#solekdanrawat

Instagram photos and videos

#solekdanrawat#raiseyourlife#charmshalal#charmsglow#charmsmalaysia#charmsviral#kkmapproved#Charmsgirl#charms#halaljakim#labtested#treaplus#charmsfoundationmalaysia#halalproduct#charmsraiseyourlife#charmsmagic#treapluscharms#applestemcell#vitamincharms#vitamincerah#vitaminviral#formulajepun#sakura#vitaminputihgebus

Hashtags #solekdanrawat for Instagram

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

Waduh!
Jatuh cinta tergolek-golek tengok transform anggun ni๐Ÿ’–
.
Bedak asas HARIAN yang sudah 6 TAHUN dalam pasaran dengan bahan-bahan merawat paling power Minyak Kelapa Dara tu.. Alhamdulillah.. Makin kecut miss j lepas pakai Charms Foundation!
.
Sebab apa? Sebab ianya adalah foundation HARIAN yang HALAL JAKIM.. Ada sesetengah, cantik dipakai. Tapi SEMENTARA.. Keesokan harinya naik miss j๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ bersepah-sepah.. tak boleh pakai hari-hari.. Apalah gunanya cantik sementara kan?
.
InsyaAllah Charms Foundation bukan sahaja menutup cela sebagai make up, tp ianya juga membantu merawat masalah miss j, parut lebih2 lagi jeragat!
.
Meh whatsapp sis
www.wasap.my/60129008191
www.wasap.my/60129008191
www.wasap.my/60129008191
.
Atau dapatkan ready stock di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
BUTIK ORLIN GALLERY
No. 53-G, Jalan Taman Komersial Senawang 7,
Dataran Senawang, Seremban, N9.
WAZE: ORLIN GALLERY
.
๐ŸŒธDropship dan Agent dialu-alukan di seluruh Malaysia ๐ŸŒธ
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaย  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareย  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #butikorlingallery
#dropshipwanted #agentwanted


0

Waduh!
Jatuh cinta tergolek2 tengok transform anggun ni๐Ÿ’–
.
Bedak asas HARIAN yg sudah 6 TAHUN dlm pasaran..dengan bahan2 merawat paling power Minyak Kelapa Dara tu.. Alhamdulillah.. Makin kecut miss j lepas pakai Charms Foundation!
.
Sbb apa?sbb ianya adalah foundation HARIAN yg HALAL JAKIM.. Ada sesetgh, cantik dipakai.. Tp SEMENTARA.. Keesokan harinya naik miss j๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ bersepah2.. Xboleh pakai hari2.. Apalah gunanya cantik sementara kan?
.
In shaa Allah Charms Foundation bukan shj menutup cela sebagai make up, tp ianya juga membantu merawat mslh miss j, parut lebih2 lagi jeragat!
.
๐ŸŒธDropship dan Agent dialu-alukan di seluruh Malaysia ๐ŸŒธ
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaย  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareย  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #butikorlingallery
#dropshipwanted #agentwanted


0

โ—๏ธโ—๏ธCHARMS HYDRA FRESHโ—๏ธโ—๏ธ ๐Ÿ’กRAMAI YG TANYA APA FUNGSI HYDRA FRESH CREAM NIEโ“โ“โ“
.
โœ”๏ธPerlu ke pakaiโ“ Keliru nk pakai foundation charms atau hydra fresh cream nieโ—๏ธ Hari ni uollls cover kulit pakai apaโ“Jom protect skin dgn krim siang Charms yg hebat ni. .
โœ”๏ธHydra Fresh Cream boleh dipakai bersama foundation charms.. Dan jika โŽ suka pakai foundation, boleh apply #hydrafreshcream sahaja.
.
โ—๏ธJom kita tengok kelebihannya โ—๏ธ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ†’HYDRA FRESH CREAM
โœ…SPF 20
โœ…Membantu memberikan perlindungan dr sinar UV yg menjadi punca jeragat
โœ…Membantu melindungi kulit dr terkena jeragat akibat sinar UV
โœ…Membantu membuka jalan pori utk bernafas
โœ…Membantu dlm melembabkan kulit wajah
โœ…Membantu mengimbangi tekstur kulit yg kering & berminyak
โœ…Membantu mecerahkan wajah
โœ…Antibakteria
โœ…Membantu memudar jeragat/cela โœ…Teksturnya halus membenarkan kulit wajah bernafas.
.
Wasap utk info๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177861311/hydrafresh
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral


0

[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
โ€œ Tak perlu pakai bedak compact dah ๐Ÿ˜ฑโ€œ โ€ foundation dah macam bedak compact ๐Ÿ˜โ€ . .
Banyak lagi testimoni REAL yg menarik...
Nak tahu banyak lagiโ“
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60194823002/fdcharms
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60194823002/fdcharms .
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

JOM BELAJAR MAKE UP RINGKAS DAN CANTIK DENGAN MENGGUNAKAN FOUNDATION CHARMS ๐Ÿ˜

Sekali tacap dah gojess aih๐Ÿ˜terus anggun nan jelita uii๐Ÿ˜˜ โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60196327214

#KakJieda #Charms
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#charmslabtested
#charmshalal


0

APAKAH FIG FEMININE SOAP๐Ÿ’œ
.
๐ŸŒธFig Feminine Soap๐ŸŒผ
Pencuci Peribadi Wanita Pertama Di Dunia Yg Mempunyai Ekstrak Buah Tin๐Ÿˆ Buah Syurga ini mempunyai byk khasiat kebaikan dan bahan2 natural semulajadi.
.
โฉKandungan Bahan2 yg โœ–๏ธtidak merbahaya yg akan menyebabkan kerosakkan kulit di bahagian intim.
.
โฉFig Feminine Soap Merawat masalah sensitif & ruam2 di celah kelengkang akibat berpeluh.
.
โฉMencerahkan di bahagian intim, Mengatasi lebih byk Hal lagi berkaitan dgn Wanita.
.
Wasap SIS utk dapatkan feminine soap ni๐Ÿ˜˜
www.wasap.my/0126773083/figbabysoap
.
#femininefigsoap
#teambidadaricharms
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#charmsglow
#raiseyourlife
#agentcharms
#dropshipwanted
#charmsklangPortklang
#charmspuncakalam
#charmssetiaalam
#charmskaparMeru


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

Bismillah

Selamat tengahari semua, dah makan ke?? Kita makan ni je rini. Uncle Jack..๐Ÿ˜… sudu bawak seniri la kan..hehe..Selamat menunaikan solat semua jap g.
.

Kadang korang meeting,seminar ataupun yg ade lagi jemputan makan kat memane kan..mesti memacam dah masuk kat perut ..betul tak..?? .
First of all, ofcos la minum air kene banyak. Tapi, Kalori tu masuk..Lemak masuk..Toxic masuk..Tapi xkeluar2..peluh pun xkeluar..
wuishh..bahaya tu..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ต๐Ÿ‘ป
.

Mcm mana nak seimbang kalau xdikeluarkan..tak di flush...๐Ÿ˜… So, takmo risau2. Korang WAJIB FLUSH DGN CHARMS BONEETA..seblm tdo mnum dan FLUSH FLUSH๐Ÿ˜€..ehh..jangan gelak, nak sihat ke tanak???
.

Khasiat Habatussauda dan Yogurt yg beri vitamin tambahan pada perut utk sentiasa lawan dan buang toxin dalam badan. Dush3.. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ’ช
.

JGN SIMPAN LEMAK2 LAMA2 U OLLSย . CUCI DALAM BARU LA LUARAN CANTIK CHARMS BONEETA RM90/350g FREE SHAKER FREE GIFT
Klik to orderย ๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/+60133941828
@
IG viewer ley terus je klik kat link bahagian bio kat atas tu. Tq ๐Ÿ˜Š ok bye..sekian update dari chomeldotcom ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•๐ŸŒน .

p/s: Gambar kedua tu founder charms taw..bukan kite..๐Ÿ˜… kita xle lawo gituw..haha..Puan shira, terbaikkk Puan Shira ni, dye consumed charms. Sebabnya charm memang produk yang menggunakan bahan2 yang sangat sihat dan baik untuk kesihatan tubuh badan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. .

#rapatkansaf #ingatAllahsalu #charmsboneetaย #treapluscharms #jomkurusย #charmsfoundation #halalskincareย #codcharms #charmsdeliveryย #solekdanrawat #deliveryteruskehatiย #foundationviral #cosmeticskincareviral #thebarang #bazarpaknilย #syukurselalu
#doa #djs #pray4AllmuslimOverTheWorld #pray4syria #pray4rohingya #pray4baitulMaqdis


0

Hye semua...๐Ÿ˜Š
Lupa nak bagitau
Harini sis dah pakai CHARMS FOUNDATION.
Sis dah tak risau nak buat kerja kat luar rumah.
.
.
Untuk pengetahuan korang, CHARMS FOUNDATION ni ada 4 tone tau.
.
.
๐ŸŒธ WHITE FAIRY (WF)
-Paling cerah
-sesuai untuk sesiapa yang ingin kelihatan snow white
.
๐ŸŒธWHITE DOLLY (WD)
-Cerah
-sesuai untuk sesiapa yang ingin kelihatan berseri
-boleh cover celaยฒ di wajah (sambil merawat dan menghilangkan parut)
.
๐ŸŒธNATURAL BEAUTY (NB)
-sawo matang
-sesuai untuk sesiapa yang ingin kelihatan yellowish
-kulit kelihatan natural
.
๐ŸŒธPINKISH PINKISH (PP)
-keperang-perangan
-kulit akan kelihatan keperang-perangan
-pinkish pinkish gitu kulit
-sesuai untuk semua jenis warna kulit.

