#sle

Instagram photos and videos

#sle#SLE#lupus#autoimmunedisease#lupuswarrior#chronicillness#awareness#lupusawareness#invisibleillness#fibromyalgia#spoonie#rheumatoidarthritis#Lupus#chronicpain#lupie#BANGKIT2019#lupiechick#lupusapparel#forlupuswarriors#hashimoto#putonpurple#gotspoons#wearpurple#pain#fightlikeagirl#flareday#chronicpainwarrior

Hashtags #sle for Instagram

After my torturous blood test first thing this morning, I decided to treat myself to breakfast with a view. I miss going out for meals. Something I used to take for granted. Now I’m often too sick and then there’s also the fear of eating out will upset my stomach. A cool change has given me a slight lift in my energy (amazingly! Usually it’s the other way round and a cool change wipes me out), so a spontaneous breakfast was a perfect idea. I stuck to something simple that I’d eat at home and so far haven’t ended up with excruciating stomach cramps so that’s a win 👍🏻 it was gorgeous sitting outside at @cafecapellasbythebay with the cool ocean breeze admiring the view, the food waa amazing too and the staff were really friendly. First time I’d been there and I can’t wait to go back 👌🏻 hopefully soon 😆 #breakfast #friday #breakfastwithaview #moontabay #cafecapellas #capellasbythebay #yorkepeninsula #southaustralia #eatingout #beach #ocean #seabreeze #coolchange #chronicillness #sle #ibd #thesimplethings #nevertakeanythingforgranted


0

kann...im good enough alhamdulillah...assalamualaikum...we are good enough... chaiyokkkk....senyum lebih sikit ok....pasti berjaya aminnnn... #MMMDEC2018
#ThePowerOfAttraction
#DariMataNurayu
#DuluPerawatKiniPemberiManfaat
#NASLimitedEdition
#Motivasi
#Wanitahebat
#Malaysia
#Brunei
#SLE
#Lupus
#Paliativecarefighter#BANGKIT2019#omega3


0

I started the day with a blood test 💉😫 you’d think I’d be used to them by now but I get more and more anxious each time. I probably have them, on average, once a month and almost every time they have problems with my veins. Apparently they’re very wobbly, like rubbery, slippery spaghetti. They roll, they flatten, they move and slip around and then sometimes my blood just won’t come out just to makes matters worse. Over the years I’ve learnt to hydrate well before hand and keep my arms warm (a heat pack in winter helps), but I still end up getting jabbed multiple times each time just for the phlebotomist to get a sample. It’s 8 hours later now and my arm is still hurting so bad where she dug the needle around trying to get it right 😭 On another note, how’s doctors handwriting? 😂 I think it must be something they’re taught in medical school, to write as illegible as possible. I’m often translator for the phlebotomist because a lot of these are my standard lupus marker/associated problems tests. I have a rheumatologist appointment in a couple of weeks to get these results and see how things are going #Friday #fridaymorningfeels #bloodtest #jab #phlebotomist #spaghettiveins #drawingblood #labtest #rheumatology #lupus #sle #systemiclupuserythematosus #doctorswriting #canyoureadthis #illegible #actuallynotasbadassome


