#sorangje

Instagram photos and videos

#sorangje#haha#selamathariraya#mybas#bossku#esokkeje#sajasaja#black#solo#tanamdalamdiri#bilalagi#jarangxon#jarangoyang#jembatantexas#jarangxngam#weekendvibes#pmampoih#jangankencam#jarang❌on#kakikering#leklu#rm4#bts#sapenakduduksebelahsaya#ememememem#rayakansebulan💃#kebahagiamilikkitajua#hatimestikental

Hashtags #sorangje for Instagram

by @koya_i_m

Having some alone time. #bt21 #bts #sorangje


1

by @lelaki_upahan_

Cukup Hadirnya Seseorang Yang Sudi Menerima Baik Buruk Aku
#sorangje #single #hatikumilikmu #katahati


0

by @ybosyafiq

Tdi min kne bihun sup.. Pehhh.. Paduuu.. Smpai berpeluhhh.. Fuhhh tapi ap2 pn Alhamdulillah.. 🍝😄 REZEKI.. Follow @ybosyafiq
#bihun #bihuncelup #sedap #sedappp #panas #berpeluh #sorangje #airsuam #paduuu #lainkaliplak


0

by @bongsu_pak_man

Majlis Resepsi @amir4qila_2 💍❤ #sorangje 😅 #merahbulansept 14/9/18 Jumaat

Dewan Nibong Taman Daya
0

by @wagh_ben

Sweet cara girlfriend dia tegur..
"Awak ni makan macam animal planet! Perlahan lah sikit"

#dinner #makanmalam #sorangje #lapar


5

by @muhamadwafi_17

happy3 ajalah bernyayi sjalalalala... #hawaii
#tegahhari
#sorangje
#haha

Hawaii
3

by @ashrffamr

Merdeka boss🇲🇾 #sorangje

Putrajaya
0

by @azzura7370

Syoknya mndi sungai... 😊
#sorangje
#kakakgsekolah😊


0

by @izwan2357

Mcm Biase La Kita...Tupe2 Bergambar Dulu...😅😅
#AmikAura
#XdeLagiOrgKatSebelah
#SorangJe
#Gulai2

Kampung Kutan Sungai
2

by @_khuzai_official_

Selfie sorang je. X de org nk teman
#sorangje


0

by @fazli_munajat

Bukan yang sempurna 😶

#sorangje


0

by @fierazafiera64

Spocket kalau tak ngam , top speed tak sampai , hati pun kalau tak ngam , relay tak boleh nak tercapai 👌😘 #jarangoyang #jarang❌on #jangankencam #jarangxngam #jarangxon #bossku #sorangje #kakikering #pmampoih #haha #leklu

Taiping, Perak
0

by @koi_nazirul

"Tidak perlu bangga dengan harta, orang yang bangga dengan harta ialah orang yang tertipu. Tapi banggalah dengan Allah, Yang Kekal. Walaupun hanya biasa saja, tapi kalau ada Allah, kamu kaya".
#tanamdalamdiri
#sorangje
#bilalagi


0

by @paehh.ajib

Hat mana single ii tu mai laa duduk sebelah bosan nii haaa😂❤
.
.
.
.
.
#sajasaja #sorangje #black #solo


1

by @cik_ink

Nak pi sarawak jauh..kite makan laksa pun okeh lah tu kan.
#sorangje #weekendvibes #esokkeje


0

by @einzshalinaharon

G beraya jap umah kawan akk.jumpa cik maryam sekali.mata tu jgn wat2 tgok len maryam.kat tgn tu jgn berangan leh makan awk xde gigi ag..
#selamathariraya #berayakita #sorangje #sesimenggemukkanbadan #😘

Perumahan Iskandar Malaysia
0

by @pijiey_99

"Setiap apa yang kita impikan
Tak semua menjadi kenyataan
Hiduplah dalam kebenaran
Kenyataan akan lebih jujur dari penantian" 😔
#insanbiasa #trobek #rayakansebulan💃 #hanyatuhanyangtahu #riangriaraya #candid #syawal2018 #sorangje


2