#solekdanrawat

Instagram photos and videos

#solekdanrawat#halalcosmetic#charmsgirl#ciklalolacharmskl#charmshalaljakim#charmsraiseyourlife#kkmapproved#charmsmalaysia#sales#superjimat#charmsfoundation#promotion#raiseyourlife#cosmetikmurah#charmsviral#kaisyaserum#misiviralcharms#pakarkecantikancharms#beauty#minumankesihatan#babysoap#collagen#makeup

Hashtags #solekdanrawat for Instagram

by @charms.cosmetic

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan ‘mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.🤗 Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60142930649/treaplus
☎️www.wasap.my/60142930649/treaplus
☎️www.wasap.my/60142930649/treaplus

#teammumyairis
#teamkekcah_mumyairis
#stokischarms
#solekdanrawat
#treapluspilputih
#agenwanted


0

by @charms.starglow_klang

MUKA TAK BERMINYAK DAN TAK MELEKAT DI TUDUNG 😍😍 .
Patut la ramai yg suka dgn CHARMS FOUNDATION sebab bukan shja merwat tapi sekali mengawal minyak kulit 😃 dan paling best ada minyak VCO dlam Charms Foundation 😝‼️
.
So ualls? taknak cuba ke? sekarang tgh promo ualls 😍 JIMAT RM10‼️ Jom grab sekarang !
.
www.wasap.my/60173624833

#charmscosmetichalal
#charmsmalaysia
#promocharmsfoundation
#charmsfoundation
#halalkosmetik
#charmsviral
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

by @charms.starglow_klang

FOUNDATION ROYAL EDITION CHARMS YG TGH HOT SEKARANG🔥. BUKAN SAJA SEBAB MAMPU MERAWAT, TAPI JIMAT DAN TAHAN LAMA!
.
Charms foundation tahan lebih lama , jimat & flawless serta merta..Bagi uolss yg tercari produk SOLEK DAN RAWAT..Charms adalah bedak asas
4 in 1.
.
Nak makeup sambil jaga kulit muka senang je, pakai foundation charms... xkalut dah nk tepek krim jerawat atau jeragat lain...cukup sapu charms foundation jerr setiap hari😍 uolss nak MUDAH, CEPAT dan JIMAT meh grab ni cepat.. RM49 sahaja while stock last. Jimat RM10!! ☎️ www.wasap.my/60173624833
☎️ www.wasap.my/60173624833
☎️ www.wasap.my/60173624833
. .
#solekdanrawat
#charmsfoundation #charmsviral #antijeragat #antijerawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife


0

by @charms.starglow_klang

SOLEK DAN RAWAT DGN CHARMS FOUNDATION🤗
.
.
Ramai tanya, kenapa tagline Charms mcm tu👆. Sebabnyaaa... rangkaian dlm produk Charms semua berunsur solekan. Bedak asas, makeup remover dll. .
.
Tapi yg bestnya, walaupun solekan tapi mampu merawat secara perlahan. Bahan2 dalam Charms sgt berkualiti tinggi dan setiap bahan berfungsi sbgai perawatan wajah sprt mampu mengecutkan jerawat & pudarkan jeragat. .
.
Jom rawat kulit dengan Charms Foundation ❗️
.
Tak tahu bagaimana nak dapatkan foundation charms semakin viral ini ❓
.
✅Dapatkan hanya drpd pengedar sah yg mempunyai ID SHJ.
❌JGN BELI JIKA HOLOGRAM TELAH DIKOYAKKAN
❌JGN BELI DRPD MANA MANA WEB E-DAGANG.
.

www.wasap.my/60173624833

#charms #charmshalal #halaljakim #charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincare #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms


