 😍😍 -

Set Kecantikan BAJET untuk yang nak kulit
.
.
✅Kulit cantik berseri
✅Bebas jerawat
✅Rawat parut
✅Tona kulit sekata
✅Bebas jeragat
.
.
.
Gabungan Vitamin C dan E memang combo terbaik untuk masalah kulit. .
.
.
💁Kelebihan Vitamin C :
• Melindungi kulit daripada sinaran UV
• Mengurangkan kesan sunburn
• Membantu mengatasi masalah jerawat degil
• Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata
• Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi
• Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
• Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan
• Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri .
.
.
.
💁Kelebihan Vitamin E :
• Mengurangkan parut dan masalah jerawat
• Memelihara kesihatan kulit dan rambut • Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
• Membantu mengurangkan eyebag
• Mengatasi masalah kulit kering
• Mengurangkan masalah jeragat
• Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
.
.

Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA MURAH❗️
#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleeterengganu#vitamincshakleemurah#vitamineshakleemurah#espshakleemurah#vitamincshakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#shakleesungaibuloh#shakleekl#shakleeklang#shakleepuncakalam#shakleemeru#shakleemurah#vitamineshakleemurah#like4like#instamood#like4follow#likeforlike#likeforfollow


1

🔥 PROMOSI VITAMIN C 🔥 . -

VITAMIN C SHAKLEE HARGA MURAH😱😱 -

HANYA RMXX JE SEBOTOL?? 😍😍 -

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN JIMAT KANN -

SESUAI UNTUK MASALAH ❔❔
-

SUNBURN↖️ -

KULIT BERJERAWAT↖️ -

KULIT BERMINYAK↖️ -

MENCERAHKAN KULIT↖️ - -

KULIT GLOWING↖️ -

PEMBEKAL COLLAGEN↖️ -

SEBAGAI MASKER↖️ -

RESDUNG↖️ -
-

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN ↩️ -

SEBOTOL TAK SAMPAI RM100 ↩️ -

WHATSAPP 📲0196836302 UNTUK HARGA MURAH -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeseremban#shakleegombak#shakleekudat#shakleekotatinggi#vitamincshaklee#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#vitamincshakleemurah#shakleemurah#shakleeklang#shakleeuitmshahalam#like4like#like4follow#instamood#likeforlike


1

🔥 PROMOSI 🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

LIMITED JE TAUU !! -

Anda ada masalah kulit seperti dibawah? -

1. Mereka yang berjerawat teruk
2. Mereka yang berjerawat nanah
3. Mereka yang berjerawat pasir
4. Mereka yang berjerawat batu
5. Mereka yang bila stress naik jerawat
6. Mereka yang bila period naik jerawat
7. Mereka yang kulit menggerutu
8. Mereka yang banyak whitehead & blackhead
9. Mereka yang kulit kusam
10. Mereka yang pori besar -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔️KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔️KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#shakleeseremban#shakleekepong#shakleemeru#promosiespshaklee#espshakleemurah#shakleemurah#promosiesp#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleepuchong#shakleepasirgudang#shakleeampang#like4like#instamood#likeforlike


1

🔥 PROMOSI 🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

LIMITED JE TAUU !! -

Anda ada masalah kulit seperti dibawah? -

1. Mereka yang berjerawat teruk
2. Mereka yang berjerawat nanah
3. Mereka yang berjerawat pasir
4. Mereka yang berjerawat batu
5. Mereka yang bila stress naik jerawat
6. Mereka yang bila period naik jerawat
7. Mereka yang kulit menggerutu
8. Mereka yang banyak whitehead & blackhead
9. Mereka yang kulit kusam
10. Mereka yang pori besar -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔️KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔️KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#shakleeseremban#shakleekepong#shakleemeru#promosiespshaklee#espshakleemurah#shakleemurah#promosiesp#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleepuchong#shakleepasirgudang#shakleeampang#like4like#instamood#likeforlike


1

🔥 PROMOSI 🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

LIMITED JE TAUU !! -

Anda ada masalah kulit seperti dibawah? -

1. Mereka yang berjerawat teruk
2. Mereka yang berjerawat nanah
3. Mereka yang berjerawat pasir
4. Mereka yang berjerawat batu
5. Mereka yang bila stress naik jerawat
6. Mereka yang bila period naik jerawat
7. Mereka yang kulit menggerutu
8. Mereka yang banyak whitehead & blackhead
9. Mereka yang kulit kusam
10. Mereka yang pori besar -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔️KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔️KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#shakleeseremban#shakleekepong#shakleemeru#promosiespshaklee#espshakleemurah#shakleemurah#promosiesp#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleepuchong#shakleepasirgudang#shakleeampang#like4like#instamood#likeforlike


