#sunblock

Instagram photos and videos

#sunblock#flawless#foundation#sunscreen#supertonerterengganu#nadré#yayllosunshine#like4like#skincare#antiaging#beauty#bedaktaburnuskin#cantiksehatalami#nuskinproduk#tintednuskin#nuskin#nuskinpapua#bedakcair#love#nuskinjkt#nuskinambon#คร#spf50#sunburn#skincareroutine#skin#protection#happiness#pinktober

Hashtags #sunblock for Instagram

#norasmaastreview .
.
🌸Set ringkas utk masalah kulit sensitif / kulit kering / Kulit terlalu Kering .
.
Utk yg ada masalah seperti di atas , boleh gunakan 3 produk ini dlm rutin penjagaan wajah harian ; .
🌸FACE CLEANSING MAKE UP REMOVER GEL : Gunakan setiap kali utk membersihkan wajah , jika ingin remove mekap , remove dahulu mekap mata dgn wipes atau oil yg khusus sblm gunakan gel cleanser .
Coming soon : Cleansing balm utk remove make up😍.
.
Jika tidak guna sebarang make up , memadai mencuci muka dgn gel cleanser shj .
.
Pencuci muka bertekstur gel tapi melembapkan wajah dan tidak rasa ketat selepas mencuci muka.
.
kulit wajah menjadi lembap dan bersih tanpa mengeringkan dan membuang lembapan kulit wajah. .
.
🌸ROSE STEM CELL MOISTURISER EMULSION : Wajib apply moisturiser selepas cuci muka terutama utk mereka yg berkulit kering dan sensitif .
.
Apply 2x sehari di wajah slps mencuci muka.
.
Membaikpulih sel kulit mati.
.
Kelembapan maksima.
.
meningkatkan keanjalan kulit.
.
meningkatkan kolagen dan melambatkan penuaan.
.
Jika ingin combine brs moisturiser dan emulsion ini, gunakan selang seli di wajah. Contoh ; Pagi - Brs moist Malam - Emulsion .
.
.
🌸UV DEFENSE CREAM Hydrating Tinted Sunblock : Apply setiap pagi slps moisturiser utk merawat dan melindungi kulit dari sinaran matahari dan sinar UV yg merbahaya. Ia bertindak sebagai krim siang dan foundation ringan , wajah tidak kelihatan bercapuk atau berminyak.
.
Mencerahkan kulit , mengawal pembentukan jeragat .
.
Mengandungi SPF50 PA++
.
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area
▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi .
.
📲011-21902656📲
📲011-21902656📲
📲011-21902656📲
.
.
#antiageing #masalahjeragat #kulitsensitif #kulitkering #kulitkusam #damaskrose #sunblock #skincareroutine #verydryskin #kulitterlalukering #gelcleansersendayutinggi #uvdefensecream #rosestemcellmoisturiser


0

Siang bolong banyak aktivitas dluar???
Hobby nya berenang, mantai, motor2n atau aktivitas full di lapangan???
Gk usha ribet pake day berspf untuk di oles berulang kali, Jafra punya sunblock wajah & badan ber spf 50+. Ketahanannya bisa sampe 5-7jam loh!!! .
.
.
.Tanya JAFRA
WA 085790304911 .
#mudmusk #maskeralami #obatjerawat #obatjerawatampuh #kosmetikherbal #kosmetikjafra #jafrabandung #jafrasukabumi #jafrasulawesi #jafrasumatera #mudmusk #jointjafra #maskerlumpur #lipstikroyaljellyjafra #lipstiklembab #lipstikjafraspf15 #lipstikherbal #lipstikmatte #lipstikmerah #masker #farfumwanita #farfummurah #sunblockjafra #makeup #royaljelly #serumjafra #sunblock


