#slipdisc

Instagram photos and videos

#slipdisc#BengkungModen#darahtinggi#cyst#korsetkesihatan#breastcancer#kanser#thalasemia#berhentimerokok#korsetlangsing#fattzura#sakitjantung#hypertension#kencingmanis#vivix#shakleereadystock#shakleekuantan#instantshaping#kuruslepasbersalin#solusikurus#kuantan#kempiskanperut#premiumbeautifuljohorbahru

Hashtags #slipdisc for Instagram

πŸ’„Lapik tilam Biovelocity Sleepmate (BVSM)

Pelapik tilam dengan kuasa Bio Velocity hasil kajian saintis German dapat membantu menyembuhkan penyakit dengan izin Allah.

Tenaga bio velocity membantu:
β™₯️ melancarkan perjalanan darah
β™₯️ merangsang fungsi jantung
β™₯️ mengaktifkan sel-sel badan β™₯️ meningkatkan kadar metabolisme
β™₯️ memberikan tidur yang lebih lena dan berkualiti

Sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah
β˜… lumpuh
β˜… migrain
β˜… senggugut
β˜… darah tinggi
β˜… sakit sendi
β˜… sakit belakang
β˜… insomnia β˜… tekanan/ stress

Bagi yang sedang mencari kaedah alternatif untuk menyembuhkan penyakit ibu ayah atau anak-anak boleh mencuba pelapik tilam ajaib ini.
Ramai yang dah mencuba dan Alhamdulillah dengan izin Allah penyakit mereka sembuh. .
✏️sekarang kakrosz bagi tawaran kaw kaw boleh bayar ansur-ansur okaykanπŸ‘ ✏️Inbox atau whatapps saya πŸ“±6738842473 untuk ketahui lebih lanjut.
#biovelosleepmate
#bvsm #lumpuh #kebastangan #darahtinggi #senggugut #migrain #sakitsendi #slipdisc #insomnia #sayajual #installment


1

Hati-hati! Ada juga PB user yg tak tau adanya lifetimewarranty. Boleh repair byk kali patah/koyak. Bila happen, contact dgn agen, no respond. So get the right consultation & buy from only active PB expert. Ada client terkejut tanye "wow siap ada fitting" Barang premium servis pun mesti premium. Kita provide from consult sampai fitting. Dari cara pakai, basuh & jaga. Lifetime consultation & service tau.
#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir #ootdraya
#raya2018 #ootdfashion


2

#throwback
Macam tok guru dulu selalu cakap, lepas baling tengok bola tu sampai la bola tu hentam pin. Tapi si kecik @aufa.rayyan ni, sampai dah set pin baru dia masih tercegat atas approach. Haha. Mama dia tak nak join, cukup sekadar watak jurufoto. Kredit to mama-tebubut ya @daeng.dya Love you both! 😘

#bowling #almost2yearsold #love #passion #hobby #money #beginner #slipdisc #pelanpelankayuh #santai #cuti #riadah #cariduit #sumberpendapatan #sideincome #downline


2

#RayakanSebulan ramai nak pakai Premium Beautiful sebab dengan PB jelah membantu mereka kawal makan #juadahraya banyak. Berat dan size badan maintain sampai habis Syawal.
.
Bayangkan kalau takde #PerisaiBadan ni,
.
πŸ˜– Badan semakin lebar dan gemok.
πŸ˜– Baju pun dah tak muat.
πŸ˜– Sakit kaki dan lutut.
πŸ˜– Penampilan dah tak menarik.

Alang-Alang GST takde ni, masa nilah kalian kena grab PB. Harga murah sangat menjunam teruk lepas takde GST. PB ni #korset #premiumquality satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja 5 minit #instantshaping. Pakai konsisten 3-6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.
Kalau nak jadi #AgentPremiumBeautiful pun boleh.. Register RM47 jerr.. Dapat pakai PB Free dan #janapendapatan lumayan.. .
.

#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #jk1m #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

SEMINGGU DAH BERAYA.. BAJU KETAT, SENDAT, TAK MUAT? 😱😱😱
Kan akk dah pesan sebelum raya pakai #perisaibadan PB ni.. #RayaKanSebulan. Ni akk dah restock #PBKorset, korang dh boleh grab sepasang.. Sempat pasang badan #taknakgemuklepasraya . Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. Alang2 beli, belikan sekali utk mak & adik-adik sama.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
. .
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #pengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Balik je raya ramai duk pakat carik β€˜body-guard’ nih! .

Mana taknya, raya sebulan ohoiiii.
.

Makanan kat mesia nih sedap sedap lak tuh. Lagi2 yang berlemak dan berminyak itulah yang paling lazat sekali.
.

Nak control mulut dari mengunyah memang le payah. Dah terhidang depan mata suh jamah. Sudahnya PB juga laaa penyelamat dari perut dan peha melimpah!
.

#agentpremiumbeautiful #janapendapatan
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

.
.
Bagaimana Vivix Shaklee merawat Gout?