1

🔥 PROMOSI VITAMIN C 🔥 . -

VITAMIN C SHAKLEE HARGA MURAH😱😱 -

HANYA RMXX JE SEBOTOL?? 😍😍 -

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN JIMAT KANN -

SESUAI UNTUK MASALAH ❔❔
-

SUNBURN↖️ -

KULIT BERJERAWAT↖️ -

KULIT BERMINYAK↖️ -

MENCERAHKAN KULIT↖️ - -

KULIT GLOWING↖️ -

PEMBEKAL COLLAGEN↖️ -

SEBAGAI MASKER↖️ -

RESDUNG↖️ -
-

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN ↩️ -

SEBOTOL TAK SAMPAI RM100 ↩️ -

WHATSAPP 📲0196836302 UNTUK HARGA MURAH -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeseremban#shakleegombak#shakleekudat#shakleekotatinggi#vitamincshaklee#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#vitamincshakleemurah#shakleemurah#shakleeklang#shakleeuitmshahalam#like4like#like4follow#instamood#likeforlike


1

🔥 PROMOSI 🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

LIMITED JE TAUU !! -

Anda ada masalah kulit seperti dibawah? -

1. Mereka yang berjerawat teruk
2. Mereka yang berjerawat nanah
3. Mereka yang berjerawat pasir
4. Mereka yang berjerawat batu
5. Mereka yang bila stress naik jerawat
6. Mereka yang bila period naik jerawat
7. Mereka yang kulit menggerutu
8. Mereka yang banyak whitehead & blackhead
9. Mereka yang kulit kusam
10. Mereka yang pori besar -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔️KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔️KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#shakleeseremban#shakleekepong#shakleemeru#promosiespshaklee#espshakleemurah#shakleemurah#promosiesp#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleepuchong#shakleepasirgudang#shakleeampang#like4like#instamood#likeforlike


1

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Saja jelah nak bagitau.. 😊 🍇Kalau rasa kulit makin kusam, cara paling pantas teguk VIVIX 🍇Kalau tengok suami merokok makin berbatang-batang macam taknak berhenti, cara paling pantas nak kurang gian, teguk VIVIX 🍇Kalau nampak Mak Ayah dah makin tinggi bacaan Gula , kolestrol dan Darah Tinggi, kasihanilah mereka, beri VIVIX siang dan malam

Insyaallah VIVIX, penemuan terbaru rawatan moden secara semulajadi dan selamat.

Tapi wajib ingat..Vivix bukan ubat cuma suplemen yang membantu kurangkan risiko penyakit. Okey 👌

www.wasap.my/60132086121

#shaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoi #vivixbest #vivix #vivixshaklee #sihatcantik #berhentimerokok #kencingmanis #darahtinggi #kolestroltinggi #kulitkusam #hilangparut #hilangjeragat


0

SERBUK SOYA JE PUN, KENAPA BOLEH BAGI RASA KENYANG?.
.
Kenapa Yna asyik cerita ESP ni boleh buat Yna rasa kenyang sepanjang berpuasa ni? Sebabnya:.
.
Serbuk protein soya ESP ni mengandungi tahap Glisemik Index (GI) yang rendah
.
Indeks glisemik (GI) adalah bagi mengukur kesan karbohidrat pada tahap glukosa (gula) darah. Karbohidrat yang terurai dengan cepat semasa pencernaan.
Jika glukosa dilepaskan secara cepat ke dalam darah maka ia bermakna karbohidrat yang diambil mempunyai GI tinggi
.
Manakala karbohidrat yang terurai lebih lambat, melepaskan glukosa secara berperingkat ke dalam aliran darah, mempunyai GI yang lebih rendah
.
Jadi, apa yang best bila GI rendah?.
.
1. Makanan GI rendah merupakan pilihan yang baik bagi mereka yang sedang menurunkan berat badan dan mereka yang berpuasa kerana ia membuatkan kita berasa KENYANG LEBIH LAMA.
2. Makanan GI rendah mengelakkan kita daripada mengantuk selepas makan.
3. Makanan GI rendah membantu menstabilkan paras gula dalam darah. Pesakit kencing manis sangat digalakkan mengambil makanan yang boleh membantu menstabilkan paras gula dalam darah
.
4. Pengambilan makanan GI rendah dapat membantu mengurangkan kolestrol
.
DAN KADAR GI ESP SANGAT RENDAH, HANYA 39
.
Sebab tu Yna suka sahur dengan ESP + kurma 😘


1

"Awat hang makin cerah jaa aku tengok"
.
Nak tau dak apa rahsia kami?
.
Sapa dekat sini ada masalah kulit? Kulit gelap ka, kering ka, jeragat ka, mai whatsapp honey. Honey tolong hampa!
.
Hampa tau apa guna Vita-C Shaklee ni dak? Hampa tau tak mcm mana org bulih duk gila makan Vita-C Shaklee ni nak lawa laa apa smua.
.
Haa, betui laa org kata, klau badan kita ni kurang Vita-C, tu yg duk naik jerawat la, jerangat laa, mcm2.

