#sitikhadijah

Instagram photos and videos

#sitikhadijah#bieempire#aromaminyakkelapadara#maepsserdang#rizaznil#lolababaclub#paknil#pipipau#champs#funparknil#lolababakidsfest#lolababakidsfestival2018#lolababateam#mibsstudio#sayajual#minyakkelapadara#vco#minyakangin#minyakaromaterapi#berniagacarakakbie#pening#sakitkepala#loya#lenguhkaki#lenguhbadan

Hashtags #sitikhadijah for Instagram

Tinggal 2 warna je lg... Hijau n coklat muda ni...
Telekung Hayfa by
Naelofar Hijab
Rm120
Postage rm10


1

Semoga bisa sebaik akhlaqnya Siti Khadijah 😢😢❤️ #SitiKhadijah #smule #cover #nasyid #zonarindu #inteam
@inteamrecords @official_inteam


0

Miss mamih
#sitikhadijah


0

PROMO MUSIM HUJAN...!
TELEKUNG SULAM TIMBUL
Harga asal rm110
Promo rm89
Postage rm10


3

Seputih salju...segumpal awan...
Telekung SK Klasik
Rm95
Postage rm10


1

Cantikkan warna ni? Pada yg minat dengan telekung solat yg simple design...ni dia...
TELEKUNG RAISSA
SITI KHADIJAH
Rm75
Postage rm10
Cikla jual murah2 je...


1

BEST PRICE, ORIGINAL & TRUSTED
.
✅ READY STOCK
✅ 100% O R I G I N A L
✅ 1 YEAR WARRANTY T&C.
✅ FULL SET IN BOX.
✅ SEAL IN BOX.
.
Accept All Bank Credit Card /Debit Card. .
Installment via MAYBANK CREDIT CARD USER with 0% interest
6 Month & 12 Month.
Available for:
▪ X,Xs,Xs Max & Xr
▪ 8Plus
▪ 8
▪ Note 9
.
📮 P O S T A G E via GDEX EXPRESS !!!.
🔅 FREE Postage
.
🚘 COD SERVICE AVAILABLE !!!
.
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR
📍 PENANG
📍 JOHOR 🕴🏻Johor Bharu
🕴🏻Skudai
📍 PERLIS
🕴🏻Kangar
🕴🏻Arau
🕴🏻Pauh
📍 NEGERI SEMBILAN
🕴🏻Senawang
🕴🏻Seremban
🕴🏻Nilai
📍 KELANTAN.
🕴🏻Kota Bharu
🕴🏻Pasir Puteh
🕴🏻Wakaf Che Yeh
--------------------------------------------------
📞 : 014 8253134 (Fathmi) / Click Link at Bio
📞 : 014 8253134 (Fathmi) / Click Link at Bio
mudahiphone.wasap.my
.
NOTED: @mudah.phone ialah ig baru kami, setelah ig lama 38k @mudah.official kena hack🙏, jadi bab trusted jngan bimbang😊, nak lgi trusted follow personal admin @fathmi31, nanti admin approve hehe


2

TELEKUNG HAYFA
BY NAELOFAR HIJAB
Yg tinggal warna 6,7,11 je lagi
Rm120
Postage rm10


1

Telekung SK Raissa
Rm75
Postage rm10


1

Antara Aktiviti yang nenarik sepanjang Lola Baba Kids Festival @ MAHA 2018

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi nombor di talian 0199569001.
.

Follow, Like & share @lolababa.official
FB - www.facebook.com/lolababamalaysia/
Website – www.lolababa.com
.