Satu perkara yang perlu anda tahu iaitu dalam Vivix ini mempunyai bahan2 antioksidan (polifenol). Polifenol adalah satu kumpulan antioksidan. Resveratrol pula adalah sebahagian daripada polifenol. Apabila kita berbicara tentang polifenol atau resveratol, ianya adalah bahan antioksidan yang terdapat dalam makanan terutamanya tumbuhan, sayuran dan buah buahan.

4 Cara Bahan Dalam Vivix (polifenol)
.
● BertindakΒ Memperbaiki DNA
● Mengurangkan inflamasi
● Meningkatkan penghasilan tenaga
● Mengelakkan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End product.
.
Dalam Vivix yang istimewa ini terkandung 4 bahan utama yang sangat berharga iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, Elderberry dan Japanese Knotweed.
.
Keempat2 bahan utama ini sangat istimewa. Dan kerna keistimewaannya inilah yang boleh membantu pesakit bebas daripada Gout yang dialaminya, tak kira berapa puluh tahun sekalipun.

Vivix Bantu Pengidap Gout Melalui 4 Ramuan Antioksidan

Asbab bahan ramuan Vivix yang istimewa tadi, Vivix bantu membaikpulihkan sel yang rosak asbab Gout itu.
Selain itu, Vivix perbaiki sel2 yang telah membengkak dan sakit supaya sel kembali pulih sihat seperti sediakala. Vivix bantu elakkan sel2 lain daripada rosak lebih teruk. Vivix menggalakkan proses detoks dalam tubuh badan. Vivix bantu mengelakkan pengumpulan protein2 hasil pengikatan gula dan protein berlebihan dalam badan yang boleh menyebabkan penyakit yang lebih berbahaya seperti kencing manis dan penyakit salur darah. Vivix akan memulihkan kerosakan sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap normal.
.
Wasap saya 4 more info
0199644664
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #sakitlutut #kolesterol #breastcancer #shakleepahang #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #pengedarshakleekuantan #sakitsendi #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #laraalana #fattzura #shakleereadystock #fareedafaris


1

.
.
Bagaimana Vivix Shaklee merawat Gout?

Satu perkara yang perlu anda tahu iaitu dalam Vivix ini mempunyai bahan2 antioksidan (polifenol). Polifenol adalah satu kumpulan antioksidan. Resveratrol pula adalah sebahagian daripada polifenol. Apabila kita berbicara tentang polifenol atau resveratol, ianya adalah bahan antioksidan yang terdapat dalam makanan terutamanya tumbuhan, sayuran dan buah buahan.

4 Cara Bahan Dalam Vivix (polifenol)
.
● BertindakΒ Memperbaiki DNA
● Mengurangkan inflamasi
● Meningkatkan penghasilan tenaga
● Mengelakkan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End product.
.
Dalam Vivix yang istimewa ini terkandung 4 bahan utama yang sangat berharga iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, Elderberry dan Japanese Knotweed.
.
Keempat2 bahan utama ini sangat istimewa. Dan kerna keistimewaannya inilah yang boleh membantu pesakit bebas daripada Gout yang dialaminya, tak kira berapa puluh tahun sekalipun.

Vivix Bantu Pengidap Gout Melalui 4 Ramuan Antioksidan

Asbab bahan ramuan Vivix yang istimewa tadi, Vivix bantu membaikpulihkan sel yang rosak asbab Gout itu.
Selain itu, Vivix perbaiki sel2 yang telah membengkak dan sakit supaya sel kembali pulih sihat seperti sediakala. Vivix bantu elakkan sel2 lain daripada rosak lebih teruk. Vivix menggalakkan proses detoks dalam tubuh badan. Vivix bantu mengelakkan pengumpulan protein2 hasil pengikatan gula dan protein berlebihan dalam badan yang boleh menyebabkan penyakit yang lebih berbahaya seperti kencing manis dan penyakit salur darah. Vivix akan memulihkan kerosakan sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap normal.
.
Wasap saya 4 more info
0199644664
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #sakitlutut #kolesterol #breastcancer #shakleepahang #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #pengedarshakleekuantan #sakitsendi #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #laraalana #fattzura #shakleereadystock #fareedafaris


0

- Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah resveratrol yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat kanser.
.
.
Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan kanser:
.
πŸ‡ Kajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti kanser.
.
πŸ‡ Kajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October 2011 menunjukkan resveratrol berjaya menghalang sel kanser payu dara daripada membesar.
.
πŸ‡ Kajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan kanser payu dara.
.
πŸ‡ Kajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang boleh menghalang sel normal menjadi sel kanser.
.
πŸ‡ Kajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang kanser prostate daripada membesar.
.
.
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MERAWAT KANSER?
.
πŸ‡Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini β€˜membunuh diri’ melalui proses apoptosis.
.
πŸ‡Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang. Anda boleh teruskan dengan Vivix walaupun anda sudah bebas kanser kerana khasiat Vivix sangatlah banyak.
.
☎️wassap➑️019.7211161
.
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codbandarbaruudajb #shakleereadystock #breastcancer #shakleejohormurah #shakleebandarbaruudajb #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #jbmurah #vivixmurah #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #PengedarShakleejohor #fattzura #vivixjb #shakleeconfirmmurah


1

.
.
VIVIX TONIK AJAIB!

