#sitikhadijah

Instagram photos and videos

#sitikhadijah#SitiKhadijah#telekungmurah#MajalahJelita#Jelita2019#HerInspirasi#SKDahSedekad#HadiahHebat#BidadariTanpaSayap#MayaIris#KontraYangMenyatukan#RehanMakhtar#EzzaMysara#Bayang#Sugar#KepadaDiaDenganCinta#NamakuKhadijah#Marissa#telekung#SyuAriani#AkulahSiHeroin#SeindahTujuhWarnaPelangi#CintaKedua

Hashtags #sitikhadijah for Instagram

Kualiti yang perlu ada pada wanita yang berjiwa kental dan padu...
[S] sentiasa positif dalam apa jua situasi dihadapi
[I] ikhlas melakukan sesuatu tindakan tanpa balasan
[T] teguh pendirian dalam membuat sebarang keputusan
[I] iman yang teguh dan matlamat hidup yang jelas .
[K] keyakinan diri dan keberanian dalam diri yang tinggi .
[H] husnudzon dalam setiap sudut pandangan
[A] amat susah untuk berputus asa bagi melaksanakan sesuatu perkara
[D] daya usaha dan beriltizam bagi menjadikan diri lebih baik
[I] ikhtiar dalam diri supaya segala dilakukan akan berhasil suatu hari nanti
[J] jaga maruah walaupun dimana jua berada
[A] amat menghargai dan terlalu mencintai dirinya sendiri .
[H] hati-hati dalam sebarang tindakan yang dilakukan

#Repost @majalahjelita
• • • • • •
#Repost @majalahjelita
• • • • • •
Siti Khadijah meraikan ulangtahun ke-10 sebagai jenama gaya hidup Muslim yang terulung! Sempena ulangtahun ini, Jelita ingin menawarkan hadiah eksklusif buat anda.

Apa anda perlukan adalah repost gambar dan kapsyen ini. Kongsikan kualiti yang perlu ada pada wanita yang berjiwa kental dan padu.

Pastikan akaun Instagram anda tidak private supaya senang kami mahu memilih pemenang.

Jangan terlepas peluang keemasan ini!! Tempoh peraduan: 22 Mac 2019 – 5 April 2019

#MajalahJelita #Jelita2019 #HerInspirasi #SitiKhadijah #SKDahSedekad #HadiahHebat #HadiahJelita #majalahjelita


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 #3DAYSTOGO 🔥🔥🔥
.
Tajuk: Memori Inara
Penulis: Novelis Sara Aisha
Harga: RM30.00 (Semenanjung) // RM33.00 (Sabah & Sarawak)
.
Cinta itu seperti pedang dua mata. Bisa melindungi, juga melukai. ********************************
“I’m your husband.” Semuanya bermula dengan pengakuan itu. Aku tiba-tiba menjadi isteri kepada Gibran Lutfi, lelaki yang tidak pernah aku kenal seumur hidup aku. Kata mereka, kami pasangan pencinta sejati. Sanggup mempertaruhkan nyawa demi satu sama lain. Kegilaan apa ini? Aku cuma ada tunang. Dan tunang itu bukanlah seorang Gibran Lutfi. “Ara kehilangan memori empat tahun ini.” Hilang ingatan? Drama apa yang sedang mereka main? Aku tidak percaya! Tetapi sayang, itulah hakikatnya. Aku tidak ingat apa yang berlaku sejak empat tahun yang lalu. Kata mereka lagi, semuanya gara-gara sebuah kemalangan.
Namun…

Benarkah ada kemalangan yang berlaku? Kenapa aku seringkali dihantui mimpi-mimpi menakutkan? Kenapa aku seringkali mendengar suara-suara aneh? Dan juga, kenapa aku selalu nampak dia berlumuran dengan darah? “Aku nak kau mati.” - Dia “Darah dibayar dengan darah. Nyawa dibayar dengan nyawa.” - Gibran

Semakin aku cari kebenaran, semakin aku buntu. Apatah lagi, bila hati mula berdetak aneh. Melihat lelaki itu sahaja, sudah mampu membuatkan aku senyum sendiri. “How do you feel?”
“Macam orang kena kahwin paksa.”
“Then, you will fall for me.”
“Huh?”
“Dalam drama kahwin paksa, hero-heroin selalu ended up jatuh cinta dan live happily ever after, kan?” Mampukah kami betul-betul live happily ever after, bila aku dikelilingi rahsia demi rahsia? Pembohongan demi pembohongan? Kata Gibran, demi melindungiku. Tetapi, daripada siapa? Apa yang sudah berlaku dalam empat tahun ini? Dan kenapa pula, ada tangan yang mahu mencabut nyawaku?

