#sugarbearhairvitamins

Instagram photos and videos

It's been 4 months since I started taking the @sugarbearhair vitamins, and let me tell you... I can feel the difference in my hair. My hair feels thicker and healthier since the beginning... after stressing and my hair thinning, this was just what the Dr ordered haha I 💙 THESE!🖤 #SugarBearHairVitamins #4monthsStrong #HealthyHair 💙🐻💙


3

SUGARBEAR HAIR VITAMINS READY STOCK!.

Haa yang belum order lagi tu cepat2 order sebelum stock habis!! • Cara nak order? Click saja link di bio (instagram) atau click button Shop Now di FB!

Harga sebotol (60gummies) :
RM 175 sm
RM 185 ss

Beli 3 botol dapat Free Gift SugarBearHair HairBrush

Book yours now!.
Anda hadapi masalah :-
• Rambut gugur,
• kering & tidak bermaya
• lambat panjang
• kelimumur
• Rambut bercabang
.
korang mmg patut cuba sugarbear ni, sebab memang bagus sgt kesannya pada I sendiri tau. I ada masalah rambut gugur yang sangat banyak selepas start berhijap, but baru a week try sugarbear mmg banyak sgt perubahan kuantiti gugur i tu seriously mmg ini apa yang jadi pada i. So if korg nak cuba, jangan teragak2! Try dulu baru tahu bagus ke tak bagus !.

Btw sugarbear hair vitamin ni unisex, both lelaki dan perempuan boleh makan. Abang2 yang dah botak tengah tu boleh cuba cepat. Sb vitamin ni membantu process pencepatan rambut panjang, mana tau part botak tu akan tumbuh baby hair? Haaaa.

#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #vitaminrambut #supplementrambut #hairsupplement #hairvitamin #sugarbearhairmurah #sugarbearhairvitamins #sayajual #isell #akujual #ubatrambut #hairproduct #hair #beautyhair #sugarbearhairmy


5

SUGARBEAR HAIR VITAMINS READY STOCK!.

Haa yang belum order lagi tu cepat2 order sebelum stock habis!! • Cara nak order? Click saja link di bio (instagram) atau click button Shop Now di FB!

Harga sebotol (60gummies) :
RM 175 sm
RM 185 ss

Beli 3 botol dapat Free Gift SugarBearHair HairBrush

Book yours now!.
Anda hadapi masalah :-
• Rambut gugur,
• kering & tidak bermaya
• lambat panjang
• kelimumur
• Rambut bercabang
.
korang mmg patut cuba sugarbear ni, sebab memang bagus sgt kesannya pada I sendiri tau. I ada masalah rambut gugur yang sangat banyak selepas start berhijap, but baru a week try sugarbear mmg banyak sgt perubahan kuantiti gugur i tu seriously mmg ini apa yang jadi pada i. So if korg nak cuba, jangan teragak2! Try dulu baru tahu bagus ke tak bagus !.

Btw sugarbear hair vitamin ni unisex, both lelaki dan perempuan boleh makan. Abang2 yang dah botak tengah tu boleh cuba cepat. Sb vitamin ni membantu process pencepatan rambut panjang, mana tau part botak tu akan tumbuh baby hair? Haaaa.

#sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #vitaminrambut #supplementrambut #hairsupplement #hairvitamin #sugarbearhairmurah #sugarbearhairvitamins #sayajual #isell #akujual #ubatrambut #hairproduct #hair #beautyhair #sugarbearhairmy


0

Sugarbearhair - Hair Vitaminกระปุก
วิตามินที่ #ดังมาก ใน #เมกา 🇺🇸
#ดาราเซเลบรีวิว เยอะมาก
.
- บำรุงเส้นผมและเล็บ 💅🏻💇🏼
- ผมยาวไวขึ้น แข็งแรง เงางาม หนา - เหมาะกับผมเสีย ผมที่ทำการดัด ทำสี ฟอกสี ใช้ได้กับทุก
- เหมาะสำหรับทั้งชายและหญิง 🤵🏻💁🏼
.
ประกอบไปด้วยวิตามินจากธรรมชาติ ทั้งวิตามินเอ วิตามินซี วิตามินดี วิตามินอี วิตามินบี6 กรดโฟลิค วิตามินบี12 ไบโอติน กรดแพนโทเธนิค ไอโอดีน ซิงค์ คลอรีน อิโนซิทอล ในผลิตภัณฑ์
#ทำขึ้นด้วยผลเบอร์รี่แท้ให้มีรสที่หวานน้อย 🍇🍒
#ทานง่าย
#ผลิตในสหรัฐอเมริกา🇺🇸
ผ่านการตรวจสอบจากองค์กรfood and drug Adiministration ( FDA)
ทานวันละ 2 ครั้ง ทานได้ 1 เดือน
.
❤️Size 60 tablets
❤️ถูกกว่านี้หายากนาจาาา #1590 บาท
💚Line: @lipsbox (จะ line หรือ inbox ก็ได้ค่าา) #สั่งเลย #พร้อมส่ง #ส่งฟรี
#sugarbearhair #sugarbearhairthailand #sugarbearhairvitamins #hairvitamin #บำรุงผม #วิตามินผมสวย #ชูการ์แบร์แฮร์ #cosmetics #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางแท้ #เครื่องสำอางเกาหลี #เครื่องสำอางเคาน์เตอร์แบรนด์ #เครื่องสำอางถูก #เครื่องสำอางแท้ถูก #เครื่องสำอางของแท้ #LipsBox
#sugarbearhair_lipsbox
#249919AN


1

Ready Stock!
Stock only 18 bottles.

Utk pembelian 3 botol free pouch atau sisir (pilih salah satu tp jika persediaan masih ada)

Langsung pesan dan bisa beli melalui tokopedia. Utk info lebih lanjut dapat menghubungi :
WA : 081906889011
#jualsugarbearori #readystock #sugarbearhairvitamins


0

Sugar Bear Hair 😍😍
If you follow any celebrities on Instagram,chances are you’ve seen photos of them promoting those cute little blue sugar bear hair gummies 🐻
After seeing Sugarbearhair vitamins all over my instagram feed for such a long time, I was so excited to finally try them out myself!The Brand claims that the vitamins will make your hair longer,shinier and healthier-with proper diet and exercise of course. My first reaction to opening the bottle was how amazing they smell .The taste is very sweet,the gummies are super tasty and the color and the look of them is cute 😋
Since I started taking the gummies my hair isn’t falling and I have definitely noticed added shine and length to my hair but the biggest result I have seen so far are my nails.They are incredibly stronger and they don’t break at all 💅
In love with these vitamins 😍❤️😋#sugarbearhair #sugarbearhairresults #lovethesevitamins #vitamins #healthy #healthyhair #healthyhairjourney #blogger #bloggerslife #bloggerslifestyle #inlove #support #motivation #sugar #love #life #instagram #instadaily #review


9