#lolababakidsfestival2018
#lolababakidsfest
#maepsserdang
#funparknil #champs #sitikhadijah #pipipau
#paknil #lolababaclub #lolababateam #rizaznil # @repostit_app


0

Bismillaah,

Inner Beauty seorang Muslimah tergambarkan dengan..
Malu karena Allah adalah perona pipinya…..Penghias rambutnya adalah jilbab yang terulur sampai dadanya…..Zikir yang senantiasa membasahi bibir adalah lipstiknya……Kacamatanya adalah penglihatan yang terhindar dari maksiat……Air wudhu adalah bedaknya untuk cahaya di akherat….Kaki indahnya selalu menghadiri majelis ilmu……Tangannya selalu berbuat baik pada sesama….Pendengaran yang ma’ruf adalah anting muslimah…..Gelangnya adalah tawadhu…..Kalungnya adalah kesucian.. .
Salah satu inspirasi kaum hawa ini bisa diteladani dari Ibunda yang mulia- Siti Khadijah Radhiyallaahu'anha.. hingga Rasulullah pun menggambarkan kekaguman luarbiasa kepada sang Istri pertamanya tersebut “Demi Allah, tidak ada ganti yang lebih baik dari dia, yang beriman kepadaku saat semua orang ingkar, yang percaya kepadaku ketika semua mendustakan, yang mengorbankan semua hartanya saat semua berusaha mempertahankannya dan darinyalah aku mendapatkan keturunan.”
.
Insya Allah, bersama Majelis Ta'lim @hawaryfoundation kita kupas tuntas kisah inspiratif muslimah tentang Inner Beauty Siti Khadijah Radhiyallahu'anha, dalam kajian Islami bertema "Beautiful Khadija"
. 📅 Hari Ahad, 18 November 2018 .
⏰ Jam 08.00 s.d 11.00 WIB .
🎙 Narasumber Ustadz @nurihsanj .
🕌 Tempat di Gedung Rabbani Cimahi Jl. Jend. H. Amir Mahmud No. 224 Cimahi Jawabarat . .
💳 Kegiatan Free Entry (Umum Khusus Akhwat) dan Siapkan Infak terbaikmu .
📲Info dan Konfirmasi Kehadiran
Teh Ira Rahayu 0821-1854-6982 . .
🏢 Markaz Hawary Foundation [ ] Jl. Sangkuriang Barat 1 No. 1 Cimahi .
🔖Donasi Dakwah BTN Syariah Nomor Rekening 7622002425 an Hawary Foundation .

Didukung oleh :
@rumahzakat cimahi
@rabbani_cimahi
@matasacake
@ustadz.ahad .
Media Partner
@infokajiancimahi
@infokajian_bdg .
#narasipuisitehninih
#kajiancimahi #kajianbandung #infongajibandung #infongajicimahi #infobandung #infocimahi #infokajianbandung #infokajiancimahi #kajianmuslimah #innerbeautymuslimah #sitikhadijah #ustadznurihsanjundullah #kangabe #hawaryfoundation #ustad


0

Bismillaah,

Inner Beauty seorang Muslimah tergambarkan dengan..
Malu karena Allah adalah perona pipinya…..Penghias rambutnya adalah jilbab yang terulur sampai dadanya…..Zikir yang senantiasa membasahi bibir adalah lipstiknya……Kacamatanya adalah penglihatan yang terhindar dari maksiat……Air wudhu adalah bedaknya untuk cahaya di akherat….Kaki indahnya selalu menghadiri majelis ilmu……Tangannya selalu berbuat baik pada sesama….Pendengaran yang ma’ruf adalah anting muslimah…..Gelangnya adalah tawadhu…..Kalungnya adalah kesucian.. .
Salah satu inspirasi kaum hawa ini bisa diteladani dari Ibunda yang mulia- Siti Khadijah Radhiyallaahu'anha.. hingga Rasulullah pun menggambarkan kekaguman luarbiasa kepada sang Istri pertamanya tersebut “Demi Allah, tidak ada ganti yang lebih baik dari dia, yang beriman kepadaku saat semua orang ingkar, yang percaya kepadaku ketika semua mendustakan, yang mengorbankan semua hartanya saat semua berusaha mempertahankannya dan darinyalah aku mendapatkan keturunan.”
.
Insya Allah, bersama Majelis Ta'lim @hawaryfoundation kita kupas tuntas kisah inspiratif muslimah tentang Inner Beauty Siti Khadijah Radhiyallahu'anha, dalam kajian Islami bertema "Beautiful Khadija"
. 📅 Hari Ahad, 18 November 2018 .
⏰ Jam 08.00 s.d 11.00 WIB .
🎙 Narasumber Ustadz @nurihsanj .
🕌 Tempat di Gedung Rabbani Cimahi Jl. Jend. H. Amir Mahmud No. 224 Cimahi Jawabarat . .
💳 Kegiatan Free Entry (Umum Khusus Akhwat) dan Siapkan Infak terbaikmu .
📲Info dan Konfirmasi Kehadiran
Teh Ira Rahayu 0821-1854-6982 . .
🏢 Markaz Hawary Foundation [ ] Jl. Sangkuriang Barat 1 No. 1 Cimahi .
🔖Donasi Dakwah BTN Syariah Nomor Rekening 7622002425 an Hawary Foundation .