Lagi 1, honey sendiri memang duk gila makan Vita-C Shaklee ni, sbb nya, tahan berbulan2 hampa~
.
Honey dlu ada msalah kulit kering, gelap mcm awan mendung tuh haha, mudah naik jerawat tang muka, mcm jerawat pasiaq tu 🤣 sampai rasa mcm nak p gesek ataih jalan taq biaq licin hahaha
.
Tapi lepaih guna Vita-C Shaklee ni, mmg honey gila laa, jerawat takut dah naik 🤣 apa lagi, kulit pun cerah mcm awan nano nano nano, best hampa!
.
Vita-C ni tolong menambah collagen dlm badan kita, mencerahkan kulit, menyekat jeragat tau dak? Power kan produk Shaklee?
.
Paling penting, semua produk dalam Shaklee tak dak PARABENS, bahan2 kimia nuh tak dah, selamat 100%
.
Mai lekaih nak lawa, nak ngorat laki sendiri tu tak salah, cik abg brtambah syg 😝
.
📲 017-2477414 (Honey)

#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

SERBUK SOYA JE PUN, KENAPA BOLEH BAGI RASA KENYANG?.
.
Kenapa Yna asyik cerita ESP ni boleh buat Yna rasa kenyang sepanjang berpuasa ni? Sebabnya:.
.
Serbuk protein soya ESP ni mengandungi tahap Glisemik Index (GI) yang rendah
.
Indeks glisemik (GI) adalah bagi mengukur kesan karbohidrat pada tahap glukosa (gula) darah. Karbohidrat yang terurai dengan cepat semasa pencernaan.
Jika glukosa dilepaskan secara cepat ke dalam darah maka ia bermakna karbohidrat yang diambil mempunyai GI tinggi
.
Manakala karbohidrat yang terurai lebih lambat, melepaskan glukosa secara berperingkat ke dalam aliran darah, mempunyai GI yang lebih rendah
.
Jadi, apa yang best bila GI rendah?.
.
1. Makanan GI rendah merupakan pilihan yang baik bagi mereka yang sedang menurunkan berat badan dan mereka yang berpuasa kerana ia membuatkan kita berasa KENYANG LEBIH LAMA.
2. Makanan GI rendah mengelakkan kita daripada mengantuk selepas makan.
3. Makanan GI rendah membantu menstabilkan paras gula dalam darah. Pesakit kencing manis sangat digalakkan mengambil makanan yang boleh membantu menstabilkan paras gula dalam darah
.
4. Pengambilan makanan GI rendah dapat membantu mengurangkan kolestrol
.
DAN KADAR GI ESP SANGAT RENDAH, HANYA 39
.
Sebab tu Yna suka sahur dengan ESP + kurma 😘


1

"Awat hang makin cerah jaa aku tengok"
.
Nak tau dak apa rahsia kami?
.
Sapa dekat sini ada masalah kulit? Kulit gelap ka, kering ka, jeragat ka, mai whatsapp honey. Honey tolong hampa!
.
Hampa tau apa guna Vita-C Shaklee ni dak? Hampa tau tak mcm mana org bulih duk gila makan Vita-C Shaklee ni nak lawa laa apa smua.
.
Haa, betui laa org kata, klau badan kita ni kurang Vita-C, tu yg duk naik jerawat la, jerangat laa, mcm2.

Lagi 1, honey sendiri memang duk gila makan Vita-C Shaklee ni, sbb nya, tahan berbulan2 hampa~
.
Honey dlu ada msalah kulit kering, gelap mcm awan mendung tuh haha, mudah naik jerawat tang muka, mcm jerawat pasiaq tu 🤣 sampai rasa mcm nak p gesek ataih jalan taq biaq licin hahaha
.
Tapi lepaih guna Vita-C Shaklee ni, mmg honey gila laa, jerawat takut dah naik 🤣 apa lagi, kulit pun cerah mcm awan nano nano nano, best hampa!
.
Vita-C ni tolong menambah collagen dlm badan kita, mencerahkan kulit, menyekat jeragat tau dak? Power kan produk Shaklee?
.
Paling penting, semua produk dalam Shaklee tak dak PARABENS, bahan2 kimia nuh tak dah, selamat 100%
.
Mai lekaih nak lawa, nak ngorat laki sendiri tu tak salah, cik abg brtambah syg 😝
.
📲 017-2477414 (Honey)