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #SaraAisha #Tebus #HanaIlhami #CikYahDanEncikLias #Airisz #karyaseni


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 #3DAYSTOGO 🔥🔥🔥
.
Tajuk: Cik Yah dan Encik Lias
Penulis: Airisz Novelis
Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak)
.
Kalau saya jadi pungguk, sudi tak awak jadi bulan agar kita selalu merindu? ********************************
AKU? Nama aku Siti Roskiah. Jarang orang panggil Ros. Siti lagi la. Jadi, orang panggil aku Yah. Aku seorang pengusaha ikan pekasam secara kecil-kecilan. Aku ada seorang kekasih. Nama kekasih aku Wan Amirul. Aku panggil dia Wan. Aku juga ada seorang sahabat. Nama sahabat aku Azlinda. Aku panggil Lin.

Hari ni aku pergi majlis nikah kawan baik aku tu. Kawan baik aku nikah dengan kekasih aku. Ramai ingat aku tak datang. Ramai juga yang fikir aku akan meraung-raung. Aku pergi pun sebab mahu lihat betapa bahagianya dua orang yang telah menghancur lumatkan hati aku.

Relakslah, beb. Hidup tanpa cabaran memang tak best. Kena juga ada sedih dan sakit hati. Barulah namanya hidup.

Aku kenal dengan seorang pengeluar ikan air tawar yang selalu berurusan dengan aku. Dia yang banyak pujuk aku masa aku putus dengan Wan. Dia cakap nanti aku akan dapat lelaki yang lebih baik daripada Wan.
Dia tu ialah Lias. Lias ni nama penuh dia, Muhammad Firash Ammar bin Abdul Latif. Aku tak tau macam mana boleh panggil Lias. Dia sebaya dengan aku. Tup-tup dia yang hantar rombongan meminang aku. Aku terima ajelah. Tapi… “Kau tahu kan Lias tu tak ada kerja tetap? Dia tu tak ada masa depan. Dengan lelaki tak guna tu kau nak kahwin?” - Along “Tak ada lelaki lain ke nak buat suami? Apa Lias yang boleh berikan pada kau? Kerja kampung macam tu tak menjamin masa depan langsung!” - Wan

Tak cukup dengan along yang membantah, Wan pun masih mahu sibuk dengan urusan hidup aku. Ada sebab kenapa aku terima Lias. Dialah lelaki yang menyokong usaha aku selama ini. Mana boleh aku tolak lamaran lelaki macam Lias. Seorang dalam sejuta.

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu


0

To whom it may concer...cheeewahh,mcm nak tulis surat pulak ye....
Ada tak yang berminat nak beli barang- barang dari Ho Chi Min ni...raya nak dekat..boleh la dah cuci-cuci mata...start buat persiapan apa yang patut kan....
Stay tune k.... #sayajualmurah
#gerentipuashati
#jomshopping
#bokittainspired
#duckinspired
#sitikhadijah


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 .
Tajuk: Namaku Khadijah
Penulis: Pena Kayu
Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak)
.
Psttt... PBAKL belum start, pelakon Ashraf Muslim dah berkenan dengan Namaku Khadijah 😱😱😱 Fuh, memang terbaik 👍
.
Dia mungkin isteri saya, tapi dia bukan milik saya. ********************************
Kibaran kain hitamnya sangat jelas. Sorotan mata hijau zamrudnya tajam. 12 tahun Khadijah menunggu Fahri. Apabila takdir menemukan mereka semula, hanya untuk membawa perkhabaran duka. Fahri telah dimiliki dan Khadijah berdepan cabaran. Cabaran yang bukan daripada tunang Fahri, tetapi kawan baik Fahri, Hafez. "Saya tak marah kalau awak nak suka Fahri, tapi tolong, suka awak tu biar berpada-pada. Fahri dan Ariana nak berkahwin tak lama lagi. You get what I mean?" - HAFEZ

Khadijah cukup faham apa yang Hafez sampaikan padanya. Hanya Fahri yang tak faham situasi yang mereka hadapi sekarang. Fahri tidak habis-habis mendekatinya. "Awak tahu kita berdua jauh dari perkataan kawan. Awak pun tahu dari hari pertama saya nampak awak, ada sesuatu yang mengikat kita berdua. Saya minta awak beri peluang pada diri awak dengan saya untuk bahagia." - FAHRI

Antara cintanya kepada Fahri dan nalurinya sebagai seorang perempuan, Khadijah perlu bersuara. Lebih-lebih lagi setelah Ariana memilih untuk mengalah. Khadijah perlu bertindak. "Saya buat keputusan ini bukan untuk melemahkan iman Encik Hafez. Saya ingin menguatkannya lagi. Saya mohon lamaran saya dipertimbangkan." - KHADIJAH

Ada sebab kenapa namanya Khadijah dan lebih banyak sebab kenapa dia memilih nama Khadijah. Kalau dengan melamar lelaki itu boleh mencipta bahagia, dia rela. Tetapi benarkah keputusannya boleh mencipta bahagia? Atau semua ini permulaan pada satu malapetaka?