Didukung oleh :
@rumahzakat cimahi
@rabbani_cimahi
@matasacake
@ustadz.ahad .
Media Partner
@infokajiancimahi
@infokajian_bdg .
#narasipuisitehninih
#kajiancimahi #kajianbandung #infongajibandung #infongajicimahi #infobandung #infocimahi #infokajianbandung #infokajiancimahi #kajianmuslimah #innerbeautymuslimah #sitikhadijah #ustadznurihsanjundullah #kangabe #hawaryfoundation #ustad


8

Assalamualaikum 😊
Akhy wa ukhty kuyy di order gantungan kunci lucu
.
.
Fast respon
WA 📞 +6281368210217
.
.
Ldk al wala salam pemuda salam bangga menjadi bagian darimu "positif, kreatif, solutif".
----------------------------
----------------------------
Media:
📷 fb : LDK Al Wala Siti Khadijah 📹 IG : Ldk al wala Siti Khadijah 💾 : Ldkalwalasitikhadijah@gmail.com 📖: gudang ilmu 💪: Ukhuwah
.
Jangan lupa follow akun kita ya
Jangan lupa gabung LDK
#danusldkalwala #karyaldk #ldkalwala #kampusislam #remajamuslim #remajacintaallah #pemudahijrah #ldk #sekolahtinggiilmukesehatan #sitikhadijah


2

TELEKUNG SULAM
SITI KHADIJAH
Rm95
Postage rm10


1

Bismillaah,

Inner Beauty seorang Muslimah tergambarkan dengan..
Malu karena Allah adalah perona pipinya…..Penghias rambutnya adalah jilbab yang terulur sampai dadanya…..Zikir yang senantiasa membasahi bibir adalah lipstiknya……Kacamatanya adalah penglihatan yang terhindar dari maksiat……Air wudhu adalah bedaknya untuk cahaya di akherat….Kaki indahnya selalu menghadiri majelis ilmu……Tangannya selalu berbuat baik pada sesama….Pendengaran yang ma’ruf adalah anting muslimah…..Gelangnya adalah tawadhu…..Kalungnya adalah kesucian.. .
Salah satu inspirasi kaum hawa ini bisa diteladani dari Ibunda yang mulia- Siti Khadijah Radhiyallaahu'anha.. hingga Rasulullah pun menggambarkan kekaguman luarbiasa kepada sang Istri pertamanya tersebut “Demi Allah, tidak ada ganti yang lebih baik dari dia, yang beriman kepadaku saat semua orang ingkar, yang percaya kepadaku ketika semua mendustakan, yang mengorbankan semua hartanya saat semua berusaha mempertahankannya dan darinyalah aku mendapatkan keturunan.”
.
Insya Allah, bersama Majelis Ta'lim @hawaryfoundation kita kupas tuntas kisah inspiratif muslimah tentang Inner Beauty Siti Khadijah Radhiyallahu'anha, dalam kajian Islami bertema "Beautiful Khadija"
. 📅 Hari Ahad, 18 November 2018 .
⏰ Jam 08.00 s.d 11.00 WIB .
🎙 Narasumber Ustadz @nurihsanj .
🕌 Tempat di Gedung Rabbani Cimahi Jl. Jend. H. Amir Mahmud No. 224 Cimahi Jawabarat . .
💳 Kegiatan Free Entry (Umum Khusus Akhwat) dan Siapkan Infak terbaikmu .
📲Info dan Konfirmasi Kehadiran
Teh Ira Rahayu 0821-1854-6982 . .
🏢 Markaz Hawary Foundation [ ] Jl. Sangkuriang Barat 1 No. 1 Cimahi .
🔖Donasi Dakwah BTN Syariah Nomor Rekening 7622002425 an Hawary Foundation .

