#slipdisc

Instagram photos and videos

#slipdisc#BengkungModen#SlipDisc#sakitbelakang#PremiumBeautifulKedah#PremiumBeautifulPenang#PremiumBeautifulDamansara#PremiumBeautifulSubang#PehaBergesel#PremiumBeautifulPuchong#PremiumBeautifulJohor#PremiumBeautifulExpert#PremiumBeautifulMurah#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert#PremiumBeautifulPutrajaya

Hashtags #slipdisc for Instagram

Raya haji lagi seminggu ni. Berat badan dah turun ke?

Jangan kata tak celebrate Aidiladha, jadi tak kisah lah pasal badan. Jangan tau! Sebab kita kena fikir kan kepuasan sendiri. Tak masuk lagi bab kesihatan.
Tok sah la dok berangan saja. Kalau takat berangan tapi badan tetap selebar daun pisang, nak buat apa. Baik berangan sambil buat tindakan.

Premium Beautiful ni kalau pakai-pakai secara konsisten, badan yang lebar pun boleh jadi cantik. Sebab tu product ni selalu banyak demand. Sebab banyak faedahnya.

Nak tau? Cepat pm sis. Nanti kita cerita.

#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulkorset
#premiumbeautifulsepang
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifuljakarta
#premiumbeautifulmedan
#waistshaper
#bodyshaper
#buncit
#korsetpelangsing
#badancantik
#bakarlemak
#badanlangsing
#pinggangramping
#punggungmontok
#instantshaping
#setperampingbadan
#setcelana
#setpengecilperut
#setberpantang
#lumbarspine
#sakittulangbelakang
#slipdisc
#scoliosis
#bengkungmoden
#ibumil
#kurustanpadiet
#kuruslepasbersalin
#solusikurus


0

Promosi August 2018.
Kelebihan membeli twin pack vivix:
1. Free Membership
2. Free Delivery
3. Free Bonus
4. Free Consultation
.
.
Antara pesakit yang terlalu memerlukan vivix:
.
1. Pesakit Kencing Manis
2. Pesakit Darah Tinggi
3. Pesakit Jantung
4. Pesakit Stroke
5. Pesakit SLE
6. Pesakit Gout
7. Pesakit Kanser
8. Pesakit Sendi
9. Pesakit Kolesterol Tinggi
10. Jangkitan Virus / Influenza
11. Slip disc
12. Bellpalsy
13. Asthma
.
Shaklee By PZ
☎️ 0182505230
.
#pzxfresh #letopboomsalesig #vivixshakleemurah
#kencingmanisdarahtinggi #darahtinggi #diabetes #jantung #stroke #sle #slipdisc
#bellpalsy #gout #sendi #sakitlutut #asthma #kanser #kanserovari #kanserprostat #kanserpayudara #lukadiabetes
#lukakencingmanis #leukemia #kolesteroltinggi #kolesterol #virus #influenza #hepatitis #awetmuda #sayajual #sayaniagaonline


0

Testimony for back problem # treatment#vacuum#slipdisc


0

Nak bagi tau yg #premiumbeautiful #korset ni sebenarnya dicipta 70% utk #kesihatan dan hanya 30% utk #kecantikan.
.
Ini kisah seorang team #TDC yg pernah #lumpuh kerana #cedera jatuh kerusi semasa bekerja.
.
Azza ialah seorg #lumbarspine patient akibat #kemalangan di tempat kerja. Then #major #operation L4L5 utk dimasukkan 2 besi kekal di #tulangbelakang..Pernah #lumpuh 1/2 badan and beberapa kali #minor #procedure. .
Azza pakai #PB as #altenatif utk #sembuh.. .
.
Alhamdulillah PB is the best #bengkung as #BackSupport elak dari lebih #kronik.
.
Kalau adik2, kakak2 atau sesiapa sahaja yg sedang menderita sbb #sakitpinggang kerana lumbar spine, #slipdisc jom try pakai PB sebagai usaha utk mengurangkan sakit.
.
Roger saya utk mengetahui lebih lanjut dan merasakan sendiri perbezaannya. Jom try #freefitting .
.
#sakitbelakang #sakitpinggang #backpain #korsetkesihatan


