#skincaresqb

Instagram photos and videos

#SkincareSQB#SkinCareSQB#skincaresqb#seqybeauty#0175150598#skincareseqyluluskkm#skincare#SeqyBeautyCatalog#TeamSQB#skincareluluskkm#luluskkm#cubadulubarutahu#agenbyaza#slowlybutsurely#skincareroutine#HQSEQYBEAUTY#byazastokis#stokisbyaza#skincaremalaysia#skincareseqy#skincaretakmengelupaas#skincareSQB

Hashtags #skincaresqb for Instagram

.
RM100. kemain lagi korang order sekali 2 3 4 kotak ye.
.
Lambat lagi expired, memang wajarlah kalau korang nak buat stok. Expired Nov 2020.
.
Memang panas2 lagi dari kilang.
.
www.wasap.my/60199033015
.
#skincare
#skincareroutine
#skincaremalaysia
#skincareluluskkm
#SkincareSQB
#kulitsensitif
#kulitberparut
#kulitkering
#kulitberminyakdanberjerawat
#kulitkusam
#kulitbreakout
#parut
#parutjerawat
#onlineshoppingmalaysia
#igshopmalaysia
#jeragat
#jerawatdegil
#jerawat


0

RM100. kemain lagi korang order sekali 2 3 4 kotak ye.
Lambat lagi expired, memang wajarlah kalau korang nak buat stok. Expired Nov 2020. Memang panas-panas lagi dari kilang.
http://mesejazuranaser.my

#SkincareSQB
#SeqyBeautyCatalog
#SeqyYES2018


0

Tiada yang mustahil dengan seqybeauty
Konsisten insyaallah kulit kembali sihat dan berseri

Testimonial kakira @stokiskakira.

Tadi saya dah janji nak tunjuk kulit sebelum kak @iranoh pakai produk Seqy kan. Okay, inilah dia.

Percaya ke percaya?? Hihi

Kak ira jenis kulit berminyak. Jadi memang jerawat jenis yang besar-besar selalu melawat kawasan. 😂

Bila pakai set skincare Seqy secara konsisten, pakai juga BB Cream untuk kawal minyak di kulit. Jadinya kulit kak ira sekarang macam yang korang tengok kat sebelah (swipe right). Kita nak kulit cantik, pakai mekap nampak cun, jadi kita kena repair kulit dulu. Pakai Skincare Seqy Insyaallah dapat bantu kulit korang sihat.
Takpe, walaupun dah 3 tahun Kak Sepet bising suruh cuba cuba cuba. Then baru sekarang yakin nak pakai sebab nampak banyak testimoni customer kulit dah cantik. Its okay sayang. Tiada istilah terlambat dalam kehidupan. Asalkan anda berani memulakan langkah misi kulit sihat dan cantik bersama Seqy Beauty. 😍😍 Contact je stokis agen dan dropship sekarang.
#seqybeauty
#SkincareSQB
#BBCreamSQB
#sihatkankulitwajahanda

www.wasap.my/+60104151705/rakiahciksu
#cod_bandarbarusgbuloh
#BRP
#mrtsgbuloh
#ktmkuang
#hospitalsgbuloh&uitm
#posseluruhmalaysia


0

#EzRepost seqybeauty with @ezrepostapp

Seeee.......
Bukti proces pembungkusan set Skincare Seqy dijaga rapi dan dijamin bersih.

Tiada tretinoin, merkuri dan paraben.

RM130/set #SkincareSQB
Free postage
Free gift

Whatsapp #0105621267


0

Tak sampai 2 bulan guna #SkincareSQB jerawat ketul-ketul dah mula susut dan hilang.

RM130/set
Free postage
Free gift

Contact #stokisbyaza #byazastokis atau #agenbyaza :
www.wasap.my/60123747284


0

DULU BERJERAWAT KINI FLAWLESS
============================ "Adik sy mula pakai 30/10/2016-14/1/2017..teruk sgt muka adik sy mula2 pakai..susah hati betul tgk muka dia.

Sy sajes dia pakai set skincare+bb cream+sakura mask..first step sy nampak, jerawat kering..pastu paling sedeh parut mak aiiii..hitam2..but now hermmm alhamdulillah happy👏👍" Tasha

Set Skincare RM130
Sakura mask RM80
Bb Cream RM55

#seqybeauty #TeamSeqyrosajangok
#skincaresqb #skincare #sakuramask #sakuramasksqb #bbcreamsqb

www.wasap.my/+60104151705/rakiahciksu
#cod_bandarbarusgbuloh
#BRP
#mrtsgbuloh
#ktmkuang
#hospitalsgbuloh&uitm
#posseluruhmalaysia


0

Tak sampai 2 bulan guna #SkincareSQB jerawat ketul-ketul dah mula susut dan hilang.