0

“เซรั่มธารน้ำแร่”💦 BOLI BOLI วัตถุดิบหลักนำเข้าจากประเทศสวิตเซอร์แลนด์เพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์ที่มั่นใจในผลลัพธ์
ประสบการณ์ตรง ลองใช้จริง เกือบหนึ่งเดือน ผลลัพธ์ดีมากกก จึงอยากให้ทุกๆคนได้ลองในสิ่งที่แม่โบว์ตั้งใจทำ มาลองใช้ BOLI BOLI กันนะคะ ✨ .
🙏 สนใจสั่งซื้อได้ที่👇🏻👇🏻👇🏻
http://line.me/ti/p/~monnyya
Line🆔️ monnyya
Page : Veedaa by monny
IG : veedaabymonny .
.
🚘บริการเก็บเงินปลายทาง
📩ส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ
📌นัดรับ อิมพีเรียลเวิล์ด สำโรง

#VEEDAA#VANDA29
#ครีมกันแดดแม่โบว์#ครีมกันแดดวีด้า#ครีมกันแดดVEEDAA#แม่โบว์#น้องมะลิ#malisahawong
#veedaaofficial_thailand#ครีมกันแดดยอดนิยม#ครีมกันแดด#sunblock#sunscreen
#SPF50+++ #UVA #UVB #รองพื้น #ผิวเนียน
#ท้าแดด #ผิวเด้งl #ปกป้อง #วีด้า#โบลิโบลิ#น้ำตบแม่โบว์ #เซรั่มน้ำตบ#boliboli


0

Best Seller 💥 ซื้อวันนี้ ส่งฟรีems/kerry แถมฟรีโฟมล้างหน้าวิตซีมูลค่า 80 บาท และของแถมน่ารักๆ จ้าาาา🎁🤩 #วิตซีน้องฉัตร #VitCBioFace #กันแดด #sunblock#Spf #ผิวดีมีออร่าแบบที่ใครๆก็กำลังตามหา
#VitCBioFaceSerum #Serum #VitaminC #เซรั่มวิตามินซี


0

🌷Moy'J Flawscure Foundation 🌷 🍄spf 60
🍄mampu Pudarkan kulit jeragat,kulit kusam
🍄kulit akan nampak glowing dan flawless seperti glitter dan shining.👀tapi bukan oily ya😉
🍄sesuai untuk kulit sensitif
🍄sesuai jugak untuk kulit gelap
🍄sesuai untuk kuli berminyak
🍄sesuai untuk kulit kering

Berminat whatsapp ☎☎☎ 0195223172


1

JERAWAT KECUT, PARUT DAN JERAGAT HILANG
.
Masalah yang sering menghantui setiap gugirl kan 👻
Nak biar je ke kulit awak macam tue?? Ingat boleh pulih sendiri ke?? 😏
.
Hei nie bukan main magic magic, ting je terus hilang 😜
Usaha dengan DYXY COSMETICS sebab dyxy boleh merawat kulit wajah tau 👍🏼
.
Sementara nak hilangkan masalah tue 💯% dengan sekelip mata je dah boleh cover semua masalah 👍🏼
.
Nak tak??
Cepat grab SET PROMOSI SEKARANG sebelum semua LICIN
HABIS IS HABIS YE UOLLS
Wasap saya
📲0145386902
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamFL
#dropship
#uitmshahalam
#uitm
#unikl
#skincare
#sunblock
#foundationbrush
#dyxyoriginal


0

ありがとうございます😊
#Repost @rhythm_shonan with @get_repost
・・・
#Repost @kair1110
・・・
🌞🌊🌞sunblock🌞🌊🌞
*
1roundで何回もつけ直してた日焼け止めが、
サーフィン前に一回だけ塗るだけで全然落ちないから、厚塗りしなくていいし簡単ですごく便利💓🌈
クリーム塗ってから海璃はスティックで顔にお絵描き(=^^=)🌞
*
#surf #surfing #surfinglife #surfergirl #sea #sun #sunblock #good #item #deepaxx #cosmetics @deepaxx77 @deepaxx77 @deepaxx77 @rhombus_savascoffee


1

.
.
SKINCARE SET VITAMIN C SERUM ANNONA
.
.
at 12% off! RM122.30 only.!