0

by @ciklalola.charmskl

🍁SET PORI & PARUT BERLEKUK🍁
.
Haaa ni special pada yang ada masalah Parut Berlekuk dan Pori besar boleh Try Set Ini Tau. Ada Kaisya Serum dan Laser Scrub Starglow. Jom kita kenal-kenal set khas untuk masalah parut berlekuk dan Pori ni okeyy..
.
🍁KAISYA SERUM- resepi untuk AWET MUDA dari aloe vera. MELEMBAPKAN kulit. Dan dari estrak kulit kayu manis untuk MERAWAT parut dan pori bermasalah.
.
🍁STARGLOW - MEMBUAG sel kulit mati dalam masa yang sama MENCERAHKAN kulit secara sekata. MEMUDARKAN parut & jeragat. Berupaya MENGECILKAN masalah pori besar dan MERATAKAN parut berkawah.
.
Klik sini ya sis👇👇
☎ www.wasap.my/60105246322

#ciklalolacharmskl #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #makeupskincare #makeupremover #foundation #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #charmsgirl #charmsmalaysia #beauty #makeupskincare #makeup #skincareroutine #halalcosmetic


0

by @ciklalola.charmskl

🍁SET PORI & PARUT BERLEKUK🍁
.
Haaa ni special pada yang ada masalah Parut Berlekuk dan Pori besar boleh Try Set Ini Tau. Ada Kaisya Serum dan Laser Scrub Starglow. Jom kita kenal-kenal set khas untuk masalah parut berlekuk dan Pori ni okeyy..
.
🍁KAISYA SERUM- resepi untuk AWET MUDA dari aloe vera. MELEMBAPKAN kulit. Dan dari estrak kulit kayu manis untuk MERAWAT parut dan pori bermasalah.
.
🍁STARGLOW - MEMBUAG sel kulit mati dalam masa yang sama MENCERAHKAN kulit secara sekata. MEMUDARKAN parut & jeragat. Berupaya MENGECILKAN masalah pori besar dan MERATAKAN parut berkawah.
.
Klik sini ya sis👇👇
☎ www.wasap.my/60105246322

#ciklalolacharmskl #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #makeupskincare #makeupremover #foundation #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #charmsgirl #charmsmalaysia #beauty #makeupskincare #makeup #skincareroutine #halalcosmetic


0

by @ciklalola.charmskl

🍁SET PORI & PARUT BERLEKUK🍁
.
Haaa ni special pada yang ada masalah Parut Berlekuk dan Pori besar boleh Try Set Ini Tau. Ada Kaisya Serum dan Laser Scrub Starglow. Jom kita kenal-kenal set khas untuk masalah parut berlekuk dan Pori ni okeyy..
.
🍁KAISYA SERUM- resepi untuk AWET MUDA dari aloe vera. MELEMBAPKAN kulit. Dan dari estrak kulit kayu manis untuk MERAWAT parut dan pori bermasalah.
.
🍁STARGLOW - MEMBUAG sel kulit mati dalam masa yang sama MENCERAHKAN kulit secara sekata. MEMUDARKAN parut & jeragat. Berupaya MENGECILKAN masalah pori besar dan MERATAKAN parut berkawah.
.
Klik sini ya sis👇👇
☎ www.wasap.my/60105246322

#ciklalolacharmskl #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #makeupskincare #makeupremover #foundation #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #charmsgirl #charmsmalaysia #beauty #makeupskincare #makeup #skincareroutine #halalcosmetic


0

by @ciklalola.charmskl

Wah sngt ketara kan beza dia... ROYAL EDITION lebih natural & cantik sngt tone color dia ..
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Wah sngt ketara kan beza dia... ROYAL EDITION lebih natural & cantik sngt tone color dia ..
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Wah sngt ketara kan beza dia... ROYAL EDITION lebih natural & cantik sngt tone color dia ..
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Sekarang FOUNDATION CHARMS dah ada 5 code 😍
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Sekarang FOUNDATION CHARMS dah ada 5 code 😍
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Sekarang FOUNDATION CHARMS dah ada 5 code 😍
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Sekarang FOUNDATION CHARMS dah ada 5 code 😍
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Sekarang FOUNDATION CHARMS dah ada 5 code 😍
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @ciklalola.charmskl