Nanti sis share banyak lagi tau info tentang CHARMS FOUNDATION.

RUGI!!!! RUGI TAK PAKAI SEKARANG TAU!!! Okay, sebarang pertanyaan atau order boleh whatsapp sis.
0179262193
0179262193
0179262193

Atau boleh klik link kat bio.

#produkhalaljakim
#solekdanrawat
#charms
#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia


0

.
.
"SUCCESS,STRONG AND CHARISMA IS THE ONLY BEAUTY THAT NEVER FADESโ€
.
Salah satu ALTERNATIF untuk kekal BERJAYA,KUAT DAN BERKARISMA adalah dengan memakai wangian.
.
SELALU BERJAYA,SELALU KUAT dengan PERFUME AISHA X DEXANDRA.
.
Menghasilkan aroma bauan dari VANILLA,SWEET AND FRUITY๐Ÿ’•.
Wangian EKSKLUSIF dan PENUH RAHSIA TERSENDIRI.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž.
.
Stok dah x byk uols.. LIMITED EDITION lak tuee. Siapa SUKA ATAU SUKA SANGAT BAU VANILLA โ“๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ.
.
Beli 1 unit perfume, MENANG RM500๐Ÿ˜ฑ. Tak mahu ke ๐Ÿ’ฐ.
.
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60139813004
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60139813004
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60139813004.
.
#charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #makeupskincare #makeupremover #foundation #fig #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms


0

WOW ๐Ÿ˜ฑ !! SET JAMPI ? CHARMS dh terkena JAMPI uolls ๐Ÿ˜ .
SET JAMPI kluaran trbaru charms yg mmbntu untuk SIHAT PUTIH GEBU bersama BONEETA n TREAPLUS charms ๐Ÿ˜ ! Yg paling pnting FREE SHAKER Uolls ๐Ÿ˜‰ .
Shake shake uolls ๐Ÿ˜š BONEETA PREMIQ YOUGURT ๐Ÿ“ untuk mmbntu MENCERAHKAN kulit dari dalam n mmbntu MEMBAKR LEMAK yg berlebihn ๐Ÿ˜Š. .
TREAPLUS ๐Ÿ‡๐Ÿ“yg mmbntu mningktkn LEMBAPAN pda wajah n mngurngkn KEKERINGAN pda kulit . Mmbntu MENCERAHKAN n MEMUDARKAN parut2 dari dalaman ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Mai grab SET COMBO JAMPI ni cpt ๐Ÿ˜ untuk SIHAT PUTIH GEBU !! .
Cpt tau..stok x byk dah๐Ÿ‘
www.wasap.my/60126773083/setJampi
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmsmagic
#teambidadaricharms
#charmskaparMeru
#charmssetiaalamPuncakalam
#charmsKlangPortklang


0

LASER SCRUB STARGLOW KHAS UTK MASALAH2 DI BAWAH ESPECIALLY PARUT BERLUBANG!
.
.
ANDA BERMASALAH ๐Ÿ‘‡?
โœ”๏ธPARUT BERLUBANG?
โœ”๏ธPARUT/CELA HITAM?
โœ”๏ธPARUT/CELA MERAH?
โœ”๏ธJERAGAT PENUH
โœ”๏ธTONA KULIT TDK SEKATA
โœ”๏ธKULIT KUSAM
.
.
โžก๏ธTREATMENT NI MMG KITA PERLU BUAT UTK ATASI MSLH DI ATAS SEKURANG2NYA 2X SEMINGGU.
.
.
๐ŸŠSTARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) dari bawah kulit permukaan sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE dsb menyerap ke dalam kulit! Dalam masa yg sama, parut2 berlubang cepat tertutup melalui proses scrubbing.๐ŸŠ
.
.
#feedbackcuststarglow
.
โžก๏ธJika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan kesannya.
.
.
๐ŸŠ1 Tiub RM45 SHJ. .
Meh order kat sini๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ +6016.903.2620 .
.
Nak Jadi Agen? Terus wassap ๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ +6016.903.2620 .
#charms
#charmshalal
#halaljakim #charmsfoundationmalaysiaย  #raiseyourlife
#charmsglow
#charmsviral
#kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareย  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms
#laserscrub
#starglowscrub


0

โค๏ธSET BASIC CHARMS ๐Ÿ’Set ni mengandungi Charms cleanser dan Charms foundation. 2 in 1!
Jadi? Ape set basic charms ni boleh buat?
.
๐Ÿ’Kami recommend set ni bg sesiapa yg ade masalah kulit berminyak, berjerawat, parut jerawat, kulit kusam, whiteheads dan blackheads..
.
๐Ÿ’Charms cleanser mampu menyingkirkan minyak2 di muka dan dlm masa sama jugak, boleh hapuskan jerawat! ๐Ÿ’ฅ tahan 5bulan keats๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’Charms foundation ni pulak khas bg sesiapa ade parut jerawat / cela. Foundation ni spesel sgt sbb ade collagen, apple stemcell & vitamin e! Ape fungsi die? Merawat kulit wajah lah. Yg ade parut jerawat, slowly memudar taw. Yg ade jerawat? Terus cepat kering jerawat tu haa & tahan 5bulan keats...
.
Paling customer SUKE bile berpeluh! tak bercapuk punโค๏ธlagi flawless lagi glowing๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169065808
.
#solekdanrawat
#Raiseyourlife
#charmshalaljakim
#testlab


0

Agent #jerungcharmsfarika merestok Treaplus supplement hot item seller ualls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sebab rmai wanita2 kat luar sna tak sabar nak cantik! .
Siapa yg belum cuba charms lagi?? Cepat dpatkan sekarang selagi stok masih ada.
Orang2 ipoh,meh ajak mak, kakak,kawan, adik kita serbu CHARMS BOUTIQUE PERAK sebab special gift menanti ualls!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—LANDMARK : MCDONALD MERURAYA, IPOH
๐Ÿ“ฒWAZE : CHARMS BOUTIQUE PERAK ๐Ÿ“ฒ+60175982160
.
#charmsboutiqueperak
#charmsperak
#charmsipoh
#charmshalal
#ipohperak
#halalkosmetik
#thebestproduk
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

Agent #jerungcharmsfarika merestok Treaplus supplement hot item seller ualls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sebab rmai wanita2 kat luar sna tak sabar nak cantik! .
Siapa yg belum cuba charms lagi?? Cepat dpatkan sekarang selagi stok masih ada.
Orang2 ipoh,meh ajak mak, kakak,kawan, adik kita serbu CHARMS BOUTIQUE PERAK sebab special gift menanti ualls!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—LANDMARK : MCDONALD MERURAYA, IPOH
๐Ÿ“ฒWAZE : CHARMS BOUTIQUE PERAK ๐Ÿ“ฒ+60175982160
.
#charmsboutiqueperak
#charmsperak
#charmsipoh
#charmshalal
#ipohperak
#halalkosmetik
#thebestproduk
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

Siapa dah guna lebih setahun pondesen legend Charms ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.
Dah ramai yg pakai lebih setahun.
Yg dh pakai since 2012 pn ada.
Dr 2012, sampai la ni, tak pnh curang, siyes terbaiklahhh! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Mommy syira panggil pondesen Charms ni pondesen legend.. Drpd 2012 lagi.. Kalau ada yg sama bau ke.. Tekstur ke.. Mmg XKAN SAMA kesan dia.. CHARMS drpd tahun 2012.. So boleh tgk yg sama tu tahun bila keluarnya.. Zaman 2012 tu xde pun pondesen merawat bagai ni..
.
BAHAN kat dlm tu pun sgt special diadun dan paling penting digodek WARGA USM dan diiktiraf HALAL JAKIM.. bukan halal USA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommy paling suka pakai time naik jerawat atau masa kulit super duper kering๐Ÿ’–
.
U olls yg belum cuba meh ler sini whatsapp ira laju2, siyes tak rugi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik je link kat bawah ni laju2 ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

Siapa dah guna lebih setahun pondesen legend Charms ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.
Dah ramai yg pakai lebih setahun.
Yg dh pakai since 2012 pn ada.
Dr 2012, sampai la ni, tak pnh curang, siyes terbaiklahhh! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Mommy syira panggil pondesen Charms ni pondesen legend.. Drpd 2012 lagi.. Kalau ada yg sama bau ke.. Tekstur ke.. Mmg XKAN SAMA kesan dia.. CHARMS drpd tahun 2012.. So boleh tgk yg sama tu tahun bila keluarnya.. Zaman 2012 tu xde pun pondesen merawat bagai ni..
.
BAHAN kat dlm tu pun sgt special diadun dan paling penting digodek WARGA USM dan diiktiraf HALAL JAKIM.. bukan halal USA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommy paling suka pakai time naik jerawat atau masa kulit super duper kering๐Ÿ’–
.
U olls yg belum cuba meh ler sini whatsapp ira laju2, siyes tak rugi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik je link kat bawah ni laju2 ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