2

Ingin mencerahkan kulit dengan mudah dan cepat? Segera rasakan khasiat Sablan Brightening Perfect Body Lotion yang mengandung;

Ethyl Ascorbic Acid ?
berfungsi sebagai skin conditioning agent yang membantu memberikan tambahan nutrisi pada kulit dan sebagai sumber antioksidan alami yang membantu kerja Tocopheryl Acetate sebagai antioksidan aktif yang mencegah efek radikal bebas yang membahayakan kesehatan kulit dan menjadikan kulit mudah kusam, kering dan tidak bercahaya.

Tidak hanya itu, Sablan Brightening Perfect Body Lotion juga mengandung; Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Hydroxyphenoxy Propionic Acid, Prunus Serrulata Flower Extract, Lactobacillus / Leuconostoc / Acetobacter / Kluyveromyces / Saccharomyces Milk Ferment Filtrate, Pyrus Malus (Apple) Extract, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Hexylresorcinol yang bermanfaat;

1. Mencegah kulit terlihat kusam dan kering,
2. Melembutkan bagian kulit yang paling kasar,
3. Mencerahkan Kulit,
4. Meratakan warna Kulit,
5. Mengencangkan Kulit,
6. Mencegah Dehidrasi pada kulit,
7. Perlindungan dari Sinar UVA dan UV

Segera order..., dan rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/brightening-perfect-body-lotion-short

#Alhayasablan
#BodyLotion
#Herbal
#Alami
#Halal
#Cantik
#Sehat
#Melembabkan
#SunBlock
#Steemcell
#Perawatankulit
#PerawatanTubuh
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Kulitbersih
#Putih
#Ruam
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kosmetik
#Nutrisikulit
#Ultraviolet
#Penuaandini
#Antiaging
#2019GantiSablan


0

💁🏻 Salah satu Bahan yang ada di dalam #NoirUVwhitefoundation❗️👇🏻
.
↪️ AVACADO ⬇️
Diperkaya dengan Vitamin A, B & D yang menjadikan kulit anda sentiasa lembab.
.
Dengan hanya mengunakan Noir UV White setiap hari, mampu mengekalkan kelembapan sekaligus melembabkan kulit yang kering dan kusam‼️😉😉
.
Lots of ❤️,
NOIR_Negeri Sembilan
.
#noirgirl #noirnegerisembilan #stokisnegerisembilan #teamshacha
#sunblock #foundation #noirsunblockfoundation
#wherebeautyblossom
#sunblockmukapalingberkesan
#skincaremalaysia
#krimjerawatpalingberkesan
#krimjeragatpalingberkesan
#bisnesonlineterbaik #sayapakai
#sayajual #jomcantik


0

Oriflame makes you feel and look like a professional makeup artist 👩🏽‍🎨.
• Versatile kajal eye liner delivers intense eye effects. Ultra-pure pigments for richer colour depth. Tapered kohl nib for easy defining and shading. Perfect for smoky eye looks. 👁 🖊😊🍃👩🏾 #antibacterial #eyeliner #egyptianeyes #TheOne #makeup #cosmetics #eyeprotection #sunblock #beauty #healthylifestyle #oriflame_nairobi_store #oriflame #westlands @oriflame_nairobi_store


0

🌞ครีมกันแดด VEEDAA ของดี มีคุณภาพ เทียบเท่าเคาร์เตอร์แบรนด์ แต่ราคาเอื้อมถึง ใครยังไม่ได้ลองใช้ รีบจัดเลย📌
.
🙏 สนใจสั่งซื้อได้ที่👇🏻👇🏻👇🏻
http://line.me/ti/p/~monnyya
Line🆔️ monnyya
Page : Veedaa by monny
IG : veedaabymonny .
.
🚘บริการเก็บเงินปลายทาง
📩ส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ
📌นัดรับ อิมพีเรียลเวิล์ด สำโรง