Sekarang FOUNDATION CHARMS dah ada 5 code 😍
.
Rm49 ONLY instead of rm59 😥 HARGA RUNTUH KE ?
..
✅MESRA SOLAT
✅HALAL BY JAKIM
✅LAB TESTED DARI PUSAT RACUN NEGARA
✅KKM APPROVED
❌NO PARABEN
❌BEBAS SILICON
.
Tak tahu nk pilih code yang sesuai dgn kulit anda ?
.
Meh wsap lola adjust tuk korng..
..
Lola nk bagi FREE SAMPLE SCRUB & RE FD
.
nak ke nak sngt ? 👆👆
.
..
#ciklalolacharmskl #SolekDanRawat #charmsgirl #CHARMSRAISEYOURLIFE #CHARMSHALALJAKIM #kkmapproved #halalcosmetic #cosmetikmurah #superjimat #sales #promotion


0

by @charms.starglow_finipinky

RAHSIA MEKAP TAHAN LAMA...WAJAH BERCAHAYA...PELOLES GLOWING

Nak anjalkan muka....dap2 kaisya serum setiap hari....pasti wajah sentiasa berseri2... Kelebihan Charms Kaisya Serum: ❤Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit. ❤Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya. ❤Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu. ❤Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV ❤Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria. ❤Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan. ❤Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang. ❤Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E
.❤Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari. ❤Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.

Whatsapp "KAISYA" KE:

For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60187716261/serum

#stokissahcharms
#pakarkecantikancharms
#charmsfoundation
#boneetasuppliment
#minumankesihatan
#starglowscrub
#cleansermakeupremove
#kaisyaserum
#babysoap
#femininesoap
#lipcharms
#halal
#mesrasolat
#bumiputeraproduk
#solekdanrawat
#charmskemaman #codcharmskemaman #charmsTerengganu #charmskualaterengganu #codcharmskualaterengganu #roseirastore #izzievendors #IzzieVendorsButikKafe #setkulitkusam #setpudarjeragat #fynnjamal


0

by @charms.starglow_finipinky

RAHSIA MEKAP TAHAN LAMA...WAJAH BERCAHAYA...PELOLES GLOWING

Nak anjalkan muka....dap2 kaisya serum setiap hari....pasti wajah sentiasa berseri2... Kelebihan Charms Kaisya Serum: ❤Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit. ❤Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya. ❤Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu. ❤Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV ❤Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria. ❤Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan. ❤Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang. ❤Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E
.❤Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari. ❤Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.

Whatsapp "KAISYA" KE:

For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60187716261/serum

#stokissahcharms
#pakarkecantikancharms
#charmsfoundation
#boneetasuppliment
#minumankesihatan
#starglowscrub
#cleansermakeupremove
#kaisyaserum
#babysoap
#femininesoap
#lipcharms
#halal
#mesrasolat
#bumiputeraproduk
#solekdanrawat
#charmskemaman #codcharmskemaman #charmsTerengganu #charmskualaterengganu #codcharmskualaterengganu #roseirastore #izzievendors #IzzieVendorsButikKafe #setkulitkusam #setpudarjeragat #fynnjamal


0

by @charms.starglow_finipinky

RAHSIA MEKAP TAHAN LAMA...WAJAH BERCAHAYA...PELOLES GLOWING

Nak anjalkan muka....dap2 kaisya serum setiap hari....pasti wajah sentiasa berseri2... Kelebihan Charms Kaisya Serum: ❤Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit. ❤Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya. ❤Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu. ❤Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV ❤Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria. ❤Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan. ❤Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang. ❤Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E
.❤Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari. ❤Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.

Whatsapp "KAISYA" KE:

For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60187716261/serum

#stokissahcharms
#pakarkecantikancharms
#charmsfoundation
#boneetasuppliment
#minumankesihatan
#starglowscrub
#cleansermakeupremove
#kaisyaserum
#babysoap
#femininesoap
#lipcharms
#halal
#mesrasolat
#bumiputeraproduk
#solekdanrawat
#charmskemaman #codcharmskemaman #charmsTerengganu #charmskualaterengganu #codcharmskualaterengganu #roseirastore #izzievendors #IzzieVendorsButikKafe #setkulitkusam #setpudarjeragat #fynnjamal


0

by @charms.starglow_finipinky

RAHSIA MEKAP TAHAN LAMA...WAJAH BERCAHAYA...PELOLES GLOWING

Nak anjalkan muka....dap2 kaisya serum setiap hari....pasti wajah sentiasa berseri2... Kelebihan Charms Kaisya Serum: ❤Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit. ❤Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya. ❤Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu. ❤Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV ❤Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria. ❤Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan. ❤Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang. ❤Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E
.❤Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari. ❤Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.