Siapa dah guna lebih setahun pondesen legend Charms ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.
Dah ramai yg pakai lebih setahun.
Yg dh pakai since 2012 pn ada.
Dr 2012, sampai la ni, tak pnh curang, siyes terbaiklahhh! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Mommy syira panggil pondesen Charms ni pondesen legend.. Drpd 2012 lagi.. Kalau ada yg sama bau ke.. Tekstur ke.. Mmg XKAN SAMA kesan dia.. CHARMS drpd tahun 2012.. So boleh tgk yg sama tu tahun bila keluarnya.. Zaman 2012 tu xde pun pondesen merawat bagai ni..
.
BAHAN kat dlm tu pun sgt special diadun dan paling penting digodek WARGA USM dan diiktiraf HALAL JAKIM.. bukan halal USA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommy paling suka pakai time naik jerawat atau masa kulit super duper kering๐Ÿ’–
.
U olls yg belum cuba meh ler sini whatsapp ira laju2, siyes tak rugi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik je link kat bawah ni laju2 ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

Siapa dah guna lebih setahun pondesen legend Charms ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.
Dah ramai yg pakai lebih setahun.
Yg dh pakai since 2012 pn ada.
Dr 2012, sampai la ni, tak pnh curang, siyes terbaiklahhh! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Mommy syira panggil pondesen Charms ni pondesen legend.. Drpd 2012 lagi.. Kalau ada yg sama bau ke.. Tekstur ke.. Mmg XKAN SAMA kesan dia.. CHARMS drpd tahun 2012.. So boleh tgk yg sama tu tahun bila keluarnya.. Zaman 2012 tu xde pun pondesen merawat bagai ni..
.
BAHAN kat dlm tu pun sgt special diadun dan paling penting digodek WARGA USM dan diiktiraf HALAL JAKIM.. bukan halal USA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommy paling suka pakai time naik jerawat atau masa kulit super duper kering๐Ÿ’–
.
U olls yg belum cuba meh ler sini whatsapp ira laju2, siyes tak rugi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik je link kat bawah ni laju2 ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

Siapa dah guna lebih setahun pondesen legend Charms ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.
Dah ramai yg pakai lebih setahun.
Yg dh pakai since 2012 pn ada.
Dr 2012, sampai la ni, tak pnh curang, siyes terbaiklahhh! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Mommy syira panggil pondesen Charms ni pondesen legend.. Drpd 2012 lagi.. Kalau ada yg sama bau ke.. Tekstur ke.. Mmg XKAN SAMA kesan dia.. CHARMS drpd tahun 2012.. So boleh tgk yg sama tu tahun bila keluarnya.. Zaman 2012 tu xde pun pondesen merawat bagai ni..
.
BAHAN kat dlm tu pun sgt special diadun dan paling penting digodek WARGA USM dan diiktiraf HALAL JAKIM.. bukan halal USA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommy paling suka pakai time naik jerawat atau masa kulit super duper kering๐Ÿ’–
.
U olls yg belum cuba meh ler sini whatsapp ira laju2, siyes tak rugi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik je link kat bawah ni laju2 ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

Siapa dah guna lebih setahun pondesen legend Charms ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.
Dah ramai yg pakai lebih setahun.
Yg dh pakai since 2012 pn ada.
Dr 2012, sampai la ni, tak pnh curang, siyes terbaiklahhh! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Mommy syira panggil pondesen Charms ni pondesen legend.. Drpd 2012 lagi.. Kalau ada yg sama bau ke.. Tekstur ke.. Mmg XKAN SAMA kesan dia.. CHARMS drpd tahun 2012.. So boleh tgk yg sama tu tahun bila keluarnya.. Zaman 2012 tu xde pun pondesen merawat bagai ni..
.
BAHAN kat dlm tu pun sgt special diadun dan paling penting digodek WARGA USM dan diiktiraf HALAL JAKIM.. bukan halal USA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommy paling suka pakai time naik jerawat atau masa kulit super duper kering๐Ÿ’–
.
U olls yg belum cuba meh ler sini whatsapp ira laju2, siyes tak rugi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik je link kat bawah ni laju2 ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60105359303
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

#CLEANSERCHARMS

Jom ketahui apa kelebihan cleanser by charms ni... ๐ŸŽ๐ŸRupanya dlm #cleansercharms ada Pati Bunga Chamomile yg dapat mengubati & melawan masalah jerawat disebabkan oleh anti anti-inflamasi & antibakteri yg ade dlm pati tersebut. ๐Ÿ๐ŸŽPati bunga Chamomile ini boleh menyelesaikan masalah lingkaran gelap bawah mata atau lebih dikenali sbg MATA PANDA! Kerana zat aktif azulena bersifat pendingin bagi kulit yg mampu megurangkan gelap bawah mata. ๐ŸผSiapa yg bermata panda tu rajin2 gosok bawah mata dgn menggunakn Charms Cleanser ni ye.๐Ÿ˜„
.
#SLSFREE โœ”๏ธ
#CLEANSERANDMAKEUPREMOVER korang SLS Free tak??cuba check bahan2 yg terkandung kat belakang tu..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Patutlah selama ni pakai wangi bau bunga.. ada bunga rupanya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Rm65 ...100ml tahan 3-4bln lebih
Berminat??
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wasap 0129216526

#cleansernmakeupremover
#charmsmalaysia
#cucihinggaakar
#charmsfoundation
#solekdanrawat
#charmsviral
#produkmuslim
#bazaronline
#malaysiaonline


0

Foundation kami tak sama dgn yang lain? ๐Ÿค”
.
Ye betul tu.
Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan sahaja dpt membantu mencerahkan kulit wajah, membantu tutup parut cela, kulit kusam dan nampak sentiasa segar pada kulit wajah si pemakai walau sepanjang hari! Dan tak perlu malu utk selfie ye ๐Ÿ˜ .
SIFAT MEMBANTU KULIT WAJAH
๐Ÿ‘‰๐ŸปMengandungi sifat SPF15
๐Ÿ‘‰๐ŸปApple steamcell collagen
๐Ÿ‘‰๐ŸปVitamin E
.
SIFAT IKUT TONE KULIT WAJAH
๐Ÿ‘‰๐Ÿป White fairy
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Pinkish Pinkish
๐Ÿ‘‰๐Ÿป White dolly ( Hot item ๐Ÿ”ฅ)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Natural beauty .
Boleh pakai sehingga lebih 9-12 bulan youlls ๐Ÿ˜
Jom klik link kat bawah ni ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601110027047
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601110027047
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601110027047
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow.terengganu
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Kuala terengganu
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal


0

MUSIM DURIAN ? HABISLAH DIET AKU ! ๐Ÿ˜ญ
.
.
BETUL KE? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
JANGAN RISAU.
SEBENARNYA TIADA MASALAH pun kalau nak makan durian waktu u olls tengah on diet ni.. kalori durian 50-80 kalori sahaja seulas.. boleh la ambil 3-5 ulas untuk lepaskan craving.. jangan pula sampai 3-5 biji durian sekali jalan .. tu memang dah cari nahas tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Nak turunkan berat badan tanpa perlu bpantang itu iniโ“
Jom klik link kat bawah ni ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601110027047
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601110027047
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601110027047
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @charmsstarglow.terengganu
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Kuala terengganu
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal
#tipskurus
#demamdurian
#buanglemak
#charmsboneeta


0

HATI MENANGIS!
.
Sedihkan tengok kulit anak merah2. Setiap kali pampers dia penuh, setiap kali tu melecer.. Sbb kulit bayi mmg mcm tu.. Super sensitif.Please jangan letak bedak di kawasan itu..
.
Apa khasiat Fig Baby Soap ni? Buah tin.. Buah syurga.. 1001 khasiat.. Palig terbaik dgn adanya daun gelenggang dalam ramuan sabun inilah yg byk membantu mengelakkan kegatalan dan eczema.. Kulit yg gatal akan kering kan? Maka buah tin la pelembabnya..
.
Sayanglah kulit babh kita.. TANPA PENGAWET.. TANPA CHECMICAL.. DAN diperam selama 45 hari (cold pressed) secara semulajadi tanpa paksaan machine. Yg paling penting HOMAMADE tanpa CHECMICAL!
.
SKRG ADA PROMO 50% SAYANG2 SEMUA.. Dengan setiap pembelian sabun utk miss V kita.. Belikan juga utk anak2..
.
Merekalah nyawa kita..
.
Hubungi semua pengedar Charma seluruh Malaysia dan ada juga contest RM500 sdg berjalan!
.
Meh whatsapp sis
www.wasap.my/60129008191
www.wasap.my/60129008191
www.wasap.my/60129008191
.
Atau dapatkan ready stock di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
BUTIK ORLIN GALLERY
No. 53-G, Jalan Taman Komersial Senawang 7,
Dataran Senawang, Seremban, N9.
WAZE: ORLIN GALLERY
.
๐ŸŒธDropship dan Agent dialu-alukan di seluruh Malaysia ๐ŸŒธ
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaย  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareย  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #butikorlingallery
#dropshipwanted #agentwanted