Pernah dengar VIVIX SHAKLEE? Vivix ni kira suplement terbaik Shaklee. Hanya minum sesudu sehari untuk memberikan kesihatan yang berpanjangan. InshaAllah.

Vivix satu-satunya suplement yang boleh baiki dan perbaharui penuaan di peringkat sellular.
.
Saya highly recommended untuk sesiapa yang ingin cuba Vivix ni.
.
Nak bagi kat mak ayah or sapa-sapa yang tak suka ambil banyak-banyak suplement, Vivix is the best choice. VIVIX ALL IN ONE.

Based on testimoni-testimoni yang saya ada, Vivix ni dah banyak bantu penyakit-penyakit seperti:
.
● Diabetes
● Jantung
● Kolesterol tinggi
● Darah tinggi .
● STOP merokok
● Nak kurus
● Kulit cantik bebas jerawat, jeragat, parut
● Kanser
● Sakit buah pinggang
● Untuk tenaga dalaman
● Resdung
● Cyst
● Stroke
● Sakit sendi

So, apa tunggu lagi. Jom dapatkan VIVIX anda sekarang.
.
Wasap saya 😊 ~ 0199644664 faridah πŸ’–
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #shakleeterengganu #kuantan #ump #pahang #fattzura #vivixmurah


0

.
.
VIVIX TONIK AJAIB!

Pernah dengar VIVIX SHAKLEE? Vivix ni kira suplement terbaik Shaklee. Hanya minum sesudu sehari untuk memberikan kesihatan yang berpanjangan. InshaAllah.

Vivix satu-satunya suplement yang boleh baiki dan perbaharui penuaan di peringkat sellular.
.
Saya highly recommended untuk sesiapa yang ingin cuba Vivix ni.
.
Nak bagi kat mak ayah or sapa-sapa yang tak suka ambil banyak-banyak suplement, Vivix is the best choice. VIVIX ALL IN ONE.

Based on testimoni-testimoni yang saya ada, Vivix ni dah banyak bantu penyakit-penyakit seperti:
.
● Diabetes
● Jantung
● Kolesterol tinggi
● Darah tinggi .
● STOP merokok
● Nak kurus
● Kulit cantik bebas jerawat, jeragat, parut
● Kanser
● Sakit buah pinggang
● Untuk tenaga dalaman
● Resdung
● Cyst
● Stroke
● Sakit sendi

So, apa tunggu lagi. Jom dapatkan VIVIX anda sekarang.
.
Wasap saya 😊 ~ 0199644664 faridah πŸ’–
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #shakleeterengganu #kuantan #ump #pahang #fattzura #vivixmurah


0

.
.
VIVIX TONIK AJAIB!

Pernah dengar VIVIX SHAKLEE? Vivix ni kira suplement terbaik Shaklee. Hanya minum sesudu sehari untuk memberikan kesihatan yang berpanjangan. InshaAllah.

Vivix satu-satunya suplement yang boleh baiki dan perbaharui penuaan di peringkat sellular.
.
Saya highly recommended untuk sesiapa yang ingin cuba Vivix ni.
.
Nak bagi kat mak ayah or sapa-sapa yang tak suka ambil banyak-banyak suplement, Vivix is the best choice. VIVIX ALL IN ONE.

Based on testimoni-testimoni yang saya ada, Vivix ni dah banyak bantu penyakit-penyakit seperti:
.
● Diabetes
● Jantung
● Kolesterol tinggi
● Darah tinggi .
● STOP merokok
● Nak kurus
● Kulit cantik bebas jerawat, jeragat, parut
● Kanser
● Sakit buah pinggang
● Untuk tenaga dalaman
● Resdung
● Cyst
● Stroke
● Sakit sendi

So, apa tunggu lagi. Jom dapatkan VIVIX anda sekarang.
.
Wasap saya 😊 ~ 0199644664 faridah πŸ’–
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #shakleeterengganu #kuantan #ump #pahang #fattzura #vivixmurah


0

.
Bagaimana Vivix Boleh Hilangkan Ketagihan Merokok?
.
Vivix ini merupakan salah satu ikhtiar bagi perokok tegar untuk berhenti merokok.
Tapi bagaimana Vivix yang mengandungi resveratrol 10 kali lebih tinggi ini dapat membantu?
.
1~ Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.
.
2~ Orang merokok merasakan satu β€˜feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula β€˜feeling’ tu. Vivix boleh memberikan β€˜feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
.
3~ Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga, sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan β€˜terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.
.
Nak info lebih & lebih diskaun wasap kakak 😊
.
0199644664
β€’
#vivix #vivixshaklee #vivixmurah #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #pengedarshakleekuantan #breastcancer #tonikajaib #shakleekuantan #kuantan #fattzura #cancer #kanser #shakleecodkuantan #testimonivivix #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #shakleereadystock #fareedafaris #quitsmoking #sampoerna #berhentimerokok #dunhill #gudanggaram #shakleeump #ump