Whatsapp "KAISYA" KE:

For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60187716261/serum

#stokissahcharms
#pakarkecantikancharms
#charmsfoundation
#boneetasuppliment
#minumankesihatan
#starglowscrub
#cleansermakeupremove
#kaisyaserum
#babysoap
#femininesoap
#lipcharms
#halal
#mesrasolat
#bumiputeraproduk
#solekdanrawat
#charmskemaman #codcharmskemaman #charmsTerengganu #charmskualaterengganu #codcharmskualaterengganu #roseirastore #izzievendors #IzzieVendorsButikKafe #setkulitkusam #setpudarjeragat #fynnjamal


0

by @sorfinasuite

Hotline+60123863522
[UPDATE❗: HAMPIR 1,000,000 BEKAS DAH TERJUAL DI MALAYSIA, INDONESIA, SINGAPORE, BRUNEI, AUSTRALIA, UK & QATAR! MEMEGANG REKOD FOUNDATION MERAWAT NO 1 MALAYA KINI MEMBUAT JUALAN PENGHABISAN STOK❗
.
Promosi besar-besaran CHARMS FOUNDATION, Bedak asas no 1 Sempena HARI MALAYSIA 2018!
.
✔STOK TERHAD❗
✔SEMENTARA STOK MASIH ADA❗
.
Tak tahu bagaimana nak grab FOUNDATION CHARMS sempena promosi HARI MALAYSIA?
.
✔Dapatkan hanya drpd pengedar sah yg mempunyai ID SHJ.
.
❌jgn beli JIKA TIADA HOLOGRAM ATAU hologram telah dikoyakkan.
.
❌Jgn beli di lazada atau shopee sbb u alls takkan dpt kumpul point


1

by @sorfinasuite

Hotline+60123863522
[UPDATE❗: HAMPIR 1,000,000 BEKAS DAH TERJUAL DI MALAYSIA, INDONESIA, SINGAPORE, BRUNEI, AUSTRALIA, UK & QATAR! MEMEGANG REKOD FOUNDATION MERAWAT NO 1 MALAYA KINI MEMBUAT JUALAN PENGHABISAN STOK❗
.
Promosi besar-besaran CHARMS FOUNDATION, Bedak asas no 1 Sempena HARI MALAYSIA 2018!
.
✔STOK TERHAD❗
✔SEMENTARA STOK MASIH ADA❗
.
Tak tahu bagaimana nak grab FOUNDATION CHARMS sempena promosi HARI MALAYSIA?
.
✔Dapatkan hanya drpd pengedar sah yg mempunyai ID SHJ.
.
❌jgn beli JIKA TIADA HOLOGRAM ATAU hologram telah dikoyakkan.
.
❌Jgn beli di lazada atau shopee sbb u alls takkan dpt kumpul point


3

by @sorfinasuite

Hotline+60123863522
[UPDATE❗: HAMPIR 1,000,000 BEKAS DAH TERJUAL DI MALAYSIA, INDONESIA, SINGAPORE, BRUNEI, AUSTRALIA, UK & QATAR! MEMEGANG REKOD FOUNDATION MERAWAT NO 1 MALAYA KINI MEMBUAT JUALAN PENGHABISAN STOK❗
.
Promosi besar-besaran CHARMS FOUNDATION, Bedak asas no 1 Sempena HARI MALAYSIA 2018!
.
✔STOK TERHAD❗
✔SEMENTARA STOK MASIH ADA❗
.
Tak tahu bagaimana nak grab FOUNDATION CHARMS sempena promosi HARI MALAYSIA?
.
✔Dapatkan hanya drpd pengedar sah yg mempunyai ID SHJ.
.
❌jgn beli JIKA TIADA HOLOGRAM ATAU hologram telah dikoyakkan.
.
❌Jgn beli di lazada atau shopee sbb u alls takkan dpt kumpul point