#VEEDAA#VANDA29
#ครีมกันแดดแม่โบว์#ครีมกันแดดวีด้า#ครีมกันแดดVEEDAA#แม่โบว์#น้องมะลิ#malisahawong
#veedaaofficial_thailand#ครีมกันแดดยอดนิยม#ครีมกันแดด#sunblock#sunscreen
#SPF50+++ #UVA #UVB #รองพื้น #ผิวเนียน
#ท้าแดด #ผิวเด้งl #ปกป้อง #วีด้า#โบลิโบลิ#น้ำตบแม่โบว์ #เซรั่มน้ำตบ#boliboli


0

🌞Almayra Sunscreen Gel🌞
High Protection Keep Moisturzing

Almayra Sunscreen Gel memiliki kandungan SPF 30 dan PA+++ sebagai filter UVA dan UVB melindungi kulit dari bahaya sinar matahari secara maximal. Formula nya diperkaya dengan : - Aloevera
- Vitamin E
- Pro Vitamin B5
- Rumput Laut
- Fermentasi Beras (Pitera)

Kandungan Aloevera dan pro vitamin B5 yang mampu melembabkan kulit. Vitamin E memiliki manfaat untuk antioksidan dan menutrisi kulit. Ekstrak Rumput Laut menjaga kelembabkan kulit dan nutrisinya menjadikan kulit lebih halus. Fermentasi Beras atau PITERA adalah whitening agent yg terkenal, membantu mengangkat sel kulit mati dan anti inflamasi.

Almayra Sunscreen Gel berbentuk gel yg ringan, tidak lengket, terasa dingin dan lembab di kulit. Tidak ada rasa berminyak, cepat meresap kulit dan non-komedogenic. Tidak pula menimbulkan white cast.

Bagaimana jika tidak memakai Sunscreen ?? maka efek sinar buruk UV yg bisa kita rasakan adalah : - kulit cepat keriput
- kulit kasar
- komedo dan jerawat
- kulit terbakar
- kerusakan kulit seperti (flek, warna kulit tidak merata, lentigo dsb)
- meningkatkan resiko penyakit kanker

Penggunaan Almayra Sunscreen Gel dapat membantu melindungi kulit dari efek buruk tersebut diatas.

Saran penggunaan :
Pakailah Almayra Sunscreen Gel pada pagi hari setelah memakai Face Lotion / Cream Pagi. Ratakan ke seluruh wajah dan reapply (gunakan berulang setiap 5 jam sekali) setiap hari meskipun tidak beraktifitas di luar ruangan.

Wa 082334614567

#sunscreen#sunscreengel
#sunscreengelalmayra
#sunscreenspf30#halal
#aman#bpom#almayra#filteruva
#filteruvb#sunblok#sunblokwajah
#sunblock#sunblokwajahdanbadan
#produkkecantikan #produkkesehatan #onlineshopping #sunscreenpamekasan #sunscreenmadura


0

Malaysia sekarang cuaca tak menentu. Ada masa panas terik. Ada masa, hujan jer, tak panas.. Jemur baju pun tak kering. Tapi jangan ingat tak ada matahari kulit tak kusam atau jeragat ya.
.
Mesti, Harus, wajib pakai Sunblock! Jujur saya cakap, kalau tak mahu guna Noir Sunblock pun pakai la apa apa sunblock yang ada SPF 50 UVA UVB & PA++ yaa.
.
Inilah ciri ciri sunblock yang paling sesuai untuk cuaca negara kita.
.
Yang dalam gambar nie sunblock yang Madammu, founder NOIR yang cantik gebu gebas flawless kulit bak cermin, glowing tanpa minyak tu, pakai DAILY! .
AMAZING!
.
Apa tunggu lagi?
Order sekarang ‼
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
Klik link di bio untuk info dan order 👍🏻
.
🌟Let’s glow and be gorgeous! LET’S NOIR!🌟
.
.
—————🌸 Where Beauty Blossom 🌸—————.
.
#noir #noirhealthyandbeauty #noirgirls #noirlovers #wherebeautyblossom #bisnesonlineterbaik #sunblockpalingberkesan #krimjerawatpalingberkesan #krimjeragatpalingberkesan #krimjeragat #kosmetik #foundation #sunblockfoundation #sunblock #spf50 #foundationcream #noiruvwhite #noiruvwhitefoundation #noiruvwhitesunblock #skincare #beautyproduct #noiruvwhitespf50 #noirsunblockfoundation #rahsiakulitcantik #flawless #beauty #makeup #foundationspf50