#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

Collagen shaklee ni sangat teristimewa dan ia bukan hanya baik untuk kulit semata-mata. Ia juga bagus untuk kesihatan tulang, rambut, dan mata.
.
Bahan Utama Collagen Powder Shaklee - sisik ikan merah dari laut dalam. Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder juga di tambah dengan 7 bahan aktif lain iaitu :
.
■ Kolagen ikan - Memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal.
■ Ekstrak kulit kerangan - mengandungi glukosamina sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata, dan melegakan ketidak selesaan mata.
■ Lactobacillus acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.
■ Ekstrak biji Camellia Japonica - Mengandungi asid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan. ■Ekstrak Pfaffia - Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin, meningkatkan prestasi dan tenaga.
■ Vitamin C - Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.
■ Vitamin B2,B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.
.
Amalkan collagen powder secara konsisten. InsyaAllah, korang akan dapat hasilnya.
.
✅ Kedutan semakin berkurangan.
✅ Parut jerawat semakin pudar.
✅ Tiada lagi mata panda.
✅ Parut berlubang semakin hilang.
✅ Pori-pori semakin kecil.
✅ Kulit tak mudah sunburn.
✅ Jeragat takut nak singgah.
.
Promosi collagen powder sepanjang bulan ni.
.
Wasap kak ja hokay untuk dapatkan harga diskaun 😍. #pengedarshaklee
#kakja0196175288
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#foundermylegacy
#supermomrocks
#ttdb
#youth
#skincare
#bisnesshaklee
#shakleerembau
#shakleeportdickson
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#seremban
#senawang


0

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Kulit korang ada tak masalah ni?
- ☑️Tona warna tak sekata
☑️Jerawat
☑️Kulit sensitif
☑️Merah-merah keradangan
☑️Parut
-

Bajet tak banyak?
-

Meh cuba VITAMIN C Shaklee. Perfect untuk atasi masalah-masalah diatas.
-

Jom dapatkan daripada @naquia.beauty
dengan harga RM97 sahaja.
.

NAQUIA ESIR | 0192183419
Mother of 3, Passionate WAHM
Shaklee Leader & Distributor
Shaklee Consumer Since 2012
. 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shaklee #sayajualshaklee #trustedshakleedistributor


0

Assalamualaikum, nak tahu tak ESP bukan sahaja untuk cantik tapi ia juga sesuai untuk ibu berpantang, kenapa? .
SEBAB
.
🌼Membantu menghasilkan hormon dalam badan, serta membina sel-sel dalam badan
.
🌼Protein adalah penting untuk penghasilan susu. Kurang protein boleh menyebabkan ibu mengalami masalah kurang susu
.
🌼Membantu penyembuhan luka secara menyeluruh
.
🌼Membantu memekatkan susu, bayi lebih cepat kenyang dan kurang meragam
.
🌼Mengenyangkan dan memberi tenaga
.
🌼Paling best dapat mengurangkan berat badan .
.
Banyak kebaikannya 😉 Jom Order! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleeuitmshahalam
#shakleemsushahalam
#shakleemsu


0

🔥PROMOSI YOUTH SHAKLEE🔥 -

HARGA MURAH ❗️❗️ -

HARGA MURAH ❗️❗️ -

Masalah kulit muka? Jerawat, kusam, jeragat, parut, tona tak sekata, kedutan? Jom cuba set penjagaan kulit yang BEBAS MERKURI ni -

Antara kelebihan yang ada dalam set ni ⤵️⤵️ -

CLEANSER ➡️ untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance -

TONER ➡️ untuk freekan skin dari menjadi kusam dan glowingkan kulit -

SERUM ➡️ memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit -

MOISTURIZER ➡️ untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improve skin tone -

NIGHT CREAM ➡️ untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan bagi effect glowing serta cerah bercahaya -

RADIANCE C+E ➡️ untuk gebu, cerah serta kurangkan garis dan kedutan sambil memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan -

NAK CUBA YOUTH SKINCARE? ↙️ -

NAK HARGA SPECIAL MURAH MURAH? ↙️ -

JOM WHATSAPP LINDA SEKARANG UNTUK HARGA PALING MURAH ↙️ -

WHATSAPP 📲 0196836302 LINDA -

#shakleemurah#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#shakleejohor#shakleemelaka#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleekedah#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleesabah#shakleesarawak#youthskincare#youthskincareshaklee#youthskincareshakleemurah#shakleehargaahli#like4like#likeforlike#shakleeshahalam#shakleeklang#shakleecheras#shakleeampang#shakleegombak#shakleeputrajaya#shakleebangi#shakleekajang#shakleekuantan#shakleedamansara