0

Ayaw ko na ng injection. 😞😭
#sle #angiography #ouch


0

Budayakan membaca sampai selesai biar ngerti makna setiap tulisan'q
Biar Hujatan Anda bisa ditelan sendiri 😘😉 .. Alhamdulillah NAKO (nasi kotak) nya aq di jum'at ke-2 terlaksana lagi
Semua atas izin Allah Akhir'y #nako ini bisa jadi, di ridhoi suami, dibantu ayk & mama semua bisa selesai .. Awal'y aq g mau bgt posting beginian, tapi Akhir'y aq jadi mau krn aq mikir ini bisa jadi amal juga krn aq berharap yg ngebaca bisa tergerak hati'y utk ikutin jejak'q utk berbagi walau kondisi qt juga terbatas
Karena berbagi g mesti nunggu qt dalam keadaan berlebihan dalam segala hal .. Ini keinginan'q yg sudah lama bgt, tapi sayang belum ada orang yg bisa membantu'q utk masak bnyk, jd aq selalu minta temen utk beli nasi jadi. Dan skrg Alhamdulillah semua terjadi utk masak sendiri semua 😍 *Aq ini apalah, cuma ibu RT yg g punya uang banyak, yg g punya tenaga super, malah bisa di bilang minim bgt kemampuan dlm segi apapun
Tapi ntah kenapa, setiap hari aq selalu berfikir besar, aq selalu mau melakukan hal diluar kemampuan'q, dan aq selalu nekat mencoba yg mungkin bagi'q ini diluar logika manusia ..
Diawali Bismillah, Yakin akan Allah yg MAHA diatas MAHA segalaNya, Lakuin apa yg aq Mau maka semua akan Terjadi atas IzinNya
Rezeki itu datang dengan sendirinya, Tenaga Ada disaat aq membutuhkan, Kekuatan cukup sampai semua selesai .. Semoga selalu ada hati yg terbuka utk berbagi walau 1kotak nasi dlm 1rumah utk orang yg membutuhkan *Dan aq pun berharap, seandai'y nanti aq g'da lagi... Tapi kegiatan ini ttp jalan sesuai harapan'q
Terutama anak2'q yg bisa menjadi pewaris kegiatan yg bisa berarti bagi orang banyak .. Padahal mimpi terbesar'q adalah aq mau Membangun RS Gratis utk semua yg membutuhkan
Kalo'pun bukan aq tapi Umat Islam Kaya & Dermawan yg akan Membangun & Bahu Membahu melakukan'y
Semoga dengan MATHEMATICS nya Allah semua akan terjadi
Allahumasholi'ala Sayidina Muhammad, Wa'ala Alisaiyidina Muhammad
Aamiin Allahummaamiin
Walhamdullilahi
#sedekahyuk #sedekah #ituobat #sedekahjumat #memperluassegalabentukrezeki #odapusberkreasi #itsmylife #sle #gbs #bukanakhirsegalany #iniikhtiarsaya #allahbersamaku


0

独特のアングル写真は
ALLが営業していた頃のし~ちゃん。
お客様だった方が見つけてくれて送ってくださいました。

ありがとうございます。
·
豊中市曽根にあった
BarALLと店主・し~ちゃんの思い出を
探しています。
どんな物でも構いません。
思い出話だけでもOKです。
少しでも残してあげたいのです。

ALLとし~ちゃんの思い出をさがしています。
BarALLメモリアルhttp://barallmemorial.omiki.com/
プロフィールのリンクからアクセスできます。

#barallメモリアル #BarALL #曽根all #思い出 #豊中曽根にあったbar #allしーちゃん #難病 #膠原病 #全身性エリテマトーデス #SLE #豊中 #曽根 #豊中曽根 #豊中市曽根 #探しています


0

Dulu aku suku kaum panda suka sorang2 kalo rindu...ni mcm dah tukar suku kaum kucing pulak sejak bertambah usia ni...fefeling tengok gambar pun jadi la... #MMMDEC2018
#ThePowerOfAttraction
#DariMataNurayu
#DuluPerawatKiniPemberiManfaat
#NASLimitedEdition
#Motivasi
#Wanitahebat
#Malaysia
#Brunei
#SLE
#Lupus
#Paliativecarefighter#BANGKIT2019#omega3


4

Assalamualaikum hiii...lunch dah sayang...Jom dengar penuh cerita gosip 💞GAJAH BAIKKK PUNYER DAN SI BUTA JUTAWAN💞mai klik profile pic kak nur dengar IG LIVE jommm😂😂😂😂 *Anjuran Menjadi Manusia Yang Bermanfaat*

Rasulullah Sallallahu‘alaihiwasallam bersabda:

