#supplementputih

Instagram photos and videos

#supplementputih#skincareterbaik#pencucimuka#serumjerawat#feeltabeauty#kulitkusam#pembersihwajah#jellysupplement#kulitglowing#jerawathilang#kulitflawless#feeltasecretjelly#skincareproducts#kulitsehat#putihgebu#skincarehalal#kulitgebu#supplementmalaysia#serumpemutih#serumwajah#penghilangjerawat#kulitmulus

Hashtags #supplementputih for Instagram

by @feeltabeauty_gojess

INI ORANG KE BUNIAN?
.
orang kata nak jumpa bunian masuk la hutan, nak jumpa saya masuk la meminang secret jelly & herra glow serum bertan2
.
Bunian ni cantik kekal abadi, tapi uols kalau tak jaga kecantikkan kulit? hrummm meranalah jawab nya, kejapan jer kulit uols akan rosak?
.
Tak teringin ke nak cantik macam orang bunian? Ehh Boleh! tapi perlulah rajin amalkan Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Konsisten setiap hari bukan setakat kulit jer cantik automatic hati uols akan lebih gembira suami pun semakin sayang.
.
Nak rasa kulit fresh dan segar , nak rasa bertenaga dan sihat macam makan akar kayu, nak rasa macam lindung kulit dari cahaya mata hari di celah2 pokok2 hutan?
.
semua nya da ada dalam kandungn secret jelly & herra glow serum ni serta lebih dari itu, uols boleh cantik dan sihat secara semula jadi
.
Rugikan kalau uols tak grab? Nak cantik perlu rajin , konsisten sebab kita bukan macam orang bunian. Rambut kita boleh putih wajah kita boleh kedut tapi bila kita jaga insyallah proses pernuan akan lebih lambat!
.
Nak cepat tua or nak nampak lebih muda?
.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

KESAN HERRAZ GLOW SERUM SEAWAL 4 HARI
.
Akibat jerawat kulit wajah akan rasa tersakiti, bagai di panah oleh pemanah pemburu tak berlesen
.
Jerawat penghakis kulit wajah, buat ouls meronta kebencian
.
Selagi uols tunggu selagi itu jerawat makin tumbuh bagai tumbuhan hijau di tanah
.
ramai customer kami beri feeback seawal 4 hari sahaja dah nampak kesan jerawat kecut
.
Jangan tak percaya kerana da ramai yang percaya, jangan sombong untuk cantik, lihat testimoni kami sendi di IG @feeltabeautyhq
.
Jangan tunggu jerawat mati sendiri, maka kesan bekas jerawat makin sukar untuk hilang dan jerawat makin akan tambah subur
.
Matikan jerawat hanye seawal 4 hari shaja dengan produk feelta beauty uols
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

Merata kot saya cari pertua nak hilangkan masalah kulit breakout saya. Berpuluh produk saya dah guna,hampas semuanya tidak berkesan.
.
Tapi, bila saya baca satu tips dari @feeltabeauty_gojess yang mengatakan badan kita ni perlu detoxkan saya mula buat research. Haa betul bila kulit kita dah terlalu banyak bertukar tukar produk something memang akan jadi masalah breakout dan bila kita apply any produk kulit tidak akan menerima dengan baik.
.
Jadi saya mula baca kebaikan secret jelly ni, Yang bagusnya secret jelly tidak sama dengan supplement2 yang ada diluar sana.
.
Pertama kebaikan Secret jelly ia boleh mendetoxkan toksin2 dan radikal bebas yang ada dalam tubuh badan kita. Contoh kalau korang rasa semua produk tidak berkesan pada kulit korang try detox dulu dgn secret jelly. Pasti lepas korang amalkan akan teruja dgn feedbacknya.
.
Kedua bahan bahan yang terkandung dalam secret jelly sangat2 bernutrisi tinggi contohnya lobak, madu ,delima ,vitamin c dan astaxanthin. Semua bahan ni sgt bagus untuk membaiki kerosakan sel kulit.
.
Jadi kalau korang perasan testimoni sy ni parut jerawat semakin pudar dan jerawat pun tidak berani tumbuh. Semuanya asbab dari Secret jelly.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

BUKTI SETIANYA PADA PRODUK FEELTA ๐Ÿ˜
.
Kalau dulu kene touch up berkali2, sekarang tak lagii ~
Kalau dulu bangun tidur tu rasa tak bermaya jerr, sekarang alhamdullilah rasa bertenaga je!
Konsisten tu yg penting bila kita nak hasil yg memuaskan hati sendiri ๐Ÿ˜
.
Pada yg masih belum jumpa jalan penyelesaian bagi masalah kulit kusam, berjerawat ataupun bekas parut jerawat wajib try Secret Jelly ni!