2

Pesakit #slipdisc akhirnya tak perlu pakai #lumbarsupport sejak memakai #premiumbeautiful #korset .
.
Ia berfungsi sebagai #backsupport utk pesakit #sakitpinggang atau #sakitbelakang . Dan ia juga tak menghalang #pergerakan .
.
Cuma satu je la #sideeffects dia. #berat badan terpaksa #turun dan #bentukbadan jadi #kemas . #pinggang pun #ramping .
.
Kalau ada saudara mara, kawan2, atau diri sendiri mengalami #slipdisk , #bongkok , #lumbarspine #prolapseddisc , boleh roger saya utk free fittings.
.
#waistshaper #waistsupport #bengkungtulangbelakang #tulangbelakang #korsetpembakarlemak #korsetkurus #korsetpembentukbadan #bengkungperut


1

Zaman student berat 47kg. Zaman berkerjaya dan status bujang, berat 67kg. 😡😡
.
Perempuan bila tak jaga makan, berat dasyat betul kena pam. Lepas habis excercise, nasi kerabu sebungkus. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Kalau awak jenis badan senang naik, sarung premium beautiful, makan shake me n minum min kaffe. Itu pon kalau awak jenis tak sanggup badan kena pam dah.
.
Sayang taw dari kurus badan naik sampai 20kg. Sob3. Sedap sangat makan tu sampai tak sedar jeans dah tak muat.
.
.
Whatsapp: 6011 10027325
.
.
#CLAvengers #premiumbeautiful #corset #slimmingcorset #beautycorset #pb #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #korsetkurus #korsetsihat #berpantang #korsetpremiumbeautiful #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung


1

#KencingManis
#Barah
#DarahTinggi
#stroke
#SakitJantung
#Ketumbuhan
#slipdisc
#parkinson
#Kemurungan
#psoriasis
#Eczema
#Autism
#Gout
#alergic
#Alzheimer
#catarac
#Resdung
#Migrain
#SakitOtot
#Kebotakan
#BellPalsy

Akibat daripada kekurangan sel induk di dalam darah kita akan menyebabkan kita terdedah kepada pelbagai risiko penyakit degenaratif seperti strok, darah tinggi, jantung, kencing manis, kegagalan buah pinggang, kanser dan bermacam - macam lagi penyakit yang membahayakan kesihatan. Sekumpulan saintis di Amerika Syarikat menemui sejenis mikroalga, AFA ~ Aphanizomenon Flos Aquae yang menjadi pemangkin kepada penghasilan sel induk daripada tulang sum-sum manusia secara semula jadi


0

Premium Beangkung x panas pun.. Kalau berpeluh pun tak rasa melengass.. #ejensahhaio #pakarpb #premiumbeautiful #pb #cantik #anggun #corsetterbaik #recommended #tokeyPBinthehouse #zarithbahar #kurus #slipdisc #backpain #confinement #berpantang #slim #melentik #Bukitjalil #Puchong #Bangi #Kelanajaya #PB #Trustedseller #Dontworryok #Abgsado #Kakakcantik
.
.
.
Jomm wassp n sembang.. :)
.
.
http://www.wasap.my/60194411398


0

Testimoni Vivix Lagi

Sakit belakang akibat Slip Disc beransur hilang bila minum Vivix Shaklee.

#testimonivivix #vivixshaklee #vivixpromo #vivixhebat #slipdisc #sakitbelakang


0

Banyak lagi sebenarnya sumber kalsium.. Kita je yang tak sedar kan.. Jom kuatkan tulang kita!! Jom sihat!! #kalsium
#sumberkalsium
#vegan
#calcium
#veggies
#nuts
#bones
#tulang
#healthybones
#tulangsihat
#osteoporosis
#slipdisc


0

Asbab sapu #gel_amani sekarang dah stop inject cecair dalam lutut.. Ada yang hadapi masalah sakit lutut yang macam ni.. Ikhtiar dulu dengan #gel_amani, ubat yang MELEGAKAN SAKIT LUTUT DAN SENDI hanya dengan SAPUAN. πŸ“²012-4193926
#ubatSakitLututdanSendi
#jomrawatlutut #jomjagalutut
#hadiahbuatLututIbuAyah
#pcl
#acl
#kecederaantisuotot
#carpatunelsyndrome
#sakitpinggang
#slipdisc
#gout
#migrain


0

SELIMUT TERAPI BVSM.....@SELIMUT AJAIB😊😊 BVSM...bukan sekadar selimut. Power dgn gelombang Cahaya Dhuha dan Kristal garam yg merawat membaikpulih saraf2. Orang yg rasa sehat pun wajib guna.... BVSM memberi nafas baru kpd mereka2 yg menjalani proses Dialisis.... Kemoterapi... BVSM membantu badan2 lemah selepas proses2 ini utk recover.