0

[TESTIMONI] - CHARMS FOUNDATION
.
โ€œ Foundation mudah tanggal bila berwuduk ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ โ€œ .
.
Banyak lagi testimoni REAL yg menarik...
Nak tahu banyak lagiโ“
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60164547845
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60164547845
.
๐ŸŒŽwebsite: www.charms.my ๐ŸŒwebsite: www.charms.my ๐ŸŒwebsite: www.charms.my .
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ›”๏ธhttps://www.youtube.com/channel/UCd22y44FOfRwsrfxY2MY
.
.
#charmsraiseyourlife
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#kkmapproved
#labtested
#halalcertified
#charmsfoundationmalaysia


0

MUSIM DURIAN ? HABISLAH DIET AKU ! ๐Ÿ˜ญ
.
.
BETUL KE? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
JANGAN RISAU.
SEBENARNYA TIADA MASALAH pun kalau nak makan durian waktu u olls tengah on diet ni.. kalori durian 50-80 kalori sahaja seulas.. boleh la ambil 3-5 ulas untuk lepaskan craving.. jangan pula sampai 3-5 biji durian sekali jalan .. tu memang dah cari nahas tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Nak turunkan berat badan tanpa perlu bpantang itu iniโ“
Jom klik link kat bawah ni ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192874891
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192874891
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192874891
.
FOLLOW FACEBOOK KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ Kamielia Charms
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
.
๐Ÿš— COD: Cheras, Kajang, Sg.Besi
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalfatih
#charmshalal
#tipskurus
#demamdurian
#buanglemak
#charmsboneeta


0

MUSIM DURIAN ? HABISLAH DIET AKU ! ๐Ÿ˜ญ
.
.
BETUL KE? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
JANGAN RISAU.
SEBENARNYA TIADA MASALAH pun kalau nak makan durian waktu u olls tengah on diet ni.. kalori durian 50-80 kalori sahaja seulas.. boleh la ambil 3-5 ulas untuk lepaskan craving.. jangan pula sampai 3-5 biji durian sekali jalan .. tu memang dah cari nahas tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Nak turunkan berat badan tanpa perlu bpantang itu iniโ“
Jom klik link kat bawah ni ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179374838
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179374838
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179374838
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @ekincharms
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A
. .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalmahijjazz
#charmshalal
#tipskurus
#demamdurian
#buanglemak
#charmsboneeta
#ekincharms


0

Foundation kami tak sama dgn yang lain? ๐Ÿค”
.
Ye betul tu.
Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan sahaja dpt membantu mencerahkan kulit wajah, membantu tutup parut cela, kulit kusam dan nampak sentiasa segar pada kulit wajah si pemakai walau sepanjang hari! Dan tak perlu malu utk selfie ye ๐Ÿ˜ .
SIFAT MEMBANTU KULIT WAJAH
๐Ÿ‘‰๐ŸปMengandungi sifat SPF15
๐Ÿ‘‰๐ŸปApple steamcell collagen
๐Ÿ‘‰๐ŸปVitamin E
.
SIFAT IKUT TONE KULIT WAJAH
๐Ÿ‘‰๐Ÿป White fairy
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Pinkish Pinkish
๐Ÿ‘‰๐Ÿป White dolly ( Hot item ๐Ÿ”ฅ)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Natural beauty .
Boleh pakai sehingga lebih 9-12 bulan youlls ๐Ÿ˜
Jom klik link kat bawah ni ๐Ÿคฉ
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179374838
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179374838
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179374838
.
FOLLOW INSTAGRAM KAMI UTK MCM2 CONTEST๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ–ฅ๏ธ @ekincharms
.
Jom Subscribe Laman You Tube Kami NAK TGK TUTORIAL2 MAKE UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.youtube.com/channel/UCN9urOLu65ajkj94fH4207A .
๐Ÿ“ฎPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
๐ŸŽ FREEGIFT MENARIK UTK SETIAP PEMBELIAN ITEM CHARMS .
#charmsmalaysia
#charmsglow
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamcharmsalmahijjazz
#charmshalal
#ekincharms


0

FIG FEMININE SOAP ๐Ÿ‘ฐ
.
Buah SYURGA ini mempunyai byk khasiat kebaikan dan bahan2 NATURAL semulajadi..
.
Fig Feminine Soap Merawat masalah SENSITIF & RUAM2 di celah kelengkang akibat BERPELUH ๐Ÿ’ฆ MENCERAHKAN di bahagian intim dan MENGATASI byk lg MASALAH bhgian intim WANITA.
.
Bkn itu saja, FIG FEMININE SOAP juga boleh DIPAKAI di seluruh badan from HEAD to TOE๐Ÿ™†. sgt JIMAT, SELAMAT dan BERKESAN.โœ”๏ธ
.
Jom bertukar ke produk SELAMAT dan DIPERBUAT drpd BAHAN SEMULAJADI๐ŸŒฑ๐Ÿƒ๐ŸŒณ yg PASTINYA HALAL. 100% HANDMADE dr org MUSLIM.
.
SAYANGI DIRI ANDA, SEBELUM MENYAYANGI org lain. MENCEGAH lebih baik dr MERAWAT.
.
Nak SELAMAT, cepat2 grab FIG soap ni..๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601116047363/femininesoap
.
#teamLBScharms #CharmsMalaysia
#CharmsViral #HalalJakim
#Labtested #RaiseYourLife
#AgenWanted #LeaderCharms #Borneo
#codcharms #charmsdeliveryld #charmsdeliverylahaddatu
#deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral
#readystock #productviral
#naturalproduct #solekdanrawat
#sabunviral #sabunbuantin


0

JOM JADI CANTIK ๐Ÿ’–
.
BELAJAR MAKE UP RINGKAS DAN CANTIK DENGAN MENGGUNAKAN FOUNDATION CHARMS ๐Ÿ˜ .TERUJA ๐Ÿ˜จ
Meh wsap Akak.. nak tahu CHARMS Foundation lagi jelas ๐Ÿ˜ƒ โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60194766009/foundation
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60194766009/foundation
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#charmslabtested
#charmshalal
#jerungteamfarika
#StokischarmsTaiping
#agendiperlukan


0

#Repost @syira_charms
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Elmu kewangan hari ni utk Charmsians!
.
#akademiCharms
.

Tq mem untuk Elmu hari ni...
Alhamdulillah...banyak yg dpt belajar...
.
Semakin banyak yg kita belajar, semakin banyak yg kita tak tahu kan?

Benar?
.
#kakgeecharms
#solekdanrawat


0

ASSALAMUALAIKUM UOOALLS
.
.
Da kemam2 2 biji TREAPLUS pagi niโ“
Tau โŒ ape yg ade dlm TREAPLUSโ“
.
.
Ade 3 bahan utama yg sangat2 power๐Ÿ˜Š
๐ŸŒธSAKURA
๐ŸšRICE CERAMIDE
โšก๏ธTREABEAUTE
.
.
Meh whatsapp sis
www.wasap.my/60129008191
www.wasap.my/60129008191
www.wasap.my/60129008191
.
Atau dapatkan ready stock di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
BUTIK ORLIN GALLERY
No. 53-G, Jalan Taman Komersial Senawang 7,
Dataran Senawang, Seremban, N9.
WAZE: ORLIN GALLERY
.
๐ŸŒธDropship dan Agent dialu-alukan di seluruh Malaysia ๐ŸŒธ
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaย  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareย  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #butikorlingallery
#dropshipwanted #agentwanted


0

Wahh hebat betul penangan Starglow Scrub ni.. ๐ŸŠ

Jerawat & Jeragat pun x berani naik. Apetah lagi parut2 semua makin pudar n hilang. Makin licin kulit. Ekstrak Vitamin C dr Buah Oren tu la yg mampu merawat parut2 di muka. Biji2 scrub tu dpt bantu singkirkan sel2 kulit mati. So xdela kusam je kulit tu kan!

Jom sekarang kita rajin2 kan diri berscrub muka! ๐Ÿ˜ berbaloi2 sgt harga scrub ni utk kulit muka kita๐Ÿƒ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6 0129787275 /sg

#charmsampang
#TeamcharmsMumyAiris
#CharmsHalalJakim
#CharmsSolekDanRawat
#SolekDanRawat
#RaiseYourLife
#CosmeticSkincare
#N0049_A02
#DropshipWanted


1

[BENCANA PAKAI PRODUK BEMERKURI]

Sape yang pernah pakai produk bemerkuri mesti tau kan bencana dia macam mana?
Jadi kusam, gelap dan tak berseri dah. LAGI TERUK BILA JERAWAT MERAH2 KELUAR MACAM NANAH ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
NAK MENYESAL PUN DAH TAK GUNA
NAK MARAH PUN TAK BOLEH
NAK SALAHKAN DIRI SENDIRI SETIAP HARI PUN STRESS
.
BAIK CARI JALAN PENYELESAIAN CEPAT2 sis, jgn dibiarkan kulit teruk mcm tu! ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
KENAPA KENA CUBA SET NATURAL CHARMS? ๐Ÿ’ฏCONFIRM HALAL!
๐Ÿ’ฏLULUS KKM ๐Ÿ’ฏLULUS LAB TESTED
๐Ÿ’ฏSABUN NATURAL ๐Ÿ’ฏSABUN HANDMADE DAN TIADA PENGAWET
๐Ÿ’ฏBAHAN TERBAIK DAN PREMIUM โœ…FOUNDATION MENGECUTKAN DAN MEMUDARKAN JERAWAT
โœ…VITAMIN BERTINDAK SEBAGAI BOOSTER DAN MERAWAT JERAWAT DENGAN LEBIH CEPAT
.
โ—๏ธPERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž๏ธ 0129787275 โ˜Ž๏ธ 0129787275
#charmsampang
#charmsfoundation
#cleansercharms
#starglowscrub
#scrubcharms
#kaisyaserum
#serumcharms
#hydracreamcharms
#nightspatreatmentcreamcharms
#nstccharms
#lipcharms
#figbabysoaphandicraftsoap
#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#starglowvitaminc
#laserscrub
#starglow
#misiviralcharm
#treaplusbycharms


