#shakleetmnrasah

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleesenawang#shakleetmnrasah#shakleesikamat#shakleesripulai#shakleecoralheights#shakleeseremban2#shakleeparoi#shakleedesaru#shakleejiboi#sayajualshaklee#shakleekgpantai#shakleeampangan#kanser#BCOMPLEX#Bersalin#ibuberpantang#hamil#ibumengandung#Anemia#asidfolik#shakleeseremban3#shaklee

Hashtags #shakleetmnrasah for Instagram

Orang perempuan suka la si botol hijau ni >> GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Siti rekomen sangat GLA ni untuk anda yg ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu.
.
☎ Siti untuk order or click d bio link. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleesikamat
#shakleedesaru
#shakleecoralheights
#shakleesripulai #shakleeseremban2 #shakleetmnrasah #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#glacomplex #senggugut
#pms #shakleeseremban
#sayajualshaklee
#cadangansetshakleebysiti
#wanita
#sayajualonline
#Hormon
#Period


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


0

Orang perempuan suka la si botol hijau ni >> GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Siti rekomen sangat GLA ni untuk anda yg ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu.
.
☎ Siti untuk order or click d bio link. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleesikamat
#shakleedesaru
#shakleecoralheights
#shakleesripulai #shakleeseremban2 #shakleetmnrasah #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#glacomplex #senggugut
#pms #shakleeseremban
#sayajualshaklee
#cadangansetshakleebysiti
#wanita
#sayajualonline
#Hormon
#Period


1

Orang perempuan suka la si botol hijau ni >> GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Siti rekomen sangat GLA ni untuk anda yg ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu.
.
☎ Siti untuk order or click d bio link. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleesikamat
#shakleedesaru
#shakleecoralheights
#shakleesripulai #shakleeseremban2 #shakleetmnrasah #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#glacomplex #senggugut
#pms #shakleeseremban
#sayajualshaklee
#cadangansetshakleebysiti
#wanita
#sayajualonline
#Hormon
#Period


0

Assalamualaikum cust ernieon9
.
Dh lama x up psl Shaklee... Disini Siti nak share rahsi PM kita kekal sihat sehingga kini... Rupa2nya Tun M pun mengamalkan supplement Shaklee.. X sangka kan.. X caya? Leh google. Malah ramai juga artis yg ambil supplement Shaklee untuk kekal sihat, cantik n awet muda. X yah nk cucuk sana sini... .
Nak order? pm/dm/wsp saya
☎️siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseluruhmalaysia #shakleemantin #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleekgsgpenchala #shakleekgpantaiseremban #shakleetmnrasah #shakleetmnkobena #shakleetmnwarisanputri


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


0

Cerita semalam. Beli barang tuk cust "set slimming shaklee"
.
Terima kasih aisyah kerana percaya pada akk n soping supplement shaklee..
.
Nak order? Boleh wasap saya Siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesenawang #shakleeseremban3 #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleemantin #shakleesikamat #shakleetmnwarisanputri #shakleetmnrasah #shakleeampangan


2

Salam Ramadhan bagi semua umat islam.
.
Jom dapatkan set berpuasa shaklee...
.
Hubungi/dm/pm/wsp saya Siti @ click d bio link
www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleemantin #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleesikamat #shakleecoralheights #shakleetmnwarisanputri #shakleetmnrasah #shakleetmnkobena


0

Kenapa Mealshake Shaklee?
.
💚Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
💚Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 💚Sesuai untuk seisi keluarga
💚Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
💚Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
💚MealShakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
💚Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
💚Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
💚Meningkatkan selera makan anak
💚Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.
💚Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
💚Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti
💚sesuai utk anak2 yang mula nak belajar berpuasa nanti. .
.
☎️siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleemantin #shakleebahau #shakleesikamat #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleetmnrasah #shakleetmnkobena #shakleetmnwarisanputri #shakleeseluruhmalaysia #shakleekgsgpenchala


0

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE ✅merupakan antara supplement terbaik yg pernah dihasilkan oleh shaklee untuk membantu membekalkan tenaga berpanjangan bagi mereka yang mengamalkannya

Siapa yang boleh ambil performance drink? ✅atlit
✅orang berpuasa (ambil waktu berbuka)
✅ibu mengandung
✅ibu menyusu
✅pelajar
✅tiada selera makan
✅cirit birit *baby bawah umur 2 bulan tak boleh amik pd ✅Performance Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (Human-powered Flight Programme). ✅Performance Shaklee merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. ✅Melalui perkakasan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang PALING JAUH, iaitu 72 batu dan rekod itu masih kekal hingga kini.