0

Tahukah anda, perbuatan mengendahkan pemakaian #SUNBLOCK pada waktu siang akan membuatkan rutin penjagaan wajah pada waktu malam adalah SIA SIA?

Mengapa SIA SIA?
Kerana kulit anda terdedah secara langsung dengan sinar UV dan radikal bebas pada siang hari. Ianya mengikis semua nutrisi yg dibekalkan oleh skincare yg anda gunakan pada waktu malam.

Jadi, titikberatkan akan penggunaan SUNBLOCK setiap hari

sunblock terbaik semestinya NOIR UV WHITE FOUNDATION by #NOIR kerana kaya dengan vitamin yg diperlukan oleh kulit wajah, mengandungi SPF50 untuk menghalang sinar UV dan ianya turut mengandungi 10% FOUNDATION !
Jom cantik bersama Madammu. www.wasap.my/0135435789
www.wasap.my/0135435789


0

จะมองที่กันแดด หรือ มองที่หนู 🤔🤗 คลิ๊กเพื่อแอดไลน์ 👉🏼 goo.gl/WGkeRj
🆔 @an25

#ไม่เหนอะหนะ #ซึมไว
#กันแดด #ครีมกันแดด
#spf60pa+++ #กันแดดมายช้อยส์
#mychoice #sunblock


0

Timewise Miracle Set 3D
.
💕4 in 1 Cleanser
.
Mampu bertindak untuk:.
.
(1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit
.
💕TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen
.
.memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💕TimeWise Age Minimize 3D Night Cream
.
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💕TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream
.
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.
.
Your Truly Beauty Consultant
fini
0136018806
.
#basicskincaretips
#tipscantik
#cleanserbagus
#moisturiserbest
#sunblock
#sunscreen
#marykaymelaka
#marykayutem
#marykaymalaysia
#blackfriday


0

• • •
• • •
Tinted Moisturizer adalah produk kosmetik bernutrisi dari NU SKIN.
.
.
Langsung diorder yuk...
More Info:
📲 Wa 0812.8922.5350
📌LINE @flawless.skinew
.
.
.
Tinted adalah bedak cair yang juga bisa jadi pelembab dan sunblock karna ada nutrisi yang melembabkan juga kandungan SPF 15, vit A dan E.

Hasilnya : ringan, natural, cerah, lembut, halus, samarkan pori, *khusus warna Fair bikin efek segar ngePink di wajah"
.
.
Pilihan warna tinted :
-Fair (kulit putih) : bikin efek ngepink
-Sand (Kulit Sawo Matang)
-Beige (kulit gelap)

Kerennya tinted :
📍mengandung SPF 15
📍Anti UVA dan UVB, sehingga mampu melindungi kulitmu dari efek buruk sinar matahari selama 2-2,5 jam
📍Moistuizer umtuk melembabkan kulit
📍efek samarkan pori yg besar
📍gak perlu sunblock, pelembab dan bedak lagi
📍tidak waterprof, tapi setelah wudhu dan berkeringat tetap cling berjamjam
📍isi 40ml, cuma pake 1 tetes tuk seluruh wajah bisa tuk 6bulan pemakaian
📍hemat uang, hemat waktu kamu ga perlu beli pelembab+bedak, Praktis cuma oles tinted gak repot dempul bedak.
.
.
#nuskin #nuskinambon #nuskinjkt #love#tintednuskin #foundation #antiaging #sunblock#nuskinpapua #like4like #nuskinproduk#cantiksehatalami #bedaktaburnuskin #bedakcair #flawless.skinew #flawless.skinew