2

🔥PROMOSI YOUTH SHAKLEE🔥 -

HARGA MURAH ❗️❗️ -

HARGA MURAH ❗️❗️ -

Masalah kulit muka? Jerawat, kusam, jeragat, parut, tona tak sekata, kedutan? Jom cuba set penjagaan kulit yang BEBAS MERKURI ni -

Antara kelebihan yang ada dalam set ni ⤵️⤵️ -

CLEANSER ➡️ untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance -

TONER ➡️ untuk freekan skin dari menjadi kusam dan glowingkan kulit -

SERUM ➡️ memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit -

MOISTURIZER ➡️ untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improve skin tone -

NIGHT CREAM ➡️ untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan bagi effect glowing serta cerah bercahaya -

RADIANCE C+E ➡️ untuk gebu, cerah serta kurangkan garis dan kedutan sambil memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan -

NAK CUBA YOUTH SKINCARE? ↙️ -

NAK HARGA SPECIAL MURAH MURAH? ↙️ -

JOM WHATSAPP LINDA SEKARANG UNTUK HARGA PALING MURAH ↙️ -

WHATSAPP 📲 0196836302 LINDA -

#shakleemurah#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#shakleejohor#shakleemelaka#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleekedah#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleesabah#shakleesarawak#youthskincare#youthskincareshaklee#youthskincareshakleemurah#shakleehargaahli#like4like#likeforlike#shakleeshahalam#shakleeklang#shakleecheras#shakleeampang#shakleegombak#shakleeputrajaya#shakleebangi#shakleekajang#shakleekuantan#shakleedamansara


2

🔥PROMOSI YOUTH SHAKLEE🔥 -

HARGA MURAH ❗️❗️ -

HARGA MURAH ❗️❗️ -

Masalah kulit muka? Jerawat, kusam, jeragat, parut, tona tak sekata, kedutan? Jom cuba set penjagaan kulit yang BEBAS MERKURI ni -

Antara kelebihan yang ada dalam set ni ⤵️⤵️ -

CLEANSER ➡️ untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance -

TONER ➡️ untuk freekan skin dari menjadi kusam dan glowingkan kulit -

SERUM ➡️ memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit -

MOISTURIZER ➡️ untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improve skin tone -

NIGHT CREAM ➡️ untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan bagi effect glowing serta cerah bercahaya -

RADIANCE C+E ➡️ untuk gebu, cerah serta kurangkan garis dan kedutan sambil memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan -

NAK CUBA YOUTH SKINCARE? ↙️ -

NAK HARGA SPECIAL MURAH MURAH? ↙️ -

JOM WHATSAPP LINDA SEKARANG UNTUK HARGA PALING MURAH ↙️ -

WHATSAPP 📲 0196836302 LINDA -

#shakleemurah#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#shakleejohor#shakleemelaka#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleekedah#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleesabah#shakleesarawak#youthskincare#youthskincareshaklee#youthskincareshakleemurah#shakleehargaahli#like4like#likeforlike#shakleeshahalam#shakleeklang#shakleecheras#shakleeampang#shakleegombak#shakleeputrajaya#shakleebangi#shakleekajang#shakleekuantan#shakleedamansara


2

Makan apa tengah hari ni?
.
Baru nak masuk dapur😝
.
Bila bf ni, lapar tu bole tahan, tapi kalau dahaga tak tahan betul
.
Harini pulak panas
.
Pekana Cinch Mocha Shake syok juga
.
Air sejuk + susu + 2 scoop Cinch Latte + serbuk hot chocolate
.
Kalau nak lagi sedap boleh tambah ice cube
.
Fuhh lega masuk ke tekak
.
Cinch ni bagus sangat untuk orang yang nak kurus
.
Dia ada keucine yang bantu membina otat. Maksudnya kalau nak kurus, dia akan bakar lemak dan memelihara dan membina otot
.
Jadi badan kebih solid dan tidak menggeleber.
.
Pastu Cinch Shake ni pun protein based macam ESP jugak, bagu tenaga segera dan berpanjangan.
.
Sama macam ESP, Cinch Shake lagi-lagi lah buat perut kita tahan tak makan and jangka masa bertahan tu lebih lama tau. .
So memang sesuai sangat untuk yang nak diet and yang busy cam Mumu. Ehhh
.
Tapi nak pi masak la ni. Makan sup tomyam harini🙊
.
Nak order roger k
.
013 9909 501
.
#shakleetaiping #shakleeKL #shakleenilai #shakleesepang #shakleeeffects #kulitcantik #shakleemurah #putihgebucerah #getyourdreamskin #kulitgebu #flawless #shakleeseremban #shakleeenstek #collagenmurah #vivixmurah #youthmurah #shakleemurah #setkurus #setkurusshaklee #youthshaklee #collagenshaklee


