#shakleesripulai

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleesripulai#shakleesenawang#shakleesikamat#shakleeseremban2#shakleecoralheights#shakleetmnkobena#shakleetmnmargosa#shakleeparoi#shakleelavenderheight#shakleeampangan#shakleeseremban3#shakleedesarhu#shakleedesaru#shakleecoralheight#shakleekualapilah#shakleejiboi#espshakleemurah#espshaklee

Hashtags #shakleesripulai for Instagram

🌹DTX COMPLEX SHAKLEE🌹

Antara fungsi dan kebaikan DTX COMPLEX Shaklee :- » Melindungi hati daripada toksin termasuklah dadah , racun dan bahan kimia. » Sangat membantu dalam merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis. » Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alkohol dan toksin. » Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang. » Membantu melegakan masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema. » Membina semula sel-sel hati dan merangsang pengaliran hempedu. » Kandungan Dandelion dalam Dtx Complex dapat membantu merawat endometriosis. » Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit.

Bnyk kan kelebihan dan kebaikan DTX COMPLEX SHAKLEE ni 😉
.
📲siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa #shakleerasah #shakleeseremban3 #shakleelavenderheight


0

KEUNIKAN ESP SHAKLEE DIHASILKAN PADA TAHUN 1961
.
.
Shaklee telah menghasilkan minuman yang bersumberkan protin soya sejak 1961 lagi dan yang pertama di dunia. Kajian & penambahbaikan ke atas ESP dibuat dari semasa ke semasa.
.
INFO
.
✔Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat meluas & komprehensif.
Merupakan protin berkualiti tinggi yang pernah di hasilkan
.
✔Diperbuat daripada “non-GMO” – (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yang rendah
.
✔Setiap 850g (Satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya
.
✔Mampu memberi sumber tenaga segera & boleh bertahan lama
.
✔Menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
.
✔Diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN & 4 sumber MINERAL
.
✔Sesuai untuk semua peringkat umur
.
✔Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis
.
✔Satu hidangan ESP shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu
.
✔Rendah lemak, Tiada Kolestrol, Tiada Asid Uric & Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia
.
.
Mau order? Klik wasap pada bio
@sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik
..
www.wasap.my/60143719339
.
#shakleeseremban #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleekgpantaiseremban #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleesenawang #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleepostseluruhmalaysia#espshaklee #espshakleemurah #gastrik #senggugut #parutjerawat #sembelit #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setikhtiarhamilshaklee #ikhtiarhamil #terapiinstagram #shakleemurah #milkboostershaklee #milkbooster #setmenyusushaklee #shakleecod #codshakleejb


0

KEUNIKAN ESP SHAKLEE DIHASILKAN PADA TAHUN 1961
.
.
Shaklee telah menghasilkan minuman yang bersumberkan protin soya sejak 1961 lagi dan yang pertama di dunia. Kajian & penambahbaikan ke atas ESP dibuat dari semasa ke semasa.
.
INFO
.
✔Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat meluas & komprehensif.
Merupakan protin berkualiti tinggi yang pernah di hasilkan
.
✔Diperbuat daripada “non-GMO” – (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yang rendah
.
✔Setiap 850g (Satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya
.
✔Mampu memberi sumber tenaga segera & boleh bertahan lama
.
✔Menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
.
✔Diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN & 4 sumber MINERAL
.
✔Sesuai untuk semua peringkat umur
.
✔Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis
.
✔Satu hidangan ESP shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu
.
✔Rendah lemak, Tiada Kolestrol, Tiada Asid Uric & Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia
.
.
Mau order? Klik wasap pada bio
@sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik
..
www.wasap.my/60143719339
.
#shakleeseremban #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleekgpantaiseremban #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleesenawang #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleepostseluruhmalaysia#espshaklee #espshakleemurah #gastrik #senggugut #parutjerawat #sembelit #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setikhtiarhamilshaklee #ikhtiarhamil #terapiinstagram #shakleemurah #milkboostershaklee #milkbooster #setmenyusushaklee #shakleecod #codshaklee


0

KEUNIKAN ESP SHAKLEE DIHASILKAN PADA TAHUN 1961
.
.
Shaklee telah menghasilkan minuman yang bersumberkan protin soya sejak 1961 lagi dan yang pertama di dunia. Kajian & penambahbaikan ke atas ESP dibuat dari semasa ke semasa.
.
INFO
.
✔Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat meluas & komprehensif.
Merupakan protin berkualiti tinggi yang pernah di hasilkan
.
✔Diperbuat daripada “non-GMO” – (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yang rendah
.
✔Setiap 850g (Satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya
.
✔Mampu memberi sumber tenaga segera & boleh bertahan lama
.
✔Menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
.
✔Diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN & 4 sumber MINERAL
.
✔Sesuai untuk semua peringkat umur
.
✔Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis
.
✔Satu hidangan ESP shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu
.
✔Rendah lemak, Tiada Kolestrol, Tiada Asid Uric & Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia
.
.
Mau order? Klik wasap pada bio
@sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik
..
www.wasap.my/60143719339
.
#shakleeseremban #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleekgpantaiseremban #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleesenawang #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleepostseluruhmalaysia#espshaklee #espshakleemurah #gastrik #senggugut #parutjerawat #sembelit #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setikhtiarhamilshaklee #ikhtiarhamil #terapiinstagram #shakleemurah #milkboostershaklee #milkbooster #setmenyusushaklee #shakleecod #codshaklee