0

• • •
• • •
Tinted Moisturizer adalah produk kosmetik bernutrisi dari NU SKIN.
.
.
Langsung diorder yuk...
More Info:
📲 Wa 0812.8922.5350
📌LINE @flawless.skinew
.
.
.
Tinted adalah bedak cair yang juga bisa jadi pelembab dan sunblock karna ada nutrisi yang melembabkan juga kandungan SPF 15, vit A dan E.

Hasilnya : ringan, natural, cerah, lembut, halus, samarkan pori, *khusus warna Fair bikin efek segar ngePink di wajah"
.
.
Pilihan warna tinted :
-Fair (kulit putih) : bikin efek ngepink
-Sand (Kulit Sawo Matang)
-Beige (kulit gelap)

Kerennya tinted :
📍mengandung SPF 15
📍Anti UVA dan UVB, sehingga mampu melindungi kulitmu dari efek buruk sinar matahari selama 2-2,5 jam
📍Moistuizer umtuk melembabkan kulit
📍efek samarkan pori yg besar
📍gak perlu sunblock, pelembab dan bedak lagi
📍tidak waterprof, tapi setelah wudhu dan berkeringat tetap cling berjamjam
📍isi 40ml, cuma pake 1 tetes tuk seluruh wajah bisa tuk 6bulan pemakaian
📍hemat uang, hemat waktu kamu ga perlu beli pelembab+bedak, Praktis cuma oles tinted gak repot dempul bedak.
.
.
#nuskin #nuskinambon #nuskinjkt #love#tintednuskin #foundation #antiaging #sunblock#nuskinpapua #like4like #nuskinproduk#cantiksehatalami #bedaktaburnuskin #bedakcair #flawless.skinew #flawless.skinew


1

• • •
• • •
Tinted Moisturizer adalah produk kosmetik bernutrisi dari NU SKIN.
.
.
Langsung diorder yuk...
More Info:
📲 Wa 0812.8922.5350
📌LINE @flawless.skinew
.
.
.
Tinted adalah bedak cair yang juga bisa jadi pelembab dan sunblock karna ada nutrisi yang melembabkan juga kandungan SPF 15, vit A dan E.

Hasilnya : ringan, natural, cerah, lembut, halus, samarkan pori, *khusus warna Fair bikin efek segar ngePink di wajah"
.
.
Pilihan warna tinted :
-Fair (kulit putih) : bikin efek ngepink
-Sand (Kulit Sawo Matang)
-Beige (kulit gelap)

Kerennya tinted :
📍mengandung SPF 15
📍Anti UVA dan UVB, sehingga mampu melindungi kulitmu dari efek buruk sinar matahari selama 2-2,5 jam
📍Moistuizer umtuk melembabkan kulit
📍efek samarkan pori yg besar
📍gak perlu sunblock, pelembab dan bedak lagi
📍tidak waterprof, tapi setelah wudhu dan berkeringat tetap cling berjamjam
📍isi 40ml, cuma pake 1 tetes tuk seluruh wajah bisa tuk 6bulan pemakaian
📍hemat uang, hemat waktu kamu ga perlu beli pelembab+bedak, Praktis cuma oles tinted gak repot dempul bedak.
.
.
#nuskin #nuskinambon #nuskinjkt #love#tintednuskin #foundation #antiaging #sunblock#nuskinpapua #like4like #nuskinproduk#cantiksehatalami #bedaktaburnuskin #bedakcair #flawless.skinew #flawless.skinew


2