Boleh digunakan oleh semua termasuklah baby... Kini ada 'ubat' utk mereka yang banyak berleter... mereka yang stress..Terapi tidur dengan selimut BVSM yg mengandungi tenaga Cahaya dhuha dan kristal garam. Yang mudah dibawa kemana shj. Tak perlu power letrik. Takde jed...takde magnet didalamnya.

RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN ● senggugut, ● stroke ● slipdisc ● migraine ● tekanan perasaan ● gila / sakit jiwa ● insomia ● darah tinggi ● koma sbb otak kecut ● asma dan apa saja masalah kesihatan

In shaa Allah..setiap penyakit pasti ada ubatnya..USAHA adalah penawar..penyembuhnya hanya DIA yg BERKUASA.. Kalau nak cuba, bole ja roger2 agen Bvsm. πŸ‘‡

Www.wasap.my/60193677079

#MMGgroup #agenbvsm #testimonibvsm #stroke #slipdisc #migrain #darahtinggi
#ProjekHoneyBee
#ProjekRM1kSehariMMG
#BusinessStyleMMG
#MMGtraining
#BVSM


0

β€œNampak 10tahun lebih muda selepas consistent dengan Vivix.” .
.
Alhamdulillah dapat Positive feedback dari customer. .
ANTARA FEEDBACK CUSTOMER SELEPAS AMALKAN VIVIX
.
Mostly customer Ayu yang ambil Vivix nih untuk pelbagai tujuan yang berbeza. Almaklum lah Vivix ni kan banyak sangat fungsi dan manfaat dia.
.
Antara customers Ayu yang beli Vivix nih datangnya daripada : .
.
β€’ Mereka yang nak kulit cantik dan maintain muda .
β€’ Mereka yang ada masalah kulit .
β€’ Mereka yang nak jaga badan .
β€’ Mereka yang mengalami sakit sendi.
β€’ Mereka yang sedang ikhtiar untuk hamil .
β€’ Mereka yang lepas bersalin terutamanya secara czer .
β€’ Mereka yang menjalani operation lain, nak baikkan luka lebih cepat.
.
Dan juga untuk kesihatan secara keseluruhan 😊.
.
Untuk anda yang nak dapatkan Vivix, boleh hubungi Ayu untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
πŸ“² 011-16467965
@ayushaklee.distributor .
.
#vivixshaklee #promoVivix #vivix #shakleepadangserai #shakleeKEDAH #VivixMurah #shakleejohor #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleeKULIM #promoVivix #sakitlutut #sakitsendi #slipdisc #awetmuda


0

β€œMasalah jerawat berkurang selepas sebulan consistent dengan Vivix.” .
.
ANTARA FEEDBACK CUSTOMER SELEPAS AMALKAN VIVIX
.
Mostly customer Ayu yang ambil Vivix nih untuk pelbagai tujuan yang berbeza. Almaklum lah Vivix ni kan banyak sangat fungsi dan manfaat dia.
.
Antara customers Ayu yang beli Vivix nih datangnya daripada : .
.
β€’ Mereka yang nak kulit cantik dan maintain muda .
β€’ Mereka yang ada masalah kulit .
β€’ Mereka yang nak jaga badan .
β€’ Mereka yang mengalami sakit sendi.
β€’ Mereka yang sedang ikhtiar untuk hamil .
β€’ Mereka yang lepas bersalin terutamanya secara czer .
β€’ Mereka yang menjalani operation lain, nak baikkan luka lebih cepat.
.
Dan juga untuk kesihatan secara keseluruhan 😊.
.
Untuk anda yang nak dapatkan Vivix, boleh hubungi Ayu untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
πŸ“² 011-16467965
@ayushaklee.distributor .
.
#vivixshaklee #promoVivix #vivix #shakleepadangserai #shakleeKEDAH #VivixMurah #shakleejohor #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #promoVivix #sakitlutut #sakitsendi #slipdisc #jerawat


0

Terima kasih kepada semua pelanggan yang datang ke butik kami. ❀️😊
.
Butik kami beroperasi seperti biasa hari ini. Jemput datang ye.
.
.
No.86, Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.
.
Waktu Operasi : 11am - 7pm (Selasa - Ahad) ISNIN TUTUP
.
Hotline : +6011-1869 6172
.
.
#alhamdulillah #agentmedshoe #arthritis #bunions #slipdisc #diabetic #butikmedshoe #butikmedshoemalaysia #comfortshoes #costumermedshoemalaysia #footwear #heelspurs #haji #ilovemedshoe #family #kedaimedshoe #love #medshoe #medshoemalaysia #medshoemalaysiateam #monday #plantarfasciitis #shoes #showroommedshoe #travel #thankyou #umrah #medshoeshahalam #newdesign #wednesday