2

🌹DTX COMPLEX SHAKLEE🌹

Antara fungsi dan kebaikan DTX COMPLEX Shaklee :- » Melindungi hati daripada toksin termasuklah dadah , racun dan bahan kimia. » Sangat membantu dalam merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis. » Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alkohol dan toksin. » Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang. » Membantu melegakan masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema. » Membina semula sel-sel hati dan merangsang pengaliran hempedu. » Kandungan Dandelion dalam Dtx Complex dapat membantu merawat endometriosis. » Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit.

Bnyk kan kelebihan dan kebaikan DTX COMPLEX SHAKLEE ni 😉
.
📲siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa #shakleerasah #shakleeseremban3 #shakleelavenderheight


0

🍀HERB LAX🍀
.
Kebaikan HERB LAX👇👇
.
🍃pembersihan najis yang tersekat
🍃meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
🍃membantu masalah sembelit
🍃tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
🍃mengempiskan perut
🍃ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax?👇
.
🍃pengamal tegar ubat tahan sakit.
🍃mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
🍃mereka yang banyak jerawat
🍃pesakit gout
🍃mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplement
.
Nak dapat harga khas dari saya?
.
Whatsapp sekarang 😉
Your trusted SID👩
📱siti 01123642035
.
🚚Postage seluruh Malaysia
.
#on9
🚗 #shakleemalaysia #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleetmnrasahjaya #shakleesenawang #shakleesikamat #shakleecoralheights #shakleesripulai #paroi #ampangan #shakleetmnkobena #cantik #kurus #hamil #sethamil #shakleemurah #espmurah #espshaklee #alfalfa #alfalfamurah #milkbooster #bengkaksusu #lecithin #herblax #nakkurus #slim #sembelit


0

Assalamualaikum Uollss.. hari ini siti nak cerita tentang kelebihan Shaklee Lecithin:- 🔮 Ia menggalakkan fungsi optimum otak
🔮 Ia memecahkan lemak dan membantu mengurangkan berat badan
🔮ia menurunkan kolesterol serum
🔮Ia menyerap vitamin larut lemak, bantu tubuh menyerap vitamin A,D,E,K.
🔮Ia membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati
🔮Ia bertindak sebagai pemecah lemak dan pelarut untuk kolesterol, triglyceries, dan lemak2 lain.
🔮 Ia pelangsingan (menghalang obesiti)

Woww..banyaknya kelebihan lecithin..haa..pada yang nak kurus dengan cara yang sihat tu..meh try Shaklee Lecithin ni..inshaaAllah..kita usaha..selebihnya tawakal..😍
📲dm, pm siti for more details.
📲www.wasap.my/601123642035
😍😍harga kasih sayang #shakleelecithin
#shakleemalaysia
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu#shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleelavenderheights #shakleetmnmargosa #shakleelavenderheight #shakleesenawang #shakleetmnkobena #teamsihatdancantik #slimworld #amalkangayahidupsihat #jomkurus


0

Ada apa sebenarnya dengan ESP SHAKLEE NI??? Berebut2 orang beli.
Yang dah minum sure rasa puas hati ❤️
Yang dah lama minum, terus jadi distributor shaklee..😍
Best sangat ESP si jantung hati ni .
Ketahui antara kelebihan ESP pujaan hati ramai ni : 👇👇 🌱 ESP sangat sesuai untuk 'milkbooster' kepada ibu-ibu menyusu. Penghasilan susu akan lebih berkhasiat dan berkualiti. Selain itu, ESP membantu ibu menyusu untuk mengawal rasa lapar akibat menyusu 👍
-
🌱 ESP sangat sesuai for those yang nak kurus. Ia membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan. Ia nya sangat-sangat membantu dan berkesan kerana kandungan GI nya yang rendah iaitu 39 sahaja
-
🌱 ESP dapat mencantikkan kulit. Ia membantu memperbaiki sel-sel kulit menjadi lebih sihat serta untuk menggantikan sel-sel yang lama atau rosak
.
🌱 ESP mempunyai protein yang lengkap. Membantu menguatkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut, mencantikkan kulit dan menguatkan otot. Selain itu, ia juga membantu membina tulang yang sihat tanpa osteoporosis
.
🌱 ESP menguatkan rahim. Risiko keguguran akan berkurangan. Ibu mengandung sangat digalakkan mengambil ESP dari seawal kandungan lagi
.
🌱ESP baik untuk masalah gastrik. Selain itu ia juga membantu merawat masalah pedih ulu hati
.
Dapatkan ESP SHAKLEE sekarang!

Siti www.wasap.my/601123642035

#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleelavenderheight #shakleetmnmargosa


1

GLA complex, si kawan baik para wanita.
Kenapa sy ckp gitu?
Sebab, gla complex ni sangat bagus untuk dalaman wanita.