خَيْرُ النَّاسِ أَنْفَعُهُمْ لِلنَّاسِ

Sebaik-baik manusia adalah orang paling bermanfaat bagi orang lain. (Riwayat Ibn Hibban)

Dalam hadith di atas, Rasulullah Sallallahu’alaihiwasallam menjelaskan bahawa kita boleh menjadi orang yang terbaik di mata Allah Subhanahuwata‘ala mahupun di mata manusia dengan cara banyak memberikan manfaat kepada orang lain. Semakin banyak manfaat yang boleh kita berikan kepada mereka, bermakna semakin baik pula kedudukan kita di sisi Allah Subhanahuwata‘ala mahupun di sisi manusia.

#MMMDEC2018
#ThePowerOfAttraction
#DariMataNurayu
#DuluPerawatKiniPemberiManfaat
#NASLimitedEdition
#Motivasi
#Wanitahebat
#Malaysia
#Brunei
#SLE
#Lupus
#Paliativecarefighter#BANGKIT2019#omega3


1

Assalamualaikum hiiii....Nak dengar cerita penuh gajah dengan sibuta jutawan jom klik IG LIVE kak nur jom sayang... 💞GAJAH BAIKKKM PUNYERR DENGAN SI BUTA JUTAWAN💞

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ
اللَّهُ مَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
الْسَّــــــــــلاَمُ عَلَيْكُمُ وَرَحْمَةُ اللَّــــــهِ وَبَرَكَــــــاتُة *Anjuran Menjadi Manusia Yang Bermanfaat*

Rasulullah Sallallahu‘alaihiwasallam bersabda:

خَيْرُ النَّاسِ أَنْفَعُهُمْ لِلنَّاسِ

Sebaik-baik manusia adalah orang paling bermanfaat bagi orang lain. (Riwayat Ibn Hibban)

Dalam hadith di atas, Rasulullah Sallallahu’alaihiwasallam menjelaskan bahawa kita boleh menjadi orang yang terbaik di mata Allah Subhanahuwata‘ala mahupun di mata manusia dengan cara banyak memberikan manfaat kepada orang lain. Semakin banyak manfaat yang boleh kita berikan kepada mereka, bermakna semakin baik pula kedudukan kita di sisi Allah Subhanahuwata‘ala mahupun di sisi manusia. *_#JomJadiOrangYangBermanfaat_*
#MMMDEC2018
#ThePowerOfAttraction
#DariMataNurayu
#DuluPerawatKiniPemberiManfaat
#NASLimitedEdition
#Motivasi
#Wanitahebat
#Malaysia
#Brunei
#SLE
#Lupus
#Paliativecarefighter#BANGKIT2019#omega3


1

*hospital* Everyday is a fight. Every morning is a battle to get ready for the day. Every afternoon is a fight to stay awake. Every night is a fight to find sleep. And between every fight is another one. Fighting pain, constant pain. All day, all night, every single day. THE PAIN DOESNT STOP, BUT IT DOESNT STOP ME. I AM A CRONIC PAIN WARRIOR ! #chronicillness #cronicpain #cronic #lupus #lupusflare #lupuswarrior #lupusfighter #sle #autoimmunedisease #autoimmune #fighter #chronicpainwarrior #chronicfatigue #chronicallyill #rheumatoidarthritis #reumatoid #arthitis #fight #fights


0

Super excited. Think I’ve finally worked out how I want my bun beanie pattern to be. I wanted the decreases to blend in and lay smoothly. After experimenting I think I’m happy with it. Now just to make a few more to make sure I have all the correct numbers and it will be good to go. On a side note do any of you have issues with using filters on your photos? I look thru them and like some of them but usually end up going no filter. I think it’s some sort of OCD I have. I worry about it not showing accurate color. I do the same thing with editing photos even though in editing to get the accurate light and color I feel like it isn’t the real photo for some reason. 🙄 The things our minds dwell on. 😂 #crochet #igcrochet #moderncrochet #crochetersofinstagram #crocheted #handmade #handmadeisbetter #supporthandmade #crochetdesigner #knitwear #knitweardesigner #maker #disabledmaker #sle #lupus #autoimmunedisease #pnwmaker #makersgonnamake #makersmovement #etsy #etsyshop #etsyseller #rainyevergreen #rainyevergreencrochet #rainyevergreenknitwear