0

"Kenapa org jeling-jeling tengok kita eh"
.
Ha lah, sbb hampa dah lawa!!
.
Kalau hampa dengar ja nama vivix ni, rasa semua mcm nak teriak, betui dak?
.
Habaq mai, sapa yg tak tau power vivix ni?
Seantero dunia tau kehebatan vivix, haaa tu dia, keluaq bahasa bombastik dah haha "seantero"
.
Vivix ibu segala produk dalam SHAKLEE hampa tau dak?
.
Sbb nya, vivix ni power dalam anti penuaan, memperbaiki sel-sel dan DNA.
.
Ramai dah yg berjaya! Hampa tau dak pasaipa ramai org duk gila kat vivix?
.
Hampa byg kan, yg ada kencing manis, makin kurang, yg darah tinggi makin turun, yg kanser lepas kimo pun ambil tau!!
.
Hampa rasa?? Dan tentu klau kita yg ambik, makin lawa! Muka muda sentiasa 😊
.
Nak tau apa rahsia dalam vivix?
.
Ni haa ⇨ Anggur muscadine, purple carrot, elderberry, polygonum cuspidatum

Sapa ada masalah tu mai whatsapp honey lekaih. Tak menyesal klau try, hampa mesti repeat!
.
📲 017-2477414 (Honey)

#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

SET BASIC YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 4 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. 🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan. 🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus.

NAK kulit cantik cubala Youth .
Pasti teruja bila menggunakkan nya.

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

SET BASIC YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 4 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. 🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan. 🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus.

NAK kulit cantik cubala Youth .
Pasti teruja bila menggunakkan nya.

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

"Kenapa org jeling-jeling tengok kita eh"
.
Ha lah, sbb hampa dah lawa!!
.
Kalau hampa dengar ja nama vivix ni, rasa semua mcm nak teriak, betui dak?
.
Habaq mai, sapa yg tak tau power vivix ni?
Seantero dunia tau kehebatan vivix, haaa tu dia, keluaq bahasa bombastik dah haha "seantero"
.
Vivix ibu segala produk dalam SHAKLEE hampa tau dak?
.
Sbb nya, vivix ni power dalam anti penuaan, memperbaiki sel-sel dan DNA.
.
Ramai dah yg berjaya! Hampa tau dak pasaipa ramai org duk gila kat vivix?
.
Hampa byg kan, yg ada kencing manis, makin kurang, yg darah tinggi makin turun, yg kanser lepas kimo pun ambil tau!!
.
Hampa rasa?? Dan tentu klau kita yg ambik, makin lawa! Muka muda sentiasa 😊
.
Nak tau apa rahsia dalam vivix?
.
Ni haa ⇨ Anggur muscadine, purple carrot, elderberry, polygonum cuspidatum

Sapa ada masalah tu mai whatsapp honey lekaih. Tak menyesal klau try, hampa mesti repeat!
.
📲 017-2477414 (Honey)

#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

Jom dapatkan Vivix dengan harga tanpa GST 📢📢📢
.
.
Jangan biar penyakit merebak. Jangan lupa jumpa Doctor untuk mendapat kepastian. .
Ni Kak ros share bahan terdapat dalam Vivix . (Tengok gambar) .
Apa tu vivix? .
.
🌸vivix adalah minuman campuran botani yg merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol
.
Resveratrol + polifenol = vivix
.
So korang kena tahu sket ape tu polifenol? Ape ru resveterol? Hebat sgt ke?
.
Of course hebat sbb both adalah anti oxidant yg tinggi
.
Polifenol? .
🌸mempunyai khasiat antioksidan yg tinggi dan sel anti-penuaan semulajadi
.
🌸bahan aktif dlm tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yg memberikan warna dlm buah dan tumbuhan
.
🌸melindungi penyakit dan jangkitan
.
Resveratrol
.
🌸salah satu polifenol yg kuat
.
✅lebih 2500 kajian dilakukan keatas resveratrol — > byk manfaat kesihatan yg luar biasa
.
So dlm vivix ada 4 bahan utama yg mempunyq polifenol dan resveterol dlm bahan tersebut
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram


2

YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 6 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. 🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan. 🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan. 🌼YOUTH Activating Serum

Mengandungi 10 klai ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalakkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus. 🌼Radiance C+E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dan vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit lebih tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hita, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berwarna emas ini juga berasaskan tumbuhan, vegan, 100 peratus terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan: 20% Vitamin c tules, Vitamin E, Raspberi.