Antara manfaat GLA ni :
❤Melegakan Simptom PMS Dan Senggugut
❤Memudarkan Parut Dan Jeragat
❤Menstabil Kitaran Haid
❤Membantu Meningkatkan Kesuburan
❤Membantu Mengecutkan Cyst
❤Menstabilkan hormon
❤Mengurangkan tanda menopouse
❤ Melambatkan penuaan

Special sangat GLA ni, sebab dia ada campuran vitamin E yang membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat.
Hasilnya kulit muka lebih glowing.
.
☎ siti. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleebukitpenaga #shakleetmnjujur #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleetmnmargosa #shakleetnnvillasuria #shakleelavenderheight #shakleesenawang
.
#cyst #hormon #menopouse #melambatkanpenuaan #senggugut #parutdanjeragat


0

Peppermint ginger plus shaklee
ἳfmengandungi 4 bahan herba asli yg akan melegakan dan memberi rasa yang nyaman dalam badan.. Antara bahan yang ada
PUDINA
♥melegakan otot perut,ia mempunyai kesan penenang
♥membantu dalam penghadaman
♥membantu mengurangkan mabuk laut/darat
♥membantu melegakan gastrik,pedih ulu hati dan cirit birit
♥merangsang pengeluaran peluh
♥membantu memelihara pemikiran yg jelas dan meningkatkan fokus  HALIA
★melegakan ketidakselesaan perut dan usus,sakit ketika period,loya dan mual angin ketika mengandung

ἳ3FENNAL(POKOK ADAS)
◆menghilangkan kembung perut,melegakan sakit perut dan melegakan gejala selesema
◆membantu dalam masalah elergi dalam saluran usus ❇ANISE (CEKUR MANIS)
■melegakan masalah pencernaan dan kesakitanketika haid,batuk dan kahak
.
☎ siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleekgpantai #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleeseremban2
.
#setcantik #sakitsendi #lenguhkaki #sakitkepala #buangangin


1

🌹DTX COMPLEX SHAKLEE🌹

Antara fungsi dan kebaikan DTX COMPLEX Shaklee :- » Melindungi hati daripada toksin termasuklah dadah , racun dan bahan kimia. » Sangat membantu dalam merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis. » Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alkohol dan toksin. » Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang. » Membantu melegakan masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema. » Membina semula sel-sel hati dan merangsang pengaliran hempedu. » Kandungan Dandelion dalam Dtx Complex dapat membantu merawat endometriosis. » Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit.

Bnyk kan kelebihan dan kebaikan DTX COMPLEX SHAKLEE ni 😉
.
📲siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa #shakleerasah #shakleeseremban3 #shakleelavenderheight


0

🍀HERB LAX🍀
.
Kebaikan HERB LAX👇👇
.
🍃pembersihan najis yang tersekat
🍃meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
🍃membantu masalah sembelit
🍃tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
🍃mengempiskan perut
🍃ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax?👇
.
🍃pengamal tegar ubat tahan sakit.
🍃mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
🍃mereka yang banyak jerawat
🍃pesakit gout
🍃mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplement
.
Nak dapat harga khas dari saya?
.
Whatsapp sekarang 😉
Your trusted SID👩
📱siti 01123642035
.
🚚Postage seluruh Malaysia
.
Self pickup/delivery / on line
🚗 #shakleemalaysia #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleetmnrasahjaya #shakleesenawang #shakleesikamat #shakleecoralheights #shakleesripulai #paroi #ampangan #shakleetmnkobena #cantik #kurus #hamil #sethamil #shakleemurah #espmurah #espshaklee #alfalfa #alfalfamurah #milkbooster #bengkaksusu #lecithin #herblax #nakkurus #slim #sembelit


0

Ada apa sebenarnya dengan ESP SHAKLEE NI??? Berebut2 orang beli.
Yang dah minum sure rasa puas hati ❤️
Yang dah lama minum, terus jadi distributor shaklee..😍
Best sangat ESP si jantung hati ni .
Ketahui antara kelebihan ESP pujaan hati ramai ni : 👇👇 🌱 ESP sangat sesuai untuk 'milkbooster' kepada ibu-ibu menyusu. Penghasilan susu akan lebih berkhasiat dan berkualiti. Selain itu, ESP membantu ibu menyusu untuk mengawal rasa lapar akibat menyusu 👍
-
🌱 ESP sangat sesuai for those yang nak kurus. Ia membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan. Ia nya sangat-sangat membantu dan berkesan kerana kandungan GI nya yang rendah iaitu 39 sahaja
-
🌱 ESP dapat mencantikkan kulit. Ia membantu memperbaiki sel-sel kulit menjadi lebih sihat serta untuk menggantikan sel-sel yang lama atau rosak
.
🌱 ESP mempunyai protein yang lengkap. Membantu menguatkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut, mencantikkan kulit dan menguatkan otot. Selain itu, ia juga membantu membina tulang yang sihat tanpa osteoporosis
.
🌱 ESP menguatkan rahim. Risiko keguguran akan berkurangan. Ibu mengandung sangat digalakkan mengambil ESP dari seawal kandungan lagi
.
🌱ESP baik untuk masalah gastrik. Selain itu ia juga membantu merawat masalah pedih ulu hati
.
Dapatkan ESP SHAKLEE sekarang!