Whatapps ciklah +60139466115

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

DULU BERKAWAH ! SEKARANG?
.
Penah kena kecam
Penah kena di perkata.
.
Apa yang wanita ini buat? Berubah sehingga 360 darjah.
Kalau dulu kulit kusam + kemerah-merahan akibat breakout.
.
"Kini kulit licin flawless shine"
.
Nak cantik
Nak kulit sihat
Mudah jer konsisten jaga kecantikan dalaman dan juga luaran.
.
Herraz Glow Serum bertindak merawat keradangan kulit dari luaran. .
Secret Jelly mendetox segala toksin yang penyebab terjadi masalah breakout.
.
Uols yang nak cuba set penjagan luaran dan dalaman? Satu pilihan yang paling tepat!
.
Kecantikkan akan lahir bila dalaman terjaga dan terawat!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

BEKAS PARUT MENCACATKAN PERNAMPILAN.
.
aduhai!!! Parut belum habis hilang tumbuh lagi satu jerawat. lama kelamaan penuh satu muka nie kesan parut.
.
Hisshh stresskan. Setiap orang pasti penah alami fasa di serang jerawat dan bertahun2 nak tunggi si parut degil tu hilang diri wajah.
.
Jom kita cuba amalkan berapa tips yang mudah dan simple.
.
[Aloe Vera]
Sumber vitamin yg amat bagus untuk melembapkan kulit serta membaiki struktur kulit. Haaa macam Herraz Glow Serum mengandungi Aloe vera tau uols sebab tu bila customer kami amalkan Herraz Glow Serum parut cepat sgt pudar.
.
[VITAMIN C]
vitamin yang sangat penting dalam penghasilan kolagen. Kolegen penting untuk menguatkan dan memberi keanjalan pada kulit. Ia juga boleh membantu masalah kulit yang rosak seperti parut dan membina sel-sel kulit yang baru.
.
Macam Secret Jelly mengandungi Vitamin C yang bagus merawat masalah parut. Opsss tapi ada satu bahan lagi hebat dari vitamin C iaitu astaxathin yang 6000 kali ganda lagi hebat dari vitamin C. Haaa tak pelik lah bila customer slurpp Secret Jelly nie kesan parut lebih cepat pudar atau hilang. Ini semua hasil dari Astaxanthin.
.
Ulang-ulang customer yang sama repeat tau sebab meraka dpt nimati hasilnya sendiri. Jadi uols macam mana? Nak tgk jer kee kulit orang lain licin?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

MANA JERAWAT SEMALAM? .
Alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'Slurpp dengan Secret Jelly ๐Ÿคค .

Patutlah Mr Jerawat dah makin mengecut dan mula menghilang. Pagi malam sebelum tido tak pernah lupa slurpp, dan akhirnya ini lah hasil yang memuaskan ๐Ÿ˜
.
So pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab Secret Jelly! Yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss ๐Ÿ˜
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

Patutlah set nie jadi ke gilaan ramai orang bagi love sikit dekat testimoni sis nie. Siapa teringin kulit dia sembuh dari masalah breakout ini lah solutionsnya Herraz Glow Serum & Secret Jelly.
.
Ramai customer kami yang puas hati dgn set combo nie atas sebab kesan sangat cepat bila kita menjaga penjagaan kulit luar dan dalam.
.
Herraz Glow Serum bertindak meredakan keradangan kulit mengecutkan jerawat mengurangkan pengeluaran minyak kulit wajah dan hasilnya kulit wajah akan beransur licin.
.
Secret Jelly bertindak mendetoxkan toksin di dalam tubuh badan agar kulit tidak belaku masalah jerawat dan berfungsi memberi toner kulit yang sekata serta memudarkan masalah parut di seluruh angota badan.
.
Uoss see dua dua produk saling memerlukan satu sama lain, luar dan dalam amat penting jadi hasilnya kulit akan lebih glow flawless gebu dan sihat
.
.
So nak diskaun grab masa sekarang ye โœŒ.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

[ MAKIN LICINNNN ! ]

Siapa dekat sini strees dengan masalah parut masalah jerawat yang tak penah berhenti mengangu wajah?