RM130/set
Free postage .
.
Berminat dengan boleh DM or Whatsapp
#0175150598 💕Shikin💕
#skincareterbaik
#skincaretakmengelupaas
#senangnaklawa
#cubadulubarutahu
#slowlybutsurely
#luluskkm


0

Tak sampai 2 bulan guna #SkincareSQB jerawat ketul-ketul dah mula susut dan hilang.

RM130/set
Free postage
Free gift
www.wasap.my/601132385058
#agenbyaza #seqylovers #skincaresqb #customerfeedback


0

Tak sampai 2 bulan guna #SkincareSQB jerawat ketul-ketul dah mula susut dan hilang.

RM130/set
Free postage
Free gift

Contact #HQSEQYBEAUTY atau #TeamSQB :
www.wasap.my/601121076726
www.wasap.my/60182723237

Dapatkan produk seqybeauty di
Bangi : @rackzone
Shah Alam : @vendorsventure
Melaka : @kakgulaboutiquehouse


6

Jimat duit tak payah pergi facial uiiiiii 😊

Antara sebab utama kenapa ramai yang setia dengan #SkincareSQB, jerawat /Whitehead / blackhead hilang begitu saja.

Rawat kulit wajah tanpa pengelupasan & tanpa kulit pedih.

#TestimoniSkinCareSQB
#FeedBackSQB
#SkincareTakMengelupas #SkincareLulusKKM
#SkincareRoutine
#SkincareMalaysia
#SeqyBeautyCatalog


1

DULU BERJERAWAT KINI FLAWLESS
============================ "Adik sy mula pakai 30/10/2016-14/1/2017..teruk sgt muka adik sy mula2 pakai..susah hati betul tgk muka dia.
.
Sy sajes dia pakai set skincare+bb cream+sakura mask..first step sy nampak, jerawat kering..pastu paling sedeh parut mak aiiii..hitam2..but now hermmm alhamdulillah happy👏👍" Tasha
.
Set Skincare RM130
Sakura mask RM80
Bb Cream RM55
.
#01127703255
#seqybeauty #TeamSeqySulizah
#skincaresqb #skincare #sakuramask #sakuramasksqb #bbcreamsqb
#dropshipsulizah


0

Tiada yang mustahil selagi kita tidak jemu untuk berusaha dan selebihnya kita tawakal.
.
Skincare Seqybeauty tiada :-
⛔paraben
⛔merkuri
⛔tretinoin
.
Selamat digunakan.
.
#SkincareSQB
#skincareseqyluluskkm


1

Proses pembungkusan set Skincare Seqy dijaga rapi dan dijamin bersih 👍👍..
.
.
Tiada tretinoin, merkuri dan paraben.

RM130/set #SkincareSQB

#skincareterbaik
#hanyayangterbaik
#luluskkm


0

Apa yang ada dalam set skincare SQB tu? Ada empat ketol tu untuk apa pada kulit?

Meh kita baca sama-sama ye. Manataw selama ni dok tercari-cari penyelesaian masalah kulit kita tu.

#SkincareSQB
#InfoSkincareSQB


0

Seeee.......
Bukti proces pembungkusan set Skincare Seqy dijaga rapi dan dijamin bersih.

Tiada tretinoin, merkuri dan paraben.

RM130/set #SkincareSQB
Free postage
Free gift

Contact #HQSEQYBEAUTY atau #TeamSQB :
www.wasap.my/601121076726
www.wasap.my/60182723237

Dapatkan produk seqybeauty di
Bangi : @rackzone
Shah Alam : @vendorsventure
Melaka : @kakgulaboutiquehouse


8

Jom dapatkan SkinCareSQB daripada @seqybeauty .
.
Berminat dengan boleh DM or Whatsapp
#0175150598 💕Shikin💕
#skincaresqb
#skincaretakmengelupaas
#skincareterbaik
#cubadulubarutahu
#slowlybutsurely


0

Dah 2 tahun guna asas penjagaan wajah dari Seqybeauty ni.
Kesan dan kebaikan menggunakan skincare seqy:
.
- menghilangkan parut jerawat - kulit lebih bersih dan segar
- tiada lagi kulit kusam
- tona kulit lebih sekata

Perlu guna secara konsisten ye untuk hasil yang woww uhsem tau.
.
Kalau ada kawan-kawan Qekra yang tercari-cari produk Skincare yang selamat, tanpa bahan terlarang. Yesss, cuba dulu Skincare Seqybeauty 😍
#SkincareSQB
#seqybeauty
#codPutrajaya