0

.
Bagaimana Vivix Boleh Hilangkan Ketagihan Merokok?
.
Vivix ini merupakan salah satu ikhtiar bagi perokok tegar untuk berhenti merokok.
Tapi bagaimana Vivix yang mengandungi resveratrol 10 kali lebih tinggi ini dapat membantu?
.
1~ Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.
.
2~ Orang merokok merasakan satu β€˜feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula β€˜feeling’ tu. Vivix boleh memberikan β€˜feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
.
3~ Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga, sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan β€˜terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.
.
Nak info lebih & lebih diskaun wasap kakak 😊
.
0199644664
β€’
#vivix #vivixshaklee #vivixmurah #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #pengedarshakleekuantan #breastcancer #tonikajaib #shakleekuantan #kuantan #fattzura #cancer #kanser #shakleecodkuantan #testimonivivix #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #shakleereadystock #fareedafaris #quitsmoking #sampoerna #berhentimerokok #dunhill #gudanggaram #shakleeump #ump


1

.
Bagaimana Vivix Boleh Hilangkan Ketagihan Merokok?
.
Vivix ini merupakan salah satu ikhtiar bagi perokok tegar untuk berhenti merokok.
Tapi bagaimana Vivix yang mengandungi resveratrol 10 kali lebih tinggi ini dapat membantu?
.
1~ Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.
.
2~ Orang merokok merasakan satu β€˜feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula β€˜feeling’ tu. Vivix boleh memberikan β€˜feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
.
3~ Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga, sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan β€˜terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.
.
Nak info lebih & lebih diskaun wasap kakak 😊
.
0199644664
β€’
#vivix #vivixshaklee #vivixmurah #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #pengedarshakleekuantan #breastcancer #tonikajaib #shakleekuantan #kuantan #fattzura #cancer #kanser #shakleecodkuantan #testimonivivix #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #shakleereadystock #fareedafaris #quitsmoking #sampoerna #berhentimerokok #dunhill #gudanggaram #shakleeump #ump


0

.
.
Vivix Shaklee merupakan supplement ANTI PENUAAN yang terbaik di dunia. Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. .
.
Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh saya nak share dengan anda semua:
.
❀️ Mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel. .
❀️ Melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya. .
❀️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
❀️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?
.
➑️ Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.
.
Antara kebaikan lain, .
.
🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan.
🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan.
🌸 Anti oksida yang sangat baik - awet muda.
🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga .
🌸 Mengurangkan risiko kanser. .
🌸 Membantu pesakit diabetic. .
🌸 Menguatkan sistem imun.
.
.
0199644664
.
COD πŸ‡πŸ‡ AREA KUANTAN
POSLAJU 🚚✈️ SELURUH MALAYSIA
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #ump #breastcancer #shakleepekan #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #yusufiskandar #vivixmurah #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #thalasemia #slipdisc #shakleereadystock #fattzura #pengedarshakleekuantan #antipenuaan #agenshaklee


2

.
.
Vivix Shaklee merupakan supplement ANTI PENUAAN yang terbaik di dunia. Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. .
.
Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh saya nak share dengan anda semua:
.
❀️ Mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel. .
❀️ Melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya. .
❀️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
❀️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?
.
➑️ Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.
.
Antara kebaikan lain, .
.
🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan.
🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan.
🌸 Anti oksida yang sangat baik - awet muda.
🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga .
🌸 Mengurangkan risiko kanser. .
🌸 Membantu pesakit diabetic. .
🌸 Menguatkan sistem imun.
.
.
0199644664
.
COD πŸ‡πŸ‡ AREA KUANTAN
POSLAJU 🚚✈️ SELURUH MALAYSIA
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #ump #breastcancer #shakleepekan #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #yusufiskandar #vivixmurah #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #thalasemia #slipdisc #shakleereadystock #fattzura #pengedarshakleekuantan #antipenuaan #agenshaklee


0

.
.
Vivix Shaklee merupakan supplement ANTI PENUAAN yang terbaik di dunia. Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. .
.
Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh saya nak share dengan anda semua:
.
❀️ Mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel. .
❀️ Melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya. .
❀️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
❀️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?
.
➑️ Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.
.
Antara kebaikan lain, .
.
🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan.
🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan.
🌸 Anti oksida yang sangat baik - awet muda.
🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga .
🌸 Mengurangkan risiko kanser. .
🌸 Membantu pesakit diabetic. .
🌸 Menguatkan sistem imun.
.
.
0199644664
.
COD πŸ‡πŸ‡ AREA KUANTAN
POSLAJU 🚚✈️ SELURUH MALAYSIA
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #ump #breastcancer #shakleepekan #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #yusufiskandar #vivixmurah #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #thalasemia #slipdisc #shakleereadystock #fattzura #pengedarshakleekuantan #antipenuaan #agenshaklee