Setiap hari perlu tacap dengan makeup yang tebal untuk tutup segala celaaa.

Beribu duit habis dekat alat makeup je? Korang Tidak terasa membazir ke? Lebih baik melabuhkan duit itu kepada merawat kulit.

Makeup hanya penutup cela sementara bila di bilasss akhirnya kantoiii dengan masalah kulit yang sebenar.

Jadi cuba melabuh ke HERRAZ GLOW SERUM untuk kulit yang kekal jelita tanpa secalit makeup.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROPSHIP diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

Mengerutu Akibat Jerawat Pasir. " Saya segan dengan kawan selalu ejek kata muka saya berkawah sampai malu selalu di hina macam tu " " Euww! Geli tengok kulit kau mengerutu " " Kau ni tak pandai jaga kulit ke? Bersepah jerawat pasir kat muka geli tau "

ANDA ALAMI MASALAH SEPERTI DI ATAS?
sering dihina dan di caci? Please jangan maruah anda di pijak pijak sehingga lumat! Anda berhak cantik seperti wanita yang lain.

Percaya tak " Herraz Glow Serum" mampu mengubah diri anda tanpil jelita.

Ini telah terbukti dengan beribu testimony kami dapat sepanjang jualan di lakukan. Jadi jangan lupa amalkan sekarang!

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROPSHIP diperlukan

#Feelta #Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Herrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

[ JERAWAT NANAH BOLEH SEMBUH DENGAN HERRAZ GLOW SERUM]

Jerawat seketul tumbuh dah perit gila sampai bertekak dengan suami. Isu diaaa cik suami terlangar sikit jeee.

Allah perit diaaaa sampai nak gegar otak. Bayangkan kalau jerawat yang tumbuh sekali banyak macam ni?

Haaaa rasa boleh rosak hubung suami isteri sepanjang masa.

Jadi jangan sampai hubungan uols sekeluarga rosak cepat cepat apply herraz glow serum untuk membantu menghalau segala jerawat di wajah uols.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROSHIP diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

JERAWAT PAKAT PAKAT KECUT SEMUA! .

Kalau dulu tu tak rata kulit tu disebabkan jerawat bermaharaja lela kat muka ๐Ÿ˜ญ Gatal je rasanya, hilang tang tu tumbuh tang sana. Stress nyaaaaa ๐Ÿ˜ญ .

Tapi semuanya berakhir dengan satu kerja keras Herraz Glow Serum! ๐Ÿ˜Gatal kat muka dah takda lagi ๐Ÿ˜† Jerawat pun pakat mengecut semuanya ๐Ÿ˜ .
Pada yg ada masalah kulit berjerawat jangan sedih. Usaha la cantik kan diri sendiri nahh๐Ÿ˜Š
Jangan risau, beli 1 ja serum jimat hat yg lain.
Harga pun mampu milik uiii๐Ÿ˜
Lekas la pm nahh pada yg nak cantik sama sama ๐Ÿ™ˆ

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROPSHIP diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

Jangan hina kutok kulit orang lain berjerawat! Silap-silap kulit dia lagi cantik bersih flawless dari korang.

Ingat lagi kisah seorang customer nie mengadu masalah kulit yang bergitu teruk jerawat batu nanah makanan hari-hari dia. Setiap hari pasti akan ada seketul jerawat yang baru.

Keyakinan dia hilang di sebabkan mulut puaka manusia sekeliling yang sering ejek hina masalah dia.

Tapi lepas berapa bulan dia buktikan kulit dia mampu cantik dengan amalkan Herraz Glow Serum Alhamdulillah.

Terima kasih mempercayakan produk kami๐Ÿ’ž

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROPSHIP diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

Regrann GARA GARA MISS J!

Ni semua gara gara miss J la yg suka duk kat muka ni.
Habis muka berparut sana berparut sini!
Arggghhhh stressnyaaaaa!
Kawan kawan semua tegur 'kasarnya kulit muka kau,kau ni tak teringin ke nak cantik macam orang lain?' Siapa je taknak cantik?
Semua orang nak cantik, rajin dengan malas je nak usaha utk cantikkan diri sendiri!
Terjumpa satu serum yg cinonet ni, tapi banyak pulak manfaatnya!
Hasil? Tengoklah muka kita sekarang uolss

Dulu berparut sana sini, sekarang halus + glowing ๐Ÿ˜
Berkat konsisten dengan Herraz Glow Serum.
Siapa lagi nak jaga kulit muka kalau bukan dr kita sendiri?
Nak cantik, jangan malas uolss!