1

Cerita one of client among partners smlm. Dah kata. Bukan mama sorang yg c-zer pakai PB. Memang betul2 boleh maintain saiz S tau. Mommy jgn takut c-zer tak boleh berbengkung slim mcm org beranak normal. Kita guide smpai jadi πŸ‘

#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

Berpantang memang moment the best utk reshape betulkan balik badan kita from macam2 aspect. Kalau diberi peluang mama pun nk beranak lagi sbb nak pantang lg πŸ˜‚ haha. Special nye PB ni mommy yg c-zer pun boleh πŸ‘

#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

#KencingManis#Barah#DarahTinggi
#stroke#SakitJantung #Ketumbuhan
#slipdisc#parkinson#Kemurungan
#psoriasis#Eczema#Autism#Gout
#alergic#Alzheimer#catarac#Resdung
#Migrain #Sakit Otot(sprain)
#Kebotakan(baldness)

Sel Induk Dewasa dan beberapa sel-sel penting lain seperti Sel Natural Killer (NK Cell) dari tulang sum-sum manusia secara semula jadi.
AFA inilah yang terkandung dalam Afamaxx Satu satunya produk yang terbaik dlm pasaran , ,


0

Bila pakai PB memang 5 minit instant shaping mcm testimoni ni. Sebab tu kita galakkan setiap wanita ada PB. Tak rugi beli utk kecantikan body sendiri. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Bila pakai PB memang 5 minit instant shaping mcm testimoni ni. Sebab tu kita galakkan setiap wanita ada PB. Tak rugi beli utk kecantikan body sendiri. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

BVSM mendapat sambutan yang semakin hangat lately. Kenapa BVSM?
BVSM sangat membantu dalam memberi kita tidur yang berkualiti. Bila bangun dari tidur, badan fresh sangat.
Sakit sakit badan, sakit lutut, masalah dengkur pun boleh diatasi dengan BVSM.
Jom 1 rumah 1 BVSM. Lagi jimat, grab 2+1 terus 😍

www.wasap.my/60193677079

#BVSM #agenbvsm #slipdisc #tulangbelakang #kebas #operate #patah #seliuh #otot #urat #demam #stroke #migrain #wargaemas #alhamdulillah
#pelapiktilamajaib
#biovelocitysleepmate
#MMGgroup
#businessStyleMMG
#projekRM1000sehari


0

Bila pakai PB memang 5 minit instant shaping mcm testimoni ni. Sebab tu kita galakkan setiap wanita ada PB. Tak rugi beli utk kecantikan body sendiri. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


0

BERAPA BERAT BADAN KALIAN? 60kg? BOLEH PAKAI PB! 20 TERAWAL BERAT 60kg DAPAT HARGA RM2000 Untuk minggu ni shj. SCREEN SHOT DAN TERUS TEKAN LINK WA SIS DI BIO. TERHAD YEA..
.
Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..😘😘
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

The best ever VIVIX ALL IN ONE supplement
NAK KURUS + CANTIK + SIHAT + CEGAH PENYAKIT + PERBAHARUI SEL + ORGAN DALAMAN SIHAT cukup hanya dengan consume VIVIX in daily routine.
VIVIX mampu memperbaharui SEL DNA, kalau SEL yang rosak pun dia akan repair, secara automatik semua sihat. Konsep VIVIX πŸ‘‰ Heal & Prevent .
VIVIX ni tak perlu pun consume banyak, sehari 1 sudu teh kecik pun dah cukup, rasa pun sedap πŸ˜‹ memang bagus untuk sesiapa yang tak boleh telan suplemen pil.
VIVIX boleh jimat hingga 2 bulan (depends on individual intake). VIVIX ni sangat highly recommended untuk KECANTIKAN & KESIHATAN MENYELURUH

ANTARA KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ β˜€οΈmenggalakkan rangsangan penuaan yang sihat β˜€οΈmembantu menghalang kanser β˜€οΈmengurangkan risiko sakit jantung
β˜€οΈmengurangkan komplikasi penyakit diabetes β˜€οΈmenyokong kesihatan sendi β˜€οΈmembantu dalam mengurangkan berat badan β˜€οΈmeningkatkan sistem imun β˜€οΈmenyokong kesihatan mata β˜€οΈmenyokong kesihatan menyeluruh β˜€οΈmembaiki tenaga SEL & DNA β˜€οΈboleh mengurangkan ketagihan merokok menjadi pahit β˜€οΈmelindungi jantung β˜€οΈmerencat sel kanser dari menjadi semakin serious β˜€οΈmeningkatkan kesuburan bagi yang ingin hamil β˜€οΈmembantu penurunan berat badan bagi yang nak kurus β˜€οΈmenjadikan kulit lebih cantik semulajadi
WHATSAPP SEGERA!
012-6830069
Bazilah