Siti www.wasap.my/601123642035
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleelavenderheight #shakleetmnmargosa


0

Assalamualaikum and hiii !
.
Saya adalah pengguna yang mengamalkan ESP shaklee. ESP adalah HOT ITEM DEMAND dalam SHAKLEE LOVERS..Tak kira LELAKI atau WANITA pun boleh mengambil ESP sebagai minuman harian... .
.
Ramai dah yang JATUH CINTA dengan ESP ni... sebab 1 CANISTER ESP ni mengandungi 1001 khasiat untuk kesihatan keseluruhan badan tau😍😍😍
.
kenapa saya kata ada 1001 khasiat?
.
🍷 NAK KULIT CANTIK .
✔ESP membantu untuk dapatkan kulit yang CANTIK + ANJAL + GEBU dan LEBIH CERAH.
.
🍷NAK HILANGKAN PARUT
✔ESP membantu menghilangkan masalah PARUT JERAWAT termasuk lah PARUT BERLUBANG.
.
🍷NAK KURUS .
✔ESP mampu MENGAWAL SELERA MAKAN.
.
🍷NAK PUASA
✔ ESP mampu memberi RASA KENYANG YANG LAMA dan MEMBEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI.
.
🍷NAK STABILKAN HORMON .
✔ESP mengandungi kacang soya NON- GMO yang sangat kaya dengan ISOFLAVON yang boleh membantu MEMULIHKAN HORMON WANITA.
.
🍷UNTUK PREGNANT WOMAN .
✔ESP bantu KUATKAN RAHIM dan PEMBENTUKAN OTOT BABY. Protein sangat bagus untuk tumbesaran.
.
🍷UNTUK TAMBAH SUSU
✔ESP membantu memperbanyak AIR SUSU dan susu yang dihasilkan juga BERKHASIAT.
.
🍷UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN
✔ESP dapat menghilangkan STRECH MARK dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERTERUSAN.
.
🍷 NAK BERMASKER
✔ESP boleh dijadikan sebagai MASKER MUKA .
. .
🍷NAK MAINTAIN SIHAT
✔ESP membantu MELENGKAPKAN NUTRIEN yang tak cukup dalam badan kita. .
.
Banyakkan kelebihan ESP ni.1 canistee tahan 2-3 bulan penggunaan tau😍😍😍😍
.
Whatsapp sekarang, saya akan guide anda cara pengambilan ESP dengan betul 😊
.
Your Tusted SID👩
📱siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleesikamat #shakleeseremban2 #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleesenawang #shakleetmnmargosa #shakleetmnwarisanputri #shakleetmnjasmin #shakleelavenderheight #shakleeforestheight #shakleetmnkobena #espshaklee #espshakleemurah #protienshaklee #setpantangshaklee #setbersalinshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia
#milkboostershaklee #gastrik #kulitcantik #jerawat #jerawatbatu #kulitkusam


0

🌹DTX COMPLEX SHAKLEE🌹

Antara fungsi dan kebaikan DTX COMPLEX Shaklee :- » Melindungi hati daripada toksin termasuklah dadah , racun dan bahan kimia. » Sangat membantu dalam merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis. » Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alkohol dan toksin. » Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang. » Membantu melegakan masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema. » Membina semula sel-sel hati dan merangsang pengaliran hempedu. » Kandungan Dandelion dalam Dtx Complex dapat membantu merawat endometriosis. » Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit.

Bnyk kan kelebihan dan kebaikan DTX COMPLEX SHAKLEE ni 😉
.
📲siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa #shakleerasah #shakleeseremban3 #shakleelavenderheight


0

Orang perempuan suka la si botol hijau ni >> GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Siti rekomen sangat GLA ni untuk anda yg ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu.
.
☎ Siti untuk order or click d bio link. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleesikamat
#shakleedesaru
#shakleecoralheights
#shakleesripulai #shakleeseremban2 #shakleetmnrasah #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#glacomplex #senggugut
#pms #shakleeseremban
#sayajualshaklee
#cadangansetshakleebysiti
#wanita
#sayajualonline
#Hormon
#Period


0

VITAMIN E untuk PARUT & JERAGAT! .
.
Satu lagi vitamin yang femes untuk kulit, iaitu VITAMIN E.
.
Kebaikan VITAMIN E untuk kulit:
.
💚Kulit jadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
💚Bantu atasi KULIT KERING, menggelupas
💚Bantu kurangkan KEDUT & GARIS HALUS
💚Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
💚Bantu hilang PARUT dan JERAWAT
💚Bantu kulit yang cepat SUNBURN
💚Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
💚Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
💚Melambatkan proses PENUAAN
.
Untuk JERAGAT, Vitamin E bertindak dengan cara;
.
💘Mencerahkan tona kulit
💘Menegangkan kulit wajah
💘Melancarkan peredaran darah ke wajah .
💘Meningkatkan penulihan sel2 rosak
💘Menghalang penghasilan bintik hitam akibat kena sunburn
💘Meningkatkan proses rejuvenasi kulit
.
.
Preggy mummy yang dah lepas bersalin tu boleh consume vitamin E untuk bantu pudarkan kesan STRECH MARK. Bonus kulit cantik dan tak kering. Untuk LELAKI, vitamin E bagus untuk meningkatkan KUALITI & KUANTITI sperm!
.
Dapatkan BEST PRICE & guide cara makan yang betul dengan,
.
Siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleeseremban2
#shakleeksikamat
#shakleecoralheights
#shakleesripulai
#shakleelavenderheight
#shakleesenawang
#shakleetmnkobena
#shakleetmnmargosa
#sayajualmurah
#shakleeseluruhmalaysia