Apa yang specialnya PD ni? 🤔 ✅kurang gula dan tidak bergas ✅tiada kolestrol ✅tidak mengandungi bahan pengawet, bahan tiruan atau pewarna tambahan ✅mempunyai kepekatan karbo yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap utk kekalkan paras gula dalam darah ✅dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu cepatkan penyerapan air/cecair (elektrolit) didalam tubuh ✅Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh

PROMO MAY !
*Performance Drink Orange Shaklee*
BUY 2 LESS 10%
.
☎️siti www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleesikamat #shakleewarisanputri #shakleetmnmargosa #shakleetmnkobena #shakleetmnrasah #shakleelavenderheights #shakleemantin


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


0

Pandangan saya, 🌹VIVIX🌹 adalah Supplement Shaklee yang sangatttt berbaloi untuk beli jika korang yang jenis nak jaga kesihatan secara Menyeluruh & awet muda & tak nak ambil banyakkk vitamin 😊
-
Kenapa PILIH VIVIX ?
Vivix ni sgt bagus sbb dia PERBAHARUI sel yg dah rosak.
Ingredient dalam Vivix sangat lah BERNILAI cthnya ada Buah Anggur Muscadin yang nilainya 1 biji RM100++ yang mengandungi Tinggi Antioksidan & Resveratrol yg tinggi 😍
-
Sebab tu la ramai ambil vivix ni utk KURUS, ANTI AGING, DIABETES, KANSER tahap awal, nak BERHENTI MEROKOK, KESUBURAN dan mcm2 lagi. Multifunction kan? 😊
.
❀ Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat
❀ Penting dalam pencegahan penyakit2 degeneratif
❀ Membantu menghalang kanser
❀ Mengurangkan risiko sakit jantung
❀ Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
❀ Menyokong kesihatan sendi
❀ Mengurangkan insiden bg penyakit Alzheimer
❀ Membantu dalam mengurangkan berat badan
❀ Meningkatkan sistem imun
❀ Menyokong kesihatan mata
❀ Menyokong kesihatan menyeluruh
❀ Memperbaiki tenaga sel dan dna
❀ Membantu meningkatkan fungsi otak
❀ Boleh mengurangkan ketagihan merokok. Rokok menjadi PAHIT
❀ Melindungi jantung
❀ Merencat sel kanser dari menjadi semakin serious
❀ Merawat masalah kencing manis
.
Untuk ORDER & PERTANYAAN:
.
📲 Siti. www.wasap.my/601123642035
.
🔴 Whatsapp for fast respond! 😍
.
🚚 POS SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleekgpantai #shakleeparoi #shakleetmnrasah #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


0

Anda ada masalah kencing tak lawas?
.
Kerap ke toilet?
.
Call, wsp, dm sy Siti
www.wasap.ny/601123642035 @ click d bio sy.
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesenawang #shakleecoralheight #shakleesripulai #shaleeparoi #shakleetmnkobena #shakleetmnrasah #shakleelavenderheight #shakleesenawang


0

Orang perempuan suka la si botol hijau ni >> GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Siti rekomen sangat GLA ni untuk anda yg ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu.
.
☎ Siti untuk order or click d bio link. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleesikamat
#shakleedesaru
#shakleecoralheights
#shakleesripulai #shakleeseremban2 #shakleetmnrasah #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#glacomplex #senggugut
#pms #shakleeseremban
#sayajualshaklee
#cadangansetshakleebysiti
#wanita
#sayajualonline
#Hormon
#Period


0

Pandangan saya, 🌹VIVIX🌹 adalah Supplement Shaklee yang sangatttt berbaloi untuk beli jika korang yang jenis nak jaga kesihatan secara Menyeluruh & awet muda & tak nak ambil banyakkk vitamin 😊
-
Kenapa PILIH VIVIX ?
Vivix ni sgt bagus sbb dia PERBAHARUI sel yg dah rosak.
Ingredient dalam Vivix sangat lah BERNILAI cthnya ada Buah Anggur Muscadin yang nilainya 1 biji RM100++ yang mengandungi Tinggi Antioksidan & Resveratrol yg tinggi 😍
-
Sebab tu la ramai ambil vivix ni utk KURUS, ANTI AGING, DIABETES, KANSER tahap awal, nak BERHENTI MEROKOK, KESUBURAN dan mcm2 lagi. Multifunction kan? 😊
.
❀ Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat
❀ Penting dalam pencegahan penyakit2 degeneratif
❀ Membantu menghalang kanser
❀ Mengurangkan risiko sakit jantung
❀ Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
❀ Menyokong kesihatan sendi
❀ Mengurangkan insiden bg penyakit Alzheimer
❀ Membantu dalam mengurangkan berat badan
❀ Meningkatkan sistem imun
❀ Menyokong kesihatan mata
❀ Menyokong kesihatan menyeluruh
❀ Memperbaiki tenaga sel dan dna
❀ Membantu meningkatkan fungsi otak
❀ Boleh mengurangkan ketagihan merokok. Rokok menjadi PAHIT
❀ Melindungi jantung
❀ Merencat sel kanser dari menjadi semakin serious
❀ Merawat masalah kencing manis
.
Untuk ORDER & PERTANYAAN:
.
📲 Siti. www.wasap.my/601123642035
.
🔴 Whatsapp for fast respond! 😍
.
🚚 POS SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleekgpantai #shakleeparoi #shakleetmnrasah #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes


0

Pandangan saya, 🌹VIVIX🌹 adalah Supplement Shaklee yang sangatttt berbaloi untuk beli jika korang yang jenis nak jaga kesihatan secara Menyeluruh & awet muda & tak nak ambil banyakkk vitamin 😊
-
Kenapa PILIH VIVIX ?
Vivix ni sgt bagus sbb dia PERBAHARUI sel yg dah rosak.
Ingredient dalam Vivix sangat lah BERNILAI cthnya ada Buah Anggur Muscadin yang nilainya 1 biji RM100++ yang mengandungi Tinggi Antioksidan & Resveratrol yg tinggi 😍
-
Sebab tu la ramai ambil vivix ni utk KURUS, ANTI AGING, DIABETES, KANSER tahap awal, nak BERHENTI MEROKOK, KESUBURAN dan mcm2 lagi. Multifunction kan? 😊
.
❀ Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat
❀ Penting dalam pencegahan penyakit2 degeneratif
❀ Membantu menghalang kanser
❀ Mengurangkan risiko sakit jantung
❀ Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
❀ Menyokong kesihatan sendi
❀ Mengurangkan insiden bg penyakit Alzheimer
❀ Membantu dalam mengurangkan berat badan
❀ Meningkatkan sistem imun
❀ Menyokong kesihatan mata
❀ Menyokong kesihatan menyeluruh
❀ Memperbaiki tenaga sel dan dna
❀ Membantu meningkatkan fungsi otak
❀ Boleh mengurangkan ketagihan merokok. Rokok menjadi PAHIT
❀ Melindungi jantung
❀ Merencat sel kanser dari menjadi semakin serious
❀ Merawat masalah kencing manis
.
Untuk ORDER & PERTANYAAN:
.
📲 Siti. www.wasap.my/601123642035
.
🔴 Whatsapp for fast respond! 😍
.
🚚 POS SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleekgpantai #shakleeparoi #shakleetmnrasah #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes


1

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


1

Pandangan saya, 🌹VIVIX🌹 adalah Supplement Shaklee yang sangatttt berbaloi untuk beli jika korang yang jenis nak jaga kesihatan secara Menyeluruh & awet muda & tak nak ambil banyakkk vitamin 😊
-
Kenapa PILIH VIVIX ?
Vivix ni sgt bagus sbb dia PERBAHARUI sel yg dah rosak.
Ingredient dalam Vivix sangat lah BERNILAI cthnya ada Buah Anggur Muscadin yang nilainya 1 biji RM100++ yang mengandungi Tinggi Antioksidan & Resveratrol yg tinggi 😍
-
Sebab tu la ramai ambil vivix ni utk KURUS, ANTI AGING, DIABETES, KANSER tahap awal, nak BERHENTI MEROKOK, KESUBURAN dan mcm2 lagi. Multifunction kan? 😊
.
❀ Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat
❀ Penting dalam pencegahan penyakit2 degeneratif
❀ Membantu menghalang kanser
❀ Mengurangkan risiko sakit jantung
❀ Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
❀ Menyokong kesihatan sendi
❀ Mengurangkan insiden bg penyakit Alzheimer
❀ Membantu dalam mengurangkan berat badan
❀ Meningkatkan sistem imun
❀ Menyokong kesihatan mata
❀ Menyokong kesihatan menyeluruh
❀ Memperbaiki tenaga sel dan dna
❀ Membantu meningkatkan fungsi otak
❀ Boleh mengurangkan ketagihan merokok. Rokok menjadi PAHIT
❀ Melindungi jantung
❀ Merencat sel kanser dari menjadi semakin serious
❀ Merawat masalah kencing manis
.
Untuk ORDER & PERTANYAAN:
.
📲 Siti. www.wasap.my/601123642035
.
🔴 Whatsapp for fast respond! 😍
.
🚚 POS SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesikamat #shakleedesaru #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleekgpantai #shakleeparoi #shakleetmnrasah #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes


2

Orang perempuan suka la si botol hijau ni >> GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Siti rekomen sangat GLA ni untuk anda yg ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu.
.
☎ Siti untuk order or click d bio link. www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban
#shakleesikamat
#shakleedesaru
#shakleecoralheights
#shakleesripulai #shakleeseremban2 #shakleetmnrasah #shakleeparoi #shakleejiboi #shakleeampangan #shakleesenawang
.
#glacomplex #senggugut
#pms #shakleeseremban
#sayajualshaklee
#cadangansetshakleebysiti
#wanita
#sayajualonline
#Hormon
#Period


0

Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-ada ASID FOLIK, bantu cegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang
.
.
Untuk order boleh klik link di bio atau wsp www.wasap.my/601123642035 Siti
.
#shakleesikamat #shakleedesaru #shakleeseremban #shakleecoralheights #shakleesripulai #shakleejiboi #shakleeparoi #shakleesenawang #shakleekgpantai #shakleetmnrasah
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#BCOMPLEX
#asidfolik
#Anemia
#ibumengandung
#hamil
#ibuberpantang
#Bersalin


2

The end of the page