#vivix #sayajualvivix #sayajualshaklee #diabetes #darahtinggi #gout #arthritis #kencingmanis #lukabersalin #kanser #vertigo #bellpalsy #merokok #slipdisc
#Shaklee #shakleegambang #shakleekuantan #shakleeinderamahkota #shakleebukitrangin #shakleegadingjaya #shakleeump #shakleekotasas #shakleematrixkuantan #shakleepermatangbadak #shakleeposseluruhmalaysia #shakleekampungpandan #shakleelepar #sayajualshaklee #ajimaura #terapiinstagram


3

Sedikit Information ttg PRemium Beautiful dgn orang sakit belakang..


1

PROMO VIVIX IN THE HOUSE YAWWW!
.
.
Vivix merupakan supplement paling premium dalam Shaklee!
.
.
Vivix mampu membantu merawat sakit dalaman dari peringkat sel lagi! 😍
.
.
Ini kerana, kandungan Vivix sangaaatlah kaya dengan polyphenols & resveratrol. Contohnya anggur muscadine!😱
.
.
Antara sakit yang sesuai untuk ikhtiar dengan Vivix ialah :
#gout
#kanser
#bellpalsy
#slipdisc
#strok
#diabetes
#darahtinggi
#kolestrol
#dialisis
And baaaanyak lagi! ☺️
.
.
Jom! Dapatkan sekarang dengan harga promosi! ☺️
.
.
BELI 6 PERCUMA 1
BELI 2 DISKAUN 5%
🌸Percuma Membership (RM69)
🌸Percuma Postage (RM10)
🌸Pulangan Wang Tunai (RMXX) 🌸Percuma Cooler Bag & Spoon
.
.
WA 0182504453
WA 0182504453
WA 0182504453
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #shakleeulutiram #shakleetebrau #shakleejohor #vivixshaklee #vivixjb #vivixjohor #bazarpaknil #hospitalsultanahaminah #hsa #hospitalsultanismail #hsi #kpjpasirgudang #kpjjohor #hospitalpakarputeri


1

PROMO VIVIX IN THE HOUSE YAWWW!
.
.
Vivix merupakan supplement paling premium dalam Shaklee!
.
.
Vivix mampu membantu merawat sakit dalaman dari peringkat sel lagi! 😍
.
.
Ini kerana, kandungan Vivix sangaaatlah kaya dengan polyphenols & resveratrol. Contohnya anggur muscadine!😱
.
.
Antara sakit yang sesuai untuk ikhtiar dengan Vivix ialah :
#gout
#kanser
#bellpalsy
#slipdisc
#strok
#diabetes
#darahtinggi
#kolestrol
#dialisis
And baaaanyak lagi! ☺️
.
.
Jom! Dapatkan sekarang dengan harga promosi! ☺️
.
.
BELI 6 PERCUMA 1
BELI 2 DISKAUN 5%
🌸Percuma Membership (RM69)
🌸Percuma Postage (RM10)
🌸Pulangan Wang Tunai (RMXX) 🌸Percuma Cooler Bag & Spoon
.
.
WA 0182504453
WA 0182504453
WA 0182504453
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #shakleeulutiram #shakleetebrau #shakleejohor #vivixshaklee #vivixjb #vivixjohor #bazarpaknil #hospitalsultanahaminah #hsa #hospitalsultanismail #hsi #kpjpasirgudang #kpjjohor #hospitalpakarputeri


0

Xpayah tunggu lama-lama. Kita kalau fittingkan client, terus suruh try sarung baju lama. Siapa yg nak try fitting, fitting is fee. Jatuh cinta rasa tak nak buka nak pakai terus pun boleh since ada lagi ansuran tgh open ✌️ #premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