Ada masalah parut jerawat? Jerawat? Muka terlampau berkilat dek kerana kulit berminyak?
Cubalah Herraz Glow Serum uolss!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115

DROPSHIP diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_ecah.mz

ALKISAH WIFE SWEET.
Alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'Slurpp dengan Secret Jelly ๐Ÿคค

WIfe dia guide suami dia supaya masalah sunburn hilang. Alaaaa sweet tau sgt. Jarang lelaki nak jaga kesihatan kulit nie.

Noww kulit husband nya dah tak sunburn.

Yang syokkk secret jelly + serum dapat eratkan siratulrahim suami isteri๐Ÿ˜. So pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab Secret Jelly! Yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss ๐Ÿ˜

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0167701714 -

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

SERAM KE SERUM
.
Seram nak guna produk2 ni, takut kulit rosak, takut naik jerawat, takut effect lebih teruk, takut tak sesuai dan takut ni takut tuh
.
Uols sampai bila uols tak usaha, selagi kulit bermasalah selagi itu kulit wajah tak ada jalan penylesaian, sampai bila2 la uols dengan kulit tuh
.
Kena usaha, kena ada rasa kesian dengan kulit wajah, dulu iols ada kulit jerawat yang teruk, kena tegur dengan mak ayah je da nagis tau
.
Sape tak down, bila mak ayah da cakap macam tuh, apatah lagi orang lain yang memandang
.
Uols tegoklah sis ni, dia bagi feeback untuk herraz glow serum yang bantu kulit wajah dia yang dulu berjerawat dah cepat kecut, dan bila makeup apply serum ni da tak bercapuk solekan
.
So seram ke serum? mesti lah serum, tanpa serum bagimanalah kulit wajah kita kan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feeltabeauty_gojess

JANGAN KALAH DENGAN KULIT
.
Untuk dapat kulit wajah cantik bukan beza banyak duit atau tak ye kawan2
.
Kalau uols perasan zaman sekarang lelaki da pandai jaga kulit wajah, kalahnya wanita kerana kulit sahaja
.
Malu sunguh kulit wajah lelaki cantik licin, pandai jaga penampilan diri, mana pergi wanita cantik2 molek ni ye? Cantik tak kekal cantik ya ladys, kulit wajah kena jaga tau
.
Berapa ramai yang pm iols customer lelaki ya, jangan terkejut, ni betul2 bukan main2 ye, betapa mereka ni minitik beratkan segi kulit, ini kan nak cari awek2 kulit licin, habis la uols
.
Cube uols tegok sis kita ni da 3 botol herraz glow serum dia da rembat, cantik tak skin dia ni uols? Jelous ke tidak? Iols pun jelous tau
.
Pastikan uols jangan kalah dengan prinsip kecantikan uols tuh, pastikan uols sama2 dapat kulit cantik licin
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

by @skinloverssignature_

Alhamdulillah. My skin getting better than before. Korang nak tahu tak aii buat macam mana? Kalau nak tahu, cepat-cepat whtsapp aii. .
.
For fast respond โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 017 929 9523
.
Atau click link kat bio sis yaa ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
.
๐Ÿš— COD EVERYDAY
.
.
๐Ÿ’ต STOKIST, AGENT, and DROPSHIP NEEDED โ€ผ๏ธFULLY GUIDE ZERO TO HERO
.
.
#putihseluruhbadan #cantikputih #skinlovers #supplementcantikdansihat #skinlovers #foodskin #foodskincares #healthyskin #healthyskintip #skincareroutine #badskinproblems #goodskinbeauty #goodskinbeautygirls #goodskinbeautyboys #malaysia #indonesia #brunei #thailand #supplementputih #supplementcantik #supplement #supplementbagus #hilangjerawatdanparut
#momentuminternet
#supplementputih #supplementviral #hilangjerawatdanparut #supplement #feedbackskinlovers