0

KENAPA HERBAL BLEND SHAKLEE MULITI PURPOSE ?? .
.
Terdapat 4 bahan istimewa dalam #herbalblendcream ni
🍃 Horse Chestnut / Buah berangan
🍃 Buah Sage
🍃 Daun Rosemary
🍃 Yarrow
.
Jom kita lihat apa yang istimewanya 4 bahan yang ada dalam krim ajaib shaklee 😊⤵
.
🔸Horse Chestnut / Buah berangan
Buah ni kita selalu jumpa di Utara Malaysia, biasanya mereka suka disalai dengan biji kopi dan makan . Tetapi ianya mempunyai banyak khasiat dan dijadikan salah satu bahan didalam krim Shaklee ini. Ia membantu melawan tanda-tanda penuaan  pada kulit, ciri-cirinya yang anti radang seperti mengurangkan bengkak, lebam di kulit, dan memperbaiki lebam dan kebiruan pada kulit akibat kapilari darah pecah di bawah kulit.
.
🔸Sage
Herba ini dapat membantu meningkatkan peredaran darah dan merangsang pembaharuan sel-sel. Ianya juga kaya dengan vitamin A dan kalsium serta antioksidannya membantu memerangi radikal bebas pada kulit.
.
🔸Rosemary
Rosemary merupakan sumber zat besi , kalsium, dan vitamin B6 yang menyokong tahap kolagen yang sihat .Disamping itu, ia  kaya dengan mangan dan mineral yang membantu mengurangkan kedutan dan mengelakkan kulit menjadi rosak. Apabila adanya radikal bebas pada kulit kita ia bukan sahaja merosakkan kulit malah membawa kedutan, tona tidak sekata serta kendur.
.
🔸Yarrow
Yarrow ini pula mengandungi bahan anti radang dan anti septik. Di mana, ia dapat memperbaiki tisu yang rosak di dalam badan . Ia boleh dipraktikkan bagi kegunaan luar , menyembuhkan luka , luka terbakar , ulser , alahan kulit  dan juga bengkak.
.
SEBAB ITU LAH IA MULTI PURPOSE 😍
.
Apa jenis masalah kulit InsyaAllah krim ajaib shaklee ni boleh ubat dan atasi.
.
Best kan 😊
.
Maklumat lanjut dan pembelian, boleh whatsapp saya siti www.wasap.my/601123642035 atau klik link di bio
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendmurah #parutdemamcampak #ruamsusu #krimshaklee #tumitkasar #parutjerawat #gatalgatal #gigitnyamuk #parabenfree


0

Carotomax Shaklee selalu dikenali sebagai vitamin untuk MATA ")
.
Mengapa Carotomax ?
.
Mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata sihat, kulit dan membran mukosa.
.
Caratomax Shaklee mengandungi 6 jenis karotena yang diekstrak
dari rangkaian sayuran dan buahan yang kaya dengan sifat antioksidan.
-
🌸Alpha Carotene – untuk penglihatan malam, menjaga kesihatan mata, menghalang degeneragi penglihatan
.
🌸Beta Carotene – memperbaiki kulit, mempercepatkan pemulihan luka, mempertingkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.
.
🌸Lycopene – bersifat antioksida, menghalang penuaan organ, mengurangkan penyakit kelenjar prostat, untuk kesihatan serviks, jantung dan menguatkan sistem imun.
.
🌸Lutien – menyekat katarak, glaucoma, AMD (penyakit macular berkaitan umur).
.
🌸Zeaxanthin – melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya, mengurangkan risiko kanser ovai & payudara termasuk endometrial & serviks.
.
🌸Astaxanthin – pigmen di dalam alga & fitoplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon, tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang tulen dan poten. Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol LDL.
.
📲 siti. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleetmnsripenaga #shakleebukitpenaga #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleetmnjujur #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleetmnmargosa #shakleetmnvillasuria #shakleetmnkobena #shakleelavenderheight #shakleesenawang


0

GLA complex, si kawan baik para wanita.
Kenapa sy ckp gitu?
Sebab, gla complex ni sangat bagus untuk dalaman wanita.