1

.
.
APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
πŸ‡ MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
πŸ‡ MENGEKALKAN AWET MUDA
πŸ‡ MENGATASI KESUBURAN
πŸ‡ MERAWAT LUKA DALAMAN
πŸ‡ MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
.
πŸ’– shaklee
0199644664
..
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #kuantan #ump #pahang #shakleeump #pengedarshakleekuantan #vivixmurah


0

.
.
APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
πŸ‡ MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
πŸ‡ MENGEKALKAN AWET MUDA
πŸ‡ MENGATASI KESUBURAN
πŸ‡ MERAWAT LUKA DALAMAN
πŸ‡ MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
.
πŸ’– shaklee
0199644664
..
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #kuantan #ump #pahang #shakleeump #pengedarshakleekuantan #vivixmurah


0

.
.
APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
πŸ‡ MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
πŸ‡ MENGEKALKAN AWET MUDA
πŸ‡ MENGATASI KESUBURAN
πŸ‡ MERAWAT LUKA DALAMAN
πŸ‡ MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
.
πŸ’– shaklee
0199644664
..
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #kuantan #ump #pahang #shakleeump #pengedarshakleekuantan #vivixmurah


0

.
.
APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
πŸ‡ MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
πŸ‡ MENGEKALKAN AWET MUDA
πŸ‡ MENGATASI KESUBURAN
πŸ‡ MERAWAT LUKA DALAMAN
πŸ‡ MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
.
πŸ’– shaklee
0199644664
..
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #kuantan #ump #pahang #shakleeump #pengedarshakleekuantan #vivixmurah


0

.
.
APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
πŸ‡ MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
πŸ‡ MENGEKALKAN AWET MUDA
πŸ‡ MENGATASI KESUBURAN
πŸ‡ MERAWAT LUKA DALAMAN
πŸ‡ MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
.
πŸ’– shaklee
0199644664
..
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #kuantan #ump #pahang #shakleeump #pengedarshakleekuantan #vivixmurah


0

.
.
APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
πŸ‡ MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
πŸ‡ MENGEKALKAN AWET MUDA
πŸ‡ MENGATASI KESUBURAN
πŸ‡ MERAWAT LUKA DALAMAN
πŸ‡ MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
.
πŸ’– shaklee
0199644664
..
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleepahang #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #kuantan #ump #pahang #shakleeump #pengedarshakleekuantan #vivixmurah


0

New #PR 165kgs including bar
#sumodeadlift

No more #PR for the next few weeks.

#fitnessforlife
#fitness #fitpanda #fitspo #muscle #nutrition #slipdisc #injury #getsetgo


4

Dah seminggu kita beRAYA.. Korang maintain langsing atau makin lebaran sekarang? πŸ™ŠπŸ™Š. .

My client. Masalah size badan.. Nak kemaskan bentuk badan sebelum majlis perkahwinan beliau lagi 2 hari. Tgk betulΒ²..
Perut buncit pun hilang. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa kemas seluruh badan. Helok sgtlah waktu yg ada ni utk korang pakai PB cantikkan badan macam kakak nih.
.
Kalau korang ada masalah size badan tu carilah alternative utk kemaskan badan. Salah satunya pakai our Korset Peramping Badan glemer nih.. Jangan nampakkan sgt malas jaga badan.. Redho je gelebehΒ² dgn lelemak & selulit.
.

#GrabNowOrNever !!!! A few days left. Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.

#agentpremiumbeautiful #janapendapatan
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Ramai yang tak tahu, PB bukan je semata2 untuk kurus.
Sebab ramai je wanita yang dah sedia slim mlim pun pakai PB.
Sebab wanita selalu ada masalah sakit belakang, slip disc, tulang pinggul bengkok selepas bersalin.. & macam2 lagi lah.
So, nak berikhtiar untuk sakit belakang dengan PB ni, memang molek sangat2 lah.
Diiktiraf oleh persatuan tulang belakang dunia.
Doktor2 pakar orthopedik pun sangat2 recommend untuk support tulang belakang dengan PB.
Jom selamatkan tulang belakang kita!!! #korsetpelbagaiikhtiar
#korsettulangbelakang
#slipdisc
#sakittulangbelakang


0

Dah seminggu kita beRAYA.. Korang maintain langsing atau makin lebaran sekarang? πŸ™ŠπŸ™Š. .

My client. Masalah size badan.. Nak kemaskan bentuk badan sebelum majlis perkahwinan beliau lagi 2 hari. Tgk betulΒ²..
Perut buncit pun hilang. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa kemas seluruh badan. Helok sgtlah waktu yg ada ni utk korang pakai PB cantikkan badan macam kakak nih.
.
Kalau korang ada masalah size badan tu carilah alternative utk kemaskan badan. Salah satunya pakai our Korset Peramping Badan glemer nih.. Jangan nampakkan sgt malas jaga badan.. Redho je gelebehΒ² dgn lelemak & selulit.
.

