#sis

Instagram photos and videos

#sis#family#love#photooftheday#sisters#life#siblings#happy#familytime#fam#brothers#cute#sister#brother#bro#related#kids#fun#mother#children#mom#father#smile#dad#instagood#thanksgiving#tagsforlikes#thebest#blessed#texas#streetphoto#blackwhite#missionbeach#yalnızlık#fujifilmxt1#roommates#princesses#objektifimden

Hashtags #sis for Instagram

thankful #sis 🌟🌟🌟🌟🌟🌟


0

ᴍᴏsᴛ ᴏғ ᴍʏ ғʀɪᴇɴᴅs ᴀɴᴅ ғᴀᴍɪʟʏ ᴀʀᴇ ғᴜʀʀʏ. #sis #precious #pioneertown

Pioneertown, California
0

Exactly 24hrs trip, #sis love 😍, 5th Shakti peeta, #jogulambatemple🙏

Jogulamba Temple, Alampur
0

Pretty damn thankful for sister! Been my best friend since day 1! Love you! #sis #family #day1 #killenit #forlife


0

Thanksgiving with my other babies that I am so grateful for!! #sis#nieces#nephew❤️❤️❤️❤️

Portland, Oregon
0

semoga semua menjadi keluarga sakina mawadah warohmah untuk semua. terutama yang di tengah.
yg kanan baru beginer dan yg kiri sudah pro. hahaha
tercyduk sudah menikah semua.
.
.
.
#family #fam #mom #dad #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun#samawa #

Tentrem Hotel-Yogyakarta
1

值得熱鬧的夜晚,
一瓶白酒,
一箱百威,
兩個女人,
美麗的酒意。
#sis#life


1

🐼🐼🐼

Morning
早起來杯自釀梅酒真的是滿溫暖的
自從好姐妹各個都嫁人後其實要相聚的時間真的變得好少好少
但唯一感動的是即使沒有很常的通電話聯繫見面依然還是會默默關心對方的近況
謝謝好姐妹男友的臨時邀約才讓這次的行程圓滿
只能說她男友也太有心了
竟然各個拜訪打電話邀約我們嚇壽星
有點突然有點臨時但也要謝謝自己忘了帶鑰匙出門所以索性放假ㄧ日
ㄧ切的ㄧ切也太突然了吧哈哈哈
好久沒有這樣出去玩這樣女人心事
好懷念以前我們ㄧ起唸書ㄧ起瘋的日子
現在大家不是帶小孩不然就是婚姻束縛
希望下次的見面
我們可以有不ㄧ樣的火花
也希望我們以前ㄧ直在說的出國啊或是來個忘記老公忘記男友的行程能夠有如願成行的ㄧ天哈哈哈
最後祝可愛的壽星生日快樂永遠幸福喔😍❤️
#morning#birthday#sis#forever


2

Pink lady body perfection:
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? "
.
Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍
.
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain !
admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘

haa sooooo
yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis 👇🏼 "PL" KE 0142261360
"PL" KE 0142261360
"PL" KE 0142261360

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual


0