Antara manfaat GLA ni :
❤Melegakan Simptom PMS Dan Senggugut
❤Memudarkan Parut Dan Jeragat
❤Menstabil Kitaran Haid
❤Membantu Meningkatkan Kesuburan
❤Membantu Mengecutkan Cyst
❤Menstabilkan hormon
❤Mengurangkan tanda menopouse
❤ Melambatkan penuaan

Special sangat GLA ni, sebab dia ada campuran vitamin E yang membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat.
Hasilnya kulit muka lebih glowing.
.
☎ siti. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleebukitpenaga #shakleetmnjujur #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleetmnmargosa #shakleetnnvillasuria #shakleelavenderheight #shakleesenawang
.
#cyst #hormon #menopouse #melambatkanpenuaan #senggugut #parutdanjeragat


0

🌹DTX COMPLEX SHAKLEE🌹

Antara fungsi dan kebaikan DTX COMPLEX Shaklee :- » Melindungi hati daripada toksin termasuklah dadah , racun dan bahan kimia. » Sangat membantu dalam merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis. » Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alkohol dan toksin. » Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang. » Membantu melegakan masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema. » Membina semula sel-sel hati dan merangsang pengaliran hempedu. » Kandungan Dandelion dalam Dtx Complex dapat membantu merawat endometriosis. » Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit.

Bnyk kan kelebihan dan kebaikan DTX COMPLEX SHAKLEE ni 😉
.
📲siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa #shakleerasah #shakleeseremban3 #shakleelavenderheight


1

KENAPA HERBAL BLEND SHAKLEE MULITI PURPOSE ?? .
.
Terdapat 4 bahan istimewa dalam #herbalblendcream ni
🍃 Horse Chestnut / Buah berangan
🍃 Buah Sage
🍃 Daun Rosemary
🍃 Yarrow
.
Jom kita lihat apa yang istimewanya 4 bahan yang ada dalam krim ajaib shaklee 😊⤵
.
🔸Horse Chestnut / Buah berangan
Buah ni kita selalu jumpa di Utara Malaysia, biasanya mereka suka disalai dengan biji kopi dan makan . Tetapi ianya mempunyai banyak khasiat dan dijadikan salah satu bahan didalam krim Shaklee ini. Ia membantu melawan tanda-tanda penuaan  pada kulit, ciri-cirinya yang anti radang seperti mengurangkan bengkak, lebam di kulit, dan memperbaiki lebam dan kebiruan pada kulit akibat kapilari darah pecah di bawah kulit.
.
🔸Sage
Herba ini dapat membantu meningkatkan peredaran darah dan merangsang pembaharuan sel-sel. Ianya juga kaya dengan vitamin A dan kalsium serta antioksidannya membantu memerangi radikal bebas pada kulit.
.
🔸Rosemary
Rosemary merupakan sumber zat besi , kalsium, dan vitamin B6 yang menyokong tahap kolagen yang sihat .Disamping itu, ia  kaya dengan mangan dan mineral yang membantu mengurangkan kedutan dan mengelakkan kulit menjadi rosak. Apabila adanya radikal bebas pada kulit kita ia bukan sahaja merosakkan kulit malah membawa kedutan, tona tidak sekata serta kendur.
.
🔸Yarrow
Yarrow ini pula mengandungi bahan anti radang dan anti septik. Di mana, ia dapat memperbaiki tisu yang rosak di dalam badan . Ia boleh dipraktikkan bagi kegunaan luar , menyembuhkan luka , luka terbakar , ulser , alahan kulit  dan juga bengkak.
.
SEBAB ITU LAH IA MULTI PURPOSE 😍
.
Apa jenis masalah kulit InsyaAllah krim ajaib shaklee ni boleh ubat dan atasi.
.
Best kan 😊
.
Maklumat lanjut dan pembelian, boleh whatsapp saya siti www.wasap.my/601123642035 atau klik link di bio
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendmurah #parutdemamcampak #ruamsusu #krimshaklee #tumitkasar #parutjerawat #gatalgatal #gigitnyamuk #parabenfree


0

PAKAR MEMUDARKAN PARUT & MELEMBAPKAN KULIT
.
Apa yang paling bagus utk PARUT????
.
The perfect answer is VITAMIN E SHAKLEE
.
Yang paling best Vitamin E ni ditambah dengan GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lagi khasiatnya khusus untuk kulit yang CANTIK, SIHAT and GLOWING!
.
VITAMIN E bertindak untuk...
✅Mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga untuk awet muda (kulit lebih tegang dan anjal, bertindak sebagai anti-penuaan)
✅Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu
✅Sebagai rawatan semasa PMS dan mengawal simptom Menopause
✅Mengurangkan parut jerawat dan jeragat (juga stretch mark selepas bersalin)
✅Menyembuhkan luka atau kesan lecur dengan lebih cepat (sapu minyak Vitamin E pada bahagian yang luka atau melecur)
✅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki dan juga wanita
✅Kulit dan rambut sihat, menjadi lebih cantik dan lebat
✅Merawat masalah keintiman
✅Merawat masalah seksual lelaki
.
.
✅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
.
Vitamin E sesuai untuk diambil oleh lelaki tau bukan sahaja wanita 😎
.
Untuk info lanjut, whatsapp Siti www.wasap.my/601123642035 atau klik link di bio
.
#shakleeseremban #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleetemiang #shakleemantin #shakleekgpantai #shakleeampangan #paroi #jiboi #senawang #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #suplemenshaklee #vitaminshaklee #vitamineshaklee #pudarkanparut #jeragat #jerawatmerah #kulitglowing #vitamincshaklee #parutjerawat


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


0

GLA complex, si kawan baik para wanita.
Kenapa sy ckp gitu?
Sebab, gla complex ni sangat bagus untuk dalaman wanita.