2

by @feelta_penang

ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
๐Ÿ–Warna yang cantik
๐Ÿ–Tidak melekit di bibir
๐Ÿ–Tahan lebih lama
๐Ÿ– Boleh di jadikan blusher
๐Ÿ– Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma๐Ÿ‘.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
๐Ÿ–Warna yang cantik
๐Ÿ–Tidak melekit di bibir
๐Ÿ–Tahan lebih lama
๐Ÿ– Boleh di jadikan blusher
๐Ÿ– Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma๐Ÿ‘.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
๐Ÿ–Warna yang cantik
๐Ÿ–Tidak melekit di bibir
๐Ÿ–Tahan lebih lama
๐Ÿ– Boleh di jadikan blusher
๐Ÿ– Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma๐Ÿ‘.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

Merata kot saya cari pertua nak hilangkan masalah kulit breakout saya. Berpuluh produk saya dah guna,hampas semuanya tidak berkesan.
.
Tapi, bila saya baca satu tips dari @feeltabeauty_hq yang mengatakan badan kita ni perlu detoxkan saya mula buat research. Haa betul bila kulit kita dah terlalu banyak bertukar tukar produk something memang akan jadi masalah breakout dan bila kita apply any produk kulit tidak akan menerima dengan baik.
.
Jadi saya mula baca kebaikan secret jelly ni, Yang bagusnya secret jelly tidak sama dengan supplement2 yang ada diluar sana.
.
Pertama kebaikan Secret jelly ia boleh mendetoxkan toksin2 dan radikal bebas yang ada dalam tubuh badan kita. Contoh kalau korang rasa semua produk tidak berkesan pada kulit korang try detox dulu dgn secret jelly. Pasti lepas korang amalkan akan teruja dgn feedbacknya.
.
Kedua bahan bahan yang terkandung dalam secret jelly sangat2 bernutrisi tinggi contohnya lobak, madu ,delima ,vitamin c dan astaxanthin. Semua bahan ni sgt bagus untuk membaiki kerosakan sel kulit.
.
Jadi kalau korang perasan testimoni sy ni parut jerawat semakin pudar dan jerawat pun tidak berani tumbuh. Semuanya asbab dari Secret jelly.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

BUKTI SETIANYA PADA PRODUK FEELTA ๐Ÿ˜
.
Kalau dulu kene touch up berkali2, sekarang tak lagii ~
Kalau dulu bangun tidur tu rasa tak bermaya jerr, sekarang alhamdullilah rasa bertenaga je!
Konsisten tu yg penting bila kita nak hasil yg memuaskan hati sendiri ๐Ÿ˜
.
Pada yg masih belum jumpa jalan penyelesaian bagi masalah kulit kusam, berjerawat ataupun bekas parut jerawat wajib try Secret Jelly ni!

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

MANA JERAWAT SEMALAM? .
Alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'Slurpp dengan Secret Jelly ๐Ÿคค
Patutlah Mr Jerawat dah makin mengecut dan mula menghilang. Pagi malam sebelum tido tak pernah lupa slurpp, dan akhirnya ini lah hasil yang memuaskan ๐Ÿ˜
.
So pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab Secret Jelly! Yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss ๐Ÿ˜
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

- BELANG SANA,BELANG SINI
.
Itu dulu sisss ~
Jenuh nak tepek bedak biar toner muka nampak sekata je ๐Ÿ˜ฉ
Tapi bila peluh ditambah pula dengan cuaca yg panas sekarang, makin berbelang jadinya!
Ahhhh...aku kene cari jalan penyelesaian!
.
Nahh! Jumpalah satu produk ni.
Produk apa? Secret Jelly la ๐Ÿ˜
Alhamdullilah makin nampak hasil yg aku idamkan..
Cara consume pun senang, slurpp je!
Katmana mana pun boleh slurpp!
Kulit pun makin sekata,
Makin halus bak telur rebus!
Nak tahu apa lagi kelebihan Secret Jelly?
Pergilah try!
.
Aku dah cuba. Korang bila lagi?
Pergilah grab sementara promo masih sah sehingga 31aug!
Free postage, jimat duitt!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

Baru amalkan Satu kotak pertama kulit kelihatan cerah dari sebelum.
.
Sampai customer tak sabariahhhh nak repeat uols.
Korang golap atau kurang cahaya tu boleh cuba amalkan Secret Jelly nie mana tau kulit lebih cerah dari selalu.
.
Beribu testimoni kami dapat tau.
Cerah, flawless, bebas jerawat jeragat, kulit lembab, bertenaga ehh byk sebenarnya๐Ÿ˜† tak terbilang. Jadi jangan segan silu nak cuba ye.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #Feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