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #SaraAisha #Tebus #HanaIlhami #CikYahDanEncikLias #Airisz #karyaseni


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 .
Tajuk: Memori Inara
Penulis: Novelis Sara Aisha
Harga: RM30.00 (Semenanjung) // RM33.00 (Sabah & Sarawak)
.
Cinta itu seperti pedang dua mata. Bisa melindungi, juga melukai. ********************************
“I’m your husband.” Semuanya bermula dengan pengakuan itu. Aku tiba-tiba menjadi isteri kepada Gibran Lutfi, lelaki yang tidak pernah aku kenal seumur hidup aku. Kata mereka, kami pasangan pencinta sejati. Sanggup mempertaruhkan nyawa demi satu sama lain. Kegilaan apa ini? Aku cuma ada tunang. Dan tunang itu bukanlah seorang Gibran Lutfi. “Ara kehilangan memori empat tahun ini.” Hilang ingatan? Drama apa yang sedang mereka main? Aku tidak percaya! Tetapi sayang, itulah hakikatnya. Aku tidak ingat apa yang berlaku sejak empat tahun yang lalu. Kata mereka lagi, semuanya gara-gara sebuah kemalangan.
Namun…

Benarkah ada kemalangan yang berlaku? Kenapa aku seringkali dihantui mimpi-mimpi menakutkan? Kenapa aku seringkali mendengar suara-suara aneh? Dan juga, kenapa aku selalu nampak dia berlumuran dengan darah? “Aku nak kau mati.” - Dia “Darah dibayar dengan darah. Nyawa dibayar dengan nyawa.” - Gibran

Semakin aku cari kebenaran, semakin aku buntu. Apatah lagi, bila hati mula berdetak aneh. Melihat lelaki itu sahaja, sudah mampu membuatkan aku senyum sendiri. “How do you feel?”
“Macam orang kena kahwin paksa.”
“Then, you will fall for me.”
“Huh?”
“Dalam drama kahwin paksa, hero-heroin selalu ended up jatuh cinta dan live happily ever after, kan?” Mampukah kami betul-betul live happily ever after, bila aku dikelilingi rahsia demi rahsia? Pembohongan demi pembohongan? Kata Gibran, demi melindungiku. Tetapi, daripada siapa? Apa yang sudah berlaku dalam empat tahun ini? Dan kenapa pula, ada tangan yang mahu mencabut nyawaku?

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #SaraAisha #Tebus #HanaIlhami #CikYahDanEncikLias #Airisz #karyas


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 .
Tajuk: Cik Yah dan Encik Lias
Penulis: Airisz Novelis
Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak)
.
Kalau saya jadi pungguk, sudi tak awak jadi bulan agar kita selalu merindu? ********************************
AKU? Nama aku Siti Roskiah. Jarang orang panggil Ros. Siti lagi la. Jadi, orang panggil aku Yah. Aku seorang pengusaha ikan pekasam secara kecil-kecilan. Aku ada seorang kekasih. Nama kekasih aku Wan Amirul. Aku panggil dia Wan. Aku juga ada seorang sahabat. Nama sahabat aku Azlinda. Aku panggil Lin.

Hari ni aku pergi majlis nikah kawan baik aku tu. Kawan baik aku nikah dengan kekasih aku. Ramai ingat aku tak datang. Ramai juga yang fikir aku akan meraung-raung. Aku pergi pun sebab mahu lihat betapa bahagianya dua orang yang telah menghancur lumatkan hati aku.

Relakslah, beb. Hidup tanpa cabaran memang tak best. Kena juga ada sedih dan sakit hati. Barulah namanya hidup.

Aku kenal dengan seorang pengeluar ikan air tawar yang selalu berurusan dengan aku. Dia yang banyak pujuk aku masa aku putus dengan Wan. Dia cakap nanti aku akan dapat lelaki yang lebih baik daripada Wan.
Dia tu ialah Lias. Lias ni nama penuh dia, Muhammad Firash Ammar bin Abdul Latif. Aku tak tau macam mana boleh panggil Lias. Dia sebaya dengan aku. Tup-tup dia yang hantar rombongan meminang aku. Aku terima ajelah. Tapi… “Kau tahu kan Lias tu tak ada kerja tetap? Dia tu tak ada masa depan. Dengan lelaki tak guna tu kau nak kahwin?” - Along “Tak ada lelaki lain ke nak buat suami? Apa Lias yang boleh berikan pada kau? Kerja kampung macam tu tak menjamin masa depan langsung!” - Wan

Tak cukup dengan along yang membantah, Wan pun masih mahu sibuk dengan urusan hidup aku. Ada sebab kenapa aku terima Lias. Dialah lelaki yang menyokong usaha aku selama ini. Mana boleh aku tolak lamaran lelaki macam Lias. Seorang dalam sejuta.