NAK kulit cantik cubala Youth .
Pasti teruja bila menggunakkan nya.

Untuk order boleh whatshapp 0122649061


1

KHASIAT VITALEA SHAKLEE UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR 🌸
.
.
Kalau uols nak tau, VitaLea ni adalah multivitamin dimana dalam 1 biji mengandungi 28 mineral dan vitamin.
Antaranya adalah vitamin D, Vit C, Vit B 12, Vit E, Zinc dan banyak lagi
.
Majoriti yang ambil VitaLea ni adalah student yang nak kulit flawless tanpa parut dan juga ibu yang nak HB cantik ketika mengandung
.
Tapi Vitalea ni juga mempunyai fungsi lain, seperti;-
.
✅ melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet tidak seimbang. So siapa yang diet tu boleh la ambil vitalea ni juga
✅ bantu dalam melindungi fungsi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
✅ vitalea juga sangat membantu dalam proses pertumbuhan sel baru especially if yang ada masalah parut jerawat kat muka tu
✅ membantu dalam proses metabolisma dan melambatkan proses penuaan 🙈..
.
Kalau kita tengok pemakanan sekarang kan boleh effect fungsi badan kita sendiri. Sebab badan memerlukan nutrisi yang cukup untuk ‘dibaja’ agar sihat dan bermaya
.
So yang berminat untuk cuba boleh roger Yna k 😊
.
.
Ullyana | 016-9865236
Your Health & Beauty Consultant


1

KHASIAT VITALEA SHAKLEE UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR 🌸
.
.
Kalau uols nak tau, VitaLea ni adalah multivitamin dimana dalam 1 biji mengandungi 28 mineral dan vitamin.
Antaranya adalah vitamin D, Vit C, Vit B 12, Vit E, Zinc dan banyak lagi
.
Majoriti yang ambil VitaLea ni adalah student yang nak kulit flawless tanpa parut dan juga ibu yang nak HB cantik ketika mengandung
.
Tapi Vitalea ni juga mempunyai fungsi lain, seperti;-
.
✅ melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet tidak seimbang. So siapa yang diet tu boleh la ambil vitalea ni juga
✅ bantu dalam melindungi fungsi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
✅ vitalea juga sangat membantu dalam proses pertumbuhan sel baru especially if yang ada masalah parut jerawat kat muka tu
✅ membantu dalam proses metabolisma dan melambatkan proses penuaan 🙈..
.
Kalau kita tengok pemakanan sekarang kan boleh effect fungsi badan kita sendiri. Sebab badan memerlukan nutrisi yang cukup untuk ‘dibaja’ agar sihat dan bermaya
.
So yang berminat untuk cuba boleh roger Yna k 😊
.
.
Ullyana | 016-9865236
Your Health & Beauty Consultant


1

SET BASIC YOUTH SKINCARE .
SKINCARE yang terjamin tidak mengandungi bahan kimia dan selamat digunakan.

Ia terdiri dari 4 item untuk kulit kita menjadi gebu dan kelihatan 8 tahun lebih muda. 🌼 Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan. 🌼Perfecting Skin Toner
Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan. 🌼Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract 🌼 Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus.

NAK kulit cantik cubala Youth .
Pasti teruja bila menggunakkan nya.

Untuk order boleh whatshapp 📲0122649061
📲 0122649061

Order/ consult / pertanyaan / booking


1

Cepat GRAB PROMOSI COLLAGEN dengan harga tanpa GST
.
👉 Beli 2 kotak 5% OFF
.
👉Beli 6 kotak dapat FREE 1 kotak
.
.

Mai Kak ros share siapa sesuai amik collagen Shaklee?
.
Collagen sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah berikut: .
😯😯Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata, penglihatan kabur.
.
😂😂Gusi yang tidak sihat
.
💇💇Rambut kering dan bercabang di hujung.
.
😏😏Liang roma besar, pigmentasi, jeragat, kulit kering.
.
🙅🙅Garis halus pada leher.
.
👵👵Kulit hilang keanjalan, lebih kering. Kelihatan tua daripada umur sebenar. Organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
.
🙊🙊Payudara dan punggung kelenturan.
.
🚶🚶Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi.
.
😿😿Kulit senang pecah, pudar dan kekuningan.
..
.
Meh whatsapp akak 0196011657 ..
#terapiinstagram
#ajimaurabaru


4

Sapa dekat sini ada masalah senggugut time period?