0

๐ŸŒŸ3 Bahan utama TREAPLUS๐ŸŒŸ ๐ŸŒปRICE CERAMIDE๐ŸŒป โœ”๏ธ Menjana semula sel2 kulit mati dan rangsang penghasilan kolagen secara semulajadi.
โœ”๏ธ Kulit lebih lembut, tegang, bersih dan cerah
โœ”๏ธ Rahsia turun temurun Cina, Jepun, Korea yg terkenal dgn kulit halus, lembut dan putih bersih. ๐ŸŒปSAKURA๐ŸŒป โœ”๏ธ Kandungi anti oksidan yg tinggi & anti peradangan
โœ”๏ธ Kandungi 'isoflavin' yg mencegah enzim tirosinase iaitu protin yg membentuk pigmentasi & sekaligus atasi masalah kulit kusam.
โœ”๏ธ Tona kulit lebih cerah & rangsang pembentukan kolagen pada kulit ๐Ÿ€konklusi, kenapa boleh rawat masalah jeragat? sakura jawapannye! kenapa boleh cerahkan kulit? sakura juga jawapannye!๐Ÿ€ ๐ŸŒปTREABEAUT๐ŸŒป โœ”๏ธ Kekalkan kelembapan yag tinggi dalam tubuh badan manusia.
โœ”๏ธ Mengubati luka dan parut
โœ”๏ธ Rahsia kecantikan para wanita pd zaman Dinasti Tang. ๐Ÿ€KONKLUSINYA, kenapa kulit moist ni? TREABEAUT la, kenapa parut jerawat/jeragat sy pudar ni? TREABEAUT la. kenapa kulit sy cerah? TREABEAUT juga.๐Ÿ€ ๐ŸŒปKONKLUSINYA, TABLET TREAPLUS UNTUK PENCERAHAN KAW KAW PUNYE.๐ŸŒป #charmsampang
#treapluscharms
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#tanpakolagen
#tanpapengawet
#sakura
#solekdanrawat


1

๐ŸŒŸ3 Bahan utama TREAPLUS๐ŸŒŸ ๐ŸŒปRICE CERAMIDE๐ŸŒป โœ”๏ธ Menjana semula sel2 kulit mati dan rangsang penghasilan kolagen secara semulajadi.
โœ”๏ธ Kulit lebih lembut, tegang, bersih dan cerah
โœ”๏ธ Rahsia turun temurun Cina, Jepun, Korea yg terkenal dgn kulit halus, lembut dan putih bersih. ๐ŸŒปSAKURA๐ŸŒป โœ”๏ธ Kandungi anti oksidan yg tinggi & anti peradangan
โœ”๏ธ Kandungi 'isoflavin' yg mencegah enzim tirosinase iaitu protin yg membentuk pigmentasi & sekaligus atasi masalah kulit kusam.
โœ”๏ธ Tona kulit lebih cerah & rangsang pembentukan kolagen pada kulit ๐Ÿ€konklusi, kenapa boleh rawat masalah jeragat? sakura jawapannye! kenapa boleh cerahkan kulit? sakura juga jawapannye!๐Ÿ€ ๐ŸŒปTREABEAUT๐ŸŒป โœ”๏ธ Kekalkan kelembapan yag tinggi dalam tubuh badan manusia.
โœ”๏ธ Mengubati luka dan parut
โœ”๏ธ Rahsia kecantikan para wanita pd zaman Dinasti Tang. ๐Ÿ€KONKLUSINYA, kenapa kulit moist ni? TREABEAUT la, kenapa parut jerawat/jeragat sy pudar ni? TREABEAUT la. kenapa kulit sy cerah? TREABEAUT juga.๐Ÿ€ ๐ŸŒปKONKLUSINYA, TABLET TREAPLUS UNTUK PENCERAHAN KAW KAW PUNYE.๐ŸŒป #charmsampang
#treapluscharms
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#tanpakolagen
#tanpapengawet
#sakura
#SolekDanRawat


1

*APA KHASIAT APPLE STEM CELL SAMPAI MOMMY SYIRA MEMILIH SEBAGAI BHAN UTAMA CHARMS ?? JOM KITA BACA SIKIT*โ—๏ธ
.
๐ŸMENGATASI WARNA KULIT YANG TAK SEKATA
๐ŸMENGATASI KULIT KASAR MENJADI HALUS ๐ŸMENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT YANG KERING DAN KUSAM
๐ŸMERAWAT KULIT WAJAH YANG BERJERAWAT
๐ŸMEMBANTU MEMPERBAIKI SEL-SEL KULIT WAJAH
๐ŸMENGHILANGKAN GARIS-GARIS HALUS PADA KULIT WAJAH ๐ŸMEMUDARKAN BINTIK2 HITAM MUKA DAN KEDUTAN ๐ŸMENYERIKAN WAJAH ๐Ÿ˜
.
WAH banyak betul khasiat apple stem cell ni. Jadi korang kena rasai sendiri Khasiat2 apple stem cell . So tggu apa lagi kan. tak iri hari ke tengok wanita lain yang cantik2

Jadi cepat dapat kan produk CHARMS CEPAT2 OKAY ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60148096535
www.wasap.my/60148096536
www.wasap.my/60148096536

#jerungcharmsfarika
#applestemcell
#charmsfoundationspf15
#solekdanrawat
#infoproduk
#tipscantik
#charmsglow
#charmsmalaysia
#charmsbesut
#charmsterengganu


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

๐ŸŒŸ3 Bahan utama TREAPLUS๐ŸŒŸ ๐ŸŒปRICE CERAMIDE๐ŸŒป โœ”๏ธ Menjana semula sel2 kulit mati dan rangsang penghasilan kolagen secara semulajadi.
โœ”๏ธ Kulit lebih lembut, tegang, bersih dan cerah
โœ”๏ธ Rahsia turun temurun Cina, Jepun, Korea yg terkenal dgn kulit halus, lembut dan putih bersih. ๐ŸŒปSAKURA๐ŸŒป โœ”๏ธ Kandungi anti oksidan yg tinggi & anti peradangan
โœ”๏ธ Kandungi 'isoflavin' yg mencegah enzim tirosinase iaitu protin yg membentuk pigmentasi & sekaligus atasi masalah kulit kusam.
โœ”๏ธ Tona kulit lebih cerah & rangsang pembentukan kolagen pada kulit ๐Ÿ€konklusi, kenapa boleh rawat masalah jeragat? sakura jawapannye! kenapa boleh cerahkan kulit? sakura juga jawapannye!๐Ÿ€ ๐ŸŒปTREABEAUT๐ŸŒป โœ”๏ธ Kekalkan kelembapan yag tinggi dalam tubuh badan manusia.
โœ”๏ธ Mengubati luka dan parut
โœ”๏ธ Rahsia kecantikan para wanita pd zaman Dinasti Tang. ๐Ÿ€KONKLUSINYA, kenapa kulit moist ni? TREABEAUT la, kenapa parut jerawat/jeragat sy pudar ni? TREABEAUT la. kenapa kulit sy cerah? TREABEAUT juga.๐Ÿ€ ๐ŸŒปKONKLUSINYA, TABLET TREAPLUS UNTUK PENCERAHAN KAW KAW PUNYE.๐ŸŒป #treapluscharms
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#tanpakolagen
#tanpapengawet
#sakura
#solekdanrawat


0

MUKA BREAKOUT ? SILAP PAKAI PRODUK ? MUKA GATAL2 ?
DAH PENAT TRY MCM2 PRODUK TP TAK LEGA ?
.
Sedih ? Stress ? Nak tgk muka sendiri pun takut kn ? muka jd bengkak2 ? gatal2 ? tambah2 yg jenis alergik dan resdung tu semua benda kena control kan ! kena habuk sikit pun tak boleh , makan seafood tk bleh ? Tu tk bleh ini xboleh! Smuanya tk bleh ๐Ÿ˜ซ sape alami masalah ni ? baik ngaku cpt!
.
Jangan khuatir , kami nk share dgn korang #SETNEUTRALCHARMS yg di mana dapat membantu masalah seperti kulit alergik , muka breakout krna trsalah pakai produk merkuri . InShaa Allah set ni dh ramai mmbantu mereka yg alami masalah berikut .
.
BABY SOAP CHARMS 100% NATURAL DAN BAHAN2NYA yg SGT ORGANIK dan diperam selama 40hari.. tanpa menggunakan mesin2 yg canggih2 . jadi dia sgt sesuai utk mereka seperti masalah di ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† dan baby seawal 1hari . bahan2nya sgt WORTH weh ๐Ÿ˜ฑ
.
In Shaa Allah dgn panduan yg betul , masalah kulit anda dpt dirawat . kami di sini sedia membantu anda ๐Ÿ˜‰
.
Cepat wasap ke ๐Ÿ‘‡
.
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60163652545/setnatural
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60163652545/setnatural
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60163652545/setnatural
.
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charmsbanting
#charmsmagic