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 .
Tajuk: Namaku Khadijah
Penulis: Pena Kayu
Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak)
.
Psttt... PBAKL belum start, pelakon Ashraf Muslim dah berkenan dengan Namaku Khadijah 😱😱😱 Fuh, memang terbaik 👍
.
Dia mungkin isteri saya, tapi dia bukan milik saya. ********************************
Kibaran kain hitamnya sangat jelas. Sorotan mata hijau zamrudnya tajam. 12 tahun Khadijah menunggu Fahri. Apabila takdir menemukan mereka semula, hanya untuk membawa perkhabaran duka. Fahri telah dimiliki dan Khadijah berdepan cabaran. Cabaran yang bukan daripada tunang Fahri, tetapi kawan baik Fahri, Hafez. "Saya tak marah kalau awak nak suka Fahri, tapi tolong, suka awak tu biar berpada-pada. Fahri dan Ariana nak berkahwin tak lama lagi. You get what I mean?" - HAFEZ

Khadijah cukup faham apa yang Hafez sampaikan padanya. Hanya Fahri yang tak faham situasi yang mereka hadapi sekarang. Fahri tidak habis-habis mendekatinya. "Awak tahu kita berdua jauh dari perkataan kawan. Awak pun tahu dari hari pertama saya nampak awak, ada sesuatu yang mengikat kita berdua. Saya minta awak beri peluang pada diri awak dengan saya untuk bahagia." - FAHRI

Antara cintanya kepada Fahri dan nalurinya sebagai seorang perempuan, Khadijah perlu bersuara. Lebih-lebih lagi setelah Ariana memilih untuk mengalah. Khadijah perlu bertindak. "Saya buat keputusan ini bukan untuk melemahkan iman Encik Hafez. Saya ingin menguatkannya lagi. Saya mohon lamaran saya dipertimbangkan." - KHADIJAH

Ada sebab kenapa namanya Khadijah dan lebih banyak sebab kenapa dia memilih nama Khadijah. Kalau dengan melamar lelaki itu boleh mencipta bahagia, dia rela. Tetapi benarkah keputusannya boleh mencipta bahagia? Atau semua ini permulaan pada satu malapetaka?

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #SaraAisha #Tebus #HanaIlhami #CikYahDanEncikLias #Airisz #karyaseni #penulisan2u #pbakl2019


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 .
Tajuk: Memori Inara
Penulis: Novelis Sara Aisha
Harga: RM30.00 (Semenanjung) // RM33.00 (Sabah & Sarawak)
.
Cinta itu seperti pedang dua mata. Bisa melindungi, juga melukai. ********************************
“I’m your husband.” Semuanya bermula dengan pengakuan itu. Aku tiba-tiba menjadi isteri kepada Gibran Lutfi, lelaki yang tidak pernah aku kenal seumur hidup aku. Kata mereka, kami pasangan pencinta sejati. Sanggup mempertaruhkan nyawa demi satu sama lain. Kegilaan apa ini? Aku cuma ada tunang. Dan tunang itu bukanlah seorang Gibran Lutfi. “Ara kehilangan memori empat tahun ini.” Hilang ingatan? Drama apa yang sedang mereka main? Aku tidak percaya! Tetapi sayang, itulah hakikatnya. Aku tidak ingat apa yang berlaku sejak empat tahun yang lalu. Kata mereka lagi, semuanya gara-gara sebuah kemalangan.
Namun…

Benarkah ada kemalangan yang berlaku? Kenapa aku seringkali dihantui mimpi-mimpi menakutkan? Kenapa aku seringkali mendengar suara-suara aneh? Dan juga, kenapa aku selalu nampak dia berlumuran dengan darah? “Aku nak kau mati.” - Dia “Darah dibayar dengan darah. Nyawa dibayar dengan nyawa.” - Gibran

Semakin aku cari kebenaran, semakin aku buntu. Apatah lagi, bila hati mula berdetak aneh. Melihat lelaki itu sahaja, sudah mampu membuatkan aku senyum sendiri. “How do you feel?”
“Macam orang kena kahwin paksa.”
“Then, you will fall for me.”
“Huh?”
“Dalam drama kahwin paksa, hero-heroin selalu ended up jatuh cinta dan live happily ever after, kan?” Mampukah kami betul-betul live happily ever after, bila aku dikelilingi rahsia demi rahsia? Pembohongan demi pembohongan? Kata Gibran, demi melindungiku. Tetapi, daripada siapa? Apa yang sudah berlaku dalam empat tahun ini? Dan kenapa pula, ada tangan yang mahu mencabut nyawaku?