1

by @charms.starglow_official

TESTIMONI STARGLOW❗️❗️ “ Kulit rasa lembut & bersih 😍“ Wow 😱😱❗️❗️ .
Sekali pakai terus jatuh cinta dgn si oren ni💖💖
.
Siapa ada bintik2 halus..parut berlubang..cepat2 sental dgn LASER SCRUB OREN STARGLOW ni..Biji2 beads dia tu sgt halus..licin dikerjakan kalau kat kulit kita..
.
Nak STARGLOW LASER SCRUB❓
Jomm Pakatt Orderrr ❗️❗️
.
📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my
📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my
📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my
.
✔Dapatkan hanya drpd pengedar sah yg mempunyai ID SHJ yg mempunyai KUPON PERADUAN & RESIT RASMI CHARMS shj!
.
❌JGN BELI JIKA HOLOGRAM TELAH DIKOYAKKAN
.
❌JGN BELI JIKA PENGEDAR TIADA ID SAH
.
❌JGN BELI DRPD MANA MANA WEB E-DAGANG
.

#irleenabeauty #irleenacharms
#charmscosmeticskincare #charmsmalaysia #starglow #scrub #vitc
#foundation #applesteamcell #collagen #charmsputrajaya #charmsbangi #charmsserikembangan #charmsviral #halaljakim #labtested
#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmsstarglowlaserscrub #solekdanrawat #kkmapproved


0

by @syira_charms

Bermusafirnya kami kerana Dia.. Berkorbannya kami kerana Dia.. Asbab mentor kami, kami meneruskan perjuangan yg pada asalnya hanyalah utk sesuap nasi ke mulut sendiri..
.
Hinggalah kami menyedari sebaik2 manusia adalah manusia yg bermanfaat kepada manusia lain..
.
Ye nampak mcm "betul ke?" Lihatlah dgn mata hati.. Semua perkara di sekeliling kita.. Dan kita juga akan mendapat pandangan yg sama drpd org di sekeliling kita..
.
Paling kami cari.. Cinta Dia..doakan kami menjadi manusia yg bermanfaat.. Mommy doakan anda semua bahagia, kaya berjaya dunia akhirat..
.
#icmmelakaseptember2018
#frombleedingtoleading
#iamatitan
#solekdanrawat
.
www.charms.my


2

by @charms_skincare_malaysia

[UPDATE❗: HAMPIR 1,000,000 BEKAS DAH TERJUAL DI MALAYSIA, INDONESIA, SINGAPORE, BRUNEI, AUSTRALIA, UK & QATAR! MEMEGANG REKOD FOUNDATION MERAWAT NO 1 MALAYA KINI MEMBUAT JUALAN PENGHABISAN STOK❗
.
Promosi besar-besaran CHARMS FOUNDATION, Berak asas no 1 Sempena HARI MALAYSIA 2018!
.
Foundation harian yang diiktiraf HALAL JAKIM dengan gabungan tekstur yang sangat moist dan MEMBANTU MENGAWAL MINYAK dan Mengecutkan jerawat dgn adanya Minyak kelapa Dara,Minyak Jojoba dan Stem Sel Epal utk memudar cela bertindak sbg make up dan juga membantu merawat masalah jerawat dan JERAGAT TEBAL!
.
✔STOK TERHAD❗
✔SEMENTARA STOK MASIH ADA❗
.
Tak tahu bagaimana nak grab FOUNDATION CHARMS sempena promosi HARI MALAYSIA?
.
✔Dapatkan hanya drpd pengedar sah yg mempunyai ID SHJ.
.
❌jgn beli JIKA TIADA HOLOGRAM ATAU hologram telah dikoyakkan.
.
❌Jgn beli di lazada atau shopee sbb u alls takkan dpt kumpul point dan join contest MENANG KERETA!
.
JADIKAN HALAL SEBAGAI CARA HIDUP KITA TERMASUKLAH PENGGUNAAN SEMUA KOSMETIK2..
.
HALAL...WAY OF LIFE!
.
#KakJieda
#solekdanrawat
#charmsHalalJakim
#charmssolekdanrawat
#charmsraiseyourlife
#charmsfoundation
#keretauntukabah