Didukung oleh :
@rumahzakat cimahi
@rabbani_cimahi
@matasacake
@ustadz.ahad .
Media Partner
@infokajiancimahi
@infokajian_bdg .
#narasipuisitehninih
#kajiancimahi #kajianbandung #infongajibandung #infongajicimahi #infobandung #infocimahi #infokajianbandung #infokajiancimahi #kajianmuslimah #innerbeautymuslimah #sitikhadijah #ustadznurihsanjundullah #kangabe #hawaryfoundation #ustad


0

Sesuai sgt untuk buat hantaran tunang atau kahwin kannn..
TELEKUNG SK HARMONI
Rm120
Postage rm10


1

Assalamualaikum
Akhy wa ukhty kuyy di order gantungan kunci lucu
Fast respon
WA 📞 +6281368210217
.
.
Ldk al wala salam pemuda salam bangga menjadi bagian darimu "positif, kreatif, solutif".
----------------------------
----------------------------
Media:
📷 fb : LDK Al Wala Siti Khadijah 📹 IG : Ldk al wala Siti Khadijah 💾 : Ldkalwalasitikhadijah@gmail.com 📖: gudang ilmu 💪: Ukhuwah
.
Jangan lupa follow akun kita ya
Jangan lupa gabung LDK
#danusldkalwala #karyaldk #ldkalwala #kampusislam #remajamuslim #remajacintaallah #pemudahijrah #ldk #sekolahtinggiilmukesehatan #sitikhadijah


1

Countdown 7 Hari⏳ lagi 😱
.
Jumpa kami di MAEPS Serdang pada 22 November - 02 December 2018 😊
.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi nombor di talian 0199569001.
.
Follow, Like & share @lolababa.official
FB - www.facebook.com/lolababamalaysia/
Website – www.lolababa.com
.
#lolababakidsfestival2018
#lolababakidsfest
#maepsserdang
#funparknil #champs #sitikhadijah #pipipau
#paknil #lolababaclub #lolababateam #rizaznil #mibsstudio


0

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 0199569001.
.
Jumpa anda semua disana😁
.

Follow, Like & share @lolababa.official
FB - www.facebook.com/lolababamalaysia/
Website – www.lolababa.com

#lolababakidsfestival2018
#lolababakidsfest
#maepsserdang
#funparknil #champs #sitikhadijah #pipipau
#paknil #lolababaclub #lolababateam #rizaznil #mibsstudio


0

Good Night semua, Kepada peserta Lola Baba Fun Run dan set time ke belum untuk Race Kit Collection pada:

Tarikh: 17 November 2018
Masa: 10:00a.m - 6:00p.m
Tempat: Lola Baba Cafe, Parking D4 (beside Block A), MAEPS, Serdang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 0199569001.
Jumpa anda semua disana😁
.

Follow, Like & share @lolababa.official
FB - www.facebook.com/lolababamalaysia/
Website – www.lolababa.com

#lolababakidsfestival2018
#lolababakidsfest
#maepsserdang
#funparknil #champs #sitikhadijah #pipipau
#paknil #lolababaclub #lolababateam #rizaznil #mibsstudio


0

Antara Aktiviti yang nenarik sepanjang Lola Baba Kids Festival @ MAHA 2018

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi nombor di talian 0199569001.
.

Follow, Like & share @lolababa.official
FB - www.facebook.com/lolababamalaysia/
Website – www.lolababa.com
.

#lolababakidsfestival2018
#lolababakidsfest
#maepsserdang
#funparknil #champs #sitikhadijah #pipipau
#paknil #lolababaclub #lolababateam #rizaznil #


0