Tiap2 bulan kena tanggung period pain 😭

Mula lah mood semua terbang p mana tak tau dah.

Makan pun tak selera.

Hampa yang ada masalah teruk time period tu, mai lekaih whatsapp honey.

Tak kan hampa nak simpan lama2 senggugut tu kan

Ni haa, GLA Complex, banyak org yg duk cari hampa tau dak. Tak mau ka? Mesti mau kan? Mai lekaih
.
📲 017-2477414 (Honey)

#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

Sapa dekat sini ada masalah senggugut time period?

Tiap2 bulan kena tanggung period pain 😭

Mula lah mood semua terbang p mana tak tau dah.

Makan pun tak selera.

Hampa yang ada masalah teruk time period tu, mai lekaih whatsapp honey.

Tak kan hampa nak simpan lama2 senggugut tu kan

Ni haa, GLA Complex, banyak org yg duk cari hampa tau dak. Tak mau ka? Mesti mau kan? Mai lekaih
.
📲 017-2477414 (Honey)

#shakleeportdickson #shakleeseremban
#shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleesetcantik #shakleesetkurus #shakleesetdetox #shakleesihat #shakleelovers #shakleeeffective #shakleethebest #masalahjerawat #kulitkusam #shakleenatural #vitacshaklee #espshaklee #vitaeshaklee #shakleepengedarsah #kulitcerah #kulitglowing #jerawathilang #jeragathilang #kencingmanisturun #gastrikhilang #parutpudar #bisneswithbre


0

Assalamualaikum, nak tahu tak ESP bukan sahaja untuk cantik tapi ia juga sesuai untuk ibu berpantang, kenapa? .
SEBAB
.
🌼Membantu menghasilkan hormon dalam badan, serta membina sel-sel dalam badan
.
🌼Protein adalah penting untuk penghasilan susu. Kurang protein boleh menyebabkan ibu mengalami masalah kurang susu
.
🌼Membantu penyembuhan luka secara menyeluruh
.
🌼Membantu memekatkan susu, bayi lebih cepat kenyang dan kurang meragam
.
🌼Mengenyangkan dan memberi tenaga
.
🌼Paling best dapat mengurangkan berat badan .
.
Banyak kebaikannya 😉 Jom Order! .
Your Beauty & Health Consultant
📲 Nabila 0166337601
.
shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan #shakleeshahalam #shakleeputraheight #shakleepuchong
#shakleealammegah
#shakleevitae
#shakleevitac
#shakleeesp
#shakleesetkecantikan
#shakleeomegaguard
#shakleelecithin
#shakleesetberpantang
#shakleesetkesuburan
#shakleeslimmingset
#shakleekurusset
#shakleesetcantik
#shakleevitalea
#shakleeglacomplex
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleeparoijaya
#shakleenilai
#shakleeampangan
#shakleetemerloh
#shakleesetkecantikan
#shakleeuitmshahalam
#shakleemsushahalam
#shakleemsu


0

🔥 PROMOSI VITAMIN C 🔥 . -

VITAMIN C SHAKLEE HARGA MURAH😱😱 -

HANYA RMXX JE SEBOTOL?? 😍😍 -

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN JIMAT KANN -

SESUAI UNTUK MASALAH ❔❔
-

SUNBURN↖️ -

KULIT BERJERAWAT↖️ -

KULIT BERMINYAK↖️ -

MENCERAHKAN KULIT↖️ - -

KULIT GLOWING↖️ -

PEMBEKAL COLLAGEN↖️ -

SEBAGAI MASKER↖️ -

RESDUNG↖️ -
-

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN ↩️ -

SEBOTOL TAK SAMPAI RM100 ↩️ -

WHATSAPP 📲0196836302 UNTUK HARGA MURAH -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeseremban#shakleegombak#shakleekudat#shakleekotatinggi#vitamincshaklee#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#vitamincshakleemurah#shakleemurah#shakleeklang#shakleeuitmshahalam#like4like#like4follow#instamood#likeforlike


3

Youth Activating Serum terbaik daripada Shaklee
.
Mengandungi 10x ganda kepekatan YouthComplex yang sedang dipatenkan dan vitamin A retinol berkapsul.
.
Bertindak bersama-sama untuk mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat.
.
Kenapa Shaklee menggunakan sel stem apple?
Epal swiss yang terbukti secara klinikal dalam bab anti penuaan.
.
Kajian menunjukkan bahawa sel stem epal:
.
👉Meningkatkan pengeluaran sel stem manusia.
👉Melindungi sel dari tekanan
👉Mengurangkan kedut.
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059


2