1

おnewのお弁当箱の試し使いお弁当٩( ᐛ )و✨
~お弁当を持って出かけよう~
in祖母宅です。行くとこそれくらいしか(笑)
新しいお弁当箱を購入してきたので、試し使い。
量とかどうかなって。
デザインがオシャレかつ、前のお弁当箱よか大きい(ここなによりも重要)
さて、まだ食べていないんです。
いただきます(-人-)
#からしマヨ昆布
#ナポリタンパスタ
#きんぴらごぼう
#ひじきと揚げと人参の煮物
#枝豆ピック
#ふわふわオムレツ
#ウィンナー
#焼売
#スープ春雨
#今日のお弁当 #お昼ごはん #新しいお弁当箱 #膠原病 #SLE #おべんたぐらむ #オベンタグラム #おべんたぐらむ初心者 #obentagram #obento #obentobox #obentoboxes #obentoboxlunch #lunchbox #料理が好き #料理好きさんと繋がりたい #楽しい料理 #料理


0

2012 GMC SIERRA SLE Z71
CREW CAB LOADED!!
5.3L V8 VORTEC
3 OWNER SOUTHERN TRUCK!!
166k
CLEAN CARFAX
RUNS OUT VERY GOOD!!!
SUPER SMOOTH TRUCK!
Z71 4WD
BEAIUTIFUL PEARL IN COLOR
LIGHTH SCRATCHES NOTHING MAJOR
SPRAY IN BED LINER
TOW PKG
FOG LIGHTS
STEP RAILS
CHROME TRIM
WELL KEPT NON SMOKER INTERIOR
LIKE NEW INSIDE
LEATHER POWER SEATS
EXCELLENT UPHOLSTERY
BACK UP CAMERA
STEERING CONTROLS
TOUCH SCREEN PIONEER AM/FM/CD/AUX/BTOOTH
3RD FRONT SEAT/ARM REST CONSOLE
DOUBLE CONSOLE WITH UNDER LOCK BOX
REAR FLIP UP BENCH SEAT
FACTORY WHEELS WITH SPARE & EQUIPMENT
VERY NICE TRUCK!
READY TO GO
15,600

CALL OR TEXT (864) 201-8134 FOR ASAP INFORMATION! ~~~~~~~~~~GIBSON AUTO & RV SALES ~~~~~~~~~~
3103 N.PLEASANTBURG DR .GREENVILLE,SC 29609
CALL OR TEXT (864) 201-8134 FOR ASAP INFORMATION!
CALL OFFICE- (864)467-9080 (9-5 P.M)
OPEN WEEKLY 9-5
OPEN ON SATURDAY.
FINANCING AVAILABLE.
LOW RATES %
MONTH TO MONTH.
WARRANTIES|
GURANTEED SATISFACTION.
SERVING THE UPSTATE 20+YRS
HUGE SELECTION OF PRE OWNED LOCAL VEHICLES!
VISIT US OUR FACEBOOK PAGE FOR MORE INFO & PICS!
GIBSON AUTO & RV SALES / FACEBOOK.COM •


#gmcsierra #z71 #sle #gmctrucks #pearlwhite #offwhite #prettypearl #trucksforsale #southerntrucks #greenvillesc #sctrucks #yeahthatgreenville #crewcab


0

부릅 !