Patutlah set nie jadi ke gilaan ramai orang bagi love sikit dekat testimoni sis nie. Siapa teringin kulit dia sembuh dari masalah breakout ini lah solutionsnya Herraz Glow Serum & Secret Jelly.
.
Ramai customer kami yang puas hati dgn set combo nie atas sebab kesan sangat cepat bila kita menjaga penjagaan kulit luar dan dalam.
.
Herraz Glow Serum bertindak meredakan keradangan kulit mengecutkan jerawat mengurangkan pengeluaran minyak kulit wajah dan hasilnya kulit wajah akan beransur licin.
.
Secret Jelly bertindak mendetoxkan toksin di dalam tubuh badan agar kulit tidak belaku masalah jerawat dan berfungsi memberi toner kulit yang sekata serta memudarkan masalah parut di seluruh angota badan.
.
Uoss see dua dua produk saling memerlukan satu sama lain, luar dan dalam amat penting jadi hasilnya kulit akan lebih glow flawless gebu dan sihat
.
Kami just nak ingatkan promot jimat RM8 hari ini last lepas ni no more diskaun lagi tau๐Ÿ˜†
.
Please please lepas nie jangan pujuk rayu admin kami untuk diskaun sebab kami memang tak layan.
.
So nak diskaun grab masa sekarang ye โœŒ.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

- BEKAS PARUT MENCACATKAN PERNAMPILAN.
.
aduhai!!! Parut belum habis hilang tumbuh lagi satu jerawat. lama kelamaan penuh satu muka nie kesan parut.
.
Hisshh stresskan. Setiap orang pasti penah alami fasa di serang jerawat dan bertahun2 nak tunggi si parut degil tu hilang diri wajah.
.
Jom kita cuba amalkan berapa tips yang mudah dan simple.
.
[Aloe Vera]
Sumber vitamin yg amat bagus untuk melembapkan kulit serta membaiki struktur kulit. Haaa macam Herraz Glow Serum mengandungi Aloe vera tau uols sebab tu bila customer kami amalkan Herraz Glow Serum parut cepat sgt pudar.
.
[VITAMIN C]
vitamin yang sangat penting dalam penghasilan kolagen. Kolegen penting untuk menguatkan dan memberi keanjalan pada kulit. Ia juga boleh membantu masalah kulit yang rosak seperti parut dan membina sel-sel kulit yang baru.
.
Macam Secret Jelly mengandungi Vitamin C yang bagus merawat masalah parut. Opsss tapi ada satu bahan lagi hebat dari vitamin C iaitu astaxathin yang 6000 kali ganda lagi hebat dari vitamin C. Haaa tak pelik lah bila customer slurpp Secret Jelly nie kesan parut lebih cepat pudar atau hilang. Ini semua hasil dari Astaxanthin.
.
Ulang-ulang customer yang sama repeat tau sebab meraka dpt nimati hasilnya sendiri. Jadi uols macam mana? Nak tgk jer kee kulit orang lain licin?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

LIHAT LAGI TESTIMONI KAMI
.
kenapa perlu susah, just ambil secret jelly n slurpp je dah cantik
.
Tegok testimoni kami lagi dan lagi uolls, senang kan nk cantikan kulit, nak2 jerawat yang degil2 nih
.
kalau uolls bangun pagi, mesti pndang cermin nampak cik J ni dulu, rasa nk picit je kan, susah btl nk kecut
.
kenapa perlu picit, slurpp la uolls, bangun pagi je xperlu pandng cermin,sentuh je muke da kecut cik J kita tuh
.
suka ke suka? kalau dulu tangan gatal picit jerawat je kan, sekarang gatal slurpp secret jelly je
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @feelta_penang

Kulit licin Amalkan set Herraz Glow Serum + Secret Jelly jerawat kalau naik sapu2 serum cepat hilang.
.
Ramai yang hanya pentingkan penjagaan luaran sahaja lupa untuk titik beratkan dalaman.
.
Sebenarnya kalau dalam bersih dan sihat uols sapu lah apa sahaja di luar kesan akan nampak lebih cepat kulit pun akan nampak lebih sihat.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0