"BADAN KERENGGA LEPAS BERSALIN"
.
.
.
.
"Rasa macam baru ja hg lpas bersalin kan? hg pakai apa Kakyus dok camtu ja badan.."
Hihi..sis senyum ja bila ada yg tegoq sebelum sis buka rahsia..
.
KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ja pilihan sis masa berpantang..petua lain ikut gak tp style tak brapa nk bdisiplin ni..adoiii risau badan naik & perut menggeleber..
.
mujoq awai2 lagi sis dh prepare nk berpantang dgn korset ajaib ni..hasilnya alhamdulillah dlm sebulan berat sis dah kembali ke berat ideal 57kg..
.
Meh sis listkan apa hebatnya korset PB ni..
.
1.Ada teknologi far infra red ray (FIR).
- fir ni dijahit dan disulam dalam benang korset di mana teknologi ini berasal daripada Korea.Menerusi fit inilah lemak2 di dalam badan mampu di pecahkan dan mampu menguruskan badan si pemakai.
.
2.Lifetime Warranty
-hanya PB satu2nya pakaian dalam yg ada warranty seumur hidup.Kalau rosak,terkoyak,terkeluaq cangkuk ka..hantaq ja utk di repair..FREE
.
3. Set kesihatan plus set kecantikan
-fungsi PB ni 70% kesihatan dan 30% kecantikan. PB mampu hilangkan migraine,sakit tulang belakang,period tak teratur,senggugut,masalah kesuburan rahim dan semua aspek melibatkan pemulihan kesihatan setelah bersalin.
.
30% pula meliputi kecantikan untuk kuruskan badan dan reshape balik body.
.
Banyak lg kebaikan PB ni klu sis nak listkan semua...nak tau best ke x best kena pakai sendiri,confirm senyum lebar setiap hari..
.
Whatsapp sekarang utk dapatkan HARGA RUNTUH!!!
.
Saya akan reply sepantas kilat.nak tanya2 dulu pun boleh.nak tunggu next gaji pun boleh.
.
JANGAN DOK MERUNGUT LEPAS NI BADAN TAK CANTIK DAH LEPAS BERSALIN OKAYY😜
.
Whatsapp: 6011-10027325
.
.
#CLAvengers #premiumbeautiful #corset #slimmingcorset #beautycorset #pb #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #korsetkurus #korsetsihat #berpantang #korsetpremiumbeautiful #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung


1

Rugi kalau x grab promosi kali ni.
.
Bole share beli dgn kengkawan tau.
.
Cikyani bagi harga specialπŸ˜‰
.
#slipdisc #slipdiscsakitbelakang #shakleepenang #shakleepenangmurah


0

Kalau dorg kata mahal. kena bezakan dgn sabun biasa yg boleh hilangkan yg biasa2 je..yg ni boleh hilangkan macam2..jgn diamkan nnt org akan jadi negatif.. Klik wasap.my/60145266238/TYDED .
#tydrelieve #tydeffectivecream #testimonitydeffectivecream #testimonitydrelieve #stokis #agen #dropship #sakitlutut #sakitotot #sakitsendi #terseliuh #sakittengkuk #gout #slipdisc #acl #pcl #mcl #sakitpinggang #arthritis #resdung #obesiti #selsema #sakittekak #mengantuk #sakitbelakang #sakitkepala #sakitgatal #sakitperut
#senggugut
Skrg masih ada diskaun RM3 sehingga 31 ogos


1

😱😱😱
Pagi-pagi dah terkezut, Nyaris tak fengsan.
.
.
Best kan tak sampai setahun badan makin kuncup.
Senang sangat nak hilang inci. Tanpa berlapar. Tanpa bersenam. Ye. Bersenam tu memang terbaik. Bagus sangat bersenam tu. Miss Lien sendiri sangat sarankan anda untuk bersenam. Tapi bila anak dah dua, keje pulak keluar subuh balik isyak, masa bila pulak la nak bersenam ber keke challenge ke kan. πŸ˜…
.
.
Nak tau Rahsia Mudah hilang kilo dan hilang inci?
Boleh follow @mazlin_shohimi. Boleh merisik apa yang diamalkan sampai makin susut badan lepas bersalin.
.
.
wasap 011-1040 0585
#ShakeMe
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#SukaMakanTapiNakKurus
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#KurusCepatSelamat


0

😱😱😱
Pagi-pagi dah terkezut, Nyaris tak fengsan.
.
.
Best kan tak sampai setahun badan makin kuncup.
Senang sangat nak hilang inci. Tanpa berlapar. Tanpa bersenam. Ye. Bersenam tu memang terbaik. Bagus sangat bersenam tu. Miss Lien sendiri sangat sarankan anda untuk bersenam. Tapi bila anak dah dua, keje pulak keluar subuh balik isyak, masa bila pulak la nak bersenam ber keke challenge ke kan. πŸ˜…
.
.
Nak tau Rahsia Mudah hilang kilo dan hilang inci?
Boleh follow @mazlin_shohimi. Boleh merisik apa yang diamalkan sampai makin susut badan lepas bersalin.
.
.
wasap 011-1040 0585
#ShakeMe
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#SukaMakanTapiNakKurus
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#KurusCepatSelamat


