#sitiafiyaah

Instagram photos and videos

#bajunakbranded#bajumurah#laraalana#igshopmalaysia#bajukurung#jubah_trendy#bazarpaknil#bajuraya#bajuraya2018#promosijubah#trustedseller#bujibu#sayajualmurah#sayajual#dropship#jubahbawahRM100#SitiAfiyaah#sale#gerobokakhwat#womenclothing#kebaya#promosibaju#bajukurungmoden#kurta#bajumelayu#blouse#shantik

Hashtags #sitiafiyaah for Instagram

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

Nissa

1pcs - RM65 Free Postage
2pcs - RM120 Free Postage
3pcs - RM150 Free Postage ——————————————
CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. .
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? .
>> PAKEJ “JATUH CINTA”
3 pcs RM 150 je tau (Freepostage) 😱 >> PAKEJ “SAYANG”
2 pcs RM RM 120 >>> PAKEJ “SUKA SUKA”
1 pcs RM 65

#kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉 HARGA PENGENALAN🎉
Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉 HARGA PENGENALAN🎉
Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉 HARGA PENGENALAN🎉

Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉 HARGA PENGENALAN🎉
Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


3

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉 HARGA PENGENALAN🎉

Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉 HARGA PENGENALAN🎉
Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


3

NEW RELEASE🌹
NEW RELEASE 🌹

MASIH PANAS LAGI NI 🔥🔥🔥 PRIMADONNA STYLE KEBARUNG
( ALA ALA WANITA MELAYU TERAKHIR🤪

CIRI CIRI PRIMADONNA STYLE KEBARUNG🌹 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 👍🏻ADA 6 WARNA LETOPS2 gituw ya💋
👇🏻👇🏻👇🏻 👒PD1 DARK PURPLE 👒PD2 DARK PLUM
👒PD3 MEROON WINE 👒PD4 BLUE BLACK 👒PD5 BLUE GREY
👒PD6 SOFT LILAC 🌹BAJU
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀material Como Crape
🎀cutting lose
🎀zip bf 🎀mempunyai pesak MODEN
🎀tangan lepas easy wudhuk 🌹KAIN
👇🏻👇🏻👇🏻 🎀 kain full getah 🎀 kain lipat depan ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ❣PRIMADONNA STYLE KEBARUNG❣ 💵Harga Pergenalan 😱
Dari 3/11-10/11 🎉
HARGA PENGENALAN🎉

Cust :RM 80sm ,RM85 mss

Harga Asal 👇🏻 Retail
RM 85sm ,RM90ss

Borong Min 6pcs
RM75sm , RM80ss

ALL FREE POSTAGE ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ #kebaya #bajukurungmoden #sale
#bajukurung #jubah_trendy #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

9014# WRAP DRESS

RM60
POSTAGE RM8SM/10SWK/11SBH

MATERIAL : COMO CREPE
(FREE ACCESSORIES)
SHOULDER : 15 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9 '' SLEEVE : 22 '' LENGTH : 137CM
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#kurta #bajumelayu #bajukurung #jubah_trendy #blouse #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

9014# WRAP DRESS

RM60
POSTAGE RM8SM/10SWK/11SBH

MATERIAL : COMO CREPE
(FREE ACCESSORIES)
SHOULDER : 15 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9 '' SLEEVE : 22 '' LENGTH : 137CM
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#kurta #bajumelayu #bajukurung #jubah_trendy #blouse #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

[[ TERBARU ]] DRESS NADINE wajib dimiliki!! 💐Kualiti material premium crepe sgt selesa dipakai, less iron, tahan lasak, lembut dan beralun 💐Nursing dan wudhu friendly dengan kemasan zip sorok, sangat sesuai utk semua wanita 💐Kemasan butang salut yg sgt eksklusif dijahit kemas pada baju menampakkan mewah dan seri pada pemakai 💐Poket sorok di lapisan dalam baju memudahkan simpan barang kecil 💐Rekaaan 2 lapisan dengan kombinasi warna yang memukau mata memandang, pastinya tampak lain dari yg lain. 💐Rekaan unik menampakkan seperti kurung namun ia sebenarnya dress yang beri efek kurus 💐Memang sangat berbaloi untuk dimiliki kerana kami melancarkan
Harga pengenalan hanya RM119 sahaja percuma pos ke Semenanjung, tambah rm5 pos ke Sabah Sarawak

Promosi ini berlangsung hingga 5 November sahaja

Selepas itu harga menjadi RM129 termasuk postage ke Semenanjung, add rm5 ke SS

Jangan lepaskan peluang, stok sangat limited! * Model menggayakan saiz S, tinggi 163cm heel 4 inci * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin * Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh, butang spare masih ada dan tag masih elok ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sehingga 5 november
Rm125 inc pos ke SM, SS add rm5

Selepas 5 nov,
Rm135 inc pos ke SM, SS Add rm5

#kurta #bajumelayu #bajukurung #jubah_trendy #blouse #promosibaju #bajuraya #bajuraya2018 #promosijubah #SitiAfiyaah #bujibu #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0