6

I'm doing a thing this weekend courtesy of #mishimoto #cooledbymishimoto #cai #turbonoises


4

"Corran Robert Jack"
Born:
Screaming his butt off
Via #cesarean at #38weekspregnant on
#December 6th, #2018
Weighing 8lbs. 1oz
19 3/4 inches long
At 7:52 a.m.
With a full head of black hair
Yes, we're in love 😍

#newborn #justborn
#lategram #waylatergram #birthannouncement #PCOSmom #PCOS #autoimmunemom #autoimmunedisease #gestionaldiabetes #Fibromyalgia #spoonie #spoonielife #SLE? #holiday2018 #holidaybaby #Christmasbaby #Christmas2018 #birthmom #newmom #NewYear #Newmommy #Vlogger #vlog #vlogging


1

SLEEPING MASK MEMANG WIN 👑👑 KISAH BENAR ❗❗❗
Baru guna sehari ya. Habis tanggal semua kulit kulit kering. Skin makin elok. Fyi, customer ni ada sakit #SLE sampai effect muka juga
4 tahun ni dia menahan pedih akibat #eczema ...tak boleh kena matahari... nak keluar depan rumah pun takut... jumpa skjap pun dah garu2.... bila doktor dah sahkan dia kne SLE terus google...apa tu SLE? Rupanya excema dia dah smp ke organ....tu yg bincang dengan mak dulu... takut effect apa2.... ALHAMDULILLAH, cust syukur sgt2 sebab elysian mampu membantu. Memang dia kata last choice, tawakal...dh 4 tahun bergantung dgn steroid... Cuba Elysian, bila pakai hari ni esok dia dh bg feedback...dah boleh keluar pergi pasar...tak pedih kena matahari....Alhamdulillah.... 😊😊 Dan kalau tgok mesti orang igt umur dia dh 40an... .padahal umur br je 32 .. WHATSAPP 012-6386157


1

What is Raynaud's phenomenon?

Raynaud’s phenomenon is a problem that causes decreased blood flow to the fingers. In some cases, it also causes less blood flow to the ears, toes, nipples, knees, or nose. This happens due to spasms of blood vessels in those areas. The spasms happen in response to cold, stress, or emotional upset.

Raynaud’s can occur on its own, known as primary form. Or it may happen along with other diseases, known as secondary form. The diseases most often linked with Raynaud’s are autoimmune or connective tissue diseases such as:

Lupus (systemic lupus erythematous)

Scleroderma

CREST syndrome (a form of scleroderma)

Buerger disease

Sjögren syndrome

Rheumatoid arthritis

Occlusive vascular disease, such as atherosclerosis

Polymyositis

Blood disorders, such as Cryoglobulinemia

Thyroid disorders

Pulmonary hypertension

The primary form of Raynaud’s is the most common type. It often begins between ages 15 and 25. It’s less severe than secondary Raynaud’s. People with primary Raynaud’s do not often develop a related condition.

#medical #medicalmedium #medicine #medicinestudent #doctor #medicalknowledge #medicalschool #raynauds #connectivetissuedisorder #connectivetissuedisease #sle #lupus #surgery #rheumatology #medico #medicalmediumcommunity


0

So delicious! Perfect for our cold weather. It's @realfoodwithjessica Chicken Pot Pie Soup. Next time I'm going to use a regular onion instead of just green onions, and I'll use a little less stock.
#
Day16 is just about wrapped up, we're both feeling better, but I wouldn't say we have tigers blood. I think it's because of our gray and rainy weather.
#
#januarywhole30 #soup
#whole30husbandandwife
#whole30 #whole30alumni #myfoodfeedom #cleaneating #healthychoices #jerf #paleo #healthyfat #junkfree #sugarfree #glutenfree #grainfree #cornfree #soyfree #dairyfree #autoimmune #lupus #sle #lupuswarrior #curelupus #psoriasis #sjogrens #antiphospholipidsyndrome .


5

Finally got my hat! This was an award for raising $250 for #Thewalktoendlupusnow 2018 #Seattle . Can't wait to do this again! Gasworks park is amazing!
#Lupus #Lupie #LupusWarrior #Spoonie #ChronicIllness #immunesystem #autoimmunedisease #discoidlupus #discoid #SLE #SystemicLupus


0

퇴근하고 햄버거먹기


1

Selfie no. 17/1/19 #sle #lupusinayear


0