0

😱😱😱
Pagi-pagi dah terkezut, Nyaris tak fengsan.
.
.
Best kan tak sampai setahun badan makin kuncup.
Senang sangat nak hilang inci. Tanpa berlapar. Tanpa bersenam. Ye. Bersenam tu memang terbaik. Bagus sangat bersenam tu. Miss Lien sendiri sangat sarankan anda untuk bersenam. Tapi bila anak dah dua, keje pulak keluar subuh balik isyak, masa bila pulak la nak bersenam ber keke challenge ke kan. πŸ˜…
.
.
Nak tau Rahsia Mudah hilang kilo dan hilang inci?
Boleh follow @mazlin_shohimi. Boleh merisik apa yang diamalkan sampai makin susut badan lepas bersalin.
.
.
wasap 011-1040 0585
#ShakeMe
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#SukaMakanTapiNakKurus
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#KurusCepatSelamat


0

2 minggu jer cukup!
.
.
Bila dah pakaikan orang dengan corset viral ni, Miss Lien akan tanya macamana keadaan diri sekarang. .
.
Tutup telinga dengar, bila 2 minggu pakai dah panjat cangkuk kedua bengkung. Corset ni dah kenapa cepat sangat buat orang rasa perut tak buncit dan tak kembung.
.
.
Haaa, itulah dia FIR yang bantu memecahkan dan mengalihkan lemak ke kondisi yang betul. Di setiap bebenang corset Premium Beautiful ini disulam dengan FIR. Tak perlu susah payah gi jumpa doktor untuk buat pembedahan buang lemakkan.
.
.
Mudah . Cepat . Selamat
.
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#Cyst
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0

2 minggu jer cukup!
.
.
Bila dah pakaikan orang dengan corset viral ni, Miss Lien akan tanya macamana keadaan diri sekarang. .
.
Tutup telinga dengar, bila 2 minggu pakai dah panjat cangkuk kedua bengkung. Corset ni dah kenapa cepat sangat buat orang rasa perut tak buncit dan tak kembung.
.
.
Haaa, itulah dia FIR yang bantu memecahkan dan mengalihkan lemak ke kondisi yang betul. Di setiap bebenang corset Premium Beautiful ini disulam dengan FIR. Tak perlu susah payah gi jumpa doktor untuk buat pembedahan buang lemakkan.
.
.
Mudah . Cepat . Selamat
.
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#Cyst
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0

2 minggu jer cukup!
.
.
Bila dah pakaikan orang dengan corset viral ni, Miss Lien akan tanya macamana keadaan diri sekarang. .
.
Tutup telinga dengar, bila 2 minggu pakai dah panjat cangkuk kedua bengkung. Corset ni dah kenapa cepat sangat buat orang rasa perut tak buncit dan tak kembung.
.
.
Haaa, itulah dia FIR yang bantu memecahkan dan mengalihkan lemak ke kondisi yang betul. Di setiap bebenang corset Premium Beautiful ini disulam dengan FIR. Tak perlu susah payah gi jumpa doktor untuk buat pembedahan buang lemakkan.
.
.
Mudah . Cepat . Selamat
.
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#Cyst
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


1

.Geng kurus dikesan lagi.
.
.
Buntang mata tengok the latest pic mak anak 1 ni.
Sebelum ni habis kembang satu badan. Tapi sekarang 😱
Pinggang kerengge. Senyum meleret 10 kilometer. Gara-gara badan makin ringan macam di awangan.
.
.
Rahsia dia mudah je. Minum kopi dan air kurus Shake Me tetiap pagi dan malam. Tapi kopi rasa antarabangsa Min Kaffe la. Lepas tu, dia touch up badan dengan korset viral, Premium Beautiful.
.
.
Eeeee. Senangnya nak kurus bila-bila masa. Cepat, sihat dan selamat. .
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0

.Geng kurus dikesan lagi.
.
.
Buntang mata tengok the latest pic mak anak 1 ni.
Sebelum ni habis kembang satu badan. Tapi sekarang 😱
Pinggang kerengge. Senyum meleret 10 kilometer. Gara-gara badan makin ringan macam di awangan.
.
.
Rahsia dia mudah je. Minum kopi dan air kurus Shake Me tetiap pagi dan malam. Tapi kopi rasa antarabangsa Min Kaffe la. Lepas tu, dia touch up badan dengan korset viral, Premium Beautiful.
.
.
Eeeee. Senangnya nak kurus bila-bila masa. Cepat, sihat dan selamat. .
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0