Antara manfaat GLA ni :
❤Melegakan Simptom PMS Dan Senggugut
❤Memudarkan Parut Dan Jeragat
❤Menstabil Kitaran Haid
❤Membantu Meningkatkan Kesuburan
❤Membantu Mengecutkan Cyst
❤Menstabilkan hormon
❤Mengurangkan tanda menopouse
❤ Melambatkan penuaan

Special sangat GLA ni, sebab dia ada campuran vitamin E yang membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat.
Hasilnya kulit muka lebih glowing.
.
☎ siti. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleebukitpenaga #shakleetmnjujur #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleetmnmargosa #shakleetnnvillasuria #shakleelavenderheight #shakleesenawang
.
#cyst #hormon #menopouse #melambatkanpenuaan #senggugut #parutdanjeragat


0

Ada apa sebenarnya dengan ESP SHAKLEE NI??? Berebut2 orang beli.
Yang dah minum sure rasa puas hati ❤️
Yang dah lama minum, terus jadi distributor shaklee..😍
Best sangat ESP si jantung hati ni .
Ketahui antara kelebihan ESP pujaan hati ramai ni : 👇👇 🌱 ESP sangat sesuai untuk 'milkbooster' kepada ibu-ibu menyusu. Penghasilan susu akan lebih berkhasiat dan berkualiti. Selain itu, ESP membantu ibu menyusu untuk mengawal rasa lapar akibat menyusu 👍
-
🌱 ESP sangat sesuai for those yang nak kurus. Ia membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan. Ia nya sangat-sangat membantu dan berkesan kerana kandungan GI nya yang rendah iaitu 39 sahaja
-
🌱 ESP dapat mencantikkan kulit. Ia membantu memperbaiki sel-sel kulit menjadi lebih sihat serta untuk menggantikan sel-sel yang lama atau rosak
.
🌱 ESP mempunyai protein yang lengkap. Membantu menguatkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut, mencantikkan kulit dan menguatkan otot. Selain itu, ia juga membantu membina tulang yang sihat tanpa osteoporosis
.
🌱 ESP menguatkan rahim. Risiko keguguran akan berkurangan. Ibu mengandung sangat digalakkan mengambil ESP dari seawal kandungan lagi
.
🌱ESP baik untuk masalah gastrik. Selain itu ia juga membantu merawat masalah pedih ulu hati
.
Dapatkan ESP SHAKLEE sekarang!

Siti www.wasap.my/601123642035
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesarhu #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleetmnkobena #shakleelavenderheight #shakleetmnmargosa


0

VIVIX SHAKLEE MEMPUNYAI 1001 KEBAIKAN DAN KEAJAIBAN😎😎 Kalau nak bercerita berkenaan VIVIX SHAKLEE ni..3 hari 2 malam pun belum tentu habis.! Sebab! terlalu banyak KEBAIKAN dan KEBERKESANAN nyaa! ✅Ada orang kulit muka kusam berjerawat, senang cerita ada masalah kulit yang teruk,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus cantik.. ✅Ada orang badan GEMUK payah nak kurus2,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus dapat badan langsing ramping.. ✅Ada orang STROKE tak bole jalan,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus bole jalan dan teruskan kehidupan seperti sediakala.. ✅Ada orang TEKANAN DARAH TINGGI susah nak kawal,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus tekanan darah jadi stabil. ✅Ada orang bacaan KENCING MANIS tinggi melangit,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus dapar bacaan gula yang normal.. ✅Ada orang disahkan doctor ada block di JANTUNG,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus sihat jantung tanpa jalani any operation. ✅Ada orang atas faktor umur dapat sakit SENDI tanpa dapat dikawal dan pergerakan terkawal, lepas consume VIVIX SHAKLEE terus baik dan bole lakukan riadah sihat seperti biasa.. ✅Ada orang ikhtiar 4-5 tahun untuk HAMIL, consume VIVIX SHAKLEE terus disahkan pregnant baby twin lagi.. ✅Ada orang buat any type of OPERATION or CZER,consume VIVIX SHAKLEE terus baik pulih luka dengan cantik tanpa kesan parut.

Ada macam2 lagi kebaikan VIVIX SHAKLEE ni., nak huraikan satu-satu mahu makan 100 page..makooiii..!😱 Paling best sekali VIVIX SHAKLEE ni boleh tahan sampai 2 BULAN penggunaan,berbaloi sangat dengat HARGANYAA!! Marilah kita sama2 hidup dalam keadaan SIHAT,CANTIK,LANGSING dan BAHAGIA selalu..DUNIA dan AKHIRAT!!😍
.
☎siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleesikamat #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa