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #SaraAisha #Tebus #HanaIlhami #CikYahDanEncikLias #Airisz #karyaseni #penulisan2u #pba


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 .
Tajuk: Cik Yah dan Encik Lias
Penulis: Airisz Novelis
Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak)
.
Kalau saya jadi pungguk, sudi tak awak jadi bulan agar kita selalu merindu? ********************************
AKU? Nama aku Siti Roskiah. Jarang orang panggil Ros. Siti lagi la. Jadi, orang panggil aku Yah. Aku seorang pengusaha ikan pekasam secara kecil-kecilan. Aku ada seorang kekasih. Nama kekasih aku Wan Amirul. Aku panggil dia Wan. Aku juga ada seorang sahabat. Nama sahabat aku Azlinda. Aku panggil Lin.

Hari ni aku pergi majlis nikah kawan baik aku tu. Kawan baik aku nikah dengan kekasih aku. Ramai ingat aku tak datang. Ramai juga yang fikir aku akan meraung-raung. Aku pergi pun sebab mahu lihat betapa bahagianya dua orang yang telah menghancur lumatkan hati aku.

Relakslah, beb. Hidup tanpa cabaran memang tak best. Kena juga ada sedih dan sakit hati. Barulah namanya hidup.

Aku kenal dengan seorang pengeluar ikan air tawar yang selalu berurusan dengan aku. Dia yang banyak pujuk aku masa aku putus dengan Wan. Dia cakap nanti aku akan dapat lelaki yang lebih baik daripada Wan.
Dia tu ialah Lias. Lias ni nama penuh dia, Muhammad Firash Ammar bin Abdul Latif. Aku tak tau macam mana boleh panggil Lias. Dia sebaya dengan aku. Tup-tup dia yang hantar rombongan meminang aku. Aku terima ajelah. Tapi… “Kau tahu kan Lias tu tak ada kerja tetap? Dia tu tak ada masa depan. Dengan lelaki tak guna tu kau nak kahwin?” - Along “Tak ada lelaki lain ke nak buat suami? Apa Lias yang boleh berikan pada kau? Kerja kampung macam tu tak menjamin masa depan langsung!” - Wan

Tak cukup dengan along yang membantah, Wan pun masih mahu sibuk dengan urusan hidup aku. Ada sebab kenapa aku terima Lias. Dialah lelaki yang menyokong usaha aku selama ini. Mana boleh aku tolak lamaran lelaki macam Lias. Seorang dalam sejuta.

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #Sar


0

SELEMBUT ROSEGOLD😍
.
BEST PRICE, ORI & TRUSTED
.
✅ READY STOCK
✅ O R I & NO CLONE
✅ 1 YEAR WARRANTY T&C.
✅ FULL SET IN BOX.
✅ SEAL IN BOX.
.
Accept All Bank Credit Card /Debit Card. .
Installment via MAYBANK CREDIT CARD USER with 0% interest
6 Month & 12 Month.
Available for:
▪ X,Xs,Xs Max & Xr
▪ 8Plus
▪ 8
▪ Note 9
.
📮 P O S T A G E via GDEX EXPRESS !!!.
🔅 FREE Postage
.
🚘 COD SERVICE AVAILABLE !!!
.
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR
📍 PENANG
📍 JOHOR 🕴🏻Johor Bharu
🕴🏻Skudai
📍 PERLIS
🕴🏻Kangar
🕴🏻Arau
🕴🏻Pauh
📍 NEGERI SEMBILAN
🕴🏻Senawang
🕴🏻Seremban
🕴🏻Nilai
📍 KELANTAN.
🕴🏻Kota Bharu
🕴🏻Pasir Puteh
🕴🏻Wakaf Che Yeh
--------------------------------------------------
📞 : 014 8253134 (Fathmi) / Click Link at Bio
📞 : 014 8253134 (Fathmi) / Click Link at Bio
mudahiphone.wasap.my
.
NOTED: @mudah.phone ialah ig baru kami, setelah ig lama 38k @mudah.official kena hack🙏, jadi bab trusted jngan bimbang😊, nak lgi trusted follow personal admin @fathmi31, nanti admin approve hehe


2

#jodohhakmilikallah
#sitikhadijah “Daripada kebetulan itulah akan mengalir satu ikatan yang kuat dan ia akan menghasilkan jodoh.” Itulah prinsip dan kepercayaan yang dipegang oleh MARISSA. Bagi Marissa, kebetulan dan jodoh datang seriringan. Dengan prinsip dan kepercayaan itulah dia mencipta ‘permainan jodoh’ untuk menguji sejauh mana kekuatan jodoh antara dia dan lelaki yang cuba mendekatinya. Beberapa orang lelaki yang cuba menyahut cabaran Marissa, tetapi semuanya gagal. Namun, pertemuan demi pertemuan secara tidak sengaja dengan lelaki di Dubai berada di luar jangkaan Marissa. Sikap lelaki itu yang menjengkelkan, memaksa Marissa untuk menjauhkan diri. Makin dia cuba menjauh, makin acap kali dia terserempak dengan lelaki itu. “Baru saya perasan, masa dekat Burj Khalifa tadi pun awak ada sekali. Dekat mana saya pergi mesti saya terserempak dengan awak. Awak ni siapa sebenarnya?” – MARISSA “Saya bakal imam awak…” – HANS YUSUF