.Geng kurus dikesan lagi.
.
.
Buntang mata tengok the latest pic mak anak 1 ni.
Sebelum ni habis kembang satu badan. Tapi sekarang 😱
Pinggang kerengge. Senyum meleret 10 kilometer. Gara-gara badan makin ringan macam di awangan.
.
.
Rahsia dia mudah je. Minum kopi dan air kurus Shake Me tetiap pagi dan malam. Tapi kopi rasa antarabangsa Min Kaffe la. Lepas tu, dia touch up badan dengan korset viral, Premium Beautiful.
.
.
Eeeee. Senangnya nak kurus bila-bila masa. Cepat, sihat dan selamat. .
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0

Pujian ikhlas suami.
.
.
Bangun pagi suaminya kata, "eh perut dah tak menggeleber la". Mau tak berbunga hati sambil terseyum simpul sepanjang harikan😊
.
.
Seronok dengar feedback Premium Beautiful Lovers ni. Semuanya puas hati. Kalo tak puas hati cek balik kenapa.
.
.
Cara pemakaian?
Konsisten ker pakai?
Size yang diberi tepat ker?
.
.
Corset Premium Beautiful ni mudah sangat di pakai dan mudah sangat disarung. Ala, macam kita pakai pakaian dalam kita tu, bezanya ada beberapa ilmu tambahan yang uoll perlu tahu untuk menarik lemak ke posisi yang betul. Miss Lien boleh ajarkan, jangan risau la.
.
.
Dah jangan termenung plak lepas baca testimoni ni, gi cepat kat wasap dan wasap.my/601110400585 .
.
.
Miss Lien bagi penJIMATan sempena bulan kelahiran almost Rm700 tau. Jangan tunggu lama-lama.
.
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#Cyst
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


1

Pujian ikhlas suami.
.
.
Bangun pagi suaminya kata, "eh perut dah tak menggeleber la". Mau tak berbunga hati sambil terseyum simpul sepanjang harikan😊
.
.
Seronok dengar feedback Premium Beautiful Lovers ni. Semuanya puas hati. Kalo tak puas hati cek balik kenapa.
.
.
Cara pemakaian?
Konsisten ker pakai?
Size yang diberi tepat ker?
.
.
Corset Premium Beautiful ni mudah sangat di pakai dan mudah sangat disarung. Ala, macam kita pakai pakaian dalam kita tu, bezanya ada beberapa ilmu tambahan yang uoll perlu tahu untuk menarik lemak ke posisi yang betul. Miss Lien boleh ajarkan, jangan risau la.
.
.
Dah jangan termenung plak lepas baca testimoni ni, gi cepat kat wasap dan wasap.my/601110400585 .
.
.
Miss Lien bagi penJIMATan sempena bulan kelahiran almost Rm700 tau. Jangan tunggu lama-lama.
.
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#Cyst
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0

Pujian ikhlas suami.
.
.
Bangun pagi suaminya kata, "eh perut dah tak menggeleber la". Mau tak berbunga hati sambil terseyum simpul sepanjang harikan😊
.
.
Seronok dengar feedback Premium Beautiful Lovers ni. Semuanya puas hati. Kalo tak puas hati cek balik kenapa.
.
.
Cara pemakaian?
Konsisten ker pakai?
Size yang diberi tepat ker?
.
.
Corset Premium Beautiful ni mudah sangat di pakai dan mudah sangat disarung. Ala, macam kita pakai pakaian dalam kita tu, bezanya ada beberapa ilmu tambahan yang uoll perlu tahu untuk menarik lemak ke posisi yang betul. Miss Lien boleh ajarkan, jangan risau la.
.
.
Dah jangan termenung plak lepas baca testimoni ni, gi cepat kat wasap dan wasap.my/601110400585 .
.
.
Miss Lien bagi penJIMATan sempena bulan kelahiran almost Rm700 tau. Jangan tunggu lama-lama.
.
.
wasap 011-1040 0585
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSerdang
#PremiumBeautifulBangi
#PremiumBeautifulSemenyih
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulKampungBaru
#PremiumBeautifulBalakong
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulSentul
#PremiumBeautifulSubang
#KorsetPlusSize
#IkhtiarHamil
#SlipDisc
#Cyst
#BengkungModen
#SetBerpantangMurah
#KempisPerut
#PehaBergesel
#PakejPerkahwinanMurah


0