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

#Repost @ameliafarain_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic


0

CUCI MUKA & SCRUBBING SAJA PUN DAH BOLEH DAPATKAN KULIT SIHAT & BERSIH โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ Niat nak cuci muka saja tp dgn CHARMS CLEANSER, ia sekaligus membuang mekap anda dgn mudah ๐Ÿ˜‰
.
Charms cleanser jg membantu mengubati mslh kulit anda sbb adanya anti-inflamasi & antibakteria. .
Luaran da bersih dgn cleanser tp pori2 pula tersumbat..ini akan mybbkan tumbuhlah miss J ๐Ÿ˜
.
So, utk elakkan miss J tumbuh.. STARGLOW LASER SCRUB yg kaya dgn vitamin C akan membantu mghilangkn kotoran yg ada didalam pori2 wajah anda.
Nak kulit kekal sihat & berseri? Klik link ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60132878423/setbasic

#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#halalJAKIM
#charmsviral #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #makeupskincare #makeupremover #foundation #fig #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #CharmsCheras #teamCharmsNazaWanie #codpossetiaphari#atikahcharms
#charmsbt9 #charmstasekpermaisuri#charmsbandartunhussinonn


0

*APA KHASIAT APPLE STEM CELL SAMPAI MOMMY SYIRA MEMILIH SEBAGAI BHAN UTAMA CHARMS ?? JOM KITA BACA SIKIT*โ—๏ธ
.
๐ŸMENGATASI WARNA KULIT YANG TAK SEKATA
๐ŸMENGATASI KULIT KASAR MENJADI HALUS ๐ŸMENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT YANG KERING DAN KUSAM
๐ŸMERAWAT KULIT WAJAH YANG BERJERAWAT
๐ŸMEMBANTU MEMPERBAIKI SEL-SEL KULIT WAJAH
๐ŸMENGHILANGKAN GARIS-GARIS HALUS PADA KULIT WAJAH ๐ŸMEMUDARKAN BINTIK2 HITAM MUKA DAN KEDUTAN ๐ŸMENYERIKAN WAJAH ๐Ÿ˜
.
WAH banyak betul khasiat apple stem cell ni. Jadi korang kena rasai sendiri Khasiat2 apple stem cell . So tggu apa lagi kan. tak iri hari ke tengok wanita lain yang cantik2

Jadi cepat dapat kan produk CHARMS CEPAT2 OKAY ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60192846664
www.wasap.my/60192846664
Follow ig: charms_manjung

#jerungcharmsfarika
#applestemcell
#charmsfoundationspf15
#solekdanrawat
#infoproduk
#tipscantik
#charmsglow
#charmsmalaysia
#charmsipoh


0

๐ŸŒŸ3 Bahan utama TREAPLUS๐ŸŒŸ ๐ŸŒปRICE CERAMIDE๐ŸŒป โœ”๏ธ Menjana semula sel2 kulit mati dan rangsang penghasilan kolagen secara semulajadi.
โœ”๏ธ Kulit lebih lembut, tegang, bersih dan cerah
โœ”๏ธ Rahsia turun temurun Cina, Jepun, Korea yg terkenal dgn kulit halus, lembut dan putih bersih. ๐ŸŒปSAKURA๐ŸŒป โœ”๏ธ Kandungi anti oksidan yg tinggi & anti peradangan
โœ”๏ธ Kandungi 'isoflavin' yg mencegah enzim tirosinase iaitu protin yg membentuk pigmentasi & sekaligus atasi masalah kulit kusam.
โœ”๏ธ Tona kulit lebih cerah & rangsang pembentukan kolagen pada kulit ๐Ÿ€konklusi, kenapa boleh rawat masalah jeragat? sakura jawapannye! kenapa boleh cerahkan kulit? sakura juga jawapannye!๐Ÿ€ ๐ŸŒปTREABEAUT๐ŸŒป โœ”๏ธ Kekalkan kelembapan yag tinggi dalam tubuh badan manusia.
โœ”๏ธ Mengubati luka dan parut
โœ”๏ธ Rahsia kecantikan para wanita pd zaman Dinasti Tang. ๐Ÿ€KONKLUSINYA, kenapa kulit moist ni? TREABEAUT la, kenapa parut jerawat/jeragat sy pudar ni? TREABEAUT la. kenapa kulit sy cerah? TREABEAUT juga.๐Ÿ€ ๐ŸŒปKONKLUSINYA, TABLET TREAPLUS UNTUK PENCERAHAN KAW KAW PUNYE.๐ŸŒป #treapluscharms
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#tanpakolagen
#tanpapengawet
#sakura
#solekdanrawat


0

๐ŸŒŸ3 Bahan utama TREAPLUS๐ŸŒŸ ๐ŸŒปRICE CERAMIDE๐ŸŒป โœ”๏ธ Menjana semula sel2 kulit mati dan rangsang penghasilan kolagen secara semulajadi.
โœ”๏ธ Kulit lebih lembut, tegang, bersih dan cerah
โœ”๏ธ Rahsia turun temurun Cina, Jepun, Korea yg terkenal dgn kulit halus, lembut dan putih bersih. ๐ŸŒปSAKURA๐ŸŒป โœ”๏ธ Kandungi anti oksidan yg tinggi & anti peradangan
โœ”๏ธ Kandungi 'isoflavin' yg mencegah enzim tirosinase iaitu protin yg membentuk pigmentasi & sekaligus atasi masalah kulit kusam.
โœ”๏ธ Tona kulit lebih cerah & rangsang pembentukan kolagen pada kulit ๐Ÿ€konklusi, kenapa boleh rawat masalah jeragat? sakura jawapannye! kenapa boleh cerahkan kulit? sakura juga jawapannye!๐Ÿ€ ๐ŸŒปTREABEAUT๐ŸŒป โœ”๏ธ Kekalkan kelembapan yag tinggi dalam tubuh badan manusia.
โœ”๏ธ Mengubati luka dan parut
โœ”๏ธ Rahsia kecantikan para wanita pd zaman Dinasti Tang. ๐Ÿ€KONKLUSINYA, kenapa kulit moist ni? TREABEAUT la, kenapa parut jerawat/jeragat sy pudar ni? TREABEAUT la. kenapa kulit sy cerah? TREABEAUT juga.๐Ÿ€ ๐ŸŒปKONKLUSINYA, TABLET TREAPLUS UNTUK PENCERAHAN KAW KAW PUNYE.๐ŸŒป #treapluscharms #vitamincharms
#vitamincerah #vitaminputihgebus
#vitaminviral #formulajepun #tanpakolagen #tanpapengawet
#sakura #solekdanrawat #liker #likers #like4likeback #like4follow #likeforlikes #likefortags #like4likes #likerecent #beautiful #beautifulgirls #beautyblogger


1

FUNGSI HYDRA FRESH CREAM ๐Ÿ˜ .
Hai uolls โ˜€๏ธ nape kulit menggelupas tu?kulit KERING??? Ala..tgk tu..pakai foundation pun dah tak cantik kan..? uolls arini nii ada pakai apa2 pelembab tak ๐Ÿค” ? Alaa pelembab untuk merawat kulit kering & sekaligus melembabkn kulit kitaa tuu..
.
Charms ada HYDRA tau kalau uolls nk cuba ๐Ÿ˜‰ Tekstur HYDRA FRESH CREAM charms tak mcm pelembab produk lain tau . Hydra ni dia tk melekit pun..tekstur dia sgt light..Yang paling pnting wangi tau bau dia ๐Ÿ˜ฑ๐ŸŒธ ada SPF 20 lagi uolsss..๐Ÿ˜
.
โ€ข FUNGSI โ€ข ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit
๐ŸŒŸ Mengekalkan kesegaran kulit
๐ŸŒŸ Melembutkan kulit
๐ŸŒŸ Mengimbangi minyak pada wajah
๐ŸŒŸ Membenarkan kulit bernafas maksudnye tk menyumbat pori muka
๐ŸŒŸ Menghalang jerawat
๐ŸŒŸ Menghalang sinar uv terus pada kulit
๐ŸŒŸ Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida
๐ŸŒŸ Menganjalkan kulit
๐ŸŒŸ Membaiki kulit yg sunburn .
.
โ€ข KANDUNGAN HYDRA FRESH CREAM โ€ข ๐Ÿ Aleo vera
๐Ÿ Wild Yam Root Extract
๐Ÿ Kolagen
๐Ÿ Minyak zaitun

Uolls nk dapatkn HYDRA FRESH CREAM ? Mai pm cpt ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ž www.wasap.my/60129216526/hydra

#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#hydrafreshcream
#utkkulitkering
#foundationcharms
#charmshalal
#halaljakim
#produkmuslim
#kkmapproved
#labtested
#agentsahcharms
#agentcharmskuantan


0

SELAMAT PAGI UOLSS

CuPija nk tanye kome..
Siapa Kat sini yang tak ade scrub muke?