0

by @charmsbywawa

Eika Charms:
MUKA TAK BERMINYAK DAN TAK MELEKAT DI TUDUNG 😍😍 .
Patut la ramai yg suka dgn CHARMS FOUNDATION sebab bukan shja merwat tapi sekali mengawal minyak kulit 😃 dan paling best ada minyak VCO dlam Charms Foundation 😝‼️
.
So ualls? taknak cuba ke? sekarang tgh promo ualls 😍 JIMAT RM10‼️ Jom grab sekarang !
.
www.wasap.my/6012687390

#charmstarglowgallery
#charmscosmetichalal
#jerungcharmsfarika
#charmsmalaysia
#promocharmsfoundation
#charmsfoundation
#halalkosmetik
#charmsviral
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#cintalemonmadu
#villaghazara
#cintatiadaganti


0

by @charmsbywawa

MESTI RAMAI YG TAK TAHU KENAPA KITA PERLU PRODUK BEBAS PARABEN KAN? SINI KAK YONG NAK SHARE 😊
.
.
Paraben merupakan pengawet yang digunakan dalam berbagai macam produk perawatan tubuh untuk mencegah pertumbuhan jamur, bakteri, dan mikroba lainnya pada krim dan kosmetik, terutama di tempat yang lembap seperti kamar mandi. Bahan kimia pengganggu endokrin ini dapat diserap melalui kulit, darah, dan sistem pencernaan.
.
.
Da baca? Jadi apa pilihan ualls? Pastikan cari produk yg FREE PARABEN! bukan hnya untuk kulit tapi untuk penjagaan dalaman kita jugak! 😉

#charmscosmetichalal
#charmsgombak
#jerungcharmsfarika
#charmstarglowgallery
#solekdanrawat
#bebasparaben
#halalproduk
#charmsmalaysia
#charmsviral
#cintatiadaganti
#villaghazara
#cintalemonmadu
#raiseyourlife


1

by @charmshalal_kosmetik

SET PRIMADONA + PERFUME AISHA
.
🌸FREE POSTAGE
🌸FREE BAG MAKEUP CHARMS BERNILAI RM30
🌸FREE 5 KUPON JOIN PERADUAN MENANG KERETA
.
Charms foundation
🌻bedak asas yg merawat wajah serta mencerahkan..
.
Serum Kaisya 🌻 booster utk skin kita, mengecilkan pori, mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat.
.
Cleanser n make up remover 🌻pencuci harian wajah yg sgt lembut (ada collagen di dlm), tiada sabun, melembapkan kulit serta mudah utk tanggalkan makeup..free sls..
.
Starglow laser scrub 🌻face scrub utk tanggalkan sel kulit mati/kulit lama/parut berkawah/ parut jerawat / jeragat / whitehead / blackhead.
.
📮POSTAGE: SELURUH MALAYSIA
.
#charmsfoundationmalaysia
#charmshalaljakim
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

by @charms_starglow_kemaman_

RAHSIA MEKAP TAHAN LAMA...WAJAH BERCAHAYA...PELOLES GLOWING

Nak anjalkan muka....dap2 kaisya serum setiap hari....pasti wajah sentiasa berseri2... Kelebihan Charms Kaisya Serum: ❤Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit. ❤Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya. ❤Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu. ❤Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV ❤Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria. ❤Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan. ❤Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang. ❤Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E
.❤Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari. ❤Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.

Whatsapp "KAISYA" KE:

For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60107697696

#masterleadercharms
#pakarkecantikancharms
#charmsfoundation
#boneetasuppliment
#minumankesihatan
#starglowscrub
#cleansermakeupremove
#kaisyaserum
#babysoap
#femininesoap
#lipcharms
#halal
#mesrasolat
#bumiputeraproduk
#solekdanrawat


0