1

.
Jerawat sana sini? Mesti rasa tak selesa sgt kan?
.
Jom cuba pakai #SkinCareSQB
Gunakan secara konsisten, hasilnya InsyaAllah memberangsang kan.
.
Cara penggunaan :
1)Cleanser
2)Toner
3)Serum
4)Day&Night Cream
.
Ramai yg dah cuba dan yakin!
.
#productseqybeauty
#testimonisqb
#testimoniskincaresqb
#kulitkering
#kulitberminyakdanberjerawat
#parutjerawat
#kulitbreakout
#kulitsensitif
#kulitberparut
#kulitkusam
#tanpaparaben
#TanpaBahanKimiaTerlarang
#tanpapengelupasan
#luluskkm
#skincareroutine
#skincareluluskkm
#skincaremalaysia
#skincare
#onlineshoppingmalaysia
#igshopmalaysia
#onlineshopping
#igshop


0

Apa yang ada dalam set skincare SQB tu? Ada empat ketol tu untuk apa pada kulit?

Meh kita baca sama-sama ye. Manataw selama ni dok tercari-cari penyelesaian masalah kulit kita tu.

Roger jer ye http://mesejazuranaser.my

#SkinCareSQB
#InfoSkincareSQB
#SeqyBeautyCatalog


1

Skincare SEQY TIADA tretinoin , hydroquinone dan merkuri.
.
Tak perlu gusar menggunakan #SkinCareSQB ianya tidak membuat kulit uols mengelupas, terbakar atau pedih.
.
#SkinCareSQB slowly but surely .
1 SET mempunyai 4 produk utama
Cleanser ,Toner , Serum & Day Night Cream .
#cubadulubarutahu #skincareseqyluluskkm
#kakcunpakaikakcunjual
#codijokbb
#codkotaputeri
#codpuncakalam
#codsungaibuloh
#codkotadamansara
#skincarebebasmerkuri


0

🌸SHARING IS CARING🌸

sedikit perkongsian utk kita semua..💐💐 Lain orang, lain tempoh pemulihan kulit.
Pakai 2/3/4 minggu xde perubahan. bukan bermaksud produk tu tak bagus.

pakai seminggu 2 minggu terus ada perubahan,bkn bermaksud produk tu ade chemical berbahaya.

Semuanya tentang perbezaan kulit individu tu sendiri. mungkin genetiknya. mungkin tindak balas kimia dalam badannya. mungkin pemakanannya yg sihat/tidak sihat.mungkin pengambilan air yg cukup/tidak cukup. mungkin dr segi hygiene pakaian/tempat tidur/sarung bantal/kebersihan alat2 make up. semuanya mempengaruhi.

So,jgn kondem terus satu2 skincare yg awak awak semua consume kalo ada effect positif yg cepat/negatif.check balik apa yang kita amalkan tiap2 hari. Apa yang kita guna tiap2 hari.everything is counted.

Organic chemistry.inorganic chemistry.semua bahan ada unsur kimia even air masak yg kita minum tu cuma bahaya dan tidak sahaja.

Stay positive sayanggg😘😘 0129343167

COD 🚗🚗 SEKITAR TELUK INTAN 📮📦 seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#seqybeautyproduk
#pakaiseminitcantikselamanya
#dsdiperlukan
#teamSQB
#skincareSQB
#teamkakjeng
#agenviruspadu


0

Skincare SEQY TIADA tretinoin , hydroquinone dan merkuri.
.
Tak perlu gusar menggunakan #SkinCareSQB ianya tidak membuat kulit uols mengelupas, terbakar atau pedih.
.
#SkinCareSQB slowly but surely .
1 SET mempunyai 4 produk utama
Cleanser ,Toner , Serum & Day Night Cream
#cubadulubarutahu
#01127703255


0

Amalina VS Skincare. Kadang-kadang disebabkan benda tak lojik jer pun, bertemu jodohnya. Percaya tak?

#SkinCareSQB
#SeqyBeautyCatalog


0

Tiada yg mustahil bila kita YAKIN & ISTIQAMAH!

Sebelum ni kulit berjerawat dan kusam.. setelah konsisten guna #SkincareSQB Seqybeauty HQ hampir 6 bln.. kulit dh sihat dan cerah!