#GrabNowOrNever !!!! A few days left. Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.

#agentpremiumbeautiful #janapendapatan
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Finally an update post after a 4 week hiatus! Nice super rare bulbosa hybrid with superb leaf stacking - was bought and tagged as streptophylla x bulbosa but this is more than likely to be streptophylla pueblensis. Recently spiked and now have 2 gorgeous pups that has taken on nice red coloration stripes. Will be spending some time to depup 'Ty', 'Perfect Blend' and 'Winners circle' pups so stay tuned and let me know if you are interested when grams are out! Back to the hiatus, suffered a bad fall during my trip in Bali and popped my L5-S1 - still hurting from the pain but am at least able to walk now. 😞 morale of the story is don't take safety for granted! Hope to catch up on posts! #streptophylla #bulbosa #Airplants #Airplant #tillandsia #tillandsias #plants #rooftop #rooftopgarden #gardening #bromeliad #epiphyte #hanginggarden #gardenshed #slipdisc #bali #thetillytribe


1

Meniti usia 40an kena konsisten amalkan vitamin. Sentiasa berjaga-jaga dalam pemakanan seharian untuk kekal aktif.
.
.
Antara pesakit yang terlalu memerlukan vivix:
.
1. Pesakit Kencing Manis
2. Pesakit Darah Tinggi
3. Pesakit Jantung
4. Pesakit Stroke
5. Pesakit SLE
6. Pesakit Gout
7. Pesakit Kanser
8. Pesakit Sendi
9. Pesakit Kolesterol Tinggi
10. Jangkitan Virus / Influenza
11. Slip disc
12. Bellpalsy
13. Asthma
.
Eksklusif dari Shaklee..
Harga Sentiasa Murah Berbaloi...
Jom start bervitamin
.
.

Shaklee By PZ
☎️ 0182505230
.
#pzxfresh #letopboomsalesig #vivixshakleemurah
#kencingmanisdarahtinggi #darahtinggi #diabetes #jantung #stroke #sle #slipdisc
#bellpalsy #gout #sendi #sakitlutut #asthma #kanser #kanserovari #kanserprostat #kanserpayudara #lukadiabetes
#lukakencingmanis #leukemia #kolesteroltinggi #kolesterol #virus #influenza #hepatitis #awetmuda #stress #penawarkolestrol


2

Ringkasan beberapa sumber makanan tambahan:

Hijau - bukti kukuh kesan prestasi

Amber- bukti sederhana atau baru muncul

Merah- Kurangnya keterangan, risiko pencemaran yang tinggi dan / atau kini dilarang oleh WADA berdasarkan penafsiran penulis yang diterbitkan.

Sumber: G.L. Close et al. / Free Radical Biology and Medicine 98 (2016) 144-158.
Kredit: EM- SportScience (fbpage)

#TheArtofPhysiotherapy
#FikriYusri
#TheFisio
#Physiotherapy
#Fisioterapi
#Rehabilitation
#Massage
#SportsPhysio
#SportsTherapy
#FootballMedicine
#Recovery
#Treatment
#PialaPresiden
#KitaJuara
#BangkitBersama
#Fitness
#BackPain
#SakitBelakang
#SlipDisc
#Strength
#Conditioning
#SainsSukan


1

Korang dah ada #perisaibadan ke belum? Raya ke ENAM ramai komplen baju dah tak muat, ketat sendat! 😱😱😱
.
Kan akk dah pesan sebelum raya pakai PB ni.. #TakNakGemukLepasRaya.. #RayaKanSebulan. Sempat nak pasang badan.. Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. Alang2 beli, belikan sekali utk mak & adik-adik sama.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
. .

#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Alhamdulillah.. Hasil konsisten pakai premium beautiful.
Dapat body shape dan cutting πŸ˜€
Plus turun 5kg puasa baru nie. .
Kalau dulu tak suka bergambar full sebab banyak sangat spare tyre di badan tuu😩
.
Sekarang pantang sempat. Pasti bergambar full πŸ˜‚
.
Happy custemer πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Tumpang happy sisπŸ˜„
.
Whatsapp: 6012 412 1041
.
.
#CLAvengers #premiumbeautiful #corset #slimmingcorset #beautycorset #pb #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #korsetkurus #korsetsihat #berpantang #korsetpremiumbeautiful #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung


5

Oh noooo...bulan puasa turun 3kg..tapi bila raya naik 5kg?? 😱😱😱..Cepat2 uolls turunkn berat badan balik..Jangan sampi berat terus bertambah πŸ™Š
.
.
JIMATTTTT RM500 sempena Premium Beautufil RAYA 2018
..
Ini kali la beli!!
gila2 sale utk yg mengidam pakai PB #bodyrayapb
Jangan TAK PERCAYAAAAA!!!
BOOK NOW!!!!!
Direct Whatsap +60179450407 atau click whatsapp bio