Dan tak tahu apa kebenda scrub-scrub tu.. Meh CuPija nak kabo.. Scrub ni same je macam pencuci muka tapi dia ni lagi kuat cuci sampai ke dalam kulit, nak kate semua sel-sel kulit mati, jerawat, parut-parut, blackhead, whitehead dan anak beranak segala tumbuhan lah yang Ada Kat muka kita tu..semua boleh dicuci dan dihapuskan secara beransur-ansur...๐Ÿ˜
.
.

Laser Scrub Charms ni berbeza tau kome..ianya tak de la rasa macam, lepas Scrub tu kulit jadi berat macam Scrub yang Ada bahan kimia..
.
Kome try le pakai Scrub Kat luar sane tu. Lepas pakai mesti kulit rasa pelik semacam, semacam berat je kan..lepas tu kesat kering kecut je jadinya ๐Ÿ˜ž
.
.
Jadi ni CuPija nak kabo, best tau scrub Charms ni..sebab #starglowscrub nie kome scrub je muka, kome akan rase betapa fresh dan ringan je muke kome sambil-sambil ada bau wangi buah oren ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Sape yang pernah cube Starglow Scrub pasti tau tekstur Scrub yg lembut dan berbau buah oren segar. Mmg terapi diri betul sewaktu scrub muka di dalam bilik mandi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Starglow Scrub ni mengandungi vitamin c tau.. jd tak heran lah kalo rajin scrub dgn starglow ni wajah kome akn beransur pulih seperti ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŠ Makin CERAH berseri
๐ŸŠ Jeragat PUDAR
๐ŸŠ Parut Jerawat HILANG
๐ŸŠ Parut berkawah RATA
๐ŸŠ Liang pori MENGECIL
.
.
Kome...JANGAN KATA SCRUB TAK PENTING TAU...PENTING SANGAT.. Tu kulit-kulit kusam, gelap, berparut semua tu la asyik terkumpul je sebab kome tak cuci dari dalam kulit sekali.. Jom cantik dan gojes beramai2 dgn #Charmsglow

Whastapp "STARGLOW SCRUB" ke๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/+60193106426
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/+60193106426
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/+60193106426
.
.
.
#solekdanrawat
#cuPija


1

#Repost @ameliafarain_
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Nak join jugak team adik adik manis jelita #Charmsgirl, semua kulit putih gebu bila amalkan Charms Treaplus ni. Rasa sedap manis buah beri, tak puas kemam sebijik ๐Ÿ˜Š

Seminggu amalkan Treaplus setiap malam, rasa kulit badan pun makin cerah. Parut kat kaki dan tangan pun makin pudar tau, puas hati sangat dengan Charms Treaplus!

Thank you @charms.starglow_malaysiahq . Memang sure order lagi lepas ni.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic #lyeacharms #Teambondalyea #thefairygodmotheMY


0

*8 TIPS UNTUK GAYA HIDUP SIHAT* ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€ โœ… Minum Air Secukupnya

1. Minum banyak air suam atau air mineral untuk membantu membuang toksin dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu membakar kalori dalam badan โœ… Diet yang Sihat

2. Makan yang cukup tetapi bukan berlebihan. Cara terbaik, makan ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang. โœ… Jangan Merokok

3. Jangan merokok kerana ia menjejaskan kulit dan kesihatan. โœ… Bersenam

4. Bersenam baik untuk kesihatan dan rohani. Lakukan walaupun hanya 10 minit sehari. โœ… Tangani Stress

5. Elakkan tekanan.
Tekanan mempercapatkan proses penuaan. Nikmatilah muzik lembut dikamar bagi meredakan ketegangan. โœ… Tidur Berkualiti

6. Pastikan tidur anda benar benar berkualiti. โœ… Terapi Aromaterapi

7. Luangkan masa untuk memanjakan diri walaupun dirumah. Cari pelbagai jenis bunga yang wangi untuk ramuan mandian. โœ… Penjagaan Kulit

8. Benarkan kulit anda berehat dari memakai sebarang solekan (terutama malam). Kulit juga perlu bernafas.

#raiseyourlife
#tipskesihatan
#charmsmalaysia
#charmsstarglowgallery
#solekdanrawat


0

*MAHU KULIT WAJAH KELIHATAN REMAJA *?๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tahukah anda Vitamin C berupaya membantu untuk meremajakan kulit wajah?? Haah?? ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Vitamin C berpotensi untuk : ๐Ÿ’–Mencegah Penuaan
Vitamin C ini juga boleh mencegah penuaan,memberikan kelembapan dan tidak akan mengeringkan kulit wajah.Vitamin C ini juga boleh membantu untuk mengecilkan liang pori yang terbuka. ๐Ÿ’–Mencegah Radikal Bebas
Vitamin C bersifat untuk meneutralkan serangan radikal bebas pada kulit menjadi lebih sihat dan berseri. ๐Ÿ’–Memudarkan Parut Jerawat
Vitamin C membantu memudarkan parut jerawat pada kulit dan menjadi kulit lebih lebih licin dan sihat.

Wow sangat kan โค๏ธ. Starglow Laser Scrub diperkaya dengan Vitamin C,Kolagen Marin & Teh Hijau tau๐Ÿ˜

LOVE โค๏ธCHARMS SOLEK & RAWATโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜
.
#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysiaย  #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincareย  #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #butikorlingallery
#dropshipwanted #agentwanted


0

Regrann from @anawahida_adshuk - Korang ada ambil beauty supplement tak? Kalau belum, ni haaaaa nak recommend Charms Treaplus dari @charms.starglow_malaysiahq.
Bole juga dptkan dgn @nida.alwani_charms

Chewable tablet rase beri yg paling best, sedap mcm gula gula ๐Ÿ˜Š Bukan utk kulit putih je, boleh merawat kulit dari dalam juga, kulit jadi lebih lembap, parut pun boleh pudar tau! Dan paling penting, ingredient dari bahan semulajadi, selamat untuk kulit kita.

#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic - #regrann


1

*MORNING CHARMS LOVERS๐Ÿ˜* Tak guna ada tahap *IQ* yang tinggi kalau tahap *I CAN* kita rendah.

Seiringkan IQ dan juga kebolehan supaya kita capai kejayaan yang diimpikan.๐Ÿ˜ #jerungcharmsfarika
#positifpagi
#charmsstarglowgallery
#solekdanrawat


0

Assalamualaikum ... Selamat pagi semua๐ŸŒน...
.
.
Semoga apa yang kita plan harini dipermudahkan oleh Allah s.w.t & jgn lupakan solat dhuha walaupun 2rakaat... Jalan kita kembali kepada Allah, pembuka pintu rezeki & penghapus segala dosa..
.
Aminn๐Ÿ’ž
.
#lailalolacharmskl #solekdanrawat #charmsmalaysia #charmssolekdanrawat #raiseyourlife #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualproduk #eusahawan #erezeki #bisnessonline #alammaya #halalcosmetics #halalcertified #kkmapproved #superlook #superwomen #treaplus #cosmetik #skincare #instashop #naturalbeauty #viral #flawless #meletops #codklselangor #love #teammajestic #rawatjerawat #bestprice


0

Assalamualaikum ... Selamat pagi semua๐ŸŒน...
.
.
Semoga apa yang kita plan harini dipermudahkan oleh Allah s.w.t & jgn lupakan solat dhuha walaupun 2rakaat... Jalan kita kembali kepada Allah, pembuka pintu rezeki & penghapus segala dosa..
.
Aminn๐Ÿ’ž
.
#lailalolacharmskl #solekdanrawat #charmsmalaysia #charmssolekdanrawat #raiseyourlife #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualproduk #eusahawan #erezeki #bisnessonline #alammaya #halalcosmetics #halalcertified #kkmapproved #superlook #superwomen #treaplus #cosmetik #skincare #instashop #naturalbeauty #viral #flawless #meletops #codklselangor #love #teammajestic #rawatjerawat #bestprice


1

Assalamualaikum ... Selamat pagi semua๐ŸŒน...
.
.
Semoga apa yang kita plan harini dipermudahkan oleh Allah s.w.t & jgn lupakan solat dhuha walaupun 2rakaat... Jalan kita kembali kepada Allah, pembuka pintu rezeki & penghapus segala dosa..
.
Aminn๐Ÿ’ž
.
#lailalolacharmskl #solekdanrawat #charmsmalaysia #charmssolekdanrawat #raiseyourlife #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualproduk #eusahawan #erezeki #bisnessonline #alammaya #halalcosmetics #halalcertified #kkmapproved #superlook #superwomen #treaplus #cosmetik #skincare #instashop #naturalbeauty #viral #flawless #meletops #codklselangor #love #teammajestic #rawatjerawat #bestprice