Bermula dgn set SkincareSQB berjangkit pulak ke #BbcreamSQB beige!
Haa kan tanpa sengaja dh ter GOJES!!
😘😘😘😘 #0193010819
#teamkakira
#ingatAKMALingatSeqyBeauty


0

Antara Fungsi dan Kelebihan #SkinCareSQB :-
==================== Cleanser
1. Sebagai pelembap wajah (Vitamin E)
2. Membaik pulih sel kulit (Vitamin C)
.
Toner
1. Membantu menstabilkan pH kulit
2. Meminimalkan ukuran pori-pori dengan penggunaan yang tepat (menepuk-nepukkan toner pada wajah dengan menggunakan telapak tangan)
.
Serum
1. Membuatkan struktur kulit lebih tegang dan anjal.
2. Melembapkan kulit wajah yang kering akibat jerawat.
.
Day & Night Krim
1. Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat.
2. Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah (pigmen)
.
Jangan tunggu lama-lama. 😎😎 #codijok
#codkotaputeri
#codpuncakalam
#codsungaibuloh
#codkotadamansara
#skincareSQB
#seqybeauty
#seqylover
#kakcunpakaikakcunjual
#skincare
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#mukabreakout


0

Antara Fungsi dan Kelebihan #SkinCareSQB :-
==================== Cleanser
1. Sebagai pelembap wajah (Vitamin E)
2. Membaik pulih sel kulit (Vitamin C)

Toner
1. Membantu menstabilkan pH kulit
2. Meminimalkan ukuran pori-pori dengan penggunaan yang tepat (menepuk-nepukkan toner pada wajah dengan menggunakan telapak tangan)

Serum
1. Membuatkan struktur kulit lebih tegang dan anjal.
2. Melembapkan kulit wajah yang kering akibat jerawat.

Day & Night Krim
1. Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat.
2. Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah (pigmen)

Jangan tunggu lama-lama.
Nak beli loose item pun boleh 🙂
Jangan risau yee.


0

:
Antara Fungsi dan Kelebihan #SkinCareSQB :-
====================
.
.
Cleanser
1. Sebagai pelembap wajah (Vitamin E)
2. Membaik pulih sel kulit (Vitamin C)

Toner
1. Membantu menstabilkan pH kulit
2. Meminimalkan ukuran pori-pori dengan penggunaan yang tepat (menepuk-nepukkan toner pada wajah dengan menggunakan telapak tangan)

Serum
1. Membuatkan struktur kulit lebih tegang dan anjal.
2. Melembapkan kulit wajah yang kering akibat jerawat.

Day & Night Krim
1. Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat.
2. Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah (pigmen)
.
.
📲 Order/Pertanyaan : Whatsapp : 014-3125153

#sayajual #beautyproduct #sayajualmurah #visitig #visitmyig #bazarpaknil #bazaarpaknil #iklan #isell #igshopmy #instashopmy #onlineshop #onlineseller #onlineshopping #jualmurah #kedaionline #fashionista #hijabista #hijabster #glamhijjab #readystock #skincare #bbcream #foundation #makeup #seqybeauty


0

❤❤❤
Step by step nak kekalkan wajah yang sihat .

Jangan lupa aply sebelum tidur ya .. Gunakan #SkinCareSQB pagi dan malam sebelum tido.
Segala JERAWAT /JERAGAT/PARUT JERAWAT/BLACKHEAD /WHITEHEAD segan nak dtg.
Berminat dengan boleh DM or Whatsapp
#0175150598 💕Shikin💕

#cubadulubarutahu
#skincaretakmengelupaas
#slowlybutsurely
#luluskkm


0

Pastikan set #skincaresqb menjadi rutin harian anda.
Berbaloi sangat melabur dengan set skincare Seqy Beauty ni.

Nak kulit putih gebu meh cuba set skinCare nie.. Cuba dulu baru tau👍

RM130/set
Contact cheta skrg
#0126147051
#agentklangkaparshahalam


0

Q: KENAPA MASA CUCI MUKA KULIT SAYA RASA MENGELUPAS?
A : Untuk customer yang kulit dia banyak kulit mati. Yes healing crisis seperti ini akan berlaku. Tapi bukan menipiskan kulit ye. Cuma menanggalkan kulit mati yang berlapis-lapis di wajah kita.
Sebab tu kulit wajah bila tengok kat cermin warna tak sekata disebabkan kulit kita berlapis-lapis. Kulit mati tu tak dibuang.
Jangan risau ye. Kulit mati tu akan terhakis sendiri secara perlahan atau manja-manja je. Takkan buat kulit korang pedih pun.
Jadi siapa yang mengalami pengalaman ni jangan risau, sekejap je.
Lepas tu kulit korang akan perlahan-lahan kembali sihat dengan skincare Seqy Insyaallah

#skincaresqb
#skincareseqy

Contact #HQSEQYBEAUTY atau #TeamSQB :
www.wasap.my/601121076726
www.wasap.my/60182723237

Dapatkan produk seqybeauty di
Shah Alam : @vendorsventure


0