FREE FITTING FREE GIFT
Untungggg sangattt...
.
PROMO from 24May until 24June

#0179450407
#premiumbeautifulexpert #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #kualalumpur #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulShahAlam #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #PremiumBeautifulCorsetMalaysia #periodpain #sengugut #slipdisc #rahim #fattzura #missfazura


2

Oh noooo...bulan puasa turun 3kg..tapi bila raya naik 5kg?? 😱😱😱..Cepat2 uolls turunkn berat badan balik..Jangan sampi berat terus bertambah πŸ™Š
.
.
JIMATTTTT RM500 sempena Premium Beautufil RAYA 2018
..
Ini kali la beli!!
gila2 sale utk yg mengidam pakai PB #bodyrayapb
Jangan TAK PERCAYAAAAA!!!
BOOK NOW!!!!!
Direct Whatsap +60179450407 atau click whatsapp bio

FREE FITTING FREE GIFT
Untungggg sangattt...
.
PROMO from 24May until 24June

#0179450407
#premiumbeautifulexpert #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #kualalumpur #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulShahAlam #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #PremiumBeautifulCorsetMalaysia #periodpain #sengugut #slipdisc #rahim #fattzura #missfazura


3

Oh noooo...bulan puasa turun 3kg..tapi bila raya naik 5kg?? 😱😱😱..Cepat2 uolls turunkn berat badan balik..Jangan sampi berat terus bertambah πŸ™Š
.
.
JIMATTTTT RM500 sempena Premium Beautufil RAYA 2018
..
Ini kali la beli!!
gila2 sale utk yg mengidam pakai PB #bodyrayapb
Jangan TAK PERCAYAAAAA!!!
BOOK NOW!!!!!
Direct Whatsap +60179450407 atau click whatsapp bio

FREE FITTING FREE GIFT
Untungggg sangattt...
.
PROMO from 24May until 24June

#0179450407
#premiumbeautifulexpert #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #kualalumpur #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulShahAlam #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #PremiumBeautifulCorsetMalaysia #periodpain #sengugut #slipdisc #rahim #fattzura #missfazura


2

#Alhamdulillah yeay.. Lagi #nonstopcashbuyer today.. Suami belikan #premiumbeautifulelegance utk isterinya.. Harga PB TANPA GST memang kini smua mampu milik.
.
Korang #TakNakGemukLepasRaya kan.. #RayaKanSebulan. Sempat nak pasang badan.. Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
. .

#pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #pengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan


1

PB ni dah lebih 20 tahun pegang title SUPERBRAND. .

Jadi, kalau ada yang bertanya sama ada PB ni bagus atau tak, jawapannya mestilah bagus sebab selain untuk cantik PB juga berfungsi untuk merawat masalah dalaman badan yang tak nampak dek mata kasar. .

Kalau PB tak berkualiti, takkan lah sampai sekarang masih ramai yang guna dan ada yang dah lebih 10 tahun pun masih pakai PB yang sama. PB pun tak penah putus stok sedangkan ada je produk lain yang tak diteruskan lagi productionnya. .

So, Cik Anis nak cakap la jugak yang PB ni memang bagus dan sangat berbaloi. Tak mahal macam korset lain di luar sana. Siap ada lifetime warranty lagi tau. Nora Danish, Che Ta, Iffah Raziah pun pakai PB tau.

#g8unity #G8Preneurs #shom #premiumbeatifulcorset #premiumbeautiful #premiumbeautifulkorset #pbkorset #ratukorset #bengkungmoden #bengkung #korset #slipdisc #perutbuncit


3

#nonstopcashbuyer .. Alhamdulillah.. Rejeki harini dr #johor.. Alang2 beli jadi ahli terus .. Dapat duit balik 11 July.. Berbaloi kan beli korset dpt DUIT☺️
.

Closed Cash Buyer #PBEleganceπŸ’ƒπŸ» Set ke 2 beliau.. Set pertama beli PB Classic dgn agent lain... Minta akk post ke JB.. Siapa #bangsajohor Jomlah be my agent... Demand hot!hot!hot! Akk takde agent PB dari JB.. Jom sign up harini!
Tq Ms Fara for your purchase
Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . . .

#agentpremiumbeautiful #janapendapatan
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmeda


1

BukaΒ² DM dpt 3 mssg ask #premiumbeautiful.. Awal bulan ni pun #NonStopCashBuyer.. Alhamdulillah.. Kita Share sja kebaikan & kenapa perlu ada & pakai PB nih.. Bukan sjaΒ² suh beli.. Alhamdulillah.. MasingΒ² nk pakai utk kemaskan badan & kesihatan dalaman especially lepas raya ramai #taknakgemuklepasraya . .