1

โค๏ธSET BASIC CHARMS ๐Ÿ’Set ni mengandungi Charms cleanser dan Charms foundation. 2 in 1!
Jadi? Ape set basic charms ni boleh buat?
.
๐Ÿ’Kami recommend set ni bg sesiapa yg ade masalah kulit berminyak, berjerawat, parut jerawat, kulit kusam, whiteheads dan blackheads..
.
๐Ÿ’Charms cleanser mampu menyingkirkan minyak2 di muka dan dlm masa sama jugak, boleh hapuskan jerawat! ๐Ÿ’ฅ tahan 5bulan keats๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’Charms foundation ni pulak khas bg sesiapa ade parut jerawat / cela. Foundation ni spesel sgt sbb ade collagen, apple stemcell & vitamin e! Ape fungsi die? Merawat kulit wajah lah. Yg ade parut jerawat, slowly memudar taw. Yg ade jerawat? Terus cepat kering jerawat tu haa & tahan 5bulan keats...
.
Paling customer SUKE bile berpeluh! tak bercapuk punโค๏ธlagi flawless lagi glowing๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60139330217 .
#solekdanrawat
#Raiseyourlife
#charmshalaljakim
#charmspekan
#pekanpahang
#pekanbandardiraja


0

TREAPLUS BY CHARMS

KHASIAT:๐Ÿ‘‡
.
โœ… SKIN 1 TONA LEBIH CERAH SEAWAL SEMINGGU
โœ… PARUT MEMUDAR
โœ… KULIT MAKIN GLOWING
.
KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
Apa bahannya?
- TREABEAU
- SAKURA
- RICE CERAMIDE
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..
BANGUN PAGI MEMANCAR2.. LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN โŒโŒโŒ
NO PRESERVATIVES โŒโŒโŒ
.
Jom whatsapp utk order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
01121993724 .
.
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#sakura
#treapluscharms
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop


0

TREAPLUS BY CHARMS

KHASIAT:๐Ÿ‘‡
.
โœ… SKIN 1 TONA LEBIH CERAH SEAWAL SEMINGGU
โœ… PARUT MEMUDAR
โœ… KULIT MAKIN GLOWING
.
KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
Apa bahannya?
- TREABEAU
- SAKURA
- RICE CERAMIDE
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..
BANGUN PAGI MEMANCAR2.. LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN โŒโŒโŒ
NO PRESERVATIVES โŒโŒโŒ
.
Jom whatsapp utk order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
01121993724 .
.
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#sakura
#treapluscharms
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop


0

*APA KHASIAT APPLE STEM CELL SAMPAI MOMMY SYIRA MEMILIH SEBAGAI BHAN UTAMA CHARMS ?? JOM KITA BACA SIKIT*โ—๏ธ
.
๐ŸMENGATASI WARNA KULIT YANG TAK SEKATA
๐ŸMENGATASI KULIT KASAR MENJADI HALUS ๐ŸMENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT YANG KERING DAN KUSAM
๐ŸMERAWAT KULIT WAJAH YANG BERJERAWAT
๐ŸMEMBANTU MEMPERBAIKI SEL-SEL KULIT WAJAH
๐ŸMENGHILANGKAN GARIS-GARIS HALUS PADA KULIT WAJAH ๐ŸMEMUDARKAN BINTIK2 HITAM MUKA DAN KEDUTAN ๐ŸMENYERIKAN WAJAH ๐Ÿ˜
.
WAH banyak betul khasiat apple stem cell ni. Jadi korang kena rasai sendiri Khasiat2 apple stem cell . So tggu apa lagi kan. tak iri hari ke tengok wanita lain yang cantik2

Jadi cepat dapat kan produk CHARMS dr cheq Yanti.. CEPAT2 OKAY ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60127051751
www.wasap.my/60127051751
www.wasap.my/60127051751
.
(Agent & dropship DIPERLUKAN)

#jerungcharmsfarika
#applestemcell
#charmsfoundationspf15
#solekdanrawat
#infoproduk
#tipscantik
#charmsglow
#charmsmalaysia
#charmsipoh
#charmsjb
#charmsviral
#charmspasirgudangjohor
#charmssenai
#charmsjohorjaya
#agentpromorm200
#dropshipdiperlukansegera


0

TREAPLUS BY CHARMS

KHASIAT:๐Ÿ‘‡
.
โœ… SKIN 1 TONA LEBIH CERAH SEAWAL SEMINGGU
โœ… PARUT MEMUDAR
โœ… KULIT MAKIN GLOWING
.
KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
Apa bahannya?
- TREABEAU
- SAKURA
- RICE CERAMIDE
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..
BANGUN PAGI MEMANCAR2.. LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN โŒโŒโŒ
NO PRESERVATIVES โŒโŒโŒ
.
Jom whatsapp utk order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169517096/VITCHARMS
.
.
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#sakura
#treapluscharms
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop


0

TREAPLUS BY CHARMS

KHASIAT:๐Ÿ‘‡
.
โœ… SKIN 1 TONA LEBIH CERAH SEAWAL SEMINGGU
โœ… PARUT MEMUDAR
โœ… KULIT MAKIN GLOWING
.
KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
Apa bahannya?
- TREABEAU
- SAKURA
- RICE CERAMIDE
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..
BANGUN PAGI MEMANCAR2.. LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN โŒโŒโŒ
NO PRESERVATIVES โŒโŒโŒ
.
Jom whatsapp utk order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169517096/VITCHARMS
.
.
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#sakura
#treapluscharms
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop


0

TREAPLUS BY CHARMS

KHASIAT:๐Ÿ‘‡
.
โœ… SKIN 1 TONA LEBIH CERAH SEAWAL SEMINGGU
โœ… PARUT MEMUDAR
โœ… KULIT MAKIN GLOWING
.
KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
Apa bahannya?
- TREABEAU
- SAKURA
- RICE CERAMIDE
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..
BANGUN PAGI MEMANCAR2.. LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN โŒโŒโŒ
NO PRESERVATIVES โŒโŒโŒ
.
Jom whatsapp utk order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169517096/VITCHARMS
.
.
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#sakura
#treapluscharms
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop


0

TREAPLUS BY CHARMS

KHASIAT:๐Ÿ‘‡
.
โœ… SKIN 1 TONA LEBIH CERAH SEAWAL SEMINGGU
โœ… PARUT MEMUDAR
โœ… KULIT MAKIN GLOWING
.
KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
Apa bahannya?
- TREABEAU
- SAKURA
- RICE CERAMIDE
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..
BANGUN PAGI MEMANCAR2.. LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN โŒโŒโŒ
NO PRESERVATIVES โŒโŒโŒ
.
Jom whatsapp utk order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169517096/VITCHARMS
.
.
#vitamincharms
#vitamincerah
#vitaminputihgebus
#vitaminviral
#formulajepun
#sakura
#treapluscharms
#solekdanrawat
#teamiffabeautyshop


0

Bismillah

Assalamua'laikum semua..๐ŸŒน .
Selamat berehat.., Sebelum tido karang, bagi yg xtido lagi, berwuduk, jangan lupa doa tidur dan maafkan semua orang, ๐Ÿ‘Œ.. kte senanya dah tertido td. Huhu..salu cani. Tq sume yg dah share banyak harini. Rehatkan diri, semoga hari esok akan lebih baik. Insha Allah. .
Meh nak share satu testimoni..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
. "JERAWAT KURANG, PARUT PUDAR & MUKA RASA SEGAR" ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Alhamdulillah, okey sesangat pakai charms ๐Ÿ˜ŠBaru je pakai tapi jerawat dah kurang. sepupu saya pun tegur pakai apa โ˜บ๏ธcuma nak hilangkan parut je lagi, tapi parut pun dah pudar. Lepas cuci muka rasa segar je hehe๐Ÿค—๐Ÿ˜ฌ-"Nurhidayah"

Nak dapatkan skincare merawat dan bebas bahan kimiaโ“ mai pm, kte tunggu. ๐Ÿ˜‰ .
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60133941828
@
Untuk IG viewer just klik je kat bahagian bio kat atas tu..๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† tq.

#charmssolekdanrawat #solekdanrawat
#charrmscosmeticshalal #charmsviral
#kosmetikhalaljakim #TREAPLUS
#realresults #testimonisetbasic #SETNONAMANIS #pilputihjepun
#kkmapproved #charmskapar
#charmsklang #AlfatehGOLD #AlfatehJUNIOR #NYAM3JEK #banyakkmanfaatnyer #doaygbaikbaik
#djs #selamatberehat๐Ÿ’• #thebarang #bazaarpaknil #charmsmeru


1

๐Ÿ’ž TESTIMONI ๐Ÿ’ž
.
..
๐ŸŒนSkin Supplement untuk kulit berseri dari dalam.
.
โŒTANPA PENGAWET
โŒTANPA KOLAGEN
.
.
bahan2 yang terdiri daripada ๐ŸŒนRICE CERAMIDE ๐ŸŒนTREBEAUT ๐ŸŒนSAKURA
.
.
more info +6 0 1 0 - 5 2 4 6 3 2 2
.
.
โœ…membantu meningkatkan lembapan pada wajah & mengurangkan kekeringan pada kulit
โœ…Membantu mencerahkan kulit serta memudarkan parut & jeragat dari dalam
โœ…Membantu merangsang pembentukan kolagen dan melambatkan penuaan
.
.
#lailalolacharmskl #solekdanrawat #charmsmalaysia #charmssolekdanrawat #raiseyourlife #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualproduk #bazarpaknil #bisnessonline #igshop #instagood #halalcosmetics #halalcertified #kkmapproved #superlook #superwomen #treaplus #cosmetik #skincare #instashop #naturalbeauty #viral #flawless #meletops #love #teammajestic #rawatjerawat #bestprice #treaplus #srk


0