0

🌹HERBAL BLEND KRIM🌹

Fungsi Herbal Blend Krim :- 🌼Melembutkan kulit / tumit kasar
🌼Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌼Menghilangkan luka dan merawat eczema
🌼Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🌼Merawat kulit gatal
🌼Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌼Losyen harian untuk kulit kering
🌼Krim urut badan lenguh
🌼Merawat kesan luka melecur 🌼Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
.
Untuk info atau order. Sila klik 👇
📲 Siti
📲www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleesikamat #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleedesaru #shakleetmnjujur #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#kulitkering #kulitkusam #ekzema #kurapsusu #tumitmerekah


1

KENAPA HERBAL BLEND SHAKLEE MULITI PURPOSE ?? .
.
Terdapat 4 bahan istimewa dalam #herbalblendcream ni
🍃 Horse Chestnut / Buah berangan
🍃 Buah Sage
🍃 Daun Rosemary
🍃 Yarrow
.
Jom kita lihat apa yang istimewanya 4 bahan yang ada dalam krim ajaib shaklee 😊⤵
.
🔸Horse Chestnut / Buah berangan
Buah ni kita selalu jumpa di Utara Malaysia, biasanya mereka suka disalai dengan biji kopi dan makan . Tetapi ianya mempunyai banyak khasiat dan dijadikan salah satu bahan didalam krim Shaklee ini. Ia membantu melawan tanda-tanda penuaan  pada kulit, ciri-cirinya yang anti radang seperti mengurangkan bengkak, lebam di kulit, dan memperbaiki lebam dan kebiruan pada kulit akibat kapilari darah pecah di bawah kulit.
.
🔸Sage
Herba ini dapat membantu meningkatkan peredaran darah dan merangsang pembaharuan sel-sel. Ianya juga kaya dengan vitamin A dan kalsium serta antioksidannya membantu memerangi radikal bebas pada kulit.
.
🔸Rosemary
Rosemary merupakan sumber zat besi , kalsium, dan vitamin B6 yang menyokong tahap kolagen yang sihat .Disamping itu, ia  kaya dengan mangan dan mineral yang membantu mengurangkan kedutan dan mengelakkan kulit menjadi rosak. Apabila adanya radikal bebas pada kulit kita ia bukan sahaja merosakkan kulit malah membawa kedutan, tona tidak sekata serta kendur.
.
🔸Yarrow
Yarrow ini pula mengandungi bahan anti radang dan anti septik. Di mana, ia dapat memperbaiki tisu yang rosak di dalam badan . Ia boleh dipraktikkan bagi kegunaan luar , menyembuhkan luka , luka terbakar , ulser , alahan kulit  dan juga bengkak.
.
SEBAB ITU LAH IA MULTI PURPOSE 😍
.
Apa jenis masalah kulit InsyaAllah krim ajaib shaklee ni boleh ubat dan atasi.
.
Best kan 😊
.
Maklumat lanjut dan pembelian, boleh whatsapp saya siti www.wasap.my/601123642035 atau klik link di bio
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleesenawang #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendmurah #parutdemamcampak #ruamsusu #krimshaklee #tumitkasar #parutjerawat #gatalgatal #gigitnyamuk #parabenfree


0

VIVIX SHAKLEE MEMPUNYAI 1001 KEBAIKAN DAN KEAJAIBAN😎😎 Kalau nak bercerita berkenaan VIVIX SHAKLEE ni..3 hari 2 malam pun belum tentu habis.! Sebab! terlalu banyak KEBAIKAN dan KEBERKESANAN nyaa! ✅Ada orang kulit muka kusam berjerawat, senang cerita ada masalah kulit yang teruk,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus cantik.. ✅Ada orang badan GEMUK payah nak kurus2,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus dapat badan langsing ramping.. ✅Ada orang STROKE tak bole jalan,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus bole jalan dan teruskan kehidupan seperti sediakala.. ✅Ada orang TEKANAN DARAH TINGGI susah nak kawal,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus tekanan darah jadi stabil. ✅Ada orang bacaan KENCING MANIS tinggi melangit,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus dapar bacaan gula yang normal.. ✅Ada orang disahkan doctor ada block di JANTUNG,lepas consume VIVIX SHAKLEE terus sihat jantung tanpa jalani any operation. ✅Ada orang atas faktor umur dapat sakit SENDI tanpa dapat dikawal dan pergerakan terkawal, lepas consume VIVIX SHAKLEE terus baik dan bole lakukan riadah sihat seperti biasa.. ✅Ada orang ikhtiar 4-5 tahun untuk HAMIL, consume VIVIX SHAKLEE terus disahkan pregnant baby twin lagi.. ✅Ada orang buat any type of OPERATION or CZER,consume VIVIX SHAKLEE terus baik pulih luka dengan cantik tanpa kesan parut.

Ada macam2 lagi kebaikan VIVIX SHAKLEE ni., nak huraikan satu-satu mahu makan 100 page..makooiii..!😱 Paling best sekali VIVIX SHAKLEE ni boleh tahan sampai 2 BULAN penggunaan,berbaloi sangat dengat HARGANYAA!! Marilah kita sama2 hidup dalam keadaan SIHAT,CANTIK,LANGSING dan BAHAGIA selalu..DUNIA dan AKHIRAT!!😍
.
☎siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleesikamat #shakleecoralheight #shakleesripulai #shakleetmnkobena #shakleetmnmargosa


0