HANS YUSUF, lelaki yang punya segalanya kecuali jodoh. Percutian singkatnya ke Dubai menemukan dia dengan Marissa. Tanpa sedar, hatinya terpaut sejak kali pertama dia terpandang gadis itu. Namun, untuk mendapatkan sekeping hati Marissa bukan mudah. Dia perlu melepasi ujian jodoh yang telah dicipta oleh Marissa bagi menentukan kekuatan jodoh mereka. Hans terkedu! “Kalau awak jumpa semula wang kertas yang tertulis nombor saya dan nombor awak tadi, awak boleh call saya. Begitu juga sebaliknya. Kita dah letak nombor kita dekat duit tu kan? Kalau jodoh, pasti kita bertemu.” – MARISSA “Saya ikut apa yang awak nak ni bukan sebab saya percaya akan ujian jodoh awak tu. Semua ni saya lakukan disebabkan awak. Hanya awak.” – HANS YUSUF Ternyata, Hans akhirnya gagal dalam ujian jodoh Marissa. Timbul rasa kecewa dalam diri Marissa kerana jauh di dasar hatinya dia turut tertarik kepada Hans walaupun pertemuan mereka hanya seketika. Hans turut kecewa. Dek hatinya yang kecewa, satu rancangan telah diatur untuk menyedarkan Marissa daripada mimpinya.

Sedangkan Marissa keliru apabila wujud lagi pertemuan antara dia dan Hans walaupun ada lelaki lain yang telah berjaya melepasi ujian jodohnya..
berminat? .


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 #3DAYSTOGO 🔥🔥🔥
.
Tajuk: Cik Yah dan Encik Lias
Penulis: Airisz Novelis
Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak)
.
Kalau saya jadi pungguk, sudi tak awak jadi bulan agar kita selalu merindu? ********************************
AKU? Nama aku Siti Roskiah. Jarang orang panggil Ros. Siti lagi la. Jadi, orang panggil aku Yah. Aku seorang pengusaha ikan pekasam secara kecil-kecilan. Aku ada seorang kekasih. Nama kekasih aku Wan Amirul. Aku panggil dia Wan. Aku juga ada seorang sahabat. Nama sahabat aku Azlinda. Aku panggil Lin.

Hari ni aku pergi majlis nikah kawan baik aku tu. Kawan baik aku nikah dengan kekasih aku. Ramai ingat aku tak datang. Ramai juga yang fikir aku akan meraung-raung. Aku pergi pun sebab mahu lihat betapa bahagianya dua orang yang telah menghancur lumatkan hati aku.

Relakslah, beb. Hidup tanpa cabaran memang tak best. Kena juga ada sedih dan sakit hati. Barulah namanya hidup.

Aku kenal dengan seorang pengeluar ikan air tawar yang selalu berurusan dengan aku. Dia yang banyak pujuk aku masa aku putus dengan Wan. Dia cakap nanti aku akan dapat lelaki yang lebih baik daripada Wan.
Dia tu ialah Lias. Lias ni nama penuh dia, Muhammad Firash Ammar bin Abdul Latif. Aku tak tau macam mana boleh panggil Lias. Dia sebaya dengan aku. Tup-tup dia yang hantar rombongan meminang aku. Aku terima ajelah. Tapi… “Kau tahu kan Lias tu tak ada kerja tetap? Dia tu tak ada masa depan. Dengan lelaki tak guna tu kau nak kahwin?” - Along “Tak ada lelaki lain ke nak buat suami? Apa Lias yang boleh berikan pada kau? Kerja kampung macam tu tak menjamin masa depan langsung!” - Wan

Tak cukup dengan along yang membantah, Wan pun masih mahu sibuk dengan urusan hidup aku. Ada sebab kenapa aku terima Lias. Dialah lelaki yang menyokong usaha aku selama ini. Mana boleh aku tolak lamaran lelaki macam Lias. Seorang dalam sejuta.