Mostly yg beli smua para ibu yg dh ada anak. Geram badan tak kemas & berketak-ketak dgn lelemaks dek #juadahraya . Pakai PB ni pun bukannya utk kita suh tayang badan to ppl but utk naikkan keyakinan diri sendiri juga. Tak rugi beli sbb ianya #lifetimewarranty.. Sepantas 5 minit terus reshape body.. Konsisten pakai 3-6 bulan. Inshape dalaman badan.. AlangΒ² beli korset.. Beli yg betulΒ² berkualiti.
.

Yr PB Expert by Azza Amri.
+60102262734.
.

##agentpremiumbeautiful
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #pengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan


1

Dengan memakai #charmslingerie saya tidak mengalami sakit pinggang & tulang belakang walaupun 8 jam duduk dalam flight masa ke Melbourne pd bulan Mei lepas
.
Bagus juga utk pesakit #scoliosis aka tulang belakang bengkok dan #slipdisc
.
#ibeautycorset
#elkenlingerie
#elkenarmshaper
#elkencorset
#bengkungajaib
#bengkungmoden
#bengkungbersalin
#bengkungkerengga


1

Non stop fitting badan.. Lepas raya ni ramai nak pakai korset. Tahniah kerana grab peluang pakai PB harga luar biasa☺️ Haritu Siapa eh kata nak beli sepasang Premium Beautiful ni.. Azza lupa pula.. Cepat2 roger kita taww..
.
Korang #TakNakGemukLepasRaya kan.. #RayaKanSebulan. Sempat nak pasang badan.. Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
.
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Sungguh la kan.
Lepas raya ni ramai risik merisik korset bagi ikhtiar Slip Disc, Herba Maharani bagi ikhtiar hamil, Miss Lien pos ke Terengganu dah.
.
.
Kopi Min Kaffe untuk perut yang sentiasa berangin, tak sedap juga sebu dan sabun Marine Essence bagi ikhtiar anak demam campak. Nie tengah menunggu client tu cod kat kampung. Jauh dari Kuala Lumpur sanggup ke Perak sekejap semata-mata nak kan sabun garam buluh ni. Demi anak, semua kita sanggup buat apa saja.
.
.
Yang belum punya anak jangan risau, cuba Maharani, yang dah ada anak tetiba dapat apa jua sakit kulit, cuba sabun Marine Essence. In shaa Allah, penggunaan yang betul dan kerap semua pasti kembali sembuh dan dapat berita menggembirakan.
.
.
011-1040 0585
#HuruHaraRaya
#MinKaffeMurah
#MarineEssenceBeautyBarMurah
#PremiumBeautiful
#SlipDisc
#SlipDiscMalaysia
#BengkungModen
#HerbaMaharani
#IkhtiarHamil


1

Non stop fitting badan.. Lepas raya ni ramai nak pakai korset. Tahniah kerana grab peluang pakai PB harga luar biasa☺️ Haritu Siapa eh kata nak beli sepasang Premium Beautiful ni.. Azza lupa pula.. Cepat2 roger kita taww..
.
Korang #TakNakGemukLepasRaya kan.. #RayaKanSebulan. Sempat nak pasang badan.. Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
.
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1

Lagi bertambah confident berdepan ramai org kan mcm ni? Walaupun berbadan besar, still nampak sgt kemas & slim πŸ˜‰ Grab la smntara harga tgh on harga lama zero gst ni. Bonus limited offer zero-interest ansuran yg ada this mth πŸ‘

#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

With the right consultation, correct size, it can fit everyone from plus size to small size πŸ˜‰ zero gst. Zero interest installment-limited sets.
#premiumbeautiful #bodyshaping #lifetimewarranty #perutbuncit #pehabesar #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetperut #korsetlangsing #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #lingerie #setberpantang #setbersalin #izzatiemnasir


0

2 set dah bertuan menunggu utk dipakaikan.. Tahniah kerana grab peluang pakai PB harga luar biasa☺️ Haritu Siapa eh kata nak beli sepasang Premium Beautiful ni.. Azza lupa pula.. Cepat2 roger kita taww..
.
Korang #TakNakGemukLepasRaya kan.. #RayaKanSebulan. Sempat nak pasang badan.. Pakai PB sekarang membantu elak membela lelemak badan melimpah-limpah..
.
Sekarang masa sesuai kalian pakai PB.
Harga mampu milik.. Menjunam teruk sebab takde GST.. Alang2 beli, belikan sekali utk mak & adik-adik sama.. 10 terawal harini Azza bagi Harga PB TERLAJAK MURAH.. Korang nak KURUS SEHARI kan.. Haaaa dengan PB, INSTANT SHAPING 5 MINIT.. .

HARGA HAPPY HOUR SPECIAL FOR TODAY 🀩
.
Kalau nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh. Register RM47 jerr.. Sambil pakai PB PERCUMA boleh kita #janapendapatan lumayan Setiap bulan.. .
.
#kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #slipdisc #premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #jpengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #premiumbeautifulmanjung #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulmedan


1