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu


0

DAPATKAN SECARA EKSKLUSIF DI PBAKL 2019 #3DAYSTOGO 🔥🔥🔥
.
Tajuk: Memori Inara
Penulis: Novelis Sara Aisha
Harga: RM30.00 (Semenanjung) // RM33.00 (Sabah & Sarawak)
.
Cinta itu seperti pedang dua mata. Bisa melindungi, juga melukai. ********************************
“I’m your husband.” Semuanya bermula dengan pengakuan itu. Aku tiba-tiba menjadi isteri kepada Gibran Lutfi, lelaki yang tidak pernah aku kenal seumur hidup aku. Kata mereka, kami pasangan pencinta sejati. Sanggup mempertaruhkan nyawa demi satu sama lain. Kegilaan apa ini? Aku cuma ada tunang. Dan tunang itu bukanlah seorang Gibran Lutfi. “Ara kehilangan memori empat tahun ini.” Hilang ingatan? Drama apa yang sedang mereka main? Aku tidak percaya! Tetapi sayang, itulah hakikatnya. Aku tidak ingat apa yang berlaku sejak empat tahun yang lalu. Kata mereka lagi, semuanya gara-gara sebuah kemalangan.
Namun…

Benarkah ada kemalangan yang berlaku? Kenapa aku seringkali dihantui mimpi-mimpi menakutkan? Kenapa aku seringkali mendengar suara-suara aneh? Dan juga, kenapa aku selalu nampak dia berlumuran dengan darah? “Aku nak kau mati.” - Dia “Darah dibayar dengan darah. Nyawa dibayar dengan nyawa.” - Gibran

Semakin aku cari kebenaran, semakin aku buntu. Apatah lagi, bila hati mula berdetak aneh. Melihat lelaki itu sahaja, sudah mampu membuatkan aku senyum sendiri. “How do you feel?”
“Macam orang kena kahwin paksa.”
“Then, you will fall for me.”
“Huh?”
“Dalam drama kahwin paksa, hero-heroin selalu ended up jatuh cinta dan live happily ever after, kan?” Mampukah kami betul-betul live happily ever after, bila aku dikelilingi rahsia demi rahsia? Pembohongan demi pembohongan? Kata Gibran, demi melindungiku. Tetapi, daripada siapa? Apa yang sudah berlaku dalam empat tahun ini? Dan kenapa pula, ada tangan yang mahu mencabut nyawaku?

#MalaysiaMembaca #RissaAhdiya #AndaiTiadaDia #MyraAmeer #CintaKedua #EmanSufi #SeindahTujuhWarnaPelangi #AkulahSiHeroin #SyuAriani #KepadaDiaDenganCinta #Marissa #MayaIris #KontraYangMenyatukan #BidadariTanpaSayap #EzzaMysara #Bayang #SitiKhadijah #Sugar #RehanMakhtar #NamakuKhadijah #PenaKayu #MemoriInara #SaraAisha #Tebus #HanaIlhami #CikYahDanEncikLias #Airisz #karyaseni


0

💕 PASTELEENA IN MOCHA 💕 ===============
Product detail
===============
*Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe
*Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
*Ukuran adalah FREE SIZE.
✔Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
✔Kain Tidak Mudah Renyuk
✔Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
✔Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat

#telekungaleena
#telekung
#telekungUmrah
#telekungmurah
#telekungcotton
#telekungaleenaexclusive
#TelekungCantik
#SulamIndah
#aleenatelekungexclusive
#telekungexclusive
#telekungcantik
#telekungsolat
#telekungsembahyang
#hantaran
#telekunghantaran
#TelekungTea
#SitiKhadijah
#TelekungKedah
#Haqqi
#TelekungQasima


0

LIKE | TAG | COMMENT | FOLLOW 🎉🎊
_
 This is 8 Plus
-
✅ READY STOCK
✅ 100% ORIGINAL
✅ 1 YEAR WARRANTY
✅ FULLSET IN BOX
✅ SEAL IN BOX
-
KENAPA korang kena beli dgn kami ? Sebab kami ni memang trusted seller since 2017 lagi and ada lebih 300+ feedback dari customer kami 🤪
.
Berminat ? Boleh terus klik link di bio atau whatsapp je ke 017-3864115 okay ☺️ 100% trusted seller kalau nak lagi trusted korang boleh follow admin @itssaiful ♥️
-
#trustedshop #trustedseller #trustedselleronlinemalaysia #phonemurah #phonemurahonline #trustedsellermalaysia #lazada #zalora #shopee #shopeemalaysia #phonemalaysia #smartphonemurah #phonecasemurah #phonecasemurahmalaysia #phonemurahmalaysia #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bazaarpaknil #bazaaronline #sitikhadijah #bawalovers #fashionvalet #bawalexclusive #bukanbiasabiasa #maluapebossku #maluaperrr #cny19 #yearendsale #newyearsale


0

Jom buat belian promosi special ...
Cepat ambil peluang

Pm Watsp laju2 ok😊❤️
0195046720

#sitikhadijah
#TLGbyCLA
#Apprenticship program
#Clavengersgroup
#Jom melbourne


0

Jom buat belian promosi special ...
Cepat ambil peluang

Pm Watsp laju2 ok❤️👍
0195046720

#sitikhadijah
#TLGbyCLA
#Apprenticship program
#Clavengersgroup
#Jom melbourne


0

Assalamualaikum kawan-kawan Omar & Hana😍
.
Kawan-kawan Omar & Hana sudah dapatkan koleksi telekung Hana & Mama yang terdiri daripada mini beg Hana, telekung cilik Hana, sejadah Omar & Hana & set telekung Mama Hana?💡
.
Kalau belum atau nak tambah koleksi telekung Hana & Mama, jom datang beramai- ramai ke Jualan Mega #SKdahsedekad di Putrajaya Marriot Hotel pada 6 April bermula pukul 10 pagi sehingga 10 malam!
.
Ayuh! Dengar kata, @telekung.sitikhadijah buat diskaun sehingga 60%?
.
Apa lagi jom serbuuuuuu untuk dapat kan koleksi telekung dan sejadah Omar & Hana 😍😍
.
.
#telekungsitikhadijah #sejadahomardanhana #Skdahsedekad #telekungomardanhana #sitikhadijah #omardanhana


3

Telekung Siti Khadijah✨
FREE SIZE 📐
FREE PAPER BAG SITI KHADIJAH (PREMIUM COTTON) 🌹
1 set dengan kain 💐
.
RM88 SM 👜
RM91 SS 👛
INCLUDE POSTAGE SM/SS 😱😱😱
Too lazy to save number? Just click the link on our bio! 📲

#telekung #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekungsitikhadijah #telekungsitikhadijahmalaysia #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijamurahmalaysia #sitikhadijah #hariibu #mothersday #asalkankaubahagia


0

Telekung Siti Khadijah✨
FREE SIZE 📐
FREE PAPER BAG SITI KHADIJAH (PREMIUM COTTON) 🌹
1 set dengan kain 💐
.
RM88 SM 👜
RM91 SS 👛
INCLUDE POSTAGE SM/SS 😱😱😱
Too lazy to save number? Just click the link on our bio! 📲

#telekung #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekungsitikhadijah #telekungsitikhadijahmalaysia #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijamurahmalaysia #sitikhadijah #hariibu #mothersday #asalkankaubahagia


0

Telekung Siti Khadijah✨
FREE SIZE 📐
FREE PAPER BAG SITI KHADIJAH (PREMIUM COTTON) 🌹
1 set dengan kain 💐
.
RM88 SM 👜
RM91 SS 👛
INCLUDE POSTAGE SM/SS 😱😱😱
Too lazy to save number? Just click the link on our bio! 📲

#telekung #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #telekungsitikhadijah #telekungsitikhadijahmalaysia #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijamurahmalaysia #sitikhadijah #hariibu #mothersday #asalkankaubahagia


0

💕 PASTELEENA IN WHITE 💕 ===============
Product detail
===============
*Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe
*Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive
*Ukuran adalah FREE SIZE.
✔Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant
✔Kain Tidak Mudah Renyuk
✔Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas
✔Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat

#telekungaleena
#telekung
#telekungUmrah
#telekungmurah
#telekungcotton
#telekungaleenaexclusive
#TelekungCantik
#SulamIndah
#aleenatelekungexclusive
#telekungexclusive
#telekungcantik
#telekungsolat
#telekungsembahyang
#hantaran
#telekunghantaran
#TelekungTea
#SitiKhadijah
#TelekungKedah
#Haqqi
#TelekungQasima


0

Demam sempena cuti sekolah ke apa ni kakak? 🤭
Demam nak tambah akal.. nak cerdik lg kn..
Cepat sembuh syg manja ibu.. 😘

#DoubleCT #SitiKhadijah
#MyLove #MyHeart #MySoul #MyEverything


3

LIKE | TAG | COMMENT | FOLLOW 🎉🎊
_
 This is iPhone original set ‼️
-
✅ READY STOCK
✅ 100% ORIGINAL
✅ 1 YEAR WARRANTY
✅ FULLSET IN BOX
✅ SEAL IN BOX
-
KENAPA korang kena beli dgn kami ? Sebab kami ni memang trusted seller since 2017 lagi and ada lebih 300+ feedback dari customer kami 🤪
.
Berminat ? Boleh terus klik link di bio atau whatsapp je ke 017-3864115 okay ☺️ 100% trusted seller kalau nak lagi trusted korang boleh follow admin @itssaiful ♥️
-
#trustedshop #trustedseller #trustedselleronlinemalaysia #phonemurah #phonemurahonline #trustedsellermalaysia #lazada #zalora #shopee #shopeemalaysia #phonemalaysia #smartphonemurah #phonecasemurah #phonecasemurahmalaysia #phonemurahmalaysia #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bazaarpaknil #bazaaronline #sitikhadijah #bawalovers #fashionvalet #bawalexclusive #bukanbiasabiasa #maluapebossku #maluaperrr #cny19 #yearendsale #newyearsale


3